Bayılma Haberleri

Bakan Yumaklı'yla görüşüyordu! Ne olduysa o an oldu: Bir anda yere yığıldı

Afyonkarahisar'a giden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yla görüşen bir kadın bir anda konuşurken baygınlık geçirerek yere düştü. Kadına ilk müdahaleyi AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan yaptı. Kadının bir hastası olduğu ve bakandan destek istediği tespit edildi.

Haber 14-03-2024 15:56

Hava durumu sunucusunun canlı yayında korkutan anları! Gözleri başının arkasına döndü, yere yığıldı

ABD’li bir hava durumu sunucusu olan Alissa Carlson Schwartz, canlı yayında bayılarak ekran başında korkutan anların yaşanmasına neden oldu. Bu esnada yere yığılan Schwartz'ın gözlerinin başının arkasına döndüğünün görülmesi de izleyenleri korkuttu. Schwartz'ın aniden yere yığıldığı görüntüler ise sosyal medyada yayıldı.

Trend 20-03-2023 09:45

Tespiti çok zor olabiliyor! Çocuklarda görülen kalp hastalıkları belirtileri önem taşıyor

Kalp hastalıkları en tehlikeli hastalıklardan görülüyor. Özellikle çocuklarda ve yaşlılarda görülen kalp hastalıkları büyük risk taşıyor. Ebeveynlerin çocuklarında görülen değişimlerin farkında olup doktora gitmesi kalp hastalıkları için büyük önem taşıyor. Çocuklardaki kalp hastalıklarının en çok görülen belirtilere karşı dikkatli olmak gerekiyor.

Kadin 27-09-2022 09:54

Yalova'da bayılma numarasıyla dolandırıcılık yapan 2 kişi hakkında işlem başlatıldı

Yalova'da bayılma numarasıyla dolandırıcılık yapan 2 kişi hakkında işlem başlatıldı

Yurthaber 25-08-2022 09:55

Bayılma

Bayılma Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bayılma Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çok sık yapıyorsunuz dikkat! Soğuk su içtiği için hayatından oluyordu, Termal şok nasıl olur?

Sıcak yaz günlerinde ferahlamak için buz gibi sular içiliyor. Bu içilen sular serinletse de sağlığımızı tehlikeye atabiliyor. Adam Schaub isimli genç adamın sıcak havada içtiği soğuk su yüzünden vücudu şoka girdi. Yaşadıklarını paylaşan Schaub soğuk su içenleri uyardı.

Haber 15-08-2022 09:59