Batman Valisi Ahmet Deniz Haberleri

CHP'li eski ve yeni başkanlar arasında kriz çözülemedi! Esenyurt atışmasında sosyal medyadan tansiyon yükseliyor: Boş kasayla aldık

Yerel seçimlerde aralarında görev değişimi gerçekleşen CHP'li eski ve yeni Esenyurt Belediyesi başkanları arasındaki tartışmanın dozu daha da arttı. Yeni başkan Ahmet Özer, kendisini hedef alan Kemal Deniz Bozkurt'a yanıtını kamuoyuna yazılı açıklama olarak paylaştı. Özer'in '3 milyon TL'nin üstünde borç' iddiası dikkat çekti.

Haber 2024-04-12 10:10:58

CHP'de 'Esenyurt' polemiği! Belediyeyi partilisinden devralan yeni başkan isyan etti: Bizi zora sokmak için yapmışlar

CHP son seçimde Esenyurt Belediyesi'ni elinde korumayı başarsa da dikkat çeken bir tartışma doğdu. Koltuğu eski başkan Kemal Deniz Bozkurt'tan devralan Ahmet Özer, eski yönetim tarafından "yeni yönetimi zora sokmak için adımlar atıldığını" belirtti. Özer sert sözlerle eleştirdiği bu adımın 31 Mart'tan sonra da devam ettiğini açıkladı.

Haber 2024-04-05 09:52:15

Batman Valisi Canalp, kentte geçen ay gerçekleştirilen operasyonlara ilişkin bilgi paylaştı:

Batman Valisi Ekrem Canalp, mart ayında 26 bin 832 gram skunk, 5 bin 239 gram esrar, 33 tabanca ile tüfek ele geçirildiğini söyledi.

Yurthaber 2024-04-02 15:40:55

Bingöl'de korkunç kaza! 3 ölü, çok sayıda yaralı

Bingöl’de otomobil ile pikabın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i bebek 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta da feci kazanın ardından bir açıklama yaptı.

Haber 2024-03-31 00:14:47

Bingöl Valisi Usta, silahlı saldırı olaylarıyla ilgili açıklama yaptı:

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, kentte farklı tarihlerde meydana gelen silahlı saldırı olaylarıyla ilgili 12 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığını söyledi.

Yurthaber 27-02-24 14:34

Bingöl'deki uyuşturucu operasyonlarında 15 şüpheli yakalandı

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, kentte bir haftada düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 15 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.

Yurthaber 13-02-24 08:03

Tekirdağ'da otomobil 8 metreden denize uçmuştu! Lise müdürü Esma Deniz Dellal Erkutlu'nun hayatını kaybettiği olayda yeni detaylar: 'Ayrılırsak bu işin sonu kötü olur'

Tekirdağ'da 8 metreden denize uçan otomobilde lise müdürü Esma Deniz Dellal Erkutlu hayatını kaybetmişti, eşi ise araçtan kendi imkanlarıyla kurtulmuştu. Olayla ilgili davada Ahmet Gürkan Erkutlu 9 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyor. Dava ile ilgili hazırlanan iddianamede Ahmet Gürkan Erkutlu'nun eşine "Ayrılırsak bu işin sonu kötü olur" dediği ifade yer aldı.

Haber 10-02-24 17:34

Bingöl'de 20 kilo 629 gram esrar ele geçirildi

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, kentte bir haftada düzenlenen operasyonlarda 20 kilo 629 gram esrar ele geçirildiğini bildirdi.

Yurthaber 28-11-23 07:37

Bingöl'de anti-tank roketatar ve mühimmatlar ele geçirildi

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, jandarma ekiplerinin operasyonunda anti-tank roketatar, el bombası ve mühimmatlar ele geçirildiğini bildirdi.

Yurthaber 21-11-23 14:08

Bingöl'de 76 kilo 298 gram esrar ele geçirildi

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, kentte iki haftada düzenlenen operasyonlarda 76 kilo 298 gram esrar ele geçirildiğini bildirdi.

Yurthaber 21-11-23 10:17

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, görevine başladı

Valiler Kararnamesi ile Bingöl Valiliğine atanan Ahmet Hamdi Usta görevine başladı.

Yurthaber 21-08-23 10:45

Son dakika: Üst düzey atama kararları Resmi Gazete'de! 187 general ve amiral görev yerlerine atandı! Yeni AFAD Başkanı Okay Memiş oldu

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, pek çok kuruma atamalar yapıldı. AFAD, İŞKUR ve SGK başkanlıklarına yeni isimler getirildi. Eski Erzurum Valisi Okay Memiş, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı görevine getirildi. Atama kararlarıyla Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığından 187 general ve amiralin görev yerleri de belirlendi. Orgeneral İrfan Özsert ise Genelkurmay 2'nci Başkanlığına atandı.

Haber 11-08-23 00:13

Bodrum'da deniz çayırları su altı kamerasınca görüntülendi

Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar ve Belediye Başkanı Ahmet Aras, su altı belgesel yapımcısı ve görüntü yönetmeni Tahsin Ceylan ile dalış yaptı

Yurthaber 07-08-23 13:33

Bir kentte artık zorunlu olacak! Depremden sonra binaların dayanıklılığı için en çok o konuşuluyordu... 14 şartla açıkladılar

Deprem felaketinin ardından binaların depreme dayanıklılığı konusunda en çok konuşulan detaylardan bir tanesi radye temel olmuştu. Batman'da betonarme yapılarda radye temele ilişkin yeni bir karar alındı. Batman'da radye temel artık zorunlu olacak. Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, kentte yapılacak olan imar planı ve inşaatlarda uygulanacak 14 yeni şartı açıklayarak, tüm betonarme yapılarda radye temelin zorunlu olacağını ve kaçak yapıya asla müsaade etmeyeceklerini duyurdu.

Finans 07-04-23 16:23

''Türk futboluna operasyon çekiliyor'' dedi ve isimleri açıkladı! Ahmet Çakar'dan yine gündemi etkileyecek ithamlar...

Galatasaray-Lale Orta gerilimine, eski hakem Ahmet Çakar dahil oldu. Yaptığı yayın sırasında ilginç bir iddia ortaya atan Çakar, “Lale Orta ve Türk futboluna operasyon çekiliyor. Bunu yapan iki eski hakem. Net konuşuyorum. Birinin adı Deniz Çoban, diğerinin adı Bülent Yıldırım.” dedi.

Spor 19-03-23 09:59

'Ertesi yıl hem kaliteli hem daha ucuz yeriz' Uzman isim Israr ediyorum diyerek çağrı yaptı: 1 sene...

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Cemal Dinçer, bu sezon tezgahlarda bir görünüp bir kaybolan hamsinin popülasyonunu kurtarmak için 1 yıl av yasağı önerisinde bulunarak, “Sürdürülebilir kaliteli hamsi avcılığında gerçekten dikkatli olmamız lazım. Bu stoku tekrar eski günlerine kavuşturmak için gerekli duyarlılığı göstermemiz lazım. Naçizane önerim, hamsi avcılığının hiç olmazsa bir yıl gene durdurulmasında ısrar ediyorum” dedi.

Finans 18-03-23 13:30

Gram altın tahmini için 3 analist rakam verdi: 3 ay süre var: 1.250 – 1.500 TL arasında yol alacak… (Gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını bugün ne kadar?)

Canlı altın fiyatları yatırımcıların radarında. Cuma günü ABD’den gelen veriler ile yükselişe geçen gram altın fiyatı bu sabah da yukarı yönlü hamlesine devam etti. Alış-satış grafiği hareketli bir seyir izlerken Kapalıçarşı’da en çok çeyrek altın, gram, Cumhuriyet altını ve 22 ayar bileziğin gram fiyatı ile ‘düşecek mi, yükselecek mi?’ sorusu merak ediliyor. Piyasa uzmanları İslam Memiş ve Mehmet Ali Yıldırımtürk ile Ahmet Deniz Yağbasan bu sorunun cevabını rakam vererek yanıtladı...

Finans 13-03-23 08:16

Depremden sonra '10 dakika dalga' detayı! Daha büyük tsunami oluşturabilir diyerek açıkladı: Deniz tabanında kritik durum olabilir

Depremden sonra en büyük korkulardan biri tsunami! Hatay merkezli depremin ardından AFAD'ın sonradan geri çektiği tsunami uyarısıyla tehlike yeniden gündeme gelmişti. ODTÜ tarafından tamamlanan tsunami raporuna göre depremin ardından denizde 20 santimetre düzeyinde değişim tespit edildi. Prof. Dr. Ahmet Cevdet Yalçıner "Bu dalga nerede oluştuysa o bölgede deniz tabanında kritik durum olabilir. Başka deprem olacaksa o deniz tabanında hareketlenme ve daha büyük tsunami oluşturabilir" diye konuştu.

Haber 28-02-23 09:22

Deniz Baykal'ın cenaze töreninde dikkat çeken anlar! Erdoğan; Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'nun elini sıkmadı

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal bugün son yolculuğuna uğurlandı. Ahmet Hamdi Akseki Camisi'ndeki cenaze namazı öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu'nun elini sıkmadığı anlar dikkat çekti. Erdoğan, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin elini sıkarak saftaki yerini aldı.

Haber 14-02-23 14:49

Cinsiyet değiştiren Meli Bendeli Şahmaran kadrosundan çıkarılmıştı! Bakın yerine kim oynamış

Çukur dizisinde canlandırdığı Timsah Celil karakteri ile hafızalara kazınan Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değiştirdikten sonra adını Meli Bendeli yapmıştı. Bendeli, Netflix'te Mert Ramazan Demir, Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya'nın başrolünde yer aldığı Şahmaran dizisi kadrosundan etek giydiği için çıkarıldığını açıklamıştı. Bendeli’nin yerine gelen ismin kim olduğu ortaya çıktı.

Magazin 25-01-23 17:43

Cinsiyet değiştiren Ahmet Melih Yılmaz'dan olay Şahmaran iddiası! Beni dışarıda etekle gördüklerinden...

Çukur dizisinde Timsah Celil karakteriyle tanınan ve cinsiyet değiştiren Ahmet Melih Yılmaz adını da Meli Bendeli olarak değiştirmişti. Başarılı oyuncu Bendeli, Netflix'te Mert Ramazan Demir, Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya'nın başrolünde yer aldığı Şahmaran dizisiyle ilgili olay bir paylaşım yaptı.

Magazin 17-01-23 14:55

İlahiyatçı Ali Rıza Demircan, Hülya Avşar'ın klibinde soyunmasından rahatsız oldu! Şoke eden sözler Deniz Akkaya'yı çıldırttı

Ahmet Misbah Demircan'ın babası ilahiyatçı Ali Rıza Demircan, Türkiye'deki porno film izlenme oranlarının yüksekliğinden şikayet ederek gündeme gelmişti. Demircan şimdi de klibinde soyunan Hülya Avşar'ı hedef aldı. Ali Rıza Demircan'ın sözleri manken Deniz Akkaya'yı çıldırttı.

Magazin 15-12-22 15:32

Yargı ve Gibi dizileri Altın Kelebek'e damga vurdu! Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu ve Feyyaz Yiğit ödüllerini aldı

Bu sene 48'incisi düzenlenen Pantene Altın Kelebek ödüllerine Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisi ile Exxen'in komedi dizisi Gibi damga vurdu. Başrollerini Pınar Deniz (Ceylin) ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı Yargı dizisi 5 ödül birden aldı. Exxen'de 3 sezondur ekranlarda olan komedi dizisi Gibi de gecede 2 ödül aldı. Gibi'nin başrol oyuncuları Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan sahneye çıkarak ödüllerini aldı.

Magazin 04-12-22 22:18

Didim Belediyesi yol yapım çalışmalarını sürdürüyor

Didim Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yol yapım çalışmaları devam ediyor.Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın talimatı ile ilçede başlatılan hizmet seferberliği hız kesmeden devam ediyor.

Yurthaber 01-12-22 09:54

Türkiye'nin çeltik ambarı İpsala Ovası'nda çeltik hasadı etkinliği

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık: -"Tüm dünya pandemi döneminde çok ciddi sıkıntılar yaşadı ama Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde bir gün dahi gıda lojistiğinde, tedarikinde herhangi bir sıkıntı yaşamadık" - TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal: - "Haziranda buğday fiyatlarıyla beraber tüm ülke sathında devletin vermiş olduğu fiyatlar gerçekten büyük memnuniyet meydana getirdi peşinden bakliyatta, diğer ürünlerde son olarak da çeltikte ilk açıkladığımız fiyatlar gayet memnuniyet meydana getirdi"

Yurthaber 05-10-22 17:44

Bodrum'un su altı dünyasında tarih ve doğal yaşam bir arada görüntülendi

Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar: - "Bodrum'da deniz, kum, güneş turizminin yanı sıra birçok yan aktiviteler bulunuyor. Bodrum bu açıdan dünyanın bir çekim merkezi halinde. Dağ yürüyüşünden, trekkingden, diğer bütün alanlarda olduğu gibi denizde de su altı dalışı önemli durumda" - Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras: - "Dalış turizmi 1980'lerin başında başladı. Turizmin çeşitlenmesi şu anda çok büyük önem taşıyor. Hem kültürel hem doğal değerler bence bunun en önemli temeli"

Yurthaber 05-10-22 12:47

Deneme amaçlı başlamıştı! Süper meyve olarak biliniyor... Hasadı yapıldı

Nevşehir’in Göre kasabasında çiftçi Ahmet Katılmış tarafından üç yıl önce deneme amaçlı yetiştirilen ve faydalarından dolayı 'süper meyve' olarak bilinen aronya meyvesinin hasadı yapıldı. Hasat, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve milletvekili Mustafa Açıkgöz tarafından yapıldı.

Haber 29-09-22 18:15

Seyyar biçerdöverciler il il gezerek hasat yapıyor

Batman Biçerdöverciler Derneği Başkanı Ahmet Eren: - "Batman'da yaklaşık 100 biçerdöver çalışıyor. 100 biçerdöverde 200 kişi istihdam oluyor. Aileleriyle hesapladığımızda 1000 kişi bu sektörden ekmek yiyor"

Yurthaber 19-09-22 10:21

Popstar Abidin kimdir, kaç yaşında? Abidin Özşahin şimdi ne yapıyor, Popstar'da hangi yıl yarıştı?

Popstar yarışmasıyla tanınan ve uzun yıllar sonra Acun Ilıcalı'nın yaptığı Ütopya yarışmasında boy gösteren Abidin Özşahin basında yer alan haberlerin ardından yeniden gündem oldu. Yıllar önce Armağan Çağlayan, Ercan Saatçi, Ahmet San ve Deniz Seki'nin jüri üyeliğini yaptığı Popstar Türkiye'de ipi göğüsleyen Özşahin, uzun süre kameralardan uzak bir hayat sürüyor. Peki, Popstar yarışmasıyla ünlenen Abidin kimdir, kaç yaşında? Abidin Özşahin şimdi ne yapıyor?

Magazin 09-09-22 13:35

SOCAR yetkilileri Batman Valisi Canalp'i ziyaret etti

SOCAR yetkilileri Batman Valisi Canalp'i ziyaret etti

Yurthaber 07-09-22 15:03

33 yıllık doktorun tekne tutkusu... İşten sonra yaptığı şeyle stresini atıyor

Adana'da yaşayan ve 33 yıldır doktorluk yapan Ahmet İhsan Mutlu, işten arta kalan zamanlarını tekne yaparak geçiriyor. Doğduğu topraklardan gelen deniz sevdasını, atölyesinde ahşap tekne yaparak devam ettiren Mutlu, aynı zamanda işinden doğan stresi de bu yolla atıyor. Şu günlerde 14 metrelik bir tekne yapımıyla uğraşan Dr. Mutlu'nun hayali, emekliliğinde dünyayı gezmek...

Haber 06-09-22 11:57

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Yarışma Jürisi açıklandı

Başkanlığını Yeşim Ustaoğlu'nun üstlendiği Jüride Ahmet Mümtaz Taylan, Azra Deniz Okyay, Harun Tekin, Haydar Ergülen, Nurgül Yeşilçay ve Uğur İçbak yer aldı

Yurthaber 02-09-22 11:19

THY Yönetim Kurulu üyeleri Van'da buluştu

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı: - "Elbette uçuşlarla ilgili sorunlar var. Bu eksiklikleri görmezden gelemeyiz ancak burada altı çizilmesi gereken önemli nokta, derdin dert edinilmesi. THY, yönetim kurulu toplantısını ilimizde gerçekleştiriyor. Derdimizi dert edinmişler. Bunu görmezden gelemeyiz" - THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat: - "Bu sene 1200'e yakın kabin mensubu, yaklaşık 700 pilot alacağız. 400 de kendi yetiştirdiğimiz pilot var. Topladığımızda 1100'e yakın yeni pilot gelecek" - "THY bu sene güzel bir kar elde ederse, bu kardan tüm çalışanlarına ikramiye dağıtacak"

Yurthaber 22-08-22 15:08

Ahmet Tatlıses'ten 'Yıkılmadım, ayaktayım' paylaşımı

Son zamanlarda babası İbrahim Tatlıses ile arası bozuk olan Ahmet Tatlıses, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz haftalarda babasına vasi atanması için dava açan Ahmet Tatlıses, bu kez deniz kenarında çekilen bir videosunu paylaştı. Videoya Mahsun Kırmızıgül'ün 'Yıkılmadım' adlı parçasını ekleyen Tatlıses, 'Babasına gönderme mi? yaptı sorusunu akıllara getirdi.

Magazin 18-08-22 15:49

Patara'da 'İmparator Nero' yazıtı antik deniz fenerine yerleştirildi: Karaların ve denizlerin efendisi

Antalya'da Roma İmparatoru Nero'nun Patara'ya prestij eseri olarak yaptırdığı ve restorasyon kapsamında yeniden inşası titizlikle sürdürülen 2 bin yıllık antik deniz fenerine, önemli eserlerden yazıt yerleştirildi. Prof. Dr. Havva İşkan Işık, ''Karaların ve denizlerin efendisi ve vatanın babası Nero Claudius Caesar bu feneri denizcilerin selameti için yaptırdı. İnşaatı, propraetorik düzeydeki İmparatorluk Valisi Sextus Marcius Priscus yürüttü' yazısı yer alıyor'' açıklamasında bulundu.

Haber 06-08-22 16:01

GÜNCELLEME - Didim Belediyesi Zabıta Müdürü, silahlı saldırıda yaralandı

DİDİM BELEDİYE BAŞKANI AHMET DENİZ ATABAY'IN AÇIKLAMASI EKLENDİ

Yurthaber 01-08-22 14:45

İstanbul'da 'pusula denizanası' paniği! 'Vatandaşların şuna dikkat etmesi gerekiyor' diyerek açıkladı

İklim değişikliğine bağlı Büyükçekmece kıyıları başta olmak üzere Marmara Denizi’nde görülen zehirli ‘Pusula Deniz Anası vatandaşları endişelendirdi. Deniz analarının nadir olarak görüldüğünü belirten İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Ahmet Yavuz Karaca, "Vatandaşların şuna dikkat etmesi gerekiyor. Denize girdiklerinde bu renkte bir deniz analarından uzak durmaları gerek. Dokunmamaları gerek. Dokundularsa eğer tatlı suya sürmemeleri gerek." dedi.

Haber 08-06-22 10:05

Bakan Yardımcısı Ersoy ve Sahil Güvenlik Komutanı Kendir, Deniz Aslanı-2022'yi değerlendirdi

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy: -"Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı ekiplerimiz olağanüstü gayretle bütün insanlığa insanlık dersi verircesine çok büyük fedakarlıklarla her yıl binlerce canı kurtarıyor" -Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Ahmet Kendir: - "Küresel bir sorun haline gelen göç olaylarında, göçmen hayatlarının korunması konusunda tüm dünyaya örnek olacak şekilde büyük bir gayret ve hassasiyet gösterilmektedir"

Yurthaber 12-05-22 18:53

Bodrum yabancı turistte 2019'u aşarak 1,5 milyon ziyaretçi ağırlamayı hedefliyor

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, bu yıl hava ve deniz yoluyla gelecek yabancı ziyaretçi sayısının 2019'u aşacağını belirterek, "O yıl toplam 1,3 milyon turist gelmişti. Bu sene 1,5 milyonu aşkın yabancı turist ağırlayacağımızı düşünüyoruz." dedi.

Finans 12-05-22 11:48

19 İlin Valisi Değişti

Cumhurbaşkanlığı tarafından yayınlanan son kararnameyle 19 ilin valisi değişti. Aralarında Güneydoğu’dan Şanlıurfa, Diyarbakır, Şırnak, Batman ve Van’ın da bulunduğu kentlere yeni valiler atandı

Haber 12-05-22 10:06

Batman Valisi Ekrem Canalp kimdir? Ekrem Canalp ne mezunu? Hangi görevlerde bulundu?

Batman Valisi Ekrem Canalp, vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bugün, Resmi Gazete'de bazı Bakanlıklar ile kamu kurum ve kuruluşlarında yapılan atamalar yayımlandı. Çıkan haberlerin ardından Batman Valisi Ekrem Canalp kimdir? Ekrem Canalp ne mezunu? Hangi görevlerde bulundu? soru ve konu başlıkları araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...

Haber 12-05-22 07:53

Diyarbakır'dan ilk seferine çıkan raybüs Batman'da törenle karşılandı

Batman Valisi Hulusi Şahin yolculara karanfil verdi

Yurthaber 06-05-22 14:19

MasterChef Güzide'den Midyeci Ahmet'e tepki! Sanki orada zehir satıyorlarmış gibi...

Midyeci Ahmet ve eşi Deniz Çelebi arasında sular durulmuyor. Midyeci Ahmet'in ayrıldığı eşi Deniz Çelebi'ye devredilen Beşiktaş şubesinin karşısına aynı isimle şube açması herkesi şoke etti. Karşılıklı açıklamalar sürerken MasterChef Güzide Mertcan Deniz Çelebi'ye destek olup Midyeci Ahmet'e tepki gösterdi.

Magazin 07-04-22 11:52

Son dakika: Boşandığı eşiyle sorunlar yaşayan Midyeci Ahmet gözyaşları içinde isyan etti! 'Mezarını bile yaptıramadım'

Son dakika haberi: Deniz Çelebi, yakın zaman önce boşandığı Midyeci Ahmet olarak tanınan Ahmet Çiçek'in kendisine bıraktığı Beşiktaş'taki şubesinin karşısında yeni bir mekan açmasına isyan etti. Eşinin tepkilerinden sonra sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Çiçek, evliliğinde ve boşanma sürecinden ve yaşadıklarından bahsederken gözyaşları içinde masaya vurarak sitem etti.

Magazin 07-04-22 11:31

Midyeci Ahmet'in 'intikam' şubesi! Eski eşi işte böyle isyan etti

'Midyeci Ahmet' olarak bilinen Ahmet Çiçek ile eski eşi Deniz Çelebi, anlaşmalı boşandı. Anlaşma gereği Midyeci Ahmet Beşiktaş Şubesi, Deniz Çelebi'ye devredildi. Bir süre sonra ise Ahmet Çiçek, bu yerin hemen karşısına aynı isimle şube açıp, sosyal medya hesabından eski eşinin işlettiği şubeyle ilişkilerinin kalmadığını ve oraya kendileri tarafından ürün sağlanmadığı açıklaması yaptı.

Magazin 06-04-22 17:28

Midyeci Ahmet ve boşandığı eşi arasında ne geçti? Midyeci Ahmet kimdir? Midyeci Ahmet'in eşi kimdir?

Midyeci Ahmet ve eşi boşanmasından sonra gündem oldu. Nafaka olarak eski eşi Deniz Çiçek'e Beşiktaş'taki merkez şubeyi bırakan midyeci Ahmet, o dükkanın tam karşısına yeni bir Midyeci Ahmet şubesi açtı. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında Midyeci Ahmet ve Eşi Deniz Çelebi merak konusu oldu. Midyeci Ahmet ve Midyeci Ahmet’in boşandığı eşi Deniz Çelebi'ye dair merak edilenler!

Haber 06-04-22 11:19

'Midyeci Ahmet'in boşandığı eşi Deniz Çelebi isyan etti! 'Kolyemi satarak bu işe girdik'

Son dönemin hızla büyüyen kurumlarından olan 'Midyeci Ahmet' Beşiktaş şube hakkında yaptığı açıklama gündemde. "Beşiktaş Midyeci Ahmet ile hiç bir bağımız kalmamıştır" açıklaması üzerine, 'Midyeci Ahmet'in boşandığı eşi, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla herkesi şaşkına çevirdi.

Magazin 05-04-22 11:54

GÜNCELLEME 2 - Heyelan sonrası Bolu Dağı Tüneli'nde yol açma çalışmaları sürüyor

Bolu Valisi Ahmet Ümit: - "Yeni problemlerin yaşanmaması halinde pazartesi gün içinde yolun trafiğe açılması planlanmaktadır" VALİNİN AÇIKLAMASI EKLENDİ

Yurthaber 03-04-22 13:27

GÜNCELLEME - Anadolu Otoyolu'nun İstanbul yönü kaza nedeniyle ulaşıma kapandı

Bolu Valisi Ahmet Ümit: - "İlk bilgilere göre yaralamalı trafik kazası olduğu yönünde, şu ana kadar can kaybı bilgisi ulaşmadı" VALİNİN AÇIKLAMASI EKLENDİ

Yurthaber 19-03-22 15:50