Belediye Başkanı Haberleri

Yer: Konya! CHP'li belediye başkanının makam aracı gündem oldu: Dikkat çeken yazı!

Konya'nın Akşehir ilçesinde oyların yüzde 42,63'ünü alarak Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) seçimi kazanan ve belediye başkanı olan Ahmet Nuri Köksal'dan gündeme bomba gibi düşen bir hamle geldi. Köksal'ın kendisine makam aracı olarak belirlediği araç ve üzerinde yazan not sosyal medyada büyük ses getirdi.

Haber 12-04-2024 11:49

O ilçede belediye başkanı 'İsraf haramdır' deyip harekete geçti! Artık makam aracı kullanılmayacak... Hepsini satışa çıkardı

Hatay’ın Defne ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde sandıktan zaferle çıkarak göreve başlayan Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, ’israf haramdır’ anlayışıyla kurumda kullanılan 5 makam aracını satma kararı aldı ve kendinden önceki başkanın kullandığı kiralık lüks makam aracını iade etti. Özgün, "Görev sürem boyunca kendi aracıma bineceğim, belediye başkan yardımcılarımız ya da herhangi birimdeki personel makam aracına binmeyecek. Tasarrufa gitmek gerekiyor" dedi.

Haber 11-04-2024 11:07

65 yaşındaki belediye başkanı 16 yaşındaki eşiyle aşk tazeledi! Aşk dolu bir yıl diyerek evlilik yıl dönümlerini kutladı

Brezilya'nın Parana eyaletinin Araucaria bölgesinin eski belediye başkanı olan Hissam Hussein Dehaini geçtiğimiz yıl hayatını 16 yaşındaki gençler güzellik yarışmasında ikinci olan Kauane Rode ile birleştirmişti. İkilinin evlilikleri ülkede büyük sansasyona neden olurken dünya basının da geniş yankı uyandırmıştı. Dehaini evlilik yıl dönümlerini aşk dolu bir mesajla kutlamayı tercih edince yeniden gündem oldu.

Trend 09-04-2024 08:24

Zonguldak Belediyesi’nde devir teslim töreninde arbede! Ortalık bir anda karıştı

Zonguldak Belediyesi'nde gerçekleştirilen devir teslim töreninde ortalık karıştı. Belediye başkanı seçilen Tahsin Erdem’in koltuğu devraldıktan sonra uğurladığı eski Başkan Ömer Selim Alan’a sözlü müdahalede bulunuldu. Kısa süreli arbede çevredekilerin araya girmesiyle son buldu. Yaşananlardan sonra açıklama yapan Erdem, “Bu şekilde muamele bizim örgütümüzün muamelesi değildir. Bizim dışımızda gelişmiştir. Kendisinden özür diledim, burada da sizlerin huzurunda özür diliyorum” dedi.

Haber 04-04-2024 16:16

Hafızalara kazınan fotoğraftaki dedesiymiş! Atatürk'e derdini anlatan adamın torunu CHP'den belediye başkanı oldu... O detayı Özgür Özel anlattı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, ünlü fotoğrafındaki derdini dinlediği vatandaşın torunu Mehmet Erdem Ural, CHP'den Tokat Turhal ilçesine belediye başkanı oldu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı canlı yayında o detayı anlatırken, "Ural da vatandaşın derdini dinleyip sorunlarını çözmek için Turhal'ın belediye başkanı oldu" ifadelerini kullandı.

Haber 04-04-2024 15:37

Erzurum'da büyükşehir, Yakutiye ve Palandöken belediye başkanları mazbatalarını aldı

Erzurum'da, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar ve Palandöken Belediye Başkanı Muhammed Sunar, mazbatalarını aldı.

Yurthaber 04-04-2024 15:15

Eski başkandan devir teslim töreninde tepki çeken sözler: 'Faşist bir insana başkanım demeleri...'

Muğla’nın Datça ilçesinde ilk döneminde atama, ikinci döneminde ise seçilmiş başkan olarak görev yapan ve 31 Mart’taki seçimlerde aday olmayan Gürsel Uçar, yeni seçilen Aytaç Kurt’a görevi teslim ederken tepki çeken sözlere imza attı. Uçar, "Belediyeye her aldığımız kişi Cumhuriyet Halk Partili. Ben belediyeye almış olduğumuz o Cumhuriyet Halk Partililerin bir MHP’li faşist insana kim olursa olsun, ’Başkanım’ demesini içime sindiremiyorum" dedi.

Haber 04-04-2024 14:10

Van'da seçim gerginliği devam ediyor! Ateş yakıp yolları kapattılar: Olaylar diğer illere de sıçradı

DEM Parti’nin, Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan'ın memnu haklarının Adalet Bakanlığı'nın seçime 2 gün kala yaptığı itiraz üzerine geri alındığının açıklanmasının ardından bir grup, parti binası önünde bir araya geldi. Sloganlar atıp yürüyüşe geçen grubu polis, basınçlı su sıkıp, gaz bombaları kullanarak dağıttı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise Van, Hakkâri, Siirt, Batman, Şırnak, İzmir'de 89 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

Haber 02-04-2024 23:23

Seçim bitti, sıra maaşlara geldi! Belediye başkanlarının 2024 maaşları? Muhtarlar kaç TL alacak? 31 Mart sonrası merak konusu oldu, tek tek hesaplandı

Yerel seçimlerin ardından birçok belediye el değiştirirken, yeni seçilen belediye başkanları, meclis üyeleri ve muhtarlar göreve başlamaya hazırlanıyor. Özellikle mazbatalarını aldıktan sonra devir teslim töreni sonrası göreve başlayacak olan belediye başkanlarının 2024 maaşları merak konusu oldu. Peki belediye başkanlarının maaşları ne kadar? Muhtar maaşları kaç TL? İşte 5 yıl boyunca görev yapacak olan yerel yöneticilerin maaşlarıyla ilgili tüm detaylar...

Finans 02-04-2024 10:02

81 ilin 11'ini kadınlar yönetecek! 5 büyükşehire kadın başkan... 22 yaşındaki o isim Türkiye’nin en genç kadın Belediye Başkanı oldu

Türkiye dün sandık başına gitti ve yerel yöneticilerini seçti. Yerel seçim sonuçları merakla takip edilirken bazı il ve ilçelerde sürpriz sonuçlar çıktı. Seçim sonuçlarına dair detaylar gelmeye devam ederken kesin olmayan sonuçlara göre Türkiye'deki 81 ilin 11'ini kadınların yöneteceği belirlendi. İşte o iller ve isimler... Öte yandan Çanakkale’nin Yenice ilçesine bağlı Kalkım Beldesinde Bağımsız aday Zeynep Çelik, Türkiye’nin en genç kadın Belediye Başkanı olma unvanını kazandı.

Haber 01-04-2024 13:58

150 yıllık gelenek bozulmadı! Belediye başkanı yine aynı aileden seçildi

Trabzon’da 150 yıldır aynı ailenin yönettiği Of ilçesinde gelenek bozulmadı. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde oyların çoğunluğunu olan AK Partili Salim Salih Sarialioğlu ilçede seçimi kazandı. Resmi olmayan sonuçlara göre oyların çoğunluğunu alarak tekrar Belediye Başkanı seçilen Salim Salih Sarıalioğlu, dün gece saatlerinde seçimi sokakta vatandaşlarla birlikte kutladı. İşte detaylar...

Haber 01-04-2024 11:45

Çankırı Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Esen, seçim sonuçlarını değerlendirdi:

Çankırı Belediye Başkanlığına kesin olmayan sonuçlara göre yeniden seçilen MHP'li İsmail Hakkı Esen, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Yurthaber 01-04-2024 08:48

Isparta Belediye Başkanlığını yeniden kazanan AK Parti'li Başdeğirmen, vatandaşlara hitap etti

Isparta Belediye Başkanlığına kesin olmayan sonuçlara göre yeniden seçilen AK Parti'li Şükrü Başdeğirmen, kent merkezinde vatandaşlara seslendi.

Yurthaber 01-04-2024 07:45

MHP'li belediye başkan adayına silahlı saldırı! 'Tamamen öldürmeye teşebbüs'

Kırıkkale'de, Bahşılı ilçesi belediye başkan adayı MHP'li Halil İbrahim Bişkin'in aracına silahlı saldırı düzenlendi. Silahlı saldırıda tüfekten çıkan saçmalar aracın camı ile kaportasına isabet ederken, olayda yaralanan olmadı. Saldırıyı haber alan MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı olay yerine gelerek, Bişkin’e geçmiş olsun dileklerini iletti. Abalı, "Tamamen öldürmeye teşebbüs gibi gözüküyor incelediğimiz zaman, öngörümüz bu dedi. Başkan adayı Bişkin de olay anını anlattı. İşte detaylar!

Haber 31-03-2024 06:59

Canlı Maltepe seçim sonuçları! Maltepe ilçesi yerel seçimi Kadem Ekşi mi Esin Köymen mi kazanacak?

İstanbul'un gözde ilçelerinden Maltepe'de seçim heyecanı yaşanıyor. 31 Mart'ta sonucu en çok merak edilen ilçelerin başında da İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Maltepe ilçesi de geliyor. Maltepe'de seçimin kazanını AK Parti'nin adayı Kadem Ekşi mi CHP'nin adayı Esin Köymen mi olacak? İşte Maltepe yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm bilgiler, detaylar ve merak edilenler...

Haber 30-03-2024 23:13

Belediye başkan adayı hakkında rüşvet skandalı! Ses kaydı ortaya çıktı: 'Bir şeyler vermek gerekiyor'

Muğla'da Menteşe ilçesinin CHP Belediye Başkan Adayı Gonca Köksal'ın, telefonda rüşvet istediği ileri sürülen ses kaydı yayınlandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı, ses kaydının Köksal'a ait olduğu tespit edildi. Ses kaydının kendisine ait olmadığını söyleyip suç duyurusunda bulunan Köksal, "Seçim takviminin son 2 gününde her türlü manipülasyona ve hukuk dışı yollara başvurmaya devam edecekleri şüphesizdir. Benim alnım ak, içim rahat, vicdanım hür, geçmişim temiz, geleceğim aydınlık" dedi.

Haber 29-03-2024 17:30

Canlı Tunceli seçim sonuçları! Tunceli'deki seçim sonuçlarında AK Parti'nin adayı Erkan Eroğlu mu CHP'nin adayı Ali Mustafa Çelik mi önde?

31 Mart 2024 seçimlerinde Tunceli'de oy kullanacak seçmenler seçimin galibini merak ediyor. TKP'li eski başkan Fatih Mehmet Maçoğlu'nun İstanbul Kadıköy'den aday olmasının ardından Tunceli'deki seçim sonuçlarındad dengeler değişecek mi? AK Parti'nin adayı Erkan Eroğlu mu CHP'nin adayı Ali Mustafa Çelik mi önde?

Haber 29-03-2024 15:21

Canlı Uşak'ta seçim sonuçları! Uşak'taki seçim sonuçlarında AK Parti'nin adayı Mehmet Çakın mı CHP'nin adayı Özkan Yalım mı önde?

31 Mart yerel seçim maratonun bitmesine sadece çok az bir süre kaldı. Adayların çalışmalarını tamamladı, 31 Mart 2024 Pazar günü Uşak'ta belediye başkanlığı seçimini kazanan isim belli olacak. Seçimin iki aday arasında geçmesi beklenirken AK Parti'nin adayı Mehmet Çakın mı CHP'nin adayı Özkan Yalım mı önde?

Haber 29-03-2024 14:15

Trabzon yerel seçimleri canlı sonuçları! Trabzon'daki seçimde AK Parti'nin adayı Ahmet Metin Genç mi CHP'nin adayı Hasan Süha Saral mı önde?

31 Mart yerel seçimlerinin sonuçları merakla takip ediliyor. Partiler adayarını seçti, çalışmalar tamamlandı. Artık söz seçmenlerde. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna kim oturacak? AK Parti'nin adayı Ahmet Metin Genç mi, CHP'nin adayı Hasan Süha Saral mı?

Haber 29-03-2024 13:13

Canlı Tokat seçim sonuçları! Tokat'taki seçim sonuçlarında AK Parti'nin adayı Eyüp Eroğlu mu yoksa CHP'nin adayı Murat Yazıcı mı kazanacak?

Seçime sayılı günler kala seçmenlerin heyecanı da dorukta. İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerin dışında Anadolu'daki belediyelerde son durum merak ediliyor. Tokat'ta seçim yarışının AK Parti'nin adayı Eyüp Eroğlu ve CHP'nin adayı Murat Yazıcı arasında geçmesi beklenirken seçmenlerin tercihi ne olacak?

Haber 29-03-2024 13:10

Kendisine oy vermeyeceğini söyleyen kişiyi yumruklamıştı! BBP'li Belediye Başkanı Enver Aputkan kendini bakın nasıl savundu

Antalya'nın Serik Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Başkan Adayı Enver Aputkan, kendisine oy vermeyeceğini söyleyen emekli esnaf Muhammet Büyükkaya'yı (70) tartaklayıp, yumruk attığı olaya ilişkin açıklama yaptı. Aputkan, "Sağduyulu davranıp uzaklaşmaya çalışsam da bu şahıs ısrarla bağırıp çağırıp, ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu. Biz de insanız, biz kimseye bağırıp çağırıp hakaret etmiyorsak, kimsenin de şahsıma bu kadar hakaret etmeye hakkı yoktur" dedi.

Haber 29-03-2024 11:59

CHP belediye başkan adayı 'miting saati satıldı' dedi, partisinden istifa edip AK Parti'ye geçti

CHP Bitlis Belediye Başkan Adayı Selim Soyugüzel, bugün yapılması planlanan miting saatinin partisinin il başkanı tarafından para karşılığı satıldığını ileri sürmesinin ardından adaylıktan ve partisinden istifa edip AK Parti'ye katıldı. Soyugüzel'e parti rozetini AK Parti İl Başkanı Kadir Köstekçi taktı. CHP İl Başkanı Metin Güzelkaya ise iddialar için, "Parayla pulla işim olmaz. Yasada miting alanlarının siyasi parti veya bağımsız adaylar arasında değiştirilebilir ibaresi yer almaktadır" dedi.

Haber 28-03-2024 16:59

Belediye Başkanı makam aracında bir değişiklik fark etti! Kamera kayıtlarını izleyince... Akılalmaz 'izleme' iddiası

Afyonkarahisar’da belde belediye başkanının makam aracına izinsiz binen 5 genç aracın motor kaputunu açıp ardından fotoğrafını çekerek olay yerinden uzaklaştı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda gençlerin olayı başkanı takip etmek için cihaz yerleştirmek amacı ile yaptıkları iddia edildi.

Haber 16-03-2024 12:30

Edirne Belediye Başkanı Gürkan hastaneye kaldırıldı! Anjiyo olup, tedaviye alındı

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'dan korkutan haber geldi. Gürkan, göğsündeki ağrı nedeniyle gittiği hastanede yapılan anjiyo sonucu tedaviye alındı. Gürkan'ın kalp damarlarından birinde darlık tespit edildi.

Haber 09-03-2024 00:52

Elazığ'da fuhuş operasyonu! AK Partili belediye başkanı tutuklandı

Elazığ'da düzenlenen fuhuş operasyonu kapsamında, fuhşa teşvik ve aracılık ile yer temin ettikleri belirlenip gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı. Şüpheliler arasında AK Partili Mollakendi Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan'ın da olduğu öğrenildi. AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Doğan’ın kesin ihraç istemiyle merkez disiplin kuruluna sevk edildiğini söyledi. İşte detaylar...

Haber 05-03-2024 17:59

Yıkılmayan hanedanlık! İlçede 64 yıldır aynı soyisim iktidarda! Başka soyisimli birini seçmiyorlar

31 Mart seçimlerine yaklaşılırken ilgi çeken bir detay daha ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde Trabzon'un Of ilçesini 150 yıldır aynı ailenin yönetmesi gündem olmuştu. Bu kez de Trabzon'un bir diğer ilçesi Araklı kamuoyunda kendine yer buldu. Araklı da 1960'tan bu yana aynı aile tarafından yönetiliyor. 64 yıllık sürede partiler değişti isimler değişti ancak soyisimler hep aynı kaldı. İşte detaylar...

Haber 27-02-2024 11:19

Başkan adayından görülmemiş evlilik vaadi! 'Bekar kimse kalmayacak'

Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesi bağımsız belediye başkan adayı Fahrettin Bozkurt, ilçe meydanında toplanan vatandaşlara hitap etti. Vaatlerini anlatan Bozkurt, belediye başkanı seçilmesi halinde ilçede bekar kimse kalmayacağını ifade etti. Bozkurt, "Burada bir bekar gençlik koyarsam beni burada parçalasınlar. Devletten alırsam alırım almazsam param var harcarım" dedi.

Haber 23-02-2024 12:45

İYİ Parti Belediye Başkan adayına yapılan ilginç istek şaşkına çevirdi! Nereden bulayım ben?

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, seçim çalışmaları sırasında vatandaşın isteğiyle şaşkına döndü. Bir vatandaş, Yılmaz’dan kendisine uygun bir eş bulmasını istedi. Başkan adayı ise "Nereden bulayım ben?” diye cevap verdi.

Haber 22-02-2024 19:15

AK Parti'nin Elbistan adayı Abdullah Yener, adaylıktan çekildi

Kahramanmaraş'ta AK Parti'nin Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Yener, adaylıktan çekildiğini duyurdu.

Haber 18-02-2024 16:59

Sosyal medyadan duyurdu! CHP'den aday gösterilmeyen Mesut Yar kararını açıkladı

Gazeteciliği bıraktığını açıklayıp Aralık ayında ekranlara veda eden Mesut Yar, "Ayrılma nedenim çoğunuzu şaşırtacak" diyerek Datça Belediye Başkanı aday adayı olduğunu açıklamıştı. CHP'den Datça Belediye Başkan aday adayı olan ünlü televizyon programcısı Mesut Yar, aday gösterilmeyince yeni kararını paylaştı.

Magazin 05-02-2024 20:08

Yeniden aday gösterilmeyen belediye başkanı istifa etti! Zehir zemberek sözler: 'Diktatör var dediler, diktatör içimizdeymiş'

Malatya'nın Hekimhan İlçe Belediye Başkanı Turan Karadağ, yeniden aday gösterilmemesi üzerine partisi CHP'den istifa etti. Basın toplantısı düzenleyip açıklamalarda bulunan Karadağ, "Kongre sürecinde Kemal Kılıçdaroğlu'na destek çıktığımız için bizimle oyun oynadılar. 'Diktatör var' dediler; halbuki diktatör içimizdeymiş" ifadelerini kullandı.

Haber 30-01-2024 11:30

Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, CHP'den istifa etti! 'İhanete uğradım'

Artvin’in Şavşat ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Nihat Acar, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Başkan Acar, “Cumhuriyet Halk Partisi Şavşat ilçe yönetim kurulunun ihanetine uğradım" dedi. İşte detaylar...

Haber 21-01-2024 11:59

AK Parti İstanbul’da 3 isimden vazgeçti! Erdoğan karar verdi, İstanbul’da üstü çizilen isimler belli oldu

Yerel seçim öncesi AK Parti İstanbul’daki hazırlıklarını bugün tamamladı. Murat Kurum’un adaylığının açıklanmasının ardından ilçe belediye başkan adayları da belli oldu. AK Parti 2019 yılında İstanbul’da kazandığı 24 ilçeden 21’inde aynı isimle yola devam kararı aldı. 3 ismin ise üstü çizildi.

Haber 20-01-2024 11:35

AK Parti'de telefonlar bu kez İstanbul’un ilçeleri için çaldı! İşte AK Parti İstanbul İlçe Belediye Başkan adayları…

AK Parti’de yerel seçimlerde İstanbul’da Murat Kurum’un aday olarak açıklamasının ardından gözler ilçeler çevrildi. AK Parti'nin 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul İlçe Belediye Başkan adaylarının da belli olduğu öğrenildi. Liste ortaya çıktı, ilçe belediye başkan adaylarına görevleri tek tek tebliğ edildi. İşte AK Parti’nin ilçe belediye başkan adayları…

Haber 20-01-2024 08:17

Canlı yayında 'istifa' çıkışı stüdyoyu hareketlendirdi! Tanju Özcan imzaladı, o kağıt ekranlara yansıdı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın 'istifa' çıkışı canlı yayına damgasını vurdu. Özcan'ın bir önceki "Siyaseti bırakırım" açıklamasının tartışıldığı sırada Özcan iddiasını somutlaştırmak üzere farklı bir yola gitti. Yayın sırasında bir kağıda şartlı istifasını yazan Özcan altına da imzasını attı. O anlar çok geçmeden sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Haber 19-01-2024 08:55

Rüşvet operasyonu sonrası görevden uzaklaştırılmıştı! Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin istifa etti

Bilecik Belediyesine yönelik rüşvet operasyonunun ardından görevden uzaklaştırılan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, görevinden istifa etti.

Haber 09-01-2024 17:25

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu oldu! İYİ Parti'den geçmiş rozetini Erdoğan takmıştı...Nebi Hatipoğlu kimdir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün düzenlenen aday tanıtım toplantısında AK Parti'nin belediye başkanı adaylarını açıkladı. İYİ Parti’den istifa ederek Eskişehir Milletvekili olarak AK Parti’ye katılan Nebi Hatipoğlu AK Parti'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Peki Nebi Hatipoğlu kimdir? İşte detaylar...

Haber 07-01-2024 15:08

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu... AK Parti'nin İstanbul adayı Pazar günü açıklanacak!

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Pazar günü açıklanacak. Erdoğan, Ankara adayının da Ankara'da açıklanacağını duyurdu.

Haber 04-01-2024 15:37

Gölpazarı Belediye Başkanı Suer, trafik kazasında yaralandı

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer ile bir kişi yaralandı.

Yurthaber 25-12-2023 07:32

Düzce Belediye Başkanı Özlü'nün park halindeki otomobili alev alev yandı! Araç kullanılamaz hale geldi

Düzce'de, bir site içerisinde park halinde olan Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'ye ait otomobil, motor kısmının tutuşmasıyla alev alev yandı.

Haber 23-12-2023 21:03

CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLDU MU? İstanbul, Ankara, İzmir belediye başkanları kimler oldu? Ekrem İmamoğlu yeniden aday mı? 5 il açıklandı!

CHP belediye adayları belli oldu mu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Gelen son dakika açıklamasına göre 2024 yerel seçimleri için beş ilin belediye başkanı adayı belli oldu. Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Tanju Özcan'ın yeniden aday olup olmadıkları merak ediliyor. Peki, CHP ADAYLARI BELLİ OLDU MU? İstanbul, Ankara, İzmir belediye başkanları kimler oldu? Ekrem İmamoğlu yeniden aday mı? 5 il açıklandı!

Haber 14-12-2023 21:01

100 oy alarak belediye başkanı olan Hetemi, aylardır ofisinden çıkamadı

Kosova'daki Leposaviç Belediyesi'nin Başkanı Arnavut kökenli Lulzim Hetemi, Sırpların boykot ederek katılmadığı yerel seçimlerden sadece 100 oy alarak belediye başkanı olmuştu. Arnavutlarla Sırplar arasında artan tansiyon nedeniyle Hetemi, seçildiği Nisan ayından bu yana başkanlık ofisinden çıkamadı.

Haber 13-12-2023 09:42

Sarıkamış Belediye Başkanı kalp krizi ardından beyin kanaması geçirdi

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde göğüs ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede kalp krizi geçirdiği anlaşılan MHP'li Belediye Başkanı Harun Hayali, tedaviye alındığı yoğun bakım ünitesinde bu kez beyin kanaması geçirdi. Sağlık heyeti, Başkan Hayali'nin ambulans uçakla İzmir Dokuz Eylül Hastanesi’ne sevkine karar verdi.

Haber 08-12-2023 00:40

CHP'li Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer fıtık ameliyatında hayatını kaybetti

Aydın’ın Çine İlçe Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer (50), Malatya İnönü Üniversitesi Hastanesi’nde göbek fıtığı ameliyatı sırasında yaşamını yitirdi. CHP lideri Özgür Özel ve Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesaplarından taziye mesajı yayınladı.

Haber 07-12-2023 21:10

Eski Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen hayatını kaybetti

Eski Bakırköy belediye başkanı ve Galatasaray yöneticisi Ateş Ünal Erzen, 78 yaşında hayatını kaybetti.

Haber 22-11-2023 20:29

Özgür Özel o başkanları işaret etti! İşte koltuğu sallantıda olan 3 isim

CHP lideri Özgür Özel, 2024 yerel seçimler öncesinde, partisinin 11 mevcut büyükşehir belediye başkanı ile ilgili '2019'a göre geriye giden 3 isim var' açıklamasında bulundu. Kulislerde bu isimlerin yeniden belediye başkan adayı gösterilmeyeceği konuşulurken, bunların kimler olduğu da merak konusu oldu. Fatih Portakal, bu isimlerin kimler olabileceğini açıkladı. İşte detaylar...

Haber 16-11-2023 09:50

Belediye başkanı merdiven boşluğuna düştü, iki bacağı da kırıldı

İzmir’de Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, tadilatı devam etmekte olan müştemilatının kontrolünü yaptığı esnada koruyucu zemin plakanın yerinden oynaması sonucu merdiven boşluğuna düştü. Kazada Kılıç'ın her iki bacağında da kırık meydana geldiği öğrenildi.

Haber 14-11-2023 15:30

Yunanistan'da skandal! Belediye Başkanı sel mağduru vatandaşı tokatladı...

Yunanistan'da etkili olan yağışlar beraberinde sel felaketini getirdi. İkinci kez yaşanan selde Volos kentinin Belediye Başkanı Ahileas Beos, selden etkilenen bir mağdurla tartıştıktan sonra vatandaşa tokat attı. O anlar böyle kaydedildi.

Haber 02-10-2023 10:50

Eski Kıyıköy Belediye Başkanı 'Rüşvet'ten yargılanıyordu! Cezası belli oldu

Kırklareli'nin Vize ilçesi Kıyıköy beldesinin eski belediye başkanı Ender Sevinç'in, 'Rüşvet' suçlamasıyla tutuksuz yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, Ender Sevinç'i, 'Rüşvet almak' suçundan 5 yıl 6 ay 20 gün hapis cezasına çarptırdı. İşte detaylar...

Haber 22-09-2023 15:33