Batum Haberleri

Türkiye’nin birçok şehrinden vatandaşların akın ettiği Batum'da şoke eden iPhone hırsızlığı! Bilgi ulaştırana bin dolar ödül verilecek

Türkiye’nin birçok şehrinden vatandaşların telefon fiyatlarının daha uygun olması nedeniyle akın ettiği Gürcistan'ın Batum şehrinde şoke eden bir hırsızlık olayı yaşandı. Bir Apple mağazasından iPhone 14 Pro Max çalındı. Telefonu çalan kişinin Türk vatandaşı olduğunu ileri süren mağaza, hırsızla ilgili bilgi ulaştırana bin dolar para ödülü vereceğini duyurdu. Hırsızlık ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 18-12-2022 13:50

Gürcistan'a ucuz telefon turizmi! Stoklar tükendi: 20 bin TL için değer

Gürcistan'dan Türkiye'ye yaşanan alışveriş akını tersine döndü. İndirimli telefon almak isteyenler Gürcistan'a akın etti. Türkiye'nin dört bir tarafından gelen vatandaşlar, saatlerce sırada bekleyerek Batum'a geçmeyi bekledi. Bu durum Batum'a telefon stoğunun tükenmesine de yol açtı. Bir vatandaş, Antalya'dan geldiğini belirterek "Bayabi bir çile çektim ama 20 bin TL için değer" diye konuştu.

Haber 08-12-2022 06:43

‘iPhone turizmi’ başladı! Fiyatı 57 bin liraya kadar çıkınca oraya akın ettiler: 15 bin lira daha ucuz…

Apple geride bıraktığımız eylül ayında yeni iPhone 14 serisini tanıtmıştı. Ülkemizde iPhone fiyatları modeline göre 57 bin liraya kadar çıkınca vatandaşlar ise farklı yollara başvurdu. Öyle ki Gürcistan'a açılan Sarp Sınır Kapısı'nda 'iPhone turizmi'nin trafiği yaşanıyor. 2023 yılında daha yüksek kayıt ücreti bedeli ödemek istemeyenler özellikle hafta sonları Gürcistan'a akın ediyor. Vatandaşlar, Batum'dan aldıkları telefonları vergi iadesiyle 15 bin liraya kadar daha ucuza iPhone alabiliyor.

Finans 27-11-2022 14:37

Enuygun.com'dan Batum tatili için öneriler

Kimlikle seyahat edilebilen Batum en uygun fiyatlı yurt dışı rotalarından biri

Yurthaber 19-10-2022 11:59

Batum

Batum Hakkındaki Haberler Mynet'te. Batum Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Son Dakika: THY İstanbul-Batum uçuşları yeniden başladı

Türk Hava Yolları'nın (THY) yaptığı açıklamada, koronavirüs salgını sebebiyle geçtiğimiz yıl Mart ayında askıya alınan İstanbul-Batum seferleri yeniden başlatıldı.

Finans 11-03-2021 18:02

Trajik bir aşk hikayesini sembolize eden Ali ve Nino heykelinin hüzünlü dansı!

Batum’daki “Man and Woman” isimli heykel, Azeri yazar Kurban Said’in 1937’de kaleme aldığı ünlü romanının baş karakterleri Ali ve Nino’nun trajik aşk hikayelerinden esinlenmiştir. Ali isimli Azeri bir genç ve Gürcü prensesi Nino’nun aşkını anlatan bu heykeller görenleri adeta büyülüyor.

Trend 11-03-2021 14:41