Baza Haberleri

Görenleri şaşırtan anlar! Hırsızlık şüphelisi, bazanın içinden çıktı

Diyarbakır’da ‘Pusula’ adı verilen eş zamanlı hırsızlık operasyonunda, aralarında 19 yıl önce İstanbul’da kuyumcu soygununda o dönem 300 bin TL değerinde ziynet eşyası çalan şüphelilerden O.G.’nin de olduğu 10 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden birinin baza içerisinde yakalandığı anlar kameraya yansıdı.

Haber 04-02-2024 12:10

Hırsızlık hükümlüsü bazada yakalandı

Kayseri'de, hırsızlık suçundan hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü, saklandığı bazada yakalandı.

Yurthaber 01-12-2023 12:24

FETÖ operasyonunda polisi bile şaşkına çeviren olay! Sözde 'bölge ablası' bazadan çıktı

İstanbul'da FETÖ'nün hücre evleri olarak bilinen gaybubet evlerine bu sabah operasyon düzenlendi. Operasyonda 21 kişi gözaltına alınırken şüphelilerden birinin bölge ablası olduğu öğrenildi. Örgütün sözde bölge ablası olarak görev yaptığı belirtilen E.D., baskın sırasında saklandığı koltuk bazasında yakalandı. Bazaya saklanarak polisi bile şaşkına çeviren kadın, gizlendiği bölmeden polisler tarafından çıkarılarak gözaltına alındı.

Haber 20-10-2023 15:44

Siirt'te yataktan düşen çocuk hayatını kaybetti

Siirt'te yataktan düşen 16 aylık çocuk, hastanede yaşamını yitirdi.

Yurthaber 28-12-2022 07:38

Baza

Baza Hakkındaki Haberler Mynet'te. Baza Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yürek yakan olay: Bazanın altında kalan küçük çocuk hayatını kaybetti!

Aydın'da feci bir olay meydana geldi. Çine ilçesinde bazanın altında kalan 7 yaşındaki kız çocuğu, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Haber 07-11-2022 02:14

Evinize havalı ve modern bir hava katmanın yanı sıra depolama alanını da arttıracak ürün önerileri

Evinizdeki eşya fazlalığından mustarip misiniz? Günümüzde yaşam alanlarımız artık daha da küçüldü. Bu yüzden daha işlevsel eşyalara ihtiyaç duyulabiliyor. Özellikle çok amaçlı mobilyalar, bu sorunu ortadan kaldırmak için güzel bir çözüm oluyor. Aynalı dolaplar, çekmeceli bebek karyolası gibi birkaç ürünü listeledik. Gelin, depolama alanı sunan ürünlere hep birlikte göz atalım.

Haber 07-10-2022 15:38

Uyuduğu yerin rahatlığına önem verenler için en uzun ömürlü ortopedik baza çeşitleri

Uyuduğumuz yerin rahat olması, kaliteli bir uyku ve uyku düzeni için oldukça önem taşır. Rahat edemediğimiz bir yatakta uyumak, bel ve boyun sağlığı için pek uygun olmayabilir. Kaliteli bir uyku ise hayat kalitenizi artırır. Uykunuzu iyice aldığınızda günü enerjik geçirirsiniz. Kaliteli bir uyku için uzun yıllar kullanabileceğiniz baza çeşitlerini sizlere liste olarak hazırladık.

Haber 28-07-2022 16:14