Barış Atay Haberleri Ve Son Dakika Barış Atay Haberleri

Barış Atay Haberleri Ve Son Dakika Barış Atay Haberleri

Hayat milletvekili olarak tanınan Barış Atay Mengüllü, 22 Eylül 1981 tarihinde Almanya’nın Wilhelmshaven şehrinde dünyaya gelmiştir. Ailesi ile birlikte Türkiye’ye gelen Atay, 1999 yılına kadar Hatay’da yaşadı. Çukurova Üniversitesi Biyoloji bölümünü kazanınca okumak için Adana’ya gitti. Mezuniyetine yakın bir dönemde fikir değiştirerek okulu bırakarak İstanbul’a giden Atay, Yeditepe Üniversite Tiyatro bölümünü kazandı. 2004 yılında tiyatro bölümünden mezun olan Barış Aday, oyunculuk kariyerini geliştirmek için Kadir Has Üniversitesi Sinema-TV bölümünün yüksek lisans programına katıldı. Yüksek lisans eğitimi devam ederken çeşitli dizi ve filmlerde rol alan Atay, Arka Sıradakiler’de canlandırdığı Saffet karakteriyle ünlendi. 2013 yılında hayatını Beste Sultan Kasapoğulları ile birleştiren Atay, 24 Haziran 2018 seçimlerinde Hayat milletvekili olarak meclise girdi.

Barış Atay Haberleri

İstanbul sürprizi! Başak Demirtaş ve Barış Atay aday mı olacak? TİP 'ten açıklama geldi, gözler DEM Parti'ye çevrildi

Yerel seçim öncesi gözlerin çevrildiği İstanbul'da Başak Demirtaş sürprizi gündeme geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yeniden aday olduğu megakentte, muhalefet cephesinde İYİ Parti ve DEM Parti'nin adayları merak konusu olurken, cezaevinde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın ismi kulisleri hareketlendirdi. Demirtaş'tan da 'adaylık' için yeşil ışık geldi. Öte yandan TİP'in de Barış Atay'ı İstanbul'da aday göstereceği iddia edildi. TİP lideri Baş'tan da açıklama geldi.

Haber 22-01-2024 07:06

Milletvekili seçilememişti! Barış Atay oyunculuk ve yönetmenliğe geri dönüyor

Eski TİP Hatay Milletvekili Barış Atay, seçimlerde yeniden vekil seçilememişti. Atay, ara verdiği oyunculuk ve yönetmenlik kariyerine yazdığı yeni tiyatro oyunuyla dönüyor.

Magazin 10-09-2023 14:58

Barış Atay Türkiye'yi terk etti iddialarına tepkisiz kalmadı

Oyuncu ve eski TİP Milletvekili Barış Atay sosyal medyada gündem oldu. "Barış Atay Türkiye’yi terk etti" iddiaları kısa sürede yayılınca Atay Twitter hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Magazin 16-07-2023 08:51

Barış Atay, Kerem Fırtına, İlyas Salman seçimde ne yaptı? İşte meclise giremeyen ünlü isimler

Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncusu Bahadır Yenişehirlioğlu AK Parti sıralarından meclise girerken Mehmet Aslantuğ, Barış Atay, İlyas Salman gibi isimler ise meclise giremedi. Barış Atay, Kerem Fırtına, İlyas Salman gibi ünlü isimler seçimde ne yaptı merak edildi. İşte meclise giremeyen ünlü isimler...

Magazin 15-05-2023 14:23

TİP, milletvekili aday listesini YSK'ya teslim etti! Hangi aday hangi ilden gösterildi? Erkan Baş, Sera Kadıgil, Barış Atay, Mehmet Aslantuğ...

Türkiye İşçi Partisi (TİP), milletvekili aday listesini Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) teslim etti. Listeye göre, TİP Genel Başkanı Erkan Baş, İstanbul 3'üncü bölge, Ahmet Şık, İstanbul 2'nci bölge, Sera Kadıgil, İstanbul 1'inci bölge ilk sıra, Barış Atay ise Antalya'dan milletvekili adayı oldu. İşte haberin detayları...

Haber 09-04-2023 18:07

Yeni dokunulmazlık dosyaları TBMM'de! 3 vekil... Aralarında Barış Atay Mengüllüoğlu da var

HDP İstanbul Milletvekilleri Hüda Kaya ve Musa Piroğlu ile Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu'na ait dokunulmazlık dosyaları, TBMM Başkanlığına sunuldu.

Haber 17-03-2023 13:18

Türkiye İşçi Partisi lideri Erkan Baş'a canlı yayında soruldu... Cevabı gündem oldu! Mustafa Kemal Atatürk'e düşman mısınız?

Barış Atay ile birlikte Meclis'teki çıkışlarıyla dikkat çeken Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, Candaş Tolga Işık'ın konuğu oldu. Candaş Tolga Işık, 'Ekibimizdeki arkadaşlarımızda TİP üyesi ve gönüllüsü olanlar var. Onların bir çekincesi var. Partinin genel tutumunda Mustafa Kemal Atatürk'ün geçmemesinden dolayı, Atatürk'e düşmanlığınız var mı?' sorusunu sordu. Erkan Baş da bu soruya yanıt verdi. Erkan Baş ayrıca sosyal medyada gündem olan kırmızı kazağıyla ilgili de konuştu.

Haber 08-03-2023 13:48

Türkiye İşçi Partisi’nden ‘ortak aday’ mesajı: ‘Bu karanlığa son vereceğiz!’

Meral Akşener’in çıkışı sonrasında Kılıçdaroğlu’nun ‘Soframızı büyütmeye devam edeceğiz’ şeklindeki cevabı siyaset kulislerini hareketlendirdi. Erkan Baş’ın liderliğini yaptığı Türkiye İşçi Partisi de bu gelişmelerin ardından dikkat çeken bir açıklama yaparak ‘ortak aday’ mesajı verdi. TİP açıklamasında “Halkımız, tek ve ortak bir adayla çıkmayı başaracak, böylelikle 20 yıllık karanlığa son verecektir” ifadelerini kullandı.

Haber 04-03-2023 10:12

Barış Atay'a saldırı davasında karar çıktı! 4 sanığa ceza 1 sanığa beraat

Kadıköy'de geçtiğimiz yıl ağustos ayında Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu'na saldırdıkları iddiasıyla tutuksuz yargılanan 5 sanığın davasında karar çıktı. Mahkeme 4 sanığı değişen oranlarda hapis cezasına çarptırırken 1 sanığın beraatine karar verdi.

Haber 11-01-2022 17:58

Sanat dünyasını yasa boğuldu! İşte ünlülerden duygusal Hasan Saltık paylaşımları

Onlarca albüme yapımcılık yapan Kalan Müzik'in sahibi Hasan Saltık, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 57 yaşında dünyaya gözlerini yuman Saltık, birçok sanatçı ile çalışmalar yürütmüştü. Saltık'ın ölüm haberini alan sanat camiası yasa boğuldu. Birbirinden ünlü isimler duygularını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşım ile dile getirdi.

Magazin 03-06-2021 12:05

Bakan Soylu'dan Barış Atay'a: Sataşıyorsun sonra ağlıyorsun

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Barış Atay'ın açıklamalarına ilişkin sosyal medya hesabından "Sataşıyorsun sonra ağlıyorsun. Çukur Barış Atay" ifadelerini kullandı. Barış Atay'dan Bakan Soylu'ya yanıt geldi.

Haber 24-04-2021 18:18

Barış Atay'dan Özdemir Erdoğan'a şok cevap: Çocuk istismarı kendisiyle başladı herhalde...

Sanatçı Özdemir Erdoğan, son günlerde sık sık Zeki Müren hakkında yaptığı olumsuz açıklamalarla gündeme gelirken, Milletvekili Barış Atay, Özdemir Erdoğan'ı beklemediği yerden eleştirerek sosyal medyada gündeme oturdu.

Magazin 09-03-2021 09:17

Kadıköy'deki olaylar sonrası Barış Atay'la Alpay Özalan Twitter'da kapıştı

Kadıköy'deki olaylar sırasında TİP Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili Barış Atay ile polisler arasında arbede yaşandı. AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, sosyal medyada yayılan görüntüler sonrası paylaşımda bulununca, Atay'dan yanıt geldi.

Haber 03-02-2021 08:01

Barış Atay’a saldırı davasında 3 sanık tahliye edildi

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Barış Atay’a saldırdığı gerekçesiyle tutuklu yargılanan 3 sanık tahliye edildi. Duruşmada konuşan Barış Atay, “Olay kesinlikle yol verme kavgası değildir. Sanıkların politik kimliğimi bildiklerini düşünüyorum” diyerek şikayetçi olduğunu söyledi.

Haber 25-11-2020 15:14

Barış Atay'a saldırı davasında tutukluluğa devam kararı çıktı

Kadıköy'de ağustos ayında Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu'na saldırdıkları iddiasıyla haklarında dava açılan 3 tutuklu sanık ilk kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada sanık avukatı, “Sanıklar basit yaralama suçundan yargılanmalarına rağmen hala tutuklular. Bu suç başkasına karşı işlenseydi kesinlikle tutuklu kalmazlardı" dedi. Müşteki avukatı da "Bunun en iyi yakın örneği yakın zamanda aynı suçtan tutuklanmış bulunan Halil Sezai'dir" şeklinde beyanda bulundu.

Haber 04-11-2020 17:57

Barış Atay şikayetçi sıfatı ile ifade verdi

Kadıköy'de saldırıya uğrayan TİP Milletvekili Barış Atay, şikayetçi sıfatı ile verdiği ifadede, saldırganların kendisine 'vatan haini' diyerek arkadan vurmaya başladığını söylediği öğrenildi.

Haber 04-09-2020 17:02

Barış Atay'a saldırı! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı

Barış Atay'a saldırdıkları gerekçesi ile tutuklanmaları talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen üç şüpheli de, "Kasten yaralama" suçundan tutuklandı. Şüphelilerin verdiği ifadelerde, Barış Atay ve arkadaşının önlerinde yürüdüğünü, yol istediklerini, yol vermemeleri üzerine tartıştıklarını, olayın bu şekilde meydana geldiğini söyledikleri öğrenildi.

Haber 02-09-2020 14:32

Barış Atay Mengüllüoğlu'nun darbedilmesinde yeni gelişme

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu'nun darbedilmesiyle ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Haber 02-09-2020 11:31

Barış Atay Kadıköy’de saldırıya uğradı

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Barış Atay, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. TİP, Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde tedavisi süren Barış Atay'ın sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. Partiden yapılan açıklamada, "Barış yoldaşımızın sağlık durumu iyidir. Dayanışma dilekleri için teşekkür ederiz" denildi.

Haber 31-08-2020 09:45

Bakan Soylu'dan Barış Atay'a: Benden 'tecavüzcü kollayıcı' olmaz da, senden tam tecavüzcü olur

TİP Genel Başkan Yardımcısı Barış Atay, Siirt’te intihar girişiminde bulunduktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 18 yaşındaki İpek Er’e "nitelikli cinsel saldırı’ suçlaması ile tutuklanan ve sonrasında tahliye edilen Musa Orhan'ı kastederek, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya "Sen bir seri tecavüzcüyü korudun, kolladın" dedi. Soylu ise, Atay'ın tweetine, "Benden 'tecavüzcü kollayıcı' olmaz da Senden tam tecavüzcü olur" diyerek yanıt verdi.

Haber 30-08-2020 18:08

Barış Atay'a ne oldu? Barış Atay'ın aracına sabotaj iddiası (Barış Atay kimdir?)

TİP Genel Başkan Yardımcısı Barış Atay Mengüllüoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Hatay'ın Antakya ilçesinde ve bölgede parti faaliyetleri için kullandığı aracın 5 bijonunun gevşetildiğini söyledi.Türkiye İşçi Partisi ise yaptığı açıklamada sabotaj girişimin emniyet tarafından doğrulandığını ve aracın takla atmasının amaçlandığı öne sürüldü. Bir anda gündem olan olayın ardından "Barış Atay'a ne oldu? Barış Atay kimdir?" soruları Google'da aratılmaya başlandı. İşte tüm detaylar...

Haber 14-06-2020 09:09

Barış Atay, Ekrem İmamoğlu tablosuna tepki gösterdi!

Oyuncu kimliği dışında milletvekili kimliği de bulunan Barış Atay, sosyal medya hesabından Ekrem İmamoğlu ve Mustafa Kemal Atatürk'ün yüzlerinin birleştirilerek yapıldığı bir tabloya isyan etti.

Magazin 08-07-2019 14:32

Barış Atay'dan Yılmaz Erdoğan'a tepki: Yazık sana, utanmaz!

Sinema yapımcıları ile MARS grubu arasında yaşanan krizle ilgili Yılmaz Erdoğan'ın açıklamaları tartışma yarattı. Erdoğan'ın açıklamalarına tepki gösteren, TİP Milletvekili Barış Atay, "Yazık sana be, yazık. Neymiş? 'Maksadını aşan bir şekilde sunuluyor'muş. Utanmaz!" ifadelerini kullandı.

Trend 10-01-2019 13:31

Erkan Baş ve Barış Atay TİP'e geçti! Meclis'te 9. parti

HDP'li milletvekilleri Erkan Baş ve Barış Atay partilerinden ayrılarak TİP'e geçti, TBMM'de temsil edilen parti sayısı 9'a çıktı.

Haber 08-10-2018 10:17

Barış Atay'dan sürpriz HDP kararı!

HDP'den milletvekili seçilen Erkan Baş ve Barış Atay, yaptıkları basın toplantısıyla partiden ayrılarak Türkiye İşçi Partisine geçtiklerini duyurdu.

Haber 06-10-2018 19:22

Fatih Portakal'a büyük şok! 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan soruşturma başlatıldı

FOX TV Ana Haber Spikeri Fatih Portakal hakkında, HDP Hatay Milletvekili Barış Atay'ın ‘Sadece Diktatör’ isimli tiyatro oyununun yasaklanmasına ilişkin attığı tweet nedeniyle 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan soruşturma başlatıldı. Savcıya ifade veren Portakal, düşünce ve ifade özgürlüğü kapsamında paylaşım yaptığını söyledi.

Haber 13-09-2018 12:31

Barış Atay'dan Nihat Doğan'a: Sapık herif

Türkücü Nihat Doğan iki kız çocuğunu alıkoyduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Haberin yayılmasının ardından sosyal medya ayağa kalkarken, Nihat Doğan'a bir tepki de HDP'li Barış Atay'dan geldi.

Haber 11-09-2018 10:47

HDP'den ayrılacağı iddiaları vardı! Barış Atay'dan ilginç mesaj

HDP Milletvekili Barış Atay, sosyal medya hesabından üniversiteyi kazanan gençlere 'Yarın Bizimdir Yoldaşlar' kitabının da bulunduğu birer kitap hediye edeceğini yazdı. Atay'ın bahsettiği kitabın konusu ise dikkat çekti.

Haber 03-09-2018 21:42

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 'Cumartesi Anneleri' çıkışına sosyal medyadan tepki yağıyor!

Cumartesi Anneleri'nin 700. hafta eylemine izin verilmemesiyle ilgili olarak "Bu millet yüz yıl önce bunların ağababalarına bu ülkeyi teslim etmemişti, bugün onların paçozlarına da teslim etmez" ifadesini kullanan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya, eyleme katılan Ahmet Şık'tan tepki geldi. Şık, Twitter hesabından Cumartesi Anneleri'nin 2011 yılında dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptıkları görüşmenin arşiv görüntülerini paylaşırken, CHP'li Tanrıkulu da Soylu'ya tepki gösterdi.

Haber 27-08-2018 13:50

HDP'li Barış Atay TBMM'deki ilk soru önergesini Yusuf Topal için verdi!

HDP Hatay Milletvekili Barış Atay , Giresun'da yatalak eşinin evde bakım hizmeti alması ve ilaçlarının temini için sağlık ocağına giden Yusuf Topal'ın (82), tartıştığı doktorun 'beyaz kod' vermesi üzerine gelen polislerce biber gazı sıkılıp, ters kelepçe takıldığı sırada kalp krizi geçirerek, yaşamını yitirmesiyle ilgili soru önergesi verdi. Bu soru önergesi Atay'ın meclisteki ilk soru önergesi oldu.

Haber 01-08-2018 18:57

HDP milletvekili Barış Atay'dan PKK'nın hain saldırısı sonrası çok konuşulacak sözler

PKK'nın asker eşi ve 11 aylık bebeğini katlettiği hain saldırı sonrası HDP Milletvekili Barış Atay, "Şiddet nereden gelirse gelsin karşısında durmaya devam edeceğim" mesajını paylaştı.

Haber 01-08-2018 18:15

Erkan Baş ve Barış Atay HDP'den ayrılarak TİP'e katılacak

HDP İstanbul ve Hatay milletvekilleri Erkan Baş ve Barış Atay’ın partiden ayrılarak, Türkiye İşçi Partisi’ne (TİP) katılacakları iddia edildi. Baş ve Atay'ın danışmanları yaptığı açıklamada ise 'Ayrılma kararlarını saklı tutarak HDP'ye katıldılar ama şu an için böyle bir karar yok' ifadelerini kullandı.

Haber 30-07-2018 13:39

HDP milletvekili Barış Atay hakkındaki paylaşım çok konuşulmuştu! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan sahte hesap açıklaması!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Twitter’da adına açılan hesapların sahte olduğunu açıkladı. HDP Hatay Milletvekili Barış Atay ile yazışması gündem olan @TCmilliegitm hesabının kendisine ait olmadığını söyleyen Selçuk, “Twitter’da 1 kişisel hesabım var” diye konuştu.

Haber 10-07-2018 18:00

HDP Hatay Milletvekili Barış Atay tren kazası sonrası gittiği hastanede vatandaşın üzerine yürüdü

HDP milletvekili Barış Atay, Çorlu'da hastane önünde vatandaşlarla tartıştı. Atay, tartıştığı bir vatandaşa da, arkasından koşarak saldırmaya çalıştı.

Haber 09-07-2018 20:42

Tekirdağ'daki tren kazası

Hastanedeki yaralıları ziyaret etmek isteyen HDP milletvekili Barış Atay'a vatandaşlar tepki gösterdi

Haber 09-07-2018 13:53

HDP milletvekili Barış Atay yemin ederken TBMM karıştı

HDP'den Hatay milletvekili seçilen oyuncu Barış Atay Meclis'te yemin etti. Atay yemin etmek için kürsüye gelirken, salonda bulunan bir kişi önce yuhaladı, ardından da kalabalık bir grup Atay'ı protesto etti. Meclis Başkanı Yılmaz, güvenlik görevlilerine protestocuları dışarı çıkarmaları talimatı verdi. Atay, protestocular dışarı çıkarıldıktan sonra yemin etti.

Haber 07-07-2018 18:30

Milletvekilleri kayıt yaptırıyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan: - "(Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri) Erdoğan'ı yeni dönemin başında bölücü bir dil kullanmaktan uzak durmaya davet etmek en doğrusudur. Bu üslup devam ederse önümüzdeki dönem yine siyaset kutuplaşma ve çatışma üzerinden devam edecektir"

Haber 06-07-2018 14:50

Barış Atay 24 Haziran seçim sonuçlarıyla Meclis'e girdi mi? Milletvekili seçildi mi?

Barış Atay Meclis'e girdi mi? Hatay'da 24 Haziran seçim sonuçları gelmeye devam ederken HDP sürprizi yaşandı.

Haber 24-06-2018 21:05

HDP'den milletvekili adayı gösterilen Barış Atay'dan ilk açıklama

HDP'den milletvekili adayı olan oyuncu Barış Atay ilk kez konuştu. Son ana kadar milletvekilliğine aday olmayı aklından geçirmediğini belirten Atay, kutuplaşmanın sona erdiği bir Türkiye'de yaşamak istediğini söylüyor. Bunun da kutuplaşmayı yaratanların hesap vermesiyle mümkün olacağını savunan Atay, neden milletvekili olmak istediğini anlattı.

Haber 22-05-2018 12:04

Barış Atay, HDP’den aday mı oldu?

Oyuncu Barış Atay’ın HDP’den adaylık başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

Magazin 20-05-2018 15:00

Nagehan Alçı yazdı: Zihniyet olarak Ahmet Hakan ile Barış Atay arasında fark yok

Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ın Muharrem İnce ve Meral Akşener'e çağrıda bulunarak 'Bu adama haddini bildirin' dediği oyuncu Barış Atay'ın gözaltına alınması ve sonrasında yaşananları köşesine taşıdı.

Haber 20-05-2018 11:25

Fatih Portakal'dan gazeteci Ahmet Hakan'a çok sert Barış Atay tepkisi

Fox Tv Anahaber sunucusu Fatih Portakal, oyuncu Barış Atay için muhalefete 'Haddini bildirin' çağrısında bulunan Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'a sert tepki gösterdi.

Haber 17-05-2018 09:48

Barış Atay'dan Ahmet Hakan'a cevap

Ahmet Hakan'ın sözlerinin ardından gözaltına alınıp serbest bırakılan Barış Atay'dan son açıklama geldi. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ın bugünkü köşe yazısına yanıt veren oyuncu Barış Atay, "Gözaltına alınarak Ahmet Hakan'ı mağdur etmişim sanırım" dedi.

Haber 17-05-2018 09:40

Fatih Altaylı'dan Ahmet Hakan'a 'Barış Atay' tepkisi

Oyuncu Barış Atay'ın sosyal medyadaki bir paylaşımı sonrası, köşesinden 'Haddini bildirin' çağrısı yapan Ahmet Hakan'a bir tepki daha geldi. Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, bugünkü yazısında, "'Haddini bildirin' diye çağrı yapmak 'gazetecilik' değil." ifadelerini kullandı

Haber 17-05-2018 07:57

Oyuncu Barış Atay serbest bırakıldı

Twitter'daki paylaşımları nedeniyle 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek'ten başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan oyuncu Barış Atay gece yarısı serbest bırakıldı. Barış Atay emniyetteki ifadesinde, söz konusu paylaşımı Yusuf Yerkel'in özür dilemesi üzerine yaptığını belirterek, "Özrünü samimi bulmadım ama daha önemlisi bir suçun karşılığı özür değil yargılanmaktır" dedi.

Haber 17-05-2018 00:14

Muharrem İnce'den gözaltına alınan Barış Atay için ilk yorum

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, tiyatrocu Barış Atay’ın tweetlerinden dolayı gözaltına alınmasına tepki gösterdi. İnce, “Sadece fikir beyan ettiği için insanların gözaltına alınmasını doğru bulmuyoruz” dedi.

Haber 16-05-2018 17:42

GÜNCELLEME 3 - Oyuncu Barış Atay gözaltına alındı

Adliyeye sevk edilen Atay, telefonunun incelenmesi için emniyete geri gönderildi DETAYLAR EKLENDİ

Haber 16-05-2018 17:40

GÜNCELLEME 2 - Oyuncu Barış Atay gözaltına alındı

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Atay, adliyeye sevk edildi ADLİYEYE SEVK SÜRECİ EKLENDİ

Haber 16-05-2018 16:29

Barış Atay'ın gözaltına alınması sosyal medyayı karıştırdı

Sanatçı Barış Atay, bu sabah evine gelen polisler tarafından gözaltına alındı. Atay'ın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle gözaltına alındığı. Atay'ın gözaltına alınması sonrası pek çok ünlü isim Atay için 'Haddini bildirin' ifadelerini kullanan gazeteci Ahmet Hakan'a tepki gösterirken, gözaltına alınmasına sosyal medyada destek verenler de oldu.

Haber 16-05-2018 14:10