Bbp Genel Merkezi Haberleri

Diyarbakır'da elektrikli araçlar için kurulan şarj istasyonları yaygınlaşıyor

Elektrikli otomobil sayısında artış gözlenen Diyarbakır'da yaşayanlar genel kullanıma açık istasyonların yanı sıra site veya müstakil evlerinin bahçelerine yerleştirilen cihazlarla da araçlarını şarj ediyor.

Yurthaber 2024-04-18 13:55:33

32 ülkeden 70 banka ilgi gösterdi: Ziraat Bankası'ndan 1,7 milyar dolarlık sendikasyon kredisi

Ziraat Bankası, toplam 1,7 milyar dolarlık sendikasyon kredisi temin etti. Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, "Sendikasyon kredimize 7 yeni ülkeden 21 yeni bankanın katıldığını görüyoruz. Ayrıca geçen yılın aynı dönemine kıyasla sendikasyon kredisi faizlerinde 175 baz puanlık bir gerileme yaşandı" açıklamasını yaptı.

Finans 2024-04-18 11:03:48

Meteoroloji'den 13 il için sarı kodlu alarm! AKOM'dan İstanbul için kritik uyarı: Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Buna göre; Şiddetli yağış ve fırtına beklenen 13 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. AKOM'dan ise İstanbul için bir son dakika uyarısı geldi. AKOM, kentte pazar gününe kadar kuvvetli sağanak geçişlerinin etkili olabileceğini duyurdu.

Haber 2024-04-18 10:35:28

AKOM'dan İstanbul için kuvvetli sağanak uyarısı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte pazar gününe kadar kuvvetli sağanak geçişlerinin etkili olabileceğini duyurdu.

Yurthaber 2024-04-18 10:04:26

Ölen amcasının cansız bedenini kredi çektirmek için bankaya götürmüştü! Öncesinde alışveriş merkezi turu atmışlar... İşte güvenlik kamerası görüntüleri

Brezilya'nın Bangu bölgesindeki bir banka şubesine vefat eden amcasıyla gelen ve 17.000 Brezilya Reali (yaklaşık 104 bin 626 TL) kredi çektirmeye çalışan Erika de Souza Vieira Nunes isimli bir kadına ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Güvenlik kamerasında Nunes'in cansız bedenini tekerlekli sandalyeye oturttuğu amcasıyla birlikte AVM turu yaptığı görüldü.

Trend 18-04-24 08:56

23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali başladı

Genel Sanat Yönetmenliğini Hüseyin Başkadem'in yaptığı "23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali" başladı.

Yurthaber 18-04-24 08:39

Erdoğan 'değişim' dedi, büyük alkış koptu! Şamil Tayyar'dan çok konuşulacak 'kabine' iddiası: Genel Merkez'le sınırlı kalmayacak!

Yerel seçimlerin ardından gündeme gelen AK Parti'deki 'değişim' iddiaları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün verdiği mesajlarla adeta netlik kazandı. Erdoğan yaptığı açıklamada "Gerekli değişimi gerçekleştirecek, daha da güçlenmiş bir şekilde yolumuza devam edeceğiz" derken, konuşması büyük alkış aldı. Erdoğan'ın 'değişim' vurgusu sonrası eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar'dan da çok konuşulacak açıklamalar geldi. Tayyar, değişimin sadece Genel Merkez'le sınırlı kalmayacağını iddia etti.

Haber 18-04-24 07:56

Mehmet Şimşek'ten enflasyon mesajı! Washington'da tarihi açıkladı: 2026'ya kadar...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti.

Finans 18-04-24 07:11

Meteoroloji'den 16 ilde sarı kodlu alarm! AKOM'dan İstanbul için son dakika uyarısı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor

Son dakika: İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte yerel ve gök gürültülü sağanak geçişlerinin etkili olmasının beklendiğini duyurdu. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sitesinde 16 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Ülkenin birçok ilinde kuvvetli rüzgar ve fırtına etkisini gösterecek. Kuvvetli beklenen sağanak yağış öncesi tarih ve saat verilerek uyarılar yapıldı. İşte detaylar...

Haber 17-04-24 18:54

Selahattin Demirtaş'ın da yargılandığı 6-8 Ekim olaylarına ilişkin davada yeni gelişme! Tarih belli oldu

6-8 Ekim olaylarına ilişkin eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın tutukluğu bulunduğu davanın duruşması bugün yapıldı. Tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, sanıkların son sözlerini alıp hükmü açıklamak üzere davayı 16 Mayıs'a ertelendi.

Haber 17-04-24 18:15

İstanbullular dikkat! AKOM'dan sağanak yağış uyarısı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte yerel ve gök gürültülü sağanak geçişlerinin etkili olmasının beklendiğini duyurdu.

Haber 17-04-24 16:33

İYİ Parti'de bir istifa daha! Genel Başkan Yardımcısı Taner Demirer partisinden istifa etti

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in bir yardımcısı daha partiden istifa ettiğini açıkladı. İYİ Parti Sağlık Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Taner Demirer, partisinden ve tüm görevlerinden istifa ettiğini duyurdu.

Haber 17-04-24 16:08

Erdoğan Kapımız açık demişti, Özgür Özel'den yanıt geldi! Cumhur İttifakı ortağının yorumu dikkat çekti

Seçimlerin ardından gözlerin çevrildiği en kritik temaslardan biri de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşme oldu. Erdoğan'ın "Sayın Özel'e kapımız açık" mesajının ardından Özgür Özel'den de bir açıklama geldi. İki liderden gelen bu mesajlara Cumhur İttifakı ortağı Mustafa Destici'den gelen yorum da dikkat çekti.

Haber 17-04-24 15:35

Batman’da 21 yılda 11 milyar 524 milyonluk yatırım yapıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından son 21 yılda Batman’da 11 milyar 524 milyon TL değerinde 39 tesis inşa ederek bölge ekonomisinin kalkınmasına destek oldu.

Yurthaber 17-04-24 15:16

Osman Kavala çıkışı MHP'yi kızdırdı! Abdulkadir Selvi'ye çok sert tepki: Koca bir hiç! Çapsız ve kof kelam

Abdulkadir Selvi'nin olay yaratan Osman Kavala ve Gezi Davası tutuklularıyla çıkışına Cumhur İttifakı ortağı MHP'den çok sert tepki geldi. Selvi'yi "sinsilik ve çirkeflikle" suçlayan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, "Bu ve benzeri şahıslara misyon yüklendiği görüntüsü verenlerin Selvi’nin koskoca bir hiç olduğunu anlamaları gerekir" dedi. Özdemir, açıklamasının devamında ise "Çapsız kalem ve kof kelam sahipleri bunu artık iyi anlamalıdır" ifadelerini kullandı.

Haber 17-04-24 13:57

MEB, LGS kapsamındaki merkezi sınava yönelik örnek soruları yayımladı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2 Haziran'da yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava girecek öğrencilere destek olmak amacıyla hazırladığı yeni örnek soru ve çözümlü videoları yayımlandı.

Egitim 17-04-24 11:53

Meclis'te CHP ile AK Partililer arasında 'İsrail' tartışması! Tansiyon bir anda yükseldi

CHP'nin 'İsrail ile ticaret yapılıyor' iddiası Meclis'te tansiyonu yükseltti. 1.5 aylık seçim molasının ardından ilk kez toplanan Genel Kurul'da, AK Partililer ile CHP'liler arasında 'sahtekar' gerilimi yaşandı. Kürsüye gelen Veli Ağbaba ve Özlem Zengin'in açıklamaları tansiyonu yükseltti.

Haber 17-04-24 07:09

'AK Parti'deki o ekip kalkışma yapmaya kalktı!' Seçim sonuçları sonrası Ali İhsan Yavuz yeniden gündem oldu

Türkiye seçimi geride bırakırken sandıktan çıkan sonuçların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan dikkat çeken ifadeler kullanarak, halkla arasında kopukluk olan kişilerin tespit edileceğini belirtmişti. Kamuoyunda görevden alınacağı konuşulan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'a Sakarya'daki siyasilerden destek geldi. Gazeteci Mehmet Çek ise bu durumu sert bir dille eleştirdi.

Haber 16-04-24 16:24

Ayhan Bora Kaplan'ı mahkemede sinirlendiren iddia: Ben geri zekalı mıyım? TRT önündeki fotoğrafı da soruldu

Türkiye'deki en azılı çetelerden birine ismini veren Ayhan Bora Kaplan, hakkındaki 'Süleyman Soylu' iddiasına mahkemede yanıt verdi. Kaplan'a ayrıca 15 Temmuz 2016'da TRT Genel Müdürlüğü önünde çekilen ağır silahlı fotoğrafı da soruldu. Türkiye'den kaçmak üzereyken yakalandığı iddiasını reddeden Kaplan, "Ben geri zekalı mıyım?" diye çıkıştı.

Haber 16-04-24 16:04

Beşiktaş'tan olay yaratan açıklama! ''Elimizde çürümüş bir takım var''

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, "Biz yeniden yapılanıyoruz, elimizde çürümüş bir takım var, bu kolay değil' ifadelerini kullandı.

Spor 16-04-24 14:17

Anayasa Mahkemesi Başkanvekili görevine Basri Yağcı seçildi

Anayasa Mahkemesi'nin Başkanvekilliği görevini üstlenecek isim Genel Kurulda yapılan seçimle belli oldu. Basri Yağcı, AYM'nin yeni Başkanvekili oldu.

Haber 16-04-24 13:02

Beşiktaş'tan resmi Sergen Yalçın açıklaması geldi!

Beşiktaş Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın açıklaması geldi.

Spor 16-04-24 11:32

Kripto paralarda yeni dönem! 30 maddelik yasa teklifi Meclis'e geliyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından mesaisine bugün yeniden başlayacak. Meclis'in gündeminde önemli yasal düzenlemeler varken kripto varlıklara ilişkin düzenlemenin bu hafta Genel Kurul'a sunulması bekleniyor.

Finans 16-04-24 10:25

Kılıçdaroğlu ve Dündar arasındaki kavgaya Müjdat Gezen de dahil oldu! Birinci derece tanık olarak...

Sözcü Gazetesi yazarı, gazeteci Uğur Dündar ile eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki polemik sürüyor. Son olarak polemiğe usta oyuncu Müjdat Gezen de girdi. Gezen, Kılıçdaroğlu'nun Tarık Akan ve Uğur Dündar ile arasında geçtiğini öne sürdüğü diyaloğun tamamen yalan olduğunu belirtti.

Magazin 16-04-24 09:15

Akşener'in profiline tıklayan Fatih Portakal inanamadı! Canlı yayında kameraya gösterdi... 2-3 gündür tuhaf bir gelişme yaşanıyor

İYİ Parti'de genel başkanlığı devretmesi beklenen Meral Akşener'in sosyal medya hesabında son günlerde attığı adımlar gündem oldu. Akşener peş peşe birçok İYİ Partiliyi ve gazeteciyi ya engelledi ya da takipten çıktı. Bu isimler arasında koltuğuna talip olanlar gibi gazeteciler Fatih Portakal ve İsmail Saymaz da vardı. Fatih Portakal'ın canlı yayında "gereksiz bir kapris, çocukça bir hareket" tepkisi dikkat çekti. İsmail Saymaz da "Ben şanslı gruptanım" dedi.

Haber 16-04-24 09:15

CHP lideri Özgür Özel'in yeni imajı! 'Değişim' ona da yaradı: Önce gözlüklerini bıraktı şimdi de saçlarını boyattı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart'taki yerel seçimlerden sonra iki ameliyat geçirdi. Ses tellerinden ve gözlerinden ameliyat olan CHP lideri Özel'in son olarak saçlarını boyaması dikkat çekti.

Haber 16-04-24 06:36

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı: Tek sorumlu benmişim gibi gösterildi

Antalya'daki 1 kişinin hayatını kaybettiği, 10 kişinin yaralandığı teleferik kazası nedeniyle tutuklanan eski ANET Genel Müdürü ve CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı. Kocagöz suçlamaları reddetti. İfadesinde, "Teleferik benden önceki genel müdürün döneminde faaliyete alınmıştı. Benim herhangi bir sorumluluğum var ise benim haricimde sorumluluğa gidilebilecek 4 kişi daha bulunmaktadır. Tek sorumlu benmişim gibi gösterildi, suçsuzum" dedi.

Haber 15-04-24 20:24

CHP lideri Özgür Özel'den YSK'ya Hatay için yeni başvuru! Hal, tam kanunsuzluk halidir

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin olarak Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) 'tam kanunsuzluk hali' nedeniyle başvuruda bulundu. Lütfü Savaş ile birlikte geldiği YSK önünde açıklama yapan CHP lideri Özgür Özel, 300'e yakın seçmenin yurt dışında oy kullandığını, o gün yurt dışında bulunduklarını ispatladıklarını söyledi. Özel, "Hal, tam kanunsuzluk halidir. 3 bin 389 ölü seçmen seçimlerde oy kullanmıştır" dedi.

Haber 15-04-24 19:50

Devlet Bahçeli davet etti! Saffet Sancaklı geçtiğimiz aylarda istifa ettiği MHP'ye geri döndü

Geçtiğimiz Aralık ayında MHP'den istifa eden Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin davetiyle partisine geri döndü. Bununla birlikte MHP'nin TBMM'deki vekil sayısı yeniden 50 oldu.

Haber 15-04-24 18:00

Bahçeli'nin çağrısına rest çekti: Müsavat Dervişoğlu'ndan 'Meral Akşener' iddiasına yanıt geldi

İYİ Parti'de hareketli günler yaşanırken MHP lideri Devlet Bahçeli'den Meral Akşener'e "Partisinin başında kalmalı" çağrısı gelmişti. İYİ Parti genel başkan adaylarından Müsavat Dervişoğlu, Bahçeli'nin çağrısına sert bir yanıt verdi. Dervişoğlu ayrıca Akşener'in kendisini desteklediği iddialarını da yanıtladı.

Haber 15-04-24 15:47

Bahçeli A takımını belirledi! Aile ve Kadından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı detayı dikkat çekti

MHP'de yeni A takımı belirlendi. MHP Başkanlık Divanı'na İlyas Topsakal, Ahmet Selim Yurdakul, Vahit Kayrıcı ve Zuhal Topçu yeni giren isimler oldu. Aile, kadın ve sosyal hizmet politikalarından sorumlu genel başkan yardımcılığı görevine Ahmet Selim Yurdakul'un getirilmesi ise dikkat çekti.

Haber 15-04-24 15:35

Bütçede üç aylık açık 500 milyar lirayı aştı

Türkiye'nin merkezi yönetim bütçe gelirleri martta 483 milyar 842 milyon lira, giderleri 692 milyar 807 milyon lira oldu. Yılın ilk üç ayında bütçe açığı 500 milyar TL'nin üzerine çıktı.

Finans 15-04-24 11:26

İran'ın saldırısı Özgür Özel'in ziyaretini erteletti: Bugün Filistin'e gidecekti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Filistin ziyaretini erteledi. Özel, kararının gerekçesi olarak bölgede yaşanan son gelişmeleri işaret etti.

Haber 15-04-24 11:17

Türkiye'nin en zeki şehirleri belli oldu: İşte ilk 10 sırada yer alan iller!

Türkiye'nin Zeka Testleri Merkezi tarafından 1 milyon 214 bin kişinin IQ puanları esas alınarak gerçekleştirilen çalışma sonucunda Türkiye'nin en zeki illeri belli oldu. Listedeki ilk 10 il dikkat çekerken birinci sırada Eskişehir yer aldı. 105.20 IQ skoruna ulaşan Eskişehir, Türkiye'nin en zeki şehri olurken; Bingöl ise 94.19'luk IQ puanı ortalamasıyla son sırada yer aldı.

Haber 15-04-24 10:31

AK Parti'de görevden alınacak isimler.. Fatih Portakal Erdoğan 'bay bay' diyecek dedi, tek tek saydı! Mehmet Şimşek detayı...

AK Parti'de 31 Mart'taki yerel seçimlerde alınan başarısız sonuçların faturası kesiliyor. "Bayramdan sonra AK Parti'de bir Erdoğan operasyonu olacak" diyen gazeteci Fatih Portakal, isimleri de tek tek açıkladı. Bazı Bakanların, Genel Başkan Yardımcılarının ve il başkanlarının görevden alınacağını söyleyen Portakal, "'Bay bay' diyecekmiş Erdoğan" diye konuştu.

Haber 15-04-24 06:51

BM Genel Sekreteri Guterres'ten İsrail ve İran'a itidal çağrısı!

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, BM Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) yaptığı konuşmada Orta Doğu'da gerginliğin daha da artmaması için İran ile İsrail'e azami itidal çağrısı yaptı.

Haber 15-04-24 00:50

Antalya'daki teleferik faciasıyla ilgili yeni gelişme! Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz tutuklandı: 'Başkanımızı yedirmeyiz'

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya'daki teleferik kazasıyla ilgili gözaltına alınan aralarında CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün de bulunduğu 5 kişinin tutuklandığını, 7 kişinini ise serbest bırakıldığını açıkladı. Öte yandan CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, "Biz haklı talebimizi kamuoyu önünde haykırmak için burada toplandık. Biz başkanımızı yedirmeyiz" dedi. Ayrıca, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den de bir açıklama geldi.

Haber 14-04-24 22:20

Bu numaralara dikkat! Onlarca şikayet var! Cayma bedeli ödediğinizi sanıp dolandırılabilirsiniz!

Tüketici Birliği Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Altay, tüketicilerin son zamanlarda internet aboneliği işlemleri için sıkça aranıp, rahatsız ve bazen de mağdur edildiğini belirterek, tüketicilere hizmet aldıkları firmalardan teyit almadan işlem yaptırmamalarını söyledi.

Finans 14-04-24 14:06

DMM'den Suriyeliler bayramlaşmak için ülkelerine gidip geliyor iddialarına yalanlama

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, sosyal medyada paylaşılan “Suriyeliler bayramlaşmak için ülkelerine gidip geliyor” iddialarının eski olduğunu ve manipülasyon içerdiğini açıkladı.

Haber 13-04-24 21:15

CHP’li Tanju Özcan, Kur’an-ı Kerim’e el basıp yemin ederek görevine başladı

Bolu'da 2019 yılında yapılan mahalli idareler genel seçiminde belediye başkanı seçildikten sonra Kur’an-ı Kerim’i öperek göreve başlayan CHP’li Tanju Özcan, yeni döneminin ilk belediye meclis toplantısında da Kur’an-ı Kerim’e el basarak yemin etti.

Haber 13-04-24 19:39

Antalya'daki teleferik kazasının nedeni belli oldu! Açıklamalar peş peşe geldi

Antalya'da meydana gelen teleferik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Kurtarma çalışmalarının hala devam ettiği 605 rakımlı teleferik hattında şu ana kadar 137 kişi kurtarıldı. Kazanın neden olduğuna dair hem AFAD Başkanı Okay Memiş hem de CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.

Haber 13-04-24 14:12

Yargıtay'dan emekli maaşlarıyla ilgili emsal karar! O paralar istenemez

Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, kredi borcunu emekli maaşı ile ödemeyi taahhüt eden emeklileri ilgilendiren emsal bir karara imza attı. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, 'emekli maaşından belli bir süre kredi ödemesi yapılmasından sonra bu kesintiye itiraz eden müşteri, kesintiyi durduran bankadan önceki tahsilatları isteyemez' dedi.

Finans 13-04-24 09:31

Baykar vergi ödüyor mu? Haluk ve Selçuk Bayraktar 7 soruda Baykar'ı anlattı: Hibe ve banka kredisi detayı...

Haluk ve Selçuk Bayraktar’dan çok konuşulacak bir çıkış geldi. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar 7 başlıkta herkesin merak ettiği sorulara tek tek açıklık getirdi. Devlet desteğinden vergiye, Türkiye’nin savunma kaynaklarından teşviklere kadar konularda dikkat çeken ifadeler kullandı. Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ise İsrail’e jet yakıtı satışı iddialarını bir kez daha sert bir yanıt verdi. İşte o açıklamalar…

Finans 13-04-24 08:06

YSK'dan İyi Parti'nin talebine ret! Akşener'den sert açıklama

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), İyi Parti'nin Ordu'da seçimlerin iptali ve yeniden yapılması talebini reddetti. Karar sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptığı açıklamada "YSK, Orduluların iradesini yok sayarak kendi tarihine bir leke daha sürmüştür" dedi.

Haber 12-04-24 16:59

Son dakika | İsrail tank atışıyla TRT Arapça ekibini hedef aldı! TRT Genel Müdürü'nden sert tepki

Son dakika haberi: İsrail ordusu, Gazze'de TRT Arapça ekibine yayın hazırlığı yaptıkları sırada saldırdı. Sahada çalışan bağımsız kameraman Sami Şahada yaralandı, TRT Arapça muhabiri Sami Berhum saldırıdan sağ salim kurtuldu. Saldırıyla ilgili tepkiler peş peşe geldi. Saldırının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile görüştü.

Haber 12-04-24 14:55

Akşener ile Erdoğan'ın telefon görüşmesi ses getirdi! İYİ Parti o iddiaya yanıt verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, genel başkan adayı olmayacağını söyleyen Meral Akşener'e "Partinin başında kalmalı" çağrısı yapmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in bayramlaşma telefonunda Erdoğan'ın da benzer bir söylemde bulunduğu öne sürüldü. İYİ Parti'den iddiaya yalanlama geldi.

Haber 12-04-24 13:16

Koray Aydın'dan Meral Akşener'e çağrı: Olağanüstü kurultayın iptal edilmesi İYİ Parti'nin ciddiyetini sarsacaktır

İYİ Parti'nin 27 Nisan'daki olağanüstü kurultayında genel başkanlığına adaylığını İYİ Parti Grup Başkanı Koray Aydın, sosyal medya hesabından Meral Akşener'e çağrıda bulundu. İYİ Parti'de olağanüstü kurultayın iptal edilmesi için çabalar olduğunu iddia eden Aydın, "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e açık bir çağrıda bulunuyorum. Olağanüstü kurultayın iptal edilmesi, İYİ Parti’nin siyaset ve toplum nazarındaki güvenilirliğini ve ciddiyetini sarsacaktır." ifadelerini kullandı.

Haber 11-04-24 17:31

Karamollaoğlu'ndan Hamas liderine başsağlığı mesajı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İsrail'in son saldırılarında çocuklarını ve torunlarını kaybeden Hamas lideri İsmail Haniyye'ye başsağlığı dileklerini iletti.

Haber 11-04-24 15:30

Bağ-Kur’lular için dikkat çeken açıklama: ‘Risk var’ diyerek anlattı: Prim gününün 7200’e düşürülmesinden sonra…

Esnaf ve sanatkârların prim gün sayısındaki eşitsizlik sorunu gündemde! TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, eşitsizliğin Anayasa'ya aykırı olduğunu ve sigorta prim teşviklerinin artırılması gerektiğini vurguladı. Esnafın maliyetlerinin artmasıyla birlikte prim ödemelerinde destek sağlanması gerektiğini belirten Palandöken, “Primi dolan esnaf yaşı beklerken sağlık hizmeti alabilmeli” önerisinde bulundu.

Finans 11-04-24 10:15