Beril Gebes Haberleri

Talu çifti kuaförlerini de dolandırmış! 7 bin dolarını alıp...

150 milyon liralık vurgun yaparak yurt dışına çıktığı iddia edilen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu tutuklanmıştı. Talu çifti kuaförlerinden bakın kaç bin dolar almış.

Magazin 2024-03-28 09:09:12

Kıvanç-Beril Talu çiftinin hakimlik ifadelerinde ilginç detaylar! Aylık kazancı 40 bin TL imiş: Porsche aracını ve teknesini...

Kıvanç-Beril Talu çifti, Gürcistan dönüşü gözaltına alınıp tutuklanmıştı. Fenomen çiftin ifadelerinde ilginç detaylar dikkat çekti. "Porsche marka bir araç ve şirkete ait bir araç ve tekneyi satmak zorunda kaldım. Hatta pek çok kredi çektim" diyen Kıvanç Talu ayrıca aylık kazancının 40 bin lira olduğunu söyledi.

Magazin 2024-01-09 15:30:56

SON DAKİKA | Kıvanç Talu ve Beril Talu tutuklandı! Dikkat çeken 6 milyon TL detayı, Gürcistan'a kaçış hikayeleri ortaya çıktı

Son dakika: 150 milyon liralık vurgun yaparak yurt dışına kaçtığı iddia edilen Sosyal Medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, Gürcistan'dan Türkiye'ye gelmelerinin ardından gözaltına alındı. Dolandırıcılık Büro Amirliğinde işlemleri yapılan iki şüpheli, kendileriyle ilgili iddiaları kabul etmedi. Şüpheliler işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanırken Talu çiftinin yeni ifadesi ortaya çıktı.

Magazin 2024-01-05 21:26:27

Yalı Çapkını'nın Pelin'i gizemli sevgilisinin yüzünü ilk kez paylaştı! Enişte çok şanslı

Oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Beril Pozam gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakterine Buçe Buse Kahraman hayat veriyor. Diziye yeniden dahil olan Kahraman sevgilisiyle pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin paylaşımına adeta yorum yağdı.

Magazin 2023-11-17 10:14:22

Vurgun yapıp kaçtıkları iddia edilmişti! Kıvanç ve Beril Talu olayında tepki çeken detay! Otelde ölüme terk ettiler

Kıvanç Talu ile Beril Talu'nun 100 milyonla kaçtığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Saadet zinciri kurdukları iddia edilen çifte dair yeni bir iddia ortaya atıldı. Çiftin 16 yaşındaki hasta köpekleri Lina'yı bir otelde terk ettiği haberi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 15-11-23 10:12

Kıvanç Talu ve Beril Talu çifti için yurt dışına çıkış yasağı! 'Vurgun' iddiası sonrası şikayet dilekçeleri gelmeye devam ediyor

Son dakika haberi: 100 milyon liralık dolandırıcılık iddiasıyla gündeme gelen Kıvanç Talu ve Beril Talu hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Talu çifti hakkında yurt dışı çıkış yasağı kararı verildi.

Magazin 26-10-23 12:30

Vurgun yapıp kaçan Kıvanç - Beril Talu çiftinin son görüntüleri ortaya çıktı! Tek tek not aldı, kredi çekip dolandırılan manikürcüsü de yanındaydı...

Kıvanç Talu ile Beril Talu'nun 100 milyonla kaçtığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Saadet zinciri kurdukları iddia edilen çifte dair özel görüntüler Show Haber'de yayınlandı. Beril Talu kayıplara karışmadan önce bakın ne yapmış...

Magazin 24-10-23 09:42

Zeynep Koçak Güllü'ye benzetildiğini duyunca Talu çiftine gönderme yaptı! Herkesi 100 milyon dolar...

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile ünlenen Zeynep Koçak estetikli görüntüsü ve değişimi sonrası Güllü'ye benzetildi. Koçak bu yorumu görünce Kıvanç-Beril Talu çiftine gönderme yaparak bakın ne dedi.

Magazin 23-10-23 08:13

'Var böyle tipler' diyerek 100 milyonluk vurgun! Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu için gündem yaratan iddia... Ses kaydı detayı dikkat çekti

Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu hakkında ortaya atılan iddialar gündem yarattı. 'Var Böyle Tipler' hesabıyla ünlenen çiftin, yüksek faizle geri ödeyecekleri yalanıyla 100 milyon lira topladığı ve sonrasında yurt dışına kaçtığı iddia edildi. Onlarca kişinin mağdur olduğu belirtilirken, Dolandırıcılık Büro Amirliği ile Siber Suçlarla Mücadele Şube polislerinin olayla ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.

Magazin 21-10-23 07:41

YALI ÇAPKINI BUGÜN YAYINLANMAYACAK MI? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? 42. bölüm tarihi ve 20 Ekim 2023 Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünün bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Beril Pozam gibi oyuncuların rol aldığı Yalı Çapkını dizisi her hafta cuma günleri yayınlanıyor. Peki, Yalı Çapkını bu akşam var mı, yok mu? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman? İşte, 20 Ekim 2023 Star TV yayın akışı...

Magazin 20-10-23 19:01

Dolandırıcılıkla suçlanan Kıvanç Talu hakkında Metin Pıhlıs'tan bomba yorum! Çok Güzel Hareketler'den ayrılırken...

Sosyal medyanın en popüler influencer çiftlerinden biri olan Kıvanç Talu ve Beril Talu hakkındaki dolandırıcılık iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Kıvanç Talu ortadan kaybolurken Çok Güzel Hareketler 2'nin kadrosunda bir dönem rol alan fenomen hakkında Metin Pıhlıs bomba bir yorumda bulundu.

Magazin 20-10-23 09:02

Var Böyle Tipler Kıvanç Talu kimdir? Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu kimdir, ne iş yapıyorlar? 100 Milyon TL dolandırıcılıkla gündemdeler!

Var Böyle Tipler ismiyle tanınan Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, 100 Milyon TL dolandırıcılık iddiasıyla gündeme geldiler. Yakın çevreleri de dahil olmak üzere birçok ismi dolandırarak Portekiz'e kaçtıkları iddia edilen çiftin yaşı, nereli oldukları ve ne iş yaptıkları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Peki, Var Böyle Tipler Kıvanç Talu kimdir? Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu kimdir, ne iş yapıyorlar? 100 Milyon TL dolandırıcılıkla gündemdeler!

Magazin 19-10-23 22:13

Sosyal medya onları konuşuyor! Ünlü influencer Kıvanç Talu ve eşinin insanları dolandırıp kaçtığı iddiası gündem oldu! En yakın arkadaşlarından çocuklarının bakıcısına kadar...

Ünlü influencer çift Kıvanç Talu ve Beril Talu'nun yakın arkadaşlarının da aralarında olduğu çok sayıda kişiyi 100 milyon TL dolandırıp kaçtıkları iddia edildi. Gündeme bomba gibi düşen bu iddia, sosyal medyada çokça konuşulmaya başlandı. Talu çiftinden haber alınamadığı ileri sürüldü. İşte detaylar...

Magazin 19-10-23 17:09

Yalı Çapkını'nda bomba patladı! Set aşkı iddiası sosyal medyayı salladı! Abidin ve Suna...

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda dizinin başrolleri Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in ardından bir set aşkı daha ortaya çıktı. Dizide Seyran'ın ablası Suna karakterine hayat veren Beril Pozam ile Abidin karakterine hayat veren Ersin Arıcı'nın sevgili olduğu iddia edildi. Ünlü isimler hakkında ortaya atılan iddialar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 11-10-23 17:05

Afra Saraçoğlu lansman tarzıyla dikkat çekti! Çok doğalsın

Rol arkadaşları Beril Pozam ve Öznur Serçeler, Afra Saraçoğlu'nu marka yüzü olduğu markanın lansmanında yalnız bırakmadı. Yalı Çapkını'nın güzel oyuncusunun lansman tarzı ve doğallığı ise sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 06-10-23 09:47

Yalı Çapkını'nın güzeli Beril Pozam kumsala sere serpe uzandı! Pozları olay oldu

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Suna karakteriyle büyük beğeni toplayan Beril Pozam güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çekiyor. Dizide Afra Saraçoğlu'nun hayat verdiği Seyran karakterinin ablası rolünde olan Beril Pozam son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Güzel oyuncu kumsal pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 04-10-23 12:54

Yalı Çapkını'nda yaprak dökümü! 2 oyuncunun hikayesi biterken bomba bir isim dahil olacak

Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan ve kısa sürede izleyicilerin beğenisini kazanan Yalı Çapkını'nın yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Beril Pozam gibi isimlerin yer aldığı yapımın Eylül ayında ekrana gelmesi planlanıyor. Dizinin yeni sezonunda 2 oyuncunun hikayesi biterken bomba bir isim dahil olacağı söyleniyor. İşte dizinin yeni sezonuna dair tüm merak edilenler...

Magazin 02-08-23 16:07

Yalı Çapkını'nın yıldızı Beril Pozam pozlarıyla hayran bıraktı! Dekoltesi dikkat çekti

Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Suna karakteriyle büyük beğeni toplayan Beril Pozam sosyal medya hesabından paylaştığı sırt dekolteli pozlarıyla büyüledi. Güzel oyuncu paylaşımıyla ilgi odağı oldu.

Magazin 11-07-23 11:52

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam sevgilisinden ayrıldı! Eski aşkı da tanıdık çıktı

Star Tv'nin reyting rekotmeni dizisinde Suna karakterine hayat veren Beril Pozam ile sevgilisi Erdem Kaynarca'dan üzen haber geldi. Beril Pozam'ın sevgilisinden geçtiğimiz haftalarda sessiz sedasız ayrıldığı ortaya çıktı.

Magazin 08-07-23 10:33

Yalı Çapkını’nın Suna’sı sere serpe uzandı! Bikinili pozuyla mest etti

Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinde Suna karakterine Beril Pozam hayat veriyor. Dizinin sevilen isimlerinden biri olan Suna’yı canlandıran Pozam tatil pozlarını paylaştı. Ünlü ismin bikinili pozu nefes kesti.

Magazin 22-06-23 08:36

Transparan giyen Yalı Çapkını'nın Pelin'i dekolteli pozuyla büyüledi!

Oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakterine Buçe Buse Kahraman hayat veriyor. Güzelliği ile dikkat çeken Buçe Buse Kahraman transparan giyip dekolteli poz verdi.

Magazin 20-06-23 08:34

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam paylaştı! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir el ele mi?

Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir hakkındaki aşk iddiaları sürerken dizide Suna karakterine hayat veren Beril Pozam'ın paylaşımı ortalığı karıştırdı. Fotoğrafı görenler "Oha Afra ve Mert el ele mi?" yorumları yaptı.

Magazin 11-06-23 11:42

Yalı Çapkını'nın Tarık'ı set pozlarını paylaştı! Yazdığı not dikkat çekti

Oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını'nın dün akşam sezon finali ekrana geldi. Sevilen diziye dahil olan Baran Bölükbaşı'nın sezon finalinin ardından paylaştığı fotoğraflardaki notu dikkat çekti.

Magazin 10-06-23 15:36

Yalı Çapkını dizisinin finali dudak uçuklattı! Bakın nasıl bitecek

Oyuncuları arasında Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, Beril Pozam, Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını her hafta cuma akşamları ekrana geliyor. Bu akşam sezon finaline girecek olan Yalı Çapkını’nın nasıl final yapacağı ortaya çıktı. Dizinin iddia edilen finali izleyenleri adeta kahretti.

Magazin 09-06-23 16:49

Yalı Çapkını’nın Orhan'ı Emre Altuğ Gözde Kansu ile aşk mı yaşıyor? Çok net yanıt verdi

Oyuncuları arasında Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, Beril Pozam gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını her hafta cuma akşamları yayınlanıyor. Sevilen dizide Orhan karakterine hayat veren Emre Altuğ'un ve Gülgün karakterini canlandıran Gözde Kansu'nun beraber olduğu iddia edilmişti. Konu hakkında açıklama geldi.

Magazin 06-06-23 16:01

Demet Akalın Yalı Çapkını dizisine ateş püskürdü! Harbi iyi değilsiniz”

Oyuncuları arasında Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu ve Beril Pozam gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını her hafta cuma akşamları yayınlanıyor. Merakla beklenen dizinin yeni bölümünden sosyal medyaya sızan şiddet içeren sahnelere tepki gösterenler arasında ünlü sanatçı Demet Akalın da yer aldı.

Magazin 30-05-23 11:31

YALI ÇAPKINI SEZON FİNALİ ne zaman 2023? Yalı Çapkını ne zaman sezon finali yapacak? İşte sezon finali tarihi!

Yalı Çapkını sezon finali bölümü heyecanla bekleniyor. Oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Emre Altuğ ve Beril Pozam gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisi her cuma akşamı ekranlara geliyor. Peki, Yalı Çapkını sezon finali ne zaman 2023 ? Yalı Çapkını ne zaman sezon finali yapacak? İşte konuya ilişkin detaylar...

Magazin 16-05-23 20:09

Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, bu akşam mı? Yalı Çapkını 32. bölüm ne zaman? Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını dizisi yeni bölümü için araştırmalar giderek hızlanıyor. Oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam, Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını geçtiğimiz hafta ekrana gelmemişti. Star TV yayın akışı ile merak edilen soru yanıt buldu. Peki, Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, bu akşam mı?

Magazin 16-05-23 13:26

Adnan Oktar'ın gözdesiydi! İtirafçı 'kedicik' ismini değiştirdi

Adnan Oktar’ın etkin pişmanlıktan yararlanarak tahliye edilen en gözde ’kedicik’lerinden Beril Koncagül’ün ad ve soyadını değiştirmek için açtığı davada karar çıktı. Mahkeme, Koncagül’ün nüfustaki isminin değiştirilerek ‘A.İ.D.’ olarak düzenlenmesine hükmetti.

Haber 05-05-23 15:40

Burcu Özberk ekrana dönüşünü duyurdu! Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Bozam'dan mesaj gecikmedi

Son olarak şarkıcı ve oyuncu Murat Boz ile 'Rüyanda Görürsün' filminde başrol oynayan Burcu Özberk şimdilerde 'Kraliçe' dizisinde boy göstermeye hazırlanıyor. Yeni dizisine dair paylaşım yapan güzel oyuncuya beğeni yağdı. Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Bozam'dan da mesaj gecikmedi.

Magazin 07-03-23 07:18

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam'ın sevgilisi bakın kim çıktı! Görenler şaştı kaldı

Yalı Çapkını dizisi oyuncuları arasında yer alan Beril Pozam, Seyran'ın ablası olan Suna'ya hayat veriyor. Dizide, Abidin ile yaşadığı aşk çok beğenilen Suna'yı canlandıran Pozam'ın sevgilisi de çok ünlü çıktı.

Magazin 04-03-23 00:08

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam'dan deprem isyanı! 'Çok üzgün ve öfkeliyim'

Kahramanmaraş, Gaziantep, Mersin, Şanlıurfa gibi Güney Doğu illerinde yaşanan 7.7'lik depremle Türkiye adeta felaketi yaşadı. Magazin camiasını da derinden sarsan depreme Yalı Çapkını'nın yıldızı Beril Pozam da sessiz kalamadı.

Magazin 06-02-23 11:44

Yalı Çapkını’nın Ferit’i Mert Ramazan Demir diziden ayrılıyor mu? Şoke eden gelişme

Oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam, Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ferit karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir’in diziden ayrılacağı iddia edilmişti. Yayınlanan son bölümün finali izleyiciyi şaşkına uğrattı.

Magazin 28-01-23 15:26

Yalı Çapkını’nın Suna’sının eski sevgilisini duyanlar çok şaşırdı! O da çok ünlü çıktı

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Dizide Suna karakterine hayat veren Beril Pozam’ın eski sevgilisi Sıfırıncı Gün dizisinin yıldızı çıktı.

Magazin 09-01-23 15:59

Yalı Çapkını’nın Kazım’ının eski haline bir bakın! Kurtlar Vadisi dizisinde...

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Diren Polatoğulları, Beril Pozam gibi isimler yer alıyor. Dizinin öne çıkan karakterlerinden biri olan Kazım’a Diren Polatoğulları hayat veriyor. Ünlü ismin Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde de rol aldığı ortaya çıktı.

Magazin 03-01-23 16:58

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam bakın kimle sevgili! Ada Masalı'nın...

Yalı Çapkını dizisinde Suna karakterine hayat vererek son dönemde oldukça popüler olan Beril Pozam aşkı "Ada Masalı" dizisinde buldu. İddiaya göre güzel oyuncu Erdem Kaynarca’yla aşk yaşıyor.

Magazin 01-01-23 09:59

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam dekolteli pozuyla bakana bir daha baktırdı

Başrollerini Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun paylaştığı Yalı Çapkını dizisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu Beril Pozam, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Beril Pozam, dekolteli stiliyle takipçilerinden tam puan aldı.

Magazin 31-12-22 11:18

Kenan Işık'ın eşi Beril Işık’tan sevindiren açıklama: Dik durabiliyor, gözleriyle iletişim kurabiliyor

Kenan Işık uzun süredir ailesinin yardım ve desteğiyle yaşıyor ve tedavi görüyor. Dengesini kaybedip başını çarpması sonucu ameliyata alınan Kenan Işık, hayati tehlikeyi atlatmış ancak komaya girmiş ve bir daha çıkamamıştı. Usta oyuncunun eşi Beril Işık, Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında sevindiren haberi verdi.

Magazin 28-12-22 15:49

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam'dan şaşırtan itiraf! 'Canımı acıtıyor...'

Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Suna karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Beril Pozam, Onedio YouTube kanalında sosyal medya kullanıcılarının sorularını yanıtladı. Güzel oyuncu, Yalı Çapkını hakkındaki bilinmeyenleri anlattı.

Magazin 28-12-22 14:55

Yalı Çapkını'nda Ferit'in gizli sırrı açığa çıktı! Sosyal medya çalkalandı 'Bu kadarına pes'

Kadrosunda Çetin Tekindor, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Beril Pozam, Ersin Arıcı, Şerif Sezen gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisi, cuma akşamlarının efsane yapımları arasında yer alıyor. Sosyal medyada da büyük bir ilgiyle takip edilen Yalı Çapkını hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.

Magazin 27-12-22 18:48

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam'ın sevgilisi Masumlar Apartmanı dizisinin sevilen ismi çıktı

Star TV'nin reyting rekorları kıran iddialı dizisi Yalı Çapkını'nda Suna karakterini canlandıran Beril Pozam, başarılı performansının yanı sıra özel hayatıyla da gündemde. Pozam'ın uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi de kendisi gibi oyuncu çıktı!

Magazin 14-12-22 14:39

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam'ın gizli aşkını gören şaştı kaldı! Masumlar Apartmanı'nın yakışıklı yıldızıymış

Yalı Çapkını 'Suna' karakteriyle öne çıkan isim Beril Pozam'ın gizli aşkı ortaya çıktı. Beril Pozam'ın uzun yıllardır devam eden aşkını görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Pozam'ın büyük aşkı meğer Masumlar Apartmanı'nın yakışıklı yıldızıymış...

Magazin 13-12-22 22:11

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam'ın eski hali sosyal medyayı ikiye böldü!

Daha önce Afili Aşk ve Baba gibi yapımlarda rol alan Beril Pozam, şimdilerde Yalı Çapkını dizisinde kamera karşısına geçiyor. Beril Pozam'ın yıllar önceki görüntüsü sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 19-11-22 13:56

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu'nu bir de Instagram'da görün! Bikinili pozlarına beğeni yağdı 'Oldukça cesur'

Yalı Çapkını dizisinde Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Gülçin Santırcıoğlu, Beril Pozam, Şerif Sezer ve Emre Altuğ gibi isimlerle kamera karşısına geçen güzel oyuncu Afra Saraçoğlu, Instagram hesabından paylaştığı bikinili pozlarıyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 31-10-22 10:51

Yalı Çapkını'nın Hattuç'u Şerif Sezer'in kızı da oyuncu çıktı! Meğer efsane dizide oynamış 'Tam bir esmer güzeli'

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Beril Pozam, Mert Ramazan Demir, Emre Altuğ ve Çetin Tekindor'un paylaştığı Yalı Çapkını dizisi, her hafta reyting sıralamasında zirveye yerleşiyor. Yalı Çapkını dizisinde Hattuç karakterine hayat veren Şerif Sezer'in kızı da oyuncu çıktı.

Magazin 26-10-22 16:44

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam sırt dekolteli pozunu paylaştı! ''Havalar soğumasa...'''

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını dizisi, ilk bölümünden itibaren reytinglerde zirveye oturdu. Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Suna' karakteriyle adından söz ettiren Beril Pozam, Instagram hesabından paylaştığı sırt dekolteli pozuyla beğeni topladı.

Magazin 06-10-22 13:50

Yerli polisiye dizi Bozkır 2. sezonuyla geliyor! Ekin Koç ayrıldı Furkan Andıç ve Gizem Karaca Bozkır'un kadrosuna katıldı

BluTV'nin yerli dizisi Bozkır'ın oyuncular 2. sezon çekimleri için buluştu. Dizinin yeni sezon kadrosunda yer alan Yiğit Özşener, Furkan Andıç, Gizem Karaca, Beril Pozam, Fatih Al, Cemal Toktaş ve Bülent Düzgünoğlu okuma provası yaptı. Geçen sezon dizide başrol oynayan Ekin Koç ise yeni bölümlerde rol almayacak.

Magazin 04-10-22 22:05

Hamam sahnesi topa tutulmuştu! Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam'ın gizli aşkı da ünlü çıktı

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor ve Emre Altuğ'un paylaştığı Yalı Çapkını dizisi, ilk bölümünden itibaren izleyiciyi ekrana kilitledi. Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Suna karakteriyle dikkatleri üzerine toplayan güzel oyuncu Beril Pozam'ın sır gibi sakladığı sevgilisi Masumlar Apartmanı dizisinin yakışıklı oyuncusu çıktı.

Magazin 29-09-22 16:11

Yalı Çapkını dizisindeki hamam sahnesi olay oldu! Üzerindeki havluyu çıkarıp...

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in olduğu Yalı Çapkını dizisinin birinci bölümünde yer alan hamam sahnesi gündem oldu. Hamamda gelin seçme sahnesinde oyuncu Beril Bozam'ın çıplak kaldığı anlar izleyenleri ikiye böldü.

Magazin 27-09-22 06:55