Bayram Yesilyaprak Haberleri

Adana Ticaret Odası Başkanı Bayram: Kırsal alanlara 95 milyar liralık yatırım kazandırıldı

Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram, "Hibeler sayesinde hayvansal üretimden tarım ve su ürünlerinin işlenmesine, kırsal turizm ve arıcılıktan yenilenebilir enerjiye kadar çok geniş bir yelpazede ülkenin kırsal alanlarına 95 milyar TL’lik yatırım kazandırıldı.

Yurthaber 2024-03-28 10:25:46

Nevruz, Paskalya ve 9 günlük bayram tatili turizmi hareketlendirdi

Paskalya ve Nevruz dolayısıyla açık olan otellerdeki doluluk oranlarının yüzde 90'a ulaştığı Antalya'da, Kurban Bayramı tatilinin 9 gün ilan edilmesiyle de rezervasyonlar hareketlendi.

Yurthaber 2024-03-27 11:01:38

Paraya para demeyecekler! Hangi sanatçı nerede sahne alacak? İşte starların servet değerindeki bayram tarifeleri!

Bayrama sayılı günler kaldı. Ramazan Bayramı'nda konser anlaşmalarını tamamlayan ünlü şarkıcıların alacağı ücretler ortaya çıktı. Peki, kim, nerede sahne alacak, o organizasyonlardan hangi sanatçılar ne kadar kazanacaklar? İşte detaylar...

Magazin 2024-03-26 11:37:14

Son dakika | Maaş zamları daha cebe girmeden eriyor dedi, yeni hazırlıkların sinyalini verdi! Erdoğan'dan emekli ve çalışanlara 'ikinci yarı' mesajı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan son konuşmasında muhalefeti ve özellikle CHP'yi hedef alırken konuyu DEM Parti'ye de getirip "CHP'nin böyle bir partiyle yol yürüme, belediye bürokrasisini paylaşma hesabına girmesi anlaşılır gibi değil" dedi. Emekli bayram ikramiyelerine de değinen Erdoğan "Önümüzdeki yıldan itibaren emeklilerimizin ve çalışanlarımızın alım gücünü eskisinin üstüne çıkarmaya başlayacağımıza inanıyorum" mesajını verdi.

Haber 2024-03-25 14:21:38

Emekliler dikkat! Bakan Işıkhan duyurdu: Bayram ikramiyeleri 2-5 Nisan'da yatırılacak

Bakan Işıkhan sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Emekli vatandaşlarımızın bayram ikramiyesi ödemeleri Ramazan Bayramı öncesinde 2 Nisan ile 5 Nisan tarihleri arasında banka hesaplarına yatırılacaktır." ifadelerine yer verdi. Bakan Işıkhan ayrıca hangi emeklinin hangi gün ikramiye alacağını da gün gün belirtti. İşte detaylar...

Finans 25-03-24 10:13

Gökçeada ve Bozcaada feribot hatlarında bayram tatilinde günlük 42 sefer düzenlenecek

Çanakkale Boğazı ile adalar hatlarında deniz ulaşımını sağlayan firma, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde Gökçeada ve Bozcaada seferlerini artıracak.

Yurthaber 22-03-24 14:08

Turizm sezonu bayram tatilinin uzamasıyla erken açılacak

Ramazan Bayramı tatili öncesindeki 1,5 gün kamu çalışanlarının idari izinli sayılması kararı, turizm sektörünü hareketlendirdi.

Yurthaber 20-03-24 13:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Ramazan Bayramı tatili 9 gün oldu! Kamu çalışanları 1,5 gün idari izinli sayılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Ticaret Odası'nda düzenlenen 'Şoför Esnafları ile İftar' programına katıldı. Erdoğan, "Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan 2024 tarihinde başlayacak Ramazan Bayramı öncesindeki 1,5 günlük sürede idari izinli sayılacakları kararımızı kamuoyumuzla paylaşmak istiyorum. Böylece Salı günkü yarım günü ve Pazartesi gününü bayram tatiline ekleyerek kamu çalışanlarımıza rahatça değerlendirebilecekleri 9 günlük bir vakit verdik." açıklamasını yaptı.

Haber 19-03-24 20:24

Bayram ikramiyesinde dikkat çeken 'dilekçe' detayı! Geri sayım başladı, emeklilere uyarı geldi

Milyonlarca emekli Ramazan Bayramı öncesi verilecek bayram ikramiyelerini beklerken yeni emekli olacaklara da 'dilekçe' uyarısı geldi. 2 -5 Nisan tarihinde ödenecek bayram ikramiyesinden yeni emekli olacaklar yararlanabilecek mi?

Finans 19-03-24 11:12

Kredi kartı kullananlar dikkat! Perşembe günü sessizlik bozulabilir! Bu kez aylık faiz ve gecikme faizi…

Kredi kartı nakit avans işlemlerinde faiz artışı ve limit sınırlaması getirilirken aylık faiz ve gecikme faizi oranlarına dokunulmamıştı. Yeminli Mali Müşavir ve Ekonomist Muhammet Bayram Perşembe günü açıklanacak Merkez Bankası faiz kararını işaret etti. Uzman isim, "Ekonomi yönetimi vatandaşların sıkı para politikasına ayak uydurmasını birden değil kademeli bir şekilde olmasını istiyor.Belki kredi kartlarına ilişkin bir düzenleme kararı gelebilir" dedi.

Finans 18-03-24 10:28

Mustafa Destici Bakan Mehmet Şimşek'e seslendi! 'Elini vicdanına koy'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Emeklilere bayram ikramiyesi olarak 3 bin TL açıklandı. Enflasyona göre baktığımızda bunun en az 5 bin TL olması gerekiyordu. Biz diyoruz ki bu ramazan ayı için 5 bin TL olsun. Kurban Bayramı için en azından bir küçükbaş koyun ve keçi alıp kurban kesmesi için Kurban Bayramı ikramiyesinin 10 bin TL olmasını teklif ediyoruz. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e de buradan sesleniyorum; elini vicdanına koy emeklinin hakkını ver" dedi.

Haber 16-03-24 22:59

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere bayram ikramiyesi açıklaması: 2 ila 5 Nisan arasında yatırmış olacağız

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Türkiye Yüzyılı'nın Emekçileri İftar Programı'nda açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Geçen sene emeklilerimizden gelen talepler doğrultusunda her bir emeklimize tek seferlik 5'er bin liralık ödeme gerçekleştirdik. Bu yıl emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde de yüzde 50 artışa gittik" şeklinde konuştu. Erdoğan, emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyelerinin 2 ila 5 Nisan tarihleri arasında hesaplara yatırılacağını açıkladı.

Haber 16-03-24 20:39

Sosyal medyada gündem oldu: 84 yaşındaki kadının kahreden isyanı! Daha benim evime et girmedi

84 yaşında olduğunu belirten bir kişinin sokak röportajında ekonomik durumuna ilişkin açıklama sosyal medyanın gündemine oturdu. Kirasını ödeyebilmek için iş aradığını ve bulaşıkçı olarak iş baktığını belirten yaşlı kadının, "Bayram geldi giçti, daha benim evime et girmedi." sözleri duyanların yüreğini yaktı. O anlara ilişkin görüntüler sosyal medyada yüzlerce yorum ve beğeni aldı.

Haber 16-03-24 10:54

Emekliye seyyanen zam, bayram ikramiyesi derken bu formül ilk kez ortaya çıktı! 'Emekli kart' yolda!

Milyonlarca emeklinin gözü seyyanen zam açıklamasındayken 'Emekliler Yılı'nda yeni destek paketlerinin de hazırlıkları sürüyor. En düşük emekli maaşı alan emekliler için 'Emekli Kart' düzenlemesi yolda. Peki bu destekten kimler yararlanabilecek, işte detaylar...

Finans 15-03-24 08:43

Patlıcan kebabı tarifi: Patlıcan kebabı nasıl yapılır?

Meşhur Türk kebaplarından biri de patlıcan kebabıdır. Sığır ya da kuzu etinden yapılmış olan kıyma ile hazırlanan bu yemek bayram sofralarından öğünlere çeşitli pilav ve salatalarla birlikte servis edilebilir. Yapımı ise son derece kolaydır. İşte kolaylıkla yapabileceğiniz patlıcan kebabı tarifimiz.

Yemek 13-03-24 22:50

Bayram 9 gün mü olacak? Açıklama geldi: 6 Nisan ile 14 Nisan arasında…

Ramazan Bayramı yaklaşırken milyonlar ‘bayram 9 gün olacak mı?’ diye merak ediyordu. Bu yıl bayram 10-11-12 Nisan tarihlerine denk geliyor. 9 Nisan Salı günü ise arife. Çalışanlar sadece 8 Nisan 2024 Pazartesi izin alarak 9 gün tatil yapabilecek. Henüz resmi makamlardan bir açıklama gelmedi ama turizm sektöründe hazırlıklar 9 gün tatil beklentisi ile başladı.

Finans 13-03-24 16:41

Ünlülerin bayram programı belli oldu! Kazançları dudak uçuklatmıştı

Turizm sezonunun başlangıç dönemine denk gelen Ramazan Bayramı tatilinde, Antalya ve KTTC başta olmak üzere otellerde ünlü sanatçıların konser ve gösterileri olacak. Ünlü sanatçıların geçtiğimiz sene bayram sahne ücretleri dudak uçuklatmıştı.

Magazin 13-03-24 11:30

Emeklilere seyyanen zam için SGK Uzmanı İsa Karakaş'tan çarpıcı açıklama: Anketleri işaret etti: Her an...

Emeklilerin seyyanen zam beklentisi gündemdeki yerini koruyor. Emekli maaşlarına ve ikramiyeye verilen zam emeklileri mutlu etmedi. Bayram ikramiyelerinin 3 bin TL'ye çıkarılması kararının Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından emeklilerin gözü seyyanen zamma çevrildi. Hükümet yetkililerin açıklamaları merakla takip edilirken seçim öncesi seyyanen zam gelmesi ihtimali ne?

Finans 12-03-24 10:01

Emekli bayram ikramiyesi için karar! 4 bin 5 bin TL olacak diye beklerken Resmi Gazete'de yayımlandı: Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

Emekli bayram ikramiyesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Emekli maaşı zammı ve emekliye ek zam düzenlemelerinin ardından bayram ikramiyesi de yükseltilmişti. Bu yıl emekli ikramiyesi yüzde 50’lik zamlı ödenecek. Peki 2024 emekli ikramiyesi ne kadar, kaç TL? 2024 bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte detaylar…

Finans 12-03-24 07:19

Ayta Sözeri bayramda Çeşme Ilıca'da!

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte ünlü isimlerin bayram programları da belli olmaya başladı. Sesiyle herkesin beğenisini kazanan Ayta Sözeri, bayramda Çeşme'de sahne alacak.

Magazin 11-03-24 16:08

Öğrenciler, çalışanlar... Herkes bu haberi bekliyor! Bayram tatili kaç gün olacak: Kritik 'Pazartesi' detayı

11 ayın sultanı Ramazan ayı başladı. 30 günün ardından mübarek aya bayramla veda edilecek. Tatil yapmak isteyenler, öğrenciler, çalışanlar ise şimdiden bayram tatilinin kaç gün olacağını merak ediyor. Turizmciler de konuya dahil olarak 9 günlük tatil istedi. Seçim, bayram, nevruz ve paskalyanın arka arkaya gelmesiyle turizmciler tatil sezonunun erken başlamasını ümit ediyor.

Finans 11-03-24 10:01

13 yıllık faili meçhul cinayet, aşk üçgeni sayesinde çözüldü! Kocasını sevgilisine öldürtmüş

Karabük’ün Yenice ilçesinde 19 Ağustos 2011 tarihinde ormanlık alanda elleri arkadan bağlı bulunan cesedin sırrı, 13 yıl sonra aydınlatıldı. Ormanda ölü bulunan Bayram Kaya'nın, eşi Sema K. tarafından sevgilisi Mehmet A.'ya öldürtüldüğü ortaya çıktı. Korkunç cinayet, sevgilisi Mehmet A.’dan ayrılan Sema K.'nın, yeni sevgilisine kocasını öldürttüğünü anlatmasıyla gün yüzüne çıktı. İşte detaylar...

Haber 10-03-24 16:35

Bayram kömbesi tarifi: Bayram kömbesi nasıl yapılır?

Türk mutfağının kendine has, yöresel lezzetlerinden biri de Hatay şehri ile özdeşleşmiş olan bayram kömbesidir. Çay saatlerine eşlik eden, ikramlık ve atıştırmalık bu lezzet adından da anlaşıldığı gibi en çok bayram zamanlarında yapılır. Bu yapımı kolay ve çok lezzetli tarifi siz de denemek isterseniz tarifi aşağıda bulabilirsiniz.

Yemek 10-03-24 13:17

SGK, SSK, Bağkur, 4A, 4B, 4C fark etmiyor! Emeklinin gözü bankaların mart promosyonunda: Rakam ortaya çıktı

Emekli maaşlarına ve bayram ikramiyelerine ek zam gündemdeyken bankalar da emekli maaşı mart ayı promosyonlarını güncelledi. Bazı bankaların promosyon miktarı 15 bin TL'yi buldu. Emekliler bankalarla görüşmelere başladı.

Finans 07-03-24 14:56

İhtiyaç kredisi faizleri yükselecek mi? Merkez Bankası’nın kararı tedirgin etmişti: Ekonomist Muhammet Bayram ‘Bankalar artık daha az kredi verecek’ diyerek tek tek anlattı

Merkez Bankası’nın tüketici kredisi büyümesi için aldığı sınırlama kararının etkileri merak ediliyordu. Ekonomist Muhammet Bayram ihtiyaç kredisi faizleri için dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kredi faiz oranlarının artmasını beklemediğini söyleyen uzman isim, bankaların artık daha az kredi vereceğini kaydetti. Gelecek dönemde enflasyonla mücadele için kredilere ilave tedbir gelebileceğini de sözlerine ekledi.

Finans 07-03-24 08:23

SON DAKİKA: Emeklilere ek zam geliyor mu? AK Partili Akbaşoğlu'ndan açıklama geldi, o tarihi işaret etti!

SSK, Bağ-Kur, memur emeklilerinin ocak zammı yüzde 49.25 olurken en düşük emekli maaşı da 10 bin TL'ye yükseldi. Şubat ayı enflasyonun beklentilerin üzerinde gelmesinin ardından emeklilerin maaşlarına ve bayram ikramiyelerine ek zam gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. AK Partili Muhammet Emin Akbaşoğlu'ndan ek zamma ilişkin son dakika açıklaması geldi.

Finans 06-03-24 15:30

SON DAKİKA EMEKLİ İKRAMİYESİ: Bakan Işıkhan'dan açıklama: Bayram ikramiyesine yeni artış var mı? 'Koşullar'ı işaret etti

Son dakika: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan emekli bayram ikramiyeleri için, "Hayırlı olsun. Yasa Meclis'ten geçmiş durumda. Ödeme günlerini planlıyoruz. Bayramdan önce emeklilerimizin hesabına aktarmış olacağız. Biz her zaman en iyi rakamları vermeyi arzu ederiz ancak koşullar doğrultusunda hareket ediyoruz. İnşallah daha iyi hizmetlerimiz olacak" dedi.

Finans 05-03-24 12:02

Kripto parada düzenleme bayram sonrası Meclis gündemine gelecek

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, kripto varlıklara ilişkin düzenleme üzerindeki çalışmalara başladıklarını, Ramazan Bayramı sonrasında yasa teklifini TBMM Başkanlığına sunacaklarını duyurdu.

Finans 05-03-24 11:57

Ahmet Yüce yine yaptı yapacağını! Dün hesaplara yattı, çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdi!

Bayram gelmeden çalışanlarına bayramı yaşattı. Skoda'nın Türkiye Distribütörü, Yüce Auto'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce bu yıl çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdi. İkramiyeler dün hesaplara yattı.

Finans 05-03-24 10:00

Kredi kartı limitlerine düzenleme sinyali! Mehmet Şimşek adımları tek tek sıraladı: Detaylar netleşiyor

Kredi kartlarına sınırlama gelecek mi? En net yanıt Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten geldi. Bakan Şimşek bankalara limit çağrısında bulunarak atılması gereken adımları sıraladı. Peki limitlere bir sınırlama mı getirilecek, kredi kartı düzenlemesi olacak mı? Kredi kartı faizleri daha da artar mı? O sorulara Ekonomist Muhammet Bayram tek tek yanıt verdi.

Finans 05-03-24 08:22

3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? ‘Hem ikramiye hem aylık yükselecek’ dedi: Memurlar için yeni talep

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, 7. Dönem Toplu Sözleşmesinde kayıt altına alınan birinci dereceye gelen kamu çalışanlarına 3600 ek gösterge verilmesi vaadinin ivedilikle hayata geçirilmesini istedi.

Finans 04-03-24 11:15

'Emekli haklı olarak şikayetçi' dedi, Kabine toplantısını işaret etti: Emeklileri umutlandıran haberi 'Böyle bir hamle gelecek' diyerek duyurdu

Milyonlarca emekli gözlerini bir kez daha Kabine toplantısına çevirdi. Bu kez gündem maaşlar değil ikramiyeler. Son günlerde emeklilere yönelik açıklamalarıyla dikkat çeken Erdoğan'ın başkanlığında toplanan Kabine'de 16 milyon emekliye verilecek bayram ikramiyeleri konuşulacak. Masada ise iki formül var. Emekliler iki bayramda toplam ya 10 bin lira alacak ya da 20 bin. Gazeteci Cem Küçük emeklileri umutlandıran haberi, 'Böyle bir hamle gelecek' diyerek duyurdu.

Finans 04-03-24 09:57

Gözler kabine toplantısında olacak! Çarpıcı iddia: Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün kabine toplantısı düzenlenecek. Birçok konunun ele alınacağı toplantıya ilişkin çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Buna göre toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emekli bayram ikramiyelerine artış yapılacağını açıklayacağı aktarıldı. Önceki gün emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik madde TBMM'de kabul edilmişti.

Finans 03-03-24 18:55

Yer: Pendik! Ağlama sesleri üzerine fark edildi... Bu nasıl vicdan?

İstanbul Pendik'te bir vatandaş yolda yürüdüğü sırada bir evin bahçesinden ağlama sesleri geldiğini fark etti. Bayram Çakır isimli vatandaş sesin geldiği yere doğru gittiğinde gördükleri karşısında şaşkına döndü...

Haber 02-03-24 13:03

Emekli bayram ikramiyesi 3000 TL oldu! SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi bu haberi bekliyordu: İşte zamlı ikramiye ödeme takvimi

Bayram ikramiyesi 2024 yılı için yüzde 50 artış ile 3 bin TL’ye yükseltildi! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklisi bu yıl toplam 6 bin TL emekli bayram ikramiyesi alacak. Karar Meclis’ten geçerek yasakaşırken şimdi gözler emekli ikramiyesi ödeme tarihi için gelecek açıklamaya çevrildi. Peki bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte 16 milyon emekli için ikramiye ödemesi takvimi…

Finans 02-03-24 07:40

Emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılması Meclis'te kabul edildi

TBMM Genel Kurulunda görüşmeleri süren 8. Yargı Paketi'nde yer alan emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik madde kabul edildi.

Finans 02-03-24 00:43

Son dakika: Meclis’in tatil öncesi son mesaisi emekli bayram ikramiyesi! 29 Şubat’a kadar süre var: 3000 TL ikramiyede takvim belli oldu

Son dakika haberleri… SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı kapsamındaki tüm emekliler yüzde 49,25’lik zamlı emekli maaşını hesaplarında gördü. Aylıkların ardından bir artış da bayram ikramiyesinde oldu. Emekli bayram ikramiyesi 2024 yılında yüzde 50 zam ile 3000 TL olmak üzere toplamda 6000 TL olarak ödenecek. Emekli ikramiyesi bugün Meclis Genel Kurulu’na gelecek. Peki bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte milyonlar için kritik takvim…

Finans 27-02-24 08:33

Fatih Portakal 'asgari ücret' ile ilgili iddiayı aktardı! İşte konuşulan tarih

Enflasyonla mücadele devam ederken alınan kararlardan biri de 2024'te asgari ücrete ara zam yapılmayacak olmasıydı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan geçen sene yaptığı açıklamada 2024 yılında asgari ücrete tek zam yapılacağını belirtmişti. Gazeteci Fatih Portakal, emekli bayram ikramiyeleriyle ilgili bir sürpriz yaşanabileceğini ifade ederken, asgari ücretle ilgili gündem olan iddiayı paylaştı.

Finans 26-02-24 20:33

Emekliye Bayram İkramiyesi yarın Meclis'te! Seyyanen zamda 'çok gizli kulis bilgisi'ni açıkladılar: Özgür Erdursun ve Ekrem Açıkel tarih verdi

Emekliye seyyanen zam milyonların gündemindeki sıcaklığını korurken uzmanlardan kulis bilgileri peşi sıra geldi! SGK Uzmanı Özgür Erdursun emekliye ek zam için Mart ayını işaret etti. Seyyanen zamda rakamı açıkladı. Gazeteci Ekrem Açıkel de, “Ankara’da çok gizli tutulan kulis” diyerek emekli maaşına seyyanen zam yapılamayacaksa bayram ikramiyelerinin 5 bin liraya yükseltilmesi ihtimali olduğunu dile getirdi. Şimdi ise gözler yarınki Meclis Genel Kurulu’nda…

Finans 26-02-24 14:06

Sadece emekliler değil özel sektör çalışanlarını da ilgilendiriyor! Maaş promosyonları için dikkat çeken açıklama: 29 Şubat son gün...

Emekli maaş promosyonları 15 bin liraya yükselmişti. Emekliler ‘en yüksek promosyonu hangi banka veriyor’ diye araştırırken 29 Şubat banka promosyonunda son gün oldu. Ancak emekli promosyonlarının yanında özel şirketlerde çalışanların maaş promosyonlarına ilişkin de dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Yeminli Mali Müşavir ve Ekonomist Muhammet Bayram, Bazı işletmeler bunu çalışanına vermeyip kendisine alabiliyor. Bu çalışanın hakkıdır diyebiliriz” dedi.

Finans 26-02-24 08:59

Emeklilerin gözü Meclis'te: Bayram ikramiyelerine sürpriz gelir mi?

Milyonlarca emekli maaş zamlarının ardından bayram ikramiyelerine yapılacak artışı bekliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ikramiyelerin 3 bin TL'ye çıkaralacağını açıklarken kulislerde bayram ikramiyelerinin 5 bin TL'ye çıkarabileceği iddiaları da sıcaklığını koruyor.

Finans 25-02-24 13:52

Canlı yayında emekliye çifte zam iddiası! 2 bin, 3 bin, 4 bin TL mi? SGK Uzmanı Özgür Erdursun rakam verdi: Aldığımız duyumlar...

SSK Bağ-Kur Emekli Sandığı (4a-4b-4c) kapsamındaki tüm emekliler yüzde 49,25 emekli maaşı zammı aldı. Bayram ikramiyeleri de 3 bin TL'ye yükseldi. Zamlar yetersiz kalınca seçim öncesi kulisler yeniden hareketlendi. SGK Uzmanı Özgür Erdursun katıldığı canlı yayında mart ayı öncesini işaret ederek seyyanen zam için rakam verdi.

Finans 23-02-24 12:44

Erzincan faciası sonrası dikkat çeken hamle! Erdoğan gece yarısı hepsini görevden aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete'de çok sayıda üst düzey atama ve dikkat çeken görevden almalar yaşandı. Erzincan'da yaşanan toprak kayması faciasının ardından Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Kandemir, Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Aydındağ, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdür Yardımcıları Bayram Arı ve Sami Sarıyıldız görevden alındı. İşte detaylar...

Haber 23-02-24 08:06

Emekliye seyyanen zamda kulis bilgisini açıkladı: ‘67 teklif var’ dedi: ‘7000 lira mümkün değil’

Emekli maaşı ve bayram ikramiyelerine yapılan artış yetersiz kaldı. Milyonlarca emekli gözünü seçim öncesi yapılabilecek yeni zamlara çevrildi. En büyük beklenti ise en düşük emekli maaşı olan 10 bin TL’nin yükseltilmesi. SGK Başuzmanı İsa Karakaş Meclis’e emeklilerle ilgili 67 değişik teklifin sunulduğunu söyledi. En düşük emekli maaşının asgari ücrete eşitlenemeyeceğini en fazla 5 bin liralık seyyanen zam yapılabileceğini dile getirdi.

Finans 22-02-24 08:37

Emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenleme TBMM'de kabul edildi

Emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenlemenin de yer aldığı 8. Yargı Paketi, TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi.

Finans 21-02-24 20:38

Son dakika | Emekliler için seyyanen 11 bin lira zam önerisi TBMM'de! Bayram ikramiyesi kuşa dönmüş diyen Akşener'den 'kök maaş' çıkışı

Son dakika haberi: Emekli bayram ikramiyesi zammı konuşulmaya devam ederken TBMM'de '11 bin lira seyyanen zam' çıkışı gündeme geldi. İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Hem en düşük emekli maaşını asgari ücret seviyesini çıkarmış olursunuz hem de emekli maaşları arasındaki farkı adil şekilde korumuş olursunuz" dedi.

Finans 21-02-24 11:05

Zam da bayram ikramiyesi de yetmeyince farklı yol denediler! Ekonomist Muhammet Bayram ‘bankalar tarihinde ilk’ dedi: Emekli maaşı promosyonunu beğenmeyen kaçıyor

Emekli maaşına zam, bayram ikramiyelerinde artış derken sıra emeklinin banka promosyonlarına geldi. Yapılan artışları yetersiz bulan emekli 15 bin liraya kadar yükselen promosyonlar için banka banka gezmeye başladı. Ekonomist Muhammet Bayram, hem emekli bayram ikramiyesinde hem de en düşük emekli maaşında güncelleme yapılacağını söyledi. Daha yüksek emekli maaşı promosyonu için emeklilere tüyo da verdi.

Finans 20-02-24 14:35

SON DAKİKA | Emekli bayram ikramiyesinde yeni kulis! 3000 lira olmuştu, ‘2 bin lira daha artış olacak’ dedi: Tarihi de açıkladı

Son dakika: Emekli bayram ikramiyesi 3000 TL’ye yükseltilmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emekli ikramiyeleri için yüzde 50 zam yapıldığını duyurmasının ardından kulislere yeni bir bilgi yansıdı. Dr. Şeref Oğuz, 2024 bayram ikramiyesi için yeni bir artış daha yapılacağını ve rakamın 5 bin liraya yükseltileceğini iddia etti. Peki kim ne kadar alacak? 2024 bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte detaylar…

Finans 19-02-24 15:52

1 NİSAN'DA EMEKLİYE ÇİFTE ZAM iddiası! Seçimin hemen ertesi sabahı... Cem Küçük'ün yayınında duyurdu: Emekli maaş ve bayram ikramiyelerinde artış!

Emekliye seçim öncesi çifte zam iddiası gündeme geldi. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin hemen ertesi sabahı, emekli maaşlarına yeni ek zam yapılacağı konuşulmaya başlandı. 3 bin TL'ye çıkarılan bayram ikramiyelerinde de artış ihtimalinin masada olduğu belirtildi. Gazeteci Cem Küçük'ün programında kullanılan ifadeler dikkat çekerken "Emekli maaşına ek zam mı geliyor? Bayram İkramiyeleri artacak mı?" sorularına yanıt verildi. Canlı yayında emekli zammı için tarih de verildi.

Finans 19-02-24 12:08