Ben Olmayinca Haberleri

Olympiakos maçında oyundan alınan Fred'den İsmail Kartal'a tepki! 'Neden ben?'

Konferans Ligi rövanş mücadelesinde Yunan ekibi Olympiakos ile karşılaşan Fenerbahçe'de oyundan alınan Fred, İsmail Kartal'a tepki gösterdi. İşte detaylar...

Spor 2024-04-18 23:55:59

Tanju Özcan'ın eşi belediyeye karşı protesto eylemine katılıp meclisi bastı! Ben de seni protesto ediyorum, bu akşam geç geleceğim eve

Bolu Belediyesi Meclisi'nde Gölcük Tabiat Parkı sınırları içerisinde yaptırılan bungalov evler krizi yaşandı. Aralarında Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan’ın eşi Meral Özcan’ın da olduğu Gölcük Platformu üyeleri ellerinde pankartlarla meclise gelerek protesto eylemi düzenledi. Eşi Meral Özcan’a seslenen Tanju Özcan, "Bir taraftan demokrasi açısından mutlu oldum. Yani karı- koca aynı düşünmek zorunda değil. Gerçi ben de seni protesto ediyorum, bu akşam geç geleceğim eve" dedi.

Haber 2024-04-18 22:13:24

25 yıldır sırtında duran devasa kistin patladığı anı sosyal medyadan paylaştı! Bunu izlemeyi midem kaldırmaz

İngiltere'nin Bristol şehrinde çekilen görüntülerde Dave Andrew isimli bir adam sırtında 25 yıldır duran devasa kistin patlatıldığı anı paylaştı. Sırtındaki irinin aktığı anı sosyal medyadan paylaşan adamın görüntüsü kısa sürede viral oldu. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı ise görüntülerin paylaşılmasına tepki göstererek, "Ben neden böyle bir şey izledim" yorumunu yaptı.

Trend 2024-04-18 15:01:18

Taciz iddiasıyla tekme tokat dövülmüştü! Uzman çavuşun ifadesi ortaya çıktı: 'Bir şey yapacak olsam...'

Şırnak’ta bir kadını taciz ettiği iddiasıyla darp edilen uzman çavuşun mahkemede verdiği ifade ortaya çıktı. Zanlı, “Yardım edin” diye bir ses duyarak binaya girdiğini ve içerideki kadınların bağırmaya başladığını söyleyerek, "Ben 15 yıldır kamu hizmeti yapıyorum. Böyle bir hareketi yapacak biri değilim. Kesinlikle ne cinsel amaçlı ne de başka bir amaçla müştekiye dokunmadım. Bir şey yapacak olsam tasarlardım ve bu şekilde hareket ederdim" dedi.

Haber 2024-04-18 12:59:12

Yılmaz Erdoğan'ın açıklamasından sonra Cansu Taşkın'dan göndermeli paylaşım! Sen onları terk edebilecek kadar...

Yılmaz Erdoğan'ın, birliktelik yaşadıklarını iddia ederek sosyal medyada fotoğraf ve videolar yayan Cansu Taşkın hakkında dava açacağı iddialarıyla ilgili sessizliğini bozmuş ve "Ben kimseyi dava etmeyeceğim" demişti. Erdoğan'ın açıklamasından sonra Cansu Taşkın'dan göndermeli paylaşım geldi.

Magazin 17-04-24 11:04

Şarkıcı Doğuş'un eşi Hoşkedem Hidayetkızı aşk pozuyla dikkat çekti! Yaşlı görünüyor yakışmıyor...

"Gamsız" ve "Ben Sensiz Ne Yaparım?" gibi hit olmuş şarkılarla tanınan Doğuş'un eşi Hoşkedem Hidayetkızı aşk pozuyla dikkat çekti. İhanet iddialarıyla gündeme gelen çift adeta düşman çatlattı.

Magazin 17-04-24 08:43

Toplu taşımanın ortasında bir anda kendisini yere atıp yılan gibi sürünmeye başladı! Çevredekiler kahkahalarına engel olamadı

Fransa'da kaydedildiği iddia edilen görüntüler sosyal medya kullanıcıları arasında popüler olurken görenlere adeta 'Ben ne izledim' dedirtti. Görüntülerde bir kişinin toplu taşıma aracının ortasında bir anda kendisini yere atıp yılan gibi süründüğü anlar yer aldı. O anlara yorum yağdı.

Trend 17-04-24 08:01

Selen Görgüzel takipçisinin yaptığı yoruma sinirlendi! Ben kimsenin yavrusu değilim

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel son dönemde açıklamaları ve estetikleriyle gündemden düşmüyor. Görgüzel bu kez bir takipçisine verdiği yanıtla gündeme geldi. 'Yavrum' diyen takipçisinin yorumuna sinirlenen Görgüzel, "Annem babam dışında kimsenin yavrusu değilm" dedi.

Magazin 16-04-24 16:46

Ayhan Bora Kaplan'ı mahkemede sinirlendiren iddia: Ben geri zekalı mıyım? TRT önündeki fotoğrafı da soruldu

Türkiye'deki en azılı çetelerden birine ismini veren Ayhan Bora Kaplan, hakkındaki 'Süleyman Soylu' iddiasına mahkemede yanıt verdi. Kaplan'a ayrıca 15 Temmuz 2016'da TRT Genel Müdürlüğü önünde çekilen ağır silahlı fotoğrafı da soruldu. Türkiye'den kaçmak üzereyken yakalandığı iddiasını reddeden Kaplan, "Ben geri zekalı mıyım?" diye çıkıştı.

Haber 16-04-24 16:04

Istakoz krizi gündemdeydi! Armağan Çağlayan'ın Ajda Pekkan'la yaşadığı zorlu Istakoz anısı herkesi şaşırttı

Istakoz meselesi gündemdeyken ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan da geçmişte Ajda Pekkan'la yaşadığı bir anıyı anlattı. Çağlayan, "Ajda Hanım 'Istakozları yiyemem' dedi, ben alerjisi var sandım ama konu farklıymış" ifadelerini kullandı.

Magazin 16-04-24 14:22

Akşener'in profiline tıklayan Fatih Portakal inanamadı! Canlı yayında kameraya gösterdi... 2-3 gündür tuhaf bir gelişme yaşanıyor

İYİ Parti'de genel başkanlığı devretmesi beklenen Meral Akşener'in sosyal medya hesabında son günlerde attığı adımlar gündem oldu. Akşener peş peşe birçok İYİ Partiliyi ve gazeteciyi ya engelledi ya da takipten çıktı. Bu isimler arasında koltuğuna talip olanlar gibi gazeteciler Fatih Portakal ve İsmail Saymaz da vardı. Fatih Portakal'ın canlı yayında "gereksiz bir kapris, çocukça bir hareket" tepkisi dikkat çekti. İsmail Saymaz da "Ben şanslı gruptanım" dedi.

Haber 16-04-24 09:15

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu 'annemi bulmak istiyorum' dedi! Müge Anlı'dan cevap gecikmedi

Geçtiğimiz aylarda evlilik dışı ilişkisinden ikiz kızları olduğu ortaya çıkan Metin Akpınar kızı Duygu Nebioğlu son dönemde babası ile yaşadığı gerginliklerle yeniden gündemde. Geçtiğimiz günlerde 'Ben annemi bulmak istiyorum, bunun için Müge Anlı'dan yardım talep ediyorum' diyen Nebioğlu'na Müge Anlı'dan yanıt gecikmedi.

Magazin 16-04-24 08:26

TV yayın akışı 16 Nisan 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

16 Nisan 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 16 Nisan Salı Bahar, Alita: Savaş Meleği, Ben Bu Cihana Sığmazam, Hedefim Sensin, Mehmed: Fetihler Sultanı, Yabani ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 16 Nisan Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 16-04-24 07:23

'Bakanlık personeliyim' dedi, öfkelenip polisleri tehdit etti!

Kırıkkale'de gelin arabasının plakasını "Evleniyoruz" yazısıyla kapatan sürücü, kendisine kesilen para cezasının ardından öfkelendi. Bakanlık personeli olduğunu öne süren sürücü E.C., polis memurunu, "Allah, bir adli işlemde seni benle karşılaştırır" sözleriyle tehdit etti. "Memur memura böyle yapıyorsa ben de böyle yapacağım" da diyen E.C, polislere ceza fişini de atarak, cezanın e-devletine gönderilmesini istedi.

Haber 14-04-24 15:37

Kütahya Valisi 'Ben yetkilerimi kullanarak kapattım' demişti! Yeniden açılan pavyonlarla ilgili yeni karar

Kütahya'da kapatılan pavyonlar, mahkemenin verdiği kararla 3 ay sonra açılmıştı. Pavyonlar bu sefer de Bursa Bölge İdare Mahkemesi’nin ruhsatlarını iptal etmesiyle ikinci kez mühürlenerek kapatıldı. Daha önce pavyonların kapatılmasıyla ilgili olarak Kütahya Valisi Musa Işın, "Ben yetkimi kullanarak kapattım. Devlet eliyle açılan bu bataklık kurutulmalıydı" demişti.

Haber 13-04-24 19:16

TV yayın akışı 13 Nisan 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

13 Nisan 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 13 Nisan 2024 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Taş Kağıt Makas, Kardeşlerim, Hayalimdeki Düğün, Gönül Dağı, Korkma Ben Yanındayım ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 13-04-24 07:19

Hakan Çalhanoğlu: Galatasaray’a duyduğum sevgiyi, saygıyı hiçbir zaman saklamadım

Inter’de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, verdiği bir röportajda yanlış anlaşıldığını belirterek, "Ben her zaman dürüstlüğe önem verdim ve Galatasaray’a duyduğum sevgiyi, saygıyı hiçbir zaman saklamadım. Hiçbir kulübe hiçbir zaman bir saygısızlık yapmam söz konusu olmadı, olmaz" dedi.

Spor 12-04-24 12:00

Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç, paylaştığı videonun ardından intihar girişiminde bulundu: 'Olmadı, artık dayanacak gücüm kalmadı'

Eski futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç'ın son paylaştığı video sosyal medyada gündem oldu. Emre Aşık ile olayı boşanma süreciyle gündem olan Yağmur Sarnıç, çektiği videoda "Olmadı, artık dayanacak gücüm kalmadı. Ben bunlarla baş edemem, o yüzden kendimi öldürmeye karar verdim" dedi. İhbar üzerine ikamete giden polis ekipleri, Yağmur Sarnıç’ın fazla antidepresan ilacı kullanarak intihara kalkıştığını belirledi.

Magazin 11-04-24 18:16

Ben Bu Cihana Sığmazam’dan bomba ayrılık! Final yaklaşırken vedalar artacak

atv’nin salı akşamları yayınlanan dizisi “Ben Bu Cihana Sığmazam”ın güçlü oyuncu kadrosunda bir ayrılık yaşanacak. Dizide Erman Barka rolüne hayat veren Levent Özdilek diziye veda ediyor.

Magazin 10-04-24 15:32

Yüzünü gerdiren Cenk Eren kendini paylaşmaya doyamadı! Sakal bıyık yok deyince...

Yüz gerdirme operasyonu olan Cenk Eren ameliyatın ödemi geçince kendini paylaşmaya doyamadı. "Ben Türkiye'nin George Clooney'siyim" diyen Cenk Eren son halini paylaşınca yine gündem oldu.

Magazin 10-04-24 08:00

CHP Hatay için pes etmiyor, Özgür Özel de kolları sıvadı: 'Başka ihtimal yok! Bizzat ben yapacağım'

Hatay'da seçim sonrası tartışmalar bitmek bilmedi! Yüksek Seçim Kurulu (YSK) son olarak CHP'nin itirazını reddetmişti. Ancak CHP lideri Özgür Özel, "Hatay seçimlerinin iptal olması dışında bir ihtimal yoktur" diyerek sürecin takipçisi olacağını belirtti.

Haber 09-04-24 16:52

Mağarada depreme yakalandılar! İzlerken bile anksiyetiniz tutacak... Ben niye nefessiz kaldım?

Bir mağarada keşif gezisi yapan grup, depreme yakalandı. Su dolu mağarada yaşanan gerilim dolu dakikalar anbean kameraya yansıdı. Söz konusu görüntüleri izleyenlerin sosyal medyadaki yorumları ise dikkat çekti: "Ben niye nefessiz kaldım?"

Haber 09-04-24 14:57

'Hocayım' diye mezarlıkta geziyordu! Polis 'dua oku' deyince foyası ortaya çıktı: Nasıl okuyamadım

Ramazan bayramı arifesinde mezarlıktaki yakınlarını ziyaret eden çok sayıda vatandaş sahte hocalarla karşılaştı. Adana polisi harekete geçerek sahte hocaları mezarlıkta sınava tabi tuttu. Kuran-ı Kerim ile dolaşan şahıslara tek tek önce dua sonra Yasin Suresi okutuldu. Duaları okuyamayanlar mezarlığın dışına çıkarılırken bir sahte hocanın, "Ben dua biliyorum. Nasıl yanlış okudum, doğru okudum. Bana ne kadar para verirlerse o kadar kazanıyorum” demesi dikkat çekti.

Haber 09-04-24 13:00

40 yıldır yaşadığı evini kaybetti! 'Ben çocukları uyardım, müdahale edemedim'

Antalya'da talihsiz bir olay meydana geldi. Çocukların kapı önünde sünger yakmasıyla çıkan yangında tek katlı müstakil ev ile evin önünde bulunan Büyükşehir Belediyesi'ne ait sinekle mücadelede kullanılan kamyonet küle döndü. Dumandan etkilenen ev sahibi Fatma Özdemir'e ilk müdahalesi olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılırken, eşi Mehmet Ali Özdemir ise "Sünger olunca müdahale edemedim, alevler boyumu geçti. Gidecek bir evim yok. 40 yıldır yaşadığım evimi kaybettim" dedi.

Haber 08-04-24 23:57

Cenk Eren yüzünü gerdirip Ben Türkiye'nin George Clooney'siyim demişti! Son halini paylaştı

Yüz gerdirme operasyonu olup dile düşen Cenk Eren "Ben Türkiye'nin George Clooney'siyim" demişti. Cenk Eren günler sonra yüzünün son halini de sosyal medyadan paylaştı.

Magazin 07-04-24 07:40

Canlı yayında İmamoğlu'nu ölümle tehdit etti! Skandal anlar: Ya ben ya başka biri onu yaşatmaz

Geçtiğimiz günlerde AK Partili bir koordinatörle 'araba istedin' tartışması yaşayan sosyal medya trolü Mert Armağan'ın canlı yayınında skandal anlar yaşandı. Programa konuk olarak katılan Nevzat Kaya adlı kişi açık açık İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ölümle tehdit etti. Tepki çeken sözlerin ardından Mert Armağan'dan açıklama geldi.

Haber 06-04-24 09:41

TV yayın akışı 6 Nisan 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

6 Nisan 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 6 Nisan 2024 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Üç Kız Kardeş, Bay Link Kayıp Efsane, Gönül Dağı, Korkma Ben Yanındayım ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 06-04-24 07:27

Meral Akşener'den gündem olan sözler! Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a 'hırsız' göndermesi: 'Çok üzgünüm'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, isim vermeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş'a göndermede bulundu. Nevşehir'de konuşan Akşener, "Hepimiz dürüstlük nutukları atıp, dürüst olduğuna kefalet koyup, seçilmesine vesile olduğumuz kişilerin daha sonra kocaman birer hırsız olduğunu anladığımızda, çektiğimiz acıları anlatmam mümkün değil. Mesela ben çok üzgünüm" dedi.

Haber 05-04-24 21:51

Bayern Münih'in yıldızı Alphonso Davies depresyona girdi, sadece 5 arkadaşının olduğunu açıkladı!

Bayern Münih'in 23 yaşındaki Ganalı yıldızı Alphonso Davies, verdiği bir röportaj ile herkesi üzdü. Sadece 5 arkadaşının olduğunu söyleyen Davies kendisi için "Ben popüler bir kaybedenim" ifadelerini kullandı.

Spor 04-04-24 16:33

Eski başkandan devir teslim töreninde tepki çeken sözler: 'Faşist bir insana başkanım demeleri...'

Muğla’nın Datça ilçesinde ilk döneminde atama, ikinci döneminde ise seçilmiş başkan olarak görev yapan ve 31 Mart’taki seçimlerde aday olmayan Gürsel Uçar, yeni seçilen Aytaç Kurt’a görevi teslim ederken tepki çeken sözlere imza attı. Uçar, "Belediyeye her aldığımız kişi Cumhuriyet Halk Partili. Ben belediyeye almış olduğumuz o Cumhuriyet Halk Partililerin bir MHP’li faşist insana kim olursa olsun, ’Başkanım’ demesini içime sindiremiyorum" dedi.

Haber 04-04-24 14:10

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a çağrı! Konuşmaya hazırım diyerek göndermede bulundu: Yeter ki sandalye kırık olmasın!

31 Mart'ta en yakın rakibine yüzde 10 fark atarak seçimleri kazanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulundu. İBB Başkanı İmamoğlu, "Ben buradan açık ve net söylüyorum ne zaman diler ve arzu ederseniz İstanbul'un geleceğini Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan sizinle konuşmaya hazır bir Ekrem İmamoğlu var. Yeter ki sandalye kırık olmasın" ifadelerini kullandı.

Haber 04-04-24 11:49

Özgür Özel'den ses getirecek çıkış! 'Artık birinci partiyiz' dedi ve ekledi 'Erdoğan'ı arayacağım'

31 Mart seçimlerinin ardından siyasi arenadaki hareketlilik devam ediyor. Bayramın yaklaşmasıyla CHP lideri Özgür Özel merak edilen detayı açıkladı. Canlı yayına katılan Özel, Erdoğan'ın geçen bayramda kendini aramadığını belirterek, "Geçen bayram o birinci partiydi ben seçim başarısı elde etmiştim. Onun araması münasip olurdu beni aramadı diye ben partilerinde beni arayan en üst rütbedeki kişiyi aramıştım. Şimdi biz birinci partiysek şimdi Sayın Cumhurbaşkanını aramak bana düşer." dedi.

Haber 04-04-24 09:45

Mansur Yavaş'tan 8 isme çağrı! Kabul etmeyenlerin hepsi gitti diyerek seslendi, rahatsız olduğu konuyu açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı (ABB) rekor bir oyla yeniden kazanan Mansur Yavaş, bu sonucu beklediğini belirterek, "Bazı anketlerde yüzde 65 çıktığını da duyuyorduk" dedi. Gözüne rantı kestirenlerin artık ABB’ye gelmediklerini ve gelemeyeceklerini söyleyen Yavaş, "Kaybettiğimiz sekiz ilçe belediye başkanına çağrıda bulunuyorum. Yapmazsanız da siz bilirsiniz. Ben daha önce teklifi yaptım, kabul etmediler. Etmeyenlerin hepsi gitti" dedi.

Haber 03-04-24 09:08

İzmir sokaklarında cesetle sokak sokak araba turu! Yakalanınca Ben kadınım, sonradan erkek oldum dedi, yakayı ele verdi

Emanet ettiği parayı geri alamadığı kuyumcuyu sevgilisiyle arabada öldürdüler, cesediyle İzmir sokaklarında sokak sokak araba turu attılar! İzmir'in kanını donduran kuyumcu cinayetinin zanlısı günlerdir firari olarak aranıyordu. Üç ilde aranan zanlı cinayet mahallinde bulundu, "Ben kadınım, sonradan erkek oldum" deyince polis incelemede gerçeği ortaya çıkardı.

Haber 02-04-24 09:48

Kirli Sepeti'nin güzeli Bestemsu Özdemir 'estetik' açıklamasıyla gündem oldu! 'İhtiyaç Duymadım' dedi dillere düştü

Şimdilerde Kirli Sepeti dizisinde hayat verdiği Yasemin karakteriyle adından sıkça söz ettiren Bestemsu Özdemir estetik açıklamasıyla gündem oldu. Yıllar içindeki değişimiyle dikkat çeken Özdemir 'Ben estetiğe ihtiyaç duymadım' deyince dillere düştü. Bestemsu Özdemir'e sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 02-04-24 08:09

Acun Ilıcalı yine çılgına döndü! Yunus Emre diskalifiye mi olacak? 'Bu belayı çekmek zorunda...'

Survivor All Star'da heyecan hiç bitmiyor. Yarışmanın yeni bölümüne Seda ve Yunus Emre arasındaki gerilim damga vurdu. Ada konseyinde Yunus Emre 'Acun abi ben kafayı yiyeceğim' deyince Acun Ilıcalı yine çılgına döndü. Acun Ilıcalı 'Sen nerede zannediyorsun kendini' diyerek Yunus Emre'ye tepki gösterdi. Fragmandaki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 02-04-24 07:37

TV yayın akışı 2 Nisan 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

2 Nisan 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 2 Nisan Salı Bahar, Uçuş Planı, Ben Bu Cihana Sığmazam, Organize İşler 2 Sazan Sarmalı, Mehmed: Fetihlerin Sultanı, Yabani ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 2 Nisan Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 02-04-24 07:14

Alişan ve Şahan Gökbakar birbirini engelledi! Alişan sebebini açıkladı

Fenerbahçe taraftarı olan Alişan, Galatasaraylı Şahan Gökbakar'a sosyal medya üzerinden yaptığı gönderme hakkında konuştu. Şarkıcı, "O beni engelledi, ben onu engelledim. Hep birlikte birbirimizi engelledik" dedi.

Magazin 01-04-24 12:03

İmamoğlu seçim biter bitmez Erdoğan sorusuna yanıtıyla dikkat çekti: Ben onlara formülü vereyim, belki şansları olur

İkinci kez girdiği İBB seçiminden bir kez daha zaferle çıkan Ekrem İmamoğlu, Saraçhane'deki konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sorularına verdiği yanıtlarla da gündeme geldi. "Ben onlara formülü vereyim" diyerek rakiplerine göndermede bulunan İmamoğlu "Bu seçim mesajlarla dolu" diye konuştu.

Haber 01-04-24 12:00

Fatih Altaylı 'Ben Şükrü Genç’i yolda görsem elini sıkmam' demişti! Sarıyer'den bağımsız aday olan Genç'i programına konuk aldı, sebebini böyle açıkladı

CHP'de yeniden aday gösterilmeyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, bağımsız aday olarak seçime katılacak. Gazeteci Fatih Altaylı, "Yüzüne bakmam, elini sıkmam" sözleriyle eleştirdiği bağımsız aday olan Şükrü Genç’i kanalında konuk etti. Altaylı, Genç'i neden konuk ettiğini de açıkladı.

Haber 30-03-24 19:05

Ünlü anketçi Hakan Bayrakçı 'O alınmış bu alınmış ben işime bakarım' dedi İstanbul'daki son seçim anketini duyurdu

Pazar günü 81 ilde sandıklar kurulacak fakat seçim akşamı en çok merak edilen, takip edilen yer İstanbul olacak. İstanbul'da Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında kıyasıya bir yarış var, dengeler sürekli değişiyor. Kamuoyu Hakan Bayrakçı'nın anketinin sonuçlarını merak ederken deneyimli isim Enver Aysever'in canlı yayınına katıldı ve İstanbul'daki seçim anketindeki son durumu anlattı.

Finans 27-03-24 14:21

İETT otobüsünde kavga! Şoför ile yolcu birbirine girdi: 'Seni kimseye bırakmam, boksörüm lan ben'

Bayrampaşa'da duraklarda kapıları erken kapattığı iddia edilen İETT otobüsü şoförüyle bir yolcu arasında tartışma çıktı. Otobüs şoförü, "Bırakırım bu mesleği. Burada beklerim seni. Seni kimseye bırakmam. Boksörüm lan ben" diyerek yolcunun üzerine yürüdü. O anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Haber 26-03-24 13:50

Her gören onu Afrikalı zannediyor ama İzmitli! Afro-Türk Zehra Özdemir sosyal medyadan seslendi... Ben burada doğdum

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yaşayan Afro Türk Zehra Özdemir'i gören herkes onu Afrikalı zannediyor. Zehra’nın doğma büyüme İzmitli Türk olduğunu öğrenince ise kimse şaşkınlığını gizleyemiyor. Türk olduğunu öğrendiklerinde insanların verdikleri tepkileri sık sık sosyal medyadan paylaşan Özdemir son olarak ise bir teyzeyle yaşadığı diyaloğu anlattı.

Trend 26-03-24 10:01

TV yayın akışı 26 Mart 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

26 Mart 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 26 Mart Salı Bahar, İnci Taneleri, Ben Bu Cihana Sığmazam, K-9, Mehmed: Fetihlerin Sultanı, Yabani ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 26 Mart Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 26-03-24 07:31

Emirgan'daki villalar gündem olmuştu! Ekrem İmamoğlu'ndan açıklama

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,6 milyar TL değerinde 3 villasının olduğu ve bu villaları mal beyanında göstermediği iddia edildi. Söz konusu iddiaya katıldığı canlı yayında cevap veren İmamoğlu "Ben kişisel mal varlığımın dışında gerek olmadan eşimin de mal varlığını açıkladım. Aynı zamanda şirkette hissesi olan bir insanım. Bu daha önceki beyanlarımda da var. Bizim gizlimiz saklımız yok. Oradaki mülkümüz İmamoğlu inşaatın üzerinedir" dedi.

Haber 25-03-24 22:33

Kredi çekmek hayal oldu! 100 bin TL'lik ihtiyaç kredisinin geri ödemesini gören vazgeçiyor... Aylık taksidi bakın ne kadar oldu?

Kredi faizleri aldı başını gitti. Her geçen gün artan faiz oranlarıyla birlikte kredi çekmek neredeyse hayal oldu. Bankalar, özellikle ihtiyaç kredisinin faiz oranlarında son günlerde artışa gitti, öyle ki 100 bin TL'lik bir ihtiyaç kredisinin geri ödemesini gören vatandaşlar, bankanın kapısından giremez oldu. Toplamda 50 bin TL'lik geri ödemeyi görenler "Bankaya 'ben çektim yarısını da sana vereyim' diyoruz" yorumunda bulunuyor. Peki 100 bin TL'lik ihtiyaç kredisinin aylık taksidi ne kadar?

Finans 25-03-24 15:18

Erdoğan'ın hedef almasından saatler sonra Mansur Yavaş'tan gündem yaratan çıkış! Ben her pazartesi karşıladım onu, bir yerim mi eksildi?

Seçime bir hafta kala Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki sözleriyle gündeme damgasını vurdu. İftar programında yaptığı konuşmada bir kez daha belediye başkanı adayı olmayacağını yineleyen Yavaş, "Ankara için, Ankara'nın hakkı için ben sayın cumhurbaşkanına çıktım. Her pazartesi gittim, havaalanında karşıladım. Bir yerim mi eksildi?" sözleriyle de dikkat çekti.

Haber 24-03-24 16:45

Bakan Uraloğlu taksi durağına gelen telefonu cevapladı: Ben Bakanım, siz adres verin!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara'da bir taksi durağını ziyaret etti. Ziyaret sırasında taksi durağına gelen bir müşteri telefonunu cevaplayan Uraloğlu, müşterinin 'Taksi var mı?' sorusuna, "Ben Ulaştırma ve Altyapı Bakanıyım, bu akşam nöbetçi benim, taksimiz var, siz adres verin" diyerek yanıtladı.

Haber 24-03-24 10:43

Özgür Özel'den o isimle ilgili dikkat çeken sözler! Bahçeli'ye dosyalar gittiğinde 'Vallahi ben bunlara inanmam' demedi

CHP lideri Özgür Özel, Manisa'da yaptığı konuşmada MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Özel, "Cengiz Ergün artık Manisa'ya zulmettiğin günlerin sonu geldi, yeni başkanın adı, artık Ferdi" derken Devlet Bahçeli ile alakalı da çarpıcı ifadeler kullandı. Özel, "Bahçeli'ye bununla ilgili dosyalar gittiğinde Devlet Bey, 'Vallahi ben bunlara inanmam' demedi" dedi.

Haber 23-03-24 14:52