Barbie Bebek Haberleri

Hi Barbie, Hi Ken! Barbie çılgınlığına katılmak isteyen çocuklarınıza hediye edebileceğiniz Barbie oyuncakları

Barbie çılgınlığına katılmak isteyen çocuklarınıza hediye mi arıyorsunuz? Cevabınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz! Barbie bebeklerden uçaklara, keyifli bir spa günü oyuncak setinden çiçekçilik öğrenebilecekleri seçeneklere ve Barbie'nin rüya evine kadar birçok Barbie oyuncağını sizler için bir araya getirdik. İşte, birbirinden güzel ve eğlenceli oyuncak seçenekleri!

Kadin 08-08-2023 15:56

Başrolünü Margot Robbie’in paylaştığı Barbie filminden ilk kare geldi! Vizyon tarihi için geri sayım başladı

Margot Robbie’in başrolünü üstlendiği ve oyuncak bebek Barbie’yi canlandırdığı filmden ilk kare paylaşıldı. "Yeterince mükemmel olmayan bir Barbie bebeğin gerçek dünyadaki maceralarının" anlatılacağı filmin vizyon tarihi de açıklandı.

Trend 27-04-2022 12:23

20 yıllık oyuncak bebek koleksiyonunu çocuklar için gün yüzüne çıkardı

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde sınıf öğretmeni Özden Evren Çavuşoğlu'nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sergilediği koleksiyonda, 300 oyuncak bebek bulunuyor - Çavuşoğlu: - "Koleksiyonumu görenlerin anıları canlanıyor. Kendi oynadığım bebeği yıllar sonra buldum. 38 yıl sonra çocukluğumda almak isteyip de almadığım bebeği de buldum. Koleksiyonum aslında bu ikisinin üstüne inşa edildi"

Yurthaber 23-04-2022 12:55

Barbie bebeğe benzemek için servet harcadı! Yeni halini görenler tanıyamıyor

Horsham’da yaşayan 29 yaşındaki Grace Taylor isimli bir kadın gerçek hayatta bir Barbie bebeğe dönüşmek için sayısız estetik ameliyat oldu. Görünümünü kozmetik ürünlerle destekleyen Taylor, değişimi için 30 bin dolar (yaklaşık 290 bin TL) harcadı. Pandemi sırasında işini kaybettikten sonra ise sosyal medya kariyerini başlattı.

Trend 03-11-2021 09:52

Barbie Bebek

Barbie Bebek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Barbie Bebek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Değişimiyle şaşırtan modelden itiraf: Beden dışı deneyimler yaşıyorum

Oxford Üniversitesi akademisyenlerinden RAF pilotlarına ve modellerine kadar pek çok insan zaman yolculuğu fenomenini deneyimlediklerini iddia etti. Tarih boyunca pek çok insan geçmiş ve gelecekten haber verdiğini iddia etmesiyle gündeme gelmişti. Ukraynalı model Valeria Lukyanova, geçirdiği estetik operasyonlarla kendisini gerçek bir Barbie bebeğe dönüştürmesinin yanında zaman yolculuğu yapan bir guru olduğunu söylemesiyle dikkatleri çekti.

Trend 01-11-2021 12:29

Ryan Gosling, Margot Robbie’nin partneri olmaya hazırlanıyor! Barbie filminde Ken’i canlandıracak

Yarı animasyon yarı gerçek zamanlı olarak çekilecek olan Barbie filminin oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. Margot Robbie’nin Barbie rolünü üstlendiği filminde Ken karakteri için Ryan Gosling ile anlaşıldı. Gosling’in Ken rolü için imza aşamasına geldi.

Trend 26-10-2021 11:25

Önce Ken Bebek oldu, şimdi ise Barbie! Defalarca kez ameliyat oldu

Adını değiştirerek Jessica ismini alan televizyon yıldızı son iki yılda servet harcayarak kendisini baştan yarattı. Gençliğinden itibaren sayısız kez bıçak altına yatan Alves, Barbie’nin sevgilisi Ken’e benzemek için operasyonlar geçirdi. Geçen yıl transseksüel olduğunu açıkladı ve ‘İnsan Ken Bebeği’ unvanını ‘Yaşayan Barbie’ ile değiştirdi.

Trend 03-08-2021 10:19

Margot Robbie’nin ‘Barbie’ filminin çekimleri sonunda başladı! 10 yılın sonunda karar verildi

Hollywood’un en sevilen isimlerinden biri olan Margot Robbie, ikonik oyuncak ‘Barbie’ karakterini canlandıracağı film için hazırlanıyor. 10 yıldır üzerinde çalışılan projenin yönetmen koltuğunda Greta Gerwig oturacak.

Trend 07-07-2021 17:48

Rus kozmonot Anna Kikina için Barbie bebek üretildi

Barbie firması, uzaya gidecek Rus kozmonot Anna Kikina için bir oyuncak bebek üretti.

Haber 19-03-2021 09:59