Bbc Türkçe Haberleri

ABD'de bir kişi 'insanlık dışı' bir yöntemle infaz edilecek! Hiç denenmemiş bir yöntem: Mahkum düşüncelerini anlattı

ABD'de 2022 yılında infaz memurları tarafından iğneyle infaz edilmeye çalışılan Kenneth Eugene Smith, bir türlü ölmemişti. Smith bu sefer de Birleşmiş Milletler tarafından 'insanlık dışı, aşağılayıcı' bir yöntemle infaz edilmeye çalışılacak. Daha önce hiç test edilmeyen bu yöntem öncesi Smith, röportaj vererek düşüncelerini ifade etti.

Haber 24-01-2024 09:59

ABD'de korkunç olay! Timsah, ağzında insan kalıntılarıyla yüzüyordu... Gördüklerimin gerçek olduğuna inanamadım

ABD'nin Florida eyaletinde bir timsahın ağzında insan kalıntıları olduğu ihbarı polisi harekete geçirdi. Polis ekipleri timsahın ağzındaki kişinin evsiz bir kadın olduğunu tespit etti. Görgü tanıkları timsah hakkında "Onu sıkıca tutuyordu ve kanalın dibine doğru yüzmeye başladı. Gördüklerimin gerçek olduğuna inanamadım" dedi. 4 metre uzunluğundaki timsah polis tarafından öldürüldü.

Haber 25-09-2023 09:27

10 ve 11 yaşındaki kardeşler annelerine kızdı, arabayla evden kaçıp yüzlerce kilometre sonra...

ABD'nin Florida eyaletindeki polis ekipleri, durdurduğu bir aracın sürücüsünün 10 yaşındaki bir erkek çocuğu çıkması üzerine şoke oldu. Annelerinin elektronik cihazlarına el koymasına sinirlenen 10 ve 11 yaşındaki kardeşlerin, evdeki arabayı kaçırdığı ve evlerinden yüzlerce kilometrelerce uzakta olduğu ortaya çıktı.

Haber 24-09-2023 13:44

Diplomatik kriz tavan yaptı: Vize işlemleri durduruldu!

Hindistan ile Kanada arasındaki tansiyon giderek tırmanmaya devam ediyor. Sih bir liderin Kanada'da öldürülmesi sonrası artmaya başlayan gerilim Hindistan yönetiminin vize işlemlerini durdurmasıyla iyice tırmandı.

Haber 21-09-2023 15:21

Bbc Türkçe

Bbc Türkçe Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bbc Türkçe Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

1 milyar insan bu habere kilitlendi: Hindistan tarihe geçmeye hazırlanıyor!

Hindistan, Chandrayaan-3 misyonuyla Ay'ın güney yüzüne ilk defa inmeye hazırlanıyor. Misyon başarılı olursa Ay'ın en az keşfedilen inen ilk ülke Hindistan olacak. 1 milyardan fazla nüfusa sahip Hindistan'da bütün halk, Ay misyonundan gelecek habere kilitlenmiş durumda!

Haber 23-08-2023 09:54

11 yıldır her yerde aranıyordu! 'En tehlikeli 100 kaçak listesi'nde olan ünlü mafyanın futbol tutkusu pahalı patladı...

İtalya'da 11 yıldır aranan Vincenzo La Porta futbol sevdası yüzünden yakayı ele verdi. Vincenzo La Porta, en tehlikeli 100 kaçak listesinde bulunuyordu.

Haber 07-08-2023 09:57

Kolombiya Devlet Başkanı'nın oğlu para aklama yüzünden tutuklandı!

Kolombiya Devlet Başkanı Gustavo Petro'nun oğlu Nicolas Petro, para aklama ve haksız kazanç sağlama suçlamalarıyla tutuklandı.

Haber 29-07-2023 18:06

CIA'den Putin'in Wagner planı hakkında flaş açıklama! İntikam ve zehirlenme iddiaları...

Rusya'da başlattığı isyan sonrası dünya gündemine bomba gibi düşen Yevgeniy Prigojin, isyanı, Belarus'un araya girmesiyle sonlandırmıştı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Prigojin'in teslim olmasından sonraki hamleleri herkes tarafından merak ediliyordu. Bugün CIA'den flaş bir iddia geldi. Putin'in Wagner üzerindeki planı ortaya çıktı. İşte tüm detaylar!

Haber 21-07-2023 09:47