Basra Valisi Asad El Idani Haberleri

Bingöl'de anti-tank roketatar ve mühimmatlar ele geçirildi

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, jandarma ekiplerinin operasyonunda anti-tank roketatar, el bombası ve mühimmatlar ele geçirildiğini bildirdi.

Yurthaber 2023-11-21 14:08:40

Engel Tanımayan Kadınlar El Sanatları Sergisi büyük beğeni topladı

Bilecik Valisi Şefik Aygöl ve Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezindeki ’Engel Tanımayan Kadınlar El Sanatları’ sergisinde özel bireyler ile bir araya geldi.

Yurthaber 2023-11-03 11:02:56

İran, Basra Körfezi'nde ticari gemiye el koydu!

ABD Donanması tarafından yapılan açıklamada, İran Devrim Muhafızları’nın Basra Körfez’inde uluslararası sularda bir ticari gemiye "zorla el koyduğu" belirtilerek, geminin muhtemelen kaçakçılık yaptığı aktarıldı.

Haber 2023-07-06 21:29:57

Vali Taşbilek usta ile çırağının 150 yıl önce yaptığı köy odalarını ziyaret etti

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, merkeze bağlı Sarıçiçek köyünde 150 yıl önce usta ve çırağın tamamen ahşaptan yaptığı el emeği göz nuru misafir odalarının Türkiye’de bir örneğinin daha olmadığını belirterek buranın yaşatılması gerektiğini söyledi.Vali Taşbilek, köylerde yapılan çalışmaları yerinde incelemek, sorun ve talepleri birebir görmek ve vatandaşlarla bir araya gelmek için 2,5 ay önce başlattığı köy ziyaretleri kapsamında kentin en yüksek rakımlı köyleri arasındaki 6 köyü ziyaret etti.

Haber 2022-10-27 09:34:29

Son dakika: Şanlıurfa'da terör örgütünden hain saldırı! Vali duyurdu: 1 asker şehit, 4 asker yaralı

Son dakika haberi: Şanlıurfa'da Çiçekalan Hudut Karakolu'na terör örgütü roketli saldırı düzenledi. Saldırıya Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) anında karşılık verdi, ateş destek vasıtalarıyla saldırının gerçekleştiği bölge ve Ayn-El Arap'taki terör noktaları ateş altına alındı. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, terör örgütünün saldırısında 1 askerin şehit olduğunu, 4 askerin ise yaralandığını duyurdu. Saldırı sonrası düzenlenen operasyonlarda 13 terörist etkisiz hale getirildiği açıklandı.

Haber 16-08-22 13:18

Tunceli ve Erzincan'da vatandaşlara aşure dağıtıldı

Erzincan Valisi Mehmet Makas: - "Bugün Kartal Cemevinde dedemize kim saldırıyorsa, Ankara'da cemevlerimize kim provokatif harekette bulunuyorsa bilin ki Madımak'taki, Başbağlar'daki el odur. Dolaysıyla uyanık olacağız, iri olacağız, diri olacağız, birbirimizi seveceğiz"

Yurthaber 11-08-22 14:30

Safranbolu'nun yöresel el sanatları gelecek nesillere aktarılıyor

Karabük Valisi Fuat Gürel: - "Yöresel ürünlerin el emeği göz nuru olarak kursiyerler tarafından üretilmesi, Karabük ekonomisine büyük katkı sağlayacak"

Yurthaber 28-07-22 16:28

İran'dan misilleme geldi! Basra Körfezi'nde el koydular

İran Basra Körfezi'nde Yunanistan'a ait iki petrol tankerini alıkoydu. Öte yandan geçtiğimiz günlerde, Akdeniz'de seyreden İran'a ait petrol taşıyan bir gemiye Yunanistan unsurları tarafından el konulmuştu. İşte haberin detayları...

Haber 27-05-22 20:58

Son dakika: Bursa'da el yapımı bombayla hain saldırı! Vali canlı yayında açıkladı! Acı haber geldi...

Son dakika haberi: Bursa'da infaz koruma memurlarını taşıyan otobüste patlama meydana geldi. Korkunç olayda ilk belirlemelere göre 1 memur şehit oldu. Bursa Valisi Yakup Canpolat, el yapımı patlayıcının uzaktan kumanda ile patlatıldığını açıkladı. Öte yandan saldırı sonrası Bursa'ya gelen İçişleri Bakanı Soylu ve Adalet Bakanı Bozdağ'dan ilk açıklama geldi. İşte Bursa'daki patlamadan son dakika haberinin detayları...

Haber 20-04-22 09:28

İran, Basra Körfezi'nde kaçak akaryakıt gerekçesiyle 2 tekneye el koydu

İran, Basra Körfezi'nde kaçak akaryakıt gerekçesiyle 2 tekneye el koydu

Yurthaber 13-02-22 21:02

SON DAKİKA | Hakkari'den kahreden haber! Uzman Çavuş Ayberk Soyutemiz şehit oldu, cenazesini köylüler yürüyerek gidip aldı

Son dakika haberi: Yürekleri yakan şehit haberi Hakkari'den geldi. Yüksekova'daki üs bölgesinde görev yapan Jandarma Uzman Çavuş Ayberk Soyutemiz el bombasının kaza sonucu patlamasıyla şehit oldu. 23 yaşındaki Ayberk Soyutemiz'in cenazesi yoğun kar yağışı nedeniyle korucular ve halkın da desteği ile üs bölgesinden yaya olarak alındı. Görüntüleri Hakkari Valisi sosyal medya hesabından paylaştı. İşte Türkiye'yi kahreden şehit haberinin detayları...

Haber 17-01-22 15:50

İran Devrim Muhafızları, Basra Körfezi'nde kaçak mazot yüklü yabancı bir gemiye el koydu

İran Devrim Muhafızları Cumartesi günü Basra Körfezi'nde "kaçak mazot yüklü" yabancı bir gemiye el koyduklarını açıkladılar.

Haber 20-11-21 17:58

Iğdır'da Bir Millet İki Devlet Kardeşlik Destanı gösterisi düzenlendi

Iğdır Valisi ve Belediye Başkanvekili Hüseyin Engin Sarıibrahim: - "Iğdır'ın kurtuluşunda, Milli Mücadele'de emeği olan, bu toprağın kazanılmasında canıyla, kanıyla mücadele eden insanların torunlarını ağırlamanın mutluluğunu yaşıyorum" - AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım: - "Azerbaycan işgal edilen topraklarını kurtardı, tam 30 yıl Azerbaycanlı kardeşlerimiz sabretti ve Azerbaycan ordusu Türkiye'nin ordusuyla birlikte el ele, kol kola zaferi getirdiler"

Yurthaber 15-11-21 00:03

Lale Aytaman kimdir? Türkiye'nin ilk kadın valisi Lale Aytaman kaç yaşında ve nereli?

Türkiye'nin ilk kadın valisi Lale Aytaman Muğla'da kadının el emeğinin değerlendirilmesi ve tütüne alternatif projeler geliştirilmesi kapsamında oluşturduğu MELSA'nın kurucusu. İstanbul Avusturya Kız Lisesi'inden mezun olan Lale Aytaman 1962 Phoenix, Arizona'da AFS öğrenci değişimi programına katıldıktan sonra İstanbul Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdi.

Haber 10-11-21 13:40

Elazığ Valisi Ömer Toraman, göreve başladı:

"Burada bulunduğumuz süre zarfınca el birliğiyle, gönül birliğiyle, hep birlikte vatandaşlarımıza hizmet etmeye gayret göstereceğiz"

Yurthaber 06-10-21 18:14

Muğla'nın el değmemiş koyları mavi yolculuk tutkunlarını ağırlıyor

Doğal güzelliği ve büyüklü küçüklü koylarıyla ziyaretçilerini cezbeden Muğla, yat turizmine ev sahipliği yapmaya devam ediyor - Muğla Valisi Orhan Tavlı: -"Ege ve Akdeniz'in en güzel koylarında, yeşille mavinin binlerce tonunun birbirine karıştığı doğal ortamda sürükleyici bir yolculuğa çıkmak isteyenler, mavi yolculuğu tercih ediyor"

Yurthaber 10-09-21 11:06

Türkiye'nin ilk kadın valisi Lale Aytaman, Muğla'da ziyaretlerde bulundu:

"Bizim genlerimizde olan el becerisini Muğla canlı bir şekilde yaşatıyor"

Yurthaber 10-06-21 14:20

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz'dan Kovid-19'la topyekun mücadele çağrısı:

"Vatandaşlarımızı yeniden duyarlı olmaya davet ediyoruz. Bunu ancak biz çözeceğiz, başka birisi çözmeyecek. Hep beraber el ele vererek bunun üstesinden gelmemiz gerekiyor"

Yurthaber 30-03-21 16:33

Vali Mahmut Çuhadar, ÇATOM’da incelemelerde bulundu

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, GAP kapsamındaki illerde sosyal kalkınmanın gerçekleştirilmesi ve sosyal refahın artırılması amacıyla GAP İdaresi tarafından hayata geçirilen Çok Amaçlı Toplum Merkezini (ÇATOM) ziyaret etti.İmamağa Mahallesindeki ÇATOM binasında kadınlara yönelik açılan kursları tek tek gezerek, kursiyerlerle bir süre sohbet eden Vali Çuhadar, el emeği göz nuru dikiş ve nakış işlemeciliği yapan kadın kursiyerlerin ürünlerini inceleyip, yetkililerden yürütülen eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.Kadın kursiyerlere çalışmalarında başarılar dileyen Vali Mahmut Çuhadar, daha sonra ÇATOM bünyesinde faaliyet gösteren kreşi de ziyaret ederek çocuklarla bir araya geldi.

Yurthaber 22-03-21 18:02

Vali, ’Şeşkeman’a hayran kaldı

Kütahya Valisi Ali Çelik, Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatçısı Ahmet Altınsoy’un çaydanlıktan yaptığı ’Şeşkeman’a hayran kaldı.Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde yaşayan Ahmet Altınsoy’u atölyesinde ziyaret eden Vali Ali Çelik; çaydanlık, su kabağı gibi materyallerden yapılan müzik aletlerini inceledi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Vali Ali Çelik’e teşekkür eden Altınsoy, farklı malzemelerde yaptığı müzik aletlerinin sanatçılar tarafından ilgi gördüğünü söyledi.Altınsoy’u tebrik eden Vali Ali Çelik, sanatının geleceğe aktarılması için elinden gelen desteği vereceğini söyledi.Ahmet Altınsoy’un kendi el yapımı bağlamasıyla türkü seslendirdiği ziyarette, oğlu Ahmet Altınsoy ile torunu Elif Nehir Altınsoy da küçük bir dinleti sundu.Ziyarette Vali Ali Çelik’e Tavşanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz da eşlik etti.

Yurthaber 20-03-21 11:31

Vali Masatlı, Suluova’da denetimlere katıldı

Amasya Valisi Mustafa Masatlı, korona virüs (KOVİD-19) vaka sayısını hızla azaltmak için uygulanan dinamik denetim modeli çerçevesinde Suluova’da yapılan denetimlere katıldı.Esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Masatlı, kenti korona virüs risk haritasında mavi renkli noktalardan birisi haline getirmek ve gündelik hayatı normale çevirebilmek için devlet-millet el ele mücadele edilmesi gerektiğini vurguladı.Masatlı, İçişleri Bakanlığının yayımladığı ‘Haftalık Tematik Denetim Genelgesi’ kapsamında da Suluova Şehirler Arası Otobüs Terminalinde yapılan denetim faaliyetlerini takip etti.Denetimlerde Suluova Kaymakamı Abdullah Şen ve Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok da yer aldı.

Yurthaber 08-03-21 22:40

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde el emeği sergisi

Van Büyükşehir Belediyesi ’8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ etkinlikleri kapsamında el emeği sergisi açtı.Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in eşi Meral Bilmez’in katılımıyla Van AVM’de açılışı yapılan sergide Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı kursiyerleri tarafından yapılan el emeği göz nuru ürünler sergilendi.

Yurthaber 08-03-21 22:18

Güney Hacıbektaşoğlu, kurslarda incelemelerde bulundu

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nun eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan kursları ziyaret etti.Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Orhan Doğan Parkında pandemi kurallarına uygun bir şekilde açılan, kreş, okuma-yazma, el sanatları, gitar, Kur’an-ı Kerim, dikiş-nakış, bağlama, kişisel gelişim ve eğitim kurslarını gezen Hacıbektaşoğlu, eğitmenlerle ilgili öğreticilerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.Kadınlara yönelik açılan kurslar için kayıtların devam ettiğini belirten Güney Hacıbektaşoğlu, "Siirtlilerin el emeğini değerlendirebilecekleri, mesleki-teknik, kişisel gelişim ve hobi kursları düzenliyoruz.

Yurthaber 25-02-21 15:43

Vali Aydoğdu sahaya indi, hem denetledi hem uyardı

Aksaray’da gece yarısı Korona Virüs (Covid-19) denetimine çıkan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, sokak sokak, cadde cadde gezerek hem denetledi hem de vatandaşları uyardı.Korona Virüs tedbir ve önlemlerinin büyük bir azimle devam ettiği Aksaray’da devlet vatandaş el ele etkin bir mücadele yürütülürken, Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu gece yarısı sahaya inerek cadde ve sokaklarda denetim yaptı.

Haber 24-02-21 01:06

Makas çifti, kadınların el emeği göz nuru ürünlerini değerlendirebileceği binada incelemelerde bulundu

Erzincan Valisi Mehmet Makas eşi Elif Makas ile birlikte “ErzinCAN Kadın Girişimi” adı altında yapılacak olan çalışmalarda merkez olarak kullanılacak binada incelemelerde bulundu.Erzincan’daki ev hanımlarının, el emeği göz nuru ürünlerini değerlendirebilme fırsatı bulacağı merkezi gezen Makas çifti, binada yürütülen bakım, onarım, temizlik ve inşa çalışmalarını yerinde görerek, planlanan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.Evlerinde el işi ürünleri yapan kadınların emeklerinin hak ettiği değeri bulması için kurulan ErzinCAN Kadın Girişiminin hayırlı olmasını temenni eden Vali Mehmet Makas, girişim kapsamında eğitimlere katılan ev hanımlarının istedikleri alanlarda uzmanlaşma şansı da yakalayacaklarını kaydetti.Yapılan incelemede Vali Mehmet Makas ve eşi Elif Makas’a, Vali Yardımcısı Hüseyin Remzi Konak eşlik etti.

Yurthaber 19-02-21 22:35

Vali Becel, Regaib Kandilini kutladı

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel yayımladığı yazılı açıklama ile İslam Aleminin ve Nevşehir halkının Regaib Kandilini kutladı.Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel Regaib Kandili dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında, “Rahmet ve merhamet kapılarının sonsuz açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin dualarının kabul olduğu, manevi havası çok yüksek, feyzin, bereketin ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en yüksek seviyeye ulaştığı bir zaman dilimi olan üç aylara girmiş bulunuyoruz.

Yurthaber 18-02-21 15:49

Karabük’te 2020 yılında şirket sayısı 3 bin 785’e çıktı

Karabük Valisi Fuat Gürel, kurum denetimleri kapsamında Ticaret İl Müdürlüğünü ziyaret ederek 2020 yılında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş kurum denetimleri kapsamında müdürlüğü ziyaret eden Vali Gürel’i 2020 yılındaki çalışmalar hakkında bilgilendirdi.Karabük İl Müdürlüğü’nün vizyon ve misyonu, tarihçesi, teşkilat şeması ve personel durumu hakkında bilgiler vererek sunumuna başlayan İl Müdürü Karataş, Karabük Tüketici Hakem Heyeti ile ilgili bilgiler vererek sivil toplumlar, okullar ve yürüttükleri kurslar ile toplumu bilinçlendirme faaliyeti yürüttüklerini, 2019 yılında 2 bin 112 kişinin Hakem Heyetine müracaat ettiğini, bin 869 karar çıktığını bu kararların bin 395’nin tüketici lehine, 402’sinin tüketici aleyhine, 71’nin ise görevsizlik ve 1 kararın bilirkişiye gönderildiğini söyledi.6502 Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun gereğince 3 bin 107 adet denetim faaliyeti gerçekleştirdiklerini ifade eden Karataş, İl Salgın Denetim Merkezi (İSDEM)’ne kayıt edilen toplam denetim sayısının 559, Covid-19 sebebi ile marketlerin açılış ve kapanış saatleri kapsamında 74 firmanın denetlendiğini, yine Covid-19 sebebi ile maske, eldiven, dezenfektan ve sosyal mesafe kuralları ile ilgili olarak 55 firmada denetim ve inceleme yapıldığını kaydetti.Esnaf ve Sanatkarlar Bilgi Sistemi’ne kayıtlı 16 oda bulunduğunu, bu odalara kayıtlı esnaf sayısının 9 bin 846 olduğunu, 1163 Sayılı Kooperatifler Kanunu’na uygun olarak Karabük merkez ve ilçelerinde 31 adet kooperatif bulunduğunu ifade etti.Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatiflerince 145 milyon 313 bin 588 TL kredi kullandırıldığını, Kooperatifçilik Destek Programı kapsamında ortaklarının çoğunluğunun kadınlardan oluşan ve kadın emeğini değerlendirme amacı güden kooperatiflere finansman desteği ile El Emeği Kadın Girişimci Üretim ve İşletme Kooperatifine destek programı kapsamında 150 bin TL makine ekipman desteği başvurusunun yapıldığını belirtti.Karabük’teki şirketlerin dağılımı ile ilgili karşılaştırmalı bilgiler veren Karataş, 2020 yılı itibariyle şirket sayısında artış olduğunu, anonim şirket sayısının 675, limitet şirketin 2 bin 38, kolektif Şirketin 2, komandit şirket sayısının bin 70 olmak üzere toplam 3 bin 785 şirketin bulunduğunu, 2019 yılında bu rakamın 3 bin 70 olduğunu söyledi.Verdiği bilgiler için Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş’a teşekkür eden Vali Fuat Gürel kurum personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Yurthaber 09-02-21 12:52

Afyonkarahisar’a şehit ateşi düştü

Suriye’de el yapımı patlayıcının etkisiz hale getirilmesi sırasında, Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesi nüfusuna kayıtlı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Süleyman Demirel şehit oldu.Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Süleyman Demirel’in şehit olduğu haberini Afyonkahisar Valisi Gökmen Çiçek sosyal medya hesabından duyurdu.

Yurthaber 04-02-21 15:44

Vali Aktaş köylü kadınları ziyaret etti

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Yenice Nevruz Köyü İbrahim Bodur Ortaokulunda “Nevruz Köyü Kadınları” Kooperatifi çalışanlarını ziyaret etti.Sanayinin Anadolu’ya yayılmasının öncülerinden olan Kale Grubu’nun kurucusu İbrahim Bodur’un anısına Nevruz Köyü Kadın Kooperatifi tarafından hazırlanan El Sanatları ürünlerini inceleyen Vali Aktaş ve beraberindeki heyet, kadınların hazırladığı nakış, dikiş ve el örgüsü ürünleri hakkında kadınlardan bilgi aldı.

Yurthaber 03-02-21 11:23

Terör örgütü DEAŞ'ın sözde Irak Valisi Ebu Yaser el-İsavi öldürüldü

Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi, terör örgütü DEAŞ’ın sözde Irak Valisi Ebu Yaser el-İsavi’nin öldürüldüğünü duyurdu.

Haber 28-01-21 20:12

Terör örgütü DEAŞ’ın sözde Irak Valisi öldürüldü

Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi, terör örgütü DEAŞ’ın sözde Irak Valisi Ebu Yaser el-İsavi’nin öldürüldüğünü duyurdu.Irak’ta terör örgütü DEAŞ’a yönelik operasyonlar devam ediyor.

Haber 28-01-21 20:08

Erzincan Kadın Girişim Kooperatifi kadınların geçim kapısı oluyor

Erzincan Valisi Mehmet Makas’ın eşi Elif Makas’ın himayelerinde kurulan Erzincan Kadın Girişim Kooperatifi ile ev hanımları, e-ticaretle Türkiye’nin dört bir yanına uzanacak.İldeki ev hanımlarının el emeği göz nuru ürünlerini değerlendirilebilmesi için Elif Makas’ın himayelerinde kurulan Erzincan Kadın Girişim Kooperatifi, internet üzerinden el işlerini pazarlayarak, aile ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak isteyen ev hanımlarını kendi çatısı altına topluyor.Kurulan kooperatif kapsamında yürütülmesi planlanan faaliyetlere yönelik Elif Makas’ın himayelerinde toplanan ev hanımları ilk toplantısını el emeklerini işleyecekleri atölyeleri olan Bakır Evi’nde gerçekleştirdi.Toplantıda yapılan görüşmede konuşan Elif Makas, evlerinde el işi ürünler yapan kadınların emeklerinin hak ettiği değeri bulması için kurulan Erzincan Kadın Girişim Kooperatifine ev hanımlarının şimdiden yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, bu kapsamda kadınların Bakır Evi’nde üretecekleri hediyelik eşya, yöresel ürün ve el emeği gibi ürünleri kooperatifin e-ticaret ve Bakır Evi’nde ki satış noktalarında tüketiciye sunma imkânı bulacağını kaydetti.

Yurthaber 21-01-21 11:00

Karadeniz'de batan kuru yük gemisinden 5 kişi kurtarıldı, 2 kişinin cesedine ulaşıldı

Bartın Valisi Sinan Güner: - "Kayalıkların olduğu bölgede el sallayan 2 kişiye ulaşmaya çalışıyoruz"

Yurthaber 17-01-21 15:08

Karadeniz'de batan kuru yük gemisinden 5 kişi kurtarıldı, 2 kişinin cesedine ulaşıldı

Bartın Valisi Sinan Güner: - "Kayalıkların olduğu bölgede el sallayan 2 kişiye ulaşmaya çalışıyoruz"

Yurthaber 17-01-21 15:08

Irak’ta kuş gribi: 60 bin tavuk itlaf edildi

Irak’ın Selahaddin ilinde 60 bin tavuğun kuş gribine yakalandığı ve tavukların itlaf edildiği açıklandı.Selahaddin Valisi Ammar el-Cebr tarafından yapılan açıklamada, Samara ilçesinde bulunan tavuk yetiştirme kümeslerinde 60 bin tavukta kuş gribi virüsü (H5N1) teşhis edildiğini belirterek, virüse karşı önlem alamaya çağırdı.

Haber 15-01-21 23:36

Vali Epcim ve Milletvekili Battal’dan Başkan Pekmezci’ye ziyaret

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim ve Milletvekili Fetani Battal, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’yi makamında ziyaret etti.Vali Epcim ve Milletvekili Battal’ı Bayburt Belediyesi’nde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Pekmezci, Bayburt için el birliğiyle çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.Vali Cüneyt Epcim ve Milletvekili Fetani Battal ise Başkan Hükmü Pekmezci’ye kendilerine gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.Ziyarette Bayburt’ta devam eden ve yapılacak olan yatırımlar ile belediye çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunulurken pandemi döneminde gerçekleştirilen çalışmalar ve alınan tedbirler görüşüldü.

Yurthaber 06-01-21 13:48

Tanker krizinin arkasından para çıktı

İran'ın Güney Kore tankerine el koymasının ardından Seul'e ait savaş gemisi Basra Körfezi yakınlarına konuşlandı.

Haber 05-01-21 18:16

İran Güney Kore tankerine el koydu

İran Devrim Muhafızları, çevre kurallarına aykırı davrandığı gerekçesiyle Basra Körfezi'nde, Güney Kore'ye ait bir tankere el koydu.

Haber 04-01-21 20:16

İran Devrim Muhafızları Güney Kore bandıralı bir tankere el koydu

İran Devrim Muhafızları Ordusu’nun Basra Körfezi’nde Güney Kore bandıralı bir petrol tankerine el koyduğu bildirildi.İran Devrim Muhafızları Ordusu Deniz Kuvvetleri’nin bugün Basra Körfezi’nde Güney Kore’ye ait petrol tankerine el koyduğu belirtildi.

Haber 04-01-21 15:59

Vali Akbıyık SOGEP atölyesini ziyaret etti

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Sosyal Geliştirmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında kurulan atölyeleri ziyaret ederek, çalışmalar hakkında Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Murat Koca’dan bilgi aldı.Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Doğu Anadolu Kalkınma Ajansınca (DAKA) uygulanacak "Engelleri Üreterek Aşıyorum" ve "Geleneksel El Sanatlarının Modernizasyonu ve Ekonomik Yaşama Entegrasyonu" projeleri kapsamında İş Geliştirme Merkezinde atölyeler oluşturuldu.

Yurthaber 30-12-20 13:52

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan 22 otobüs hizmete başladı

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin ulaşım sorununa yönelik alımı yapılan 22 adet otobüs, hizmete başladı.Cumhuriyet Caddesi Park AVM yanında düzenlenen otobüs tanıtım töreninde konuşan Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, belediye olarak bir taraftan ileri biyolojik arıtma tesisini bitirmeye çalışırken, bir taraftan vahşi depolama sistemine son verip çöpten belediyeye gelir elde etmeye çalıştıklarını, bir taraftan da kentin en önde gelen ulaşım sorununa el attıklarını söyledi.

Yurthaber 25-12-20 16:30

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan 22 otobüs hizmete başladı

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin ulaşım sorununa yönelik alımı yapılan 22 adet otobüs, hizmete başladı.Cumhuriyet Caddesi Park AVM yanında düzenlenen otobüs tanıtım töreninde konuşan Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, belediye olarak bir taraftan ileri biyolojik arıtma tesisini bitirmeye çalışırken, bir taraftan vahşi depolama sistemine son verip çöpten belediyeye gelir elde etmeye çalıştıklarını, bir taraftan da kentin en önde gelen ulaşım sorununa el attıklarını söyledi.

Yurthaber 25-12-20 16:30

Vali Masatlı araçları denetledi, izin belgelerini kontrol etti

Amasya Valisi Mustafa Masatlı, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle denetim yapan polis ekiplerinin faaliyetlerine katılarak durdurulan araçlardaki sürücülerin izin belgelerini kontrol etti.Kısıtlamadan muaf olan iş yeri ve esnafları ziyaret eden Vali Masatlı, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs (Kovid-19) salgınına karşı devlet-millet el ele verip tedbirlere tam olarak riayet edilmesiyle mücadelenin kazanılacağını belirtti.Denetimlerde İl Emniyet Müdür Vekili Ramazan Coşkun ile İl Sağlık Müdürü Dr.

Yurthaber 19-12-20 18:43

Ordu Valisi Tuncay Sonel: Devlet-Millet el ele vererek, Kovid-19 illetini yeneceğiz

Ordu Valisi Tuncay Sonel: "Devlet-Millet el ele vererek, Kovid-19 illetini yeneceğiz"

Yurthaber 07-12-20 17:36

Ordu Valisi Tuncay Sonel: Devlet-Millet el ele vererek, Kovid-19 illetini yeneceğiz

Ordu Valisi Tuncay Sonel: "Devlet-Millet el ele vererek, Kovid-19 illetini yeneceğiz"

Yurthaber 07-12-20 17:36

Vali Ali Çelik: Engellilerimiz istihdam ve üretime dahil edilmeli

Kütahya Valisi Ali Çelik, gördüğü kurslarla engellerini aşarak üretime başlayan Üretken Eller Kütahya Kadın Kooperatifi üyelerinden Filiz Servi’yi iş yerinde ziyaret etti.Sakatlar Derneği Kütahya Şubesi’nin açtığı takı tasarımı kursunda öğrendikleriyle el becerilerini geliştiren ve kendi tasarımlarını Üretken Eller Kütahya Kadın Kooperatifi aracılığıyla satışa sunan Filiz Servi, Vali Ali Çelik’e tasarımları hakkında bilgiler verdi.Vali Çelik’in ziyaretinden duyduğu mutluluğu paylaşan Servi, “Boncuk dizmeyle başladığım işte kendi tasarımlarımı üretmeye başladım.

Yurthaber 03-12-20 19:52

Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu’nun eşi, ÇATOM’da incelemelerde bulundu

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nun eşi Güney Hacıbektaşoğlu, GAP Bölge Kalkınma İdaresine bağlı olarak hizmet veren Çok Amaçlı Toplum Merkezinde (ÇATOM) incelemelerde bulunarak, yürütülen faaliyetler hakkında yetkililerden bilgi aldı.ÇATOM bünyesinde yürütülen kursları gezerek, kursiyerlerle bir süre sohbet eden Güney Hacıbektaşoğlu, el emeği göz nuru dikiş ve nakış işlemeciliği yapan bayan kursiyerlerin ürünlerini inceledi.

Yurthaber 18-11-20 15:37

Irak’ta 1 protestocu ve 1 aktivist öldürüldü

Irak’ın güneyindeki Basra kentinde dün güvenlik güçleri tarafından öldürülen protestocu toprağa verilirken, Bağdat’ta ise protestoları destekleyen bir aktivist kimliği belirsiz silahlı kişiler tarafından öldürüldü.Irak’ın Basra kentinde dün gerçekleştirilen hükümet karşıtı protestolarda çıkan şiddet olaylarında 1 kişi hayatını kaybetti ve 7 kişi de yaralandı.Güvenlik güçlerinin açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden Ömer Fazıl’ın bu sabah toprağa verilmesinin ardından açıklama yapan Irak Başbakanı Askeri Sözcüsü Yahya Resul, katilin yakalandığını ve ağır şekilde cezalandırılacağını söyledi.Öte yandan, başkent Bağdat’ta ise hükümet karıştı protestolara destek veren emekli albay Gazi el-Timimi kimliği belirsiz silahlı kişiler tarafından düzenlenen saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Haber 07-11-20 13:39

Vali Çuhadar, Tutlu kadınların yaptığı ürünleri inceledi

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Tut Halk Eğitim Merkezinde kadınların yaptığı el emeği göz nuru ürünleri inceledi.Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz ile birlikte Tut Halk Eğitim Merkezini ziyaret etti.

Yurthaber 04-11-20 16:19