Bekaret Haberleri

Psikolog Buse Aydın'ın sözleri sosyal medyada tepkilere neden oldu! Kadında geçmişe erkekte geleceğe bakılır

Psikolog Buse Aydın'ın sosyal medyadan yaptığı 'bekaret' açıklaması kullanıcıların tepkisine neden oldu. Takipçilerinden gelen 'Bakir olmayan erkeğin bakire kadınla evlenmek istemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?' sorusuna yanıt veren Aydın'ın sözleri sosyal medyada yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Trend 2024-03-27 08:12:59

Okulda 'devlet onaylı' bekaret testi skandalı! Yaşları 14 ila 18 arasında değişen kızlara bekaret testi yapıldığı iddia edildi...

Türkmenistan'da bir okulda yaşları 14 ile 18 arasında değişen kız öğrencilerin 'ahlaklarını değerlendirmek' için bekaret testine tabi tutulduğunun iddia edilmesi ülkede tepkilere neden oldu. Testin 'devlet onaylı' olduğunu söylenerek kız öğrencilere uygulanmasının ardından öğrencilerin test sonucuna göre bakire olmaması durumunda ise kimliklerinin açık bir şekilde paylaşıldığı söylendi.

Trend 2024-02-20 13:13:38

Üniversite hastanesinde skandal! Öğrencilerin bekaret durumu ifşa edildi... İsim isim listeler paylaşıldı

Kazakistan'ın Almatı kentindeki Al-Farabi Kazakistan Ulusal Üniversitesi, bakire kız öğrencilerin isimleri ve telefon numaraları da dahil olmak üzere kişisel bilgilerini sızdırdı. Listede isimleri yer alan öğrenciler duruma tepki gösterirken olay tüm ülkede tepki topladı. Olaya ilişkin olarak sağlık görevlileri hakkında soruşturma başlatıldı.

Trend 2024-02-16 08:47:13

Altı kadınla aynı anda evli olmasıyla gündeme gelmişti! Çokeşli fenomen Arthur O Urso'nun bekaret itirafı olay oldu... Zorbalığa uğradım

36 yaşındaki Arthur O Urso, ilk kez 2022'de sekiz kadınla evlenerek manşetlere çıktı. Ardından iki eşinden boşandığını söyleyen fenomen isim şimdi altı kadınla aynı anda evli ve birlikte yaşıyor. Çokeşliliğin modern dünyadaki temsilcisi olarak anılan Urso sosyal medyada bir hayli popüler. Fenomen isim son olarak ise bekaret itirafıyla gündeme geldi.

Trend 2023-12-09 11:14:42

35 yıl önce bekaret yemini eden 58 yaşındaki kadın vahşi doğada tek başına yaşıyor! 15 erkek benimle evlenmek için yalvardı

35 yıl önce bekaret yemini eden ve yeminine sadık kalabilmek için vahşi doğada tek başına yaşayan 58 yaşındaki Burrnesha Duni, kendisine yapılan 15 evlilik teklifini reddettiğini söyledi. Cinsel hayatı tamamen reddettiğini söyleyen Duni, 23 yaşındaki verdiği bekarlık yeminine ölene kadar sadık kalacağını belirtti.

Trend 06-12-23 11:50

Asya Alizade 'bakirelik' itirafıyla gündem oldu! Gereksiz biri...

Türkiye'de rap müzik yapan Azeri asıllı şarkıcı Asya Alizade sosyal medya açıklamalarıyla gündeme geliyor. Rapçi Alizade son olarak bekaret itirafıyla sosyal medyada tepki çekti.

Magazin 20-10-23 15:32

Tuğba Ekinci Demet Akalın'ın peşini bırakmıyor! Şoke eden 'bekaret' paylaşımı

Gülden Karaböcek'in, çorbacıda şarkı söylediği anları gören Demet Akalın usta şarkıcıya "Enişteci" yorumunda bulununca Tuğba Ekinci çok kızmıştı. Akalın'a dair paylaşımlarına devam eden Ekinci eski bir gazete sayfasını paylaşarak şoke etti.

Magazin 20-08-23 15:36

Bekaret itirafı sosyal medyada gündem yarattı! Gözyaşları içinde anlattı... “Ölmeden önce bir eş istiyorum”

Kenya’da yaşayan 123 yaşındaki Nyirakajumba isimli bir kadın yaptığı açıklamalar sayesinde dünya manşetlerindeki yerini aldı. Hayatı boyunca hiç cinsel ilişkiye girmediği için “Theresa Nyirakajumba” olarak anılan kadın gözyaşları içinde evlenmediği için yaşadığı pişmanlığı anlattı. Ölmeden önce evlenmek istediğini dile getiren Nyirakajumba yaşından dolayı erkeklerin kendisinden uzak kaldığını söyledi.

Trend 17-06-23 10:45

Yalı Çapkını'nın 35. bölümündeki bekaret sahnesi yayınlanmadan tepki çekti! Görmek istemiyoruz

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını'nın 35. bölümü merakla beklenirken çekimlerden bazı kareler sosyal medyaya düştü. Dizideki 'bekaret sorgulama' sahnesi ise diziyi sevenlerin tepkisini çekti.

Magazin 30-05-23 07:20

Yıllar önce Şenol İpek ile cinsel ilişki yaşamadığını ispat etmek istemişti! Şebnem Schaefer'a yıllar sonra gelen bekaret raporu sorusu

Şenol İpek ile birlikte olduğu dönemde bekaret raporu alarak gündeme gelen ve bir döneme damga vuran Şebnem Schaefer Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk oldu. Şebnem Schaefer konuya dair yıllar sonra açıklama yaparak "Bazı şeylerin olması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Magazin 16-04-23 15:42

Okulda skandal! Öğrencilerine ‘seks’ anketi doldurmaya zorladı... Bekaret ve sütyen bedeni sorusu tepki çekti

Birleşik Krallık’ın Derbyshire bölgesinde yaşanan bir olay yerel basında geniş yankı uyandırdı. Wirksworth'taki Anthony Gell Okulu'nda çalışan 27 yaşındaki Kevin Doxey isimli bir öğretmen kız öğrencilerine uygunsuz sorular sorduğu için tepkilere neden oldu. Doxey’in öğrencilerini ‘seks’ anketini doldurmaya zorlamasının ortaya çıkması üzerine Doxey görevinden uzaklaştırıldı.

Trend 05-04-23 10:26

Sosyal medya fenomeni Julia Medeiros bekaret ameliyatı olduktan sonra itirafıyla olay yarattı! “Erkeklerin hepsi peşimde

Kylie Jenner’a olan benzerliği sayesinde kısa sürede sosyal medyanın dikkatini üzerine çekmeyi başaran fenomen isim Julia Medeiros itirafıyla herkesi şaşkına çevirdi. Geçtiğimiz aylarda bekaret ameliyatı olduğunu ifade eden Medeiros, erkeklerin hepsinin peşinde olduğunu ancak kendisinin özel bir kişiyi beklediğini söyledi.

Trend 20-01-23 14:21

Prens Harry’in itiraflarının arkası kesilmedi! Şimdi de bekaret açıklamasıyla gündem yarattı... “17 yaşındayken bekaretimi kaybettim”

İngiliz Kraliyet Ailesi, ailedeki görevlerinden ayrılarak eşi Meghan Markle ile Amerika Birleşik Devletlerine taşınan Sussex Dükü Prens Harry’in açıklamalarını konuşmaya devam ediyor. 10 Ocak’ta yayınlanacak anı kitabından detaylara yer verilen Prens Harry bu kez bekaret açıklamasıyla gündeme bomba gibi düştü.

Trend 07-01-23 07:58

Bekaret itirafı gündem olan Merve Taşkın Bebek'te yalıya taşınacağım deyince ortalık karıştı! Sosyal medyada tepki yağdı

Sosyal medya paylaşımlarıyla her seferinde adından söz ettiren fenomen Merve Taşkın yine çok konuşuldu. Bebek'te yalıya taşınacağı haberini paylaştığı tweetle duyuran Taşkın, yeni bir tartışmanın sebebi oldu. Sosyal medya kullanıcılarının yanında bazı ünlü isimlerden de yanıt gecikmedi.

Magazin 14-12-22 20:16

İlişki terapisti Selin Karacehennem 'bakirelik' yorumuyla tepki çekti! 'Bu sahtekarlık'

Televizyon programlarında yer alarak ünlenen evlilik ve ilişki terapisti olan Selin Karacehennem kendisine gelen bekaret sorusuna verdiği yanıtlarla zaman zaman gündeme geliyor. Selin Karacehennem sosyal medya hesabından bakirelik sorusuyla ilgili yazdığı yorumla dikkat çekti. Ünlü isme takipçilerinin bir kısmı ise tepki gösterdi.

Magazin 18-11-22 11:18

'Artık bakire değilim' diyen Merve Taşkın frikik vermekten korkmadı

Bekaret itirafıyla gündeme oturan sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, cesur Cadılar Bayramı tarzıyla dikkatleri üzerine topladı. Minicik bir etek tercih eden Merve Taşkın, frikik vermekten çekinmedi.

Magazin 31-10-22 14:25

Esra Ezmeci'ye gelen 'bekaret' sorusu şoke etti! Sevgilinizin özellikleri...

Müge Anlı, Didem Arslan Yılmaz ve Serap Paköz'ün karşısına rakip olan Esra Ezmeci'nin programı ekrana veda ediyor. FOX ekranlarında izleyici ile buluşan ‘Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya’ programı için final kararı alındı. Psikolog Esra Ezmeci, sosyal medyadan takipçilerinden gelen soruları yanıtlamaya devam ediyor. Ezmeci, son olarak, "Sevgilim bakire değil. Benden önce cinsel ilişki yaşamış. Bundan zevk alıyorum. Sevgilimi seviyorum. Neden?" sorusu dikkat çekti.

Magazin 22-10-22 14:15

Bekaret açıklaması sosyal medyada gündem oldu! “35 yaşındayım evlenmeden önce seks yapmayacağım”

Hint asıllı Amerikalı model Sonali Chandra’nın bekaret açıklaması sosyal medyanın gündemine yerleşti. Özel hayatında seçici bir kişi olduğunu dile getiren Chandra, manevi konulara önem verdiğini söyledi. İkili ilişkilerin kendisini için kimi zaman zorlayıcı olduğundan söz eden Chandra, “Özel birini bekliyorum. 35 yaşındayım evlenmeden önce seks yapmayacağım” dedi.

Trend 14-10-22 10:42

Bekaret itirafıyla gündeme gelmişti! Merve Taşkın bir göğsünü açtı bir göğsünü kapadı

Bekaret itirafıyla gündeme oturan fenomen Merve Taşkın Onlyfans hesabına takipçi çekmek için sınırları zorladı. Merve Taşkın son paylaşımında göğsünün birini açıp birini kapadı. Taşkın'ın paylaşımına tepki yağdı.

Magazin 05-10-22 07:54

Bekaret kemeri takacağım demişti! Merve Boluğur'un gelinliği gündemde... Nurbanu Sultan olmuş

Bir süre önce "Evlenince kırmızı kurdele takar mısın?” sorusuna “Bekaret kemeri takacağım” cevabını veren oyuncu Merve Boluğur evlendi. Merve Boluğur'un Tolga Çam imzalı gelinliği olay oldu. Boluğur'un gelinlikli hali Muhteşem Yüzyıl'daki Nurbanu Sultan'a benzetildi. Bir kısım ise bekaret kemeri açıklamasını unutmadı.

Magazin 03-10-22 09:17

Merve Boluğur'un 'bekaret kemeri' yorumu nişanlısını utandırdı! Yayında herkes dondu kaldı

Bir süredir ekranlardan uzak olmasına rağmen oldukça popüler olan Merve Boluğur Mert Aydın'dan evlenme teklifi almıştı. Son dönemde TikTok'ta açtığı yayınlarla dikkat çeken oyuncu Merve Boluğur "Bekaret kemeri" yorumuyla şoke etti. Şarkıcılığa da soyunun Boluğur'un sözleri sonrası yayında soğuk rüzgarlar esti.

Magazin 08-09-22 13:27

Hindistan’da mide bulandıran olay! Kayınvalide gelinini bekaret testine soktu, sonucu görünce deliye döndü

Hindistan’da yaşanan bir olay ülkenin gündemine bomba gibi düştü. Rajasthan'ın Bhilwara kentinde 24 yaşındaki ismi açıklanmayan bir gelin adayı kayınvalidesine evlenmeden bir süre önce komşusu tarafından tecavüze uğradığını itiraf etti. Kayınvalide gelinini bekaret testine girmeye zorladı ve sonucu görünce akrabalarını da yanına alarak gelini darp etti.

Trend 05-09-22 15:50

İlişki terapisti Selin Karacehennem'e gelen bekaret sorusu gündem oldu! Kocam sürekli yüzüme vuruyor

Kendisine gelen soruları sosyal medya hesabından yanıtlayan evlilik ve ilişki terapisti Selin Karacehennem, "Kocama evlenmeden önceki ilişkimi anlattım, o da her tartışmada yüzüme'' vuruyor" sorusuna verdiği yanıtla dikkatleri çekti.

Magazin 18-04-22 17:41

Sosyal medya onları konuşuyor! Aralarında 37 yıllık yaş farkı olan çiftin bekaret açıklaması gündem yarattı: Özel bir kişiyle...

61 yaşındaki Cheryl McGregor isimli kadın, oğlunun müdürü olduğu restoranda 15 yaşındaki Quran McCain ile tanıştı. Geçen yıl dünya evine giren çift TikTok’tan yaptıkları paylaşımlar sayesinde kısa sürede popüler olmayı başardı. Geçtiğimiz günlerde bebek istediklerini dile getiren ikili cinsel hayatlarına ilişkin yaptıkları açıklamalar sayesinde bir kez daha gündeme geldi.

Trend 12-04-22 10:04

Gülben Ergen'e ayak fantezisi sorusu! Cevabı şaşkına çevirdi

Gülben Ergen takipçileriyle soru-cevap yaptı. Daha önce bekaret sorusuna verdiği yanıtla gündeme gelen Gülben Ergen, bu defa 'Ayaklarınızı yalamak isteyenler hakkında ne düşünüyorsunuz?' sorusuna verdiği yanıtla dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 14-03-22 10:18

'Artık bakire değilim' diyen fenomen Merve Taşkın göğüs dekolteli pozlarıyla sınırları zorladı!

Bekaret itirafıyla gündeme oturan fenomen Merve Taşkın, iddialı paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Merve Taşkın, bu defa Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozlarıyla dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 11-03-22 17:33

Gülben Ergen'e 'bekaret' sorusundan sonra şimdi de 'üstsüz poz' sorusu

Gülben Ergen takipçileriyle soru-cevap yaptı. Daha önce bekaret sorusuna verdiği yanıtla gündeme gelen Gülben Ergen hem silikon konusunda hem de üstsüz poz verme konusunda sorulan soruları pas geçmedi.

Magazin 28-02-22 15:13

İngiltere 'kızlık zarı' ameliyatı ve 'bekaret testlerini' yasaklamaya hazırlanıyor

İngiltere hükümeti, kızlık zarı dikimi (himenoplasti) olaran bilinen ameliyatları ve 'bekaret testlerini' ülke çapında yasaklamayı planlıyor.

Haber 16-02-22 14:41

İngiltere 'kızlık zarı' ameliyatı ve 'bekaret testlerini' yasaklamaya hazırlanıyor

İngiltere hükümeti, kızlık zarı dikimi (himenoplasti) olaran bilinen ameliyatları ve 'bekaret testlerini' ülke çapında yasaklamayı planlıyor.

Haber 25-01-22 21:10

Robbie Williams'tan bekaret itirafı! Annesinin yatağında 'saniyeler içinde' kaybettiğini açıkladı

Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams, bekaretini nasıl kaybettiğini açıkladı. 'Saniyeler içinde' diyen Williams, ilk seferini sevgiyle hatırlıyor. Hatta şarkılarından birine ilk birlikte olduğu kızın adını koyduğu açıklayan ünlü şarkıcı, 'bunu yapmamalıydım' diyerek kendisini de eleştirdi.

Magazin 18-01-22 10:00

Ünlü oyuncu Bahar Şahin göğüs dekolteli pozunu paylaştı!

Geçtiğimiz yıl ekranlara veda eden Zalim İstanbul dizisinde, partneri Ozan Dolunay ile yer aldığı bekaret sahnesiyle tepki çeken güzel oyuncu Bahar Şahin, bu defa göğüs dekolteli pozuyla dikkatleri üzerine topladı.

Magazin 18-12-21 14:24

Seren Serengil’in skandal bekaret itirafı yıllar sonra gündem oldu

Çarpıcı çıkışlarıyla gündemde kalmayı başaran Seren Serengil geçtiğimiz günlerde, "Ahlaki bir deformasyon var. Zina suç olmalı, ben öyle düşünüyorum" sözleriyle dikkat çekti. Bu sözleri sonrasında ise Seren Serengil'in yıllar önce yaptığı bekaret açıklaması sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 26-10-21 08:24

Camdaki Kız dizisinin Cana'sı Hande Ataizi'nin eski sevgilisi bakın kim çıktı! Bekaret itirafıyla şaşırtmıştı!

Başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ve Burcu Biricik'in paylaştığı Camdaki Kız dizisindeki performansıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Hande Ataizi'nin eski sevgilisinin kim olduğunu duyan şaşkına dönüyor.

Magazin 21-10-21 13:03

Ünlü isimlerden şaşırtan bekaret itirafı! İlk kez...

Angelina Jolie, George Clooney, Johnny Depp, Kim Kardashian gibi birbirinden ünlü isimler yıllar içinde verdikleri çeşitli röportajlarda bekaret itirafında bulundular.

Magazin 19-10-21 14:41

Bekaret itirafıyla bomba etkisi yaratan fenomen, bikinili pozlarıyla yakıp geçiyor!

Bir dönem sosyal medya üzerinden yaptığı bekaret itirafıyla magazin gündemini sarsan fenomen Merve Taşkın, durmak bilmiyor. Güzel fenomen, iddialı pozlarıyla Instagram'ı kasıp kavuruyor.

Magazin 05-10-21 11:15

Brooke Shields bekaret itirafıyla ağızları açık bıraktı: Beklediğim için pişmanım

80’li yılların unutulmaz aktristi Brooke Shields, yıllar sonra yaptığı bekaret itirafıyla ağızları açık bıraktı. Hollywood yıldızı, “beklediğim için pişmanım” dedi.

Magazin 14-08-21 20:33

Khloe Kardashian’dan spor salonundan olay pozlar

Kardashian-Jenner ailesinin şu sıralar özel hayatıyla ve yaptığı çarpıcı bekaret itirafıyla gündemden düşmeyen üyesi Khloe Kardashian, bu sefer Instagram’dan yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeyi başardı.

Magazin 13-08-21 21:51

Khloe Kardashian’dan olay itiraf: Bekaretimi 14 yaşında kaybettim

Kardashian-Jenner ailesinin üyesi 37 yaşındaki Khloe Kardashian, özel hayatıyla ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. ABD'de bir TV kanalına konuşan Khloe Kardashian, bekaret itirafıyla gündeme geldi.

Magazin 06-08-21 20:08

Camdaki Kız dizisinin Feride’si Nur Sürer, tepki çeken bekaret testi sahnesi hakkında ilk kez konuştu

Camdaki Kız dizisinin Feride’si Nur Sürer, RTÜK’ün ceza kestiği tepki çeken bekaret sahnesi hakkında ilk kez konuştu. Usta sanatçı, "Umarım bunu çocuklarına dayatan ailelere ders olur" dedi.

Magazin 08-05-21 00:34

İrem Derici'den Camdaki Kız esprisi: Annesinin bekaret korsesinden...

Tam kapanma sürecini evinde geçiren İrem Derici yaptığı paylaşımla olay oldu. Derici, Camdaki Kız dizisindeki bekaret sahnesini hatırlatarak yaptığı yorumla hayranlarının dikkatini çekti.

Magazin 03-05-21 09:21

RTÜK'ten 'Camdaki Kız'daki tartışma yaratan sahneye ceza

Son günlerin çok tartışılan dizisi Camdaki Kız için RTÜK, Kanal D'ye para cezası verdi. Dizideki bekaret kontrolü sahnesi çok sayıda şikayet almıştı.

Magazin 28-04-21 16:39

Camdaki Kız 3. bölümdeki Nalan'ın bekaret testi sahnesi olay oldu! Sosyal medyada tepki yağdı

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız dizisinin 3. bölümündeki bekaret kontrolü sahnesi olay oldu. Camdaki Kız'da Burcu Biricik'in canlandırdığı Nalan karakteri, annesinin zoruyla jinekoloğa giderek bekaret testi yaptırdı. Sosyal medyada ise bu sahneye tepki yağdı. Yıllar önce Adını Feriha Koydum dizisindeki benzer bir sahneyi reddeden Hazal Kaya da gündem oldu.

Magazin 23-04-21 01:17

Seren Serengil'in 'bekaret' itirafı yeniden gündem oldu!

'Söylemezsem Olmaz' sunucusu Seren Serengil, Neslihan Atagül'ün rahatsızlığını bahane ederek diziden ayrıldığını öne sürmüştü. Bu iddiaya çok sinirlenen Atagül'ün hayranları, Seren Serengil'i geçmişte yaptığı 'bekaret' açıklamasını sosyal medyada gündeme getirdi. İşte Seren Serengil'in yıllar önce yaptığı ilginç 'bekaret' çıkışı...

Magazin 17-03-21 11:21

Bekaret testi: Pakistan mahkemesi, bekaret testinin Anayasa'ya aykırı olduğuna karar verdi

Lahor Yüksek Mahkemesi cinsel saldırı mağdurlarına yapılan bekaret testlerinin 'yasadışı ve Anayasa'ya aykırı' olduğuna karar verdi.

Haber 04-01-21 21:17

Mısır’da gözaltında zorla ‘bekaret testi’

"Bekaret testi" adı altında yapılan, herhangi bir bilimsel geçerliliği olmayan testler Birleşmiş Milletler verilerine göre 20’den fazla ülkede yapılıyor. Mısır'da cezaevinde zorla bu teste maruz kalan "Esra", BBC Arapça Servisi'ne konuştu.

Haber 28-11-20 18:16

BBC araştırması: İngiltere'deki bazı kliniklerde 'kızlık zarı tamiri' ve 'bekaret testi' yapılıyor

BBC, İngiltere'deki bazı özel kliniklerde "bekaret testi" ve "kızlık zarı" tamiri yapıldığını ortaya çıkardı. Dünya Sağlık Örgütü (WHO) insan haklarına aykırı olduğunu söylediği bu testlerin yasaklanmasını istiyor.

Haber 27-11-20 11:16

Erkek kelebekler rakiplerini alt etmek için dişilere 'bekaret kemeri' takıyor

Yeni bir araştırmaya göre bazı erkek kelebekler, çok ilginç bir yöntem kullanıyor ve çiftleştikleri dişilere bir “bekaret kemeri” takıyor. Bu kelebekler, dişilerin diğer talipleriyle çiftleşmesini engellemek için onların cinsel organlarını mumsu bir tıkaçla mühürlüyor.

Haber 08-09-20 14:38

Bekaret testi: Rapçi T.I.'ın açıklamalarının ardından New York'ta bekaret testi yasaklanabilir

ABD'li rapçi T.I.'ın 18 yaşındaki kızını her yıl jinekoloğa götürerek bekaret testi yaptırdığını açıklamasının ardından New York eyaleti bu testleri yasaklamayı düşünüyor. Uzmanlar bu uygulamanın kadınların haklarına aykırı olduğunu, tıbbi bir faydasının olmadığı gibi kadınlar üzerinde zarar verici etkiler bırakabileceği çağrısıyla dünya çapında yasaklanmasını talep ediyor.

Haber 15-01-20 11:27

Bekaret testi: Rapçi T.I.'ın açıklamalarının ardından New York'ta bekaret testi yasaklanabilir

ABD'li rapçi T.I.'ın 18 yaşındaki kızını her yıl jinekoloğa götürerek bekaret testi yaptırdığını açıklamasının ardından New York eyaleti bu testleri yasaklamayı düşünüyor. Uzmanlar bu uygulamanın kadınların haklarına aykırı olduğunu, tıbbi bir faydasının olmadığı gibi kadınlar üzerinde zarar verici etkiler bırakabileceği çağrısıyla dünya çapında yasaklanmasını talep ediyor.

Trend 25-12-19 08:07