Besiktas Lyon Maci Haberleri

Fenerbahçe'ye Fransa'dan sürpriz teklif! 12 milyon euro önerdiler

Fenerbahçe'de iç transferde hareketli günler yaşanıyor. Fransız devi Lyon, bir süredir takip ettiği İsmail Yüksek'e 12 milyon euro önerdi ve beklemeye geçti.

Spor 2024-01-16 07:28:43

Skandal ortaya çıktı! Fransız devi, Taylor Swift konseri yüzünden küme düşebilir!

Fransa Ligue 1'de geride kalan 14 haftanın ardından 1 galibiyet - 4 beraberlik - 8 mağlubiyet alan Lyon, 7 puanla son sırada bulunuyor. Fransa'nın en köklü kulüplerinden biri olan Lyon'un düştüğü kötü durum sonrası flaş bir gelişme yaşandı. Şu anda 18. sırada olan Lyon, eğer sezonu play-out hattında bitirirse maçlarını kendi stadında oynayamayacak. Nedeni ise ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 2023-12-05 21:56:18

Fransız derbisi öncesi skandal! Marsilyalı taraftarlar Lyon otobüsüne taşlarla saldırdı, teknik direktörü Fabio Grosso kanlar içinde kaldı... Maç ertelendi!

Fransa Ligue 1'de Marsilya-Lyon derbisi öncesi istenmeyen olaylar yaşandı. Lyon otobüsüne taşlı saldırı gerçekleşirken teknik direktör Fabio Grosso kanlar içinde kaldı. Fransa Futbol Federasyonu da karşılaşmayı erteledi. İşte detaylar...

Spor 2023-10-30 09:18:57

Lyon, Fransa Ligi’nde son sıraya geriledi

Fransa Ligue 1 ekibi Lyon, konuk ettiği Clermont’a 2-1 mağlup olurken, ligde topladığı 3 puanla son sıraya geriledi.

Spor 2023-10-23 11:19:23

SON DAKİKA | E-posta ile gelen tehdit Fransa'yı alarma geçirdi! 6 havaalanı boşaltıldı

Son dakika haberi: E-posta ile gelen tehdit Fransa'yı alarm durumuna geçirdi. Fransız polisi; Lille, Lyon, Nantes, Nice, Toulouse ve Beauvais havalimanlarının güvenlik gerekçesi ile boşaltıldığını duyurdu. İkinci bir emre kadar uçuşların durdurulduğunu açıklandı.

Haber 18-10-23 14:01

İspanyol devi Türk stoperi kadrosuna kattı! Valencia, Cenk Özkaçar ile 5 yıllık sözleşme imzaladı!

İspanya'nın Valencia Kulübü, geçtiğimiz sezon Fransa'nın Olympique Lyon takımından satın alma opsiyonuyla kiraladığı Türk futbolcu Cenk Özkaçar ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 09-06-23 12:02

Fenerbahçe ile anılmıştı! Dejan Lovren, Olimpik Lyon'a döndü...

FIFA Dünya Kupası'nda Hırvatistan Milli Takımı ile 3.'lük madalyasını kazanan ve son dönemde adı Fenerbahçe ile anılan Dejan Lovren'in yeni takımı Olimpik Lyon oldu.

Spor 02-01-23 15:48

Galatasaray'da forvet transferi tamam! Lyon'un yıldız oyuncusu ile anlaşma sağlandı

Galatasaray'da Ocak ayı transfer dönemi çalışmaları başladı. Dünya Kupası'na verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar, forvet rotasyonuna bir oyuncu almak istiyor. Bu bağlamda Lyon'un yıldızı Dembele'nin menajeri ile İstanbul'da görüşen Galatasaraylı yetkililer, Dembele ile her konuda anlaşma sağladı. Erden Timur'un kısa süre içinde Fransa'ya giderek Lyon ile masaya oturacağı bilgisi verildi.

Spor 27-11-22 09:16

Fenerbahçe, Galatasaray ve Barcelona aynı yıldızın peşinde! Transfer yarışı başka bir boyut kazandı...

Liglere Dünya Kupası arasının verilmesiyle birlikte kulüpler transfer çalışmalarına başladı. Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe ve Galatasaray, Lyon ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan santrfor oyuncusu Moussa Dembele için bir süredir yarış halindeydi. İki ekibin kapışmasına İspanyol devi Barcelona da dahil oldu. F.Bahçe'nin Joao Pedro'dan, G.Saray'ın ise Haris Seferovic'ten memnun olmaması nedeniyle bu transferi gerçekleştirmek istediği kaydedildi.

Spor 21-11-22 14:23

Son dakika: İrfan Can Kahveci, Emre Akbaba, Mert Hakan Yandaş ve Abdülkerim Bardakcı'dan sonra yine karşı karşıyalar! Fenerbahçe ve Galatasaray, Moussa Dembele için yarışıyor...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk hedefleyen iki ezeli rakip Fenerbahçe ve Galatasaray, yeşil sahanın dışında bu kez transferde karşı karşıya geldi. Daha önce İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş, Abdülkerim Bardakcı ve Emre Akbaba transferlerinde yarışan Süper Lig'in iki dev kulübünün hedefindeki ismin Lyon ile sözleşmesi sona erecek olan Moussa Dembele için temasa geçtiği öğrenildi. İşte ayrıntılar...

Spor 11-11-22 13:13

Hakem oyunu durdurdu! Eski Fenerbahçeli'ye tribünlerden saldırı

Daha önce Süper Lig'de Fenerbahçe forması da giyen ve Fenerbahçe'nin ardından Olimpik Lyon, Sporting ve son olarak Fransız ekibi Stade Brestois forması giyen Slimani, ligde oynadıkları Clertmont mücadelesinde çirkin bir saldırıya maruz kaldı. İşte detaylar...

Spor 24-10-22 16:49

Montpellier Lyon maçı ne zaman, saat kaçta? Fransa Ligue 1 Montpellier Lyon maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Montpellier, Fransa Ligue 1'de Lyon ile karşı karşıya gelecek. 22 Ekim 2022 Cumartesi akşamı oynanacak heyecanla beklenen mücadele için geri sayım devam ediyor. Sporverler internette maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri araştırılıyor. Peki, Montpellier Lyon maçı ne zaman, saat kaçta? Montpellier Lyon maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte futbolseverlerin heyecanla beklediği Fransa Ligue 1 maçının canlı yayın bilgileri...

Spor 22-10-22 19:11

Son dakika: Fenerbahçe santrfor problemini dünyaca ünlü golcüyle çözüyor! Moussa Dembele harekatı...

Son dakika haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Dinamo Kiev'e elenerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe, yoluna UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda devam edecek. Perşembe günü Slovacko ile maça çıkacak olan sarı - lacivertliler, gol yollarında yaşanan problemi en kısa sürede çözmek istiyor. Enner Valencia ve Joshua King'den istediği verimi alamayan Fenerbahçe'nin gündemine Lyon forması giyen Moussa Dembele geldi.

Spor 02-08-22 19:48

Galatasaray, Fransız futbolcu Leo Dubois'nın transferi için Olimpik Lyon ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

Galatasaray, Fransız futbolcu Leo Dubois'nın transferi için Olimpik Lyon ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

Yurthaber 20-07-22 20:50

Alexandre Lacazette evine geri döndü! ''Peynir ekmek gibi gol atar''

Arsenal ile yolları ayıran Alexandre Lacazette, eski kulübü Olimpik Lyon ile üç yıllık sözleşme imzaladı. Olimpik Lyon'dan 2017'de 53 milyon Euro bonservis bedeliyle Arsenal'e transfer olan, bu sezon ise İngiliz ekibiyle sözleşmesi sona eren ve serbest kalan Alexandre Lacazette eski külübüne döndü. 31 yaşındaki forvet oyuncusu Lyon ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Sosyal medyada taraftarlar Lacazette'in Lyon'a dönmesinin ardından ''Fransa'da peynir ekmek gibi gol atar'' yorumları yaptı.

Spor 09-06-22 11:12

Son dakika: Kerem Aktürkoğlu'na rekor teklif! Bunu reddetmek yürek ister

Son dakika haberleri: Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu yuvadan uçuyor. Avrupa'nın dev kulüpleri arasında yer alan Lyon'un bu transferi bitirmesi artık an meselesi. Geçtiğimiz hafta 7 milyon euroluk teklif yapan Lyon, bu teklifi güncelleyerek rakamı 12 milyon yaptı. Galatasaray'ın da artık karşı koyamayacağı ve ufak bir pazarlıktan sonra bu transferin biteceği öğrenildi.

Spor 16-05-22 09:44

Lyon'dan Galatasaray'a Kerem Aktürkoğlu teklifi!

Olimpik Lyon, Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray'a ilk teklifini sundu. Fransızlar'ın teklifini ucuz bulan sarı-kırmızılılar masadan kalktı.

Spor 13-05-22 15:04

Doğukan Sinik'e Lyon talip oldu

Antalyaspor'un genç oyuncusu Doğukan Sinik'in, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lyon'un gündemine geldiği öne sürüldü.

Spor 25-04-22 19:32

Dünyanın en uzun bacaklarına sahip kadını, Guinness Dünya Rekorları’ndan sonra OnlyFans’a katıldı

Dünyanın en uzun bacaklarına sahip olan Guinness Dünya Rekoru sahibi 19 yaşındaki Maci Currin vücut pozitifliğini savunmak için OnlyFans’a katıldığını duyurdu. TikTok’ta kısa sürede milyonlarca takipçiye ulaşmayı başaran Currin, OnlyFans modellerinin aksine “Çıplaklık vadetmiyorum” diyerek hayranlarını uyardı.

Trend 22-04-22 11:22

Son dakika: Kerem Aktürkoğlu ret yedi! Hayalleri resmen suya düştü...

Son dakika haberleri... Galatasaray'da yükselen performansı nedeniyle dünya devlerinin radarına giren Kerem Aktürkoğlu izlenmeye devam ediyor. Barcelona ve Beşiktaş maçında genç oyuncuyu izlemeye gelen Lyon yetkililerinden Kerem'i üzecek bir haber geldi.

Spor 01-04-22 11:02

Kerem Aktürkoğlu'ndan transfer sorusuna yanıt! ''Bunlar güzel şeyler...''

Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu, Beşiktaş derbisinin ardından açıklamada bulundu. Kendisini izlemeye gelen Lyon yetkilileri ile ilgili soru sorulmasına üzerine Kerem, "Lyon'un izlemesi güzel bir şey ama benim işim sahada. Galatasaray'a faydalı olmak ve iyi oynamak istiyorum. Bunlar güzel şeyler, tabii ki konuşulacak ama ben futboluma odaklanıyorum." cevabını verdi.

Spor 14-03-22 22:54

UEFA Avrupa Ligi'nde deplasman takımlarının gecesi! Lyon ve Frankfurt...

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu, bugün oynanan iki karşılaşma ile başladı. Porto'yu deplasmanda mağlup eden Olimpik Lyon ve Real Betis deplasmanından galibiyetle dönen Eintracht Frankfurt, rövanş karşılaşmaları öncesinde avantajı eline geçirdi.

Spor 09-03-22 23:16

UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalanlar belli oldu

Porto, Sevilla, Leipzig, Atalanta, Barcelona, Rangers, Real Betis ve Braga son 16 turuna adını yazdırdı - Galatasaray'ın da aralarında bulunduğu 8 grup lideri Kızılyıldız, Eintracht Frankfurt, Leverkusen, Lyon, Monaco, Spartak Moskova, West Ham United da son 16 turunda mücadele edecek

Yurthaber 25-02-22 01:52

Son dakika: Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun bonservisini belirledi! Lyon ve Roma...

Son Dakika Galatasaray Haberleri: Galatasaray'da gösterdiği performansla Avrupa'da birçok kulübü peşine takan Kerem Aktürkoğlu'nun durmaya niyeti yok... Son olarak Galatasaray'ın Antalyaspor maçında attığı harika gol ile yıldızlaşan Kerem Aktürkoğlu'nu, İstanbul'a gelen Lyon ve Roma yetkilileri canlı canlı izledi. Kerem'in performansından oldukça etkilenen yetkililer genç oyuncunun bonservisini sordu. Galatasaray'ın verdiği cevap ise çok net oldu... ''20 milyon Euro'' İşte detaylar...

Spor 27-12-21 17:50

Lyon'a bir maç seyircisiz oynama cezası

Dimitri Payet'ın kafasına isabet eden şişe nedeniyle iptal edilen Lyon - Marsilya maçına yönelik ilk kararlar açıklandı.

Spor 23-11-21 07:38

Fransa'da Lyon-Marsilya maçı sahaya atılan şişe yüzünden oynanamadı

Fransa Futbol 1. Liginde Pazar günü yapılan Lyon-Marsilya maçının beşinci dakikasında sahaya fırlatılan bir şişenin Dimitri Payet'e isabet etmesi yüzünden maça ara verildi.

Haber 22-11-21 13:16

Fransa'da şok olay! Lyon - Marseille derbisi yarıda kaldı

Fransa Ligi'nin derbilerinden Lyon - Marsilya maçı konuk ekip kaptanının başına isabet eden su şişesi nedeniyle yarıda kaldı.

Spor 22-11-21 07:22

Fatih Terim'e Fransız devi Lyon talip oldu

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'e Fransız devi Lyon'un talip olduğu iddia edilirken, başkan Jean-Michel Aulas'ın Terim ile görüşülmesi için talimat verdiği belirtildi.

Spor 14-10-21 10:32

Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a yumurtalı saldırı!

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Lyon kentinde bir fuar ziyaretinde yumurtalı saldırıya uğradı.

Haber 27-09-21 15:39

PSG'de gerilim! Messi'den Pochettino'ya tepki

Ligue 1 ve Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 191 dakika süre alan 34 yaşındaki yıldız, Lyon maçında ilk 11'deki yerini alırken Pochettino'nun değişiklik kararı sonrası büyük hayal kırıklığı yaşadı.Ligue 1 ve Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 191 dakika süre alan 34 yaşındaki yıldız, Lyon maçında ilk 11'deki yerini alırken Pochettino'nun değişiklik kararı sonrası büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Spor 20-09-21 07:54

Kıyafetleri yırtılınca anladı! Büyük göğüslerinden kurtulduğunu sandı ama...

Los Angeles'ta dansçı olan 24 yaşındaki Bethanie Lyon, büyük göğüslerinden kurtulmak için meme küçültme operasyonu geçirdi. Ancak işlem için 10 bin dolar ödeyen Lyon'un göğüsleri tekrar büyümeye başladı. Lyon göğüslerinin çok büyük olduğunu insanların sadece göğüslerine odaklandığını söylerken, göğüslerinin tekrar büyüdüğünü kıyafetleri yırtılmaya başladıktan sonra anladığını söylüyor.

Haber 03-09-21 07:19

Xherdan Shaqiri'nin yeni adresi belli oldu

Fransız ekibi Lyon, Liverpool'dan Xherdan Shaqiri transferini tamamladı ve İsviçreli futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Spor 24-08-21 08:57

Ajax, Altay Bayındır için Fenerbahçe'nin kapısını çalıyor

Hollanda ekibinin kalecisi Andre Onana, Lyon ile her konuda anlaştı. Transferin resmen duyurulması an meselesi. Ajax, Kamerunlu kalecinin yerini Altay Bayındır ile doldurmak için harekete geçiyor.

Spor 12-07-21 15:07

Ozan Tufan'a yeni talip: Lyon

Avrupa kulüplerinin yakın takibinde olan Fenerbahçeli Ozan Tufan'ın talibi her gün artıyor.

Spor 29-06-21 10:23

Barcelona, Memphis Depay'ı açıkladı

Barcelona, Lyon ile sözleşmesi sona eren Hollandalı hücum oyuncusu Memphis Depay'ı transfer etti.

Spor 19-06-21 20:01

Olympique Lyon'da Peter Bosz dönemi

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekibi Olympique Lyon, teknik direktörlük görevine Peter Bosz'u getirdi.

Spor 29-05-21 20:36

Fransa'da ayın golü Burak Yılmaz'ın

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1), Lille forması giyen milli oyuncu Burak Yılmaz'ın Lyon deplasmanında serbest vuruştan attığı golün, nisan ayının en iyisi seçildiğini açıkladı.

Spor 12-05-21 23:36

10 kişi Lyon, Monaco'yu devirdi! Maç sonunda çıkan olaylar çıktı

Ligue 1'in 35. haftasında Monaco, sahasında Lyon'u ağırladı. Şampiyonluk mücadelesi veren iki takımın karşılaşmasında konuk ekip sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı. Maçın sonunda çıkan olaylar geceye damga vurdu. Sahanın ortasında iki takımın futbolcularının yumruk yumruğa birbirine girdiği kavgadan sonra Lyon'dan Mattia de Sciglio, Monaco'dan da Willem Geubbels ve Pietro Pellegri kırmızı kart gördü.

Spor 03-05-21 07:47

Burak Yılmaz şov yaptı! 2 gol 1 asistle maçı çevirdi

Lille, Burak Yılmaz'ın iki gol ve bir asistle oynadığı karşılaşmada Lyon karşısında muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Burak'ın sahnede olduğu maçta Lille, Lyon'u 3-2 yenerek liderliğini sürdürdü ve şampiyonluk yolunda dev bir adım attı. Fransız ekibi Lille üç Türk futbolcu Yusuf Yazıcı, Zeki Çelik ve Burak Yılmaz'ı göklere çıkardı. Maça damgasını vuran Burak, Lille kulübünün resmi hesaplarını fotoğraflarıyla süsledi.

Spor 26-04-21 08:24

Fransa’da PKK yandaşlarından Türk restoranlarına çirkin saldırı

Fransa’da terör örgütü PKK yandaşları, geçtiğimiz pazar günü düzenledikleri gösteri sırasında Türk restoranlarına saldırdı.Fransa’nın Lyon kentinde terör örgütü PKK yandaşları, geçtiğimiz pazar günü gösteri düzenledi.

Haber 07-04-21 13:50

Fransa’da PKK yandaşlarından Türk restoranlarına çirkin saldırı

Fransa’da terör örgütü PKK yandaşları, geçtiğimiz pazar günü düzenledikleri gösteri sırasında Türk restoranlarına saldırdı.Fransa’nın Lyon kentinde terör örgütü PKK yandaşları, geçtiğimiz pazar günü gösteri düzenledi.

Haber 07-04-21 13:50

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı başlıyor: Dört yarı finalistten üçünü Alman teknik direktörler çalıştırıyor

İlk yarı finalde bugün TSİ 22.00'de RB Leipzig ile Paris Saint-Germain, ikinci yarı final maçında da yarın TSİ 22.00'de Bayern Münih ve Lyon karşılaşacak. RB Leipzig ve Bayern Münih'in yanı sıra Paris Saint-Germain'i de Alman bir teknik direktör çalıştırıyor.

Spor 03-04-21 11:31

Fransa’da korkutan patlama

Fransa’nın Lyon kentinde bir binada meydana gelen patlama sonucu çatı katını alevler sardı.Fransa’nın Lyon kentinin kuzeydoğusunda bulunan Vaul-en-Velin’de bir binada patlama meydana geldi.

Haber 03-04-21 00:20

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı başlıyor: Dört yarı finalistten üçünü Alman teknik direktörler çalıştırıyor

İlk yarı finalde bugün TSİ 22.00'de RB Leipzig ile Paris Saint-Germain, ikinci yarı final maçında da yarın TSİ 22.00'de Bayern Münih ve Lyon karşılaşacak. RB Leipzig ve Bayern Münih'in yanı sıra Paris Saint-Germain'i de Alman bir teknik direktör çalıştırıyor.

Spor 12-03-21 20:33

Lyon’da tansiyon yükseldi, araçlar ateşe verildi

Fransa’nın Lyon kentinde 13 yaşında bir çocuğun 3 Mart’ta scooter’ı ile dolaştığı sırada geçirdiği kaza sonucu ağır yaralanmasından polisi sorumlu tutan kent sakinleri ile polis arasında çatışmalar yaşanıyor.

Haber 11-03-21 12:08
Haber 07-03-21 18:52

Fransa'da Kantinlerde Zorunlu Vejetaryen Menü Tartışması

Lyon Belediyesi’nin kararını eleştiren Hükümet Sözcüsü Gabriel Attal, "Çocukların tabağına ideolojinizi koymaktan vazgeçin" dedi

Haber 22-02-21 17:10

Kırmızı et okul yemeklerinden çıkarıldı! Tepki yağıyor

Fransa’nın Lyon kentinde belediye başkanının, okullarda verilen yemeklerden kırmızı eti çıkarma kararı hükümetin tepkisini çekti.

Haber 22-02-21 04:23

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı başlıyor: Dört yarı finalistten üçünü Alman teknik direktörler çalıştırıyor

İlk yarı finalde bugün TSİ 22.00'de RB Leipzig ile Paris Saint-Germain, ikinci yarı final maçında da yarın TSİ 22.00'de Bayern Münih ve Lyon karşılaşacak. RB Leipzig ve Bayern Münih'in yanı sıra Paris Saint-Germain'i de Alman bir teknik direktör çalıştırıyor.

Spor 21-02-21 12:11