Berfin Gunes Haberleri

Nilsu Berfin Aktaş ünlü rapçi ile aşkını ilan etti! Pozlara yorum yağdı

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde canlandırdığı Gökçe karakteriyle ünlenen güzel oyuncu Nilsu Berfin Aktaş özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Aktaş 2 yıl önce sessiz sedasız evlendiği Serdar Sertçelik'ten geçtiğimiz yaz boşanmıştı. Ünlü oyuncu şimdi de yeni aşkını ilan etti.

Magazin 2024-02-23 14:56:39

Sevgililer Günü'nde aşk bombası patladı! O kare ele verdi... Nilsu Berfin Aktaş ünlü rapçi ile aşk yaşıyor

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çeken Nilsu Berfin Aktaş ünlü rapçi ile aşk yaşamaya başladı. Son olarak yeni dizisi için imaj tazeleyen ünlü oyuncu Sevgililer Günü'nde aşk bombasını patlattı. Sosyal medya hesabından geceye dair paylaşımlar yapan Aktaş'ı o kare ele verdi...

Magazin 2024-02-15 12:24:33

Yeni projesi için imaj değiştirmişti! Nilsu Berfin Aktaş o diziye başlamadan veda etti

Yakında Star Tv'de başlayacak olan Saplantı dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanan güzel oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, yeni projesi için imaj değiştirmişti. Ancak heyecanla beklenen dizide geçen haftalarda yönetmen değişikliği yaşandı ve ünlü oyuncu da dizi başlamadan projeye veda etti.

Magazin 2023-11-13 14:49:11

Yeni dizisi için imaj değiştirdi! Nilsu Berfin Aktaş son haliyle büyüledi! Bakan bir daha baktı

Yakında Star Tv'de başlayacak olan Saplantı dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanan güzel oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, yeni projesi için imaj tazeledi. Nilsu Berfin Aktaş'ın son hali sosyal medyada gündem oldu. Ünlü ismin yeni görüntüsüne kısa sürede binlerce beğeni ve yorum yapıldı.

Magazin 2023-10-12 15:35:44

Nilsu Berfin Aktaş'ın yeni dizisi belli oldu! Partneri bakın kim olacak

En son Yaz Şarkısı dizisi ile izleyici karşısına çıkan Nilsu Berfin Aktaş dizisinin final yapmasının ardından tatile çıktı. Tatil pozları ile ilgi odağı olan Aktaş'ın yeni projesi de belli oldu.

Magazin 20-09-23 14:00

YAZ ŞARKISI 7. BÖLÜM İZLE! Yaz Şarkısı yeni bölüm ne zaman, hangi kanalda? İşte 6. bölüm özeti

Yaz Şarkısı 6. bölüm full izle ekranı 7. bölüm öncesinde sorgulanıyor. Fox TV'nin yeni yazlık dizisi, 7. bölümü ile ekrana gelecek. Nilsu Berfin Aktaş ve Mustafa Mert Koç'un başrolde olduğu dizi saat 20.00'de başlayacak. Peki, Yaz Şarkısı yeni bölüm ne zaman, bu akşam var mı? İşte Yaz Şarkısı 6. bölüm özeti...

Magazin 20-08-23 19:02

Fox'tan şaşırtan final kararı! İki dizinin fişini çekti

Fox Tv iki yazlık dizisi için final kararı aldı. Reytinglerde beklentiyi karşılamayan iki dizinin peş peşe final yapacağı açıklandı. Nilsu Berfin Aktaş ve Mustafa Mert Koç’un başrolünde yer aldığı Yaz Şarkısı'nın ekran macerası 8. bölümde son bulacak. Final kararı alınan diğer dizinin Cem Gelinoğlu ile Özge Özacar'ı buluşturan Kısmet dizisi olduğu öğrenildi.

Magazin 14-08-23 15:24

Yılmaz Erdoğan’ın kızı Berfin büyüdü, kocaman oldu! Güzelliğiyle kendine hayran bıraktı

Oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan'ın 5 yıl evli kaldığı eşi Sanem Oktar'dan olan kızı Berfin büyüdü, kocaman oldu. Herkes babasının izinden gitmesini beklerken, Berfin Erdoğan bambaşka bir sektöre yöneldi ve mesleğini eline aldı. Sosyal medyayı aktif kullanan Berfin son haliyle herkesi şaşırttı. Güzelliğiyle kendine hayran bırakan Berfin Erdoğan'a bakan bir daha baktı.

Magazin 08-08-23 16:17

Nilsu Berfin Aktaş Barbie akımına uydu! İddialı pozları dikkat çekti

Şimdilerde Yaz Şarkısı dizisinde rol alan Nilsu Berfin Aktaş güzelliği ile adeta büyülüyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü isim Barbie akımına uydu. Aktaş'ın pozları beğeni topladı.

Magazin 05-08-23 13:23

Ekranların sevilen dizisi Yaz Şarkısı'nın son bölümündeki kombinlere alternatif kıyafetler

Yaz Şarkısı, son dönemin en popüler dizilerinden biri. Başrollerini Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Mert Koş ve Efekan Can'ın paylaştığı dizi; her bölümüyle gündem olmayı başarıyor. Bunun sebepleri arasında ilgi çekici konusunun ve başarılı oyuncularının yanı sıra karakterlerin kombinleri de var! Siz de dizideki kombinlerden ilham almak istiyorsanız son bölümde çok sevilen giysilere alternatif kıyafet önerilerini incelemeye ne dersiniz?

Magazin 01-08-23 17:47

YAZ ŞARKISI 3. BÖLÜM tek parça izle! FOX TV YAZ ŞARKISI dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Yaz Şarkısı dizisi üçüncü bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların yeni dizisi Yaz Şarkısı'nın oyuncu kadrosunda Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Mert Koç, Efekan Can, Oya Başar, Yeşim Ceren Bozoğlu gibi ünlü isimler yer alıyor. Dizi, 9 Temmuz Pazar akşamı yayın hayatına başladı. Dizi, seyircilerden tam puan almayı başardı. Peki, Yaz Şarkısı 3. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 23-07-23 19:54

Eşi dolandırıcılık suçundan tutuklanmıştı! Nilsu Berfin Aktaş sessiz sedasız boşandı

Ünlü oyuncu Nilsu Berfin Aktaş yeni dizisi Yaz Şarkısı'nda 'Gülbeyaz' rolünü canlandırıyor. Aktaş’ın cezaevinden çıkan ve yurt dışına kaçtığı iddia edilen Serdar Sertçelik’ten boşanma kararı aldığı ortaya çıkmıştı. Evlilikleri sarsıntıda olan çift sessiz sedasız boşanarak yollarını ayırdı.

Magazin 15-07-23 08:56

Yaz Şarkısı'nın yıldızı Oya Başar'ın kızı Ayşe'nin son hali inanılmaz! Meğer o dizinin yıldızıymış

Ünlü oyuncu Oya Başar'ın yeni dizisi Yaz Şarkısı bu akşam görücüye çıkıyor. Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Mert Koç ve Efekan Can'ın başrollerini paylaştığı dizide Emine Yıldırım karakterine hayat veren Oya Başar'ın kızı Ayşe Kırca son hali ile gündem oldu. Ayşe Kırca'nın Show TV'nin yakın zamanda final yapan dizisinde oynadığını duyanlar şaşırdı.

Magazin 09-07-23 23:58

Yaz Şarkısı'nın Gülbeyaz'ı Nilsu Berfin Aktaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? Nilsu Berfin Aktaş evli mi? İşte dizileri...

Nilsu Berfin Aktaş, Yaz Şarkısı dizisinde Gülbeyaz karakteri ile izleyici karşısına çıkacak. Doğa Can Anafarta'nın yönetmen koltuğuna oturduğu Yaz Şarkısı dizisinin senaryosunu Ramazan Demirli, Zafer Özer Çetinel ve Görkem Tüzün kaleme aldı. Yaz Şarkısı bu akşam saat 20.00'de ilk bölümü ile ekrana gelecek. Nilsu Berfin Aktaş vatandaşlar tarafından internette araştırılıyor.Peki, Nilsu Berfin Aktaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yaz Şarkısı'nın Gülbeyaz'ı Nilsu Berfin Aktaş'ın hayatı...

Magazin 09-07-23 19:19

Nilsu Berfin Aktaş sere serpe uzandı! Mayolu pozu dikkat çekti

En son Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde rol alan Nilsu Berfin Aktaş güzelliğiyle adeta büyülüyor. Yeni dizisi Yaz Şarkısı ile ekranlara geri dönecek olan Aktaş sosyal medya hesabından mayolu pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 29-06-23 22:44

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin yıldızı Devrim Özkan'ın yeni adresi belli oldu! Yapım şirketiyle el sıkıştı

Başrollerinde Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan ve Nilsu Berfin Aktaş'ın yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi 41. bölümüyle final yaptı. Dizide Songül Komiser karakterine hayat veren güzel oyuncu Devrim Özkan'ın yeni projesi belli oldu. Ünlü oyuncu yapım şirketiyle el sıkıştı.

Magazin 29-06-23 15:16

Nilsu Berfin Aktaş mini eteğiyle poz verdi! Dekoltesiyle mest etti

En son Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde rol alan Nilsu Berfin Aktaş sosyal medya hesabından tatil pozlarını paylaştı. 'Yerli Gigi Hadid' olarak anılan Aktaş mini etekli pozlarıyla nefes kesti.

Magazin 09-06-23 21:48

Eşi dolandırıcılık suçundan tutuklanmıştı! Nilsu Berfin Aktaş kocasından boşanıyor

En son Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde rol alan Nilsu Berfin Aktaş’ın eşi suç örgütü kurup dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla tutuklanmıştı. Aktaş’ın cezaevinden çıkan ve yurt dışına kaçtığı iddia edilen Serdar Sertçelik’ten boşanma kararı aldığı ortaya çıktı.

Magazin 06-06-23 17:48

Gelsin Hayat Bildiği Gibi final yapmadan yeni adresi belli oldu! Nilsu Berfin Aktaş bomba dizide başrolde

Başrollerinde Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan ve Nilsu Berfin Aktaş'ın yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi 41. bölümüyle final yapacak. Dizide Gizem karakterine hayat veren güzel oyuncu Nilsu Berfin Aktaş'ın yeni adresi şimdiden belli oldu. Aktaş Fox Tv'nin yazlık dizisinde başrolde olacak.

Magazin 19-05-23 12:19

Gelsin Hayat Bildiği Gibi final mi yapıyor, ne zaman? Ertan Saban ve Devrim Özkan'lı Gelsin Hayat Bildiği Gibi için şok karar!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi perşembe akşamları Show Tv'de izlenmeye devam ediyor. Başrollerinde Ertan Saban, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Özge Özberk ve Sercan Gülbahar gibi isimlerin bulunduğu Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ile ilgili final iddialarının doğruluğu araştırılıyor. Sadi ve Songül'ün hem komik hem de duygusal anlarının anlatıldığı dizinin yeni bölümü de merak edildi. Peki, Gelsin Hayat Bildiği Gibi final mi yapıyor, ne zaman? Ayrıntılar haberimizde...

Magazin 18-05-23 21:01

Nilsu Berfin Aktaş dekolteli pozuyla mest etti! “Güneşim bahçeye çıkmış”

Oyuncuları arasında Devrim Özkan, Ertan Saban, Özge Özberk gibi rol aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin kadrosunda Nilsu Berfin Aktaş’ta yer alıyor. Son dönemin çıkış yakalayan isimlerinden olan Nilsu Berfin Aktaş yırtmaçlı mini elbisesiyle dekolteli poz verdi.

Magazin 10-05-23 10:14

Nilsu Berfin Aktaş mini etekli pozuyla mest etti! Tatil fotoğrafına beğeni yağdı

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çeken Nilsu Berfin Aktaş Karadağ’a tatile gitti. Tatil pozlarını peş peşe paylaşan Nilsu Berfin Aktaş bakana bir daha baktırdı.

Magazin 25-03-23 10:06

Nilsu Berfin Aktaş dekolteli pozuyla nefes kesti! Yandı buralar

Son dönemin popüler isimlerinden biri olan Nilsu Berfin Aktaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündem oldu. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde rol alan Aktaş’ın peş peşe paylaştığı pozlarına yorum yağdı.

Magazin 16-03-23 20:18

Devrim Özkan pozlarıyla bakana bir daha baktırdı! “Ne demek Torreira'dan hoşlanmıyorum”

Başrollerini Nilsu Berfin Aktaş, Ertan Saban ve Özge Özberk ile paylaştığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu Devrim Özkan sosyal medyada peş peşe paylaşımda bulundu. Son dönemde adı Galatasaray'ın sezon başında Arsenal'den transfer ettiği Lucas Torreira ile anılan Özkan’ın fotoğrafına yorum yağdı.

Magazin 14-03-23 14:48

Nilsu Berfin Aktaş dekoltesiyle büyüledi! Yalı Çapkını'nın yıldızı kayıtsız kalamadı

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Gizem karakterine hayat veren Nilsu Berfin Aktaş sosyal medya hesabından cesur pozlarını yayınlıyor. Güzel oyuncunun son fotoğrafı görenleri mest etti. Paylaşımı beğenen isimler arasında Yalı Çapkını’nın yıldızı da yer aldı.

Magazin 14-03-23 08:47

Nilsu Berfin Aktaş'ın dekolteli pozu sınırları zorladı! “Analar neler doğuruyor”

Show TV’de ekrana gelen Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde rol alan Nilsu Berfin Aktaş minik etekli pozuyla adeta mest etti. 'Yerli Gigi Hadid' olarak anılan Aktaş’ın fotoğrafına beğeni yağdı.

Magazin 12-03-23 12:18

Gelsin Hayat Bildiği Gibi bu akşam var mı? Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölümü ne zaman? 23 Şubat Show TV yayın akışı

Başrollerinde Ertan Saban, Devrim Özkan, Özge Özberk, Nilsu Berfin Aktaş gibi oyuncuların yer aldığı Gelsin Hatay Bildiği Gibi dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak. Peki Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölümü ne zaman? İşte 23 Şubat Show TV yayın akışı...

Magazin 23-02-23 22:58

Nilsu Berfin Aktaş göğüs dekolteli pozuyla sınırları zorladı! 'Tanrı kadını yarattı'

Show TV'nin iddialı yapımı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ile adından söz ettiren güzel oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, derin göğüs dekoltesiyle bakana bir daha baktırdı. Hayranları tarafından 'Yerli Gigi Hadid' olarak tanımlanan Nilsu Berfin Aktaş'ın iddialı stiline yorum yağdı.

Magazin 05-01-23 09:47

Nilsu Berfin Aktaş kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Nilsu Berfin Aktaş'ın hayatı!

Nilsu Berfin Aktaş, jüri koltuğunda Ebru Gündeş, Murat Boz, Yıldız Tilbe ve Seda Sayan gibi isimlerin yer aldığı O Ses Türkiye yılbaşı özel programında şarkı söyledi. Sosyal medyada 2.4 milyon takipçisi bulunan oyuncu hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki Nilsu Berfin Aktaş kimdir, hangi dizilerde oynadı? İşte O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Nilsu Berfin Aktaş'ın hayatı!

Magazin 01-01-23 05:28

Devrim Özkan makyajsız haliyle dikkat çekti! Gören bir daha baktı

Başrollerini Nilsu Berfin Aktaş, Ertan Saban ve Özge Özberk ile paylaştığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu Devrim Özkan, oyunculuğunun yanı sıra duru güzelliğiyle de gündemden düşmüyor. Devrim Özkan bu defa makyajsız haliyle dikkat çekti.

Magazin 22-12-22 09:42

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Gizem'i Nilsu Berfin Aktaş bacak dekoltesiyle geceye damga vurdu!

48. Altın Kelebek Ödül Töreni'ne sanat camiasından birçok ünlü isim akın etti. Gecede ödül alanlardan biri de Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yıldızı Nilsu Berfin Aktaş'tı. Galada beyaz bir elbise tercih eden güzel oyuncu, derin yırtmacıyla dikkat çekti.

Magazin 06-12-22 10:29

Nilsu Berfin Aktaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ödül alan Nilsu Berfin Aktaş'ın hayatı!

Ekranların tanınan yüzlerinden biri olan Nilsu Berfin Aktaş'ın hayatı araştırılmaya başlandı. Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, birkaç popüler projede yer aldı. Sosyal medyada 2.3 milyon takipçi kitlesi bulunuyor. Peki Nilsu Berfin Aktaş kimdir? İşte Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ödül alan Nilsu Berfin Aktaş hakkında merak edilenler...

Magazin 05-12-22 08:17

İbrahim Tatlıses'in torunu Berfin güzelliğiyle parmak ısırttı! Gözlerden uzak yaşıyor...

İbrahim Tatlıses'in 7 çocuğundan biri olan Gülşen Tatlıses'in 'Berfin' adında bir kızı bulunuyor. Gözlerden uzak yaşayan Berfin, güzelliğiyle görenleri büyüledi.

Magazin 01-12-22 13:06

18 yaşındaki Berfin'in acı ölümü! 'Hakkını helal et anne' deyip çıktı, her şey 4 dakika içinde oldu

Muğla'da Ekim ayında 18 yaşındaki Berfin, elektrikli bisikleti ile kaza yapmış hayatını kaybetmişti. Olayın aydınlatılmasını isteyen aile, kazanın olduğu yere her gün gelerek kazayı gören olup olmadığını araştırıyor. Berfin’in babası, ''Telefonuna baktığımızda en son 06.58'te ablası ile konuşuyor sonra 7'yi 2 geçe arıyoruz bir daha ulaşamıyoruz. Ne olduysa o dört dakikada oldu. Biz kimseyi suçlamıyoruz ancak kazayı gören varsa ellerini vicdanına koysunlar ne olur bize anlatsınlar'' dedi.

Haber 18-11-22 14:41

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin yıldızı Nilsu Berfin Aktaş'ın kocası bakın kim çıktı!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde hayat verdiği Gizem karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Nilsu Berfin Aktaş'ın evli olduğunu duyanlar şaşıp kaldı.

Magazin 09-11-22 16:21

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Derya'sı Özge Özberk'in kardeşi de ünlü oyuncu çıktı! Meğer Yasak Elma'nın yıldızıymış

Başrollerini Ertan Saban, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş ve Burak Demir'in paylaştığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle ekranlara dönen güzel oyuncu Özge Özberk hakkında şaşırtan bir detay ortaya çıktı. Özge Özberk'in kardeşinin Yasak Elma'nın yıldızı olduğunu duyanlar şaşıp kaldı.

Magazin 19-10-22 10:15

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Sadi'si Ertan Saban'ın deliler gibi sevdiği eşi bakın kim çıktı! ''Senin yangının benim!''

Başrollerini Ertan Saban, Devrim Özkan, Özge Özberk ve Nilsu Berfin Aktaş'ın paylaştığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, güçlü oyuncu kadrosuyla Show TV'nin iddialı yapımları arasında yer alıyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin yıldızı Ertan Saban'ın eşini görenler şaştı kaldı.

Magazin 12-10-22 15:19

Yılmaz Erdoğan'ın kızı Berfin Erdoğan büyüdü! Son halini görenler gözlerine inanamadı

Çok Güzel Hareketler 2 ile televizyon ekranlarına geri dönen usta oyuncu Yılmaz Erdoğan, mesleki başarılarının yanı sıra özel yaşamıyla da merak konusu oluyor. Yılmaz Erdoğan'ın 1996 yılında dünyaya gelen kızı Berfin'i görenler şaşıp kalıyor.

Magazin 11-10-22 09:31

Miss Turkey yarışmacısı Berfin Ant kimdir? Miss Turkey 2022 Berfin Ant kaç yaşında ve mesleği nedir?

Miss Turkey yarışmasının bu seneki finalistleri dikkat çekti. 20 finalist de göz kamaştırıcı güzellikte. 20 Eylül tarihinde yapılacak olan büyük finale katılan isimlerin arasında oyuncu Ece Aydemir de bulunuyor. Adaylar arasında yer alan bir isim de Berfin Ant oldu. Peki Miss Turkey yarışmacısı Berfin Ant kimdir? Berfin Ant kaç yaşında ve mesleği nedir? İşte ayrıntılar...

Magazin 15-09-22 14:04

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Gizem'i Nilsu Berfin Aktaş takipçisine sinirlendi! Bu yorumları yaparken çok düşünüyor musun?

Daha önce Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde rol alan ve şimdilerde 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' dizisinde Gizem karakterini canlandıran oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde eşi hakkında çıkan tutuklanma kararıyla konuşulan isim, bu defa kıyafetini eleştiren takipçisine sert tepki gösterdi.

Magazin 15-09-22 10:06

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin Gizem'i Nilsu Berfin Aktaş'tan sahne pozu! Ünlü oyuncu paylaşımlarıyla büyüledi

Daha önce Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde rol alan ve şimdilerde 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' dizisinde Gizem karakterini canlandıran oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, sosyal medya paylaşımlarıyla sıkça gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde eşi hakkında çıkan tutuklanma kararıyla konuşulan isim, sahne pozunu takipçileriyle paylaştı.

Magazin 07-09-22 17:29

Nilsu Berfin Aktaş'ın kocası sahte kimlikle yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı

'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' dizisinde Gizem'i canlandıran oyuncu Nilsu Berfin Aktaş'ın eşi Serdar Sertçelik, sahte kimlikle yurt dışına kaçmaya çalışırken Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yakalandı. Oyuncunun kocası cezaevine gönderildi.

Magazin 05-09-22 12:31

PKK'lı teröristin taşınabilir belleğinden örgütün Adana'daki kuryesine ulaşıldı

Adana'da terör örgütü PKK/KCK'nın kuryeliğini yaptığı gerekçesiyle tutuklanan sanık hakkında 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı - İddianamede, sanığa, Aydın'da yakalanan Berfin kod adlı teröristin üst aramasında ele geçirilen taşınabilir bellekte bulunan, Kandil'de birlikte çekilmiş fotoğrafı sayesinde ulaşıldığı anlatıldı

Yurthaber 18-07-22 11:55

İbrahim Tatlıses’in sır gibi sakladığı torunu genç kız oldu! Son hali hayran bıraktı

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, özel hayatıyla da sık sık adından söz ettirmişti. 7 çocuk babası İbrahim Tatlıses hem kızları ve oğulları hem de eski eşleriyle magazin gündeminde kendine çokça yer bulmuştu. İmparator lakaplı Tatlıses şimdi ise torunu Berfin ile gündem oldu. İbrahim Tatlıses'in Adalet Durak ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen Gülşen Tatlıses'in paylaşımıyla ortaya çıkan Berfin güzelliğiyle büyüledi.

Magazin 13-07-22 08:16

Silivri'de Mars'ı bulana 10 bin lira ödül: Her yerde onu arıyorum

Üniversite öğrencisi Berfin Akbaş, Silivri'de kaybolan kedisi 'Mars'ı bulmak için sokakları karış karış dolaşıyor. Kedisini bulana 10 bin TL ödül vereceğini söyleyen Akbaş, ''Ben kedimi çok özledim. Her yerde onu arıyorum. Sahile de geldik, burada çok fazla insan var. Onlara kayıp ilanı dağıtarak kedimi aramaya devam ediyorum. Bulana 10 bin TL para ödülü vereceğiz. Bugün tam bir hafta oldu'' şeklinde konuştu.

Haber 09-05-22 17:12

Yüzüne asit atan sevgilisiyle evlendi! Berfin'in babası canlı yayında isyan etti: Böyle bir kızım yok

Türkiye 2 yıl önce yüzüne asit atılan Berfin'i günlerce konuşmuş, sosyal medyada tepkilerini dile getirmişti. Ancak, Berfin'in yüzüne asit atan ve neredeyse tanınmayacak hale getiren eski sevgilisiyle evlenmesi herkesi şoke etti. Olayın ardından canlı yayında isyan eden Berfin'in babası Yaşar Özek, ''Benim artık Berfin diye kızım yok. Lanet olsun ona. Gördüğümde yüzüne tüküreceğim. Cehenneme kadar yolu var. Kızımdan nefret ediyorum'' şeklinde konuştu.

Haber 14-12-21 12:12

Yüzüne asit atan sevgilisiyle evlenmişti! Baba Yaşar Özek kızı Berfin Özek'e sitem etti

Hatay’ın İskenderun ilçesinde 21 yaşındaki Berfin Özek, 2 yıl önce asitli saldırı sonucu yüzünden yaralanmasına neden olan eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik ile evlendi. Nikâhı sosyal medyadan paylaşılan fotoğrafla öğrendiğini söyleyen baba Yaşar Özek, "Bunu nasıl yapar? Onu öldürmek isteyen adamla nasıl evlenir?" diyerek kızına sitem etti.

Haber 14-12-21 07:44

Yüzüne asit atmıştı! Şikayetini geri çekti ve evlendi

Hatay’ın İskenderun ilçesinde Berfin Özek (21), 2 yıl önce asitli saldırı sonucu yüzünden yaralanmasına neden olan eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik (23) ile evlendi. Berfin Özek'in şikayetinden vazgeçerek Casim Ozan Çeltik'le kıydırdığı nikah sosyal medyada paylaşıldı.

Haber 12-12-21 17:51

Benim Hayatım oyuncuları kimler? Benim Hayatım konusu nedir, hangi gün?

STAR TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Benim Hayatım dizisinin oyuncuları ve konusu araştırılıyor. İlk bölümüyle sevilen dizinin başrollerinde Nilsu Berfin Aktaş, Genco Özak gibi pek çok oyuncu yer alıyor. Peki Benim Hayatım oyuncuları kimler? Benim Hayatım konusu nedir, hangi gün? İşte merak edilenler...

Magazin 14-11-21 11:47