Berat Albayrak Haberleri Ve Son Dakika Berat Albayrak Haberleri

Berat Albayrak Haberleri Ve Son Dakika Berat Albayrak Haberleri

Berat Albayrak 2018 - 2020 yılları arasında Türkiye’de Hazine ve Maliye Bakanı olarak görev almış bir siyasetçidir. 21 Şubat 1978 İstanbul doğumludur. Albayrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Esra ile evlidir. Bu evlilikten dünyaya gelen 4 çocukları bulunmaktadır.

Albayrak, İstanbul Üniversitesinin İşletme Bölümünü İngilizce olarak bitirmiştir. Daha sonra yurt dışına çıkarak New York’ta bulunan Pace Üniversitesinde İşletme üzerine yüksek lisans yapmıştır. Türkiye’ye döndükten sonra Kadir Has Üniversitesinde finans ve bankacılık üzerine yazdığı çalışmasını tamamlamıştır.

Bir dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı yapmış olan Berat Albayrak aynı zamanda iş adamıdır. New York’ta bulunduğu süreçte Çalık Holding’in ABD ofisinde finans direktörü olarak çalışmıştır.

Berat Albayrak Haberleri

Şirin Payzın ve konukları konuşurken... Halk Tv'de dikkat çeken anlar! Berat Albayrak'la ilgili tekzip metni programın ortasında ekrana yansıdı

Halk Tv'deki 'Şirin Payzın ile Sözüm Var' programı sırasında eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'la ilgili tekzip metni yayımlandı. Şirin Payzın'ın konuklarıyla değerlendirmelerde bulundukları sırada, kanal yönetimi söz konusu düzeltme metinini ekrana vermek durumunda kaldı. Bunun üzerine Payzın, "Verelim! Buyrun" dedi. Söz konusu anlar ise sosyal medyada çok konuşuldu.

Haber 13-02-2024 11:11

O iddialar sonrası dönercide ortaya çıktı! Sosyal medyadan böyle paylaştı: 'Londra'da dedikleri Berat Albayrak...'

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bugün öğle saatlerinde İstanbul'un Beykoz ilçesinde bulunan bir dönercide görüntülendi. Kavacık'taki ünlü dönercide ailesiyle birlikte yemek yiyen Berat Albayrak'ın o anları sosyal medyada dikkat çeken bir notla paylaşıldı.

Haber 21-07-2022 17:46

CHP'ye tazminat davası! Berat Albayrak'ın avukatı açıkladı: Tamamı bağışlanacak!

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın avukatı İsa Sinan Göktaş, Cumhuriyet Halk Partisi'ne ilişkin kazandıkları dava konusunda açıklamada bulundu. Göktaş, dava sonucunda tahsil edilecek 60 bin liranın, Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfına bağışlanacağını ifade etti.

Haber 01-07-2022 20:01

Trabzonspor şampiyon oldu, Berat Albayrak gözyaşlarını tutamadı

Trabzonspor, cumartesi günü Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluğunu ilan etti. Yıllar sonra gelen şampiyonluk sonrası eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Haber 02-05-2022 18:48

Eski Bakan Berat Albayrak'tan kitap: Burası çok önemli!

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Burası Çok Önemli" ismiyle kitap çıkarıyor. Kitabın cuma günü itibarıyla satışta olacağı açıklandı. Berat Albayrak'ın Burası Çok Önemli kitabı, Cuma gününden itibaren satışa sunulacak. Kitabın tanıtımını da Turkuvaz Kitap yaptı.

Haber 07-03-2022 14:31

Berat Albayrak, Çamlıca Camii'nde görüntülendi

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın, Çamlıca Camisi'ndeki cuma namazında çekilen bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı.

Haber 07-05-2021 22:33

Ali Babacan'dan Berat Albayrak açıklaması: Boş koltuk bile ülkeye kazandırdı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Babacan açıklamasında Berat Albayrak'la ilgili olarak, "Bakan ortadan kayboldu ertesi gün piyasalar düzeldi, faizde düşüş, kurda düşüş oldu. Boş koltuk bile ülkeye kazandırdı." ifadelerini kullandı.

Haber 20-04-2021 02:41

Eski Ekonomi Bakanı Masum Türker'den Berat Albayrak açıklaması

Eski Başbakan Bülent Ecevit'in döneminde ekonomi bakanlığı yapan, 2009-2015 yılları arasında Demokratik Sol Parti genel başkanlığı görevini yürüten Masum Türker, Türk ekonomisine yönelik saldırı olduğunu savundu. Türker, saldırının nedeninin yurt dışındaki rezervlerin Türkiye'ye getirilmesi olduğunu ileri sürdü. "Bence Berat Albayrak başarılıydı, başarısız değildi." diyen Türker, "Türkiye'de ekonomik bozukluk yaratmak için ciddi bir baskı sürecini sürdürüyorlar." açıklamasında bulundu.

Haber 11-04-2021 22:47

Berat Albayrak kabineye geri dönecek mi? Dikkat çeken iddia

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın kabineye yeniden döneceği söylentileri gündem yaratırken, gazeteci Sevilay Yılman dikkat çeken bir iddiayı yazdı.

Haber 01-04-2021 09:24

Meral Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Berat Albayrak' tepkisi

İYİ Parti Lideri Akşener, partisinin Meclis'teki grup toplantısında yaptığı konuşmada, Berat Albayrak'ın yeniden göreve geleceği iddialarına dayanarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirdi. Akşener, "Tekrar bu konularla anılmasını bile, son derece saçma ve sakıncalı buluyorum. Ama maalesef, Sayın Erdoğan, saçmalama konusunda, çıtayı uzaya çıkardığından, maalesef kesin konuşamıyorum." dedi.

Haber 31-03-2021 14:18

Rasim Ozan Kütahyalı'dan flaş Berat Albayrak iddiası

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'ın yerine Şahap Kavcıoğlu'nun getirilmesinin ardından Berat Albayrak ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya attı. Kütahyalı, "Berat Albayrak'ın muhteşem ve kuvvetli dönüşüne hazır olun" ifadelerini kullandı.

Haber 22-03-2021 10:20

Kulisleri hareketlendiren iddia: Berat Albayrak'a yeni görev verilecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a yönelik muhalefetin eleştirilerine cevap vermesi Meclis kulislerinde 'Albayrak’a yeni görev verilecek' iddiasının konuşulmasına yol açtığı belirtildi.

Haber 11-03-2021 08:36

Son Dakika: Berat Albayrak geri mi dönüyor? Flaş kabine değişikliği iddiası: 5 bakan değişecek

Son dakika haberine göre kabine değişikliği iddiası gündem yarattı. Ankara kulislerinde 5 bakanın değişeceği ve Berat Albayrak'ın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak yeniden kabineye girebileceği konuşuluyor.

Haber 25-02-2021 12:17

Davutoğlu'ndan Berat Albayrak açıklaması

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Berat Albayrak'ın milletvekili olması için sayın Cumhurbaşkanı ilk konuyu açtığında ben neredeyse kendisine yalvardım, 'sizin bir yakınınızın siyasete girmesi herkese zarar verir, yapmayın' dedim. Sonra Berat Albayrak bakan yapılmak istendiğinde yine yalvardım. Dinletemedim" ifadelerini kullandı.

Haber 24-02-2021 22:08

Sosyal medya bu iddiayı konuşuyor: Özgür Demirtaş, Berat Albayrak'a CV gönderdi

Finans profesörü Özgür Demirtaş'ın, geçmiş yıllarda Berat Albayrak'a CV gönderdiği iddiası sosyal medyanın gündemine oturdu. Demirtaş'ın ayrıca, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için adının geçtiğini fakat kabul etmediğini söylediği öne sürüldü. Konuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan Demirtaş ise olayı yalanladı. İşte sosyal medyayı sallayan olayla ilgili detaylar.

Haber 23-02-2021 14:31

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan Berat Albayrak açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "18 Şubat itibarıyla, Merkez Bankasının net döviz rezervleri, eksi 600 milyon dolar. Merkez Bankasının kasasında kendine ait döviz bırakmamışsınız." dedi. Öztrak, "Biz bu soruları millet adına soruyoruz. Ama saray ve şürekası avazı çıktığı kadar bağırıyor. Bugün de bu konuda uzun süredir sus pus olan AK Parti Genel Başkanının katıldığını gördük. Hayırdır? Damada yeni bir koltuk mu hazırlanıyor?" diye konuştu.

Haber 22-02-2021 19:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İzmir 7. Olağan İl Kongresi'nde konuştu: (2)

"Berat Bey'in ifa ettiği görevlerdeki en büyük talihsizliği, 'damat' sıfatının, birikimi, gayreti ve başarısının önüne geçirilmiş olmasıdır" - "Türkiye'nin enerji alanında yaptığı atılımların temelinde Berat Bey'in bakanlığı döneminde geliştirdiği strateji ve hazırlıklar bulunuyor" - "Son zamanlarda CHP ve şürekası, eski bakanımız Berat Albayrak'ı ve onun nezdinde tüm ailemle birlikte şahsımı hedef alan bir kampanya yürütüyor" - "Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin başında, siyasetin kendi mecrasında oraya gelmiş genel başkan olarak değil, bir proje olarak bulunmaktadır"

Yurthaber 22-02-2021 16:00

Bakan Elvan'dan CHP'ye Berat Albayrak tepkisi

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, "Sn. Berat Albayrak aleyhinde CHP tarafından yürütülen haksız ve seviyesiz söylemleri şiddetle kınıyorum" açıklamasında bulundu.

Haber 21-02-2021 23:08

İletişim Başkanı Altun: Siyaset adı altında dedikodu yapıyorlar

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhuriyet Halk Parti'li (CHP) yöneticilerin Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak'a yönelik eleştirilerine tepki göstererek, "Siyaset adı altında dedikodu yapıyor, iftira atıyor, seri halde yalan söylüyorlar" ifadelerini kaydetti.

Haber 21-02-2021 21:39

Son Dakika! AK Parti Sözcüsü Çelik'ten CHP'nin Berat Albayrak'la ilgili açıklamalarına tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "CHP'nin Sayın Albayrak'ı hedef alan kirli dili, bir iftira furyası ile birlikte linç kampanyasıdır. CHP'nin bu çirkin dilini kınıyoruz, Türk siyasetine yakışmadığını ve iftira kampanyası olduğunu bir kez daha vurguluyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 21-02-2021 20:45

Berat Albayrak'ın avukatından açıklama: Karalama kampanyasına karşı yasal yola başvurulacak

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın avukatı İsa Sinan Göktaş tarafından bir açıklama yapıldı. Açıklamada, CHP'nin Berat Albayrak'a yönelik söylemlerine karşı 500 bin TL'lik dava açılacağı ve kazanılacak tazminat tutarının PKK ile mücadelede hayatını kaybedenlerin ailelerine bağışlanacağı bildirildi.

Haber 20-02-2021 19:25

Bakan Soylu: Tayyip Erdoğan siyaseti bıraktığı andan itibaren siyaset yapmam

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayında soruları yanıtladı. Soylu, "Boğaziçi'nde gözaltına alınanlardan 79'u DHKP/C, TKP-ML dahil olmak üzere terör örgütü üyesi" dedi. Soylu, "Cemil Bayık 3 gün önce HDP'ye talimat verdi. 'Gerillaya çok yük getiriyorsun. Sahaya girin ve gerillanın yükünü alın, eylemlere başlayın' diyor" ifadelerini kullandı. Soylu, "Tayyip Erdoğan siyaseti bıraktığı andan itibaren siyaset yapmam" dedi.

Haber 02-02-2021 20:40

Bakan Koca: COVAX’ta yer almamamızın Berat Albayrak'la ilgisi yok

Sağlık Bakanı Koca, sosyal medya hesabından son günlerde konuşulan "Türkiye, aşı çalışması yapan COVAX'a Berat Albayrak yüzünden katılamadı" iddialarına yanıt verdi.

Haber 08-01-2021 02:26

Son dakika! Berat Albayrak'ın Türkiye Varlık Fonu'ndaki görevi sona erdi

Son dakika haberine göre, İletişim Başkanlığı, görevden aflarını talep eden Berat Albayrak ve Arda Ermut'un Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu üyeliğinin sona erdiğini bildirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyeliği'ne Ahmet Burak Dağlıoğlu atandı.

Finans 27-11-2020 16:35

Bülent Arınç'tan Berat Albayrak açıklaması

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, Berat Albayrak'ın görevden affı sonrası açıklamalarda bulundu. Arınç, "Albayrak’ın görevini bırakmasına dahil olmadım" ifadelerini kullandı.

Haber 20-11-2020 00:37

HDP'den Berat Albayrak açıklaması

HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, "Sadece bakanın istifası yetmez. Erdoğan'ın ve bütün bakanların birlikte istifa etmesi ve halkın önüne sandıkların konulması gerekiyor." dedi.

Haber 11-11-2020 16:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Berat Albayrak'ın görevden affı sonrası ilk açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada, istikrar, büyüme ve istihdam odaklı yeni bir seferberlik başlattıklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Ülkemize önemli hizmetler veren Berat Albayrak'a teşekkür ediyorum. kendisi sağlık sorunları nedeniyle vazifesinden affını istedi ve biz de bu talebi kabul ederek yerine Lütfü Elvan arkadaşımızı atamış olduk. Yeni bakanımıza görevinde başarılar diliyorum, Rabbim mahçup etmesin.' dedi

Finans 11-11-2020 14:15

Akşener: Tarım Bakanı da TikTok üzerinden istifa etsin

Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Berat Albayrak'ın Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa etmesini Instagram'dan duyurmasını eleştirdi. Akşener, "Tarım Bakanı'nın da TikTok üzerinden istifa etmesini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 11-11-2020 11:13

Kılıçdaroğlu'ndan Berat Albayrak açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Berat Albayrak'ın görevden ayrılmasıyla ilgili olarak "Berat Bey'in açıklaması da ilginç. 'At izi, it izine karıştı' diyor. Bu ne demek? Sormak gerekiyor, ne oldu da at izi it izine karıştı? Belki önümüzdeki günlerde Berat Bey bu konularda ayrıntılı açıklama yapar." diye konuştu.

Haber 10-11-2020 14:33

Hazine ve Maliye Bakanlığı'na getirilen Lütfi Elvan'dan ilk açıklama

Cumhurbaşkanı Kararı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine getirilen Lütfi Elvan, ilk açıklamasında, "Benim için sürpriz oldu" dedi. Bakan Elvan, Twitter'dan yaptığı açıklamada da "Cumhurbaşkanı'mızın tensipleriyle görevime başladım. Bu görevi tevdi eden Cumhurbaşkanı'mıza şükranlarımı sunuyorum'' ifadelerine yer verdi.

Finans 10-11-2020 11:37

Didem Soydan'ın Muharrem İnce'ye yanıtı olay oldu!

Sosyal medyada yaptığı yorumlarla dikkat çeken model Didem Soydan, Berat Albayrak'ın istifası sonrası Muharrem İnce'nin yorumunu pas geçmedi. Soydan İnce'ye verdiği yanıtla gündem oldu.

Magazin 10-11-2020 10:16

Bakan Soylu'dan, Berat Albayrak'ın görevden affı sonrası ilk açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Berat Albayrak'ın Hazine ve Maliye Bakanlığı görevini bırakması sonrası yaptığı açıklamada, "Ülkem milletim ve geleceğimize yönelik çabası, gayreti ve samimiyeti için şükranlarımı sunuyorum."

Haber 10-11-2020 10:14

Son dakika! İletişim Başkanlığı duyurdu: Berat Albayrak'ın görevden af talebi kabul edilmiştir

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan son dakika açıklamasında "Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın görevden af talebi kabul edilmiştir" denildi.

Haber 09-11-2020 21:57

Bakan Albayrak'ın istifa talebine ilişkin flaş gelişme! İletişim Başkanlığı'ndan açıklama geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifa talebine ilişkin, yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada "Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın görevden af talebi kabul edilmiştir" denildi.

Haber 09-11-2020 21:49

Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu'dan 'Berat Albayrak' açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın sosyal medya hesabından yapılan 'istifa' paylaşımı ile ilgili olarak "Böyle bir tabloda, ekonomiden, hazineden sorumlu bir bakanın bu şekilde istifası sanırım Cumhuriyetimizde bir ilk. Devlet krizi ile karşı karşıyayız" dedi. Konuyla ilgili Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise "İnşallah hayra vesile olur. Böyle bir inisiyatifin kullanılmış olması bence müspet bir gelişmedir." diye konuştu.

Haber 09-11-2020 17:06

Bakan Berat Albayrak'ın görevi bırakmasıyla ilgili son dakika gelişmesi: İletişim Başkanlığı açıklama yapacak

Tüm Türkiye Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram'dan yaptığı görevden ayrılma paylaşımına kilitlenmişken bir son dakika gelişmesi yaşandı. İstifa konusu belirsizliğini sürdürürken, İletişim Başkanlığı'nın konuyla ilgili açıklama yapacağı duyuruldu.

Haber 09-11-2020 12:42

Bakan Albayrak'tan 'doğalgaz rezervi' mesajı

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bugün açıklanan yeni doğalgaz rezervi keşfine ilişkin açıklamada bulundu. Bakan Albayrak, "Nasiptir, nasip... Rabbim bulduracak olmasaydı aratmazdı. Milli enerji hamlesi adım adım meyvelerini verdikçe ülkemize vurulmaya çalışılan prangalardan nasıl birer birer kurtulduğumuzu tüm dünya hayranlıkla izleyecek." ifadelerini kullandı.

Finans 17-10-2020 17:22

Bakan Albayrak'tan, 'TCMB' paylaşımı

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın kuruluşunun 89'uncu yılını kutladı.

Finans 03-10-2020 18:33

Bakan Albayrak ve eşine hakaret etmişti! Davada flaş gelişme

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile ailesine yönelik hakaret içeren paylaşımlar yaptığı gerekçesiyle çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanan şüpheli Mehmet Fatih K.’ya ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılıkça hazırlanan iki ayrı iddianamede, şüphelinin iki ayrı suçtan 6 yıla kadar hapsi talep edildi.

Haber 25-09-2020 19:29

Bakan Albayrak: Bütçe dengemiz Ağustos'ta 28.2 milyar TL fazla verdi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Pandemi sonrası normalleşmeyle birlikte bütçe dengemiz önceki aylardan daha iyi bir tablo çizerek Ağustos'ta 28,2 milyar TL fazla verdi" dedi.

Finans 15-09-2020 18:47

Bakan Albayrak'tan çok önemli açıklamalar: 2021'de yüzde 5'in üzerinde büyüyebiliriz!

Son dakika haberine göre Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Yakın zamanda yeni güzel haberler gelebilir. 2021'de yüzde 5'in oldukça üzerinde büyüyebiliriz" dedi.

Finans 09-09-2020 07:40

Bakan Albayrak'tan Karadeniz'deki doğalgaz keşfiyle ilgili çarpıcı açıklamalar

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Karadeniz'de bulunan doğal gaz keşfi ve ekonomi gündemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Doğalgaz keşfinin faturalara ne zaman yansıyacağına ilişkin Albayrak, "Sadece vatandaşımızın doğalgaz faturasına yansımayacak. Aynı zamanda sanayicimize, kullandıkları elektrik faturasına kadar yansıyacak. Bu işle uğraşan arkadaşlarımıza inancım tam, 2023'e kadar ulaştıracaklardır." ifadelerini kullandı.

Finans 25-08-2020 20:31

Bakan Berat Albayrak Giresun'daki sel felaketi nedeniyle yapılan düzenlemeyi açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Giresun'da sel felaketi sonrası yapılan yeni düzenlemeyi açıkladı.

Haber 24-08-2020 22:07

Bakan Albayrak paylaştı: Zafer, inananlarındır

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Karadeniz'de keşfedilen doğal gaz rezervi ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Bakan Albayrak, #MüjdelerOlsun hasthagi ile yaptığı paylaşımda, "Zafer, inananlarındır" dedi.

Finans 21-08-2020 20:14

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan kur eleştirilerine yanıt

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, CNN Türk'te Tarafsız Bölge programında soruları yanıtladı. Bakan Albayrak, dolar ve euro üzerinden yapılan eleştiriler için "Kur iki sene önce de bu seviyelerdeydi" dedi. Albayrak, "Kur iner, çıkar. Esas olan, finansal güvenlik ve ekonomik altyapı noktasında Türkiye'nin tüm bu dalgalanmaları kontrollü şekilde yönetmesi... Önemli olan kurun seviyesi değil, rekabetçi olup olmadığı. Şimdi Türk Lirası daha rekabetçi" dedi.

Finans 12-08-2020 21:25

Borsada iki sıfır atıldı! Bakan Albayrak'tan açıklama

Son dakika haberine göre Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Borsa İstanbul'da endekslerden iki sıfır atılmasına ilişkin paylaşımda bulundu.

Finans 27-07-2020 10:14

Bakan Albayrak'tan ABD'de Halkbank'a açılan davaya tepki

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ABD'de Halkbank'a açılan davayla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Albayrak, "Türk milletini ve devletini sindirme amacıyla ortaya konan sayısız siyasi ve ekonomik girişimlere karşı duruşumuzdan ve politikamızdan asla taviz vermedik, geri adım atmadık." ifadelerini kullandı.

Finans 24-07-2020 23:22

Bakan Albayrak paylaştı: İşte Ayasofya Camii için basılan özel para

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ayasofya Camii hatırası için özel basılan paraları sosyal medyadan paylaştı.

Finans 23-07-2020 20:29

Bakan Albayrak'tan, 'G20 Eylem Planı' paylaşımı

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları ile G20 Eylem Planı'nda gelinen aşamayı değerlendirdiklerini belirtti.

Finans 18-07-2020 18:02