Basri Guzeloglu Haberleri

Resmi Gazete'de yayımlandı! Anayasa Mahkemesi Başkanvekilliğine Basri Bağcı seçildi

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Anayasa Mahkemesi Başkanvekilliğine Basri Bağcı seçildi.

Haber 2024-04-17 00:47:17

Anayasa Mahkemesi Başkanvekili görevine Basri Yağcı seçildi

Anayasa Mahkemesi'nin Başkanvekilliği görevini üstlenecek isim Genel Kurulda yapılan seçimle belli oldu. Basri Yağcı, AYM'nin yeni Başkanvekili oldu.

Haber 2024-04-16 13:02:50

Gökhan Zan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu! Sürpriz gelişmeyi açıkladı, parti ise...

31 Mart yerel seçimlerine adım adım yaklaşılırken siyasetin gündemi de hareketlendi. Parti ve ittifaklar adaylarını açıklamaya devam ediyor. Son olarak 14 Mayıs seçimlerinde İYİ Parti'den Hatay milletvekili adayı olarak gösterilen eski futbolcu Gökhan Zan ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Zan, yarın Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını açıklayacak. Haberi duyuran gazeteci Hasan Basri Akdemir, Zan'ın hangi partiden aday olarak gösterileceğini de açıkladı.

Haber 2024-02-11 22:18:42

Emekli öğretmen dehşeti! Eski kayınbiraderini av tüfeğiyle öldürdü

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde eski eniştesi emekli öğretmen Halil İbrahim B. tarafından av tüfeği ile vurulan Basri Yılmaz, hayatını kaybetti.

Haber 2023-11-27 11:59:09

Kenevir işleme fabrikası çalışmaları sürüyor

KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt’ta Havza OSB’yi ziyaret etti.

Yurthaber 01-05-23 14:05

130 saat sonra kurtarıldı, sözleri herkesi ağlattı! Akıllara Soma'daki madenciyi getirdi

Kahramanmaraş'taki depremler Türkiye'yi derinden sarstı. Gaziantep Nurdağı’nda 130 saat sonra 3 çocuğu ve eşiyle enkazdan sağ olarak çıkartılan Hasan Basri Aslan’ın sağlık görevlilerine söylediği sözler herkesi ağlattı. Aslan’ın “Ama ben çok kokuyorum. Sizi rahatsız ediyorum” ifadeleri, Soma maden kazasında ambulansa binen madenci Murat Yalçın’ın, “Çizmelerimi çıkarayım sedye kirlenmesin” sözlerini akıllara getirdi.

Haber 11-02-23 21:57

Şehit Cüneyt Taşyürek'in ailesine acı haber verildi

Şehidin babası Basri Taşyürek: -"Oğlumun öcü alınacak. Silah arkadaşları Cüneyt'imin kanını yerde koymaz"

Yurthaber 27-07-22 12:09

Bursa'da geliştirilen tekstil malzemesi kaplandığı yüzeyde bakterileri barındırmıyor

BTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Basri Koçer: - "Son dönemde patlak veren çikolata hatlarındaki gıda kontaminasyonu kriziyle birlikte antimikrobiyal kaplamalar daha popüler hale geldi" - "Geliştirdiğimiz teknolojide, yüzeydeki mikroplar, kısa süre içinde inaktive oluyorlar, çoğalamadıkları için hem kötü kokunun önüne hem de başka bir alanın tekrar bakteriler tarafından kirlenmesinin önüne geçiliyor"

Yurthaber 27-07-22 12:05

Kızını boğazından bıçaklayarak öldürmüştü! Cezası belli oldu

Kayseri'de, kızı Şahinder Karakulak'ı (40) boğazından bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Basri Karakulak (65), cezasında 'haksız tahrik' ve 'iyi hal' indirimleri uygulanarak 20 yıl hapse çarptırıldı.

Haber 08-04-22 19:20

KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt'tan MÜSİAD İzmir Şubesi'ne ziyaret

KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt'tan MÜSİAD İzmir Şubesi'ne ziyaret

Yurthaber 31-03-22 09:57

100 bin TL destek verilecek! İşe alımlar başladı

KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamış olduğu destek paketi hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Kurt, genç istihdamına Katkı sağlayacak destek paketi için başvuru sayısının 10 bine yaklaştığını belirtti. Aynı zamanda Kurt, peyderpey işe alımların başladığını ve Ocak ayında istihdama ciddi bir katkıda bulunacağını belirtti. Öte yandan KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt, istihdam sağlayan firmalara da 100 bin liralık destek sağlanacağını açıkladı.

Finans 07-01-22 15:47

TBMM Başkanı Şentop Hasan Basri Çantay Gazetecilik Ödülleri töreninde konuştu:

"Yeni gelişen bir alanda hem vatandaşlarımızın hukukunu koruma meselesi hem de gerek devlet faaliyetlerinin, gerekse toplum hayatındaki huzuru koruma konusunda herkesin hukuka uymasını sağlayacak düzenlemelere ihtiyaç var" - "Hem internet gazeteciliği hem de internet üzerindeki yayınlar ve sosyal medya ile ilgili düzenlemeler tartışılıyor. Farklı siyasi partilerle de görüşülerek bir kanun değişikliği düzenlemesiyle karşımıza gelecek" - Törende, Anadolu Ajansına da ödül verildi

Yurthaber 05-11-21 20:28

4 kişinin yaralandığı takı kavgasında doktor çift boşanıyor! Doktor gelinden şok iddia: Bana namussuz dediler

Trabzon'da aileler arasında takı paylaşımı nedeniyle çıkan, gelinin babası emekli astsubay Basri Bulut’un, damat, babası, annesi ve kız kardeşini tabancayla vurup yaraladığı olayda, 2 hafta önce dünya evine giren doktor Burcu Bulut Keleş ile meslektaşı Ümit Keleş boşanıyor. Boşanma işlemlerine başlanıldığını belirten Burcu Bulut Keleş, eşinin ailesi tarafından sıklıkla giyim tarzı yüzünden eleştirildiğini, annesine, açık giyindiği ve namussuz olduğu konusunda konuşma yaptıklarını öne sürdü.

Haber 28-09-21 11:14

Takıları paylaşamadığı damadını silahla vurdu!

Trabzon'da iki hafta önce evlendirdiği kızının düğünde takılan takılarını damat ve ailesiyle paylaşamayan baba emekli astsubay Basri Bulut (50), 4 kişiyi silahla yaraladı. Olay sonrası yaralılar tedavi altına alındı, Bulut ise tutuklandı.

Haber 27-09-21 15:52

KOSGEB Bozkurt'ta esnafa 40 milyon lira kredi verecek

KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt: - "İşletme sermayesi olarak işlerine devam edebilmeleri için zarar ziyanlarını karşılamak üzere bunu kullandırmış olacağız" - AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik: - "Şu ana kadar sadece Kastamonu'muzda 5 bin 700 civarında hemşehrimize, aileye 70 milyon liranın üzerinde nakdi yardım yapıldı"

Yurthaber 04-09-21 15:06

Gürkan, Melekababa sakinleriyle bir araya geldi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Melekbaba Mahallesi Semt Konağı’nda mahalle sakinleriyle ‘Mahallelik Kültürü’ programı gerçekleştirildi.Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın düzenlediği ‘‘Mahallelik Kültürü’ adı altındaki programa Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İl Müftüsü Vestel Işıldar, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları ile Daire Başkanları, Melekbaba Muhtarı ve mahalle sakinleri katıldı.Melekbaba Mahallesi Semt Konağı’nda mahalle sakinleriyle ‘Mahallelik Kültürü’ programında konuşan Melekbaba Mahalle Muhtarı Ali Demir, Büyükşehir Belediyesi’nin Melekbaba Mahallesi için yaptığı çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Yurthaber 01-04-21 17:51

’Kayısı Çiçeği Şenliği’ konukları Battalgazi’ye hayran kaldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ’Kayısı Çiçeği Şenliği’ için Malatya’ya gelen acente ve tur sahipleri, gezginler ve gurmeleri, Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de konuk ederek, ilçenin tarihi mekanlarını gezdirdi.Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi İlçe Kaymakamı Abdul Kadir Duran ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte Malatya Gastronomi Turizm ve Tanıtım Derneği (MAGTAD) öncülüğünde Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi Belediyesi, Yeşilyurt Belediyesi, Turgut Özal Üniversitesi, İnönü Üniversitesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Fırat Kalkınma Ajansı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü gibi paydaşların da destek verdiği ’Kayısı Çiçeği Şenliği’ için Malatya’ya gelen tur acentelerinin temsilcileri, internet fenomenleri, rehberler ve gastronomi şeflerini konuk etti.Konuklar Battalgazi’de bol bol fotoğraf çektirdiMedeniyetin doğduğu tarihi topraklardaki mekanları konuklara gezdirerek bilgiler veren Güder, ’Kayısı Çiçeği Şenliği’ gibi güzel bir organizasyona imza atılacağı içinde mutluluğunu ifade etti.

Yurthaber 20-03-21 12:47

Güder’den şehit ailesine anlamlı ziyaret

Malatya’nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Şehitleri Anma Günü’nde İstanbul’da bombalı saldırı sonucunda Şehit olan Malatyalı polis memuru Okan Doğan’ın ailesini evinde ziyaret ederek, onlara destek oldu.Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Şehitleri Anma Günü’nde Battalgazi İlçe Kaymakamı Abdul Kadir Duran, Battalgazi İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Çetin, Battalgazi İlçe Emniyet Müdürü Mustafa İnci, Battalgazi İlçe Müftüsü Hüseyin Özdemir ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte İstanbul Beşiktaş’ta bulunan Arena Stadı’nda çevik kuvvet ekiplerinin görev yaptığı alanda 2 ayrı bombalı saldırıda Şehit olan polis memuru 23 yaşındaki Okan Doğan’ın ailesini ziyaret ederek, onlara destek oldu.

Yurthaber 19-03-21 11:59

Güder’den 18 Mart’ta anlamlı ziyaret

Malatya’nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yıldönümü nedeniyle Altay Kışlası içerisinde bulunan Malatya Şehit ve Gazilerimiz Müzesi’ni ziyaret etti.Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yıldönümü nedeniyle AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Belediye Başkan Yardımcıları ve bazı personellerle birlikte, 2.

Yurthaber 18-03-21 14:23

Milletvekili Kahtalı Tıp Bayramı’nı kutladı

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.Kahtalı, “Hem vatandaşımızın sağlık ihtiyacını karşılamaya, hem de sağlık çalışanlarının haklarını iyileştirmeye yönelik daha güçlü adımlar atacağız” dedi.AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Battalgazi Kaymakamı Abdül Kadir Duran, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Yurthaber 14-03-21 16:33

BSMMMO’dan iş insanlarına ziyaret

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Yılmaz, Yönetim Kurulu Sekreteri Fatma Çil Eradaş ile birlikte Muhasebe Haftası ziyaret programları çerçevesinde, Bursa Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay’ı ziyaret etti.BUSİAD Genel Koordinatörü Basri Tüfekçioğlu’nu da hazır bulunduğu ziyarette, meslek örgütü olarak hazırladıkları ‘Mali, Mesleki, Hukuki ve İdari Alanlara İlişkin Reform Önerileri’ kitapçığını BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay’a takdim eden Doğan Yılmaz, “Meslek camiamız, ülkemizin mali, mesleki, hukuki ve idari sisteminin geliştirilmesi için çalışmalar yapmayı ve ilgili tüm alanlarda öneriler sunmayı kamusal görev kabul etmektedir.

Yurthaber 12-03-21 11:29

Battalgazi’de “hizmet ve gönül buluşmaları” sürüyor

‘Muhtarlarla Hizmet ve Gönül Buluşmaları’ kapsamında ilçedeki 12 mahalle muhtarıyla bir araya gelen Malatya’nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi’ye gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan yatırımlar hakkında muhtarlara bilgiler vererek, sorun ve talepleri dinledi.Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ‘Muhtarlarla Hizmet ve Gönül Buluşmaları’ kapsamında AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis üyeleriyle birlikte Yarımcahan, Çolakoğlu, Kadıçayırı, Bahçelievler, Kuluşağı, Meydancık, Boran, Toygar, Şişman, Adagören, Alişar ve Hacıyusuflar mahalleri muhtarlarını Battalgazi Belediyesi’nde konuk etti.

Yurthaber 11-03-21 17:07

Başkan Güder, kadınlara karanfil dağıttı

Malatya’nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, kayısı fabrikasında, Battalgazi İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde ve Battalgazi Belediyesi’nde çalışan kadınları ziyaret ederek, karanfil hediye etti ve günlerini kutladı.Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Belediye Meclis üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte Pak Tarım Kayısı Fabrikasında, Battalgazi İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde ve Battalgazi Belediyesi’nde çalışan kadınları ziyaret ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günlerini kutladı.

Yurthaber 08-03-21 17:34

Eski istihbaratçı Aktepe’ye FETÖ’den verilen hapis cezası onandı

Yargıtay, FETÖ’den yargılanan eski istihbaratçı Basri Aktepe’ye "silahlı terör örgütüne üye olma” suçundan verilen 12 yıl hapis cezasını onadı.Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ’ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında örgütle bağlantısı tespit edilen Basri Aktepe hakkında dava açmıştı.

Haber 04-03-21 11:26

Son Dakika: Basri Aktepe'ye FETÖ üyeliğinden verilen ceza onandı

Son dakika haberine göre Yargıtay 16. Ceza Dairesi, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) ile Milli İstihbarat Teşkilatında (MİT) görev yapan ve Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "altın nesil" kadrosunda yer alan eski istihbaratçı Basri Aktepe'ye silahlı terör örgütü üyeliğinden verilen 12 yıl hapis cezasını onadı.

Haber 04-03-21 10:57

İş dünyasının beklentilerini Ankara’ya taşıdı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Gaziantepli sanayici ve iş çevrelerinin beklentilerini Ankara programı kapsamında ilgili Bakanlık ve kurumlarla paylaştı.GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, yakın zamanda göreve başlayan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece ve KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunarak, Gaziantep ekonomisine güç verecek projeler, fuarlar ve sektörlere dair beklentilerin yer aldığı konular hakkında görüşmelerde bulundu.

Yurthaber 01-03-21 10:54

Başkan Güder’e yatırım teşekkürü

Türkülere konu olan Malatya’nın Battalgazi ilçesinde yürütülen Derme Deresi Islah çalışmalarını ve Hanımınçiftliği Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden belediye başkanları, yapılan yatırımlar nedeniyle Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşek etti.Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, Battalgazi Belediyesi Meclisi üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte Battalgazi Belediyesi’nin yatırımlarından Derme Deresi Islah çalışmalarını ve gençlik yatırımları kapsamında Hanımınçiftliği bölgesindeki Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti.İlk olarak Başkan Güder’in prestij projelerinden bir tanesi olan Derme Deresi Islah çalışmalarının yapıldığı alanda incelemelerde bulunan başkanlar, projenin tamamlanmasıyla birlikte ilçenin bambaşka bir hüviyete kavuşacağını belirttiler.

Yurthaber 04-02-21 12:53

Şaphane 112 Acil Sağlık İstasyonu’na yeni ambulans

Kütahya’nın Şaphane ilçesi 112 Acil Sağlık İstasyonu’na Sağlık Bakanlığı’ndan gönderilen son model ambulans hizmete girdi.Şaphane AK Parti İlçe Başkanı Hasan Basri Mete, yaptığı açıklamada, ’’İlçemiz 112 Acil Servisine, son model ambulansımız gelmiştir.

Yurthaber 04-02-21 10:26

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Gölbaşı ilçesi 1 Nisan Bulvarı üzerinde Mustafa Beyazbal idaresindeki 27 BG 582 plakalı Fiat marka otomobil ile Basri Bozkurt idaresindeki 02 EG 500 plakalı motosiklet çarpıştı.

Yurthaber 03-02-21 17:03

İdlib'de yaralanan asker, hastanede şehit düştü

Suriye'nin İdlib kentinde teröristlerin saldırısında yaralanan Piyade Uzman Çavuş Basri Demirel (29) tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

Haber 03-02-21 09:47

Kaymakam Mahmutoğlu törenle uğurlandı

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde 1,5 yıldır görev yapan Kaymakam Tayyar Emre Mahmutoğlu yeni görev yerine atanmak üzere Ankara’ya uğurlandı.Şaphane AK Parti İlçe Başkanı Hasan Basri Mete, yaptığı açıklamada, ’’Kaymakamımız Tayyar Emre Mahmutoğlu ilçemizde her alanda gerçekleştirdiği güzel hizmetlerin yanı sıra huzur ve güven ortamı oluşturmasında ki katkılarıyla halkımızın gönlünde müstesna bir yeri olmuştur.

Yurthaber 30-01-21 10:40

Ak Partili Kahveci’nin Covid-19 testi pozitif çıktı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Malatya’nın Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci’nin Covid-19 testi pozitif çıktı.Kahveci, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, "Test amaçlı yaptırdığım Covid-19 testim pozitif çıktı.

Yurthaber 27-01-21 10:10

Altıeylül Belediyesinden evi yanan iki aileye yardım eli

Altıeylül Belediyesi, bir sosyal belediyecilik uygulamasına daha imza atarak Hasan Basri Çantay Mahallesi’ndeki doğalgaz patlaması ile Halalca Mahallesi’nde yangın sonucu evleri hasar gören ailelere yardım elini uzattı.Hasan Basri Çantay ve Halalca Mahallelerinde meydana gelen üzücü olaylar neticesinde harekete geçen Altıeylül Belediyesi, Sosyal Yardım İşleri ve Fen İşleri Müdürlükleri vasıtası ile yaraları sarmak için vakit kaybetmeden harekete geçmişti.

Yurthaber 26-01-21 13:15

Battalgazi’deki yatırımlar takdir topluyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Başkan Güder’in başarılı bir Belediye Başkanı olduğunu belirterek, “Başkanımızın Battalgazi’ye yakışır hizmetlerini yakinen takip ediyorum ve takdirle karşılıyorum” dedi.MHP Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, beraberindeki MHP İl Başkanı Mesut Samanlı, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan ve Battalgazi Belediyesi Meclis Üyesi Tarkan Bayram ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret ederek, bir süre istişarede bulundu.

Yurthaber 20-01-21 11:53

‘Su Üstü Yüzen Restoran’ projesi canlılık kazandıracak

Malatya’nın Battalgazi Belediyesi tarafından Karakaya Baraj Gölü rezervuar alanında hayata geçirilecek olan ‘Su Üstü Yüzen Restoran’ projesinin alanında incelemelerde bulunan AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, “Takdire şayan bir çalışmaya imza atan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, barajdan yeteri kadar istifade edemeyen Malatya için büyük bir adım attı” dedi.Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte ilçenin turizm potansiyelinin geliştirilmesi ve aynı zamanda tanıtımına katkı sağlayacak olan ‘Su Üstü Yüzen Restoran’ projesinin alanında incelemelerde bulundu.

Yurthaber 17-01-21 14:03

Yeşilyurt yatırımlarla değer kazanıyor

Malatya’nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın daveti üzerine Gedik Kültür Evindeki Müzeler ve Kültürel Mekânları gezen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Güreş Sahasındaki dönüşüm çalışmalarının yanı sıra ‘Sokak ve Cephe Sağlıklaştırma’ projesi ile sosyal dokuya uyumluluğu artan Kadim Çırmıhtı’nın tarih kokan caddelerinde ki binaları da incelediler.Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci’yi ilk olarak Gedik Kültür Evinde ağırlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, burada faaliyete sunulan Cezaevi Müzesi, Millet Kıraathanesi, El Sanatları Galerisi, Çoban Müzesi, Şark Odası, Sergi Alanları ve Konferans Salonundaki faaliyetler hakkında bilgiler aktardı.Malatya’nın sosyal, eğitim ve kültürel hayatına hep birlikte çalışarak güzel eserler kazandırdıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "Gedik Kültür Merkezimizi ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanımız Sayın Osman Güder ile AK Parti Battalgazi İlçe Başkanımız Sayın Basri Kahveci’ye nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

Yurthaber 16-01-21 17:23

MÜSİAD’dan istişare ziyareti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi Başkanı Muharrem Poyraz ve yönetimi, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci’yi ziyaret etti.MÜSİAD Şube Başkanı Muharrem Poyraz ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette günlük siyasi gelişmeler ele alındı.

Yurthaber 14-01-21 13:54

MÜSİAD’dan istişare ziyareti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi Başkanı Muharrem Poyraz ve yönetimi, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci’yi ziyaret etti.MÜSİAD Şube Başkanı Muharrem Poyraz ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette günlük siyasi gelişmeler ele alındı.

Yurthaber 14-01-21 13:54

Yaşlı adamın ölümü şüpheli bulundu

Manyas ilçesinin kırsal Çakırca Mahallesi’nde oturan yaşlı adamın ölümü şüpheli bulunarak, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Merkezine gönderildi.Manyas’ın kırsal Çakırca Mahallesi’nde oğlu Hayrettin Sarı ile birlikte aynı evde kalan 86 yaşındaki 3 çocuk babası Basri Sarı, dün sabah saatlerinde öksürmeye başlayınca, oğlu odasına baktı ve odada sobadan çıkan yoğun dumanı görerek babasını hemen Manyas Devlet Hastanesine götürdü.

Yurthaber 04-01-21 16:36

Yeni yılda değişim devam edecek

Şehit Fevzi Mahallesi’nde 2.etap çalışması devam eden Derme Deresi Islah projesinin Sivas Caddesi’ndeki 1.etap çalışmalarına 2021 yılında başlamayı hedeflediklerini belirten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi’mizin değişimi 2021 yılında da devam edecek” dedi.AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, DSİ 9.

Yurthaber 02-01-21 14:55

Başkan Güder, yeni yıla sahada çalışanlarla birlikte girdi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yılbaşı gecesi görevli olan güvenlik güçleri ile sağlık çalışanlarını yalnız bırakmadı.Başkan Güder, beraberinde Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Acun ile birlikte 2020 yılının son saatlerinde vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde yeni yıla girmesi için İnönü Üniversitesi Elazığ-Malatya yolu Uygulama Noktasında görev başında bulunan polis memurlarını ziyaret etti.

Yurthaber 01-01-21 15:07

Başkan Güder’den Eskimalatya’daki depremzede ailelerine müjde

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte TOKİ tarafından Eskimalatya Yatılı Bölge Okulu’nun yan kısmında yapımı devam eden 472 adet deprem konutunda incelemelerde bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, konutların 2021 yılının Nisan ayında teslim edileceği müjdesini verdi.AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve muhtarlarla birlikte 9 Temmuz’da Toplu Konutlar İdaresi Başkanlığı’na yer teslimi yapılan, Eskimalatya yatılı bölge okulu yan kısmında yapımı devam eden 25 blokta incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Yurthaber 21-12-20 16:21

Altıeylül Belediye Başkanı patlama olan binayı inceledi

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Hasan Basri Çantay mahallesinde doğalgaz patlamasının yaşandığı binada incelemelerde bulunarak, aileye gereken desteğin verileceğini söyledi.Balıkesir´de bu sabah Hasan Basri Çantay Mahallesi, Algın Sokakta bir apartmanda meydana gelen doğalgaz patlaması sonucu bir ev kullanılamaz hale gelmiş ve 9 bina da zarar görmüştü.

Yurthaber 17-12-20 16:33

Balıkesir’de doğalgaz patlaması

Balıkesir’in Altıeylül ilçesinde bağlı Hasan Basri Çantay Mahallesinde bir evde meydana gelen doğalgaz patlaması paniğe sebep oldu.

Haber 17-12-20 13:21

Battalgazi’de kentsel dönüşüm uygulanacağı ilk alan Şehit Fevzi Mahallesi’nde

Şehit Fevzi Mahallesinde oturan vatandaşların daveti üzerine kentsel dönüşümün yapılacağı Şehit Fevzi Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Malatya’nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Şehit Fevzi Mahallesi’nde yapılacak olan kentsel dönüşüm, bu dönemde ilçemizde dönüşümü sağlanan ilk alan olacak ama son alan olmayacak" dedi.Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Şehit Fevzi Mahallesinde oturan vatandaşların davetini geri çevirmedi.

Yurthaber 12-12-20 14:26

İzmir'de ormanlık alanda insan kemikleri bulundu

Olay yerinde bulunan kol saati, cep telefonu ve elbisenin, geçen yıl kaybolan alzaymır hastası Hasan Basri Bubur'a ait olduğu yakınlarınca tespit edildi

Yurthaber 10-12-20 11:09

Battalgazi’de seçim vaatleri bir bir yerine getiriliyor

Malatya’nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte eski Orduzu Belediyesi yerine yapılacak olan Gençlik Merkezi inşaat çalışmalar hakkında bilgi aldı.AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Başkan Güder’in büyük gayretleri sonucunda Orduzu’ya kazandırılacak olan Gençlik Merkezi’nin temel kazısı çalışmalarını inceledi.

Yurthaber 06-12-20 13:02

Fuzuli Caddesi’ndeki depremzedelerin sıkıntıları çözülüyor

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Fuzuli Caddesi’nde 24 Ocak depreminde evleri ve iş yerleri ağır hasar gören Saray Apartmanı sakinleri ile bir araya gelerek, yaşadıkları sıkıntının çözüldüğünü belirtti.AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte 24 Ocak depremi sonrası ağır hasar gören Fuzuli Caddesinde ki 25 mesken ve 24 iş yerinin bulunduğu Saray Apartmanı sakinleri ile buluştu.

Yurthaber 05-12-20 12:04

Güder’den Zaif’e hayırlı olsun ziyareti

Malatya’nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, PTT Malatya Başmüdürlüğü görevine atanan Hüseyin Zaif’e iade-i ziyarette bulunarak ‘hayırlı olsun’ temennilerini iletti.Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ile birlikte geçtiğimiz günlerde PTT Malatya Başmüdürü Mustafa Coşkun’un yerine PTT Malatya Başmüdürlüğüne atanan Hüseyin Zaif’e iade-i ziyarette bulundu.

Yurthaber 04-12-20 11:19