Bb Krem Haberleri

BB krem kimlere uygundur? Kimler BB krem kullanabilir?

Makyaj malzemesi seçimi yaparken cilt tipine uygun olması son derece önemli bir konudur. Yanlış ve cilde uygun olmayan ürünlerin seçimi cilt sağlığının bozulmasına neden olabilir. Ayrıca uygun olmayan bir ton tercih edildiğinde cilt yüzeyi daha koyu ya da olduğundan daha açık görünebilir. Günümüzde yaygın olarak kullanılan makyaj malzemelerinden biri BB kremlerdir. Bu kremler aynı zamanda cilt bakımında da tercih edilir. Peki, BB krem kimlere uygundur, kimler kullanabilir?

Kadin 23-12-2023 18:10

BB krem ile fondöten arasındaki fark nedir?

Kadınlar için cilt bakımıyla beraber makyaj yapmak adeta bir tutkudur. Günümüzde birçok farklı markanın çeşitli özelliklere sahip makyaj malzemeleri vardır. BB krem de ten makyaj malzemesi olarak bilinen aynı zamanda cilt bakımında da kullanılan bir üründür. Fondöten de yaygın olarak kullanılan makyaj malzemeleri arasında yer almaktadır. Ancak iki ürün benzer özellikler göstermesine rağmen birbirinden belirgin oranda farklıdır. Peki, BB krem ile fondöten arasındaki fark nedir?

Kadin 23-12-2023 18:09

BB krem ve CC kremin farkı nedir? Kim, hangisini kullanmalı?

Günümüzde hem cilt bakımında hem de makyaj alanında çeşitli birçok ürün kullanılır. Bu ürünlerin kimisi cildi nemlendirmeye yararken kimisi ise kapatıcılığı ile öne çıkar. Pek çok kişinin kullandığı ürünler arasında BB krem ve CC kremde bulunmaktadır. Bu kremlerin çok sayıda özelliği vardır. Ancak iki ürün cilt yüzeyinde aynı etkiye sahip değildir. Benzer özellikler taşısa da sağladığı yararlar birbirinden farklıdır. Peki, BB krem ve CC kremin farkı nedir, kim, hangisini kullanmalı?

Kadin 20-12-2023 18:28

BB krem nedir, nasıl sürülür? BB krem ne işe yarar?

Kadınlar için cilt bakımı oldukça önemli bir yere sahiptir. Cilt bakımının yanı sıra makyaj yapmak da büyük bir önem taşır. Günümüzde bir yandan bakım yaparken bir yandan da makyaj malzemesi olarak kullanılan birçok kozmetik ürün vardır. BB krem de bu ürünlerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. 'Blemish Balm' kelimesinin kısaltılmış hâli olarak bilinen BB kremler, pek çok kişi tarafından yaygın olarak kullanılmaktadır. Peki, BB krem nedir ve ne işe yarar?

Kadin 20-12-2023 18:24

Bb Krem

Bb Krem Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bb Krem Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Mynet Kadın takipçileri 2022'nin en iyi kozmetik ve kişisel bakım ürünlerini seçti!

Fondötenden maskaraya, bb kremden dudak parlatıcısına, far paletinden eyelinera çok özel bir liste ile karşınızdayız! Bu liste Mynet Kadın takipçilerimizin 2022 yılında kullanmaktan vazgeçemediği, en favori kişisel bakım ve kozmetik ürünlerini içeriyor. İşte detaylar!

Kadin 29-12-2022 12:51

2022 yılının en çok kullanılan ve en etkili bb kremleri ve markaları

Cildinizin kusursuz görünmesini istiyor ama bunu ağır makyaj ürünleriyle yapmak istemiyorsanız sizin için harika bir fikrimiz var. BB kremler bu konuda en iyi yardımcınız olabilir. Nemlendirici ve kapatıcı özelliklerini bir arada sunan BB kremler, cildi güzelleştirirken ağırlık hissi vermiyor ve yapay durmuyor. En iyi BB krem 2022 yılında da kullanıcıların yorumlarıyla öne çıkıyor. Gelin yılın en iyi ürünlerine daha yakından bakalım.

Kadin 12-12-2022 17:55

Dermatologların kendi ciltleri için kullandıkları en iyi ürün önerileri

Günlük cilt bakım rutinimizin her aşamasında birçok markanın ürünü yer alıyor. Sağlıklı, parlak ve pürüzsüz bir tene sahip olmak; uzmanların önerilerine kulak vermekten geçiyor. Peki, dermatolog onayı ile üretilen ve klinik testlerden başarıyla geçen ürünleri keşfetmeye ne dersiniz?

Kadin 09-09-2022 14:50

İstenmeyen lekeleri kapatırken kullanabileceğiniz en iyi kapatan bb kremler

Pürüzsüz ve canlı görünen bir cilde sahip olmak muhtemelen birçok kişinin hayali. Neyse ki makyaj ile kolayca cilt tonunuzu eşitleyip cilt kusurlarını kapatabilirsiniz. Bu noktada sizin tercihiniz de fondöten yerine BB kremlerden yanaysa çok şanslısınız, ''En iyi kapatan BB krem hangisi?'' sorusunu sizin için yanıtladık. Peki, en iyi kapatan BB kremler listesinin detaylarına göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 16-08-2022 16:05

Her makyaj çantasında bulunması gerekenler

Makyaj çantası hazırlarken kullanılan malzemeler tüm günü etkileyebiliyor. Makyaj çantasında az ve öz malzeme olması taşınmasını kolaylaştırıyor. En ihtiyacınız olacak malzemeler ile hazırlanan makyaj çantaları etkili sonuçlar alınmasını sağlıyor.

Kadin 27-04-2022 14:09

Doğal ve ışıltılı etki bırakan en iyi BB krem çeşitleri

Kozmetik dünyasına girdiği günden bu yana gönüllerde taht kuran BB kremlerin tam adı blemish balm. Kusur kapatıcı etki gösteren BB kremler ciltteki sorunları gizleyerek pürüzsüz bir görünüm vermek için kullanılıyor. Ağır yapısı nedeniyle makyaj yapmak için fondöteni tercih etmeyenlerdenseniz BB krem sizin için mükemmel bir ürün olabilir. Ancak burada hassas bir nokta var: Cilt tipiniz ve cilt tonunuz! Size en uygun BB kremi bulmak için, listemize göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 05-10-2021 14:11