Bebegine Erdoganin Ismini Verdi Haberleri

Ekrem İmamoğlu 'ilk kez açıklıyorum' dedi, 2 AK Partili başkanın ismini verdi: Beni aradılar...

Siyaset gündeminin ana temel konusu yerel seçimler ancak siyasi rakipler birbirlerine eski konularla ilgili göndermede bulunmaktan çekinmiyor. Geçmişte yaşanan 'temel atmama töreni' de bu polemiklerden biriydi. Hükümet yetkilileri su arıtma tesisinin açılmamasından dolayı Ekrem İmamoğlu'nu sert sözlerle eleştirmişti. İmamoğlu yıllar sonra o konuyla ilgili ilk kez konuştu ve 2 AK Partiliyle arasında geçen konuşmayı aktardı.

Haber 2024-03-08 14:08:42

Bakan Tekin 'zorluk çıkartıyorlar' diyerek CHP’li 2 belediyenin ismini verdi

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Sivas’ta yaptığı açıklamada eğitim öğretim sürecinde bazı belediyelerin kendilerine zorluk çıkarttığını söyleyip Eskişehir ve İzmir’i buna örnek gösterdi.

Haber 2024-01-05 13:41:37

Oyuncak ayıdan çıkanlar şaşkına çevirdi! 'İsmini hatırlamadığım bir arkadaşım verdi! Haberim yoktu'

Adana’da polisin takiple durdurduğu takside, Suriye uyruklu müşteri M.Y.E.’nin (28) yanındaki oyuncak ayının içinden 1825 uyuşturucu hap çıktı. İfadesinde, “Oyuncağı, ismini hatırlamadığım bir arkadaşım emanet olarak verdi. Geri alacaktı. İçinde uyuşturucu olduğundan haberim yoktu” diyen M.Y.E., tutuklandı.

Haber 2024-01-04 10:16:54

Bülent Ersoy'un Dilan Polat yorumu sosyal medyayı salladı! Önce O çorcular dedi, sonra verdi veriştirdi: Sonradan görme!

Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman, Dünya Güzellerim Masa'da programında Dilan Polat - Engin Polat çiftine ilişkin değerlendirmede bulundu. Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy, "Türkiye'nin gündeminde 2-3 aydır bir isim var: Dilan Polat. Tanıyor musunuz?" sorusuna "Yok ben tanımıyorum. Ama son zamanlarda ismini duydum o çorcuları demiyor musunuz?" yanıtını verdi. Ünlü isim "Sonradan görme! Varoş işler." diyerek tepki gösterdi.

Magazin 2023-12-20 07:54:06

Diğer Haber Etiketleri

Ekrem İmamoğlu Murat Kurum yusuf tekin Milli Eğitim Bakanı Eskişehir İzmir belediye Adana uyuşturucu Burcu Esmersoy Bülent Ersoy Dilan Polat Banu Alkan Safiye Soyman deprem japon Konya dolandırıcılık Fatih Terim Emre Belözoğlu Arda Turan Hakan Fidan İngiltere ele Müge Anlı müge anlı canlı müge anlı canlı yayın ezel ezel bayraktar tosuncuk Çiftlik Bank İYİ Parti Hatay abd suriye miraç erdoğan ezan galatasaraylı iyet Trabzonspor İrlanda taciz kadın evlendi Nihat Hatipoğlu kargo süpermarket Recep Tayyip Erdoğan İsveç cumhurbaşkanlığı son dakika togg Mustafa Varank Nureddin Nebati Amasra Bartın cumhurbaskani recep tayyip erdogan çocuk doğum isim patlama ttk George Clooney Meral Akşener cumhurbaşkanı adayı Tanju Özcan Mansur Yavaş Kemal Kılıçdaroğlu Mardin Ukrayna ambulans doğum sancısı Süper Lig Yeni Malatyaspor son dakika haberi haberler Spor Toto Süper Lig Çaykur Rizespor Altay Göztepe TFF 2. Lig TFF 1. Lig TFF 3. Lig Bölgesel Amatör Lig Reddit sosyal medya cinsel ilişki ilişki sorunları Cristiano Ronaldo Pınar Altuğ Yağmur Atacan Çocuklar Duymasın dizisi Selahattin Paşalı Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi Rıdvan Dilmen Hamit Altıntop TFF Türkiye Futbol Federasyonu Nihat Özdemir Servet Yardımcı Emmanuel Macron Rusya Ukrayna savaşı Vladimir Putin Boks Kırıkkale Hemşire vefat Bolu İnek Selçuk Bayraktar Baykar Viking Samsung akıllı telefon Özge Özpirinçci Burak Yamantürk Eren Bülbül kadir topbaş Ağrı dava duruşma Leyla Aydemir Artvin Yusufeli Iğdır İntihar Şantaj Süleyman Soylu Kastamonu Bozkurt Disney Peter Pan Sendromu pasaport Halsey Alev Aydın Fransa koronavirüs (Covid-19) Aşı

Japon deprem uzmanı özellikle o ilin ismini verdi! 'Deprem olmaz deniliyordu, artık olur'

6 Şubat'ta yıkıcı depremin etkisini hala yaşayan Türkiye'de yeni bir felaketin yaşanmaması için deprem uzmanları peş peşe uyarlılar yayınlıyor. Son olarak Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki bir ile dikkat çekti. 'Orada deprem olmaz diyorlardı, artık olur' diyen Moriwaki, Ahmet Mete Işıkara'nın da efsane sözünü hatırlattı.

Haber 08-12-23 19:05

Aralarında Emre Belözoğlu, Arda Turan gibi isimler de var! 'Yüksek karlı gizli fon' vaadiyle dolandırıcılık davası başladı: Mahkeme başkanı ısrarla o kişiyi sordu, Seçil Erzan, Fatih Terim'in ismini verdi

"Yüksek karlı gizli fon" vaadiyle aralarında Emre Belözoğlu, Arda Turan, Fatih Terim, Fernando Muslera gibi isimler dolandırılmıştı. Olaya ilişkin 7 sanığın yargılanmasına başlandı. Sanık Seçil Erzan mahkemede verdiği ifadede 2020'de kendisini tanıyan bir kişinin fon adı altında olmadan "Ne istiyorsan onu yap" diyerek para teslim ettiğini söyledi. Mahkeme başkanının ısrarla bu kişiyi sorması üzerine sanık Erzan, Fatih Terim'in ismini verdi.

Haber 21-11-23 07:01

Bakan Fidan 3 ülkenin ismini verdi: Türkiye şu an bununla meşgul

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiltere Dışişleri Bakanı James Cleverly ile Bakanlıktaki görüşmesinin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Fidan Türkiye-Irak Kalkınma Yolu Projesi'yle ilgili, "Türkiye, şu anda bununla meşgul. Özellikle Irak, BAE, Türkiye, Katar bu konuda yoğun görüşmeler içerisinde." ifadelerini kullandı.

Haber 13-09-23 22:39

'Hollywood yıldızı olmak istiyorum' demişti! Müge Anlı, Ezel Bayraktar olayına dair kahreden haberi verdi: 'Yoğun bakımda'

Müge Anlı'da yengesinin tedavisi için biriktirdiği 300 bin TL'yi alıp kayıplara karışan, sonrasında da Ömer olan ismini değiştirerek programa damgasını vuran Ezel Bayraktar tekrar gündem oldu. Hollywood yıldızı olmak isteyen Ezel Bayraktar bir ayakkabı mağazasında başladığı işinden ayrıldı ve eski hayatına geri döndü. Müge Anlı Bayraktar'ın hasta yengesine ilişkin açıklamada bulundu ve "Şu an yoğun bakımda" dedi.

Magazin 22-06-23 14:40

Çiftlik Bank olayında dikkat çeken karar! Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın ile kardeşi Fatih Aydın'a ceza

Türkiye'nin günlerce konuştuğu Çiftlik Bank olayında yeni bir gelişme yaşandı. Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın ile kardeşi Fatih Aydın'ın, gerekli izinleri almadan "bank" ismini kullanmaları ile ilgili davada karar çıktı. Mahkeme, Aydın kardeşlerin 2 yıl 6'şar ay hapis ile cezalandırılmasına karar verdi

Haber 13-04-23 13:02

Depremzede anlattı, salon buz kesti! İYİ Partililer gözyaşlarına boğuldu: Abi üstüme basıyorsun

Hatay'da depreme ilk anından itibaren tanık olan depremzede Abdullah Gül'ün İYİ Parti toplantısında anlattıkları dinleyenleri gözyaşlarına boğdu. Depremde eşini kaybeden Gül, "Arka tarafa gittim servislerinin olduğu yerlere, tamamıyla bir moloz yığını. 50 cm parça yok, tamamıyla bir moloz yığını. Üstüne çıktım, eşimin ismini haykırıyorum, enkazın altından bir ses 'Abi üstüme basıyorsun, biraz ileri git' dedi. İnsanlar bu şekilde can verdi orada" diye konuştu.

Haber 22-03-23 14:27

ABD'den, Suriye'de SDG ismini kullanan YPG/PKK'ya helikopter eğitimi açıklaması

ABD Savunma Bakanlığı Sözcüsü Tuğgeneral Patrick Ryder, Amerikan kuvvetlerinin Suriye’de SDG ismini kullanan PKK/YPG’ye helikopter eğitimi verip vermediklerine ilişkin soruya "Bildiğim kadarıyla hayır." yanıtını verdi.

Haber 17-03-23 00:29

Depremzede aile Antakya'dan geldikleri Çerkezköy'de doğan çocuklarına Miraç adını verdi

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'dan Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesine gelen depremzede Durmaz ailesi, doğan beşinci çocuklarına "Miraç" ismini verdi.

Yurthaber 17-02-23 15:46

Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremzedenin bebeğine Ayşe Betül ismini verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hastanede ziyaret ettiği depremzede annenin yeni doğan kız çocuğunun kulağına ezan okuyarak "Ayşe Betül" ismini üç kez tekrarladı.

Haber 14-02-23 02:05

Fanatik Trabzonsporlu çift, oğullarının adını Uğurcan koydu

Kocaeli’de yaşayan Trabzonsporlu Nuh ve Kader Kavran çifti, yeni doğan oğullarına Trabzonspor’un kaptanı Uğurcan Çakır’ın ismini verdi. Darıca’da ikamet eden Nuh ve Kader Kavran çifti, geçtiğimiz günlerde ilk bebeklerini kucaklarına aldı. 2020 yılında hayatlarını birleştiren Trabzonsporlu çift, yeni doğan oğullarına da Trabzonspor’un kaptanı ve milli kaleci Uğurcan Çakır’ın ismini verdi.

Spor 04-01-23 15:44

Şoke eden taciz! Kadın çalışanı toplantısının ortasında ayağa kaldırıp cetvelle kalçasını tokatladı

Kuzey İrlanda'da ismini açıklamak istemeyen genç bir kadın çalışanın başına gelenler akıllara durgunluk verdi. Bir toplantı esnasında işverenleri tarafından ayağa kaldırılıp cetvelle kalçası tokatlanan genç kadın, çetrefilli bir sürecin ardından 100.000 dolardan fazla tazminat kazandı.

Trend 17-12-22 10:33

Nihat Hatipoğlu dede oldu! Torununa verdiği isim dikkat çekti

Geçtiğimiz yıl oğlu Mustafa Hatipoğlu'nu evlendiren Nihat Hatipoğlu bugün dedelik sevinci yaşıyor. Ünlü ilahiyatçı, torununa Zeynep ismini verdi.

Magazin 05-12-22 17:44

Süpermarketten sipariş vermişti! Kapıyı açınca kargocu dudağından öpmeye çalıştı... “Bir anda yaklaşınca anlamadım”

İngiltere’nin Watford şehrinde yaşayan ismini vermek istemeyen bir çocuk annesi kadın, mutfak alışverişi için ülkenin en ünlü süpermarket zincirlerinden birine internet üzerinden sipariş verdi. Teslimat sırasında kargocuya kapıyı açan kadın büyük bir şaşkınlık yaşadı. 60 yaşındaki kargocu teslimat poşetlerini uzattıktan sonra eğilerek kadını dudağından öpmeye çalıştı. Şaşkınlığını üzerinden atlatan müşteri ise kargocuyu şikayet etti.

Trend 23-11-22 13:42

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç Başbakanı ile kameraların karşısında! O teröristin ismini verdi... 'Türkiye'ye deport edilmesi bizler için büyük önem arz ediyor'

Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ile ortak basın toplantısı düzenledi. İsveç'le ikili ilişkilere vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "FETÖ terör örgütünden İsveç'te olan bir tanesi var ki ismini de vereyim Bülent Keneş, bu teröristin Türkiye'ye deport edilmesi bizler için büyük önem arz ediyor. Bununla alakalı olarak da İsveç'in daha hassas davranmasını istiyoruz." diye konuştu.

Haber 08-11-22 19:19

İlk Togg Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verilecek! İkinci Togg için Bakan Varank o bakanın ismini verdi: Beni her gördüğünde...

Türkiye Togg heyecanını yaşıyor. Gemlik'teki kampüs Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla seri üretime geçti. İlk Togg Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verilecek. İkinci Togg içinse birçok isim sıraya girdi. Bakan Varank konuyla ilgili rekabete vurgu yaptı. Varank ayrıca bir bakanın ismini vererek ikinci Togg konusunda çok ısrarlı olduğunu belirtti. İlk Togg'ların kimlere tahsis edileceğiyle ilgili bir açıklama da Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Fatih Kacır'dan geldi.

Haber 29-10-22 23:37

Patlamada hayatını kaybeden madencinin doğacak çocuğun ismini Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi

Amasra'da yaşamını yitiren işçilerden Selçuk Ayvaz'ın kısa süre sonra doğacak üçüncü çocuğuna, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteği üzerine babasının ismi verilecek - Selçuk Ayvaz'ın babası Recep Ayvaz: - "Cumhurbaşkanımız, 'Çocuğun ismini Selçuk koyacaksınız.' dedi. Şimdi de nasip olursa çocuğa babasının ismini koyacağız. Çocuğuma Allah rahmet eylesin ama geriye yine kendini bıraktı"

Yurthaber 18-10-22 13:10

Brad Pitt'e göre dünyanın en yakışıklı erkeği bakın kimmiş

Dünyanın en yakışıklı aktörleri arasında gösterilen Brad Pitt, kendisi için 'dünyanın en yakışıklı erkeği'nin kim olduğunu açıkladı. Dünyaca ünlü isim George Clooney’nin ismini verdi.

Magazin 22-09-22 15:42

Meral Akşener ile Tanju Özcan arasında dikkat çeken 'cumhurbaşkanı adayı' diyaloğu! 6'lı masada benim adımı...

2023 seçimleri adım adım yaklaşırken Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayının kim olacağı ve 6’lı masadan nasıl bir sonuç çıkacağı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı adayı ile ilgili tartışmalar siyaset gündeminde geniş yer bulmaya devam ederken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasındaki bir diyalog dikkat çekti. Akşener, 6’lı masada aday olarak ismini unutmamasını isteyen Özcan’a “Şimdi herkesi komaya sokayım. Unutmayacağım” şeklinde yanıt verdi.

Haber 15-09-22 18:37

İYİ Parti ve CHP arasında gerginlik tartışmalarından sonra dikkat çeken kareler! Yavaş, Kılıçdaroğlu ve Akşener böyle mesaj verdi

CHP'li Gürsel Tekin'in 'HDP' açıklamasına İYİ Parti'den gelen art arda gelen sert tepkiler ve İYİ Parti'nin adaylık için Mansur Yavaş ismini gündeme taşıması üzerine 'altılı masanın dağılacağı' şeklinde iddialar ortaya atılmıştı. Kılıçdaroğlu ve Akşener açıklamalarında masada sorun olmadığının altını çizerken bugün iki lider ve Mansur Yavaş bir araya gelerek görüntü verdi.

Haber 14-09-22 15:17

Ukrayna'dan Mardin'e gelin geldi, Müslüman oldu

Mardin'de filmlere konu olan bir olay yaşandı. Mardin'e gelin Alina Kolos adındaki kadın, Müslüman olmaya karar verdi. Müslüman bir arkadaşından etkilendiği için İslamiyet’i seçtiğini ve İslam’a ısındığını belirten Kolos, Amine ismini aldı. Kolos için Mardin Müftülüğünde ihtida töreni düzenlendi.

Haber 08-08-22 19:04

Ambulansta dünyaya getirdiği ikizlerine sağlık ekibinin ismini verdi

Ambulansta dünyaya getirdiği ikizlerine sağlık ekibinin ismini verdi

Yurthaber 24-06-22 17:35

Son dakika: Süper Lig'de küme düşme kaldırıldı mı? TFF'den resmi açıklama geldi...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu'nda Trabzonspor şampiyonluğunu ilan etmiş; Yeni Malatyaspor, Göztepe, Çaykur Rizespor ve Altay ise küme düşmüştü. Süper Lig'de küme düşmenin kaldırılacağına dair iddialar ve hatta ismini vermek istemeyen bir kulüp başkanından "Şaibe var" açıklaması ortaya çıkmıştı. TFF, sonunda merak edilen kararı verdi ve ligi tescil etti. İşte detaylar...

Spor 03-06-22 19:42

Sosyal medyadan itiraf etti! Karısıyla cinsel ilişkiye girdiği sırada kayınvalidesinin aramasına cevap verdi

İsmini açıklamayan bir Reddit kullanıcısı sosyal medyadan yaptığı itirafla kısa sürede popüler olmayı başardı. Karısıyla cinsel ilişkiye girdiği sırada kayınvalidesinin telefon ettiğini dile getiren adam çağrıyı kapatmak yerine farkında olmadan açtığını söyledi. Kayınvalidesinin duymaması gereken şeyler duyduğunu belirten adamın paylaşımı dikkat çekti.

Trend 25-05-22 12:07

İlişki uzmanı Coleen Nolan’dan yardım istedi! “Kocamla 10 yıldır cinsel ilişkiye girmiyoruz”

İngiltere’nin Haydar Dümen’i olarak kabul edilen Coleen Nolan, kendi blogundan ilişki sorunlarını çözmeye devam ediyor. Her gün kendisine birbirinden ilginç soruların yöneltildiği Nolan, son olarak çiftlerin arasındaki cinsel ilişkiye yönelik verdiği tavsiye ile dikkatleri çekti. İsmini açıklamayan bir kullanıcısının “10 yıldır kocamla cinsel ilişki yaşamıyoruz” sitemine Nolan, “Pes etmeyin” diyerek cevap verdi.

Trend 13-05-22 09:45

Cristiano Ronaldo-Georgina Rodriguez çifti, bebeklerinin ismini açıkladı

Manchester United'ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo ile nişanlısı Georgina Rodriguez, yeni doğan kızlarına Bella Esmerelda ismini verdi.

Magazin 10-05-22 16:25

Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan kavgalı mı? Pınar Altuğ'dan şoke eden yanıt!

İlk Aşkım, Omuz Omuza ve Çocuklar Duymasın dizileriyle ismini büyük kitlelere duyurmuş olan ünlü oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medyada bir takipçisine verdiği yanıtla şaşırttı. 47 yaşındaki ünlü oyuncu, Yağmur Atacan ile 2008 yılında dünyaevine girmişti. Altuğ, paylaştığı fotoğrafa gelen Yağmur Atacan sorusuna bakın ne yanıt verdi...

Magazin 27-04-22 15:43

Selahattin Paşalı bebeğine rol aldığı dizisinin ismini verdi! Selahattin Paşalı bebeğine ne isim verdi? Selahattin Paşalı'nın bebeğinin ismi ne oldu?

Selahattin Paşalı bebeğinin ismini açıkladı. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Lara Tümer ile dünya evine giren başarılı oyuncu Selahattin Paşalı, baba olma heyecanı da yaşıyor. Paşalı, dizisinin ismini dünyaya gelecek bebeğine verdi. İşte Selahattin Paşalı'nın bebeğinin ismi!

Magazin 21-04-22 23:28

Son dakika: Rıdvan Dilmen resmen açıkladı! TFF Başkanı...

Son dakika haberleri: Türkiye Futbol Federasyonu'nda flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Başkan Nihat Özdemir'in istifasının ardından görevi geçici süreyle Servet Yardımcı devralmıştı. Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, başkanlık koltuğu için flaş bir açıklama yaptı ve Hamit Altıntop'un ismini verdi.

Spor 13-04-22 14:28

Macron 'boş vaatleriyle' esin kaynağı oldu! Yeni bir sözcüğe ismini verdi

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Ukrayna'daki savaşın durması için çaba gösteriyormuş gibi gözüken liderlerden. Ancak Ukraynalılar bu görüşe katılmıyor. Macron'u boş vaatleriyle tanıyan Ukrayna halkının diline Fransa liderinden esinlenen bir sözcük eklendi.

Haber 12-04-22 17:47

Ring hostesi Jiselle Arianne, Vladimir Putin’le dövüşmek istediğini söyledi! “Kesinlikle agresif olacağım”

Dünyanın en meşhur ring hosteslerinden biri olan Jiselle Arianne en çok kiminle dövmek istediği sorulduğunda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in ismini verdi. Boks maçlarının arasında raundları gösteren tablolarla ringte yürüyen Jiselle Arianne, “Benim işim aslında raund numaralarını göstermek ama Vladimir Putin’e kesinlikle agresif olacağım” dedi.

Trend 28-03-22 11:54

Evinin bir köşesine müze havası verdi! İsmini Türk Köşesi koydu: Onlarla arkadaş oldum

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde yaşayan 74 yaşındaki Mustafa Arap Türkyılmaz, 32 yıldır biriktirdiği antika eşyalarını, "Türk köşesi" adını verdiği evinin odasında sergiliyor.

Trend 15-03-22 17:46

Kanserden kaybedilen hemşirenin ismi onkoloji polikliniğinde yaşatılacak

Edirne'de merhum Nergiz Filiz'in meslektaşları, aralarında topladıkları paralarla yeniledikleri odalara Filiz'in ismini verdi

Yurthaber 24-02-22 13:15

Bolu'da ineği üçüz doğuran kadın da, yetkililer de şaşkına döndü: İlk defa böyle bir olayla karşılaşıyorum

Bolu'da hayvancılık yapan Neslihan Ergaş'ın 'Ak Fatma' ismini verdiği inek üçüz doğurdu. İneği üçüz doğurunca şaşırdığını ifade eden Neslihan Ergaş, durumun hemen Mengen İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne haber verdi. İneğinin daha önce iki defa ikiz doğurduğunu ama ilk defa üçüz doğurduğunu ifade eden Ergaş, "İnek doğuruyordu ama ikişer ikişer doğuruyordu. Üçüz olunca biz de şaşırdık. Seviyorum, bakıyorum" dedi.

Haber 27-01-22 09:08

Selçuk Bayraktar'dan 'Ona eğitim verdiğimiz için utanıyorum' diyen ABD'li Prof. Max Tegmark'a cevap: Asıl utanmanız gereken...

BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, ABD'de eğitim aldığı okulda görevli Prof. Max Tegmark'ın "Ona eğitim verdiğimiz için utanıyorum" sözlerine yanıt verdi. Tegmark'ın ismini ilk kez duyduğunu belirten Bayraktar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Utanmanız gereken yaptığınız soykırım ve katliamlardır." ifadelerini kullandı. Bayraktar'ın paylaşımı çok sayıda beğeni aldı.

Haber 18-01-22 10:45

Böyle hayranlık görülmedi! Yeni doğan bebeğine Viking Kralı Ragnar Lodbrok'un ismini verdi

Diyarbakırlı Güven Arslan (34), yeni doğan oğluna, hayranı olduğu, bölümlerini tekrar tekrar izlediği 'Vikingler' dizisinin başkarakteri Ragnar Lodbrok'un ismini verdi. Küçük yaşlardan beri Vikingler ile ilgili bütün filmleri izlediğini belirten Arslan, "Ragnar'ın filmdeki karakteri, hayatı çok hoşuma gitmişti. Harikaydı, çok beğenmiştim. İzlerken de hayal ediyordum; acaba benim de böyle bir oğlum olsaydı, karizma olsaydı" dedi. Bebeğin annesi ise çocuğa 'Rüzgar' diye sesleneceğini söyledi.

Haber 10-01-22 10:50

Amber Heard, yeni köpeğine tartıştığı Avustralyalı siyasetçinin ismini verdi

Amerikalı oyuncu Amber Heard yeni köpeğine, 2015 yılında diğer iki köpeği nedeniyle tartıştığı Avustralya Başbakan Yardımcısı Barnaby Joyce'un ismini verdi. Joyce, haberi duyunca ironik bir biçimde, "gerçek bir başarı hissine" kapıldığını söyledi.

Haber 27-12-21 17:30

Samsung yeni şirketine Samsung DX ismini verdi

Samsung cihaz yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Mobil pazarda önemli bir güce sahip olan Güney Koreli teknoloji devi, ekosistem tarafında da önemli işler çıkarmak istiyor gibi görünüyor. Bu kapsamda Samsung DX ismi ortaya çıktı.

Haber 14-12-21 12:23

Özge Özpirinçci: Burak bebeğin yüzünü görmeden ismini koymayacak

Özge Özpirinçci - Burak Yamantürk çifti önceki gün Bebek'te görüntülendi. Daha önce doğacak olan kızına 'üzüm' ismini verebileceğini söyleyen Özpirinçci, konuyla ilgili sorulara yanıt verdi.

Magazin 19-11-21 17:43

İBB Meclisi, Kadir Topbaş’ın ismini caddeye verdi

Başakşehir G-1022 Caddesi'nin ismi de Şehit Eren Bülbül Caddesi olarak değiştirildi

Yurthaber 11-11-21 17:06

Minik Leyla cinayeti davasının sanıkları yeniden hakim karşısına çıktı

Leyla Aydemir'in ailesinin avukatı Erdoğan Tunç: - "Geçen celse sunulan ilk ses kaydını AFAD görevlisi olmayan biri vermişti. Bu ses kaydını doğrulayan yeni 4 farklı ses kaydı var. Bunları ismini vermek istemeyen bir AFAD görevlisi verdi. Ses kayıtlarının sunulduğu CD’de AFAD görevlilerinin ses kaydı olduğu söyleniyor" - "Ses kayıtlarını dinledim. İki önemli unsur dikkatimi çekti. Biri diğerine soruyor 'kiler meselesi nedir bilgin var mı' diye. Diğeri de 'evet bizimkiler ilk gün görmüşler nasıl olsa bırakılacak diye müdahale etmemişler.' Bizimkilerden kastının AFAD'da görevli bir kaç başka kişi olduğunu düşünüyorum"

Yurthaber 08-10-21 12:03

Yöre halkı ‘Dünya büzüğü’ ismini verdi! İlginç yol görüntüsüyle dikkat çekiyor

Artvin'de iki köyün ulaşımını sağlayan ve yöre halkının 'Dünya büzüğü' ismini verdiği yol görüntüsü ile dikkat çekiyor.

Trend 04-10-21 18:00

Şantaj iddiası! Iğdır'da genç kız not bırakıp intihar etti

Iğdır'da 18 yaşındaki genç kız, not bırakarak 5'inci katta bulunan evlerinden atlayıp yaşamına son verdi. Notta genç kız ismini verdiği için gözaltına alınan şahıs ile oğlu, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 03-10-21 11:02

Bakan Soylu kuyudan kurtarılan köpeğe Bozkurt ismini verdi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde kuyudan kurtarılan sokak köpeğine 'Bozkurt' ismini verdi.

Haber 22-08-21 18:09

Disney hayranlığı başına bela oldu! Tinkerbell adını seçen İngiliz kadın pasaportunu yenilemek için adeta savaş verdi

Arkadaş çevresi tarafından ‘Tinks’ adıyla bilinen 43 yaşındaki İngiliz kadın, ismini ‘Tinkerbelltherealgoddess’ olarak değiştirdi. 2019 yılının Ağustos ayında başlatılan isimlerin sonunda pasaportunu yeni adıyla güncellemek için 18 ay beklemesi gerekti. Bu süre içinde zorlu bir hukuk mücadelesi de yaşadı.

Trend 19-08-21 14:08

Beklenen bebek doğdu! Halsey, bebeğine Türk ismi koydu

Türk sevgilisi Alev Aydın ile birlikteliğinden ilk bebeğini kucağına alan dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, sosyal medya hesabından mutlu anını paylaştı. Halsey-Alev Aydın çifti, 5 gün önce dünyaya gelen bebeklerine Ender Ridley ismini verdi.

Magazin 20-07-21 09:39