Bayram Şekeri Haberleri

Bayrama günler kala herkesi ilgilendiren uyarı geldi! Çikolata ve şeker, lokum alırken bunlara dikkat

Ramazan'ın son günlerine girilmesiyle Türkiye'de bayram heyecanı yaşanmaya başladı. Bayramların vazgeçilmezi olan çikolata, şeker ve lokum satışları artarken tüketicilere önemli uyarılar yapıldı. Sektörün önde gelen isimleri taklit ürünlerden uzak durulmasını belirtirken ambajlı ürün alınması vurgusu yapıldı. Öte yandan artan fiyatlar nedeniyle satışların çok artması beklenmiyor.

Haber 04-04-2024 11:54

Tatlı atıştırmalıklardan hediye kutularına bayramda misafirlerinizi mutlu edecek ürünler

Bayramda evinize gelen misafirlere şahane sunumlar hazırlamak ya da hediyeler vermek istiyorsanız müjdemizi isteriz. Hem ikram etmeye hem hediye olarak vermeye uygun, farklı türlerdeki ürünlerden oluşan bir liste hazırladık! Gelin, atıştırmalıklardan hediye kutularına, bayram sohbetlerinizi daha keyifli hâle getirecek o ürünlere birlikte bakalım!

Yemek 27-06-2023 17:08

Küçük çocuğa tükürdüğü için uyguladığı şiddet infial yarattı! Bayram şekeri almaya gelen çocuğa skandal hareket: Sosyal medyada tepki yağıyor

Bayramda adet olduğu üzere şeker istemeye gelen çocuğu kovalayıp, tükürdü diye tekme atan ve merdivenden düşmesine yol açan kişinin videosu sosyal medyada infial yarattı. İzleyenlerin küçük çocuğun hayati tehlikeye varacak kadar sert düşüşünden sonra acı içinde ağladığı anlar yürekleri sızlattı.

Haber 24-04-2023 12:17

Bayram öncesi üç ürünün de fiyatı arttı!

E-ticaretten yapılan alışverişlere bakıldığında vatandaşların bayram tatilini yaz tatili ile birleştirdiklerinin görüldüğünü söyleyen e-Ticaret Altyapı Sağlayıcıları Derneği (EDER) Kurucu Üyesi ve Projesoft CEO’su Yüksel Eminoğlu, “Dermokozmetik ürünlere yoğun bir ilgi oluşurken yolculuğa hazırlığın etkisiyle araba lastiği satışlarında da geçen yılın aynı dönemine göre yarı yarıya artış yaşandığını görüyoruz. Güneş sonrası koruyucu bakım ürünü satışları geçen seneye göre yüzde 54 arttı." dedi.

Finans 19-07-2021 16:44

Bayram Şekeri

Bayram Şekeri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bayram Şekeri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bayram sofralarınızı renklendirecek gözalıcı sofra takımları

Sevdiklerinizle bir araya geleceğiniz bayram sofralarınızı renklendirecek birbirinden şık sofra takımlarını sizler için derledik.

Trend 16-07-2021 10:21

Bayram şekeri el yakıyor

Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla işlerinin açılacağını umut eden şekerci esnafı umduğunu bulamazken, vatandaşlar, fiyatları 2 milyon ile 13 milyon 500 bin arasında değişen şekerlerin el yaktığını söyledi.

Haber 30-11-2002 13:42

Bayram şekerleri el yakıyor

Ramazan Bayramı öncesi reyonlardaki yerini alan bayram şekerleri cep yakıyor.

Haber 29-11-2002 10:40