Beden Haberleri

Yapışık ikizler merak edilen sorulara cevap verdi! Yatak odası itirafı... İçlerinden biri öldüğünde ne olacak?

23 yaşındaki Carmen ve Lupita Andrade beden aşağısı birbirlerine bağlı bir şekilde yapışık ikiz olarak dünyaya geldiler ve doktorların sadece bir gün ömür biçtiği kardeşler sağlıklı bir şekilde hayatlarına devam ediyor. Kız kardeşler TikTok'tan ölüm, cinsellik, doğum ve annelik gibi çok merak edilen soruları cevapladı.

Trend 2024-04-16 08:39:38

Kışın aldığınız kilolara elveda! 1 haftada 2 beden incelten mucizevi yoğurt kürü

Özellikle kışın hareketsizlikten dolayı alınan fazla kilolar can sıkıcı olabiliyor. Eğer fazla kilolarınızı eritmek ve yaza fit bir görünümle girmek istiyorsanız 1 haftada 2 beden incelten bu mucizevi yoğurt kürünü denemelisiniz.

Kadin 2024-04-15 15:58:46

Kıvrımlı model Demi Rose beyaz elbisesiyle ayna karşısında poz verdi! Bakan bir daha baktı

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla adından söz ettiren büyük beden model Demi Rose son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Beyaz elbisesiyle ayna karşısında verdiği pozları Instagram hesabından paylaşan ünlü isme beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 2024-04-14 12:39:47

Beden pozitifliği savunucusu Ariella Nyssa en büyük korkusunun dar kıyafetler olduğunu söyledi! Sınırlarını aşan fenomen tarzıyla beğeni topladı

Sosyal medyada yaratılan kusursuz güzellik anlayışına kafa tutarak kadınların kendi bedenlerinde mutlu olması gerektiğini savunarak fenomene dönüşen Ariella Nyssa, en büyük korkusunun dar kıyafetler giymek olduğunu söyledi. Vücut hatlarını belli eden beyaz dar bir kıyafetle poz vererek korkularının üzerine gittiğini ifade eden fenomen isim, "Korkuyordum ama çok güzel" dedi.

Trend 2024-04-09 10:05:57

Kıvrımlı model Demi Rose yeni yaşını kutladı! Mavi elbisesiyle pozlarına beğeni yağdı

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren büyük beden model Demi Rose son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Instagram hesabından doğum gününü kutlayan ünlü modelin mavi elbisesiyle çektiği pozlarına hayranları tarafından beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 03-04-24 09:16

Beden pozitifliğini savunan sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa kadınlara seslendi! İstediğinizi giyin

Sosyal medyadan beden pozitifliği ve vücut olumlamalarına yönelik olarak yaptığı paylaşımları sayesinde kısa sürede kullanıcıların ilgisini çeken Ariella Nyssa vücut hatlarını belli eden beyaz dar elbisesiyle kamera karşısına geçerek kadınlara 'istediğinizi giyin' mesajını verdi. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede ilgi çekti.

Trend 26-03-24 14:46

Koyun otlatırken keşfedildi... Hayatı değişti Herkes şaşırıyor! 'Yapamaz' dediler, başardım

Aksaray, Eskil'de koyun otlatıp futbol oynarken mahalleyi ziyarete gelen ve aynı zamanda antrenör olan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mihman Altıntop’un kendisiyle konuşup yönlendirdiği Çağla Çağatan spor lisesini bitirip beden eğitimi öğretmenliği bölümünü kazandı. Kadınlar 3. Lig Tuz Gölüspor takımında da forma giyen Çağatan “'Yapamaz' dediler, başardım. İlk önce eğitimimi bitirip büyük bir futbolcu olup kendimin ve ailemin hayatını kurtarmak istiyorum. Hedeflerim büyük, inşallah olur” dedi.

Kadin 25-03-24 12:07

Oruç tutmanın faydaları nelerdir? Oruç tutmak hangi hastalıklara iyi gelir?

Oruç kelimesi, dilimize Farsçadan girmiş bir sözcük olarak karşımıza çıkmaktadır. Oruç, Yüce Allah’a ibadet niyeti ile gerek içme gerekse yeme alışkanlıklarından belirli bir süre dâhilinde kendini alıkoyma manasına gelmektedir. İslam’da 5 tane önemli şart mevcuttur. Oruç tutmak da bu şartlar arasında yer alır. Ayrıca oruç tutmanın beden sağlığı üzerinde son derece olumlu faydası da vardır. Peki, oruç tutmanın faydaları nelerdir ve hangi hastalıklara iyi gelir?

Haber 08-03-24 18:31

Hailey Baldwin'in fiziği gündemde! Birdenbire kilo mu aldı?

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla çok konuşulan Hailey Bieber fiziğiyle oldukça beğenilen bir isim. Ünlü bir marka için kamera karşısına geçen ünlü ismin fotoğraftaki kilosu dikkat çekti. Takipçilerinden konuyla ilgili yorum yağarken bazı takipçileri beden algısı yüzünden linç yediği için Hailey'i bilerek shopla kilolu gösterildiği iddia edildi.

Magazin 06-03-24 10:49

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa göğüs altı dekoltesiyle çok konuşuldu! Yorum yağmuruna tutuldu... Resmen taşmış

Sosyal medyada beden pozitifliği ve vücut olumlamalarına yönelik olarak yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Ariella Nyssa, 730 bini aşkın takipçisiyle Bali tatilinden cesur bir pozunu yayınladı. Fenomen ismin paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Trend 01-03-24 13:53

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa kamera karşısına geçerek dans etti! Vücut hatlarını korkmadan sergiledi

Sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik olarak yaptığı paylaşımları sayesinde 730 bini aşkın takipçisi bulunan Ariella Nyssa bikini takımıyla kamera karşısına geçerek doğal vücut hatlarını gösterdi. Fenomen isim hayranlarından çekinmeden göbeğini de selülitlerini de gösterince hayranlarından tam not aldı.

Trend 28-02-24 12:03

Piyanist İklim Tamkan'dan Fırat Tanış açıklaması: Uzaklaştırma kararı almış bulunuyorum

Piyanist İklim Tamkan, şiddet iddiaları sonrası ayrıldığı Fırat Tanış hakkında tehdit ve ısrarlı takip nedeniyle uzaklaştırma kararı aldırdığını duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Tamkan "Uzaklaştırma kararının, gördüğüm şiddet sonrasında bozulan ruh ve beden sağlığıma tekrar kavuşma sürecinde önemli bir rol oynayacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Magazin 27-02-24 23:01

Kıvrımlı model Ashley Graham defile izlemeye böyle gitti! 'Gece 1'den önce...' notu dikkat çekti

Geçtiğimiz sene 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen büyük beden model Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı pozlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Üç çocuk annesi olan ünlü model podyumların aranan isimleri arasında yer alıyor. Ashley Graham bu defa defile izlemeye gittiği anları paylaştı. Kıvrımlı modelin notu ise dikkat çekti.

Magazin 23-02-24 12:21

Pınar Altuğ süper minisiyle poz verdi! Beni ne yaparsan yap 0 beden olamam

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i olarak hafızalara kazınan oyuncu Pınar Altuğ süper minisiyle poz verdi. Güzelliğiyle ve fit görünümüyle dikkat çeken güzel oyuncu "Pandemiden kısa bir süre önce aralıklı oruca geçtim" diyerek sırrını da paylaştı.

Magazin 22-02-24 11:28

Sosyal medyadan yapılan eleştirilere rest çekti! Görünüşüm hakkında kimsenin ne dediği umurumda değil

Sosyal medyada beden pozitifliğine yönelik yaptığı paylaşımları sayesinde dikkatleri üzerine çeken Clara Dao, olumsuz yorumlara sert tepki gösterdi. Sosyal medyada 500 bini aşkın takipçisi bulunan Dao hakkındaki 'düz göğüslü', 'sıska' yorumlarını umursamadığını söyleyerek cevap verdi.

Trend 15-02-24 15:28

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa aşka geldi! Sevgilisiyle dudak dudağa pozunu paylaştı... 'Sonsuza kadar'

Sosyal medyada beden pozitifliği ve vücut olumlamalarına yönelik olarak yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa, Sevgililer gününü romantik bir pozla kutladı. Sevgilisiyle aşka gelen fenomen ismin ayna pozu çok konuşuldu.

Trend 14-02-24 11:40

Kelly Brook'un seks itirafı gündemde! Kıvrımlarını övdü: 'Sıfır beden Love Island kızı olmak istemiyorum

Bir döneme damga vuran Kelly Brook, 40'lı yaşlarında vücuduna daha çok güvenmenin daha fazla sekse yol açtığını itiraf etti. Kıvrımlarıyla barışık olduğunu söyleyen Brook itirafıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 13-02-24 10:41

Büyük beden model Olivia Messina Sevgililer Günü iç çamaşırını giyerken 'büyük, cesur ve güzel' olduğunu söylüyor

Büyük beden model Olivia Messina, Instagram'da 300.000'den fazla takipçiye sahip olduğu hesabında büyük bedenli kadınlara yönelik yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Kanada'da yaşayan beden pozitifliği savunucusu Olivia Messina Sevgililer Günü fotoğraf çekimi için poz vermek için siyah iç çamaşırlarıyla kamera karşısına geçti.

Kadin 12-02-24 06:58

Dünyanın en seksi kadını Ashley Graham kuş tüyünden elbisesiyle geceye damga vurdu! Kıvrımlarını böyle sergiledi

Geçtiğimiz sene 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen büyük beden model Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı ve cesur paylaşımlarına devam ediyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan Graham bu defa kuş tüyünden elbisesiyle geceye damga vurdu. Ünlü model kıvrımlarını böyle sergiledi.

Magazin 10-02-24 15:58

Büyük beden sosyal medya fenomeni otellerin duşuna sığamadığını söyleyerek isyan etti! Duşa sığamadığınızı hayal edin

Sosyal medyada 'CurvySam' kullanıcı adıyla paylaşım yapan büyük beden sosyal medya fenomeni otellerdeki banyoların boyutlarına isyan etti. Avustralyalı sosyal medya fenomeni Sidney kentindeki bir otelde çekim yaparak "Bu otelde kalıyorum ve duşa zar zor sığabiliyorum" deyince sosyal medyada viral olmayı başardı.

Trend 09-02-24 14:08

Dün gece can verdiği sandalyede sabah saatlerinde bulundu! Antalya'da esrarengiz olay: Masadaki kare dikkat çekti

Antalya'da sabah saatlerinde erkek berberi önündeki sandalyede oturan hareketsiz beden görenlerin dikkatini çekti. Görgü tanıklarına göre aynı sandalyede dün akşam saatlerinde berber dükkanının sahibi Adem Askan oturuyordu. Sandalyenin önündeki masada yiyecek ve içecek kutuları vardı. Çevredekiler uyandırmaya çalıştı ama kahreden gerçek ortaya çıktı, geriye o masadan dikkat çeken bir de fotoğraf karesi kaldı.

Haber 07-02-24 13:29

Kıvrımlı model Ashley Graham küçük iç çamaşırıyla 'iş tavsiyesi' verdi! O anlara yorum yağdı

Büyük beden modelliği yapan ve geçtiğimiz sene 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla sık sık gündem oluyor. Siyah dantelli iç çamaşırı ile bir video çeken Ashley Graham takipçilerine 'iş tavsiyesi' verdi. Ünlü modelin o anlarına yorum yağdı.

Magazin 03-02-24 09:06

Kıvrımlı model Sevgililer Günü için aldığı iç çamaşırlarını giydi! Fiyonk bu kadar mı güzel durur

Kıvrımlı modeller arasında yer alan Iskra Lawrence yine adından söz ettirdi. Büyük beden model olarak tanınan güzel isim Sevgililer Günü için aldığı iç çamaşırlarının reklamını yaparken sütyeninin detayı dikkat çekti.

Magazin 31-01-24 14:47

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa sevgilisiyle aşka geldi! 'Erken Sevgililer Günü' diyerek dudağa dudağa pozlarını paylaştı

Sosyal medyadan yaptığı genellikle beden pozitifliğine yönelik paylaşımları sayesinde dikkatleri üzerine çeken Ariella Nyssa sevgilisiyle aşka geldi. Instagram hesabından fenomen isim romantik anlarını paylaşarak hayranlarının beğenisini topladı.

Trend 31-01-24 10:45

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Ashley Graham yatak pozuyla olay oldu

Geçtiğimiz sene 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen büyük beden model Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı ve cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her paylaşımı binlerce beğeni ve yorum alan ünlü model bu defa yatak pozuyla adından söz ettirdi.

Magazin 27-01-24 15:27

Dehşete düşüren detaylar! Buzdolabında kesik bir baş ve cansız beden parçaları çıktı... Kimliği henüz belirlenemedi

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinin Brooklyn bölgesinde yaşayan 45 yaşındaki Heather Stines'in evinde polisler korkunç bir keşfe imza attı. 45 yaşındaki kadının buzdolabında kimliği belirlenemeyen bir adama ait kesik bir baş ile cansız beden parçaları bulundu. Polis olaya ilişkin soruşturmanın devam ettiğini söyledi.

Trend 27-01-24 13:18

Kızının cansız bedeni Antalya'da sahile vurmuştu! Acılı baba konuştu: Tesellimiz var

Son günlerde Antalya sahiline 8 cansız beden vurmuştu. Kaçak göçmen teknesinin batması üzerinde durulduuğu olayda cansız bedenlerden biri Merve Şeval Elmas'a ait olduğu belirlenmişti. 4 Ocak'tan bu yana kayıp olan Merve'nin babası acılı babası yaptığı açıklamada, "Rabbim bize bir mezarı çok görmedi" ifadelerini kullandı.

Haber 23-01-24 15:29

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Ashley Graham tüle sarınıp iç çamaşırıyla poz verdi

Büyük beden modelliği yapan ve daha önceden dünyanın en seksi kadını olarak seçilen Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla adından sıkça söz ettiriyor. Her paylaşımı binlerce beğeni alan Ashley Graham bu defa tüle sarınıp poz verdi.

Magazin 18-01-24 10:54

Büyük beden sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa, derin göğüs dekolteli elbisesiyle kıvrımlarını ön plana çıkarttı! Yorum yağdı.. Alüminyum folyoya benziyor

Sosyal medyadan vücut pozitifliğine yönelik olarak yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeyi başaran büyük beden sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa, derin göğüs dekolteli elbisesiyle verdiği pozlarla olay oldu. Bedenini saran metalik gri elbisesiyle poz veren Nyssa'nın gönderisi kısa sürede hayranlarının beğenisini toplamayı başardı.

Trend 17-01-24 11:43

Iskra Lawrence kalçalarını paylaştı! Bu sana ne ifade ediyor?

Büyük beden model Iskra Lawrence, uzun yıllardır beden olumlama akımının en önemli sözcülerinden biri. Sosyal medyada iddialı pozlarını paylaşan ünlü model bu sefer kalça pozuyla adından söz ettirdi.

Magazin 15-01-24 08:41

Engelli çocuğu olan öğretmen idareciliği bırakıp hayatını engelli çocuklara adadı

Diyarbakır'da serebral palsi hastası oğlu olan beden eğitimi ve spor öğretmeni 53 yaşındaki İsmail Teyhun, 15 yıl sürdürdüğü idareciliği bırakıp, hayatını engelli çocuklara adadı.

Yurthaber 09-01-24 11:45

Kıvrımları sayesinde ünlü oldu! Iskra Lawrence itirafıyla dikkat çekti

Geçmişte model olmak için kapısını çaldığı ajanslardan geri çevrilen büyük beden model, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerinin dikkatini çekiyor. Kıvrımlarını sergileyen model son olarak itirafıyla dikkat çekti.

Magazin 04-01-24 10:04

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Ashley Graham 2023'e damga vuran pozlarını paylaştı

Büyük beden modelliği yapan ve daha önceden dünyanın en seksi kadını olarak seçilen Ashley Graham sosyal medya hesabından 2023'e damga vuran pozlarını paylaştı. Ünlü model pozlarını 21 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 31-12-23 13:43

Yapay zeka depresyon tespitine başladı

Bilkent Üniversitesinden bilim insanları psikiyatristlerle işbirliği yaparak, "ses", "konuşma içeriği", "yüz ifadesi" ve "beden dili" gibi verilerle kişinin depresyonda olup olmadığını tespit edip "kişilik analizi" yapabilen yapay zeka tabanlı yazılım geliştirdi.

Yurthaber 26-12-23 11:15

Büyük beden sosyal medya fenomeni Isabell Nicholls'un son paylaşımı olay oldu! Göbeğin o kıyafetle çok tatlı görünüyor kızım

Sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik paylaşımları sayesinde Instagram'da 380 bini aşkın takipçiye ulaşan Isabell Nicholls son paylaşımıyla da kendisine güvenini bir kez daha gösterdi. Fenomen isim siyah uzun elbisesiyle verdiği poz ve beden pozitifliği mesajı hayranlarından tam not aldı.

Trend 24-12-23 11:14

Sosyal medya fenomeni Isabel Nicholls Nall'dan olay yaratan poz! Kalçasını ön plana çıkarttı... Lezzetli derecede şişman

Sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik yaptığı paylaşımları sayesinde 400 bine yaklaşan bir takipçi kitlesine ulaşan fenomen Isabel Nicholls Nall hayranlarının beğenisini kazanan bir pozla daha karşılarına çıktı. Fenomen isim Instagram hesabından yaptığı paylaşımda kahverengi iç çamaşırı takımıyla ayna karşısında poz vererek hayranlarını selamladı.

Trend 13-12-23 13:54

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Büyük beden model Ashley Graham göğüslerini kapatmaya çalıştı

Büyük beden modelliği yapan ve daha önceden dünyanın en seksi kadını olarak seçilen Ashley Graham olay pozlara imza attı. Tül tarzında bir üst giyip göğüslerini elleriyle kapatmaya çalıştığı anları paylaşan model sosyal medyayı salladı.

Magazin 11-12-23 15:18

Okul müdürünün cansız bedeni bulunmuştu! Borsada kaybettiği paranın miktarı ortaya çıktı

Kocaeli'de denizde cansız bir beden bulunmuş, cesedin Körfez Petkim Ortaokulu Müdürü Adem Akgül'e ait olduğu tespit edilmişti. Korkunç olayla ilgili ortaya yeni çıkan detay kahretti. Akgül'ün borsada para kaybettiği ortaya çıktı.

Haber 08-12-23 17:15

Büyük beden sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa, Instagram'ın kurallarına meydan okudu! Hem dekolte hem de şeffaf elbisesiyle görenleri şaşkına çevirdi

Sosyal medyada beden pozitifliğine yönelik olarak yaptığı paylaşımları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Ariella Nyssa, 700 bini aşkın takipçisiyle cesur bir pozunu paylaştı. Fenomen isim vücut hatlarını belli eden şeffaf beyaz elbisesiyle beğeni topladı.

Trend 06-12-23 13:45

Kıvrımlı model iç çamaşırlarıyla mutfağa girdi! 2016 yılındaki haliyle şimdiki halini karşılaştırdı

Beden olumlama hareketinin öncülerinden Iskra Lawrence son dönemde iç çamaşırlı pozlarıyla dikkat çekiyor. Kıvrımlı model bu sefer iç çamaşırlarıyla mutfağa girdi ve bununla da yetinmeyip eski pozlarıyla şimdiki halini kıyasladı.

Magazin 01-12-23 09:25

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa dantel tulumuyla kıvrımlarını sergiledi! Önü ayrı arkası ayrı cesur... Bir gören bir daha baktı

Sosyal medyadan yaptığı beden pozitifliği ve olumlamalarına yönelik paylaşımları sayesinde kısa sürede 740 bini aşkın takipçiye ulaşan Ariella Nyssa, yine moda kalıplarını alt üst eden bir paylaşımla sevenlerinin karşısına çıktı. Fenomen isim tamamen dantel detaylardan oluşan beyaz tulumuyla kıvrımlarını sergileyerek meydan okudu.

Trend 29-11-23 14:11

Kıvrımlarıyla tanınan Ashley Graham 'Uluslararası Yılın Kadın Modeli' seçildi

Moda dünyasında kıvrımlı model akımının öncülerinden Ashley Graham, model olarak çalışmaya başladığı ilk günlerde beden ölçülerinden dolayı maruz kaldığı ayrımcılıktan her fırsatta bahsediyordu. Son dönemin dikkat çeken isimlerinden olan model bu sefer 'Uluslararası Yılın Kadın Modeli' seçildi.

Magazin 27-11-23 10:03

Bodrum'da korkunç manzara! Denizde ve sahilde iki cansız beden bulundu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahilde ve denizde iki cansız beden bulundu. . Olay yeri ve çevresinde yapılan incelemenin ardından cesetler, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Yapılan incelemelere göre 2 cesedin de düzensiz göçmenlere ait olduğu düşünülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 26-11-23 22:56

Sütyensiz hallerini paylaşıp çözümünü gösterdi! Iskra Lawrence yine adından söz ettirdi

Sıfır beden modelliğe meydan okuyan ve büyük beden modeller arasında önce olan Iskra Lawrence sosyal medyada sütyen yerine nasıl bir çözüm bulduğunu gösterdi. Kıvrımlı model önce sütyensiz hallerini göstererek dikkat çekti.

Magazin 23-11-23 15:01

Büyük beden sosyal medya fenomeni Isabel Nicholls Nall, iç çamaşırı pozuyla 'dünyanın en seksi kadını' seçildi! Beğeni yağmuruna tutuldu

Sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik yaptığı paylaşımları sayesinde dikkatleri üzerine eken büyük beden sosyal medya fenomeni Isabel Nicholls Nall, iç çamaşırlı pozlarını paylaşarak beğeni topladı. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede beğeni toplarken, 'dünyanın en seksi kadını' yorumlarını da beraberinde getirdi.

Trend 23-11-23 11:46

Iskra Lawrence bu sefer reklam için soyundu! İç çamaşırlı pozlarıyla olay oldu

Iskra Lawrence, sıfır beden çılgınlığının yaşandığı moda dünyasında kendini kabul ettirmiş bir isim. Kendiyle barışık olduğunu her daim gösteren kıvrımlı model son olarak iç çamaşırlarıyla poz vererek dikkat çekti.

Magazin 20-11-23 14:26

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa süper minisini göstermek için şekilden şekle girdi! Yere çömelip oturunca frikik vermemek için uğraştı

Sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik olarak yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Ariella Nyssa süper minisi eteğiyle verdiği pozlarla beğeni topladı. Siyah bluz ve etek takımından oluşan kombiniyle sevenlerinin karşısına geçen fenomen ismin pozu kısa sürede gündem yarattı.

Trend 17-11-23 09:56

Büyük beden model Ashley Graham kıvrımlarını sergiledi! Parlak tarzı dikkat çekti

Beden olumlama denen akımın dünya çapındaki sözcüsü haline gelen Ashley Graham katıldığı gecede yine parladı. Şeffaf elbisesinin altına beyaz iç çamaşırları tercih ederek kıvrımlarını sergileyen Graham pozlarıyla hayranlarını mest etti.

Magazin 10-11-23 08:47

Büyük beden gezgin olduğunu söyledi! Uçak koltuklarının boyutuna isyan etti... Daha büyük olması gerekiyor

Amerika Birleşik Devletleri'nin Baltimore kentinden Hanna Brandow büyük beden bir gezgin olarak yaşadığı zorluklardan söz ederek havayolu firmalarına adeta isyan etti. TikTok'ta büyük beden ve kronik hastalığı olan yolcular için en önemli seyahat ipuçlarını paylaşan Brandow, emniyet kemeri uzantısı taşımak zorunda olduğunu belirterek uçak koltuklarının boyutuna isyan etti.

Trend 09-11-23 15:03