Banu Kivci Tokali Haberleri

'Banu'ya intikam siparişleri... Evin önündeki kuryeler çok konuşulmuştu! O adresin sahibi konuştu 'Geç saate dek sürdü' Ayrıntılar ortaya çıktı

İzmir Balçova'da bir kişinin intikam almak için ayrıldığı kız arkadaşı Banu K.'nin adresine kapıda ödeme yöntemiyle çok sayıda yemek siparişi gönderdiği ileri sürülen olayın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Siparişlerin kuryeler tarafından getirildiği adreste Banu K. adlı kişinin oturmadığı belirlendi. Adreste ailesiyle yaşayan işletmeci Hadi Küçükoğlu, çok sayıda sipariş gelmesine şaşırdığını belirtti ve yaşanan olayda kendine ait iş yerinden de adresine tost siparişi verildiğini söyledi.

Haber 2024-04-22 15:51:33

Birleşme partisinde renkli anlar... Survivor All Star'da şarkı yarışmasının kazananı belli oldu!

Heyecanla izlenen Survivor All Star'da 'Birleşme Partisi' renkli anlara sahne oldu. Seçtikleri şarkıları söyleyen yarışmacıların performansını Acun Ilıcalı ve Demet Akalın yorumlarken Banu Kunt Işık, Oya Şar ve Sinem Yalçınkaya puan verdi.

Magazin 2024-04-22 07:20:40

Banu Parlak'ın güzellik merkezi kurşunlanmıştı... Dilan Polat ve Engin Polat'ın 'kurşunlama pazarlığı' ortaya çıktı! Döner Kardeşler çete lideri ifade verdi

Çevirdikleri entrikalar ve işledikleri suçlarla gündemden düşmeyen 'Döner Kardeşler' çetesinin adı Dilan Polat ve Banu Parlak davasına da karıştı. Emirhan Döner verdiği ifadede Dilan ve Engin Polat ile yaptığı kurşunlama pazarlığını anlattı. Döner Kardeşler çetesinin liderinin çarpıcı ifadeleri dikkat çekti.

Magazin 2024-04-20 08:12:40

Frikik tartışması olay olmuştu! Banu Alkan'dan dansıyla çok konuşulan Hadise paylaşımı: Hadise'nin göğüsleri...

Gündemdeki magazin olaylarıyla ilgili sık sık açıklama yapan Banu Alkan bu kez son günlerde verdiği frikikle ilgili gündeme gelen Hadise hakkında paylaşımlar yaptı. Sosyal medyada Alkan'ın Hadise ile ilgili paylaşımlarına yorum yağdı.

Magazin 2024-04-19 17:34:10

Fenomen Banu Parlak'a haciz şoku! Güzellik merkezinin kapıları çilingir yardımıyla açıldı

Dilan Polat'a karşı söylemleriyle dikkat çektikten sonra işyeri kurşunlanan Banu Parlak şimdi de haciz şoku yaşadı. Emrullah Erdinç'in haberine göre; sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Banu Parlak’ın Bahçeşehir’deki güzellik merkezine 1,5 milyon liralık borç nedeniyle haciz geldi.

Magazin 19-04-24 07:24

Serenay Sarıkaya'nın dekoltesi gündemdeydi! Banu Alkan'dan 'silikon' yorumu

Serenay Sarıkaya, New York'ta düzenlenen 'GQ Global Creativity Awards' gecesinde giydiği elbiseyle gündem olmuştu. Oyuncunun derin göğüs dekolteli siyah elbisesi çok konuşulurken Banu Alkan'dan da konuyla ilgili bir yorum geldi.

Magazin 14-04-24 11:03

Dilan Polat ve Engin Polat davasında karar çıktı! 'Kaçma şüphesi' vurgusu dikkat çekti

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddia edilen Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat'ın da aralarında olduğu 8 sanık hakkında karar çıktı. Mahkemenin kararında 'kaçma şüphesi' vurgusu dikkat çekti.

Magazin 04-04-24 14:27

Gözaltına alındığı iddiası gündem oldu! Banu Parlak'tan açıklama: 'Düşün yakamdan'

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın Küçükçekmece Adliyesi'nde görevli müdüre hakaret ettiği için gözaltına alındığı iddia edilmişti. Sosyal medyadan açıklama yapan Parlak, iddiaları yalanlarken "Allah rızası için düşün yakamdan. Yakamdan düşün" dedi.

Magazin 28-03-24 17:34

Fenomen Banu Parlak'ın köpeği yavru köpeği parçalamıştı! Burcu Özberk ünlü fenomene tepki gösterdi

Beylikdüzü'nde yaşayan sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın 'Drago' isimli köpeği, komşularının köpeğine saldırarak öldürdü. Yaşanan bu olaylardan sonra ünlü fenomene sosyal medyada tepki yağdı. Tepki gösterenlerden biri de oyuncu Burcu Özberk oldu.

Magazin 26-03-24 09:23

Fenomen Banu Parlak'ın köpeği yavru köpeği parçaladı! Olay iddia: Evimizin kapısına dayanarak tehdit...

Fenomen Banu Parlak hakkında yeni iddia gündem oldu. Banu Parlak’ın tasmasız ve ağızlıksız köpeği Emin Kılıç'ın küçük köpeğine saldırdı. Kılıç, Parlak’ın olayın yayılmaması için tehditler savurduğunu iddia etti.

Magazin 25-03-24 15:01

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın köpeği, komşusunun köpeğini parçalayarak öldürdü

Beylikdüzü’nde lüks sitede yaşayan sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın "Drago" isimli köpeği, komşularının köpeğine saldırarak öldürdü.

Yurthaber 25-03-24 14:42

Yeşilçam'ın sarışın güzeli Banu Alkan kocasına yapılan yoruma dayanamadı! Bomba yanıt geldi

Yeşilçam'ın Afrodit lakaplı efsane ismi Banu Alkan, iki yıldır aşk yaşadığı Kemal Yıldız'la sessiz sedasız evlendiğini açıklamıştı. Alkan sosyal medya hesabından sık sık eşiyle paylaşımlar yapıyor. Alkan takipçisi tarafından eşine yapılan bir yoruma yanıt verdi.

Magazin 19-03-24 16:50

Engin Polat'a esrarengiz telefon! Aramanın yapıldığı yer şaşkına çevirdi: 'Kasım'a kadar bekleyin...'

Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddiasıyla hakkında 8 yıl hapis istenen Engin Polat'ın 19 gün sonra yaptığı telefon görüşmesi dinlemeye takıldı. Arayanın konumu ise şaşırtıcıydı. Çünkü Polat, Maltepe Cezaevi'nden aranıyordu. Görüşmenin konusu Barış Boyun ve çetesiydi. İşte o görüşmenin ayrıntıları...

Haber 17-03-24 22:31

Dilan ve Engin Polat çifti için Banu Parlak soruşturmasında istenen ceza belli oldu!

Kara para aklama iddiası üzerine haklarında soruşturma başlatılan ve tutuklanan sosyal medya fenomenleri Dilan ve Engin Polat çifti için Banu Parlak soruşturmasında istenen ceza belli oldu.

Magazin 16-03-24 16:41

Türk sinemasının Afrodit’i Banu Alkan'dan olay 'bebek' itirafı: Ünlü bir şarkıcı yüzünden...

Türk sinemasının Afrodit’i Banu Alkan, YouTube'daki 'Dünya Güzellerim Masada' programında çarpıcı bir itirafta bulundu. Müzik piyasasının acımasız olduğunu belirten ünlü isim, canını yakan bir olayı anlattı.

Magazin 01-03-24 10:01

Kan donduran cinayet! Boynundan tek kurşunla vurarak katletti

Antalya’nın Manavgat ilçesindeki 2 çocuk annesi Banu Uzun (40), 2 yıl önce ayrıldığı eşi E.A. tarafından tabancayla öldürüldü. Olayda kullandığı tabancayla birlikte yakalanarak gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki ifade işlemleri devam ediyor.

Haber 19-02-24 14:59

Banu Alkan, Safiye Soyman'ın boğaz manzaralı evini gezdi! İkili arasında geçen diyalog şoke etti: Ben kadınlığı başka yerde...

Dünya Güzellerim Masada programı uzun bir aranın ardından 10.bölümüyle ekranlara geldi. Bülent Ersoy'un resmi olarak programdan ayrılmasından sonra program Safiye Soyman'ın ev turuyla karşımıza çıktı. Safiye Soyman ve Banu Alkan'ın akıllara direkt cinselliği getiren konuşmaları gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 17-02-24 09:57

İtiraflarıyla gündem olmuştu! Bülent Ersoy Dünya Güzellerim Masada programından ayrıldı! Adı geçince tepki gösterdi

Bülent Ersoy; Banu Alkan ve Safiye Soyman'la birlikte yaptığı Dünya Güzellerim Masada programından ayrıldı. Projeden 1 ay önce kendi isteğiyle ayrıldığını dile getiren Ersoy, yeni bölüm tanıtımında adının yer almasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Magazin 15-02-24 17:07

Sessiz sedasız evlendi! Yeşilçam'ın sarışın güzeli Banu Alkan'ın düğün detayları ortaya çıktı

Yeşilçam'ın Afrodit lakaplı efsane ismi Banu Alkan, iki yıldır aşk yaşadığı Kemal Yıldız'la sessiz sedasız evlendiğini açıklamıştı. Evlilik haberiyle çok konuşulan Banu Alkan'ın düğün detayları ortaya çıktı.

Magazin 14-02-24 12:49

Türk sinemasının Afrodit’i Banu Alkan'ın iki katlı evi göz kamaştırdı! Yatak odasını göstermedi

Evrim Akın bu hafta Türk sinemasının Afrodit’i Banu Alkan’ın Anadolu Yakası’ndaki evine konuk oldu. Alkan'ın antika eşyalarla döşenmiş evi göz kamaştırdı. Ayrıca Alkan, "Büyük aşkım" dediği Kemal Yıldız ile evlendiklerini açıkladı.

Magazin 12-02-24 10:35

'Vizontele'nin 'Rıfat'ı Mesut Çakarlı yeni mesleğiyle şaşırttı! Gözlerden uzak yaşayan oyuncu zâkir oldu

Çocukken Kadir İnanır, Banu Alkan ve İhsan Yüce ile aynı seti paylaşan 'Vizontele'nin 'Rıfat' karakteri olarak hafızalara kazınan Mesut Çakarlı'nın son hali ve yaşantısı gündem oldu. 'Vizontele'nın 'Rıfat' karakteri Mesut Çakarlı, zâkir oldu.

Magazin 04-02-24 10:41

Acun Ilıcalı kızı Banu'nun yeni yaşını kutladı! Ayça Çağla Altunkaya da kutlamadaydı

Hem başarılı işleri hem de özel hayatıyla gündeme gelen Acun Ilıcalı kızı Banu Ilıcalı'nın yeni yaşını kutladı. Kızı Banu ile pozlarını paylaşan Ilıcalı duygusal notuyla beğeni topladı.

Magazin 30-01-24 07:15

Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan yaptığı ilginç dansla çok konuşuldu! Dansı kısa sürede gündem olmayı başardı! İçimden geldiği gibi

64 yaşındaki Afrodit lakaplı Banu Alkan, yaptığı paylaşımlar ve özel hayatıyla sık sık gündem oluyor. Alkan, bu kez son paylaşımıyla gündeme geldi. Oyuncu Instagram hesabından ilginç dansını paylaştı. Paylaşıma kısa sürede yorum yağdı. Alkan, daha önce de dünyaca ünlü isimler Hailey Bieber’ın ve Kylie Jenner'ın kendisini taklit ettiğini iddia etmişti.

Magazin 27-01-24 09:18

Mayolu fotoğrafını paylaştı! Banu Alkan bu kez de Hailey Bieber'i hedef aldı: Taklit etti

64 yaşındaki Afrodit lakaplı Banu Alkan, yaptığı paylaşımlar ve özel hayatıyla sık sık gündem oluyor. Alkan, bu kez Hailey Bieber paylaşımıyla gündeme geldi. Ünlü oyuncu, dünyaca ünlü model Hailey Bieber’ın kendisini taklit ettiğini iddia etti. Alkan, daha önce de “Kylie Jenner beni taklit ediyor. Kezban Kylie” demişti.

Magazin 22-01-24 09:08

Zeki Müren hakkındaki iddialar sosyal medyayı salladı! Bülent Ersoy 'Hiç kimse bilmez bunu' diyerek anlattı! 'Çalışanları falakaya yatırıldı'

Dünya Güzellerim Masada programında yeniden bir araya gelen Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan her hafta sohbetleriyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. Bülent Ersoy bu defa yıllar önce yaşamını yitiren Zeki Müren hakkındaki iddialarıyla ağızları açık bıraktı. Bülent Ersoy 'Hiç kimse bilmez bunu' diyerek anlattı..

Magazin 13-01-24 16:00

Epstein skandalındaki Türk: Banu Küçükköylü! 1991 yılındaki güzellik yarışmasına katıldığı görüntüler ortaya çıktı... İlk kez konuştu

Jeffrey Epstein'in fuhuş ve pedofili skandalındaki Türkiye detayı gündem yarattı. Tüm dünyayı sarsan ve araların pek çok ünlü ismin karıştığı skandalda Türk vatandaşı Banu Küçükköylü'nün mağdur sıfatıyla ifade verdiği ortaya çıktı. 'Banu Küçükköylü kimdir?' sorusuna yanıt aranırken, Küçükköylü'nün 1991 yılında güzellik yarışmasına katıldığı iddia edilirken o anların görüntüleri yayımlandı. Türkiye'nin bir anda gündemine oturan Küçükköylü ise sessizliğini ilk kez bozdu.

Magazin 11-01-24 15:17

Kylie Jenner'ın babası cinsiyet değiştirmişti... Bülent Ersoy'dan bomba yorum: Bu da mı döndü?

Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan yıllar sonra yeniden bir araya geldiler. Geçtiğimiz yıllarda Burcu Esmersoy'un sunuculuğunu yaptığı 'Dünya Güzellerim' adlı programla adlarından uzun süre söz ettiren fantastik üçlü, 'Dünya Güzellerim Masada' adlı programla ekranlara bomba gibi bir dönüş yaptı. Kylie Jenner'ın babası Caitlyn Jenner'ın cinsiyet değiştirdiğini duyan Bülent Ersoy şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 08-01-24 14:39

Aldatılma hikayesini anlatan Bülent Ersoy şoke etti! Ekmek bıçağını elime aldım

Bülent Ersoy'un aldatılma hikayesi herkesi şaşırttı. Ersoy, YouTube’da Banu Alkan ve Safiye Soyman ile yaptığı Dünya Güzellerim Masada adlı programda çarpıcı itiraflarla gündem oldu. Eski eşi Cem Adler tarafından nasıl aldatıldığını detaylarıyla anlatan Ersoy, olay anında eline ekmek bıçağı alığını söyledi.

Magazin 27-12-23 23:04

Bülent Ersoy Barış Arduç'un nasıl öpüştüğünü yorumladı! 'Hemen yapışmıyor, vantuzluyor...'

Bülent Ersoy, Banu Arkan ve Safiye Soyman'ın yer aldığı Dünya Güzellerim Masada programı yeni bölümüyle yine sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Ünlü isimler bu defa hangi erkek oyuncunun daha iyi öpüştüğünü puanladı. Bülent Ersoy'un Barış Arduç yorumu ise olay oldu.

Magazin 27-12-23 17:07

Bülent Ersoy'un Dilan Polat yorumu sosyal medyayı salladı! Önce O çorcular dedi, sonra verdi veriştirdi: Sonradan görme!

Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman, Dünya Güzellerim Masa'da programında Dilan Polat - Engin Polat çiftine ilişkin değerlendirmede bulundu. Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy, "Türkiye'nin gündeminde 2-3 aydır bir isim var: Dilan Polat. Tanıyor musunuz?" sorusuna "Yok ben tanımıyorum. Ama son zamanlarda ismini duydum o çorcuları demiyor musunuz?" yanıtını verdi. Ünlü isim "Sonradan görme! Varoş işler." diyerek tepki gösterdi.

Magazin 20-12-23 07:54

Bülent Ersoy açık açık söyledi, Safiye Soyman ile Banu Alkan şaşırdı! Cinsel ilişki sözleriyle herkesi şaşırttı: 15 dakika çok

Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan yıllar sonra yeniden bir araya geldiler. Geçtiğim yıllarda Show TV'de yayınlanan ve Burcu Esmersoy'un sunuculuğunu yaptığı 'Dünya Güzellerim' adlı programla adlarından uzun süre söz ettiren fantastik üçlü, 'Dünya Güzellerim Masada' adlı programla ekranlara bomba gibi bir dönüş yaptı. Programda Ersoy'un cinsel ilişki süreleriyle ilgili sözleri kısa sürede çok konuşulanlar arasına girdi.

Magazin 16-12-23 22:42

Ne Gemiler Yaktım hikayesi ne, gerçek mi, uyarlama mı? Ne Gemiler Yaktım dizisi nerede çekiliyor?

Ne Gemiler Yaktım dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Altan Dönmez’in yönetmen koltuğunda yer aldığı, hikayesi ve senaryosu Banu Kiremitçi Bozkurt’a ait olan Ay Yapım’ın yeni dizisi ‘Ne Gemiler Yaktım’ hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil'i buluşturan dizisine dair araştırmalar da hız kazandı. Peki, Ne Gemiler Yaktım hikayesi gerçek mi, uyarlama mı? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 04-12-23 20:10

Kapıcılar Kralı'nın İbram'ıydı! Kemal Sunal efsanesinin iki kardeşi yıllar içindeki değişimiyle çok şaşırttı

Kemal Sunal'ın unutulmaz filmlerinden biri olan Kapıcılar Kralı'nda 'Seyit'in oğlu İbram' olarak hafızalara kazınan oyuncu Soner Yağız aradan geçen 47 yılın ardından değişimiyle çok şaşırttı. Filmin iki kardeşi yıllar sonra filmde yer alan apartmanın önünde tarihi buluşma gerçekleştirmişti. Şimdilerde 50'lerinde olan Soner Yağız ve filmde kız kardeşine hayat veren oyuncu Banu Bolaman'ın son hali görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 25-11-23 08:57

Sakın hafife almayın! Çok ciddi hastalıklara yol açıyor

Ağız ve diş sağlığı, genel sağlığımızın ayrılmaz bir parçasıdır. Sağlıklı dişler sadece güzel bir gülümseme sağlamakla kalmaz, aynı zamanda beslenme sürecinde önemli bir rol oynar. İyi çiğneme, besinlerin sindirimi için ilk adımdır ve sindirim sistemine daha kolay adaptasyon sağlar. Ağız ve diş sağlığına dikkat edilmediğinde ortaya çıkan diş ve diş eti hastalıklarının çok ciddi hastalıklara sebebiyet verebiliyor. Uzm. Dt. Elif Banu Özkan, diş ve diş eti problemlerinden oluşan hastalıkları saydı.

Haber 24-11-23 08:48

Banu Parlak serbest kalınca adliyeden koşarak kaçtı! İfadesinde Silah gerçek değil dedi

'Ruhsatsız silah bulundurma' suçundan gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Banu Parlak serbest bırakıldı. Parlak, adliyeden koşarak uzaklaştı. İşte o görüntüler...

Magazin 23-11-23 14:31

Banu Parlak kimdir, kaç yaşında ve nereli? Gözaltına alınan fenomen Banu Parlak ne iş yapıyor?

Banu Parlak'ın hayatına dair merak edilen sorular araştırılmaya başladı. Evinde ruhsatsız silah ele geçirilmesi üzerine gözaltına alınan fenomen Banu Parlak gündeme bomba gibi düştü. Peki, Banu Parlak kimdir, kaç yaşında ve nereli? Göz altına alınan fenomen Banu Parlak ne iş yapıyor?

Magazin 22-11-23 23:05

Son dakika: Sosyal medya fenomeni Banu Parlak gözaltına alındı! Evinde ruhsatsız silah ele geçirildi

Son dakika: Şarkıcı, güzellik merkezi sahibi sosyal medya fenomeni Banu Parlak, ruhsatlı olduğunu söylediği tabanca ile çektiği videoyu sosyal medyada paylaşması üzerine gözaltına alındı. Parlak'ın evinde yapılan aramada bir adet ruhsatsız tabanca ile 9 adet fişek bulundu. Parlak silahla çektiği videoda "Benim de; araba, ev gibi değil de böyle meraklarım var. Ne yapalım yani." ifadelerini kullanmıştı.

Magazin 22-11-23 22:10

Dilan ve Engin Polat'ı ikinci kez yakan kayıtlar ortaya çıktı! İletişimi Sezgin Polat kurmuş

Kara para aklama iddiasıyla tutuklanan Dilan ve Engin Polat, şarkıcı Banu Parlak'ın işyerine yönelik silahlı saldırı nedeniyle çıkarıldıkları mahkemece ikinci kez tutuklanmıştı. Polatları ikinci kez yakan kayıtlar ortaya çıktı. İddiaya göre tetikçileri ayarlayan aracıyla baba Sezgin Polat'ın iletişim kurduğu belirlendi.

Magazin 16-11-23 08:02

Dilan Polat ikinci tutuklama kararını duyunca adliyede gözyaşlarını hakim olamadı! Eşi Engin Polat'a bakın ne söyledi

"Kara para aklama", "vergi kaçırma", "örgüt kurma" suçlamalarıyla geçen hafta tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat çifti şimdi de, Şarkıcı Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin soruşturma kapsamında azmettirici olarak tutuklandı. İkinci tutuklama kararına Dilan Polat'ın ilk tepkisini Gazeteci Emrullah Erdinç açıkladı. Dilan Polat eşi Engin Polat'a adliye koridorunda bakın nasıl seslenmiş...

Magazin 15-11-23 17:17

Güzellik merkezi kurşunlanmıştı! Banu Parlak, Dilan Polat ve Engin Polat tutuklanınca göbek attı

Lüks yaşantısıyla gündeme gelen ve kara para aklama soruşturması nedeniyle son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Dilan Polat’a, Engin Polat’a ve Engin Polat'ın babası Sezgin Polat’a hakkında, şarkıcı Banu Parlak'ın Güzellik Merkezi'nin kurşunlanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında "azmettiricilik" suçundan tutuklama kararı verildi. Kararı duyan Banu Parlak göbek atarak kutlama yaptı.

Magazin 15-11-23 08:52

Engin Polat ve Dilan Polat çifti Banu Parlak dosyasında da tutuklandı! İşte günler sonra ilk görüntü

Dilan Polat ve Engin Polat ifade vermek üzere Küçükçekmece Adliyesi'ne götürüldü. Banu Parlak'ın dükkanının kurşunlanmasıyla ilgili ifadelerinin alınacağı iddia edilen Dilan Polat ve Engin Polat günler sonra ilk kez görüntülenirken, Engin Polat'ın yüzündeki ifade sosyal medyada gündem oldu. Azmettirici olarak ifadeleri alınan ve mahkemeye sevk edilen Dilan-Engin Polat çifti silahlı saldırıya azmettirme suçundan da tutuklandı.

Magazin 14-11-23 15:21

Son dakika: Banu Parlak serbest bırakıldı

Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak kooperatif dolandırıcılığı suçlamasıyla gözaltına alındı. Kooperatif dolandırıcılığıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, çıkarıldığı adli makamlarca serbest bırakıldı.

Haber 03-11-23 17:29

Deniz Yıldızı'nın Banu'su Begüm Topçu son hali ile şaşırttı! Gören aynı şeyi söyledi

Cantuğ Turay, Serhat Nalbantoğlu ve Tuan Tunalı gibi isimlerin başrolleri paylaştığı Deniz Yıldızı dizisinde Banu karakterine hayat veren ünlü oyuncu Begüm Topçu görenleri şaşırttı. Ünlü oyuncu yıllar içindeki değişimi ile gündem oldu.

Magazin 27-10-23 14:37

Dilan Polat'ı hedef almıştı! Banu Parlak'ın güzellik merkezinde skandal

Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında çeşitli iddialarda bulunan Banu Parlak hakkında bir müşteri şikayetçi oldu. Zayıflama amacıyla gittiği merkezde vücudu yaralanan Aliye A., Parlak ile davalık oldu.

Magazin 22-10-23 09:29

Banu Parlak Dilan Polat'ı suçlamıştı! 5 şüpheli tutuklandı

Dilan Polat'ın mal varlığının gündemde olduğu günlerde şarkıcı Banu Parlak, Bahçeşehir'de bulunan güzellik merkezinin aynı gün içerisinde iki kez kurşunlanmasının arkasında Polat ailesinin olduğunu iddia etmişti. Saldırıya dair 5 şüpheli tutuklandı.

Magazin 10-10-23 10:09

Yeşilçam'ın yıldızı Engin Koç son haliyle şaşırttı! Çıplak pozu sorulunca bakın ne dedi

Yeşilçam’ın unutulmaz isimleri arasında yer alan Engin Koç oyunculuk ve mankenlik kariyeri ile bir döneme damga vurmuştu. Hülya Avşar, Serpil Çakmaklı, Harika Avcı ve Banu Alkan gibi isimlerle kamera karşısına geçen Engin Koç'un son halini görenler çok şaşırdı. Ünlü isim çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Magazin 06-10-23 14:00

Silahlı saldırı sonrası Dilan ve Engin Polat çiftine yüklenmişti! İtiraf etti diyerek açıkladı: Şoke eden görüntüler ortaya çıktı

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, sahibi olduğu güzellik merkezine düzenlenen saldırıyla ilgili yeni paylaşım yaptı. "Dilan Polat'ın ve Engin Polat'ın beni vurdurmak için tetikçi tuttuğu iddiaları sürekli gündemde" diyen Parlak, bunun iddiadan öte itiraf eden bir kişi olduğunu açıkladı. İstanbul'un Başakşehir ilçesindeki güzellik merkezine saldırının yeni görüntüleri şoke etti.

Magazin 03-10-23 09:25

Başıma bir şey gelirse sorumlusu Dilan Polat demişti! Banu Parlak'ın güzellik merkezine silahlı saldırı

Ünlü sosyal medya fenomeni Banu Parlak geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Başıma bir şey gelirse sorumlusu Dilan Polat ve Engin Polat'tır" demişti. Açıklamasının ardından fenomen isim sosyal medya hesabından güzellik merkezinin kurşunlandığını duyurdu.

Magazin 02-10-23 09:54

Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı yurt dışında Selena Gomez'i görünce...

Acun Ilıcalı'nın ilk göz ağrısı olan büyük kızı Banu Ilıcalı, yurt dışında Selena Gomez'e denk geldi. Dünyaca ünlü isimle fotoğraf çektirmek için çabalayan Banu Ilıcalı'nın o anları sosyal medyayı salladı.

Magazin 26-09-23 07:02