Barselona Haberleri

Mimarı ölünce gizemi 141 yıldır çözülemedi! Dünyanın en iyi mimarları bu eseri tamamlamak için çalışıyor

Dünyanın sayılı eserleri arasında gösterilen ve mimar Antoni Gaudi'nin şaheseri olarak görülen ‘La Sagrada Familia’da sona yaklaşılıyor. Dünyanın en iyi mimarlarının üzerinde çalıştığı bazilikanın 2026 yılında vinçsiz olarak görüleceği değerlendiriliyor.

Kadin 25-03-2024 13:35

Skandal görüntüler! Metroda yürüdüğü sırada önüne gelen 10 kadına saldırdı... Tokat attı yetmedi yumrukla yere düşürdü

İspanya'nın Barselona şehrindeki bir istasyonda metro bekleyen 10 kadın hiç tanımadıkları bir adamın saldırısına uğradı. Metro boyunca yürüyen saldırgan önüne gelen tüm kadınlara tokat ve yumruk atarak onlara saldırdı. Olayın ardından 30 yaşındaki Faslı saldırganın tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Trend 14-02-2024 08:47

Barselona'da Türk turisti ünlü zannettiler! Etrafına toplanıp fotoğraf çektirip imza aldılar... O anlar sosyal medyada gündem yarattı

İspanya'nın Barselona şehrini ziyaret etmek için giden bir Türk turist başına gelen ilginç bir durumu paylaşınca sosyal medyada gündem yarattı. TikTok'ta 'serilütfen' kullanıcı adını kullanan Su adındaki bir kız Barselona'da çocukların kendisini ünlü zannederek fotoğraf çektirmek ve imza almak için sıraya girdiği anları gösterdi. Görüntüler kısa sürede sosyal medyanın ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 19-12-2023 07:54

Barselona metrosunda bomba alarmı! İstasyonları boşalttılar

İspanya'da, Barselona kentinin merkezindeki Katalonya Meydanı'nın (Plaza Catalunya) metro istasyonu son iki gündür art arda gelen ve sahte olduğu ortaya çıkan bomba alarmlarından dolayı boşaltıldı.

Haber 27-06-2023 23:13

Barselona

Barselona Hakkındaki Haberler Mynet'te. Barselona Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.