Berrak Tüzünataç Haberleri Ve Son Dakika Berrak Tüzünataç Haberleri

Berrak Tüzünataç Haberleri Ve Son Dakika Berrak Tüzünataç Haberleri

1984 yılında Yalova’da dünyaya gelen Berrak Tüzünataç, sinema ve dizi oyuncusudur.

1.70 boyunda olan Tüzünataç Koç Özel Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi’nin İşletme Fakültesi’ni bitirdi.

2004 yılında Yılmaz Erdoğan’ın ders verdiği Beşiktaş Kültür Merkezi atölyesinde eğitim alan oyuncu, ilk deneyimini de yine Erdoğan tarafından yönetilen Organize İşler sinema filmiyle edindi.

Televizyon alanında ise ilk tecrübesini henüz 18 yaşındayken Number 1 TV’de haber sunarak kazandı.

Organize İşler dışında Bir Avuç Deniz ve Beyza’nın Kadınları adlı sinema filmlerinin yanı sıra Elveda Rumeli, Ödünç Hayat, Bu Kalp Seni Unutur Mu, Son ve Ezel gibi dizilerde de performans sergiledi. Babası müteahhit olan Tüzünataç’ın Naz adında bir de kız kardeşi vardır.

Berrak Tüzünataç Haberleri

Dans videosuyla çok konuşulmuştu! Berrak Tüzünataç'tan açıklama geldi! Ne açmışsınız ya

Oyuncu Berrak Tüzünataç sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Tüzünataç, önceki haftalarda sosyal medya sayfasından paylaştığı dans videosuyla çok konuşulmuştu. Bebek'te görüntülenen oyuncu paylaşımının çok abartıldığını belirtti.

Magazin 17-02-2024 14:02

Berrak Tüzünataç fiziğine dair yorumlara isyan etti! Memnunum kendimin bu halinden...

Berrak Tüzünataç giydiği tulumla ve verdiği pozlarla sosyal medyada gündem oldu. Güzel oyuncuya çirkin yorumlar da geldi. Fiziğine dair yapılan eleştirilerden rahatsız olan Tüzünataç "Ben yaklaşık 7-8 senedir aynı kilodayım çok da memnunum kendimin bu halinden gözüm gibi bakıyorum" dedi.

Magazin 18-01-2024 12:09

Cenk Eren Berrak Tüzünataç'ın paylaşımı sonrası yazıp sildi! Türkiye zor günlerden geçiyor

Berrak Tüzünataç'ın kalça dansı ve iddialı tarzı gündemdeyken Cenk Eren'den bir paylaşım geldi. Sert ifadeler kullanan Cenk Eren paylaşımını kısa sürede silince gündem oldu.

Magazin 18-01-2024 10:48

Berrak Tüzünataç kalça dansı ve tulumunun özel bölgelerindeki detayla dikkat çekti! Popon küçük yazılınca...

Bir dönem özel hayatıyla sık sık gündem olan Berrak Tüzünataç son dönemde paylaşımlarıyla ve tarzıyla dikkat çekiyordu. Güzel model ve oyuncu şimdi de ilginç tulumu ve kalça dansıyla dikkat çekti. Tüzünataç kalça yanıtıyla da olay oldu.

Magazin 17-01-2024 14:43

Berrak Tüzünataç yine çok cesur! İddialı pozlarını peş peşe paylaştı

Bir süredir televizyon ekranlarından uzak olan ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç son olarak Terzi dizisinde hayat verdiği Cemre karakteriyle adından söz ettirdi. Çağatay Ulusoy ile sevişme sahneleri uzun süre konuşulan Tüzünataç yine iddialı pozlarıyla gündem oldu. Ünlü ismin cesur pozları kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 17-11-2023 10:35

Çağatay Ulusoy’lu Gaddar dizisine bomba transfer! Maviye Sürgün'ün yıldızı kadroda

Son dönemde Netflix'te yayınlanan Terzi dizisinde hayat verdiği Peyami Dokumacı karakteriyle adından söz ettiren Çağatay Ulusoy, şimdilerde Fox Tv için çekilecek olan Gaddar dizisi için hazırlık yapıyor. Ulusoy'un heyecanla beklenen dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu. Son olarak Maviye Sürgün dizisinde izleyicisinin karşısına çıkan usta oyuncu kadroya katıldı.

Magazin 27-10-2023 17:17

Saçı sakalı birbirine karışmıştı! Çağatay Ulusoy'un yeni imajı yine olay oldu

Netflix'te yayınlanan Terzi dizisinde hayat verdiği Peyami Dokumacı karakteriyle izleyicisinin karşısına çıkan Çağatay Ulusoy, şimdilerde Fox için çekilecek olan Gaddar dizisi için hazırlık yapıyor. Son haliyle sık sık gündem olan ünlü ismin saçı sakalı birbirine karışmış görüntüsü çok konuşulmuştu. Yakışıklı oyuncunun yeni imajı yine sosyal medyayı salladı.

Magazin 06-10-2023 11:35

Terzi'nin yıldızı Çağatay Ulusoy yeni filmi iptal oldu! Sebebi bakın neymiş

Son olarak Netflix'te yayınlanan Terzi dizisinde hayat verdiği Peyami Dokumacı karakteriyle karşımıza çıkan Çağatay Ulusoy dizideki performansıyla çok konuşulmuştu. Şimdilerde Fox için çekilecek olan Gaddar dizisine hazırlanan Ulusoy’un yeni filminin iptal olduğu öğrenildi. Sebebi ise...

Magazin 25-09-2023 17:17

Hande Erçel'den Afra Saraçoğlu'na sevilen ünlülerin bu yaz seçtikleri bikinilere alternatifler

"Sahilde ve havuzda çok şık olmak istiyorum." diyorsanız doğru yerdesiniz. Birbirinden güzel ve yetenekli ünlü isimlerin plaj kombinlerine alternatif ürünleri bir araya getirdik. Ebru Şahin'den Fahriye Evcen'e, Hande Erçel'den İrem Derici'ye kadar birçok ünlünün plaj stilini inceleyebilir ve onlardan ilham alarak alternatif seçeneklerle göz alıcı kombinler yapabilirsiniz. Hazırsanız başlayalım.

Magazin 14-08-2023 16:40

Terzi'ye Çağatay Ulusoy ile Berrak Tüzünataç'ın sevişme sahnesi damga vurdu! O anlar çok konuşuldu

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Şifanur Gül ve Salih Bademci'nin paylaştığı Netflix dizisi Terzi'nin ikinci sezonu yayınlandı. Dizinin ikinci sezonuna Çağatay Ulusoy ve Berrak Tüzünataç'ın sevişme sahnesi damga vurdu. Eski sevgililerin ateşli sahnesi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 29-07-2023 17:14

Berrak Tüzünataç derin yırtmacıyla çömelerek poz verdi! Beğeni butonu çöktü

Bir süredir ekranlardan uzak olan Berrak Tüzünataç sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla dikkat çekiyor. Kusursuz fiziği ve güzelliğiyle sık sık gündeme gelen ünlü isim son paylaşımıyla yine olay oldu. Berrak Tüzünataç derin yırtmaçlı elbisesiyle verdiği pozlara beğeni yağdı.

Magazin 17-06-2023 08:47

Berrak Tüzünataç yine çok iddialı! Dekolteli tarzına beğeni yağdı

Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü isim Berrak Tüzünataç sosyal medya hesabında paylaştığı cesur pozlar ile sık sık adından söz ettiriyor. Bir markanın davetinde yer alan Tüzünataç, sütyensiz kıyafetiyle mest etti.

Magazin 06-05-2023 11:38

Berrak Tüzünataç ipli bikinisiyle poz verdi sosyal medya yıkıldı

Berrak Tüzünataç, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yaz sezonunu açtı. Her fırsatta yazın gelmesini iple çektiğini söyleyen Tüzünataç, doğal güzelliğiyle görenleri bir daha baktırdı.

Magazin 30-04-2023 22:32

Berrak Tüzünataç tayt tulumuyla fiziğini sergiledi! Kendime yükseldim

Bir süredir ekranlardan uzak olan Berrak Tüzünataç fit fiziğini paylaştı. Model olan Berrak Tüzünataç tayt tulumuyla fiziğini sergileyerek "Kendime yükseldim" dedi.

Magazin 21-04-2023 15:12

Oyuncu Berrak Tüzünataç Sadece benim başıma gelebilecek tuhaflık diyerek yaşadığı olayı paylaştı!

2005 yılında bir şarkı kanalında haber sunarak başladığı kariyerine oyunculukla devam eden Berrak Tüzünataç son olarak Fox Tv'de yayınlanan Kurşun dizisiyle ekranlarda yer almıştı. Berrak Tüzünataç'ın başına gelen eski bir olayı paylaşan magazin sayfasını alıntılayan oyuncu, "Sadece benim başıma gelebilecek tuhaflık" diyerek yorumladı.

Magazin 08-03-2023 20:21

Berrak Tüzünataç, Akşener'in açıklaması sonrası isyan etti: O altına imza attığınız belge ne olacak?

Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a çağrı yaptı ve "Bu masa artık potansiyel adayların tartışılabildiği ortak akıldan çıkmış" dedi. Akşener'in açıklamaları sonrası Berrak Tüzünataç isyan etti.

Magazin 03-03-2023 15:58

Berrak Tüzünataç Ekrem İmamoğlu'na seslendi: Deprem bölgesindeki bütün binaların...

Berrak Tüzünataç, İstanbul'daki binaların hasar tespiti için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na seslendi. Oyuncu ve model süreçle ilgili "Bu keyfi bir şey mi ki kişilerin kabulüne bırakılıyor?" dedi.

Magazin 21-02-2023 13:24

Özge Özpirinçci sütyensiz tarzıyla gecelerde boy gösterdi! Berrak Tüzünataç ile cesaretini konuşturdu

Geçtiğimiz yıl kızı Mercan'ı kucağına alan taze anne Özge Özpirinçci, bir süredir gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyordu. Özge Özpirinçci, önceki akşam katıldığı davette sütyensiz tarzıyla cesaretini konuşturdu.

Magazin 23-01-2023 17:18

Berrak Tüzünataç'tan dikkat çeken poz! Bacağını duvara dayayıp...

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, oyunculuk performansı dışında sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme geliyor. Elveda Rumeli, Muhteşem Yüzyıl ve Kurşun gibi pek çok dizide rol alan güzel oyuncu, bu defa yeni paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 16-12-2022 09:29

Berrak Tüzünataç Sinan Çetin'in oğlu Rafael Çetin'in kısa filmi için çıplak poz verdi

Berrak Tüzünataç, Yaz Yüceil ve Teoman'ın başrolünde yer aldığı kısa film 'La Casa de Raisa Vanessa'nn afişi yayınlandı. Berrak Tüzünataç, afiş için Rafael Çetin'e çıplak poz verdi.

Magazin 10-09-2022 12:14

Berrak Tüzünataç Sinan Çetin'in oğlu Rafael Cemo Çetin ile yakalandı

Berrak Tüzünataç, Sinan Çetin'in oğluyla Bodrum'da sezonu açtı. Birlikte tatil yapan aşıkların romantik anları objektiflere yansıdı. Kendisi gibi oyuncu olan Uraz Kaygılaroğlu ile ilişkisini geçtiğimiz yıl noktalayan Berrak Tüzünataç (37), ardından Sinan Çetin'in küçük oğlu Rafael Cemo Çetin (30) ile görüntülendi.

Magazin 21-06-2022 17:54

Berrak Tüzünataç'ın cesur transparan kıyafeti olay oldu! Takipçilerden dekolteye yorum yağdı

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, oyunculuk performansı dışında sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme geliyor. Elveda Rumeli, Muhteşem Yüzyıl ve Kurşun gibi pek çok dizide rol alan güzel oyuncu, bu kez giydiği cesur transparan kıyafetiyle olay oldu.

Magazin 31-05-2022 13:47

Berrak Tüzünataç yeni imajıyla ilgili konuştu! Sosyal medyaya eğlence çıktı!

Saçını Afrika örgüsü yaptıran Berrak Tüzünataç, Bebek Sahili'nde objektiflere yansıdı. Yeni imajıyla ilgili konuşan ünlü oyuncu, "Çoğunluk saçlarımı beğendi. Bir değişiklik olsun istedim. Fazlasıyla konuşuldu. Sosyal medyaya eğlence çıktı işte!" dedi.

Magazin 09-03-2022 08:05

Berrak Tüzünataç yine çırılçıplak pozuyla mesaj verdi

Ünlü model ve oyuncu Berrak Tüzünataç, Aralık 2020'de sosyal medya hesabı Instagram'da, üstünün çıplak ve boyalı olduğu pozları paylaşmıştı. Takipçilerinden çok sayıda beğeni alan Berrak Tüzünataç, paylaşımının sanatsal bir çalışma olduğunu söylemişti. Tüzünataç'ın vücudundaki 'bla bla' yazısı dikkatlerden kaçmadı. Berrak Tüzünataç, Bir yılı aşkın bir sürenin ardından, yine benzer bir paylaşım yaptı.

Magazin 12-01-2022 15:35

Berrak Tüzünataç ve Özge Özpirinçci'den gün batımı paylaşımı

İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan Özge Özpirinçci, önceki gün Berrak Tüzünataç ile birlikte objektif karşısına geçti.

Magazin 22-11-2021 10:03

Berrak Tüzünataç'ın hayatında biri var mı?

Rafael Cemo Çetin ile flört ettiğine dair haberle çıkan ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, Aslıhan Doğan'ın Youtube kanalına konuk olarak bu iddialara yanıt verdi.

Magazin 18-11-2021 16:47

Berrak Tüzünataç aşk iddialarını yalanladı

Uraz Kaygılaroğlu'ndan ayrılan oyuncu 36 yaşındaki Berrak Tüzünataç'ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Tüzünataç, Sinan Çetin'in oğlu Rafael Cemo Çetin ile aşk iddialarını yalanladı.

Magazin 19-10-2021 15:10

Sinan Çetin’in oğlu Rafael Cemo Çetin, Berrak Tüzünataç’la aşk yaşıyor

Sinan Çetin’in her hareketi olay olan oğlu Rafael Cemo Çetin, yeni bir aşka yelken açtı. Rafael Cemo Çetin’in son olarak Uraz Kaygılaroğlu’ndan ayrılan oyuncu Berrak Tüzünataç ile birlikte olduğu iddia edildi.

Magazin 16-10-2021 20:17

Ceren Kaçıkoç kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ceren Kaçıkoç ne iş yapıyor?

En son Sefirin Kızı adlı dizide "Gediz" rolü ile boy gösteren Uraz Kaygılaroğlu hem yaptığı işler hem de özel hayatı ile gündeme gelmeye devam ediyor. Berrak Tüzünataç ve Gülcan Arslan ile kısa süren ilişkisinden sonra bir çocuk babası Kaygılaroğlu, Ceren Kaçıkoç ile yeni aşka yelken açtı. İşte Ceren Kaçıkoç hakkında merak edilenler...

Magazin 27-09-2021 15:24

Berrak Tüzünataç'tan 'İbrahim Kutluay' açıklaması!

Adı eski basketbolcu İbrahim kutluay ile anılan Berrak Tüzünataç, konuyla ilgili açıklama yaptı. Önceki gün Kuruçeşme'de görüntülenen ünlü oyuncu, "Adettendir diye soruyorsunuz, biliyorum. Ben de gerekli açıklamayı yaptım. Yok öyle bir şey" ifadelerini kullandı.

Magazin 08-09-2021 10:40

Birkan Sokullu'nun eski eşini gören şoke oluyor! O da çok ünlü

Masumlar Apartmanı'nda hayat verdiği 'Han' karakteriyle milyonların sevgisini kazanan yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu'nun, eskiden kiminle evli olduğunu duyunca çok şaşıracaksınız...

Magazin 06-09-2021 16:28

Berrak Tüzünataç'tan porno itirafı! Gerçekçi gelmiyor

Ünlü model Berrak Tüzünataç katıldığı Youtube programında samimi açıklamalar yaptı. Berrak Tüzünataç kendisine sorular bir soruya "Porno sevmiyorum" diyerek yanıt verdi.

Magazin 23-08-2021 10:56

Berrak Tüzünataç sahilde eğlendiği anları paylaştı

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç tatil paylaşımlarına devam ediyor. Tüzünataç sosyal medya hesabından plajdaki eğlenceleri anlarını paylaştı. Ünlü oyuncunun keyfinin yerinde olduğu görüldü.

Magazin 22-08-2021 02:49

Berrak Tüzünataç'ın taksi isyanına İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan yanıt geldi

Oyuncu Berrak Tüzünataç, İstanbul'da taksi bulamayınca sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Tüzünaç'ın "İstanbul’da taksi yok. Bunun mantıklı bir açıklaması var mı?" sorusuna İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Muran Ongun yanıt verdi.

Magazin 17-08-2021 23:21

Berrak Tüzünataç'ın zayıflığı olay olmuştu! İsyan etti

Yoga ve pilatesi yaşam tarzı haline getiren, aynı zamanda hayvansal ürünlerle vedalaşıp vejetaryen beslenmeye başlayan Berrak Tüzünataç, dün dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Ünlü oyuncu, sosyal medyada “Bir deri bir kemik kaldı" şeklindeki yorumlara daha fazla dayanamadı.

Magazin 30-06-2021 15:11

Berrak Tüzünataç zayıfladı! Son halini hayranlarıyla paylaştı

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, paylaştığı fotoğrafla hayranlarını şaşırttı. Son zamanlarda pilates yapan ve beslenme alışkanlığını değiştiren Berrak Tüzünataç, her geçen gün biraz daha zayıflıyor.

Magazin 29-06-2021 21:11

Berrak Tüzünataç'ın o fotoğrafı takipçilerini ikiye böldü: 'Biraz kilo al!'

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Aktif bir kullanıcı olan Tüzünataç, gardırobunda gezinti yaparken bazı parçaları deneyerek hayranları ile paylaştı. Ancak oyuncunun bir hayli fit görünen vücudu takipçilerinin dikkatini çekerken, biraz kilo al şeklinde yorumlar yapıldı.

Magazin 29-06-2021 17:30

Berrak Tüzünataç'tan yeni program: Deli Dolu Masa

Cuma akşamı ilk bölümü yayınlanan yemekli sohbet programında Tüzünataç; moda, sanat, gastronomi gibi alanlardan konuklarla bir araya gelerek keyifli sohbetler gerçekleştiriyor.

Magazin 28-06-2021 17:40

Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni sevgilisi Gülcan Arslan bakın kim çıktı! Herkesin bildiği...

Bir süre önce kendisi gibi oyuncu Berrak Tüzünataç ile beraberlik yaşayan Uraz Kaygılaroğlu, ilişkisini ayrılıkla noktalamıştı. Kaygılaroğlu, ayrılık sonrasında yeni bir aşka daha yelken açtı. Fethiye'de gözlerden uzakta yeni sevgilisi oyuncu Gülcan Arslan ile birlikte görüntülenen Kaygılaroğlu'nun mutlu halleri gözlerden kaçmadı. Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni sevgilisi Gülcan Arslan'ın kimliği ise merak ediliyordu. İşte oyuncu Gülcan Arslan hakkında bilinmeyenler...

Magazin 23-06-2021 11:02

Uraz Kaygılaroğlu'dan dikkat çeken Melis İşiten'li paylaşım!

Son zamanlarda projelerin aranan yüzü haline gelen oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, yakın zamanda çekimlerine başlaması beklenen Cem Yılmaz'ın dizisi Erşan Kuneri'de rol alacağını açıklamıştı. Kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncunun yaptığı son paylaşım dikkat çekti. Eski eşi Melis İşiten ile paylaşım yapan Kaygılaroğlu, yoksa barışıyorlar mı dedirttirdi.

Magazin 09-06-2021 16:48

Berrak Tüzünataç ile yollarını ayrıdan Uraz Kaygılaroğlu'dan manidar paylaşım!

Bir süre önce meslektaşı Berrak Tüzünataç ile ilişkisini sonlandırmasıyla Uraz Kaygılaroğlu gündeme gelmişti. Ayrılığın ardından sosyal medya paylaşımları ile dikkat çeken ikiliden Kaygılaroğlu'nun son paylaşımı ise ilgi odağı oldu. Kaygılaroğlu'nun paylaşımı ise eski sevgilisi Berrak Tüzünataç'a gönderme yaptığını düşündürdü.

Magazin 27-05-2021 12:22

Berrak Tüzünataç Uraz Kaygılaroğlu aşkı neden bitti?

Son dönemde magazin dünyasının en çok konuştuğu Uraz Kaygılaroğlu-Berrak Tüzünataç birlikteliği, kısa süre sonra başladığı gibi sürpriz şekilde bitti. Ünlü oyuncuların ayrılık nedeni belli oldu.

Magazin 08-05-2021 15:57

Uraz Kaygılaroğlu ile Berrak Tüzünataç neden ayrıldı? Sürpriz aşk bitti!

Uraz Kaygılaroğlu - Berrak Tüzünataç çiftinin aşk yaşadığı iddiaları geçtiğimiz haftalarda magazin dünyasının gündemine oturmuştu. Şimdi ise iki yetenekli oyuncunun ayrıldığı iddia ediliyor. Peki Uraz Kaygılaroğlu ile Berrak Tüzünataç neden ayrıldı? Sürpriz aşk neden bitti?

Magazin 04-05-2021 17:32

Uraz Kaygılaroğlu karpuza ödediği para karşısında şoke oldu

Başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu kızına karpuz almak için markete gitti. Oyuncu ödediği para karşısında şoke oldu.

Magazin 04-05-2021 14:30

Berrak Tüzünataç çocukluk fotoğrafını paylaştı! Bakışları hiç değişmemiş

Özel hayatıyla sık sık gündem olan başarılı oyuncu Berrak Tüzünataç, sosyal medya hesabından çocukluk fotoğrafını paylaştı. Tüzünataç'ın paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 19-04-2021 09:41

Özge Özpirinçci'den 'polis baskını' haberlerine tepki!

35. yaşını Yeniköy'deki evindeki partide kutlayan oyuncu Özge Özpirinçci, hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi. Özge Özpirinçci "Ben artık böyle şeylere tahammül edemiyorum" dedi.

Magazin 03-04-2021 11:25

Özge Özpirinçci'nin partisini polis bastı! Berrak Tüzünataç suçluyu buldu

Özge Özpirinçci'nin doğum günü partisi uzayınca yasak hiçe sayıldı. Partiyi polis basınca ünlü isimler gerildi. Berrak Tüzünataç ise muhabirleri suçlayarak tepki gösterdi.

Magazin 02-04-2021 14:39

Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yaşayan Berrak Tüzünataç: Aşk hayatım çok iyi

Marie Claire dergisinin yeni sayısının kapağında yer alan Berrak Tüzünataç, meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu ile yaşadığı ilişki hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Magazin 31-03-2021 12:26

Uraz Kaygılaroğlu'nun yatak pozuna yorum yağdı

Geçtiğimiz haftalarda kendisi gibi oyuncu olan Berrak Tüzünataç ile aşk yaşadığını duyuran Uraz Kaygılaroğlu, yatakta çekilen karesini gözler önüne serdi. Takipçileri ise sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan Kaygılaroğlu'na, "Fotoğrafı kim çekti?" sorusunu yöneltti.

Magazin 30-03-2021 10:10