Baskent Derbisi Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Trabzonspor Fenerbahçe derbisi sonrası resmi açıklaması!

Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşmasının yankıları sürerken TFF'den resmi açıklama geldi. İşte dtaylar...

Spor 2024-03-18 00:49:30

Galatasaray, Kadınlar Süper Ligi'nde Fenerbahçe derbisi öncesi 7-0 kazandı!

Galatasaray, Turkcell Kadınlar Süper Lig'inde karşılaştığı Adana İdmanyurduspor ile karşı karşıya geldi. Mücadele Sarı-Kırmızılıar'ın 7-0'lık üstünlüğü ile tamamlanırken, Galatasaray kritik Fenerbahçe maçı öncesi moral depoladı.

Spor 2024-03-17 16:26:39

SON DAKİKA: Fenerbahçe'ye Trabzonspor derbisi öncesi sakatlık şoku! Mert Hakan Yandaş 15 dakika sahada kalabildi

Son dakika... UEFA Konferans Ligi son 16 turu rövanş mücadelesinde sahasında U.S Gilloise karşılaşan temsilcimiz Fenerbahçe'de karşılaşmanın son bölümünde üzücü bir sakatlık yaşandı. Oyuna 75. dakikada dahil olan Mert Hakan Yandaş 15 dakika sahada kalabilirken oyundan çıkmak zorunda kaldı. İşte detaylar...

Spor 2024-03-14 22:42:46

Trabzonsporlu iş insanı Nevzat Aydın'ın Fenerbahçe derbisi için yaptığı çağrı Sarı-Lacivertli taraftarları çıldırttı!

Süper Lig'in 30. haftası dev bir karşılaşmaya sahne olacak. 30. hafta mücadelesinde şampiyonluğun en büyük adaylarından Fenerbahçe deplasmanda ezeli rakiplerinden Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi iki takım da son hazırlıklarını sürdürürken koyu bir Trabzonspor taraftarı olan ünlü iş insan Nevzat Aydın sosyal medya hesabından Bordo-mavili taraftarlara yaptığı çağrıyla Fenerbahçeli taraftarları çok kızdırdı. İşte detaylar...

Spor 2024-03-12 14:09:30

Fenerbahçe'den derbi sonrası flaş paylaşım! ''Kendi işimizi kendimiz göreceğiz''

Fenerbahçe Yöneticisi Sertaç Komsuoğlu, Beşiktaş-Galatasaray derbisi sonrası ilginç bir paylaşımda bulundu.

Spor 04-03-24 08:07

Beşiktaş-Galatasaray derbisi sonrası Rıdvan Dilmen'den sürpriz Galatasaray iddiası

Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de Galatasaray'ın derbide deplasmanda Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ettiği maçın ardından Galatasaray ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

Spor 04-03-24 07:40

Okan Buruk'tan Sergio Oliveira açıklaması!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş derbisi galibiyetinden sonra yaptığı açıklamada, "Takım olduğumuzda neler yapabileceğimizi gösteriyoruz" dedi.

Spor 03-03-24 23:14

Beşiktaş ile Galatasaray derbisi izleyenlerin nefesini kesti! Siyah-beyazlıları mağlup eden Galatasaray yeniden liderliği geri aldı

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Beşiktaş, sahasında Galatasaray ile karşılaştı. Liderlik yarışını yakından ilgilendiren mücadele izleyenlerin adeta nefesini kesti. Temponun bir an bile düşmediği maçta iki takım da kazanmak için her şeyi yaptı. Sarı-kırmızılılar bu zorlu derbiden 1-0 galip ayrılarak yeniden liderliğe oturdu.

Spor 03-03-24 20:57

Okan Buruk'tan kafa karıştıran Icardi sözleri

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş derbisi öncesi açıklamalarda bulunarak sakatlıklar hakkında konuştu.

Spor 03-03-24 18:33

Dursun Özbek'ten derbi öncesi açıklama

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş derbisi öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Spor 03-03-24 17:57

Beşiktaş Galatasaray derbisi öncesi Ebrar Karakurt'tan beğeni alan paylaşım

Beşiktaş ile Galatasaray'ın karşılaşacağı maç öncesi milli voleybolcu Ebrar Karakurt beğeni alan bir paylaşım yaptı.

Spor 03-03-24 17:35

Beşiktaş derbisi öncesi kriz iddiası! Galatasaray'da Okan Buruk ile tartışma yaşayınca kadro dışı bırakıldı... Sergio Oliviera'dan ilk açıklama

Beşiktaş ile deplasmana hazırlanan sarı-kırmızılı takımda beklenmedik bir gelişme yaşandı. Karagümrük maçının ardından Okan Buruk ile sorun yaşadığı öne sürülen Sergio Oliviera maça saatler kala kadro dışı bırakıldı. Galatasaray'da ortaya çıkan bu olay sonrasında taraftarları endişe sararken, tecrübeli futbolcudan açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Oliveira derbide takımının yanında olduğunu belirtti.

Spor 03-03-24 10:42

Fenerbahçe, Hatayspor'u 2-0 mağlup ederek hata yapmadı! Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesi maç fazlasıyla liderliğe oturdular...

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Hatayspor, Fenerbahçe’yi ağırladı. Beşiktaş ile Galatasaray'ın karşı karşıya geleceği maçın öncesinde hata yapmak istemeyen sarı-lacivertliler sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak beklemeye geçti. Fenerbahçe'nin gollerini 24. dakikada Bright Osayi-Samuel ve 40. dakikada Cengiz Ünder kaydetti.

Spor 02-03-24 20:53

Beşiktaş derbisi öncesi Galatasaray'da skandal gelişme! ''Tesislerin önünde uyuyakaldı''

Galatasaray'da Beşiktaş derbisi öncesi Hakim Ziyech'ten kötü haber geldi. Hafta içinde ortaya atılan iddiaya göre yıldız oyuncunun arabasında tesislerin önünde uyuyakaldığı söylenmişti. Sarı-kırmızılılardan bu konuyla ilgili herhangi bir yalanlama gelmezken yıldız oyuncunun Hollanda'ya gittiği belirtildi.

Spor 02-03-24 17:09

Galatasaray derbisi öncesi Beşiktaş'tan beklenmedik hakem açıklaması!

Süper Lig'in 28. haftası dev bir karşılaşmaya sahne olacak. 28. hafta mücadelesinde Beşiktaş sahasında şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Galatasaray'ı konuk edecek. Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren mücadele öncesi Siyah-Beyazlılar'dan karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler'e dair bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 29-02-24 18:52

Cenk Tosun'dan Konyaspor galibiyeti sonrası Galatasaray derbisi için açıklama!

Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Konyaspor'u 2-0 mağlup ederek adını bir üst tura yazdıran Beşiktaş'ta golcü oyuncu Cenk Tosun hafta sonu oynanacak olan kritik Galatasaray derbisine dair açıklamalarda bulundu.

Spor 28-02-24 23:17

Galatasaray maçı sonrası açtı ağzını yumdu gözünü! 45 yıldır böylesini görmedim dedi, 37. haftadaki Fenerbahçe derbisi için korkuttu: O maç bitmez!

Galatasaray-Antalyaspor maçındaki hakem kararları Sinan Engin'i isyan ettirdi. Sarı-Kırmızılıların 3 puana ulaşarak liderliğe yeniden oturduğu maç sonrası hakem kararlarıyla ilgili olay yaratacak açıklamalar geldi. "45 yıldır hiç bu kadar utanılacak hatalara denk gelmedim" diyen futbol yorumcusu Engin, Demirbay'ın içinde olduğu pozisyon sonrası verilen devam kararına isyan etti. Çok konuşulacak açıklamalarda bulunan Engin "Bu hakemlerle lig bitmez. Türk futbolunu uçuruma sürüklüyorlar" dedi.

Spor 27-02-24 10:45

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy ve yeni transfer Ernest Muci yıldızlaştı! Galatasaray derbisi öncesi İstanbulspor maçından 3 puan...

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, deplasmanda İstanbulspor ile karşılaştı. Fernando Santos'un tek hedefi Galatasaray derbisi öncesi sahadan 3 puanla ayrılmaktı. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Beşiktaş; Semih Kılıçsoy ve yeni transfer Ernest Muci'nin golleriyle mücadeleyi 2-0 kazandı.

Spor 25-02-24 20:53

Beşiktaş derbisi öncesi Galatasaray'da Muslera krizi! Anlaşma sağlanamamasının ardından ailesi İstanbul'dan ayrıldı...

Galatasaray'da taraftarları şaşırtan Muslera gelişme yaşanıyor. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Uruguaylı eldivenle şu ana kadar herhangi bir anlaşma sağlanamadı. Galatasaray'ın son yaptığı 1 yıllık teklifi reddeden Muslera, sarı-kırmızılılardan 2 yıllık sözleşme talep etti. Orta yolun bulunmamasının ardından Muslera'nın ailesi İstanbul'dan ayrıldı.

Spor 25-02-24 16:30

Kayserispor Anadolu derbisine mutlak galibiyet hedefiyle hazırlanıyor

Mondihome Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında 7 Ocak Pazar günü "Anadolu derbisi"nde konuk edecekleri EMS Yapı Sivasspor'u yenerek 3 puanı hanelerine yazdırmak istediklerini söyledi.

Yurthaber 05-01-24 12:03

Galatasaray'a dev maç öncesi dava açıldı!

Galatasaray'a Fenerbahçe derbisi öncesi Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan dava açıldı.

Spor 29-12-23 11:44

Galatasaray'da Fenerbahçe maçı öncesi sakatlık şoku! Süper Kupa'da forma giyemeyecek

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesi sakatlık şoku yaşanıyor. Oynanan ilk mücadelede forma giyemeyen Davinson Sanchez'in Süper Kupa maçında da forma giyemeyeceği öğrenildi.

Spor 27-12-23 13:22

Şahan Gökbakar'dan İsmail Kartal'a gönderme!

Galatasaraylı kimliği ile tanınan Şahan Gökbakar, Fenerbahçe-Galatasaray derbisi sonrası açıklamalar yapan İsmail Kartal'a cevap verdi.

Spor 25-12-23 17:24

Derbi sonrası kameraların karşısına geçti! Dursun Özbek'ten canlı yayında Ali Koç'a olay sözler

Süper Lig'in 18. haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi 0-0 beraberlikle sonuçlanırken karşılaşmanın ardından ilk kez konuşan Sarı-Kırmızılılar'ın Başkanı Dursun Özbek dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Maçın 22. dakikasında Djiku ile Icardi arasında yaşanan pozisyona değinen Özbek, Ali Koç'a da göndermede bulundu.

Spor 25-12-23 13:39

90 dakikada 1 isabetli şut çekilen derbi Avrupa'nın dilinde! Dünya Fenerbahçe-Galatasaray derbisini konuşuyor: Hayal kırıklığı!

Süper Lig'de heyecanla beklenen Fenerbahçe-Galatasaray derbisi 0-0 sonuçlanırken iki takım da izleyenler açısından beklentileri karşılayamayan bir 90 dakika performansı ortaya koydu. Maç boyunca yalnızca 1 isabetli şutun çıktığı karşılaşma yabancı basında da geniş yankı bulurken, dev derbi için 'Hayal kırıklığı' ifadeleri kullanıldı. İşte detaylar...

Spor 25-12-23 11:12

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin önüne geçti! Icardi'nin Djiku ile girdiği pozisyon penaltı mı? Eski hakemler açıkladı!

Ligin 18. haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi 0-0'lık sonuçla geride kalırken, karşılaşmanın 22. dakikasında Icardi ve Djiku arasında yaşanan pozisyonun yankıları sürüyor. Peki, Sarı-Kırmızılılar'ın yoğun şekilde itiraz ettiği pozisyon için eski hakemler ne dedi?

Spor 25-12-23 09:06

Elmacık kemiği kırılan Icardi'yi paylaşarak 'Utanın' diyen Galatasaray'a, Fenerbahçe'den gece yarısı yanıt geldi!

Milyonların heyecanla beklediği Fenerbahçe-Galatasaray derbisi golsüz beraberlikle sonuçlanırken, Sarı-Kırmızılılar maç sonunda Icardi'nin gözünün morardığı bir fotoğrafı paylaşırken bu paylaşıma Fenerbahçe'den gece yarısı bir yanıt geldi. İşte detaylar...

Spor 25-12-23 07:44

Galatasaray'dan Fenerbahçe derbisi sonrası TFF'ye başvuru! ''Gerekli cezalar verilsin, takipçisi olacağız''

Galatasaray Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan, Fenerbahçe derbisi sonrası açıklamalarda bulundu. Yazgan, "Derbi süper süper keyifli değildi. Her sene orada 3 atacağız diye bir şey yok. İnşallah seneye yeneriz. 29 Aralık'ta benzer bir skor yakalarız." ifadelerini kullandı.

Spor 24-12-23 23:16

İsmail Kartal'dan maç sonunda eleştiri: ''Galatasaraylı oyuncular sürekli kendini yere attı''

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray derbisi sonrası açıklamalarda bulundu.

Spor 24-12-23 21:57

Ahmet Çakar'dan Fenerbahçe Galatasaray derbisi sonrası ilginç iddia! ''Fenerbahçe 1 puanı hakemle aldı''

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda oynadığı derbiden bir puan çıkardı. Sarı-kırmızılıların maçın ilk yarısında penaltı beklediği pozisyonla ilgili konuşan Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin alınan 1 puana şükretmesi gerektiğini söyledi.

Spor 24-12-23 21:28

Fenerbahçe Galatasaray derbisi gerilim dolu başladı! İrfan Can Kahveci ile Arda Kardeşler arasında gerilim...

Süper Lig'in belki de en kritik maçında Fenerbahçe Galatasaray'ı konuk etti. Gergin bir tempoda başlayan mücadelenin henüz başında İrfan Can Kahveci'nin yaşadığı faul pozisyonu sosyal medyayı ikiye böldü.

Spor 24-12-23 19:25

Fenerbahçe Galatasaray derbisi öncesi soyunma odası koridorlarında arbede yaşandı!

Fenerbahçe-Galatasaray maçı öncesi soyunma odası koridorlarında gerilim yaşandı.

Spor 24-12-23 19:07

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi anlamlı pankart! Şehitler ölmez, vatan bölünmez

Süper Ligin 18. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe sahasında ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk ederken, karşılaşma öncesi hain terör saldırısında şehit düşen askerlerimiz unutulmadı.

Spor 24-12-23 19:07

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi Güntekin Onay'dan olay sözler! ''Galatasaray şişirildi, pompalandı...''

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi yayıncı kuruluşta konuşan Güntekin Onay'ın sarı-kırmızılı camiaya yönelik yorumları taraftarların tepkisini çekti. Galatasaraylı taraftarlar Güntekin Onay'ın bu yorumları sonrası eleştirilerde bulundu.

Spor 24-12-23 18:28

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi Güntekin Onay'dan tepki çeken sözler! ''Galatasaray şişirildi, pompalandı...''

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi yayıncı kuruluşta konuşan Güntekin Onay'ın sarı-kırmızılı camiaya yönelik yorumları taraftarların tepkisini çekti.

Spor 24-12-23 18:27

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi şok sakatlık! Kadrodan çıkarıldı

Sarı-lacivertlilerde derbi öncesi önemli bir gelişme yaşandı. İsmail Kartal'ın ilk 11'de düşündüğü Serdar Aziz son dakika kararıyla kadrodan çıkarıldı. Fenerbahçe'de Serdar Aziz, sakatlığı nedeniyle derbide görev alamayacak.

Spor 24-12-23 15:41

Galatasaray'da Erden Timur, Fenerbahçe maçı öncesi iddialı konuştu!

Galatasaray taraftarı, Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında yapılacak Fenerbahçe derbisi için Kadıköy'e gitti.

Spor 24-12-23 15:31

Arsenal-Liverpool derbisi ev sahibine yaradı! Topçular, liderliğini sürdürüyor...

Arsenal, Premier Lig’in 18. haftasında Anfield Rood’da Liverpool ile 1-1 berabere kalarak liderliğini sürdürdü.

Spor 23-12-23 23:41

Sakaryaspor ile Kocaelispor'un karşılaştığı Marmara Derbisi'nde kazanan ev sahibi ekip oldu!

Trendyol 1. Lig'in 17. haftasında Sakaryaspor evinde Kocaelispor'u konuk etti. Marmara Derbisi olarak adlandırılan mücadeleyi 3-1'lik skorla Sakaryaspor kazandı.

Spor 23-12-23 22:33

Vitor Pereira'dan dikkat çekici Fenerbahçe-Galatasaray derbisi yorumu!

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira, Süper Lig'de yarın oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisini değerlendirdi. Vitor Pereira, maçı kazananın ligi göğüsleyebileceğini ifade etti.

Spor 23-12-23 17:42

Vitor Pereira'dan ilginç Fenerbahçe-Galatasaray derbisi yorumu!

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira, Süper Lig'de yarın oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisini değerlendirdi.

Spor 23-12-23 17:40

Zorbay Küçük her şeyi raporunda bir bir yazdı, Fred'in neden kırmızı kart gördüğü ortaya çıktı! Fenerbahçe bambaşka bir yöntemle Tahkim Kurulu'na başvurmaya hazırlanıyor

Süper Lig'in 17. haftasında Kayserispor'u 4-3 mağlup eden Fenerbahçe karşılaşmayı gördüğü 2 kırmızı kartla 9 kişi tamamlarken, 18. haftada oynanacak olan Galatasaray derbisi öncesi iki önemli oyuncusu Fred ve Mert Hakan'dan mahrum kalmış oldu. Özellikle Fred'in yokluğu Sarı-Lacivertliler'i oldukça düşündürürken hakem Zorbay Küçük'ün maç sonu raporu ortaya çıktı.

Spor 21-12-23 16:22

SON DAKİKA | Fenerbahçe - Galatasaray derbisi için flaş seyirci kararı

Son dakika haberi: İstanbul Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu, Fenerbahçe - Galatasaray derbisine Sarı-kırmızılı taraftarların da alınacağı açıkladı. Kurul, Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında pazar günü oynanacak derbiye 2 bin 79 sarı-kırmızılı taraftarın alınmasına karar verildiğini açıkladı.

Spor 21-12-23 12:59

Karagümrük maçı sonrasında Okan Buruk, Icardi'nin performansı hakkında konuştu! ''Ceza sahası içerisinde daha fazla buluşturmamız gerekiyor''

Fatih Karagümrük'ü evinde yenen Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe derbisi için, "Fenerbahçe maçında bu zamana kadar hangi oyunumuz varsa onu devam ettireceğiz" dedi. Icardi'nin performansı hakkında da konuşan Okan Buruk, "Takım olarak Icardi’yi ceza sahası içerisinde daha fazla buluşturmamız gerekiyor. Burada son pas tercihlerinde Icardi’ye ulaştıramadığımız birçok top oluyor." açıklamasını yaptı.

Spor 21-12-23 08:07

Ender rastlanacak olay! Serdar Dursun hem kendini hem de takımını yaktı: Ağlara giden topa dokunduğu için ofsayt kararı çıktı

Galatasaray, Fenerbahçe derbisi öncesinde evinde -Fatih Karagümrük'ü ağırladı. Galatasaray-Fatih Karagümrük maçında sahalardan ender rastlanacak bir olay yaşandı. Fatih Karagümrük'ün kullandığı köşe vuruşunda Kevin Lasagna kafayı vurdu, top ağlara giderken Serdar Dursun arka direkte topa dokunduğu için ofsayt bayrağı kalktı.

Spor 21-12-23 08:03

Galatasaray, Fenerbahçe derbisi öncesi hata yapmadı! Şota Arveladze yönetimindeki Fatih Karagümrük'ü 1-0 mağlup ettiler

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Karagümrük’ü konuk etti. Okan Buruk'un ekibi, hafta sonu oynayacakları kritik Fenerbahçe derbisi öncesinde mutlak 3 puan alma peşindeydi. Mücadelenin sonuna kadar baskılı bir oyun ortaya koyan sarı-kırmızılılar sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Spor 20-12-23 21:56

Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe'de çifte şok! Hem Fred hem de Mert Hakan Yandaş 90+10'uncu dakikada kırmızı kart gördü

Fenerbahçe'de Fred ve Mert Hakan, Kayserispor maçında hakeme yaptığı itirazlar sonrası kırmızı kart gördüler. Maçın 90+10'uncu dakikasında ortalık karıştı ve mücadelenin hakemi iki oyuncuya da kırmızı kart gösterdi. Hem Fred hem de Mert Hakan Yandaş, Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek. Maçı bitiş düdüğünün ardından güvenlik güçleri sahaya girdi ve mücadelenin hakemi Zorbay Küçük'ü saha dışına çıkarttı. Sosyal medyada sarı-lacivertli taraftarlar hakemin kararı sonrası isyan bayrağı açtı.

Spor 20-12-23 19:16

Fenerbahçe, Galatasaray derbisi öncesi Kayseri'den 3 puanla döndü! Batshuayi ve Cengiz Ünder bu sezon ilkleri yaşadı

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında, lider Fenerbahçe, kritik Kayserispor deplasmanında zorlu bir mücadeleye çıktı. Galatasaray derbisi öncesi hata yapmak istemeyen sarı-lacivertliler bu maça çok iyi hazırlandı. Karşılaşmanın ilk başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe, maçtan 4-3'lük galibiyetle ayrılarak derbi öncesi liderliğini sürdürdü. Mücadelenin 90+10'uncu dakikasında Fred kırmızı kart görerek Galatasaray derbisinde cezalı duruma düştü.

Spor 20-12-23 19:05

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesi Edin Dzeko şoku

Fenerbahçe'nin Boşnak golcüsü Edin Dzeko, yaşadığı sakatlık gerekçesiyle yapılan antrenmanda yer almadı. Kayserispor ve Galatasaray maçı öncesi yaşanan bu gelişme taraftarları endişelendirdi.

Spor 18-12-23 16:42