Basbakanlik Kamu Diplomasisi Koordinatoru Haberleri

Kamu diplomasisi ne demek? Kamu diplomasisi birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Diller, farklı kökenlere ve yapılara sahiptirler. Her dil, kendi yapısına uygun olarak kelime türetir ve bu sayede zenginleşir. Türkçede de kelimelere ekler getirilerek veya farklı kelimelerin kaynaşması ile yeni kelimeler üretilir. Bu kelimelerin üretilmesi farklı kökenlerden gelen sözcüklerin Türkçeleştirilmesi ve dilimizin anlam zenginliği kazanması için gereklidir. Kamu diplomasisi de farklı kelimelerin birleştirilmesiyle oluşturulmuş yeni bir kelimedir. Kamu diplomasisi ne demektir?

Egitim 2022-05-24 10:11:44

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan videolu Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi paylaşımı:

"Artık geri sayım başladı. İstanbul çok önemli bir uluslararası zirveye ev sahipliği yapacak. Stratcom Summit'te dünyaca ünlü uzmanlar, enformasyon savaşları, halkla ilişkiler, kamu diplomasisi, yeni medya alanlarında öncü fikirleriyle varlık gösterecekler"

Yurthaber 2021-12-04 18:08:04

Kamu Diplomasi Koordinasyon Kurulu ikinci toplantısı yapıldı

Toplantıda, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda hazırlanan "Ulusal Kamu Diplomasisi Strateji Belgesi ve Eylem Planı" tanıtıldı - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: - "Ulusal Kamu Diplomasisi Strateji Belgesi ve Eylem Planı kendi alanında ülkemizde bir ilk olma özelliğine sahiptir. Belgenin, ülkemizin 'yumuşak gücünü' artıracak çalışmalara yön verme yanında kamu diplomasisine yeni ve özgün bir bakış açısı kazandıracağına inanıyorum" - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun: - "El birliğiyle ve koordinasyon içinde hareket ettiğimizde, ülkemizin elde ettiği gücü uluslararası alanda itibar artırmak noktasında da sonuna kadar kullanabiliriz"

Yurthaber 2021-07-06 17:24:33

100/2000 YÖK Doktora Bursu güz dönemi başvuruları başladı

Yurt içindeki devlet üniversitelerinde 100 öncelikli alanda burs verilmesini kapsayan program için üniversiteler, güz dönemi başvurularını 10 Ocak saat 17.00'ye kadar yapabilecek - YÖK tarafından yapılan güncelleme kapsamında, "savunma teknolojileri, kamu diplomasisi, kırsal kalkınma, soykırım çalışmaları, uluslararası çatışma çözümleri/müzakere ve arabuluculuk, dil ve konuşma terapisi" gibi alanlar da listeye eklendi

Trend 2019-12-20 16:43:34

Dünyaca ünlü 225 influencer İstanbul’da buluştu

INFLOW Global Summit & Awards'19, yerli ve yabancı influencer’ları, ajansları ve markaları İstanbul'da bir araya getirdi - T.C İletişim Başkanlığı Kamu Diplomasisi Daire Başkanı Ömer Faruk Tanrıverdi: - "Birçok yardım kuruluşu Türk veya yabancı influencer'lar sayesinde kuruldu. Sosyal medyada yayılan her bir kelime diğer insanların hayatlarını etkiliyor" - İGA Kurumsal İletişim Direktörü Gökhan Şengül: - "İstanbul Havalimanı olarak, hem yerel hem de global anlamda alanında önde gelen influencer’larla bir araya gelmekten memnuniyet duyuyoruz. Önümüzdeki dönemde de karşılıklı fayda sağlayan farklı projeler üretmeyi hedefliyoruz"

Haber 22-10-19 13:35

Birileri, iki NATO üyesi ülkenin birbirine ateş etmesini istiyor

Uluslararası ilişkiler ve güvenlik uzmanları, Barış Pınarı Harekatı'nda terör mevzilerine yapılan atışların "ABD gözlem noktası hedef alındı" şeklinde yansıtılmasını, Türkiye ile ABD'yi karşı karşıya getirmeye dönük psikolojik harekatın parçası olarak yorumladı - Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın: - "Birileri, iki NATO üyesi ülkenin birbirine ateş etmesini istiyor. Burada en büyük tehlike, YPG/PKK'ya verilen tanksavar silahları ve paralı askerlerin örgütün elbiselerini giyip onların arasına karışmaları" - Altınbaş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çağrı Erhan: - "YPG/PKK'lı teröristler, bilinçli olarak ABD'nin, Suriye'nin kuzeyindeki gözlem noktalarına yakın yerlerden Türkiye tarafına saldırı yapıyor. Bunu yapmalarının tek sebebi, Amerikan gözlem noktalarının Türkler tarafından hedef alındığı imajını yaratmak" - Güvenlik politikaları uzmanı Mete Yarar: - "Burada yapılması gereken önemli şeylerden birisi de sosyal medya ya da basın üzerinden yurt dışına gerekli dillerde yeteri kadar bilginin geçilmesidir. Aynı Afrin harekatında olduğu gibi" - Terör ve güvenlik uzmanı Abdullah Ağar: - "Türkiye ile ABD'yi karşı karşıya getirecek bir kirli harekat, kamu diplomasisi ve psikolojik harekat yapıyorlar. Böyle bir risk fotoğrafı kendisini göstermiş durumda"

Haber 12-10-19 14:06

Kaşıkçı'nın şehit edildiği binayı alıp müze yapmak istiyoruz

Türk Arap Medya Derneği Başkanı Turan Kışlakçı: - "Cemal Kaşıkçı Müzesi kurmak istiyoruz. Bunun için de Cemal'in şehit edildiği Başkonsolosluk binasını da satın alma girişimimiz devam ediyor. Almak için uğraşıyoruz" - "Türkiye bu olayı kamuoyuna çok profesyonel bir şekilde aktardı, çok iyi bir diplomasi yürüttü. Kamu diplomasisi açısından çok başarılıydı" - "Suudi Arabistan İslam dünyasının ana omurgasından biri. Mekke ve Medine'nin içinde bulunduğu bir yer. Bu olayların yaşanması çok vahim ve bu kara bir leke olarak kıyamete kadar kalacak" - "Biz şunu biliyoruz; hala olayın gerçek anlamda mahkemesi yapılmadı. Bu mahkemeden (Suudi Arabistan'daki yargılama) bir şey çıkacağını düşünmüyorum. Bir şeyler yapmış olsalar bile kendilerine yüklenen o sorumluluğu 'nasıl defedebiliriz.' Bununla ilgili oyunlar çevirecekler"

Haber 29-09-19 11:10

Keşmir Başkanı'ndan dünyaya sessiz kalma tepkisi

Azad Cammu Keşmir Başkanı Serdar Mesud Han: - "Uluslararası kamuoyunun iki nükleer güç (Pakistan ve Hindistan) arasındaki gerilime sessiz kalması ve aldırmamasının sonuçları sadece Pakistan ve Keşmir için değil tüm dünya için zarar verici olacaktır" - Senatör Şeri Rehman: - "Hint lobisinin ortaya çıkardığı Pakistan karşıtı söylemler karşısında Pakistan diplomasiyi kullanmalı. Pakistan'ın duruşunu anlatmak için Keşmir konusunda kamu diplomasisi yürütülmeli, düşünce kuruluşları, gazeteler ve vatandaşlarla birebir iletişim kurulmalı"

Haber 04-09-19 11:06

Amerika ve Avrupa kamuoylarını ikna etmek zorundayız

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu: - "S-400'ler, F-35'lerle ilgili yaratılmak istenen krizin çözümü için Amerika ve Avrupa kamuoylarını, Türkiye'ye haksızlık yapıldığı noktasında ikna etmek zorundayız" - "Etkin kamu diplomasisi yapılabilmesi için Yargı Reformu Strateji Belgesi'nin büyük bir süratle ve aynı çoğulcu katılımcı anlayışla hayata geçirilmesi uluslararası ilişkilerde ihtiyaç duyduğumuz anahtarı bize verecektir"

Haber 29-06-19 15:07

Global Somali Diaspora Konferansı’nın 3’üncüsü İstanbul’da düzenleniyor

Türkiye’nin küresel insani kalkınma hedefleri kapsamında kamu diplomasisi desteği sağladığı Somali ile Türkiye arasındaki devletlerarası ilişkilerin ulaştığı düzeyden hareketle, GSD’nin 3’ncü uluslararası konferansı Yunus Emre Enstitüsü’nün desteğiyle İstanbul’da düzenleniyor.17 Haziran tarihine kadar devam edecek olan 3’üncü Uluslararası Global Somali Diaspora (GSD), Yunus Emre Enstitüsü’nün desteğiyle İstanbul’da gerçekleşiyor.

Haber 15-06-19 15:19

Yunus Emre Enstitüsü'nün kuruluşunun 10. yılı

Enstitü, 4 Mayıs Cumartesi günü Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşecek törenle kuruluşunun 10. yılını kutlayacak - Törende, enstitünün 2016 yılından bugüne kadar yürüttüğü Küresel Kamu Diplomasisi Ağı başkanlığının, Katar'a devir teslimi de yapılacak

Haber 30-04-19 22:22

Kamu Diplomasisi Aracı Olarak Türk Dizileri Çalıştayı

Yapımcı, senarist ve yönetmen Birol Güven: - "İstanbul'un birçok ilçesinde çekim yapmak mümkün değil. Çok maliyetli. Emniyet Müdürlüğüne, Büyükşehir Belediyesine, ilçe belediyesine ve İSPARK'a para ödemek zorundasınız" - "800 milyon insan düzenli olarak Türk dizilerini izliyor dünyanın her yerinde. Büyükşehir Belediyesi, emniyet, ilçe belediyeleri izin versin bir yıl içinde İstanbullu yaşam stili dünya markası olur" - Yönetmen Osman Sınav: - "Türk dizilerinin en önemli pazarı Orta Doğu maalesef kaybedilmek üzere. Bu sanıyorum siyasi durumdan dolayı ama çözülmesi için gayret rica ediyoruz, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından ve ilgili diğer kurumlardan" - Senarist ve yapımcı Bahadır Özdener: - "Sektörde de beka sorununun tam ortasındayız. Ya yok olacağız ya var olacağız. Devletten iyi bir koordinasyon bekliyoruz. Çeşitli imtiyazlar da bekliyoruz"

Haber 11-03-19 14:38

İstanbul Üniversitesi'nde Türk Dizileri Çalıştayı

CUMHURBAŞKANLIĞI İletişim Başkanlığı ve İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi işbirliğiyle İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü'nde 'Kamu Diplomasisi Aracı Olarak Türk Dizileri Çalıştayı' düzenlendi.

Haber 11-03-19 14:37

İstanbul Üniversitesi'nde Türk Dizileri Çalıştayı 

CUMHURBAŞKANLIĞI İletişim Başkanlığı ve İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi işbirliğiyle İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü'nde 'Kamu Diplomasisi Aracı Olarak Türk Dizileri Çalıştayı' düzenlendi.

Haber 11-03-19 14:15

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ'NDE TÜRK DİZİLERİ ÇALIŞTAYI 

Haber-Kamera: Murat SOLAK - Doğanay Yavuz/İSTANBUL DHA Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi işbirliğiyle İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü'nde 'Kamu Diplomasisi Aracı Olarak Türk Dizileri Çalıştayı' düzenlendi.

Haber 11-03-19 14:04

Kamu Diplomasisi Aracı Olarak Türk Dizileri Çalıştayı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun: - "Ülkemizin tarihi dokusunu modern çehresiyle birlikte anlatan Türk dizilerimiz 156 ülkeden yaklaşık 500 milyon seyirciyle buluşarak önemli bir başarı hikayesine imza atmıştır. Orta Doğu'dan başlayıp, Balkanlar ve Orta Asya ile devam eden başarı hikayemiz bölgesel ölçekli kalmayıp; artık Fransa'dan Japonya'ya, Şili'den Peru'ya, Hindistan'a kadar dünyanın dört bir yanına ulaşıyor" - "Türk dizi sektörü, 350 milyon doların üzerinde ihracat hacmiyle bu alanda Amerika'dan sonra ikinci sıraya gelmiş durumda" - "Sektörün bu konuda daha büyük bir potansiyeli olduğuna inanıyorum. Özellikle Batı Avrupa pazarında. Bu bölgeye yönelik yapılacak yeni çalışmaların Türk dizi sektörünü 2023 hedeflerimiz olan yıllık 1 milyar dolar ihracat rakamlarına ulaştıracağına inanıyorum" - "Sektörel çalışmalar, dizilerimizin Orta Doğu'ya açılmasını takip eden ilk dört yılda bölgeden gelen turistlerde yüzde 100'ün üzerinde artış olduğunu göstermektedir. Yine Müslüman olmayan Balkan ülkelerinde yapılan araştırmalar, henüz Türkiye'yi görmemiş ancak Türk dizileri izleyen seyircilerin yüzde 80'den fazlasının Türkiye'yi ziyaret etmek istediğini ortaya koymaktadır"

Haber 11-03-19 13:04

Ünlü yönetmenler, Türk dizilerinin kamu diplomasisine etkisini konuştu

İstanbul Valiliği, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi işbirliği ile, “Kamu Diplomasisi Aracı Olarak Türk Dizileri” çalıştayı düzenlendi.

Haber 11-03-19 12:45

BM'ye anayasa ve uluslararası kamu hukukunu savunmaya gittik

Venezuela Dışişleri Bakanı Jorge Arreaza: - "BM'ye anayasa ve uluslararası kamu hukukunu savunmaya gittik. BM Antlaşması'nın hiçbir maddesi ülkelerin içişlerine müdahaleyi onaylamıyor" - "Anlayış kanalları aramamız gerekir. ABD diplomasisi biraz 'şizofrenik' fakat medyanın gösterdiklerinin ötesinde, somut ve spesifik bir gerçeklik var. Biz bu gerçekliğe inanıyoruz" - "Venezuela olarak, ABD'ye karşı anayasa ve uluslararası anlaşmalara dayanarak iyi niyetle yaklaşıyoruz. Aynı şeyi ABD'den de bekliyoruz. Devlet Başkanı Nicolas Maduro, eğer Trump ile görüşmesi gerekirse bunu yapar"

Haber 28-01-19 22:51

Kırklareli Üniversitesi'nde kamu diplomasisi çalışmaları

KLÜ Kamu Diplomasisi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Muharrem Ekşi: -"Türkiye'nin tek Kamu Diplomasisi Merkezi olarak bilimsel bilgi üretme amacıyla çalışmalar yapmaktayız"

Haber 15-08-18 11:14

Türkiye'nin özellikle devletler hukuku alanında insan yetiştirmesi gerekli

Galatasaray Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Beril Dedeoğlu: - " Türkiye çok kutuplu ilişkilerde ne kadar çok teminat veren ülke konumunda olur (warrantor country) ve devletlerin korktukları gelişmelerin önüne geçen oyuncu sıfatını kazanırsa o kadar kalıcı ve sürdürülebilir ilişkiler olacağını düşünüyorum" - " Yeni dönemde ağırlık verilmesi gereken en önemli üç konu 'kamu diplomasisi', uluslararası örgütlerde Türkiye kökenli memur sayısının arttırılması, uluslararası hukuk alanında özelde 'devletler hukuku alanında' Türkiye'nin özellikle insan yetiştirmesi " - " Avrupa'daki aşırı sağın yükselişinden sadece Türkiye'nin ve Müslüman dünyasının değil Avrupa'nın çok büyük bir kısmı da son derece mutsuz ve tedirgin. Unutmayalım ki yükselen ırkçılık önce Avrupa'da birbirleriyle olan Dünya Savaşları'nı ortaya çıkardı"

Haber 30-07-18 11:21

2023'e Doğru Yeni Türkiye Paneli

Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörü Öztürk: -"2023 ve 2071'in hayal olmadığına inanıyoruz ve gerçekleşmesi için mutabakat içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" - Başbakan Müşaviri Babacan: - "Normalde ağustos sonu gibi not güncellemesi yapması gereken kuruluş, kredi derecelendirme kuruluşlarının önemlilerinden bir tanesi dün pat diye değerlendirme yapma ihtiyacı duydu ve Türkiye'nin kredi notunu yabancı para cinsinden hemen pat diye bir kademe geri çekti"

Haber 02-05-18 23:18

Malatya'da Üniversite Buluşmaları konferansı

Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörü Öztürk: - "Türkiye'nin saygınlığı ve itibarını artırmak üzere yapacağımız tüm faaliyetler, kamu diplomasisi içerisine giriyor"

Haber 02-05-18 19:22

Hatay'da Üniversite Buluşmaları konferansı

Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörü Öztürk: - "Egemen güçlerin yaptığı gibi yalan üzerine, terör üzerine, çarpıtma üzerine, kandırma üzerine kurulan kamu diplomasisinde başarısızız"

Haber 30-04-18 18:34

NATO-Gürcistan Kamu Diplomasisi Forumu başladı

NATO-Gürcistan Kamu Diplomasisi Forumu başladı

Haber 30-04-18 11:58

Kırklareli’de ’suriye’de Jeopolitik Mücadele Paneli’ Yapıldı

Kırklareli Üniversitesi Kamu Diplomasisi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “Suriye’de Jeopolitik Mücadele” konulu panel düzenlendi.Kırklareli...

Yurthaber 29-04-18 13:00

Dünya gerçekten 5'ten büyük

Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörü Öztürk: - "Yumuşak güç unsurları, sert güçle desteklenirse, ekonomimizle, sosyal yapımızla her şeyi üst üste koyduğunuzda geldiğimiz noktada itibarımızı arttırmak adına önemli oluyor. Hükümet politikalarımız tutarlı olmak durumunda. Artık sadece söz söylemekle insan haklı olmuyor. Dünya gerçekten 5'ten büyük. Bunları yaptıklarınızla yan yana koymanız gerekiyor. Diplomaside yumuşak güç dediğimiz alan Türkiye'de son günlerde ciddi mesafe aldı"

Haber 26-04-18 16:37

Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörü Öztürk:

"Kamu diplomasisi bir ülkenin itibarını ilgilendiren bütün konuları içerdiği için bu çerçevede Türkiye'mizin dünyada ses getiren belli başlı faaliyetleri, bölgede ve özellikle küresel meselede bulunduğu konumu izah edebilecek bir kapasiteye ulaşmamız gerekiyor"

Haber 11-04-18 19:09

Abd’li Heyet Atso’da

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Ankara Büyükelçiliği Kamu Diplomasisi Müsteşarı Scott Weinhold, Antalya Ticaret ve Sanayi...

Yurthaber 29-01-18 17:43

Batuhan Yaşar:general Votel Ve Karayılan Nasıl Aynı Noktada Buluştu?

İhlas Medya Ankara Temsilcisi Yaşar, Türkiye Gazetesindeki köşesinde, "Atak helikopterleri etkili oldu mu","Kamu diplomasisi başarılı...

Yurthaber 25-01-18 09:22

Prof. Dr. Uslu:dijital Diplomasi Denebilecek Bir Hal Üzerinden Ülke Algılarının Etkilenebildiği Bir Dünyada Yaşıyoruz”

Çankaya Üniversitesinde düzenlenen “Yumuşak Gücün Gücü: Kamu Diplomasisi Semineri”nde konuşan Çankaya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve...

Yurthaber 22-11-17 13:59

Başbakan ve yardımcılarının görev dağılımı Resmi Gazete'de yayımlandı

Başbakan ve başbakan yardımcılarının görev dağılımına ilişkin Başbakanlık Genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Genelgeye göre, Başbakan Binali Yıldırım, kamu diplomasisi ile ilgili işlerin yürütülmesi görevini üstlenecek.

Haber 26-07-17 05:33

Türkiye-rusya İlişkileri Ve Enerji Güvenliği Paneli

Kırklareli Üniversitesi Kamu Diplomasisi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KADAM) tarafından ’Türkiye-Rusya İlişkileri ve Enerji...

Yurthaber 21-12-15 16:01

Türkiye-rusya İlişkileri Ve Enerji Güvenliği Paneli

Kırklareli Üniversitesi Kamu Diplomasisi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KADAM) tarafından ’Türkiye-Rusya İlişkileri ve Enerji...

Yurthaber 21-12-15 16:01

Eren: kamu Diplomasisi Alanında Faaliyetlere Devam Edeceğiz

Avrasya Ekonomik İlişkileri Derneği (EkoAvrasya) ve Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD) güç birliği...

Yurthaber 30-10-15 14:58

IŞİD Karşıtı Mesajlar Etkisini Göstermeye Başladı

Amerika Dışişleri Bakanı’nın kamu diplomasisi ve kamu işlerinden sorumlu yardımcısı Richard Stengel, IŞİD’in son aylarda sosyal medya üzerinden yaydığı mesajlarda “keskin bir düşüş” olduğunu açıkladı.

Haber 27-09-15 01:49

Terörle Mücadeleye Somut Katkısı Olanlara Ödül

Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü’nden edinilen bilgiye göre, Terörle Mücadele Kanunu kapsamına giren suçların faillerinin yakalanmasına...

Yurthaber 19-09-15 12:58

Libya Heyeti Türkiye’yi Ziyaret Ediyor

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü ve Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü işbirliğinde Libya Heyeti programı...

Yurthaber 19-08-15 11:10

‘Türkiye’nin Suriye’de askeri yok’

Başbakanlık Başdanışmanı, Kamu Diplomasisi Koordinatörü ve Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürü Cemalettin Haşimi, Türkiye’nin Suriye politikasının eleştirildiği Fransa’ya gelerek, Türkiye’ye bu konuda yöneltilen iddiaları yanıtladı.

Haber 14-08-15 07:09

Süleyman Şah Türbesi böyle olacak

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından tasarlanan geçici Süleyman Şah Türbesi’nin fotoğrafları Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü tarafından kamuoyu ile paylaşıldı.

Haber 23-02-15 16:31

Tsk Tarafından Tasarlanan Geçici Süleyman Şah Türbesi Kamuoyu İle Paylaşıldı

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından tasarlanan geçici Süleyman Şah Türbesi’nün fotoğrafları Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü tarafından kamuoyu...

Yurthaber 23-02-15 15:46

Avrasya Uzmanı Hikmet Eren, Ak Parti’den Resmen Aday Adayı

Türk Dünyasının kültür, sanat ve ekonomi hayatına önemli katkılar sağlayarak, Kamu Diplomasisi alanında yaptığı çalışmalarla...

Yurthaber 17-02-15 10:30

Uluslararası Antalya Üniversitesi’ne Abd’den İşbirliği Teklifi

ABD Türkiye Büyükelçiliği Basın, Kültür ve Kamu Diplomasisi Müsteşarı Jonathan Henick, Uluslararası Antalya Üniversitesi’ni (UAÜ)...

Yurthaber 27-01-15 17:37

Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü’nden İsrail İle İlgili İddialara Cevap

Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü, İsrail’in Gazze’ye yönelik düzenlediği saldırılarının ardından tartışmalara neden olan Türkiye-İsrail ilişkileriyle...

Yurthaber 23-07-14 18:56

Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü'nden Soma Raporu

Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü, Soma'da arama kurtarma çalışmaları ve tüm hizmetler için 2 bin 743...

Yurthaber 21-05-14 10:24

Başbakanlık'tan Twitter raporu

Türkiye'de Twitter'a erişimin engellenmesine ilişkin tartışmalar sürerken, Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü bir rapor hazırladı.

Haber 22-03-14 13:39

Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü Misafiri Filistinli 35 Genç Türkiye’yi Gezdi

Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü ve Başbakanlık Dış İlişkiler Başkanlığı’nın ortaklaşa düzenlediği Gençlik Köprüsü (Youth Bridge)...

Yurthaber 21-03-13 14:20

Milli Eğitim Bakanı Avcı, Filistinli Gençleri Ağırladı

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü’nün Gençlik Programları kapsamında Türkiye’de bulunan 35...

Yurthaber 21-03-13 12:19

Başbakanlık'tan Myanmar için kampanya

Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü'nden yapılan açıklama şöyle:

Haber 10-08-12 16:36