Bayram Trafigi Haberleri

Milli Saraylara bağlı müzeler, bayram tatilinde ziyaretçi rekoru kırdı

Milli Saraylar Başkanlığına bağlı müzeler, Ramazan Bayramı tatilinde ziyaretçi akınına uğradı.

Yurthaber 2024-04-15 15:15:52

Bursa Hayvanat Bahçesi bayram tatilinde 61 bin 800 ziyaretçi ağırladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, Ramazan Bayramı tatilinde 61 bin 800 ziyaretçi ağırladı.

Yurthaber 2024-04-15 13:51:26

Kırşehir'deki Japon Bahçesi bayram tatilinde 14 bin kişiyi ağırladı

Kırşehir'in Kaman ilçesindeki Kalehöyük Arkeoloji Müzesi yerleşkesinde bulunan Japon Bahçesi'ni 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde 14 bin kişi ziyaret etti.

Yurthaber 2024-04-15 13:50:37

Bayram tatili sonrası hastaneler doldu taştı

Samsun’da 9 günlük bayram tatilinin ardından hastanelerde yoğunluk yaşandı.

Yurthaber 2024-04-15 11:51:36

Kapadokya'da müze ve ören yerleri bayram tatilinde 243 bin 632 kişiyi ağırladı

Kapadokya bölgesindeki müze ve ören yerlerine, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde 243 bin 632 kişi giriş yaptı.

Yurthaber 15-04-24 11:50

Bayram tatili Batı Karadeniz ve Doğu Marmara'nın turizm merkezlerini hareketlendirdi

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerine ev sahipliği yapan Karabük, Bartın, Kocaeli, Sakarya ve Düzce illeri, 9 gün süren Ramazan Bayramı ve eğitim öğretim ara tatilinde yüz binlerce tatilciye doğa ve tarihle iç içe vakit geçirme imkanı sundu.

Yurthaber 15-04-24 11:33

Rahmi Koç'un Miami'de Küba Gecesi eğlencesi... Sosyal medyada gündem oldu

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'un bayram öncesi Miami’de yapılan Küba gecesinde eğlendiği anlar sosyal medyada gündem oldu. Koç'un müzisyene eşlik ettiği anlara sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 15-04-24 11:24

Yer: İstanbul! Bayram bitti, çile yeniden başladı: Trafik durma noktasına geldi

9 günlük bayram tatilinin bitmesinin ardından haftanın ilk günü geldi çattı. İstanbul'da beklendiği gibi sabah saatlerinden itibaren trafik kilit olma durumuna geldi. Anadolu yakasında D-100 karayolunda trafik yoğunluğu yüzde 60'lara kadar çıktı.

Haber 15-04-24 09:27

Teleferik sisteminin makara değişimi seçim ve bayram bahaneleriyle ötelenmiş

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin yaralandığı teleferik kazası sonrası tutuklanan 5 şüphelinin mahkemeye sevk yazısında, olaydaki ihmallere ilişkin tespitler de yer aldı.

Yurthaber 15-04-24 08:14

Eski AK Partili belediye başkanının o paylaşımı büyük tepki çekti! 'Çekilin, aç Türkler...'

AK Parti İzmir milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco tatili paylaşımının yankıları hala devam ederken, başka bir olay daha patlak verdi. Balıkesir'in Sındırgı ilçesinin önceki dönem belediye başkanı AK Partili Ekrem Yavaş, yollarda oluşan bayram yoğunluğunu "çekilin, aç Türkler tatilden dönüyor" notuyla paylaştı. Yavaş'ın bu paylaşımı büyük tepki topladı.

Haber 14-04-24 17:24

Türk Sanat Müziği'nin Divası Bülent Ersoy'un sahne kostümü gündem oldu! Bayram şekeriyim

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Türk müziğinin Divası Bülent Ersoy, bu sefer sahne tarzıyla adından söz ettirdi. Tarzıyla ilgili konuşan Ersoy, "Bayram şekeriyim, e daha ne olsun" dedi.

Magazin 14-04-24 13:05

Tatilin son günü trafik kilitlendi! 'Kilit kavşak'ta dikkat çeken görüntüler: Tampon tampona ilerlediler

Bayram tatili sona ererken 'kilit kavşak' Kırıkkale semalarından dron kamerasına yansıyan görüntüler dikkat çekti. 43 ilin geçiş güzergahı olan Kırıkkale'den Ankara yoluna gidişte trafik durma noktasına geldi. İstanbul'da da tatil dönüşü için trafik tedbirleri uygulaması başladı. Antalya karayolunda da 2 kilometrelik yol çalışmasıyla birlikte yoğunluğa neden oluyor.

Haber 14-04-24 11:06

Bayram sabahı kamyonetinde başından vurulmuştu! Eşi ve sevgilisi gözaltında... Korkunç detaylar: Kardeşimin parasıyla 500 bin TL'ye tetikçi tutmuş

İzmir'de, kamyonetinde, eşi Anıl Akgül'ün (42) sevgilisi Rojhat Kızılban'ın (35) tuttuğu tetikçi Gültekin Uslu (45) tarafından öldürülen Mehmet Akgül'ün (49), 20 gün önce boşanma kararı aldığı ortaya çıktı. Kızılban ve Uslu'nun ardından Anıl Akgül de tutuklandı. Mehmet Akgül'ün ağabeyi Hasan Akgül (53), "Kadın, dostuyla ev tutmuş. Köpek bile almışlar. 2018 yılından beri bu kişiyle berabermiş. Bu kişiler, kardeşimin parasıyla 500 bin TL'ye tetikçi tutmuş. En ağır cezayı alsınlar" dedi.

Haber 14-04-24 10:54

Tatilin 8 gününde acı tablo: Trafik kazalarında 66 kişi yaşamını yitirdi

Bayram tatilinin 8 günündeki acı bilanço ortaya çıktı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasına göre 4 bin 998 trafik kazasında 66 kişi hayatını kaybettiği, 8 bin 352 vatandaş ise yaralandı.

Haber 14-04-24 10:32

Duy Beni'nin yıldızı Rabia Soytürk bayram tatilinde aşkını ilan etti!

Duy Beni dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Rabia Soytürk son olarak Veda Mektubu dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkmıştı. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren oyuncu bu kez özel hayatıyla gündeme geldi. Samet Vuruşan ile aşk yaşayan Soytürk, bayram tatilinde aşkını ilan etti. Çiftin çektikleri aşk pozunu Samet Vuruşan, sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 14-04-24 10:29

Bayram dönüşü baba ve kızını hayattan koparan kaza! Kahreden detay... Kuzey Marmara Otoyolu’nda araç kuyrukları oluştu

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde otomobile arkadan çarpan kamyonun devrilmesi sonucu 2 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi ise yaralandı. Hayatını kaybedenlerin baba - kız olduğu öğrenildi. Kaza sebebiyle otoyolun İstanbul istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Haber 14-04-24 07:12

İstanbul'a girişleri yasaklandı! Bayram tatili dönüşü, trafiğe karşı 24 saatlik önlem

9 günlük Ramazan Bayramı tatili bugün itibariyle sona eriyor. Tatil için şehir dışına çıkan vatandaşların, İstanbul'a dönüşleri devam ederken; trafiği rahatlatmak adına bir takım yeni tedbirler alındı. İçişleri Bakanlığı kararıyla kamyon, TIR, çekici, tanker ve ağır tonajlı araçların kente girişleri 24 saat süreyle yasaklandı.

Haber 14-04-24 06:51

Tatilin son gününü beklemeden eve dönmek için yola çıktılar ama... Bayram dönüşü yoğunluk! Trafik durma noktasına geldi

Bayram tatilini memleketleri ya da tatil beldelerinde geçirenlerin dönüş yolculuğu sürüyor. Bazı vatandaşlar tatilin son gününü beklemeden evlerine dönmek üzere yola çıksalar da kara yollarındaki yoğunluk özellikle bazı noktalarda dikkat çekiyor. Tatilcilerin yaşadıkları şehirlere dönmeye başlamasıyla trafikte bayram yoğunluğu yaşanırken benzer bir yoğunlukta otogarlarda görülüyor. Bazı bölgelerde trafik zaman zaman durma noktasına gelirken bu yoğunluğun yarın da devam etmesi bekleniyor.

Haber 13-04-24 17:46

Sibel Can'a sahnede ilginç bayram hediyesi! Değeri 87 bin TL!

Dillere pelesenk olan şarkıları ve samimi halleri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Sibel Can bayram programı kapsamında Kıbrıs'ta sahne aldı. Sibel Can'a bir hayranı 87 bin TL'lik bayram hediyesi verdi.

Magazin 13-04-24 14:31

Cinayeti ve yasak aşkı eşi itiraf etti... Sevgilisi 500 bin TL'ye tetikçi tutmuş! Bayram namazına gidenler kanlar içinde bulmuştu

İzmir'deki korkunç cinayetin arkasındaki sır kan donduran itirafla ortaya çıktı. Kamyonetinde, başından tabancayla vurulmuş olarak bulunan Mehmet Akgül, kaldırıldığı hastanede öldü. Olayı itiraf eden eşi A.A. ile onun ilişki yaşadığı, cinayeti planladığı öne sürülen Rojhat Kızılban ve 500 bin TL'ye anlaştığı tetikçi Gültekin Uslu gözaltına alındı. Şüpheliler Kızılban ve Uslu tutuklandı, A.A. adli kontrolle serbest bırakıldı. Öte yandan Uslu'ya, anlaşılan paranın ödenmediği de öğrenildi.

Haber 13-04-24 12:56

Bayramın acı bilançosu: 55 ölü, binlerce yaralı... Yola çıkacaklar dikkat! İstanbul ve Ankara trafiğini ilgilendiren karar

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bayram tatilinin bilançosunu açıkladı. Bakan Yerlikaya'nın paylaşımında 7 günde toplam 4 bin 370 trafik kazası meydana gelirken, 55 vatandaşın bu kazalarda hayatını kaybettiğini duyurdu. Öte yandan 14 Nisan 05.00'den 15 Nisan 05.00'e kadar Ankara ve İstanbul'a girişleri yasaklanan kamyonlarla ilgili de yeni bir gelişme yaşandı.

Haber 13-04-24 11:05

Tatil bitmeden çilesi başladı! Trafik şimdiden yoğunlaştı; herkes o noktadan geçiyor

9 günlük bayram tatili sona ermeden kimi vatandaşlar yollara düştü bile. Haliyle TEM Otoyolu'nda ve D-100 karayolunda belli başlı noktalarda trafik yoğunluğu oluştu. Özellikle de İstanbul ile Ankara'yı bağlayan Bolu geçişinde araç yoğunluğu gözlendi.

Haber 12-04-24 15:38

Gülşen fit görünümüyle ve şık seçimiyle dikkat çekti! Sırrını ilk kez açıkladı

Gülşen, Ramazan Bayramı’nın ikinci günü Kıbrıs Lord’s Palace Hotel’de sahne aldı. Kendisini dinlemeye gelenlere bayram keyfi yaşatan ve tarzıyla dikkat çeken Gülşen fit görünümünün sırrını da verdi.

Magazin 12-04-24 13:31

Türkiye'den akın var! 'Kapıda vize' sonrası Yunan adaları bayram tatilcilerinin gözde adresi oldu, sayı 20 bini aştı

Yunan adalarına kapıda vize uygulaması başlayınca Türkiye'den Rodos'a turist akını yaşandı. 9 günlük bayram tatilini fırsat bilenler Yunan adalarına büyük ilgi gösterdi. Marmaris ve Fethiye'den yalnızca bir haftada Rodos'a geçiş yapan Türk turist sayısı artan rağbeti ortaya koydu. Turizmciler "Hazırlıklar tamamen Türk misafirlere göre yapılmış" diyor.

Finans 12-04-24 12:40

Siyasete yeni soluk katan iddiaya kapıyı açık bıraktı! Yeniden Refah ile birleşiyorlar mı? Bayram ziyaretinde bir araya gelmişlerdi

Yerel seçimlerle birlikte gündeme gelen bomba bir iddia, son açıklamayla birlikte yeniden konuşulmaya başladı. Seçimde önemli bir çıkışa imza atan Yeniden Refah Partisi ile Saadet Partisi'nin birleşeceği öne sürüldü. İki parti arasındaki bayram ziyareti dikkat çekerken Saadet Partili isim iddiaya kapıyı açık bıraktı.

Haber 12-04-24 12:17

Bayram namazından yaka paça çıkarılan 'örümcek adam' imamla konuşmasını ilk kez anlattı: 'Maske' detayı dikkat çekti

Türkiye'yi hayrete düşüren görüntüle bayramın ilk gününde yaşanmıştı, 'yerli örümcek adam' camiye girmeden imamla konuşmasını ilk kez anlattı! Hatay'da 'Örümcek Adam' kostümüyle namaz kılarken bir anda yaka paça camiden çıkarılan Ayaz Koç, imama yüzünü gösterdiğinde aldığı yanıtı da paylaştı.

Haber 12-04-24 11:09

Bayram tatilinde acı bilanço! İlk 6 günde çok sayıda can kaybı var

Bayram tatilinin sonuna yaklaşılırken acı bilanço da günden güne arttı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasına göre bu süreçte 48 kişi trafik kazalarında yaşamını yitirdi.

Haber 12-04-24 10:39

Artık bu banknotları alamayacaksınız! ATM'lerde yeni dönem iddiası: Bayram sonrası başlıyor

ATM'den 5, 10, 20 TL gibi meblağlarda para çekenleri kara kara düşündürecek bir dönem başlıyor. Bundan böyle ATM'lerden söz konusu tutarlarda para çekilemeyeceği öne sürüldü. Halihazırda devreye giren düzenleme bayramdan sonra iddiaya göre Türkiye geneline yayılacak.

Finans 12-04-24 10:29

Bayram harçlığı kuyruğu! Duyan evinin önüne geldi... Yaklaşık 400 çocuk!

Adana’nın Kozan ilçesinde bir kişinin çocuklara bayram harçlığı dağıtacağını duyurması üzerine evinin önünde uzun kuyruk oluştu. Yaklaşık 400 çocuk, bayram harçlığı alabilmek için Baysal çiftinin evine gelirken; her bayram çocuklarla bir araya geldiklerini kaydeden Baysal çifti, "Çocukların yüzündeki gülümseme bizleri de çok mutlu ediyor" diye konuştu.

Haber 12-04-24 09:43

Bayramda o ilçeye akın ettiler! Araç girişi kapatıldı, çevik kuvvet ve ek trafik ekipleri sevk edildi

Bartın'ın Amasra ilçesinde, bayram tatilinde yoğunluk yaşandı; araç kuyrukları oluştu. Bayramın ikinci gününde 20 bin girişin olduğu Amasra, yeni araç girişlerine kapatıldı. Aşırı yoğunluk yaşanan bölgelere çevik kuvvet ve ek trafik ekipleri sevk edildi. Sürücüler ise Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğü alanına yönlendirildi.

Haber 11-04-24 17:59

Taksim'de bayram yoğunluğu! 'Çok kalabalık' Adeta insan seli oluştu

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’ne yerli ve yabancı turistler akın etti.

Haber 11-04-24 17:20

Real Madrid'den Arda Güler kararı! Milli oyuncuya adeta bayram hediye veriliyor...

Real Madrid'de Arda Güler'e gün doğdu... İspanyol devinin teknik direktörü Ancelotti, Arda Güler'i önümüzdeki maçta 11'de oynatacağını ifade etti.

Spor 11-04-24 16:24

Bayram indirimleri devam ediyor! İşte sizin için seçtiklerimiz

Bayram indirimleri devam ediyor! İşte sizin için seçtiklerimiz

Haber 11-04-24 15:58

İmamoğlu'na Trabzon'da davullu zurnalı karşılama! Sloganlar dikkat çekti: Cumhurbaşkanım Allah'ına kurban

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayram ziyaretleri için geldiği memleketi Trabzon’da davul- zurna eşliğinde karşılandı. Kalabalık grup İmamoğlu'nu, "Cumhurbaşkanım Allah'ına kurban" ve "Ekrem abi gelecek sensin" sloganlarıyla karşıladı.

Haber 11-04-24 15:57

Bodrum’da havadan ceza yağdı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bayram kapsamında jandarma tarafından yapılan uygulamalarda 170 sürücüye 33 bin 368 lira cezai işlem uygulandı, 3 araç trafikten men edildi.

Haber 11-04-24 15:22

Bayram tatilinin acı bilançosu: 38 kişi hayatını kaybetti, 5026 yaralı

Bayram tatili başlayalı 5 gün oldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya trafik kazalarıyla ilgili acı bilançoyu paylaştı. Tatilin ilk 5 gününde 3 bin 71 trafik kazası meydana gelirken 38 vatandaşımız hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle 5 bin 26 kişi ise yaralandı.

Haber 11-04-24 10:15

Sıcaklıklar artacak mı? Prof. Dr. Orhan Şen 3 bölgeyi sıraladı... Meteoroloji'den uyarı geldi! Son dakika 11 - 15 Nisan hava durumu

Bayram tatilinde hava nasıl olacak? Hafta sonu yağmur var mı? Hafta sonu sıcaklıklar artacak mı düşecek mi? 9 günlük bayram tatili için plan yapan vatandaşlar, hava durumu ile ilgili gelişmeleri de dikkatle takip ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, iki bölge için kuvvetli rüzgar uyarısı yaparken Prof. Dr. Orhan Şen de sıcaklıkların yükselişine dair, bazı bölgeler için hafta sonu ve hafta başını işaret etti. Öte yandan 11 Nisan - 15 Nisan arası 5 günlük hava durumu tahmini de paylaşıldı.

Haber 11-04-24 10:03

24 gün arayla anne ve babasını kaybetmişti! Zafer Algöz'den duygu dolu bayram paylaşımı

Oyuncu Zafer Algöz büyük bir acı yaşadı. Oyuncu, 24 gün arayla önce annesi Güner Algöz'ü, ardından babası Cevdet Algöz'ü toprağa vermişti. Zafer Ölgöz anne ve babasının kaybından sonra bayram paylaşımıyla duygulandırdı.

Magazin 11-04-24 08:53

Cezaevinde olan Dilan- Engin Polat çiftinden bayram mesajı! Gün gelecek...

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi bir dizi suçlamayla tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın tutuklulukları devam ediyor. Fenomen Dilan Polat'ın sosyal medya hesabından bayram mesajı yayınlandı.

Magazin 11-04-24 07:35

Survivor Aleyna'nın annesinden uyarı geldi! Yunus Emre'den uzak dur!

Survivor'da Aleyna Kalaycıoğlu ile Yunus Emre arasındaki samimiyet dikkat çekmişti. Yunus Emre'nin eşi Beria Özden’in 'Aleyna'dan uzak dur' demesinin ardından dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. Bayram nedeniyle tüm yarışmacılar aileleriyle WhatsApp üzerinden iletişim kurdu. Aleyna'nın annesi "Yunus Emre'den uzak dur!" yazdı. Aleyna ise ne yazacağını bilemedi. İşte detaylar...

Magazin 11-04-24 00:01

'Örümcek Adam' kostümüyle bayram namazı kılan kişiye polis müdahalesi!

Hatay'da, 'Örümcek Adam' kostümüyle 81 ili gezmek için yola çıkan Ayaz Koç, bayram namazı kılarken cemaat arasında tedirginlik yarattı. Koç, ihbar üzerine gelen polis tarafından camiden çıkarıldı.

Haber 10-04-24 18:26

Antalya'da bayram günü feci kaza! Can pazarı yaşandı: 29 yaralı

Bayram günü Antalya'da yürekleri ağza getiren kaza! Bir otel servis aracı otomobile çarparak 50 metre sürüklendi ve yan yattı. Kazada toplam 29 kişi yaralandı. Yaralılar ilk müdahalerin ardından çevredeki hastenelere götürüldü.

Haber 10-04-24 14:20

Validen görev başındaki personele bayram ziyareti

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, görev başındaki emniyet ve jandarma ekiplerini ziyaret ederek, Ramazan Bayramlarını kutladı.

Haber 10-04-24 14:06

Dilenci kadının üzerinden çıkan para dudak uçuklattı! Hepsine el konuldu

Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, insanların manevi duygularını sömürerek kazanç sağlamaya çalışanlara yönelik çalışmalarına devam ediyor. Ekiplerin bayram sabahı Eyüp Sultan Camii çevresinde yaptığı uygulamada, dilenci kadının üzerinden yaklaşık 23 bin TL çıktı. Zabıta ekipleri tarafından tutulan tutanakla paraya el konuldu. Kadın hakkında da cezai işlem uygulandı.

Haber 10-04-24 12:09

Bayram tatilinde acı bilanço! 4 günde 26 kişi hayatını kaybetti, 4 bine yakın yaralı var

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bayram tatilinde trafik kazası bilançosunu paylaştı. Son bilgilere göre bayram tatilinin ilk 4 gününde 2453 trafik kazasında 26 vatandaşımız hayatını kaybetti, 3870 vatandaşımız yaralandı.

Haber 10-04-24 12:01

Bahçeli'nin sözlerine Özel'den sert tepki: Dilim varmaz cehalet demeye, dil sürçmesi olduğunu kabul etmek isterim

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bayram namazını memleketi Manisa’da kıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bayram mesajındaki “Türkiye Cumhuriyeti sandıkta kurulmamıştır. Türk tarihi sandıkta yazılmamıştır” şeklindeki ifadelerine değinen Özel, "Dilim varmaz cehalet demeye, dil sürçmesi olduğunu kabul etmek isterim." dedi.

Haber 10-04-24 10:09

O anlar havadan görüntülendi! İstanbul'a taşıdılar... Boş arazide tek sıralı kuyruklar oluştu

Arnavutköy’de Boğazköy İstiklal Mahallesi sakinleri, memleketlerinde asırlardır devam eden bayram sabahı geleneğini İstanbul’da sürdürüyor. Bayram namazının ardından çayırlık alanda tek sıralı kuyruklar oluşturan mahalleli köylerindeki bayramlaşma geleneğini İstanbul’a taşırken, o anlar havadan görüntülendi.

Haber 10-04-24 10:03

Yoğunluk oluştu! Normal günlere göre sınır kapılarından çıkışlar 3 kat arttı...

9 günlük bayram tatilini bazı vatandaşlar sevdikleriyle bayramlaşarak, bazı vatandaşlar memleketlerine ya da tatil yörelerine giderek bazı vatandaşlar ise yurt dışına çıkarak geçirmeyi tercih etti. Bayram tatilinde sınır kapılarından çıkışların da 3 kat arttığı öğrenildi. Edirne Valisi Yunus Sezer, Ramazan Bayramı tatilinde Edirne'deki sınır kapılarından yurt dışına çıkışların 3 kat arttığını belirtti.

Haber 10-04-24 09:52

Bayram sabahı uzun kuyruklar oluştu! Herkes oranın yolunu tuttu

Bayram sabahları yapılan kahvaltıların vazgeçilmezi olan simit için Bayram Namazı sonrasında Eskişehir’de fırınların önünde kuyruklar oluştu.

Haber 10-04-24 09:25