Belçika Haberleri Ve Son Dakika Belçika Haberleri

Belçika Haberleri Ve Son Dakika Belçika Haberleri

Belçika, Batı Avrupa’da yer alan ve Avrupa Birliği üyesi olan bir ülkedir. Başkenti Bürüksel olan ülkede Felemenkçe Fransızca ve Almanca resmi dil olarak kabul edilmektedir. Federal Parlamenter monarşi olan Brüksel’in başkenti Brüksel’dir. Avrupa Birliği üyesi olmasının yanında para birimi de Euro olan ülkenin 2019 sayımına göre nüfusu 11,5 milyondur. Telefon kodu 32, internet alan adı .be olan Belçika’nın yüz ölçümü 30.528 kilometrekaredir.

Belçika Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belçika'da Türklere yönelik saldırılara tepki göstermişti! Belçika Başbakanı: 'PKK terörist bir örgüttür'

Belçika'da yaşanan olaylar sonrasında Başbakan Alexander De Croo, "PKK, Avrupa'da terörist bir örgüt olarak kabul edilmektedir. Bu provokasyona ve şiddete derhal son verilmesi gerekiyor. Bu terörist organizasyonu desteklemek için yapılan her çeşit açıklamanın sona erdirilmesi için çağrı yapıyorum" dedi.

Haber 29-03-2024 00:06

Çiftçiler Brüksel'i savaş alanına çevirdi! Polise gübre sıkıp sis bombaları attılar

Belçika'da çiftçiler, Avrupa Birliği’nin (AB) tarım politikalarına karşı bir kez daha traktörleriyle Avrupa Birliği'nin de başketi olan Brüksel'e gelerek AB binalarının bulunduğu caddeleri trafiğe kapattı. Sis bombaları atan çiftçilerin polise hayvan gübresi sıkıp yumurta fırlatmasıyla ortalık savaş alanına döndü.

Haber 26-03-2024 19:15

PKK yandaşları Avrupa Parlamentosu önünde polise saldırdı! Çevre ülkelerden de geldiler

Belçika'da terör örgütü PKK yandaşlarıyla Türk asıllı vatandaşlar arasındaki gerginlik sürüyor. Brüksel'deki Avrupa Parlamentosu (AP) önünde toplanan terör örgütü PKK yandaşları taşkınlık çıkardı, barikatları sökerek polise saldırdı. Diğer yandan farklı ülkelerden gelen PKK yandaşlarının da Belçika’daki Türk işletmelerine saldırdığı iddia edildi.

Haber 25-03-2024 20:29

Türk asıllı vatandaşı darbeden PKK yandaşlarını böyle kovaladılar! Belçika sokaklarında arbede çıktı: 60 yıldır böyle bir şey görmedik

Belçika'da terör örgütü PKK yandaşlarıyla Türk asıllı vatandaşlar arasında gerginlik çıktı. Nevruzla ilgili sözde kutlamalar dönüşü PKK yandaşları arabalarıyla Türk asıllı vatandaşların yoğun yaşadığı noktadan geçince tansiyon yükseldi, arbede yaşandı. Bazı araçlar ateşe verildi. Heusden-Zolder Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Gül "60 yıldır burada yaşıyoruz, daha önce belediyemizde böyle bir olaya rastlamadık" diyerek olayların ciddiyetini ortaya koydu.

Haber 25-03-2024 09:49

Avrupa alev alev yanıyor: Çiftçilerin bu seferki adresi Belçika! Öfkeli kalabalık sokakları yakıp Avrupa Parlamento binasını kuşattı

Son dönemde Avrupa'nın genelinde hükümetlerin uyguladıkları tarım politikaları çiftçileri ayağa kaldırdı. Almanya, Fransa, İspanya, Hollanda, Belçika, Polonya, İtalya ve Macaristan'da yoğun şekilde protesto gerçekleştiren çiftçilerin bugünkü adresi Belçika'nın başkenti Brüksel oldu. Çiftçiler sokakları ateşe verip Avrupa Parlamentosu binasını kuşattılar.

Haber 01-02-2024 14:42

Ülke hapishanedeki olaylarla çalkalanıyor! Gardiyanların jakuzi partileri, mesai sırasında cinsel ilişki, cep telefonu tedariği... İddialar herkesi şaşkına çevirdi

Belçika'nın en büyük hapishanesi, gardiyanlar ve diğer hapishane personelinin eylemleriyle gündeme geldi. Personelin mesai saatlerinde içinde cinsel ilişkiye girdiği ve vardiya sonrasında jakuzi partileri düzenlendikleri iddia edildi. Aynı zamanda personelin mahkumlara yasa dışı eylemlerine devam etmeleri için yardımcı oldukları da iddialar arasında yerini aldı.

Trend 29-11-2023 14:38

Son maçın yıldızıydı! Galatasaray'ın yıldızı Mertens transfer kararını açıkladı! Eğer beni çağırırlarsa...

Galatasaray'ın Napoli'den kadrosuna kattığı ve performansıyla taraftarın sevgilisi olan Belçika oyuncu Dries Mertens, ülke basınına açıklamalarda bulundu. Kendisi için son günlerde ortaya atılan emeklilik ve ayrılık iddialarına da değinen Mertens bu konulara da açıklık getirdi. İşte detaylar...

Spor 28-11-2023 20:18

Belçikalı YouTuber'dan şoke eden hareket! Metroyu birbirine kattı... Yolcunun üzerine köpek pisliği dolu kovayı boşalttı

Belçika'da şaka videoları çeken "Yanike" isimli YouTube içerik üreticisi yaptığı hareketle sosyal medyayı şaşkına çevirdi. Metroya binen sosyal medya fenomeni hiç kimsenin beklemediği bir eyleme imza attı. Fenomen isim metroda bir yolcunun üzerine su, yağ, kurumuş yaprak ve köpek pisliği dolu kovayı boşalıp, bu anın videosunu yayımladı. Tepkilerin üzerine videoyu kaldırmak zorunda kaldı.

Trend 24-11-2023 13:54

Korku dolu anlar saniye saniye kamerada! 15 yaşındaki bisikletli hemzemin geçitten geçerken tren çarptı ... Mucizevi kurtuluş

Belçika'nın Wervik şehrindeki bir hemzemin geçitte bulunan güvenlik kamerasına kabus dolu anlar kaydedildi. 15 yaşındaki bisikletli bariyerleri, yanıp sönen uyarı ışıkları ve sesleri dikkate almadı. Yoluna devam eden 15 yaşındaki bisikletli hemzemin geçitten geçerken tren çarptı.

Trend 11-11-2023 14:32

Brüksel'deki saldırı sonrası Belçika - İsveç maçı ertelenmişti! UEFA, karşılaşmanın sonucunu açıkladı...

Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenlenen silahlı saldırı meydana gelmişti. Saldırganı arama çalışmaları devam ederken olay futbola da sıçramıştı. Belçika ile İsveç'in karşılaşacağı maç için ülkede bulunan İsveçli iki kişi hayatını kaybetmişti. Bu durum sonrasında hakemler, maçı ertelemişti. UEFA, karşılaşmanın 1-1'lik beraberlikle sonuçlandığını ve devam etmeyeceğini açıkladı.

Spor 19-10-2023 17:11

Belçika'daki terör saldırısı sonrası her yerde aranıyordu! Bu sabah öldürüldü

Brüksel'de iki kişiyi öldüren zanlı vurularak yakalandı. Saldırgan hastanede öldü. İsveçli 2 kişinin öldüğü saldırı nedeniyle Belçika İsveç maçı yarıda kalmıştı. Öte yandan basına yansıyan bilgilere göre saldırgan olaydan sonra, bir video çekti. DAEŞ üyesi olduğunu itiraf etti.

Haber 17-10-2023 11:22

Son dakika: Brüksel'deki silahlı saldırı sonrası yüksek seviye terör alarmı verildi! Belçika - İsveç maçı devre arasında ertelendi...

Son dakika haberleri: Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenlenen silahlı saldırı meydana geldi. Saldırganı arama çalışmaları devam ederken olay futbola da sıçradı. Belçika ile İsveç'in karşılaşacağı maç için ülkede bulunan İsveçli iki kişi hayatını kaybetmişti. Bu durumu devre arasında öğrenen İsveçli futbolcular, ikinci yarıya çıkmak istemedi. Ayrıca Brüksel'de yüksek seviye terör alarmı verildi. İşte detaylar...

Spor 16-10-2023 23:15

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile adı anılmıştı! Eden Hazard, futbolu bıraktığını açıkladı!

Uzun süre sakatlıklardan dolayı sahalardan uzak kalan Belçikalı futbolcu Eden Hazard, kariyerini noktaladığını duyurdu. 32 yaşındaki yıldız, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “16 yıl ve 700’den fazla oynanan maçtan sonra profesyonel kariyerimi sonlandırmaya karar verdim. Hayalimi gerçekleştirdim, dünyanın dört bir yanında birçok sahada oynadım ve eğlendim." ifadelerini kullandı.

Spor 10-10-2023 18:17

Turist tırmandığı heykelin kolunu kırdı! Onarım maliyeti 19 bin dolar... Turistin ödemesini istiyorlar

Belçika’nın başkenti Brüksel’de alkollü bir turist, tırmandığı heykelin kolunu kırdı. Heykelin onarım maliyetinin 19 bin dolar olduğu belirtildi. Yetkililer, olayın ardından masrafın turist tarafından karşılanmasını talep etti.

Haber 15-09-2023 18:01

Fransa'da satışı yasaklanmıştı! Yasağın ardından Belçika'dan da bir iPhone 12 adımı geldi

Fransa'da Dijitalleşme ve Telekomünikasyondan Sorumlu Bakan Jean-Noel Barrot, yeni bir emre kadar iPhone 12 model telefon satışının ülkede yasaklandığını duyurmuştu. ANFR, iPhone 12'nin Avrupa'da izin verilen radyasyon miktarını geçtiğinin tespit edildiğini duyurmuştu. Fransa'daki yasağın ardından Belçika'dan da bir iPhone 12 adımı geldi.

Haber 14-09-2023 15:27

Belçika'da hükümet, mahkemenin 'bekar erkek sığınmacı' kararını iptal etti! Ülkeye giremeyecekler...

Belçika mahkemesi, hükümetin sığınma hakkı isteyen bekar erkeklere barınma hakkı vermeme kararını bozmuştu. Belçika İltica ve Göçten Sorumlu Dışişleri Bakanı Nicole de Moor, mahkemenin bu kararını, ülkenin göç yasalarına aykırı olduğunu söyleyerek reddetti.

Haber 14-09-2023 11:17

Belçika, bekar erkek sığınmacı kabulünü geçici olarak durdurdu

Belçika, barınma merkezlerinde yeterli yer olmadığı gerekçesiyle bekar erkek mültecilerin başvurularını kabul etmeyi geçici olarak durdurma kararı aldı. Belçika Sığınma ve Göçten Sorumlu Devlet Bakanı Nicole de Moor, bu kararı çocuklu ailelere öncelik tanımak için aldığını vurguladı.

Haber 30-08-2023 19:25

O ülkeyi karıştıran olay! Bakanın misafirleri polis aracına tuvaletini yaptı... İstifası isteniyor

Belçika'da ülkeyi adeta karıştıran bir olay yaşandı. Belçika Adalet Bakanı Vincent van Quickenborne'un misafirleri, evinin yanına park edilmiş polis minibüsüne tuvaletlerini yaptı, savcılık "emniyet güçlerine hakaret" soruşturması başlattı. Olayın, bakanın evinde düzenlenen doğum günü partisinde meydana geldiği kaydedilirken polis sendikası NSPV, van Quickenborne'un istifasını istedi.

Haber 24-08-2023 16:33

Şempanzeye aşık olan kadın hayvanat bahçesinden men edilince gözyaşlarını tutamadı! Bir şartla görüşebilecekler

Belçika’da yaşayan Adie Timmerman isimli bir kadın hayvanat bahçesinde bulunan Chita adındaki şempanzeye aşık olduğunu itiraf ettikten sonra viral olmuştu. Belçika'nın Antwerp Hayvanat Bahçesi'nden yetkilileri hayvanat bahçesine girişini yasaklayınca Timmerman gözyaşları içinde duruma isyan etmişti. Davranışlarını değiştirmesi koşuluyla Timmerman’ın yasağı kaldırıldı.

Trend 18-07-2023 14:26

Belçika'dan Türkiye'ye tatil için gelmişlerdi! Ece Melisa'nın ölümündeki sır 454 gündür aydınlatılamadı

Belçika'dan Türkiye'ye ailesiyle birlikte tatile gelen 5 yaşındaki Ece Melisa, İzmir'deki bir restoranda yediği yemek sonrası rahatsızlanıp hastanede hayatını kaybetmişti. Ölüm nedeni 'belirsiz' olarak kayıtlara geçen Ece Melisa'nın detaylı otopsi sonucu aradan geçen 454 güne rağmen henüz çıkmadı. Kansere yakalanıp bir göğsü alınan ve kalp yetmezliği teşhisi de konulan anne Hasret Mercankaya duruma isyan ederek "Artık sonucun çıkmasını temenni ediyoruz" dedi.

Haber 10-07-2023 10:51

Bileti olmadığı için uçağa alınmayan bebeklerini havalimanında terk ettiler! “Böyle bir şey daha önce görmedik”

İsrail’den Belçika’ya seyahat etmek isteyen bir aile yanlarındaki bebeklerine ait bir bilet almadıkları için uçağa binemedi. Aile bebeklerinin bileti olmadığı için uçağa binmeyince çareyi pasaport kontrolü sırasında bebeklerini havalimanında terk etmekte buldu. Bebeklerini araba koltuğunda bırakıp kaçan ebeveynler polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Trend 08-07-2023 15:49

Belçika bu olayı konuşuyor: Eski asker, başbakanı ölümle tehdit etti!

Belçika'da başbakana ölüm tehdidinde bulunan eski asker, ülkede gündem oldu. Başbakanı tehdit eden askerin arandığı ve hakkında soruşturma başlatıldığı ortaya çıktı. Öte yandan eski askerin, sadece başbakanı değil, bazı bakanları da tehdit ettiği bildirildi. İşte haberin detayları...

Haber 07-07-2023 20:03

Avrupa Atletizm Şampiyonası'na damga vurdu! Belçikalı gülle atıcı Jolien Boumkwo takım arkadaşları sakatlanınca 100 metre engellide yarıştı...

Avrupa Atletizm Takım Şampiyonası'nda oldukça nadir görülen bir olay yaşandı. Belçika ekibinin 100 metre engellide yarışacak takım arkadaşları sakatlanınca yarışa Belçikalı gülle atıcı Jolien Boumkwo katıldı ve performansıyla alkış aldı. İşte detaylar...

Spor 26-06-2023 20:57

Akrabalarına ders vermek için ölü taklidi yaptı! Kendi cenaze törenine helikopterle gelince herkesi şoke etti

Belçika’nın Liege kentinde yaşayan 45 yaşındaki sosyal medya fenomeni David Baerten akrabalarının kendisiyle iletişimi kestiğini söyleyerek onlara ders vermek için ilginç bir yönteme başvurdu. Kendisini ölü olarak gösteren Baerten sahte bir cenaze töreni düzenledi. Baertan cenazesine helikopterle gelince acılı akrabaları büyük bir şok yaşadı. Fenomen isim o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Trend 15-06-2023 13:29

Dünyanın gündemine oturan sabotajda 'Ukrayna' detayı! CIA raporu basına sızdı

Belçika'nın CIA'den Kuzey Akım sabotajında "Ukrayna izi" bilgisi aldığı iddia edildi. Belçika basınında yer alan iddialara ilişkin Belçika Savunma Bakanı Ludivine Dedonder'in sözcüsü, yorumda bulunmayacaklarını belirtti.

Haber 10-06-2023 18:08

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Belçika'da çifte vatandaşlığın kaldırılması çağrısına eleştiri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Belçikalı Bakan Zuhal Demir, Cumhurbaşkanı'mıza oy vermiş yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızı hedef almış. Bu açıklamayı şiddetle kınıyoruz. AB ülkesinde bakan olmuş birinin, Avrupa faşistlerinin dilini kullanması vahimdir." ifadesini kullandı.

Haber 18-05-2023 16:44

5 çocuğunu öldüren anne yıllar sonra pişman oldu! Çocuklarının 16. ölüm yıldönümünde ötenazi yaparak hayatına son verdi

Belçika’nın Nivelles kasabasında yaşayan 56 yaşındaki Genevieve Lhermitte isimli bir kadın babaları evde yokken yaşları 3 ile 14 arasında değişen 5 çocuğunu vahşice katletmişti. Çocuklarının ölümünün 16. yıldönümünde anne dayanılmaz psikolojik acılar çektiğini dile getirerek ötenazi talep etti. Yıllar sonra derin bir pişmanlık yaşayan anne ötenazi ile hayatına son verdi.

Trend 03-03-2023 15:05

Belçika ve Hollanda Kahramanmaraş depremini unutmadı! Katedral çanıyla İstiklal Marşı çalındı... Duyanlar duygusal anlar yaşadı

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremler bölgede büyük bir yıkıma neden oldu. Kahramanmaraş ve çevresindeki 10 ili etkileyen depremlerin sonrasında Türkiye büyük bir acı yaşarken pek çok ülkeden destek mesajları gelmeye başladı. Belçika’da ve Hollanda’da Türkiye’yi desteklemek için katedral çanlarıyla İstiklal Marşı çalındı.

Trend 11-02-2023 07:59

Ünlü estetik cerrahı hayatını kabusa çevirdi! Belçika'dan İstanbul'a geldi, ölümden döndü

Belçika'da yaşayan 29 yaşındaki S.K., liposuction (yağ aldırma) ameliyatı için Türkiye'ye geldi. Genç kadının hayatı girdiği ameliyatla kabusa dönüştü. İddiaya göre ünlü estetik cerrahi doktoru O.S. ameliyata alkollü girdi. O.S.'nin hatalı işlemleri sonucunda Belçika'da iki ay yoğun bakımda kalan ve ölümden dönen kadın, O.S.'den şikayetçi oldu.

Haber 03-02-2023 09:18

Ünlü isim müzede cam bir odaya kapandı! 1 ay boyunca hiç çıkmayacak... Ziyaretçiler her detayı izleyebilecek

Belçikalı yazar Saskia De Coster, yeni kitabını yazmak için bir ay boyunca hiç çıkmamak üzere Kraliyet Güzel Sanatlar Müzesi'ndeki cam bir odaya kapandı. Müzeye gelen ziyaretçilerin kitabını yazarken yazarı izleyebileceği öğrenilirken yazar yemek yeme ve uyuma gibi günlük ihtiyaçlarını cam odanın arkasındaki bölümde giderecek. Ancak yazar, odada kaldığı süre boyunca kimseyle konuşmayacak. İşte detaylar...

Haber 01-02-2023 18:05

Belçika'nın başkentindeki tren garında bıçaklı saldırı!

Belçika'nın başkenti Brüksel'de Avrupa Birliği (AB) Konseyi ve AB Komisyonu binalarının ortasında bulunan Schuman Tren Garı'nın girişinde düzenlenen bıçaklı saldırıda 1 kişi yaralandı.

Haber 30-01-2023 22:28

Cristiano Ronaldo'nun yeni hocası açıklandı! Jorge Jesus'un adı anılıyordu ama Portekiz Milli Takımı Roberto Martinez ile anlaştı!

FIFA Dünya Kupası çeyrek finalinde Fas'a yenilerek turnuvaya veda eden Portekiz Milli Takımı'nda teknik direktör Fernando Santos ile yollar ayrılmıştı. Takımın başına kimin geçeceği merak edilirken, gündeme gelen isimler arasında Jorge Jesus da yer alıyordu. Portekiz Futbol Federasyonu, Belçika Milli Takımı'ndan istifa eden Roberto Martinez ile anlaşmaya varıldığını resmen duyurdu.

Spor 09-01-2023 16:21

3 ülke resmi salgın ilan etti, Türkiye'de de yayılıyor! Aciller doldu, taştı

Almanya ve Slovakya'nın ardından Belçika'da da grip, resmi olarak salgın ilan edildi. Belçika Ulusal Halk Sağlığı Enstitüsü (Sciensano) yetkilisi Steven Van Gucht, "Hastanelerimizde Kovid-19 vakaları kadar grip vakaları görmeye başladık." dedi. Türkiye'de de koronavirüs vakaları azaldı, grip vakaları arttı. Salgın özellikle çocuklar arasında hızla yayılırken acil servisler doldu, taştı.

Haber 05-01-2023 08:50

Belçika alarm veriyor! Resmi olarak grip salgını ilan ettiler

Belçika'da resmi olarak grip salgını ilan edildi. Kovid-19 vakalarına grip vakalarının eklenmesiyle hastanelerin üzerindeki yükün arttığı bildirildi. Öte yandan ülkedeki en büyük üniversitelerden Leuven Üniversitesinin hastanesi acil olmayan hasta kabullerini ertelemeye başladı.

Haber 04-01-2023 22:42

Belçikalı Bakan’ın sözleri Bakan Çavuşoğlu’nun tepkisini çekti: Türkiye'deki seçimler…

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Belçika Dışişleri Bakanı Hadja Lahbib’in düzenlediği ortak basın toplantısında dikkat çeken diyaloglar yaşandı. Belçikalı Bakan’ın seçim ile ilgili sözleri üzerine Çavuşoğlu “Gelecek seçimlerle ilgili uyarı yapmanızı ben çok yadırgardım. Türkiye’de seçimler demokratik ve şeffaf olur. Her zaman halkın iradesi yansımıştır, Türkiye’de hükümetler her zaman halkın oyu ve tercihi ile görev başına gelir, değişim olunca da halkın oyu ile olur” dedi.

Haber 15-12-2022 15:42

Fenerbahçe'nin golcüsü Batshuayi, Beşiktaş'a para kazandırdı!

FIFA'nın 2022 Katar Dünya Kupası kadrosunda yer alan futbolculara yaptığı ödemeler kulüpleri ciddi anlamda rahatlattı. Ülkemizden Beşiktaş bu konuda en fazla gelir elde eden kulüplerin başında yer aldı. Fenerbahçe'de forma giyen Batshuayi'nin Belçika adına forma giymesinden bile para kazanan siyah-beyazlılar taraftarları şaşırttı.

Spor 13-12-2022 14:28

Yolda görünce 'merhaba, çok güzelsiniz' dedi, sonrasında aşka küstü! Güzelliğine kapıldı, 500 bin lira çarpıldı

Yıllardır Belçika'da çalıştıktan sonra Türkiye'ye dönen, 41 yaşındaki Mükremin Tercan tam 'hayatımın aşkını buldum' derken, başına gelenlerle aşka küstü. Kayseri'de yolda gördüğü E.B.'ye "merhaba çok güzelsiniz" diyerek başlayan ve nişanlanmaya kadar giden ilişki, düğün öncesi kabusa döndü. E.B.'nin güzelliğine kapıldığını söyleyen Tercan, "O kadar çok seviyordum ki ne dediyse kabul ettim" derken, 500 bin TL'sinin E.B. tarafından dolandırıldığını iddia etti.

Haber 12-12-2022 07:38

Belçika’da kiliseye olan ilgi azaldı! Binlerce kişi kaydını sildirdi

Katolik Kilisesi tarafından yayınlanan 2021 raporuna göre, Belçika’da 5 bin 200 kişi kiliseden kaydını sildirdi.

Haber 05-12-2022 21:45

Son dakika: Yok artık Romelu Lukaku! Belçika'yı Dünya Kupası'ndan eledi...

Son dakika haberleri: FIFA Dünya Kupası'nda sürprizler bitmiyor! F Grubu'nun son maçında Hırvatistan ile Belçika karşı karşıya geldi. 0-0'lık eşitlikle sonuçlanan müsabaka sonrasında Belçika, Dünya Kupası'na grup etabında veda etmiş oldu. Karşılaşmaya ise Romelu Lukaku'nun boş kaleye kaçırdığı goller damgasını vurdu. Yıldız futbolcu, sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte detaylar...

Spor 02-12-2022 09:41

Son dakika: Dünya Kupası hezimeti sonrasında istifa etti! Belçika'da yol ayrımı: Roberto Martinez!

Son dakika haberleri: FIFA Dünya Kupası'nda heyecan sürerken, sürprizler de peş peşe yaşanmaya devam ediyor. F Grubu'nun 3. ve son maçında Hırvatistan ile 0-0 berabere kalan Belçika, turnuvaya veda etmişti. Tüm ülkeyi şoke eden bu olay sonrasında beklenen oldu ve teknik direktör Roberto Martinez görevinden istifa etti. İşte detaylar...

Spor 01-12-2022 20:58

Son dakika: Belçika'nın 'altın jenerasyonu' çöktü! Hırvatistan'ı yenemediler, Dünya Kupası'na veda ettiler...

Son dakika haberleri: FIFA Dünya Kupası'nda heyecan ve sürprizler devam ediyor. F Grubu'nun son maçında Hırvatistan ile Belçika karşı karşıya geldi. Son finalist Hırvatistan ile kadrosu 'altın jenerasyon' olarak gösterilen Belçika'yı karşılaştıran müsabakaya futbolseverler yoğun ilgi gösterdi. 90 dakikası büyük bir mücadeleye sahne olan maçta kazanan çıkmadı ve Hırvatistan adını bir üst tura yazdırdı. Belçika ise Dünya Kupası'na grup aşamasında veda etti.

Spor 01-12-2022 19:54

Belçika Milli Takımı'nda yumruk yumruğa kavga! ''Yakalarsak sonu çok kötü olacak''

Belçika'da soyunma odasında Kevin de Bruyne ve Jan Vertonghen arasında büyük bir kavga çıktı. Araya giren isim Romelu Lukaku oldu. Fas mağlubiyetinin ardından sinirler gerilirken, medya önünde yapılan açıklamalar kavganın fitilini ateşledi. Bu kavganın ardından Belçika'nın yıldız oyuncusu Thibault Courtois, olay yaratan açıklamalarda bulundu.

Spor 30-11-2022 09:12

Belçika Milli Takımı'nda yumruk yumruğa kavga! Büyük olay var...

Belçika'da soyunma odasında Kevin de Bruyne ve Jan Vertonegan arasında büyük bir kavga çıktı. Araya giren isim Romelu Lukaku oldu. Fas mağlubiyetinin ardından sinirler gerilirken, medya önünde yapılan açıklamalar kavganın fitilini ateşledi.

Spor 29-11-2022 11:02

Hırvatistanlılar şirazeyi kaydırdı! Kanada Teknik Direktörü John Herdman'ı tanınmaz hale getirdiler

Hırvatistan’ın 24sata gazetesinin manşetinde, Kanada Teknik Direktörü John Herdman'ın ağzına ve kasıklarına Kanada bayrağındaki akçaağaç yaprağının yerleştirildiği bir görsel yer aldı. Bunun nedeni ise Kanada Teknik Direktörü Herdman'ın Belçika maçının ardından yaptığı açıklamalar olduğu ortaya çıktı.

Spor 27-11-2022 18:16

Atiba ile Batshuayi'nin karşılaştığı Belçika-Kanada maçını Batshuayi kazandı! Üstelik bir de gol attı...

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda heyecan kaldığı yerden devam etti. Belçika ile Kanada'nın karşılaştığı maç nefes kesti. Siyah-beyazlıların tecrübeli oyuncusu Atiba ile sarı-lacivertlilerin golcüsü Batshuayi'yi karşı karşıya getiren mücadeleyi Belçika 1-0 kazanarak turnuvaya güzel bir başlangıç yaptı. Belçika'nın golünü 44. dakikada Batshuayi kaydetti.

Spor 23-11-2022 23:14

Michy Batshuayi kaldığı yerden devam ediyor! Dünya Kupası'na da ilk maçtan damga vurdu

Belçika ile Kanada'nın karşı karşıya geldiği mücadeleye Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Michy Batshuayi damga vurdu. Karşılaşmanın ilk yarısında üstün bir oyun ortaya koyan Kanada, kalesine gelen ilk şutta golü yedi. Topu ağlara gönderen isim ise sarı-lacivertlilerin golcü oyuncusu Batshuayi oldu.

Spor 23-11-2022 23:00

89 yaşındaki kadına bakımevinde cinsel istismar! Yaşlı kadının talebi şok etkisi yarattı Son isteği ise...

89 yaşındaki Belçikalı kadın, Belçika'da yaşadığı bakımevinde cinsel istismara uğradı. Mide bulandıran olay sonrası ilk duruşma gerçekleşti. Yaşlı kadının avukatı, müvekkilinin psikolojik olarak çok acı çektiğini belirterek ötanazi talebinde bulunduğunu açıkladı. Yaşlı kadının son isteğinin ise failin en ağır şekilde cezalandırılması olduğunu söyledi. Ölmek istediğini bildiren yaşlı kadının, davayı hızlandırma talebi de olumlu cevap buldu.

Haber 22-11-2022 16:56

Uygulama yürürlüğe girdi: Haftada sadece 4 gün çalışacaklar, aynı maaşı alacaklar!

Belçika'da tam zamanlı bir işte haftada 5 gün yerine 4 gün mesai yapabilmeye olanak sağlayan yeni düzenleme yürürlüğe girdi. 20 Kasım'dan geçerli olmak üzere Belçikalı bir çalışan haftalık 38 saat olan çalışma süresini 5 gün yerine 4 günde tamamlayabilecek ve maaşı aynı kalacak.

Haber 21-11-2022 19:04

Belçika’da haftada 5 gün yerine 4 gün mesai başlıyor

Belçika’da tam zamanlı bir işte haftada 5 gün yerine 4 gün mesai yapabilmeye olanak sağlayan yeni düzenleme 20 Kasım’da başlıyor. Çalışanların maaşı aynı kalacak.

Haber 11-11-2022 15:52