Bayern Munih Haberleri

Galatasaray'dan ayrılan Sacha Boey'un Almanya macerası kısa sürüyor! Süper Lig devi şimdiden kancayı attı bile...

Bayern Münih, sağ bek bölgesindeki kalabalık nedeniyle Sacha Boey ile yollarını ayırabilir. Alman basınında yer alan haberde; Manchester United ve Arsenal oyuncunun durumuyla yakından ilgilenirken, Fenerbahçe'nin de nabız yokladığı ifade edildi. Çıkan bu haber sonrasında Galatasaray ve Fenerbahçeli taraftarlar Sacha Boey ile ilgili birçok yorumda bulundu.

Spor 14-03-2024 07:41

Bundesliga'da Bayern Münih Mainz 05'e patladı! Kötü gidişin faturasını 8 golle kestiler!

Almanya Birinci Futbol Ligi'nin (Bundesliga) 25. haftasında Bayern Münih, sahasında Mainz 05'i 8-1 yendi.

Spor 09-03-2024 20:36

Şampiyonlar Ligi'nde dev gece: PSG ve Bayern Münih çeyrek finalde! Mbappe'nin ağları delen şutu...

Şampiyonlar Ligi'nde ilk çeyrek finalistler belli oldu. PSG, Real Sociedad karşısında hata yapmazken, Kylian Mbappe maçın 15. dakikasındaki şutuyla ağları deldi. Bayern Münih ise ilk maçta 1-0 yenildiği Lazio karşısında geri döndü. Manuel Neuer'in tarihe geçtiği gecede, Harry Kane ise rekor egale etti.

Spor 06-03-2024 11:09

Bayern Münih-Galatasaray maçına tanıdık hakem! Daha önce 2 maçımızı yönetti, alınan sonuçlar...

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, gruptaki 4. maçında deplasmanda Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşmanın oynanmasına kısa bir süre kala maçta düdük çalacak hakem de belli oldu. İşte detaylar...

Spor 06-11-2023 22:38

Bayern Munih

Bayern Munih Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bayern Munih Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bayern'den ezeli rakibi Dortmund'a deplasmanda farklı tarife!

Almanya Birinci Futbol Ligi’nde (Bundesliga) Bayern Münih deplasmanda Borussia Dortmund’u 4-0 yendi.

Spor 04-11-2023 23:19

Bayern Münih maçının hakeminden itiraf geldi!

Galatasaray'ın Bayern Münih'e 3-1 kaybettiği maç hala gündemde kalmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılıların üstün bir oyun ortaya koymasına rağmen sahadan mağlubiyetle ayrılması taraflı tarafsız herkesin beklemediği bir sonuç olarak nitelendiriliyor. Mücadelenin hakemi Massa'dan ise maçla ilgili samimi bir itiraf geldi. İşte Massa'nın o sözleri...

Spor 26-10-2023 08:24

Galatasaray'a müjdeli haber! Bayern Münih'te beklenmedik sakatlık... 'Kırık var'

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Bayern Münih ile karşılaşacak olan Galatasaray'a bir müjdeli haber daha geldi. Sarı-Kırmızılılar'ın zorlu rakibinde Serge Gnabry ve Dayot Upamecano'nun ardından bir isim daha sakatlanırken temsilcimize karşı iki maçta da forma giyemeyeceği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 22-10-2023 19:23

Bayern Münih 2-0 geriye düştüğü maçta Leipzig ile 2-2 berabere kaldı

Almanya Birinci Futbol Ligi’nde (Bundesliga) Bayern Münih deplasmanda Leipzig ile 2-2 berabere kaldı.

Spor 01-10-2023 10:39

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Bayern Münih'te yıldız oyuncunun kolu kırıldı!

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray rakibi olan Bayern Münih'te sakatlık haberleri peş peşe geliyor. Bayern Münih; Müller, Kim Min Jae, Upomecano ve de Ligt'in sakat olduğunu açıklamıştı. Dün oynanan Almanya Kupası maçında sakatlanan Gnabry'nin kolunun kırıldığı ifade edildi.

Spor 27-09-2023 07:52

Fenerbahçe Kim Min-jae'nin Bayern Münih'e transferinden pay alacak mı? KAP açıklaması yeniden ortaya çıktı

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Kim Min-jae'nin yeni adresi belli oldu. Napoli'de gösterdiği performansın ardından Bayern Münih'in teklifini kabul eden Güney Koreli oyuncu, Alman deviyle 5 yıllık sözleşme imzalayacak. Bu transferin netleşmesinin ardından Fenerbahçe'nin Kim Min-jae transferinden pay alıp almayacağı merak konusu oldu.

Spor 06-07-2023 08:22

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Kim Min-jae dünya devine transfer oldu!

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Kim Min-jae'nin yeni adresi belli oldu. Napoli'de gösterdiği performansın ardından Bayern Münih'in teklifini kabul eden Güney Koreli oyuncu, Alman deviyle 5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Spor 29-06-2023 13:17

Ronaldo için ortalığı karıştıracak iddia! Avrupa'da yeniden ortalığı kasıp kavurmaya geliyor...

Cristiano Ronaldo, Al-Nassr'dan ayrılmak istiyor. Alman devi Bayern Münih, tecrübeli yıldız için harekete geçti. Sezon sonunda Müller'in takımdan ayrılması beklenirken, Ronaldo'yu kadrosuna katmayı düşünen Alman devi çalışmalara başladı.

Spor 23-05-2023 11:47

Bayern Münih'ten Lewandowski'ye hoş geldin hediyesi! Barcelona'ya acımadılar

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçlarını kazanan iki ekip Allianz Arena'da karşı karşıya geldi. Tüm gözler sezon başında Barcelona'ya transfer olan Lewandowski'ye çevrilmişti. Yıllar sonra eski takımı ve eski evine karşı rakip olan Lewandowski, karşılaşmanın ilk yarısında 4 net pozisyondan faydalanamadı. İkinci yarı Bayern Münih vitesi artırdı ve maçtan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Bayern'in gollerini Lucas Hernandez ve Sane kaydetti.

Spor 13-09-2022 23:52

Lewandowski, Bayern Münih'i salladı! İnanılmaz pozisyon...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile Barcelona karşı karşıya geldi. Sezon başında Bayern Münih'ten Barcelona'ya transfer olarak tüm dünyayı şaşırtan Lewandowski, Barcelona'da maça ilk 11'de başladı. Karşılaşmanın henüz başında Barcelona çok net bir pozisyondan faydalanamadı. Bu pozisyonun baş kahramanı ise Lewandowski'ydi. Takım arkadaşına müthiş bir pas veren Lewandowski, Bayern Münih'e büyük tehlike yaşattı.

Spor 13-09-2022 22:19

Çıplak izleyeceğim! İtalyan spiker Diletta Leotta, Bayern Münih - Barcelona maçı öncesi ortalığı birbirine kattı!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak ikinci hafta öncesinde İtalyan spiker Diletta Leotta'dan ortalığı karıştıran bir iddia geldi. Ünlü spiker, Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda oynanacak olan Bayern Münih - Barcelona maçı hakkında yaptığı yorumlarla dünya futbolunun gündemine oturdu. Leotta, İspanyol temsilcisinin maçı üç farklı kazanması halinde rövanşı çıplak şekilde izleyeceğini öne sürdü.

Spor 10-09-2022 16:38