Bar Haberleri

İlk bakışta anlayamadılar! Barın tuvaletinde ölü doğan bir bebeğin cesedi bulundu... Doğumu burada gerçekleştirmiş

Ölü doğduğuna inanılan bir kız çocuğunun cesedi İngiltere'deki bir barın tuvaletinde bulundu. Yetkililer bebeğin annesinin muhtemelen barın tuvaletinde doğumu gerçekleştirdiğini tahmin ettiklerini söylerken acil tıbbi müdahaleye ihtiyaç duyduğundan korktukları için her yerde kadını aradıklarını dile getirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

Trend 30-01-2024 15:36

Eskişehir'de 'bar cinayeti' sanığı için istenen ceza belli oldu!

Eskişehir'de bir barda çıkan kavgada ağır yaralanıp, 7 gün sonra hayatını kaybeden 23 yaşındaki Doğukan Yener'in ölümüne ilişkin davada, tutuklu sanık Mertcan Allar hakkında karar verildi. Savcılık mütalaasında ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası istenen sanık Allar, pişman olduğunu belirterek, "Olaydaki kişileri tanımam. Hasmım da değillerdir. Olay mekanda başlamış. Ben sonradan olaya dahil oldum." diye konuştu.

Haber 08-11-2023 19:24

Eskişehir'de bar kavgasında öldürülen Doğukan'ın annesi yürekleri dağladı: Bu acı çok tarifsiz

Eskişehir'de eğlence mekanında çıkan kavgada ağır yaralanıp, 7 gün sonra hayatını kaybeden 23 yaşındaki Doğukan Yener'in ölümüne ilişkin davada, anne Suzan Yener, "Gerekirse ömrüm mahkemelerde geçsin, oğluma bunu yapanların yakasını bırakmayacağım. Bu acı çok tarifsiz" dedi.

Haber 11-10-2023 19:14

Şaşkına çeviren görüntüler! Alkolü fazla kaçıran çift barın ortasında cinsel ilişkiye girdi... Çevrelerindekilere aldırış etmedi

Çin'in Anhui eyaletindeki Hefei şehrindeki bir barda ismi açıklanmayan bir çift herkesin ortasında cinsel ilişkiye girdi. Alkolü fazla kaçıran çift çevrelerindekilere aldırış etmeden cinsel ilişkiye girerken o anlar sosyal medyadan ifşa edildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde çiftin çevresine toplanan bazı kişilerin tezahürat ettiği görüldü.

Trend 03-10-2023 11:15

Bar

Bar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Alman kadınla Rus adamın bar kavgası olay oldu! Yumruk atıp genç kadını yere savurdu

Almanya'da bir barda gerçekleşen olayda kadınla erkeğin tartışması tokatlı kavgaya döndü. Birbirlerine küfür ederek ağız dalaşına giren kişilerden Alman kadın önce kollarını açarak karşısındaki erkeğe tokat attı, kendisine daha şiddetli bir tokat gelince ise kendini yerde buldu. O anlar saniye saniye görüntülendi.

Haber 28-10-2022 11:14

Mutfağa sokmayın! Kanserin oluşumuna neden olan en büyük etkenlerden

Sağlıksız beslenme sağlık için çok riskli durumlar yaratmaktadır. Sağlıksız beslenmenin artışı kanser ve kalp hastalıkları vakalarını da artırmıştır. Masum sanarak yediğimiz bazı yiyecekler tehlikeli hastalıklara neden olabilmektedir. Bilmediğimiz birçok yiyeceğin içerisinde mısır nişastası bulunur. Uzmanlar mısır nişastası içeren gıdaların tüketilmesi hakkında dikkat etmeniz gerektiğini söylemektedir.

Haber 28-10-2022 08:03

Tehdit edip gittiler, sonra tekrar geldiler! Damsız alınmıyor kavgasında 6 yaralı

Sivas’ta bara giden kişilerin damsız alınmadığı gerekçesiyle başlattığı bıçaklı kavgada 6 kişi yaralandı.

Haber 23-10-2022 23:25

Antalya'da bir otelin sahil barında çıkan yangın söndürüldü

Antalya'da bir otelin sahil barında çıkan yangın söndürüldü

Yurthaber 11-08-2022 12:53