Banka Parasi Haberleri

21 Mart'ı bilmişti! Alman devinden Merkez Bankası kararı için yeni tahmin

Mart ayında Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz artışını öngören Deutsche Bank, nisan ayı toplantısında bankanın politika faizi için yeni tahmin geldi. Banka nisan ayında faizin sabit bırakılacağını düşünüyor.

Finans 2024-04-19 15:32:53

Denizbank’ta yeni skandal! Müşterilerin hesaplarından para çalıp kripto paraya yatırmışlar…

Seçil Erzan skandalının ardından bankadaki denetimlerini sıklaştıran Denizbank’ta yeni bir skandal daha ortaya çıktı. Antalya’nın Manavgat ilçesindeki şubede gerçekleşen olayda müşterilerin hesaplarından 205 milyon lira çalındığı öğrenildi. 4'ü banka personeli, 8 şüpheli tutuklanırken müşterilerin hesaplarından alınan paraların ise sanal bahis siteleri ve kripto para borsasında kaybedildiği öne sürüldü.

Finans 2024-04-18 14:35:20

32 ülkeden 70 banka ilgi gösterdi: Ziraat Bankası'ndan 1,7 milyar dolarlık sendikasyon kredisi

Ziraat Bankası, toplam 1,7 milyar dolarlık sendikasyon kredisi temin etti. Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, "Sendikasyon kredimize 7 yeni ülkeden 21 yeni bankanın katıldığını görüyoruz. Ayrıca geçen yılın aynı dönemine kıyasla sendikasyon kredisi faizlerinde 175 baz puanlık bir gerileme yaşandı" açıklamasını yaptı.

Finans 2024-04-18 11:03:48

Kırıkkale'de sazan sarmalı yöntemiyle dolandırılan kişinin 190 bin lirası kurtarıldı

Kırıkkale'de otomobil almak isteyen ve "sazan sarmalı" olarak nitelendirilen yöntemle dolandırılan kişinin 190 bin lirası polis ve banka çalışanı sayesinde hesabına iade edildi.

Yurthaber 2024-04-18 10:57:32

Ölen amcasının cansız bedenini kredi çektirmek için bankaya götürmüştü! Öncesinde alışveriş merkezi turu atmışlar... İşte güvenlik kamerası görüntüleri

Brezilya'nın Bangu bölgesindeki bir banka şubesine vefat eden amcasıyla gelen ve 17.000 Brezilya Reali (yaklaşık 104 bin 626 TL) kredi çektirmeye çalışan Erika de Souza Vieira Nunes isimli bir kadına ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Güvenlik kamerasında Nunes'in cansız bedenini tekerlekli sandalyeye oturttuğu amcasıyla birlikte AVM turu yaptığı görüldü.

Trend 18-04-24 08:56

Eskişehir'deki zimmet davasında banka müdiresi 8 yıl 9 ay hapse çarptırıldı

Eskişehir'de zimmetine para geçirdiği ve müşterilerin hesaplarında usulsüz işlemler yaptığı gerekçesiyle yargılanan bir bankanın şube müdiresine 8 yıl 9 ay hapis verildi.

Yurthaber 17-04-24 14:46

Ölen amcasını tekerlekli sandalyeyle bankaya götürdü! Kredi çektirmeye çalıştı... Çok solgun görünüyor

Brezilya'nın Rio de Janeiro'nun batı bölgesinde bir mahalle olan Bangu'daki banka şubesinde ilginç bir olay yaşandı. Erika de Souza Vieira Nunes isimli bir kadın vefat eden amcasının cansız bedenini tekerlekli sandalyeye koyarak bankaya getirdi ve kredi çektirmeye çalıştı. Bankada çalışan görevlinin durumu fark ederek polise haber vermesi üzerine Nunes tutuklandı.

Trend 17-04-24 11:06

Yüksek emekli promosyonu almak için son günler! 18 bin lira olmuştu: 30 Nisan’a kadar süresi var (Banka banka güncel emekli maaş promosyonları)

Emekliler dikkat! Bankalar 18 bin liraya kadar ödeme yapıyor. Emekli promosyonları güncellendi. Yüksek emekli maaş promosyonu almak isteyenler için son başvuru tarihi 30 Nisan olarak duyuruldu. Peki hangi banka ne kadar promosyon ödemesi yapıyor? İşte Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası, Garanti Bankası, Akbank, İş Bankası, ING güncel promosyonları…

Finans 17-04-24 09:47

Vatandaşların banka hesapların böyle soyuyorlarmış! İstanbul merkezli 5 ilde 18 dolandırıcı yakalandı

Vatandaşlara kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp banka hesaplarını dolandıran 18 şüpheli yakalandı.

Haber 17-04-24 08:12

Emekli promosyonunda son tablo! 15, 17 bin TL derken 20 bin TL'ye merdiven dayadı! Rakamlar güncellendi, listeye bakmadan bankaya gitmeyin!

Mart ayı enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından 3 aylık enflasyon farkı da belli oldu. Milyonlarca emeklinin temmuz ayı hesapları başladı. Bankalar ise emekli promosyonlarında güncellemeye gitti. Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? En yüksek promosyonu veren banka hangisi?

Finans 14-04-24 13:30

'IBAN'a yolla' dönemi bitiyor! Maliye peşlerine düştü, ceza yağdıracak: Kredi kartı ile alışverişte POS cihazlarını yeniden çalıştıracak hamle

Son dönemlerde işletmelerin ödemeleri IBAN üzerinden talep ettiğine yönelik şikayetler arttı. Maliye, bu yöntemi kullanan işletmelerin peşine düştü. Vergi müfettişleri, sürekli para gönderilen banka hesaplarını incelemeye aldı. Ayrıca Maliye'nin gelir ile harcama uyumuna yönelik analizlerini de hızlandırdığı bildirildi.

Finans 13-04-24 12:06

Memur ve emekli zammında Cuma gününe dikkat! Merkez Bankası açıklayacak: Yüzde 44,19’luk kritik sınır

Ramazan Bayramı bitti ancak 9 günlük tatil halâ devam ediyor. Ancak piyasaları tatil sonrası yoğun bir ekonomi gündemi bekliyor. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Cuma günü hem emekli zammı hem memur maaşı zammı için çok kritik bir ipucu açıklayacak. Banka 2024 yılı için enflasyon tahminini duyuracak. İşte gelecek hafta ekonomiye damga vuracak veriler…

Finans 13-04-24 11:21

Baykar vergi ödüyor mu? Haluk ve Selçuk Bayraktar 7 soruda Baykar'ı anlattı: Hibe ve banka kredisi detayı...

Haluk ve Selçuk Bayraktar’dan çok konuşulacak bir çıkış geldi. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar 7 başlıkta herkesin merak ettiği sorulara tek tek açıklık getirdi. Devlet desteğinden vergiye, Türkiye’nin savunma kaynaklarından teşviklere kadar konularda dikkat çeken ifadeler kullandı. Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ise İsrail’e jet yakıtı satışı iddialarını bir kez daha sert bir yanıt verdi. İşte o açıklamalar…

Finans 13-04-24 08:06

Maaşını PTT'den alanlar dikkat! Emekli promosyonunda SGK kapsama dahil etmemişti: Tek çare maaş taşıma

Emekli promosyonları güncelleme yapılarak 18 bin liraya kadar yükseldi. Kamu bankalarında ise rakam 12 bin TL! Ancak geçmiş yıllarda 19 banka ile anlaşma yapan Ssosyal Güvenlik Kurumu SGK’nin PTT’yi dahil etmemesi, maaşını PTT’den alan emeklileri banka değiştirmek zorunda bıraktı. İşte haberin detayları ile 2024 Nisan ayı itibarıyla en yüksek emekli promosyonu veren bankalar…

Finans 09-04-24 07:51

Altın fiyatlarında tarihi gün! Rekor sonrası dev banka tahmin yükseltti: Önce Haziran sonra yıl sonu için rakam açıkladılar

Bugün altının ons fiyatı tarihi zirvesini güncelledi. Gram altın 2400 liranın da üstüne çıktı. Gram altın fiyatı ve ons altın rekor kırmaya devam ederken bir yandan da altın fiyatları tahminleri yükseliyor. Bu kapsamda İsviçreli UBS ons altın için tahminlerini 250’şer dolar artırdı. Hem Haziran hem yıl sonu hem de Mart 2025 için rakam verdi.

Finans 08-04-24 09:29

Peş peşe açıklama geliyor! Yarış kızıştı, bir banka daha emekli promosyonunu yükseltti... İşte yeni rakam

Kamu bankalarının emekli promosyonlarını yükseltmesinin ardından özel bankalardan da peş peşe açıklamalar geliyor. Bir banka daha emekli promosyonunu yükselttiğini duyurdu. İşte yeni rakam...

Finans 05-04-24 13:22

Merkez Bankası raporu yayımladı! Kredilerdeki sıkılaşmanın güçlenmesi bekleniyor

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası 1. Çeyrek Banka Kredileri Eğilim Anketi'ni yayımladı. Raporda ilave sıkılaşma adımlarının atıldığı kredilere dair önemli bir beklenti de dile getirildi.

Finans 05-04-24 11:43

Altın fiyatları kritik seviyeyi aşıp rekor kırmıştı! 200 dolar detayı! Dev bankadan altın için yeni zirve tahmini...

Altın fiyatlarında son gelişmeler... Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının ardından yükselişe geçen altın dün rekor tazeledi. Ünlü banka JP Morgan'dan da altın için yeni zirve tahmini geldi. (5 Nisan 2024 gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?)

Finans 05-04-24 08:52

Özel bankalar yarışa hızlı girdi! Emekli promosyonları 20 bin TL'ye dayandı... Banka banka güncel liste

Milyonlarca emeklinin merakla takip ettiği emekli promosyonlarında kamu bankalarının ardından özel bankalardan da güncelleme geldi. Bankaların yeni promosyon miktarları belli oldu. Emekli aylığına göre değişen promosyonlar 8 bin-18 bin lira arasında hesaplanıyor. Emekliler bankaya gitmeden, mobil bankacılık üzerinden promosyon için başvurabiliyor. Kamu bankalarının promosyon ödemeleri geçtiğimiz ay başlamıştı.

Finans 04-04-24 12:06

Dehşete düşüren görüntü: Banka kredisi ile aldığı kuzuları, başıboş köpekler parçaladı! 300 bin lira zararı var

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde besicilik yapan Bahri Daşdemir'in (35), banka kredisi ile aldığı 30 kuzusu bölgedeki başıboş köpekler tarafından telef edildi. Yaklaşık 300 bin lira zararı olduğunu söyleyen Daşdemir, "Sabah hayvanları o şekilde görünce şok oldum. Bazısı da can çekişiyordu. Dünyam yıkıldı. Başıboş köpekler hayvanları telef etmiş. Banka kredisi ile almıştım. Benim evimin geçim kaynağı bu kuzulardı. Gelir kaynağım yok oldu. Çok mağdur oldum" dedi.

Haber 04-04-24 10:59

'Oylar parayla satılıyor' iddiası! Banka dekontunu bile paylaştı... Seçim günü hesabına göndermişler

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin yankıları sürerken, 'oy parası' iddiası gündem yarattı. Banka dekontlarını canlı yayında gösteren gazeteci Saygı Öztürk, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Adayların, kendisine oy vermesi için ya da sandığa gitmemesi için seçmenlere para dağıttığını belirten Öztürk'ün gösterdiği dekontta 'oy parası' yazması da dikkat çekti. Söz konusu paranın seçim günü gönderildiğini söyleyen Öztürk, hesaba geçtiği tarihin ise 2 Nisan olduğunu belirtti.

Haber 04-04-24 08:00

Seçim öncesi dolar alanlar dikkat! Dev banka yeni tahmini duyurdu: ‘TL’ye inanç güçlü’ dedi, ‘30 liranın altına düşecek…’

Seçim öncesi dövize koşarak hayal kırıklığı yaşayan yatırımcılar dolar/TL kuru için, “Dolar kaç lira olacak? Düşecek mi, yükselecek mi?” gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Yanıt ise ABD'nin köklü bankalarından Wells Fargo’dan geldi. Dev banka dolar kuru için yeni tahminde bulundu. Banka, doların tepe yaptığını ve 2025 yılında kurun 30 liranın altına gerileyeceğini rapor etti.

Finans 03-04-24 08:48

Mevduat faizlerinde yükseliş hız kesmedi! Listeler güncellendi, faiz oranlarında yeni tablo! İşte 1 milyon TL'nin getirisi...

Merkez Bankası'nın 'sürpriz' faiz artırımı kararının ardından yükselen mevduat faizlerinde ibre yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Bankalar faiz oranlarını yeniden güncelledi. Mevduat faizinde yüzde 58 görüldü. Banka banka mevduat faizi oranları ve getirileri...

Finans 02-04-24 13:55

Dünyaca ünlü banka Goldman Sachs'tan seçim sonrası ilk 'TL' değerlendirmesi!

31 Mart maratonu sona erdi. Goldman Sachs, 'sürpriz' değişimlerin de yaşandığı seçim sonrası Türk Lirası'na dair değerlendirme raporu yayımladı. Banka, Türk lirası için olumlu bir performans beklediğini ifade etti.

Finans 01-04-24 15:27

Emekli promosyonu 17 bin 500 TL'ye kadar çıkıyor! Kamu bankalarının 8-12 bin TL adımının ardından özel bankalar da açıkladı... Hangi banka ne kadar promosyon veriyor?

Emekli promosyonlarında yeni gelişme! Özel bankalar ne kadar emekli promosyonu veriyor? Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın emekli promosyonlarını 8-12 bin TL'ye kadar yükseltmesi sonrası özel bankalar da emekli promosyon ücretlerinde güncellemeye gitti. Bazı bankalarda emeklilere 17 bin 500 TL'ye varan promosyon fırsatı sunuluyor. Peki, emekli maaşı banka promosyonu 2024 başvurusu nasıl yapılır? Emekli promosyonu ne zaman yatırılacak? Hangi banka ne kadar promosyon veriyor?

Finans 30-03-24 10:14

Düzenleme sinyali verilmişti: Kartlı ödemeler rekor kırmaya devam ediyor

Milyonlarca kredi kartı kullanıcıları ilgilendiren düzenleme sinyali gündemdeyken kredi kartı harcamalarında yeni rekor geldi. Kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile 2023 yılında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 122 artarak 8 trilyon 241 milyar TL oldu.

Finans 29-03-24 15:06

Boydan fotoğraf isteyen erkeklere verilmesi gereken cevabı söyledi! Banka hesabına gelen 1 yıllık para giriş çıkışlarını atar mısın?

TikTok'ta 'nurseitovamahabbat' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın boydan fotoğraf isteyen erkeklere verilmesi gereken cevabı söyledi. "Bana boydan fotoğrafını atar mısın? diyenlere nasıl cevap vereceksin" notunu ekleyerek yaptığı paylaşımında genç kadın boydan fotoğraf isteyen erkeklerin banka hesaplarını göstermesini istedi.

Trend 29-03-24 12:58

Emeklilerin banka promosyonlarında yeni gelişme! SGK anlaşma yapılan bankaları duyurdu

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), geçtiğimiz günlerde emeklilerin banka promosyonlarının 8 bin ila 12 bin lira, ölüm aylığı alan hak sahiplerine de 5 bin lira promosyon ödemesi yapılacağını açıklamıştı. SGK tarafından yapılan yeni açıklamada anlaşma yapılan bankalar belli oldu.

Finans 28-03-24 18:30

Akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkiliyor! JPMorgan'dan dikkat çeken petrol uyarısı

Araç sahiplerini üzecek beklenti JPMorgan'dan geldi. Banka, Rusya'nın petrol üretiminde kesintiye gitmesini takiben Brent petrolün bu yıl 100 doları görebileceğini öngördü.

Finans 27-03-24 14:52

Fed açıkladı: Giderleri kazançlarını aştı

ABD Merkez Bankası (Fed), 2023'te toplam giderlerinin, kazançlarını 114,3 milyar dolar aştığını bildirdi. Banka, bu zamana kadarki en büyük faaliyet zararını kaydetti.

Finans 27-03-24 07:58

Emekli promosyonu nedir? 3 yıl dolmadan promosyon alınır mı?

Emekli maaşı promosyonu, banka kuruluşlarının emekli vatandaşlara sunduğu bir teşvik uygulamasıdır. Emekli promosyonu, sadece emeklilere para desteği sağlamakla kalmaz, aynı zamanda banka kurumları arasındaki rekabeti artırarak daha nitelikli hizmet sunulmasına da imkân tanır. Peki emekli promosyonu nedir, 3 yıl dolmadan promosyon alınır mı?

Finans 26-03-24 23:46

Konutta tablo terse döndü! Taksitler neredeyse 2 asgari ücret! 1 milyon TL'nin geri ödemesi dudak uçuklattı! En uygun konut kredisi ise...

Yüksek faiz oranları ve taksit ödemeleri nedeniyle ev almak vatandaşlar için hayal oldu. Konutta kredili satışlarda rekor düşüş yaşandı. Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından konutta en düşük krediyi hangi banka veriyor?

Finans 26-03-24 07:58

SGK duyurdu! Ölüm aylığı alanlar dikkat: 5 bin lira ödeme yapılacak

Sosyal Güvenli Kurumu (SGK), bankalar aracılığıyla emeklilere ödenen banka promosyonu ile ilgili açıklamada bulundu. Promosyonların 2 katına çıkarıldığını ifade eden SGK, ölüm aylığı alan 3,3 milyon hak sahibinin kamu bankalarına başvurmaları halinde 5 bin lira promosyon ödemesi alacağını ifade etti.

Finans 25-03-24 21:37

Emekliler dikkat! Bakan Işıkhan duyurdu: Bayram ikramiyeleri 2-5 Nisan'da yatırılacak

Bakan Işıkhan sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Emekli vatandaşlarımızın bayram ikramiyesi ödemeleri Ramazan Bayramı öncesinde 2 Nisan ile 5 Nisan tarihleri arasında banka hesaplarına yatırılacaktır." ifadelerine yer verdi. Bakan Işıkhan ayrıca hangi emeklinin hangi gün ikramiye alacağını da gün gün belirtti. İşte detaylar...

Finans 25-03-24 10:13

Emekli promosyonu başvuruları başladı, ödeme tarihi netleşti! '22 bin TL' iddiası sonrası gözler özel bankalarda... En yüksek emekli promosyonunu hangi banka veriyor?

Emekli promosyon ödemeleri için beklenen gün geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu bankalarından emekli maaşı alanlara verilen banka promosyonlarının 8-12 bin TL aralığına çıktığını duyurmuş, uzmanlar özel bankalar için '22 bin TL'yi aşabilir' tahmininde bulunmuştu. Emeklilerin promosyon ödemeleri için başvurular bugün başlarken, gözler bir yandan da bankaların vereceği promosyon ödemesi tutarlarında. Peki, başvurular nasıl yapılıyor? Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte detaylar...

Finans 25-03-24 08:13

Emekli promosyon ödemeleri ne zaman? Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte bankaların promosyon miktarları

Emekli promosyon ödemeleri ile ilgili birbiri ardına önemli gelişmeler yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu bankalarından emekli maaşı alanlara verilen banka promosyonlarında güncelleme yapıldığını açıklayarak 8-12 bin TL aralığını duyurdu. Emeklilerin promosyon ödeme tarihleri de belli oldu. Şimdi ise gözler bankaların vereceği promosyon ödemesi tutarlarına çevrildi. Promosyon ödemeleri mart ayında başlayacak. Peki, hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor, promosyon ödemeleri ne zaman?

Finans 23-03-24 10:45

Merkez Bankası kararı sonrası Deutsche Bank'tan kritik TL değerlendirmesi

Merkez Bankası'nın (TCMB) sürpriz faiz artırımı sonrası Alman bankacılık devi Deutsche Bank'tan kritik TL değerlendirmesi geldi. Banka, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) 500 baz puanlık faiz artışının ardından yeniden TL uzun pozisyonuna girme konusunda güvenli hissettiklerini belirtti.

Finans 22-03-24 13:26

Sürpriz faiz hamlesinin ardından tablo değişti! Mevduat faizlerinde kritik eşik aşıldı! 1 milyon TL'nin aylık getirisi...

Bankada parası olanlar dikkat! Merkez Bankası dün faiz kararını açıkladı. Bankadan sürpriz bir karar geldi ve politika faizi 500 baz puan artırılarak yüzde 50'ye çıkarıldı. Merkez Bankası'nın faiz hamlesi mevduat faizleri de dengeleri değiştirdi. Mevduat faizlerinde yüzde 55 görüldü. Banka banka faiz oranları....

Finans 22-03-24 11:07

Emekliler dikkat, yüzde 166'yı aşan zam! Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası 12 bin lira yaptı: Emekli maaş promosyonunda özel bankalardan da sinyal geldi

Emekli maaş promosyonları Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası için 8 ila 12 bin lira aralığına yükseltildi. Özel bankalarda ise emekli promosyonu 15 bin lira seviyelerinde bulunuyor. Peki kamu bankalarının bu adımına karşın özel bankaların emekli maaş promosyon ödemelerinde de bir değişiklik olacak mı? Yüzde 166'yı aşan zam sonrası SGK Uzmanı Emin Yılmaz, özel bankaların da rakamı yükseltebileceğini işaret etti. İşte Mart 2024 güncel banka promosyonları...

Finans 22-03-24 08:38

Herkes 500 baz puan arttı sanıyordu! Merkez Bankası’ndan ‘örtülü faiz’ hamlesi: 6 yıl sonra gelen faiz koridoru kararı

Merkez Bankası, sürpriz bir kararla 500 baz puanlık faiz artırımına gitti ve politika faizini yüzde 50’ye çıkardı. Banka 6 yılın ardından ilk kez faiz koridorunu da genişletirken, 300 baz puanlık ‘örtülü faiz’ artırımı yapmış oldu.

Finans 22-03-24 07:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli maaşı yeni promosyon rakamlarını açıkladı! İşte Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası'nın ödeyeceği tutar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri'de düzenlenen seçim mitinginde konuştu. Kamu bankalarının yeni emekli promosyon rakamlarını açıklayan Erdoğan, "Kamu bankalarımız bu yıl ki promosyon ödemelerini 8 ila 12 bin lira olarak belirledi. Emeklilerimiz maaşları aldıkları yerlerden bu ödemeleri alabilecekler. Yeni banka promosyonlarının emeklilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Haber 21-03-24 13:59

Emekli promosyonunda son gelişme: Bankalar süreyi uzattı, en yüksek promosyonu hangi banka veriyor?

Seçimler öncesi seyyanen zammın gelip gelmeyeceği konuşulurken emekliler de bankaların emekli promosyon kampanyalarını takip etmeye devam ediyor. Peki en yüksek promosyon veren bankalar neler? İşte detaylar...

Finans 20-03-24 14:56

Kocamın metresi var diyerek isyan etti: Gerçek bile değil! Yapay zeka uygulamasındaki sevgilisi için servet harcadı

Reddit'te paylaşım yapan ve ismini açıklamak istemeyen bir kadın kocasının kendisini bir yapay zeka uygulamasıyla aldattığı öğrenince duruma isyan etti. Kadın, kocasının telefonunda alışılmadık bir banka ödemesi fark ettikten sonra her şeyin nasıl çözüldüğünü paylaştı. Kadının paylaşımına sosyal medyadan yorum gecikmedi.

Trend 20-03-24 11:14

Banka çıkışında takip ettikleri vatandaşın parasını böyle çaldılar

Adana’da iki hırsız, banka çıkışı takip ettiği kişinin otomobilinden 270 bin lirasını çaldı. Operasyonla yakalanan şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haber 20-03-24 10:21

Banka banka ihtiyaç kredisi faiz oranları belli oldu: Aylık faizleri gören gözüne inanamadı! 10 bin lirada bile hesap kabarık…

İhtiyaç kredisi faizleri ay başından bu yana yükselmeye devam ediyor. Atılan son sıkılaşma adımlarının ardından bireysel kredi başvurusu yapacak vatandaşlar için güncel faiz oranları aylıkta yüzde 7’ye kadar dayandı. Peki hangi banka ne kadar faizle kredi veriyor? İşte Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası, Garanti Bankası, İş Bankası, Yapı Kredi, Akbank ihtiyaç kredisi faiz oranlarında son durum ne? İşte 10 bin lira kredide 12 ay vade sonunda geri ödenecek toplam rakam...

Finans 20-03-24 08:28

1 yıl sonrası için petrol fiyatı tahmini! Dev banka ay ay açıkladı

Citigroup analistleri Brent tipi ham petrolün ikinci çeyrekte ortalama 78 dolar olacağını ve gelecek yılın sonlarına doğru 55 dolar seviyesine gerileyebileceğini tahmin ediyor.

Finans 19-03-24 08:42

Banka, sistem arızası verdi! Duyan ATM'ye koştu: 6 saat içinde milyonlarca dolarlık para çekildi

38 milyon müşterisi olan bankada sistem arızası meydana geldi. Bunu duyanlar hemen ATM'lere koştu ve milyonlarca dolar çekildi. Para çekenlerin çoğunu öğrenciler oluştururken ATM önlerinde uzun kuyruklar oluştu. 6 saat içinde 25 binin üzerinde para transferinin gerçekleştirildiği belirtildi.

Finans 19-03-24 07:47

Banka kredi faizleri aldı başını gitti! Ev ve araba hayali başka bahara... 400 bin TL kredinin geri ödemesi 1 milyon TL'yi aştı, aylık taksit ise 30 bin TL

Otomobil ve konut almak isteyenlerin hayalleri banka kredilerine takıldı. Taşıt kredisinde bankaların faiz oranı yüzde 6'ya dayanırken, 400 bin TL'lik bir kredinin 36 ay vadeyle geri ödemesi 1 milyonu aştı. Aylık ödeme tutarı 30 bin TL'ye dayanırken, konut kredisinde de durum çok da farklı değil. Bankaların 10-12-15 yıllık verdiği konut kredilerinde de faiz oranları yüzde 3 seviyesine geldi.

Finans 19-03-24 06:48

Japonya'da 17 yıl sonra ilk: Faiz artırımı bekleniyor

Japonya'nın negatif faizleri sonlandırarak 17 yıl sonra ilk kez faiz artırması bekleniyor. Banka yetkililerinin son dönemdeki şahin yorumları ve ülkede güçlü ücret artışları, politika değişikliği beklentisine neden oluyor .

Finans 17-03-24 15:24