Bennur Esen Atay Haberleri

Sıfır Atık Yarışması’ndan Niğde’ye birincilik ödülü

Sıfır Atık Yarışmasında Niğde Yeşilgölcük Şehit Recep Tektaş Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Emirhan Esen Türkiye Birincisi oldu.

Yurthaber 2024-04-04 11:40:52

Çankırı Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Esen, seçim sonuçlarını değerlendirdi:

Çankırı Belediye Başkanlığına kesin olmayan sonuçlara göre yeniden seçilen MHP'li İsmail Hakkı Esen, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Yurthaber 2024-04-01 08:48:22

Hazal Kaya saçlarını kısacık kestirdi! Yeni imajıyla şaşırttı

Ali Atay ile mutlu bir beraberlik sürdüren ve bir süredir ekranlardan uzak olan Hazal Kaya imajıyla gündemde. Saçlarını kısacık kestiren Hazal Kaya'nın son halini görenler şaşırdı.

Magazin 2024-03-31 07:16:42

Canlı Çankırı seçim sonuçları! Çankırı'daki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Hüseyin Filiz mi, CHP adayı İlhan Tekin mi, MHP adayı İsmail Hakkı Esen mi kazanacak?

Yerel seçim heyecanı dorukta, Türkiye nefesini tutmuş durumda! Bazı illerin seçim sonuçları merakla bekleniyor. Bunların arasında İstanbul, Ankara ve Bursa gibi büyükşehirler; Bolu, Çanakkale, Çankırı gibi iller var. Sandıktan çıkacak sonuçlar Çankırı'daki vatandaşlar tarafından da merak konusu. Çankırı'daki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Hüseyin Filiz mi, CHP adayı İlhan Tekin mi yoksa mevcut belediye başkanı ve MHP Çankırı Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Esen mi kazanacak?

Haber 2024-03-29 15:22:54

Sokak ortasında acımasızca katledildi, vahşetin detayları ortaya çıktı! Takip edip eve giriş ve çıkış saatlerini öğrendi...

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde Gülhan Esen (25), işe giderken başından vurularak öldürüldü. Henüz 7 aylık evli olan Gülhan Esen'in cinayet şüphelisi, eski erkek arkadaşı M.T. çıktı. Şüphelinin, yaklaşık 1 hafta önce işe başlayan Esen'i takip ederek eve giriş ve çıkış saatlerini öğrendiği, olay günü ise evinin önünde Esen'in çıkmasını beklediği, sonra da olayı gerçekleştirdiği belirtildi. M.T.'nin, Esen'in 7 ay önce yaptığı evliliği kabullenemediği, genç kadını takıntı haline getirdiği öğrenildi.

Haber 17-03-24 17:59

Galatasaray'ın yeni yıldızı Derrick Köhn isim vermeden Fenerbahçe'ye göndermede bulundu!

Geldiği günden bu yana performansıyla fırtına gibi esen Derrick Köhn, Galatasaray'ın resmi YouTube kanalında yaptığı açıklamalarda ezeli rakip Fenerbahçe'ye isim vermeden göndermede bulundu. İşte detaylar...

Spor 14-03-24 17:03

Bahar Fırsatları başladı! Bütçe dostu alışveriş sepeti hazırlamanın şimdi tam zamanı

Beklenen büyük gün geldi, Bahar Fırsatları başladı! İki hafta sürecek büyük indirim etkinliği kapsamında öne çıkan fırsatları sizin için seçtik. Ünlü markalarda esen indirim rüzgarlarından faydalanmak için acele edin. İşte detaylar!

Haber 11-03-24 11:19

Aşk-ı Memnu'nun Nihal'i Hazal Kaya'dan yıllar sonra gelen itiraf! Kocası hastalığını açıkladı

Oyuncu Hazal Kaya, eşi Ali Atay ile katıldığı YouTube programında, bayılma hastalığı olduğunu açıkladı. Oyuncu Aşk-ı Memnu dizisindeki Nihal karakterinin sürekli bayılmasına gönderme yaparak "Nihal'in laneti geldi bayılma hastası oldum" ifadelerini kullandı.

Magazin 05-03-24 11:20

Metro kan gölüne dönmüştü! Dikkat çeken taciz iddiası: 'Kadının kalçasına dokundu...'

Bursa'da metroda 'yan bakma' iddiasıyla çıkan kavgada Deniz Temurtürkan'ı (32) göğsünden bıçaklayarak yaralayan Emre Esen (24), 'haksız tahrik' indirimi ile 8 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Esen savunmasında, olay günü Temurtürkan'ı metroda bir kadını taciz ederken gördüğünü iddia etti. İşte detaylar...

Haber 25-01-24 11:15

İstanbul sürprizi! Başak Demirtaş ve Barış Atay aday mı olacak? TİP 'ten açıklama geldi, gözler DEM Parti'ye çevrildi

Yerel seçim öncesi gözlerin çevrildiği İstanbul'da Başak Demirtaş sürprizi gündeme geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yeniden aday olduğu megakentte, muhalefet cephesinde İYİ Parti ve DEM Parti'nin adayları merak konusu olurken, cezaevinde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın ismi kulisleri hareketlendirdi. Demirtaş'tan da 'adaylık' için yeşil ışık geldi. Öte yandan TİP'in de Barış Atay'ı İstanbul'da aday göstereceği iddia edildi. TİP lideri Baş'tan da açıklama geldi.

Haber 22-01-24 07:06

Gündemden düşmeyen İYİ Parti'de rüzgar devam ediyor: 21 istifa daha

Son haftaların en çok konuşulan siyasi partisi olan İYİ Parti'de şiddetli esen istifa rüzgarı durmak bilmiyor. Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'da 12 bin 750 kişi istifa etmişti. Bugün de Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 21 kişi daha istifasını sundu.

Haber 18-12-23 20:48

Finali olay olmuştu! Ali Atay Son Yaz dizisi hakkında ilk kez konuştu: Canan'ın ölmemesi gerekiyordu

Son günlerde Ödlümlü Dünya 2 filmi ile gündem olan Ali Atay, Leyla İle Mecnun'un ardından en çok sevilen dizisi Son Yaz ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncunun dizi ile ilgili söyledikleri oldukça dikkat çekti.

Magazin 10-12-23 23:00

Gülşen Bubikoğlu doğum gününü kutladı! Yeşilçam'ın güzeli yıllara meydan okuyor

Cüneyt Arkın ve Tarık Akan ile oynadığı yapımlarla hafızalara kazınan Yeşilçam'ın en güzel kadınlarından Gülşen Bubikoğlu 69. yaşını kutladı. Şimdilerde gözlerden uzak sakin bir yaşam süren Bubikoğlu sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de bir dönem rüzgar gibi esen Bubikoğlu, güzelliğiyle adeta yıllara meydan okuyor.

Magazin 06-12-23 14:09

'Ölümlü Dünya 2' yılın rekor açılışını yapan Türk komedi filmi oldu

Yapımını TAFF Pictures’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Cemal Okan’ın üstlendiği, yönetmenliğini Ali Atay’ın yaptığı, senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin kaleme aldığı, başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken” Ölümü Dünya 2 “bu yılın en iyi açılış yapan Türk komedi filmi oldu.

Magazin 04-12-23 16:42

Usta oyuncu Mehmet Esen siyasete atıldı! O partiden belediye başkanlığı aday adayı oldu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Son Yaz, Menajerimi Ara ve son olarak Yalı Çapkını dizisinde rol alan usta oyuncu Mehmet Esen siyasete atıldı. Sine-Sen Genel Başkanı ve oyuncu Mehmet Esen, 31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlerde CHP'den Adalar Belediye Başkanlığı aday adayı oldu. Mehmet Esen, adaylık haberini sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Magazin 02-12-23 16:52

Ali Atay'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Ölümlü Dünya 2 filminin fragmanı paylaşıldı! Geri sayım başladı

Senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi'nin kaleme aldığı "Ölümlü Dünya 2" filminin vizyona girişi için geri sayım başlamışken merakla beklenen yapımın fragmanı da paylaşıldı. Yönetmen koltuğunda Ali Atay'ın yer aldığı film şimdiden fragmanıyla sevenlerinin beğenisini topladı.

Trend 17-11-23 15:39

Ünlü rapçi Kolera hayranının isteğini kırmadı ve ayak fotoğrafı paylaştı! Feda olsun fetişimize

Kolera lakaplı rapçi Esen Güler bir hayranından gelen isteği kırmadan ayaklarının çıplak fotoğrafını paylaşarak dikkatleri üzerine çekti. Ünlü rapçi sosyal medya hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşıma, "Feda olsun fetişimize" notunu ekledi.

Magazin 08-11-23 15:35

Matematik parkı ziyaretçi akınına uğruyor

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay tarafından hizmete sunulan Prof. Dr. Aziz Sancar Matematik ve Bilim Parkı, Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçi akınına uğruyor.

Yurthaber 02-11-23 14:10

Ölümlü Dünya 2 filminin yeni afişi paylaşıldı! Vizyon tarihi kesinleşti... Sosyal medyada çok konuşuldu

Senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi'nin kaleme aldığı "Ölümlü Dünya 2" filminin yeni afişi paylaşıldı. 1 Aralık'ta vizyona gireceği açıklanan film şimdiden sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başardı.

Trend 31-10-23 15:43

Yeşilçam'ın sarışın güzeli Itır Esen sağlık durumunu açıkladı! Ünlü isimler yalnız bırakmadı

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Itır Esen bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. “Geri döndüm” diyen Esen son sağlık durumunu açıkladı. Usta oyuncuya ünlü isimlerden de destek yağdı.

Magazin 31-10-23 14:12

Şırnak Valisi Atay, Gabar Dağı bölgesindeki petrol kuyularında incelemelerde bulundu

Şırnak Valisi Cevdet Atay, Gabar Dağı bölgesindeki petrol üretim kuyularında sondaj çalışmalarını inceledi, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yurthaber 19-10-23 13:48

Leyla ile Mecnun'un yıldızı Ali Atay hastalığını açıkladı! Ekrana ara vermesinin sebebi bakın neymiş

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Leyla ile Mecnun dizisinde hayat verdiği Mecnun Çınar karakteri ile hafızalarımıza kazınan Ali Atay uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam sürüyordu. Oyuncu ve yönetmen Ali Atay ekrana neden ara verdiğini açıkladı.

Magazin 06-10-23 17:06

Yedi Numara'nın Ankara Pilici'ydi! Ayça Mutlugil son haliyle şaşırttı! Eşi de çok ünlü çıktı

2000'li yılların başında fırtına gibi esen Yedi Numara dizisinin oyuncuları dönem dönem konuşuluyor. TRT1'in en çok izlenen dizilerinden olan Yedi Numara'da çapkınlığıyla bilinen Ayten'i canlandıran Ayça Mutlugil yıllar sonra ortaya çıktı. Görenler tanıyamadı.

Magazin 16-09-23 20:42

Kılıçdaroğlu'na ateş püskürdü! Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay zehir zemberek sözlerle istifa etti: Özlem Çerçioğlu hakkındaki sözleri dikkat çekti

Aydın Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, Kemal Kılıçdaroğlu'na ve partisine yönelik zehir zemberek sözlerle CHP'den istifa etti. Efeler'deki delege seçimlerinde usulsüzlük yapıldığını ancak itirazlarına sonuç alamadıklarını belirten Atay, aleyhine yazılar yazdırıldığını öne sürdü. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkındaki açıklamaları da gündem yaratan Atay, Kılıçdaroğlu’na "Aman beni karıştırma! Ben hiçbir şeyini örnek almıyorum onun" diye seslendi.

Haber 12-09-23 16:41

Aydın Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, CHP'den istifa etti:

Aydın'ın Efeler ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, CHP'den istifa ettiğini, görevine bağımsız olarak devam edeceğini açıkladı.

Yurthaber 12-09-23 14:37

Milletvekili seçilememişti! Barış Atay oyunculuk ve yönetmenliğe geri dönüyor

Eski TİP Hatay Milletvekili Barış Atay, seçimlerde yeniden vekil seçilememişti. Atay, ara verdiği oyunculuk ve yönetmenlik kariyerine yazdığı yeni tiyatro oyunuyla dönüyor.

Magazin 10-09-23 14:58

Usta oyuncu Mehmet Esen'i yıkım ölüm! Acı haberi sosyal medyadan duyurdu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Son Yaz, Menajerimi Ara ve son olarak Yalı Çapkını dizisinde rol alan usta oyuncu Mehmet Esen bir süredir sağlık sorunları yaşayan ve yatağa mahkum kalan annesi Suzan Esen'i kaybetti. Ünlü isim, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 31-08-23 10:19

Arkadaşlarıyla birlikte Çeşme'ye gitmişti... Genç Veli'den 25 gündür haber alınamıyor! Elimde bir tek fotoğrafı kaldı

İzmir'de, 15 Temmuz'da arkadaşlarıyla birlikte eğlenmek için Çeşme'ye giden Veli Eren Atay'dan (19) 25 gündür haber alınamıyor. Veli Eren'in annesi Ebru Atay ise çocuğunun bulunması için vatandaşlara yardım çağrısında bulundu. Anne Ebru Atay, "Onu çok özledik. Acımız çok büyük. Elimde bir tek fotoğrafı kaldı. Kokusunu özledim" dedi. Veli Eren'in babası Mehmet Atay ise Halktan yardım istiyorum. Bize onlar yol gösterecekler. İnşallah oğlumuza kavuşacağız" diye konuştu.

Haber 09-08-23 12:04

Türkiye güzeli seçilip tacı geri alınmıştı! Itır Esen'in yeğeni şimdi de iddialı dizinin kadrosuna dahil oldu

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Itır Esen'in kendisiyle aynı adı taşıyan yeğeni Itır Esen 2017 Miss Turkey yarışmasında birinci olmuştu. Yarışmanın ardından attığı skandal bir tweet nedeniyle tacı geri alınan Itır Esen şimdi de iddialı dizinin kadrosuna dahil oldu. 1999 doğumlu olan genç isim mankenlik deneyiminin ardından oyunculuk alanına yöneldi.

Magazin 03-08-23 17:09

Kemer Mezarlığı’nda cenaze defin edecek yer kalmadı

Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan Kemer Mezarlığı’nın normal şartlarda yaklaşık 2 aylık bir süresi kaldığını ifade eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, yer olmaması sebebiyle artık defin işlemlerinin Kuyulu Mahallesi’nde gerçekleştirileceğini söyledi.

Yurthaber 02-08-23 14:34

'Tek olmasını istiyorum' diyerek su altında yaptığı pankartlı evlilik teklifi şaşkına çevirdi

Yalova'da kız arkadaşı Feyza Ünal ile denizde tüplü dalış yapan Kenan Esen, hazırladığı pankartla evlilik teklifinde bulundu. Hayatında ilk kez dalış yapmanın heyecanını yaşayan Ünal, sürpriz evlilik teklifini kabul etti.

Haber 25-07-23 16:48

Fotoğraf tartışması kanlı bitti! Düğün sonrası damadın amcası ve sağdıcını öldürdü... Yeni detaylar ortaya çıktı

Kocaeli'de düğün fotoğrafçısı M.Y ve oğulları düğünde tartıştıkları damat Güven Esen’in evini basıp silahla ateş açtı. Olayda, damadın amcası ve arkadaşı öldü, 4 kişi yaralandı. Tedavi gördüğü hastanede yaşanan saldırının detaylarını anlatan damat Güven Esen, "Düğün sonrasında evime gittiğimde fotoğrafçının ağabeyi beni arayıp konum istedi. Ben de konuşacaklarını düşünerek adresi söyledim. Meğerse konuşmaya değil saldırmaya gelmişler" dedi.

Haber 18-07-23 16:09

Düğünden sonra dehşet! Fotoğrafçı ve oğulları damadın evini bastı... 2 ölü, 4 yaralı

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde, düğün fotoğrafçısı ve oğulları düğünde tartıştıkları damat G.E.'nin evini basıp silahla ateş açtı. Olayda, damadın amcası İdris Esen ve arkadaşı Ömer Torun hayatını kaybetti. G.E. ile birlikte biri 9 yaşında 4 kişi ise yaralandı. Düğünün ardından adeta vahşetin yaşandığı olayın ardından ailenin akrabası olanları anlattı ve "Olayı bu duruma getirecek hiçbir sebep yoktu" dedi.

Haber 17-07-23 15:30

Barış Atay Türkiye'yi terk etti iddialarına tepkisiz kalmadı

Oyuncu ve eski TİP Milletvekili Barış Atay sosyal medyada gündem oldu. "Barış Atay Türkiye’yi terk etti" iddiaları kısa sürede yayılınca Atay Twitter hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Magazin 16-07-23 08:51

Sevenlerinden dua istemişti! Yeşilçam güzeli Itır Esen'den haber var! 15 gün daha...

Yeşilçam'ın sayılı güzellerinden olan Itır Esen, geçtiğimiz gün sağlık sorunu nedeniyle hastaneye yatırılmıştı. Bir ameliyat geçiren usta oyuncu sevenlerinden dua istemişti. Itır Esen'in son durumu hakkına son dakika gelişmesi yaşandı.

Magazin 07-07-23 10:42

Yeşilçam'ın sarışın güzeli Itır Esen'den üzen haber! Dualarınızı bekliyorum

Yeşilçam’da sayısız filmde rol alan Itır Esen bir dönemin unutulmaz isimleri arasında yer alıyor. Gülen Gözler ve Aile Şerefi filmlerinde güzelliği ile dikkat çeken usta oyuncu sık sık son hali ile gündem oluyor. Şimdilerde 66 yaşında olan Esen sosyal medya hesabından üzen bir paylaşım yaptı.

Magazin 05-07-23 10:05

Tetikçinin Oğlu'nun Sarp komiserinin iki kardeşi de oyuncu çıktı! Meğer herkes tanıyormuş

Sezonun yeni yapımlarından biri olan Tetikçinin Oğlu kısa sürede final yapan dizilerden biri oldu. Şevket Çoruh, Timuçin Esen, Genzo Özak gibi başarılı oyuncu kadrosunda oyuncu Kaya Akkaya da bulunuyordu. Dizide 'Sarp komiser'e hayat veren oyuncu Kaya Akkaya'nın ikizi ve ablası da kendisi gibi oyuncu çıktı. Herkesin yakından tanıdığı bu isimleri görenler şaştı kaldı. İşte Kaya Akkaya'nın oyuncu kardeşleri...

Magazin 04-07-23 20:21

Aile'nin Hülya Soykan'ı Nur Sürer'in yeni projesi belli oldu! Timuçin Esen ile başrolü paylaşacak

Show Tv'nin fenomen dizisi Aile'de Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolde yer alan Nur Sürer'in yeni projesi belli oldu. Aile dizisinin 13. bölümde sezon finali yapmasıyla birlikte tatile çıkan Nur Sürer yeni bir projeye daha başlayacağını açıkladı.

Magazin 05-06-23 15:35

Tetikçinin Oğlu bu akşam yok mu, neden yok? Tetikçinin Oğlu yeni bölüm ne zaman? 30 Mayıs 2023 FOX TV yayın akışı

Tetikçinin Oğlu dizi neden yok sorusu merak ediliyor. Başrollerini Timuçin Esen, Şevket Çoruh, Genco Özak gibi isimlerin paylaştığı Tetikçinin Oğlu dizisinin yeni bölümü Fox Tv'nin 30 Mayıs 2023 tarihli yayın akışı listesinde dizinin yayın saatinde yer almadı. Diziyi seyretmek isteyenler Tetikçinin Oğlu'nun yeni bölümüne ilişkin sorgulamalarına hız kazandırdı. Peki, Tetikçinin Oğlu bu akşam yok mu, neden yok? Tetikçinin Oğlu dizisi yeni bölüm ne zaman? İşte merak edilenler...

Magazin 30-05-23 20:56

Yer: Sivas! Ağacın dallarındaki tabutu gören şaşkına dönüyor, hikayesi ise...

Sivas'ta bir mesire alanında ağacın dallarına yerleştirilen tabut, görenleri şaşkına çeviriyor. Tabut kadar tabutun oraya konulma nedeni de dikkat çekiyor. Esen kardeşler tabutu ağaçların tepesine, ölümü hatırlatması, ölümün unutulmaması için koyduklarını söyledi.

Haber 20-05-23 07:59

Tetikçinin Oğlu bu akşam yok mu, neden yok? Tetikçinin Oğlu dizisi yeni bölüm ne zaman? 16 Mayıs 2023 FOX TV yayın akışı

Tetikçinin Oğlu dizi neden yok sorusu merak edildi. Başrollerini Timuçin Esen, Şevket Çoruh, Genco Özak gibi isimlerin paylaştığı Tetikçinin Oğlu dizisinin yeni bölümü Fox Tv'nin 16 Mayıs 2023 tarihli yayın akışı listesinde dizinin yayın saatinde yer almadı. Diziyi seyretmek isteyenler Tetikçinin Oğlu'nun yeni bölümüne ilişkin sorgulamalarına hız kazandırdı. Peki, Tetikçinin Oğlu bu akşam yok mu, neden yok? Tetikçinin Oğlu dizisi yeni bölüm ne zaman?

Magazin 16-05-23 20:33

Barış Atay, Kerem Fırtına, İlyas Salman seçimde ne yaptı? İşte meclise giremeyen ünlü isimler

Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncusu Bahadır Yenişehirlioğlu AK Parti sıralarından meclise girerken Mehmet Aslantuğ, Barış Atay, İlyas Salman gibi isimler ise meclise giremedi. Barış Atay, Kerem Fırtına, İlyas Salman gibi ünlü isimler seçimde ne yaptı merak edildi. İşte meclise giremeyen ünlü isimler...

Magazin 15-05-23 14:23

Efeler’den önemli kentsel dönüşüm hamlesi

Efeler Belediyesi bünyesinde Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kurulması için Belediye Meclisinde karar alınırken, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, "Yaşamak için kentsel dönüşüm yapmak zorundayız" dedi.

Yurthaber 03-05-23 11:54

Gülen Gözler'in Hasret'i Lale Ilgaz'ın son hali görenleri şaşırttı! Yeşilçam'ın kıvırcık güzelini bir de şimdi görün

Gülen Gözler filminde canlandırdığı Hasret karakteriyle hafızalara kazınan Lale Ilgaz'ın son hali olay oldu. Münir Özkul, Adile Naşit, Ayşen Gruda, Itır Esen, Müjde Ar ve Şener Şen gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı Gülen Gözler filminde ailenin beş kızından en küçüğünü canlandıran Lale Ilgaz, bir reklam filminin ardından beyaz perdeye geçiş yapmıştı. İşte, Gülen Gözler ile tanındıktan sonra adeta sırra kadem basan oyuncu Lale Ilgaz'ın son hali...

Magazin 23-04-23 16:08

Hazal Kaya'dan eşi Ali Atay ile dudak dudağa poz!

Hakkında 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlanmasıyla gündeme gelen Hazal Kaya son pozuyla beğeni topladı. Oyuncu Kaya eşi Ali Atay'ın doğum gününü dudak dudağa bir pozla kutladı.

Magazin 21-04-23 11:40

Transferde Alexander Sörloth bombası patlıyor! Herkes şaştı kaldı

Son olarak Real Sociedad'da forma giyen, bir dönem Trabzonspor'da da fırtına gibi esen Alexander Sörloth için sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor 20-04-23 07:41

Tetikçinin Oğlu'nun yıldızları Şevket Çoruh ve Timuçin Esen arasında gerginlik iddiası!

Ekranların yeni dizisi Tetikçinin Oğlu hem konusu hem de oyuncularıyla dikkat çekiyor. Dizinin çekimleri sırasında başrol oyuncuları Şevket Çoruh ve Timuçin Esen arasında gerginlik yaşandığı iddia ediliyor. Öte yandan Timuçin Esen'in yönetmen Yağız Alp Akaydın ile arasında kavga çıktığı da iddialar arasında.

Magazin 18-04-23 22:20

Tetikçinin Oğlu 2. bölüm ne zaman? Tetikçinin Oğlu dizisi yeni bölüm bu akşam var mı? İşte son bölüm özeti...

Tetikçinin Oğlu dizisi 2. bölüm heyecanla bekleniyor. Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle yayın hayatına merhaba diyen Tetikçinin Oğlu dizisi, seyircilerin beğenisini aldı. Dizide, Şevket Çoruh İskender Karayurt (İsko), Timuçin Esen ise Korkmaz rolünü canlandırıyor. 18 Mart Salı günü Tetikçinin Oğlu dizisinin yeni bölümü sorgulanmaya başladı. Peki, Tetikçinin Oğlu 2. bölüm ne zaman? Tetikçinin Oğlu dizisi yeni bölüm bu akşam var mı?

Magazin 18-04-23 18:42

Tetikçinin Oğlu'nun yıldızı Timuçin Esen'in eşi bakın kim çıktı! Güzelliğine bakan bir daha baktı

Birçok sinema ve dizi projesinde yer alan başarılı oyuncu Timuçin Esen şimdilerde Şevket Çoruh ile başrolünü paylaştığı Tetikçinin Oğlu dizisinde Korkmaz karakterine hayat veriyor. Başarılı performansı ile dikkat çeken ünlü oyuncunun özel hayatı da merak konusu oldu. Timuçin Esen'in eşi de kendisi gibi ünlü bir isim çıktı.

Magazin 18-04-23 15:10