Bar Association Haberleri

Taciz edildiği anları sosyal medyadan paylaştı! Bebeğini alkollü eğlence mekanına getirdiği için tepki gösterdi... Çocuğunu bardan çıkart

TikTok'ta Wigginit kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın bir restoranın bar kısmında bebeğiyle birlikte eğlenmeye geldiği için bir müşterinin tepkisine neden oldu. Sarhoş bir kadın tarafından taciz edildiği anları TikTok'tan paylaşan genç kadın gönderisi kısa sürede viral olmayı başardı.

Trend 2024-03-23 09:10:47

Bar tuvaletinde yaşadığı tek gecelik ilişkiden hamile kaldı! Bebeğinin babasını TikTok'ta aradı... Bebeğimin babasını bulun

İskoçya'nın Edinburgh kentinde yaşayan 30 yaşındaki Sarah-Jayne Snow isimli bir kadın TikTok'tan tatilde bir gecelik ilişki sırasında kendisini hamile bırakan adamın bulunmasına yardım etmesini istedikten sonra viral oldu. TikTok kullanıcılarının bazıları adamın öldüğünü söylerken bebeğinin babasını aramaya niyetli olan Snow, "Bebeğimin babasını bulun. Doğumdan sonra DNA testi yaptırarak gerçeği öğreneceğim" dedi.

Trend 2024-03-09 08:31:15

'Pişmanım' dedi ama işe yaramadı! Bar cinayeti sanığına müebbet hapis cezası

Eskişehir'de bir barda çıkan kavgada ağır yaralanıp, 7 gün sonra hayatını kaybeden Doğukan Yener'in (23) ölümüne ilişkin davada tutuklu yargılanan Mertcan Allar (26), 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Sanık Allar, son savunmasında "Öldürme kastıyla hareket etmedim. Sükunetle davranmadığım için pişmanım. Keşke bu olay yaşanmasaydı. Ben kavgadaki kişileri arkadaşlarım sandım" dedi.

Haber 2023-12-06 19:51:37

Eskişehir'de 'bar cinayeti' sanığı için istenen ceza belli oldu!

Eskişehir'de bir barda çıkan kavgada ağır yaralanıp, 7 gün sonra hayatını kaybeden 23 yaşındaki Doğukan Yener'in ölümüne ilişkin davada, tutuklu sanık Mertcan Allar hakkında karar verildi. Savcılık mütalaasında ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası istenen sanık Allar, pişman olduğunu belirterek, "Olaydaki kişileri tanımam. Hasmım da değillerdir. Olay mekanda başlamış. Ben sonradan olaya dahil oldum." diye konuştu.

Haber 2023-11-08 19:24:50

Eskişehir'de bar kavgasında öldürülen Doğukan'ın annesi yürekleri dağladı: Bu acı çok tarifsiz

Eskişehir'de eğlence mekanında çıkan kavgada ağır yaralanıp, 7 gün sonra hayatını kaybeden 23 yaşındaki Doğukan Yener'in ölümüne ilişkin davada, anne Suzan Yener, "Gerekirse ömrüm mahkemelerde geçsin, oğluma bunu yapanların yakasını bırakmayacağım. Bu acı çok tarifsiz" dedi.

Haber 11-10-23 19:14

Bursa'daki 34. Gezegen Kongresi üçüncü gününde etkinliklerle sürüyor

Uzay Kaşifleri Derneğince (Association of Space Explorers-ASE) Bursa'da düzenlenen "34. Gezegen Kongresi", üçüncü gününde etkinliklerle devam ediyor.

Yurthaber 27-09-23 15:25

Türkiye’nin ilk uzay yolcuları Togg’u deneyimledi

Türkiye’nin ilk uzay yolcuları Alper Gezeravcı ve Tuva Cihangir Atasever, Uzay Kaşifleri Derneği’nin (Association of Space Explorers-ASE) düzenlediği Planetary Congress’e katılmak üzere geldiği Bursa’da Togg’u deneyimledi.

Yurthaber 25-09-23 15:25

Barda cinsel saldırı! Tuvalet sırası beklerken kolundan çekip sürükledi... Bar tuvaletinde tecavüz etti

Birleşik Krallık’ın Newcastle bölgesindeki bir eğlence mekanında yaşanan bir olaya ülkede infial yarattı. Bar tuvaletinde tecavüze uğradığını söyleyerek şikayetçi olan bir kadının ihbarı üzerin polis soruşturma başlattı. Tecavüzcünün güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri kamuoyuyla paylaşıldı.

Trend 08-09-23 13:39

Marmaris'te ağacın üzerinde meşaleyle şov yapan bar çalışanı gözaltına alındı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaktığı meşaleyi ağacın üzerinde sallayarak gösteri yapan bar çalışanı gözaltına alındı.

Yurthaber 01-09-23 07:37

Sinirler bir anda gerildi! Bacağına doğru tuvaletini yapan adamı bar taburesiyle döverek öldürdü

Endonezya'nın Bali kentinde bir alkollü mekan sahibi olan Gede Wijaya ile alkolü fazla kaçıran müşteri arasında şiddetli bir tartışma çıktı. Avustralyalı turist Troy Scott Johnston’un tartışma anında bacağına idrarını yaptığını fark eden Wijaya sinirlerine hakim olamadı ve turistin kafasına bar taburesiyle vurdu.

Trend 29-08-23 08:22

Endeavor Chairman Emre Kurttepeli Realized Casecampus Spring 2017 Opening Speech.

In the main sponsorship of Akbank, CaseCampus, an applied learning program developed by Endeavor Association, started its fourth period with 75 new entrepreneurs from 35 different universities. Endeavor Chairman Emre Kurttepeli realized the opening of the term on Saturday, April 8, with his inspired speech.

Finans 06-07-23 12:42

Emre Kurttepeli becomes a Board Member of Endeavor

Endeavor Association, which was established by the leading names in Turkish business world that encourages and supports the active entrepreneurs to contribute to the economic growth, has held their 4th Ordinary General Assembly at Swissotel, on Friday, 19th April, 2013.

Finans 06-07-23 12:07

Emre Kurttepeli, Became The Chairman Of Endeavor Türkiye Again

The Ninth Ordinary General Assembly Meeting of Endeavor Turkey which is Active Entrepreneur Support Association was held on 15 June 2023. At the Board of Directors Meeting, which held after the General Assembly Meeting, Emre Kurttepeli was re-elected as the Chairman of the Board of Directors.

Finans 06-07-23 10:00

Son dakika | Kamu kurumlarının internet sitelerine siber saldırı! RedHack'e 19 ilde operasyon düzenlendi: Çok sayıda şüpheli yakalandı

Son dakika haberi: Siber saldırılarıyla ünlü RedHack (Red Hackers Association, R.H.A.) - Kızıl Hackerlar (Kızıl Hackerler Birliği) isimli illegal yapılanmaya operasyon düzenlendi. Ankara merkezli 19 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyon kapsamında çok sayıda şüpheli yakalandı. Terör örgütleriyle bağlantılı grubun kamu kurumlarına ait yüzlerce internet sitesine siber saldırı gerçekleştirdiği belirtildi.

Haber 08-05-23 09:08

Var zıt anlamlısı nedir? Var kelimesinin zıt anlamlıları ile örnek cümleler

Türk dili gelişimi sırasında birçok farklı dillerden etkilenmiştir. Bu dillerden bazı kelimeler Türkçe sözlüğüne eklenerek günümüzde de kullanılmaya devam etmiştir. Ancak bazı kelimeler Eski Türkçe kökenlidir ve bunlardan biri de var kelimesidir. Var kelimesi Eski Türkçe kökenlidir. Eski Türkçede sahip olunan, mülk anlamı taşıyan "bar" kelimesi olarak kullanılmıştır. Peki, var zıt anlamlısı nedir?

Egitim 03-02-23 17:40

2023 Altın Küre (Golden Globes) adayları belli oldu! The Banshees of Inisherin filmi 8 dalda aday gösterildi

Bu yıl 80'inci kez verilecek olan Altın Küre (Golden Globes) Ödülleri için adaylar belli oldu. Hollywood Yabancı Basın Birliği (Hollywood Foreign Press Association - HFPA), Altın Küre Ödülleri için aday film, dizi ve oyuncuları açıkladı. Sunuculuğunu komedyen Jerrod Carmichael yapacağı 80 Altın Küre Ödülleri, 10 Ocak'ta NBC'de yayınlanacak. Brendan Gleeson ve Colin Farrell'in başrolleri paylaştığı 'The Banshees of Inisherin' filmi sekiz adaylıkla başı çekti.

Magazin 12-12-22 20:13

Alman kadınla Rus adamın bar kavgası olay oldu! Yumruk atıp genç kadını yere savurdu

Almanya'da bir barda gerçekleşen olayda kadınla erkeğin tartışması tokatlı kavgaya döndü. Birbirlerine küfür ederek ağız dalaşına giren kişilerden Alman kadın önce kollarını açarak karşısındaki erkeğe tokat attı, kendisine daha şiddetli bir tokat gelince ise kendini yerde buldu. O anlar saniye saniye görüntülendi.

Haber 28-10-22 11:14

Meksika'da bar saldırısı: 12 ölü! Yaralılar cesetlerin arasına saklanarak hayatta kaldı

Meksika’nın Guanajuato eyaletinde yer alan Irapuato şehrinde bulunan “La Texana” adlı bara gece saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda, 12 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı ifade edildi. Görgü tanıkları, kar maskeli çok sayıda adamın bara gelerek otomatik silahlarla içeridekilere ateş açtığını söyledi. Bazı müşteriler saldırı anında barın arka kapısından kaçarak kurtulmayı başarırken, yaralıların cesetlerin arasına gizlenerek hayatta kaldıkları aktarıldı.

Haber 16-10-22 21:21

Olmaz olsun böyle arkadaş: Şaka kurbanı genç kadın tanınmaz hale geldi

Bir bar masası ısıtıcısıyla ilgili şakanın yanlış gitmesi nedeniyle komada kalan ve korkunç üçüncü derece yanıklara maruz kalan bir anne, şimdi günde 23 saat yüz kompresyon maskesi ile gezmek zorunda.

Haber 13-10-22 22:29

Kocasının sevgilisi olduğunu düşündüğü kıza öyle bir şey yaptı ki!

İngiltere'nin Warwick kentinde yaşayan ve şef kocasıyla bir bar işleten 47 yaşındaki Luisa Santos, mekanlarında çalışan genç bir garsonun eşiyle ilişkisi olduğunda inandı. Gerçek olmayan bu kurguları sebebiyle çalışanları Hannah Pritchett'e bıçaklı saldırıda bulunan Santos, cinayete teşebbüsten yargılandı.

Trend 08-10-22 17:53

Ölen kedisini kendi elleriyle gömdü! Saatler sonra karşısında görünce ne yapacağını şaşırdı

İngiltere’de bir bar işletmecisi olan ismini açıklamak istemeyen adam yaşadığı ilginç durumu sosyal medyadan paylaştı. Biff isimli kedisinin öldüğünü ve kendi elleriyle gömdüğünü ifade eden adam adam, cenazeden birkaç saat sonra bir mahalle sakinin kucağında kedisinin bara giriş yaptığını görünce şoke oldu.

Trend 30-09-22 10:55

CS GO FPS gösterme kodu nedir, nasıl çalışır? CS GO FPS göstergesi açma nasıl yapılır?

FPS görüntü cihazının performansını ölçmeye yarayan bir birimdir. CS GO FPS sayacını açma windows + G tuşlarına basarak gerçekleştirilir. Verilen komut sonrası game bar açılır. Daha sonra açılan panelden performans kutucuğu bulunarak sol taraftaki menüden FPS sekmesine tıklanır. Sağdaki erişim iste butonuna basılır ve sayaç açma işlemi tamamlanmış olur. CS GO FPS gösterme kodu nedir, gösterge nasıl açılır? CS GO'da en ideal FPS kaç olmalıdır?

Haber 26-09-22 20:39

CS GO black bar kaldırma nasıl yapılır? Intel ve AMD ekran kartı grafik ayarları CS GO black (siyah) bar kaldırma yöntemi nedir?

CS GO siyah bar sorunu, birçok oyuncunun karşılaştığı ve hiç hoşlanmadığı bir durumdur. Ekran ölçülerinden kaynaklı bu sorunu ortadan kaldırmak için oyuncuların takip etmesi gereken birkaç adım bulunmaktadır. CS GO black bar kaldırma nasıl yapılır? CS GO siyah bars kaldırma NVDIA ve AMD için nasıl yapılır?

Haber 26-09-22 19:25

'Büyük beden dans divası' olarak biliniyordu! Sahnede birden yere yığıldı

Genç bir sahne yıldızı olan 25 yaşındaki Valencia Prime, ABD'nin Philadelphia kentindeki Tabu Bar isimli 'Prime Time' şovunu yaparken trajik bir şekilde hayatını kaybetti. Ölümüyle herkesi şoke eden Prime, ani ölümüyle ardında derin bir üzüntü bıraktı.

Trend 20-09-22 15:09

Sağladığı hijyen kadar yaşam alanınıza kattığı pratiklikle de öne çıkan sensörlü sıvı sabunluklar

Restoran, kafe, bar, havalimanı, otel gibi halka açık mekânlarda sıkça karşılaştığımız sensörlü sıvı sabunluklarını yaşam alanınızda da kullanmaya ne dersiniz? Sabunluğa hiç dokunmadan en hijyenik şekilde ellerinizi temizlemenizi sağlayan bu sabunluklar kullanıcıları tarafından çok seviliyor. Sağladığı hijyen kadar yaşam alanınıza kattığı pratiklikle de öne çıkan bu ürünlerle ilgili detaylara gelin birlikte bakalım.

Haber 08-09-22 09:11

İtalya mahkemesinden ülkede infial yaratan karar! ''Tahrik etmiş''

İtalya’nın Torino kentindeki bir barda gerçekleşen olayda bir erkek barın tuvaletinde bir kadına tecavüz etti. Olaya ilişkin mahkemenin aldığı karar ülkede büyük tepkiye neden oldu. Mahkemede, tecavüze uğradığını söyleyen kadının bar tuvaletinin kapısını açık bırakarak tecavüzcüsünü tahrik ettiğine karar verildi.

Trend 11-07-22 18:14

İğrenç detaylar ortaya çıktı! Çalıştırdıkları kadınları fuhşa zorlamışlar

Adana'da, polis operasyonuyla çökertilen suç örgütüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Bar ve meyhane işleten çetenin, 'konsomatris' olarak çalışan kadınlara zorla fuhuş yaptırdığı öğrenildi. Öte yandan örgütün, iş yerlerinden ayrılıp başka mekanlarda çalışmak isteyen kadınları ise ölümle tehdit ettiği tespit edildi.

Haber 24-05-22 10:37

Bar ne demek? Bar kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe, sondan eklemeli bir dildir. Sondan eklemeli diller, kelimelerin anlamlarını kelimelere ek getirerek türetirler. Türkçe de bunun için yapım ve çekim eklerini kullanır. Anadili Türkçe olan kişiler bu ekleri çok kolay kavrayabilir. Kelimelere getirilen ekler otomatik olarak anlam oluşturulabilir. Ancak anadili Türkçe olanların bile bütün kelimelerin anlamlarına tam olarak hakim olması mümkün değildir. Bu nedenle bilinmeyen kelimelerin anlamlarına bakılır. Bar kelimesi de bilinmeyen kelimelerden biri olabilir. Bar kelimesinin anlamı nedir?

Egitim 24-05-22 10:16

Snack-bar ne demek? Snack-bar kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Kelimelerin anlamları araştırılırken ilk bakılan Türk Dil Kurumu (TDK)'nun açıklamaları olur. Türkçeyi zenginleştirmek için yapılan çalışmalar, sözcüklerin kökenlerine kadar tüm detaylarını ortaya çıkarılmasını sağlar. Konuya ilgi duyan ya da kelimelerin anlamlarını merak edenler de TDK'nın perspektifiyle araştırmalarını sürdürür. İrdelenen sözcükler arasında bulunan Snack-bar kelimesi de birçok kişi tarafından mercek altına alınır. Ara sıra dikkat çekerek araştırılan Snack-bar kelimesi ne anlama gelir?

Egitim 23-05-22 20:17

İstanbul'da korkunç olay! 'Bensiz yaşayamayacağını söyleyerek silahı bana verdi'

İstanbul'da bir bar sahibi, iş yerinde bir kadın tarafından silahla öldürüldü. Polis tarafından gözaltına alınan kadın cinayeti itiraf ederken ilk ifadesinde "Çağdaş Emre Elçi beni çok sevdiğini ve bensiz yaşayamayacağını söyleyerek tabancasını bana verdi. Sonra da ateş etmemi istedi" dediği öğrenildi.

Haber 19-05-22 13:55

Amerikan bar ne demek? Amerikan bar birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler yardımcı fiillerle, sıfat fiillerle ya da zaman kipleriyle oluşturulabilir. Aynı zamanda bir araya gelirken dilbilgisi kurallarına uygun olacak şekilde değişimler de geçirebilirler. Bu durumlar, birleşik kelimelerin en ince detayına kadar ele alınarak süzgeçten geçirilmesine neden olur. Her biri ayrı ayrı analiz edilen birleşik kelimeler arasında Amerikan bar birleşik kelimesi de bulunur. Amerikan bar birleşik kelimesi ne demektir?

Egitim 17-05-22 21:00

Bar havası ne demek? Bar havası birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler farklı ses olaylarının meydana gelmesiyle oluşabileceği gibi hiçbir ses olayına maruz kalmadan da oluşabilir. Birleşik kelimelerle ilgili inceleme yaparken özellikle ses olaylarına dikkat etmek gerekir. Günlük hayatta sıkça kullanılan birleşik kelimeler sadece yapı bakımından merak edilmez. Bazen anlamları da araştırılır. Bar havası birleşik kelimesi anlamı araştırılan sözcükler arasındadır. Bar havası ne demektir?

Egitim 17-05-22 20:36

Bar bar ne demek? Bar bar birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede kelimeler yapı bakımından türlere ayrılırlar. Bu türler basit, türemiş ve birleşik olarak farklılaşır. Basit kelimeler türü değişmemiş kelimelerdir. Türemiş kelimeler anlam bakımından değişmiş sözcükler, birleşik kelimeler ise birden çok sözcüğün birleşmesi ile oluşan kelimelerdir. Birleşik kelimeler bir isim veya eylem olarak görülebilirler. Bar bar de yapı bakımından birleşik kelimeler arasındadır. Bar bar TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 20:36

Bar ateşi ne demek? Bar ateşi birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler isim ve fiillerin birleşmesiyle ortaya çıkabilirler. En az iki sözcükten meydana gelen birleşik kelimelerin, iki farklı isim veya iki farklı fiilden de oluşması mümkündür. Türkçede yaygın olarak kullanılan bu tür sözcükler dil zenginliğine katkı sağlarlar. Belirli eylemleri, durumları veya nesneleri tanımlamak için kullanılabilirler. Bar ateşi birleşik kelimesi de bunlardan bir tanesidir. TDK sözlüğe göre Bar ateşi ne demek, anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 20:36

Bar tutmak ne demek? Bar tutmak TDK sözlük anlamı nedir?

Deyimler, cümle veya söz öbeği olarak bulunabilirler. Deyimler, tıpkı atasözleri ve birleşik fiiller gibi kalıplaşmış ifadelerdir. Eski zamanlardan günümüze kadar gelmişlerdir ve söyleyeni belli değildir. Atasözlerinin ve birleşik fiillerin de oluşma zamanı bilinmez. TDK; deyimler, atasözleri ve birleşik fiilleri sözlükler yardımıyla listeler. Böylelikle bilinmeyen sözleri bulmak kolaylaşır. Bar tutmak ifadesi de yaygın olarak kullanılan ve anlamı araştırılan sözlerden biridir. TDK sözlüğe göre Bar tutmak ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 17:35

Bar bağlamak (veya tutmak) ne demek? Bar bağlamak (veya tutmak) TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe dilinin en büyük zenginliklerinden olan atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller, öğrenmesi ve anlamlarına tam tamına hakim olunması bir o kadar zor kelime gruplarıdır. Çünkü bu kelime grupları, eski zamanlarda oluşmuş ve o dönemin özelliklerine göre anlam verilmiş sözlerdir. Ancak yine de günümüzde kullanılabilecek, zamansız anlamlar içerirler. Bu nedenle günlük yaşamda ve edebi sanatlarda sıklıkla kullanılırlar. Bu ifadelerden biri de Bar bağlamak (veya tutmak) sözüdür. Bar bağlamak (veya tutmak) ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 17:35

Şişli'de bar önünde cinayet! Dehşet anları anbean kamerada

Şişli'de geçen mart ayında gece kulübünde bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kavgayla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis olayın işyeri güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendiğini belirlerken, 5 şüpheli gözaltına alındı.

Haber 09-05-22 13:17

Temsilciler Meclisi'nden Restoranlara 55 Milyar Dolarlık Yardım

ABD Kongresi'nin alt kanadı Temsilciler Meclisi, Corona virüsü pandemisi nedeniyle hala mali zorluk çeken restoran, bar ve benzeri işyerlerine yardım amacıyla hazırlanan 55 milyar dolarlık yasa tasarısını onayladı

Haber 07-04-22 20:56

Birbirinden farklı 4 pratik sahur tarifi! Lavaş, kroket, çikolatalı bar...

Ramazan ayında gün boyu tok kalmak için sahurda yedikleriniz çok önemli. Uzun saatler boyunca enerjinizi ve sağlığınızı korumak amacıyla sahur vaktinde yeterince beslenmelisiniz. Uykunuzu bölüp, sofra hazırlamaya üşeniyorsanız pratik tariflere ihtiyacınız var demektir. Sahur sofranızı şenlendirecek, kolayca hazırlanan sahur tarifleriyle tanışmaya hazırsanız, detaylar içeriğimizde!

Yemek 02-04-22 14:22

Estetik ameliyatları için binlerce dolar harcadı! “Ayak parmaklarımı göremiyorum”

Almanya’nın Frankfurt kentinde yaşayan 26 yaşındaki sosyal medya fenomeni Yvonne Bar, dış görünüşünden memnun olmadığı için defalarca kez estetik operasyon geçirdi. Dört göğüs büyütme operasyonu ve Brezilya popo kaldırma dahil üzere onlarca estetik prosedürü için Bar toplam 58 bin sterlin (yaklaşık 1 milyon 119 bin TL) harcadı.

Trend 14-03-22 17:21

Dünyanın en büyük yolcu gemisi Wonder of the Seas ilk seferine çıktı! Titanic'ten 5 kat daha ağır

Dünyanın en büyük yolcu gemisi olan Wonder of the Seas ilk seferine çıktı. Titanic’ten 5 kat daha ağır olan 236 bin 857 tonluk dev gemi, 362 metre uzunluğunda ve 64 metre genişliğinde. 6 bin 988 misafir ve 2 bin 300 mürettebat kapasiteli dev gemide 19 yüzme havuzu, 20 restoran ve 11 bar bulunuyor.

Haber 08-03-22 12:20

Çarpıcı rapor! Facebook'un Diem (Libra) hayali suya düştü: Kripto para projesi muhtemelen sona eriyor

Facebook'un kripto para Diem (Libra) hayali suya düşmüş olabilir. Yeni bir iddiaya göre, Facebook tarafından dijital token'ı yönetmek için kurulan Diem Association, girişime karşı çıkan düzenleyicilerin direnişi sonrası varlıklarının satışını araştırıyor. Yani muhtemelen kripto para projesi sona eriyor.

Haber 26-01-22 12:38

Orta Gelir Grubunun Eğlence Hayatı Bitiyor

ÖTV zammıyla içki fiyatlarının ciddi oranda artması alkollü işletmelere de darbe vurdu. İzmir’de eğlence hayatının merkezlerinden olan Alsancak’taki bar ve meyhane sahipleri de sıkıntılı günler geçiriyor

Haber 18-01-22 23:10

Almanya'da hatırlatma dozu olmayanlara kısıtlama

Koronavirüs tedbirlerini sıkılaştırma kararı alan Almanya'da hatırlatma aşısını olmayanların restoran, kafe ve bar gibi mekanlara girmelerine izin verilmeyecek.

Haber 07-01-22 20:39

New York’ta Zorunlu Maske Kararı Tartışma Yarattı

Vali Hochul’un getirdiği düzenlemeyle gerekli aşılarını tamamlayan ve bunu belgeleyebilen kişilerin restoran, kafeterya, bar, jimnastik salonu, spor sahaları ve konser salonları gibi kapalı mekanlarda maske kullanması 15 Ocak 2022 tarihine kadar zorunlu kılındı

Haber 14-12-21 22:23

Çekya'dan PCR testi kararı! Aşısızlara tamamen yasaklanacak

Çekya’da Bakanlar Kurulu, koronavirüs pandemisi ile mücadele kapsamında 22 Kasım’dan itibaren restoran, bar ve kafeler ile kültürel ve toplu etkinliklere sadece aşılı ve son altı ay içinde hastalığı geçirmiş kişilerin girmesine, PCR ve antijen test sertifikalarının ise kabul edilmemesine karar verdi.

Haber 18-11-21 17:43

Taksim'de dehşet! Bar kapısında kurşun yağdırdı

Taksim’de bir bara girmek isteyen şahıs, içeriye alınmayınca tabancasıyla geri gelip 2 kişiyi dizlerinden vurarak yaraladı. Saldırı anları kameralara yansırken, yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından olayda kullandığı silahla birlikte yakalanan saldırgan ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Haber 06-11-21 10:09

James Bond’un yıldızı Daniel Craig’den çarpıcı gay bar açıklaması

007 James Bond karakterine No Time To Die filmiyle veda eden Daniel Craig’in gay bar açıklaması gündeme oturdu. Gençliğinden bu yana gay barlara gitmeyi tercih ettiğini söyleyen Daniel Craig, bu seçiminin nedenini de açıkladı.

Magazin 14-10-21 12:04

Tüyler ürperten görüntü! Masada bulunan sandalye bir anda hareket etmeye başladı

Birleşik Krallık'ın dört ana bölgesinden biri olan Galler'in başkenti Cardiff'te tüyler ürperten bir olay yaşandı. Ancak bar müdürü olarak çalışan kadın, oturduğu masadaki sandalyenin ve önünde asılı duran tabelanın hareket ettiğini görünce çok da şaşırmadı. Çünkü bu durum söz konusu mekanda sıklıkla yaşanıyor.

Haber 08-09-21 09:44