Bessar Esed Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tahıl koridoru açıklaması! 'Sayın Putin ile görüşeceğim'

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tahıl koridoru ile ilgili, yaptığı açıklamada "Rusya Federasyonu Başkanı dostum Putin'in bugün yapılan açıklamaya rağmen bu insani köprünün devamını istediğini biliyorum. Seyahatten döner dönmez Sayın Putin ile görüşeceğim" dedi. Erdoğan, Suriye ile normalleşmeye ilişkin "Şu anda tabi Suriyeli Esed, Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyinden çıkmasını istiyor. Böyle bir şey söz konusu olamaz" dedi.

Haber 2023-07-17 13:37:28

Son dakika | Moskova'da kritik 'Suriye' toplantısı! Türkiye, Esed rejimi, Rusya ve İran bir araya geliyor: Tarih belli oldu

Son dakika haberi: Türkiye, Rusya, Esed rejimi ve İran'dan dışişleri bakan yardımcıları Rusya'nın başkenti Moskova'da bir araya gelecek. 'Suriye' konulu toplantının tarihi belli oldu.

Haber 2023-03-13 11:33:54

Kahramanmaraş'taki deprem Suriye'yi de vurdu! Can kaybı sayısını açıkladılar

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 büyüklüğündeki deprem sonrası Suriye'den de can kaybı haberleri geldi. Suriye Sağlık Bakanlığı, Esed rejiminin haber ajansı SANA ve sahadaki muhabirlerin aktardığına göre depremde en az 1073 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi. Sahadaki verilerden elde edilen bilgilere göre en az yaralı 2 bin 911 yaralı olduğu rapor edildi.

Haber 2023-02-06 20:45:23

Son dakika: Erdoğan-Esed görüşmesi olur mu? Bakan Çavuşoğlu yanıtladı! Cumhurbaşkanımızın söylediği bir şey vardı...

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriye ile normalleşme müzakerelerini değerlendirirken bugün Suriye muhalefeti ile görüşeceğini açıkladı. Çavuşoğlu ayrıca "ABD'nin normalleşmeye karşı olduğunu anlıyoruz" mesajını verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Esed arasında görüşme olup olmayacağına ilişkin ise Çavuşoğlu "En nihayetinde bu sayın cumhurbaşkanımızın vereceği bir karar" dedi.

Haber 2023-01-03 14:28:15

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, canlı yayında soruları yanıtladı:

"(Rusya-Ukrayna savaşı) Şu anda yaşanan ilhak ve sonrasında yükselen şiddete rağmen biz hala diplomasi kapısının açık tutulması gerektiğini düşünüyoruz. Bu yönde iki tarafa telkinlerde bulunuyoruz" - "(Esed ile görüşme) Şimdi, şu anda böyle bir siyasi zemin yok. Böyle bir arayışın içerisinde değiliz ama Cumhurbaşkanımız hep şunu söyler, 'Diplomaside kapıyı kapatmak diye bir şey olmaz'"

Yurthaber 11-10-22 22:52
Yurthaber 22-09-22 21:53

SMDK, BM Suriye Özel Temsilcisi Pedersen'i, Esed rejiminden yana tavır almakla suçladı

SMDK, BM Suriye Özel Temsilcisi Pedersen'i, Esed rejiminden yana tavır almakla suçladı

Yurthaber 01-09-22 20:00

Suriye'den iddia: İsrail tarafından vurulduk

İsrail'in, Suriye'nin batısındaki Tartus iline hava saldırısı düzenlediği iddia edildi. Esed rejiminin haber ajansında yer alan iddiaya göre, Suriye hava savunma sistemleri aktif hale getirildi.

Haber 14-08-22 23:06

Son dakika: İsrail'den Suriye'ye hava saldırısı... Şam'ı vurdular!

Son dakika haberine göre, Suriye'deki Esed rejiminden yapılan açıklamada, başkent Şam'a İsrail tarafından hava saldırısı düzenlendiği iddia edildi. Saldırıların rejime ait hava savunma sistemleri tarafından engellendiği öne sürüldü.

Haber 07-06-22 00:37

Esed rejimi, çıkardığı 18 af yasasına rağmen on binlerce Suriyeliyi alıkoyuyor

Esed'in son "af" yasasının, 2013'te başkent Şam'ın güneyindeki Tadamon Mahallesi'nde en az 41 sivilin rejim unsurlarınca toplu olarak infaz edilmesine dair 27 Nisan'dan paylaşılan görüntülerden 3 gün sonra açıklanması dikkati çekti - Sözde yasayla şu ana kadar sadece 193 kişi salıverilirken, rejim hapishanelerinde halen en az 132 bin sivil tutuluyor

Yurthaber 05-05-22 17:16

Korkunç görüntüler! Gözleri bağlı ve kelepçeli sivilleri böyle katlettiler

Suriye'de Esed rejiminin 2013'te az 41 sivili öldürdüğü görüntüler yayımlandı. Paylaşılan görüntülerde, Suriye istihbarat görevlisi olduğu öne sürülen Amjad Youssuf'un, gözleri bağlı ve kelepçeli şekilde gözaltına alınan ve koşmaları söylenen sivilleri vurduğu görülüyor.

Haber 27-04-22 19:09

Bomba ve silah seslerinin minik tanıkları: Suriyeli çocuklar

Esed rejimi ve destekçilerinin saldırıları ile çatışmalarda çok sayıda yapının yıkılmasıyla enkaza dönen İdlib'de mağdur ailelerin yanı sıra öksüz ve yetimler başta olmak üzere çocuklar, Türkiye'nin yaptığı çadır ve biriket evlerde yaşama tutunuyor - Çok sayıda kişinin göç ettiği Neyrab'da yıkık duvarda, bir kız çocuğunun elinden uçan Suriye haritasının çizildiği resim dikkati çekiyor

Yurthaber 07-03-22 11:45

Suriye'de esir tutuluyordu! İstanbul Havalimanı'nda duygusal buluşma

Suriye'de Esed rejimi tarafından hapsedilen işkence mağduru Omar Alshogre, 6 yıl sonra kız kardeşiyle buluştu. İstanbul Havalimanı'nda buluşan iki kardeşin kavuşma anları duygusal görüntülere sahne oldu.

Haber 21-02-22 01:35

Beşşar Esed'e soğuk duş! ABD'den gelen açıklamayı hiç sevmeyecek: Asla...

Suriye'deki gelişmelere ilişkin ABD'den dikkat çeken bir açıklama geldi. ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Orta Doğu ve Kuzey Afrika Koordinatörü Brett McGurk, Suriye'deki rejimin lideri Beşşar Esed ile ilişkileri "asla normalleştirmeyeceklerini" açıkladı.

Haber 28-01-22 10:46

ABD'nin eski Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey, Suriye’nin Geleceği panelinde konuştu:

"Türkiye olmaksızın Suriye de bir çözüm olamaz. Bu da ABD ile Türkiye’nin iş birliğini zorunlu hale getiriyor" - "Esed hayatta kalmaya çalışıyor. Hiçbir şekilde anlaşmaya varmıyor. Yönetimde kalmak tek istediği şey. Yıkıntının yöneticisi olmayı tercih ediyor" - "Suriye yönetimi uyuşturucu ticaretini finanse ediyor. Bu şekilde kendi askeri kuvvetlerinin finansmanını sağlıyor. Ekonomik olarak üstünlük kazanmaya çalışıyor"

Yurthaber 15-11-21 19:00

İsrail'in, Esed rejiminin askeri noktalarına hava saldırısı düzenlediği öne sürüldü

İsrail'in, Esed rejiminin askeri noktalarına hava saldırısı düzenlediği öne sürüldü

Yurthaber 08-11-21 21:34

İdlib'de çocukların da bulunduğu pazar yerine korkunç saldırı! O anlar kamerada

Suriye'de Beşşar Esed rejiminin İdlib'in güneyindeki Eriha ilçesindeki bir pazar yerine düzenlediği saldırıda ilk belirlemelere göre 10 sivil hayatını kaybetti, 35 sivil yaralandı.

Haber 22-10-21 17:27

Esad rejimi ateşkesi bozdu, Dera'da kuşatılan mahalleye yoğun saldırı başlatıldı

Suriye'nin güneyindeki Dera ilinde varılan ateşkesi bozup bölge halkını göçe zorlamak isteyen Beşşar Esed rejimi güçleri, il merkezinde 2,5 aydır kuşatmada tuttuğu Dera el-Beled Mahallesi'ne gece saatlerinde yeniden şiddetli saldırı başlattı.

Haber 05-09-21 08:15

Savaş mağduru Suriyeli kadının görmeyen gözleri, Türkiye'de ışığa kavuştu

Esed rejiminin hava saldırıları sonucu yaralanan ve görme yetisini büyük oranda kaybeden Şekhe Yasin'in iki gözüne de hayırseverlerin desteğiyle Gaziantep Üniversitesinde kornea nakli yapıldı

Yurthaber 22-06-21 13:25

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Meyer-Landrut'tan, Esed rejimi ve destekçilerine eleştiri:

"Maalesef ne rejim ne de rejimin uluslararası destekleyicileri diplomatik ve siyasi bir çözüm bulunması yönünde ciddi bir çabada bulunmuyor. Bu sebepten dolayı maalesef şu an mevcut durumun bir süre daha devam edeceğini düşünerek hareket etmemiz gerekiyor"

Yurthaber 18-03-21 14:02

Suriye’de rejim güçlerine saldırı: 21 ölü

Suriye İnsan Hakları Gözlemevi Başkanı Rami Abdul Rahman, rejim güçlerine bağlı askeri kamyona yapılan saldırıda 21 rejim askerini hayatını kaybettiğini belirtti.Suriye’de Beşar Esed kontrolündeki bölgelerde rejim güçlerine yönelik saldırılar devam ediyor.

Haber 16-03-21 20:51

Esed rejimi yüzünden yarım bıraktığı doktorluk hayalini Türkiye'de gerçekleştirdi

Halep Tıp Fakültesi'nde okurken ülkesinde çıkan iç savaş nedeniyle yarım bıraktığı eğitimini geldiği Türkiye'de tamamlayan Suriye uyruklu İbrahim Şaban, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Pandemi Kampüsü Acil Servisi'nde hastalara hizmet veriyor - İbrahim Şaban: - "Türkiye'nin sığınmacılara kucak açması bu milletin insani, merhametli tarafını gösteriyor. Muhtaç ya da zor durumdaki birine yardımcı olmak, yardım edebilmek çok insani bir şey. Bunu gerçekten dünyanın her yerinde bulamazsınız" - "Türk, Avrupalı, Arap fark etmeksizin sağlık sıkıntısı olan herkese yardımcı olmak bizim görevimiz. Türkiye'de bunu yapmak beni daha fazla mutlu ediyor çünkü doktor olmama yardımcı olan ülke Türkiye"

Yurthaber 13-03-21 11:27

Irak’ta ABD askerlerinin bulunduğu Ayn’ül Esad Askeri Üssü’ne roketli saldırı

Irak’ın Anbar vilayetinde ABD askerlerinin bulunduğu Ayn’ül Esad Askeri Üssü’ne 10 roketle saldırı gerçekleştirildi.Irak basını, güvenlik kaynaklarına dayandırdığı haberinde ülkenin batısındaki Anbar vilayetinde yer alan ve ABD askerlerinin bulunduğu Ayn el-Esed Askeri Üssü’ne en az 10 katyuşa roketi isabet ettiğini bildirdi.

Haber 03-03-21 10:01

Irak'ta ABD askerlerinin bulunduğu üsse saldırı

Irak’ta ABD askerlerinin bulunduğu Ayn el-Esed Askeri Üssü’ne 10 roketle saldırı düzenlendiği bildirildi.

Haber 03-03-21 09:32

Esed rejimi, İsrail'in Şam'a hava saldırısı düzenlediğini öne sürdü

Beşşar Esed rejimi, İsrail'in, Suriye'nin başkenti Şam'a hava saldırısı gerçekleştirdiğini iddia etti.

Haber 01-03-21 02:38

Suriyeli anne, 2 yıldır göremediği çocuklarına Türkiye'de gözyaşları içinde kavuştu

Esed rejiminin bombalı saldırısı sonucu görme yetisini kaybeden, yüzü ve vücudunda yanıklar oluşan Fatima Nahas, Adana'da 12'si gözden olmak üzere 20'den fazla ameliyat geçirdi - Ameliyatlarla kısmi olarak görme yetisini kazanan Nahas, Suriye'de yakınlarına bırakmak zorunda kaldığı 2 çocuğuna da 2 yıl sonra kavuştu - Nahas: - "Türkiye'ye geldiğimde hiç görmüyordum. Çocuklarımla cep telefonundan görüntülü konuşuyorduk. Onları göremediğim için çok üzülüyordum." - "Sürekli çocuklarımın gelmelerini bekliyordum. Onları hayal ediyordum. Onlara kavuştuğum için çok mutluyum"

Yurthaber 15-01-21 11:04

AB'den Esed rejimine yeni yaptırım kararları!

Avrupa Birliği (AB), Suriye'de Esed rejiminin yeni atanan bakanlarından 8'ini daha yaptırım uygulanacak kişiler listesine aldı.

Haber 06-11-20 21:36

Suriyeli aşiretler Esed ve milislerine karşı tek vücut

Suriye Aşiretler Kabileler Meclisi Genel Sekreteri Şıh Selim el Mıslit: - "Esed rejimi ve onun ayrılıkçı milislerine herhangi bir yakınlaşmayı kabul edecek bütün yönelimleri reddediyoruz"

Yurthaber 03-11-20 20:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Malatya 7. Olağan İl Kongresi'nde konuştu: (2)

"Zalim Esed işine gelenleri davet edebilir ama biz orada o mazlum milletin davetiyle varız" - "Terörle mücadeleden sınır ötesi harekatlarımıza kadar hiçbir konuda milletimizin başını yere eğdirecek bir yanlışımız olmadı, olmayacak" - "F-35 için adım attık, bizi tehdit ettiniz. 'S400'leri Rusya'ya geri gönderin' dediniz. Biz kabile devleti değiliz, Türkiye'yiz" - "Dünyayı yaşanmaz hale getiren güçlerin oyunlarını bozduğumuz, gerçek yüzlerini ortaya çıkardığımız için bizi de hedef tahtasına koymuşlar. Varsın koysunlar. Durmak yok yola devam"

Yurthaber 25-10-20 17:11

MSB: Esed rejiminin 7 numaralı gözlem noktasına saldırısı alınan tedbirlerle bertaraf edildi

Milli Savunma Bakanlığı, İdlib’de Esed rejimi tarafından yönlendirilen sivil görünümlü bazı grupların 7 numaralı gözlem noktasına saldırısının alınan tedbirlerle bertaraf edildiğini açıkladı.Milli Savunma Bakanlığının resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, İdlib’de 7 numaralı gözlem noktasına saldırıda bulunan Esed rejim güçlerinin alınan tedbirler sonrasında bertaraf edildiği belirtildi.

Haber 16-09-20 15:01

MSB: İdlib gerginliği azaltma bölgesindeki 3,4, 5,6,7,8 ve 9 numaralı gözlem noktalarımıza Esed rejimi tarafından yönlendirilen sivil görünümlü bazı gruplar yaklaşmış, 7 numaralı gözlem noktamıza saldırıda bulunmuş, alınan tedbirler sonrasında dağılmışla

MSB: "İdlib gerginliği azaltma bölgesindeki 3,4, 5,6,7,8 ve 9 numaralı gözlem noktalarımıza Esed rejimi tarafından yönlendirilen sivil görünümlü bazı gruplar yaklaşmış, 7 numaralı gözlem noktamıza saldırıda bulunmuş, alınan tedbirler sonrasında dağılmışlardır."

Haber 16-09-20 14:47

BAE'den Esed rejimine tıbbi malzeme yardımı

BAE'den Esed rejimine tıbbi malzeme yardımı

Yurthaber 31-08-20 14:23

İsrail'den Şam'ın güneyindeki rejim ordusu hedeflerine saldırı

İsrail’e ait savaş uçakları ve helikopterleri, Suriye'nin başkenti Şam'ın güneyinde konuşlu Esed rejimi ordusu hedeflerine saldırı düzenledi.

Haber 04-08-20 00:47

Kozan’da bayram öncesi türbelere bakım

Adana’nın Kozan ilçesinde Kurban Bayramı öncesinde belediye ekipleri türbelerde kapsamlı genel bakım çalışması yaptı.Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın talimatı ile ilçenin manevi değerlerinden Taş Mahallesinde bulunan Ağca Baba Türbesi ve Yarımoğlu Mahallesinde bulunan Hasan Esed Bağdadi Türbesi ve Çanaklı Mahallesinde bulunan Çomak Dede Türbeleri park ve bahçeler müdürlüğüne bağlı ekiplerince bakımdan geçirildi.Manevi değerlere sahip çıkılması gerekliliğine vurgu yapan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "İlçemizin manevi büyüklerinin türbelerinin genel bakımı yıl boyunca yapılmakta olup, bayram öncesinde ise Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından daha kapsamlı bir bakım çalışması yapıldı.

Yurthaber 30-07-20 12:20

ABD yönetiminden Esed rejiminin parlamento seçimlerine tepki

ABD Dışişleri Bakanlığı, Suriye'de Esed rejiminin düzenlediği parlamento seçimlerine, "Esed'in Baas Partisi hükümete geldiğinden bu yana Suriye'de hiçbir özgür ve adil seçim yapılmamıştır, bu yıl da istisna değildir." sözleriyle tepki gösterdi.

Haber 21-07-20 00:19

Esed'in zindanında oğlu ölen baba, işkencenin fotoğrafını görünce hayatını kaybetti

Suriye'deki Beşşar Esed rejiminin 7 yıl önce tutukladığı oğlunun işkence edilerek öldürüldüğü anın fotoğrafını gören İdlibli Nadir Abbud kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Haber 22-06-20 18:50

Suriye Lirası devalüe oldu

Suriye'de Beşşar Esed rejimi, ABD'nin rejimi hedef alan yaptırımlarının yürürlüğe girmesinden hemen önce para birimini yüzde 44 devalüe etti.

Finans 17-06-20 17:47

İletişim Başkanlığından İdlib açıklaması: Başka seçenek bulunmuyor

İletişim Başkanlığınca, sivillerin korunması, mülteci akınının durdurulması ve terörle mücadele konusunda büyük kazanımlara imza atan Türkiye'nin, İdlib'in sürekli bir güvenli bölgeye dönüşmesi konusunda kilit ülke olarak girişimlerini sürdürdüğü bildirildi. İletişim Başkanlığınca hazırlanan videoda "Türkiye için bölgede askeri gücünü artırmak ve Esed rejiminin saldırılarına yanıt vermekten başka seçenekse bulunmuyor." ifadelerine yer verildi.

Haber 10-06-20 00:49

Şanlıurfa’da şehitler için kurban

Suriye’nin İdlib bölgesinde şehit olan askerler ve tüm şehitler için Şanlıurfa’da kurbanlar kesilip, dualar edildi.Suriye’de Esed rejiminin hain saldırısı sonucu şehit olan askerler ve tüm şehitler için dualar eşliğinde kurbanlar kesildi.

Yurthaber 09-03-20 10:02

Optimar'dan son seçim anketi! Şehitlerimizin ardından dikkat çeken sonuçlar

Kamuoyu araştırma şirketi Optimar, ocak ayında gerçekleştirdiği anketin sonuçlarını açıkladı. Araştırmaya göre, AK Parti yüzde 42,2 oy alırken en yakın rakibi CHP yüzde 24,2 oy aldı. Katılımcılara "Suriye'nin İdlib kentinde Türk Silahlı Kuvvetlerimize Esed rejimi tarafından düzenlenen saldırıda şehit düşen askerlerimiz için yapılan operasyonları nasıl karşılıyorsunuz?" sorusu da yöneltildi. Yüzde 50'lik kesim harekatı olumlu buldu.

Haber 05-03-20 22:32

Serik’te İdlib şehitlerine destek yürüyüşü

Antalya’nın Serik ilçesinde vatandaşlar, İdlib’de rejim unsurlarının Türk askerlerine düzenlediği saldırıyı lanetlemek ve Mehmetçiğe destek vermek amacıyla yürüyüş düzenledi.Serik ilçesinde Çınaraltı meydanında toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Kahrolsun Esed" sloganları atıp tekbir getirerek Atatürk caddesinde yürüyüş yaptılar.

Yurthaber 05-03-20 10:06

ABD'li senatör Rubio'dan Türkiye'ye hava desteği çağrısı

ABD'li Cumhuriyetçi Senatör Marco Rubio, "Rusya, İdlib'deki Türk gözlem noktalarını çevreleyen Esed güçlerini geri çekmeli. NATO, Türkiye'ye hava desteği, istihbarat ve Suriyeli mültecilerle ilgilenen yardım kuruluşlarına finansal destek vermeli." dedi.

Haber 05-03-20 02:03

Edremit Belediye Meclisinden ‘Bahar Kalkanı Harekatı’na destek

Van’ın Edremit Belediyesi Meclisi, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) İdlib’te Esed rejimine yönelik başlattığı Bahar Kalkanı Harekatı’na destek verdi.Meclisin mart ayı toplantısı, belediye binasında bulunan meclis salonunda Belediye Başkanı İsmail Say başkanlığında gerçekleşti.

Yurthaber 04-03-20 13:13

Bilecik’te şehitler için mevlit okutuldu

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde İdlib’de şehit olan askerler için mevlid-i şerif okutuldu.İdlib’de geçtiğimiz Perşembe günü Esed rejiminin hain saldırısı sonucu şehit olan 34 asker ve tüm şehitler için Osmaneli ilçe merkezinde bulunan Rüstem Paşa Camii’nde akşam namazından sonra mevlid-i şerif okutuldu.

Yurthaber 03-03-20 23:39

İdlib'de son dakika gelişmesi! Esed yine sivilleri vurdu

Son dakika haberine göre Esed rejimi ve Rusya'nın İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ne saldırılarında 12 sivil hayatını kaybetti.

Haber 03-03-20 14:05

Yozgat bayraklarla donatıldı

Yozgat Belediyesi, Bahar Kalkanı Harekatı’na destek için şehirde bulunan billboardları ve belediye binasını Türk bayraklarıyla donattı.Suriye’de Esed rejiminin alçak saldırıları sonrası Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından başlatılan Bahar Kalkanı Harekâtı nedeniyle, kentin birçok bölgesine Türk bayrakları asan Yozgat Belediyesi, şehri adeta kırmızı beyaz renklere boyadı.Tüm Vatandaşların ev ve işyerlerine Türk bayrağı asmaya davet eden Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği için geçmişte olduğu gibi günümüzde de hayatlarını feda etmekten çekinmeyen tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Yurthaber 03-03-20 12:53

Yozgat bayraklarla donatıldı

Yozgat Belediyesi, Bahar Kalkanı Harekatı’na destek için şehirde bulunan billboardları ve belediye binasını Türk bayraklarıyla donattı.Suriye’de Esed rejiminin alçak saldırıları sonrası Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından başlatılan Bahar Kalkanı Harekâtı nedeniyle, kentin birçok bölgesine Türk bayrakları asan Yozgat Belediyesi, şehri adeta kırmızı beyaz renklere boyadı.Tüm Vatandaşların ev ve işyerlerine Türk bayrağı asmaya davet eden Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği için geçmişte olduğu gibi günümüzde de hayatlarını feda etmekten çekinmeyen tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Yurthaber 03-03-20 12:51

Yozgat bayraklarla donatıldı

Yozgat Belediyesi, Bahar Kalkanı Harekatı’na destek için şehirde bulunan billboardları ve belediye binasını Türk bayraklarıyla donattı.Suriye’de Esed rejiminin alçak saldırıları sonrası Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından başlatılan Bahar Kalkanı Harekâtı nedeniyle, kentin birçok bölgesine Türk bayrakları asan Yozgat Belediyesi, şehri adeta kırmızı beyaz renklere boyadı.Tüm Vatandaşların ev ve işyerlerine Türk bayrağı asmaya davet eden Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği için geçmişte olduğu gibi günümüzde de hayatlarını feda etmekten çekinmeyen tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Yurthaber 03-03-20 12:51

Esenyurt’ta şehitler için mevlid okutuldu

Esenyurt Belediyesi tarafından, İdlib’de Esed rejiminin hain saldırısında şehit olan 34 asker için mevlid-i şerif okutuldu.İdlib’te geçtiğimiz Perşembe günü Esed rejiminin hain saldırısı sonucu şehit olan 34 asker ve tüm şehitler için Esenyurt Cumhuriyet meydanında bulunan Merkez Camii’nde akşam namazından sonra mevlid-i şerif okutuldu.

Yurthaber 03-03-20 08:53