Bano Turco Haberleri

Can Yaman yeni dizisiyle İtalyanları mest etti! Sıra Macaristan'da

İtalya'da dizisi yayınlanan Can Yaman rekor sayılacak bir reyting başarısına imza attı. İlk bölümden reyting sıralamasında istenen başarıyı elde eden Yaman şu sıralar Macaristan’da “El Turco” dizisi için sete çıkmaya hazırlanıyor.

Magazin 2022-10-02 15:10:25

Sosyal medyada yayılan görüntüler infial yarattı: Tecavüzcüleri sevinçle karşıladılar! Toplu tecavüz olayı 'Bilkis Bano' davasıyla ilgili yeni gelişme

Hindistan’da 2002 yılında kan donduran olaylar yaşanmış, Bilkis Bano adlı Müslüman kadın toplu tecavüze uğramış ve ailesinden 14 kişi cinayete kurban verilmişti. Görülen davada ömür boyu hapis cezasına çarptırılan 11 hükümlü serbest bırakılmıştı. Bilkis Bano karara tepki gösterdi. Öte yandan sosyal medyada yayınlanan görüntülerde tecavüzcülerin sevinçle karşılandığı görüldü. Yaşananlara çok sayıda kişiden tepki geldi. Karar sonrası protesto yapan onlarca kadın karardan geri dönülmesini istedi.

Haber 2022-08-18 18:02:02

Toplu tecavüze uğradı, ölü taklidi yaparak kurtuldu! 'Bilkis Bano' davasında yeni gelişme

Hindistan'da 2002 yılında çıkan olaylarda 'Bilkis Bano' isimli kadın toplu tecavüze uğraşmış ve ölü taklidi yaparak hayatta kalmıştı. Davada yaşanan yeni gelişmeye göre ömür boyu hapis cezası verilen 11 hükümlü, eyalet hükümetinin ceza indirimi için başvurularını onaylamasının ardından serbest bırakıldı.

Haber 2022-08-16 20:32:39

Can Yaman'ın 'El Turco' dizisinden alacağı bölüm başı ücret şoke etti

Aras Bulut İynemli’nin bölüm başına alacağı 700 bin TL gündemdeyken Can Yaman'ın alacağı ücret de belli oldu. Yakında dijital platformda yayınlanacak 'El Turco' dizisinde rol alacak olan Can Yaman'ın bölüm başına alacağı ücret belli oldu.

Magazin 2022-05-27 11:39:40

Can Yaman’ın yeni dizisinin adı ne?

Hem aşk hayatı hem de işleriyle gündeme sık sık gelen Can Yaman Disney Plus ile el sıkıştı. Can Yaman'ın başrol olduğu, Kerem Deren’in kaleme aldığı dizinin adının 'El Turco' olduğu ortaya çıktı.

Magazin 25-03-22 15:10

Hande Sarıoğlu mezdeke yaparak ekranlara döndü!

Ünlü sunucu Hande Sarıoğlu, Turco Medya bünyesindeki Bahis TV’de yayınlanan 'Bana Göre' programında, mezdeke yaparak ekranlara geri döndü. Sarıoğlu, sosyal medya hesabında paylaştığı dans videosunun ardından Habertürk'ten ayrılmıştı.

Magazin 03-04-21 10:47

'El Turco' Müslüman Mezarlığı'na defnedildi

Son dakika haberine göre, Arjantin'i 1989-1999 arasında yöneten, İspanyolca "Türk" manasına gelen "El Turco" lakabıyla anılan eski Devlet Başkanı ve Senatör Carlos Saul Menem, Arjantin Ulusal Kongresinde düzenlenen cenaze töreninin ardından Müslüman Mezarlığı'nda defnedildi.

Haber 16-02-21 16:16

Eski Arjantin Devlet Başkanı Menem'e AMIA davasından beraat

"El Turco" lakaplı eski Arjantin Devlet Başkanı Carlos Saul Menem, 1994'te Yahudi Derneğine düzenlenen saldırıya ilişkin davada aklandı

Haber 01-03-19 00:06

Arjantin'in eski Devlet Başkanı Menem hakkındaki dava düşürüldü

El Turco lakaplı Arjantin'in eski Devlet Başkanı Carlos Saul Menem'in, Ekvador ve Hırvatistan'a yasa dışı yollardan silah göndermekten 7 yıl hapis cezasıyla yargılandığı dava zaman aşımına uğradı

Haber 09-10-18 04:52

Ufak Tefek Cinayetler 34. bölüm 2. fragmanı! Kerim Adil Sağlam'dan Merve'yi şoke eden teklif

Ufak Tefek Cinayetler'in 25 Eylül Salı akşamı ekrana gelecek olan 34. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı.Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon 2. bölüm fragmanında, Merve ve El Turco lakaplı Kerim Adil Sağlam'ın restleşmesi dikkat çekiyor. Eski aşkı Merve'ya büyük bir tutkuyla bağlı olan ve Serhan'ın eski evini alarak Sarmaşık'a yerleşen Kerim, Merve'ye kendisiyle evlenmesi halinde evine tekrar kavuşacağını söylüyor.Merve ise Kerim'in bu teklifi karşısında 'O eve adımımı atmam' diye cevap veriyor.

Magazin 24-09-18 01:36

Ufak Tefek Cinayetler yeni sezona Merve'nin eski aşkı 'El Turco' Kerim Adil Sağlam damga vurdu!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin merakla beklenen yeni sezon ilk bölümü nefesleri kesti. Sarmaşık'taki cinayetin gizemi sürerken, diziye katılan Osman Sonant'ın canlandırdığı El Turco lakaplı Kerim Adil Sağlam ortalığı karıştırdı. Ufak Tefek Cinayetler yeni sezonda, Merve'nin eski aşkı olan Kerim Adil Sağlam fırtınası esti. İlk bölümüyle sosyal medyaya da damga vuran dizinin son sahnesinde Serhan ise cinayet suçundan gözaltına alındı. İşte Ufak Tefek Cinayetler'in 34. bölümünden ilk fragman...

Magazin 19-09-18 01:43

Ufak Tefek Cinayetler 2. sezona iddialı başlıyor! 'Bundan sonra daha kanlı, daha yıkıcı'

Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler, 2. sezona büyük sürprizlerle giriyor. Ufak Tefek Cinayetler'in yeni sezon 2. fragmanında diziye yeni katılan Osman Sonant'ın El Turco lakapı Kerim Adil Sağlam karakteri ön plana çıkıyor. Fragmanda Oya'nın yeni sezon için söylediği 'Bundan sonrası çok daha fena. Daha kanlı, daha yıkıcı ve çok daha sürprizli' sözleri dikkat çekiyor.

Magazin 04-09-18 21:38

Ufak Tefek Cinayetler 2. yeni sezon 2. fragmanı: Daha fena, daha yıkıcı ve daha süprizli! (Yeni sezon ne zaman başlayacak?)

Ufak Tefek Cinayetler 2. yeni sezon 2. fragmanı da yayınlandı. Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil ve Tülin Özen'in başrolünde Ufak Tefek Cinayetler yeni sezonuna daha süprizli, daha kanlı olarak hazırlanıyor. Star TV tarafından yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon fragmanında Osman Sonat'ın canlandıracağı El Turco karakteri üzerinde duruluyor. Yeni karakterin Sarmaşık'ı karıştıracağı benziyor. Peki yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte Ufak Tefek Cinayetler yeni fragmanı..

Magazin 04-09-18 09:24

İstikrarlı bir ekonomik ilişki için çok büyük imkanlar mevcut

Arjantin'in Ankara Büyükelçisi Julian Luis Tettamanti: - "Türkiye ile Arjantin arasında istikrarlı bir ekonomik ilişki kurulması için çok büyük imkanların mevcut olduğunu düşünüyorum. Bunun şimdiye kadar gerçekleşmemesinin sebebi birbirimizi iyi tanımıyor olmamız" - "Arjantin'de FETÖ'ye bağlı gruplar bulunuyor. Türkiye tarafından yapılan şikayetler araştırılıyor ve yargıya taşınıyor" - "Bizim 'Turco' olarak adlandırdığımız kişiler, Osmanlı zamanında çoğunlukla Suriye ve Lübnan'dan Arjantin'e göçen Osmanlı vatandaşları. Tarihte, kendisi ve eşi Suriye kökenli devlet başkanımız bile oldu" - "Hiç şüphesiz Boca Juniors taraftarıyım. Türk futbolunu da takip ediyorum ve renklerinden dolayı Fenerbahçe'yi tutuyorum"

Haber 31-07-18 11:54

8 yaşındaki kız çocuğuna toplu tecavüz edip öldürdüler

Ormanda cesedi bulunan Müslüman bir aşirete mensup Asifa Bano isimli kız çocuğunun feci şekilde öldürülmesi, ülkeyi karıştırdı.

Haber 13-04-18 13:18

Turquía condena los ataques de Israel sobre civiles palestinos

El aumento gradual de la violencia sistemática contra los palestinos debe terminar inmediatamente, afirma el portavoz presidencial turco.

Haber 31-03-18 00:17

Ejército turco afirma que los civiles y los sitios históricos son inviolables

El Ejército de Turquía compartió fotos en las que se ve el buen estado de la ciudad de Afrin, en comparación con otras ciudades donde se han realizado operaciones militares, como Raqa, Mosul, Alepo y Guta Oriental.

Haber 20-03-18 00:49

Erdogan afirma que 3.603 terroristas han sido neutralizados en Afrin

El Ejército turco sostiene que 46 soldados fueron eliminados durante la operación Rama de Olivo, en el noroeste de Siria.

Haber 18-03-18 20:27

Video del Ejército turco muestra que hospital en Afrin está intacto

Con estas imágenes, el Ejército turco desmiente una información que señalaba que un hospital en Afrin había sido bombardeado por ellos.

Haber 17-03-18 21:22

Bofetón contra la Operación Rama de Olivo en el Parlamento Europeo

Según el ministro turco para Asuntos de la Unión Europea, Omer Celik, el proyecto de moción del Parlamento Europeo que insta a Turquía a retirar sus tropas de Afrin "carece de visión".

Haber 16-03-18 00:06

İtalya, Cengiz Ünder'i konuşuyor! Turco...

Cengiz Ünder’in Roma formasıyla Verona filelerine attığı gol, İtalya’da yankı yarattı. Maçın henüz birinci dakikası dolmadan uzaktan çektiği şık şutla takımının 1-0'lık galibiyetinin mimarı olan genç yıldıza Çizme basınında geniş yer ayrıldı. Sarı-kırmızılılardaki ilk golünü atan 20 yaşındaki futbolcu için övgü dolu ifadeler kullanıldı.

Spor 05-02-18 06:06

Kenan İmirzalıoğlu'ndan hayranlarına kötü haber

Uçankuş Tv'nin iki kadın arasında programında Kenan İmirzalıoğlu'nun bu yaz çekmek istediği "El Turco" filminin iptal edildiği açıklandı.

Magazin 21-03-16 17:19

Kenan İmirzalıoğlu’nun Filmi İptal

Kenan İmirzalıoğlu’nun bu yaz çekmek istediği ’El Turco’ filminin çekimlerinin iptal edildiği bildirildi.Uçankuş TV’nin “İki...

Yurthaber 21-03-16 10:01

5.000 Kartvizitle Yapılmış Sıradışı Bir Şehir

El Turco Digital, 5 yıl içinde ofiste biriktirdikleri 5.000 kartvizitle sıradışı bir şehir yaratmış.

Trend 20-02-15 13:55

Arjantin: 'El Turco' Menem, silah satışından mahkûm

Temyiz mahkemesi, Arjantin'in eski Devlet Başkanı'nı, silah ambargosunu delerek Ekvador ve Hırvatistan'a silah satmaktan suçlu buldu. Menem'in hapis yatıp yatmayacağına başka bir mahkeme karar verecek.

Haber 08-03-13 19:33

Kürt kızının cenazesinde dünyaya terör mesajı

Norveç'in Utöya adasındaki katliamın ardından düzenlenen cenaze törenlerinin ilki, Kürt asıllı Bano Ebubekir Raşit için Oslo'daki bir kilisede gerçekleştirildi.

Haber 29-07-11 17:19

'El Turco' küme düştü!

İspanya Ligi La Liga'da 2010-2011 sezonu, Cumartesi gecesi oynanan maçlarla sona erdi. Oynanan son hafta maçlarının ardından Avrupa kupalarına gidecek takımlar ve küme düşen ekipler belli oldu.

Spor 22-05-11 13:49

Zehir taciri El Turco

Dünyanın en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan “El Turco” lakaplı Walid Makled geçen yıl Kolombiya’da yakalanmıştı.

Haber 11-05-11 08:18