Bestler Dereler Haberleri

Kars'ta dondurucu soğuklar etkili oldu

Kars ve Sarıkamış ilçesinde etkili olan dondurucu soğuklar nedeniyle, çatılarda uzun buz sarkıtları oluştu bazı dereler dondu.

Yurthaber 2024-03-12 10:28:59

Erzincan’da dereler buz tuttu

Soğuk havanın etkili olduğu Erzincan’da dereler buz tuttu.Geceleri hava sıcaklığının eksi 10 dereceye düştüğü Erzincan kent merkezinde, soğuk hava günlük yaşamı olumsuz yönde etkiliyor.

Yurthaber 2024-01-29 08:49:11

SON DAKİKA | TSK, teröristlerin peşinde! Cudi Dağı, Gabar Dağı, Beytüşşebap ve Bestler Dereler... MİT'ten Süleymaniye'de nokta operasyon

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Yerlikaya, terör örgütüne yönelik Cudi Dağı, Gabar Dağı, Beytüşşebap ve Bestler Dereler bölgelerinde başlatılan Kahramanlar-42 operasyonunun devam ettiğini bildirdi. Suriye ve Irak'ın kuzeyindeki operasyonlar da devam ediyor. Son olarak Süleymaniye'de MİT nokta operasyonla terörist Hasan Seburi'yi etkisiz hale getirdi. 9 askerimizin şehit olduğu saldırılar sonrası sosyal medyada yapılan provokatif paylaşımlarda bulunan 126 hesap yöneticisi de tespit edildi.

Haber 2024-01-14 08:42:43

Zonguldak'ta ikinci heyelan meydana geldi! Göçük altında kaldılar, çok sayıda yaralı var

Yalova Çınarcık'ta dere taştı, evleri su bastı, mahsur kalan vatandaşı ekipler kurtardı. Düzce’de de sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak nedeniyle dereler taştı. Zonguldak'ta sağanak yağmur sonrası meydana gelen heyelanda 2 kişinin bulunduğu tahmin edilen ev toprak altında kaldı. Göçük altında kalan evdeki 2 kişiyi kurtarma çalışmalarına katılan iş makineleri, ikinci heyelanda toprak altında kaldı. Anne ve oğlunun kurtarılması için çalışma yapan ekipten 2'si ağır 18 kişi yaralandı.

Haber 2023-12-09 19:55:19

SON DAKİKA | İstanbul'da yağmur sonrası ilginç olay! Esenyurt'ta kaydedildi, sosyal medyada gündem oldu: Aracı istila ettiler

İstanbul ve Bursa'da aralıksız süren sağanak nedeniyle dereler taştı, yollar sular altında kaldı, bazı binaların bodrum katında su baskınları yaşandı. İstanbul'da evini su basan Ali Saral "Defalarca kere aradım, 2-3 saat sonra geliyorlar. Şimdi gelmişler rögarı bulamıyorlar" dedi. Ayrıca, Esenyurt'ta kaydedilen görüntülerde yağmur sonrası bir aracı salyangozların istila ettiği görüldü. Öte yandan Mudanya'nın Tirilye Mahallesi'nde de birçok ev ve işyerini su bastı, araçlarda hasar meydana geldi.

Haber 30-11-23 14:10

Aydın’da sel felaketi! Ortalık savaş alanına döndü: 2 ölü, 2 kayıp

Aydın’ın Söke ilçesinde gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Sel nedeniyle dereler taştı, yollar göle döndü. 5 araç sel sularına kapılırken, kaybolan 4 kişiden 2'sinin cansız bedenlerine ulaşıldı. İşte detaylar...

Haber 05-11-23 09:40

SON DAKİKA | Sel felaketi sonrası İstanbul için yeni yağış uyarısı! Meteoroloji saat vererek uyardı (6 Eylül çarşamba hava durumu tahminleri)

Son dakika hava durumu tahminleri: İstanbul dün akşam şiddetini artıran yağmurla beraber adeta sele teslim oldu. Arnavutköy ve Başakşehir'de hayat felç oldu. Araçlar yollarda sürüklenirken, taşan dereler de mahallelerde sele neden oldu. İstanbul Valiliği 2 kişinin hayatını kaybettiğini belirtirken, Meteoroloji'den de yeni bir uyarı geldi. Peki bugün hava nasıl olacak? İşte 6 Eylül Çarşamba son hava durumu tahminleri...

Haber 06-09-23 07:28

İstanbul Arnavutköy ve Başakşehir'i kuvvetli sağanak vurdu! Cadde ve metroyu su bastı, arabalar yollarda sürüklendi: Ölü sayısı 2'ye yükseldi

İstanbul'un kuzey ilçelerini kuvvetli sağanak vurdu. Ani bastıran şiddetli yağış nedeniyle Arnavutköy ve Başakşehir'de hayat felç oldu. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Araçlar yollarda sürüklenirken, taşan dereler de mahallelerde sele neden oldu. Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ile bazı metro istasyonlarında da su baskınları yaşandı. İstanbul Valiliği, "Sağanak yağış sonrası hayatını kaybedenlerin sayısı Başakşehir ve Küçükçekmece'de olmak üzere 2'ye yükselmiştir." açıklamasını yaptı

Haber 05-09-23 23:48

Son dakika | Kırklareli'nde sel felaketi! Acı haberi Kırklareli Valisi Birol Ekici duyurdu, ölü sayısı 2'ye yükseldi: Selin vurduğu bölgeyle ilgili çarpıcı detay

Son dakika haberi: Kırklareli'de etkili olan yağış sonrası dereler taştı. Oluşan sel nedeniyle İğneada'da bulunan turizm tesisindeki birçok bungalov ev taşkın dolayısıyla sürüklendi. Bazı tatilcilerden haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmalarında acı haber geldi. Kırklareli Valisi Birol Ekici 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 4 kişinin kayıp olduğunu açıkladı. Öte yandan selin vurduğu bölgeyle ilgili çarpıcı detayı AFAD Başkanı açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 05-09-23 20:35

Sağanak yağışta bungalov evler sular içinde kaldı: Ekipler kayıp kişiler olabileceği konusundaki teyakkuzda

Kırklareli’nde şiddetli yağış sonrasında taşan dereler, orman içerisindeki bungalov evleri sular içinde bıraktı.

Yurthaber 05-09-23 15:05

Kastamonu'da sel! Dereler taştı, binalar su altında kaldı

Kastamonu'da şiddetli yağış sele yol açtı. Cide'de Çandır Deresi ve Irmak Çayı'nda aşırı yağış nedeniyle taşkın meydana geldi. İlçe merkezinde 100'den fazla binayı su bastı. Kastamonu Valisi Avni Çakır "Birkaç gün suyla alakalı sıkıntı olabilir." dedi.

Haber 10-07-23 14:31

SON DAKİKA | Sağanak yağış Karadeniz'i esir aldı, Meteoroloji 13 il için uyardı! (10 Temmuz Pazartesi hava durumu tahmini)

Son dakika haberi: Karadeniz'de yaşanan kuvvetli yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Taşan dereler ve oluşan seller nedeniyle iki kişi hayatını kaybederken, ulaşım bazı kentlerde durma noktasına geldi. Vatandaşlar şiddetli yağışların bugün de devam edip etmeyeceğini merak ederken, Meteoroloji'den de son hava durumu tahminleri geldi. Yapılan açıklamada Karadeniz'deki 13 il için 'turuncu' kodlu uyarı yapıldı. İşte 10 Temmuz Pazartesi (bugün) için hava durumu tahminleri...

Haber 10-07-23 08:07

Son dakika: İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu! Turuncu kategorideki 2 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberine göre, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "4 Temmuz'da Bestler Dereler bölgesinde gerçekleştirilen operasyonda etkisiz hale getirilen 2 teröristin turuncu kategoride olduğu tespit edildi." ifadelerini kullandı.

Haber 08-07-23 18:11

Hayatı felç etti! Meteoroloji uyarmıştı: Deniz ve dereler taştı, yollar göle döndü, bazı bölgeler sular altında kaldı... Mahsur kalanlar oldu

Meteoroloji'nin dünden beri süren uyarılarının ardından sağanak yağış etkisini gösterdi. Kocaeli'de şehrin birçok noktası şiddetli yağmur sebebiyle su altında kaldı. Vatandaşlar göle dönen cadde ve sokaklarda mahsur kalırken, şiddetli yağış nedeniyle deniz ve dereler taştı. Birçok kurumun peş peşe uyarı yaptığı Sakarya’da da gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış bazı bölgelerde su baskınlarına yol açtı. Öte yandan Şile'de de selde mahsur kalan 2 kişi helikopterle kurtarıldı.

Haber 08-07-23 12:45

Bakan Yerlikaya duyurdu! 'Şehidimizin kanı yerde kalmadı'

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda 'Şehidimizin kanı yerde kalmadı' diyerek Bestler-Dereler bölgesindeki operasyonda 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Haber 04-07-23 14:26

Aydın'da sağanak sonrası dereler taştı

Aydın'ın Yenipazar ve Bozdoğan ilçelerinde şiddetli sağanak sonrası dereler taştı, bazı ev ve ahırları su bastı.

Yurthaber 19-06-23 07:31

Kırıkkale'de sağanak nedeniyle dereler taştı bazı yollarda göçük oluştu

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde sağanak nedeniyle derelerin taşması sonucu bazı yollarda göçük oluştu.

Yurthaber 15-06-23 07:51

İkinci kez selin vurduğu köyde dereler taştı, tarım arazileri zarar gördü

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesine bağlı Danacı köyünde kuvvetli yağış sebebiyle ikinci kez meydana gelen sel felaketinde derenin taşmasıyla köy yolu çöktü, tarım arazileri zarar gördü.

Yurthaber 14-06-23 11:55

Samsun'da kuvvetli yağmur! Yollar göle döndü, su baskınları yaşandı

Samsun'da sabaha karşı sağanak etkili oldu. Dereler taştı, yollar göle döndü, bazı ev ve iş yerlerini de su bastı. Ekipler, su baskınlarına karşı çalışma başlattı.

Haber 13-06-23 08:30

Kırıkkale'de sağanak nedeniyle dereler taştı, 21 küçükbaş hayvan telef oldu

Kırıkkale'nin Balışeyh ve Keskin ilçelerinde sağanak nedeniyle dereler taştı, sele kapılan 21 küçükbaş hayvan telef oldu.

Yurthaber 12-06-23 08:37

Kilis’te dereler temizleniyor

Kilis’te şehir merkezinden geçen dere yatağı, temizleniyor. Kilis Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinden geçen derede genel temizlik çalışması yapıyor.

Yurthaber 22-05-23 10:00

Şırnak'ta 2 terörist daha etkisiz hale getirildi

Şırnak'ın Bestler Dereler bölgesinde 15 Mayıs'ta başlatılan operasyon kapsamında 2 terörist daha etkisiz hale getirildi. Operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 5 oldu.

Yurthaber 17-05-23 11:51

SON DAKİKA | Şehitlerimizin intikamı alındı Bakan Soylu bu fotoğrafla duyurdu! 5 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak Bestler Dereler Bölgesi'nde başlatılan operasyonla 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakan Soylu "Şehitlerimizin intikamı alındı" notuyla yaptığı paylaşımda fotoğrafa da yer verdi.

Haber 17-05-23 11:35

Şırnak'ta şehit güvenlik korucusu son yolculuğuna uğurlandı

Şırnak Bestler Dereler bölgesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan güvenlik korucusu Cevher Özgün, Uludere ilçesinin İnceler köyünde defnedildi.

Yurthaber 17-05-23 08:02

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Bayram Doğan'ın cenazesi Tokat'a getirildi

Şırnak Bestler Dereler bölgesinde PKK'lı teröristlere yönelik gerçekleştirilen "Şehit Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz Besta-3 Operasyonu"nda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Bayram Doğan'ın cenazesi memleketi Tokat'a getirildi.

Yurthaber 17-05-23 07:47

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Serkan Ölmez'in Mersin'deki ailesine şehadet haberi verildi

Şırnak'ın Bestler Dereler bölgesinde başlatılan operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Serkan Ölmez'in şehadet haberi, Mersin'in Tarsus ilçesindeki ailesine ulaştırıldı.

Yurthaber 16-05-23 15:38

Şırnak'ta 2 terörist daha etkisiz hale getirildi

Bestler Dereler bölgesinde dün başlatılan operasyon kapsamında çıkan çatışmada 2 jandarma personeli şehit oldu, 1 güvenlik korucusu ile 1 jandarma personeli ağır yaralandı

Yurthaber 16-05-23 13:17

Bestler Dereler'deki çatışma sonrası acı haber geldi! İçişleri duyurdu: 3 jandarma şehit oldu, 3 terörist etkisiz hale getirildi

Dün Şırnak'ta Bestler Dereler bölgesinde gerçekleşen terör operasyonunda 1 terörist etkisiz hale getirilmişti. Bugün de Şırnak Valiliği ve İçişleri Bakanlığı'ndan operasyonla ilgili peş peşe açıklamalar geldi. Bugün arazi arama sırasında bir grup terörist ile sıcak temas sağlandı. 2 terörist daha etkisiz hale getirilirken İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan son açıklamaya göre 3 jandarma personeli de şehit oldu.

Haber 16-05-23 10:50

Şırnak’ta çatışma: 1 terörist etkisiz hale getirildi

Şırnak Bestler-Dereler bölgesinde düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada 1 terörist etkisiz hale getirilirken, 3 güvenlik görevlisi de yaralandı.

Yurthaber 16-05-23 10:12

Malatya'da sağanak yağış sonrası korkutan görüntü! Göl taştı, yüzlerce balık karaya vurdu

Deprem bölgesi Malatya’da etkili olan sağanak yağış sonrası dereler taştı, yollar göle döndü. Akçadağ ilçesinde ise taşan göldeki yüzlerce balık karaya vurdu. Battalgazi ilçesinde ise rögarın taşması sonucu cadde su ile dolarken, araçlar güçlükle ilerledi. Malatya’da gün boyu yağan ve zaman zaman şiddetini artıran yağmurun salı gününe kadar devam edeceği öğrenildi. Elazığ'ın Baskil ilçesinde de etkili olan sağanak sonrası dereler taştı. Taşkın nedeniyle tarım arazileri su altında kaldı.

Haber 19-03-23 16:44

'Ne balık kaldı ne göl' Selden sonra son hali içler acısı... Bölgeden görüntüler geliyor: Çocuklar son anda kurtarıldı

Şanlıurfa'da dün akşamdan beri etkili olan sağanak sonucu bazı dereler taştı, araçlar suyun içinde kaldı. Öte yandan bölgedeki önemli noktalardan olan Balıklıgöl'den de selin ardından yeni görüntüler geldi. Görüntüler, selden etkilenen Balıklıgöl'ün içler acısı halini gözler önüne sererken sosyal medyada o videolar "Ne balık ne göl kaldı" notuyla paylaşıldı. Ayrıca sosyal medyadaki başka bir videoda çocukların sel sularından son anda kurtarıldığı görüldü.

Haber 15-03-23 12:18

Şanlıurfa'da sağanak derelerin taşmasına neden oldu

Şanlıurfa'da dün akşamdan beri etkili olan sağanak sonucu bazı dereler taştı, araçlar suyun içinde kaldı.

Yurthaber 15-03-23 10:53

SON DAKİKA | Bakan Soylu duyurdu! Türkiye’deki en üst düzey terörist olan kırmızı kategorideki 'Leyla Amed' kod adlı Hamiyet Yalçınkaya etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Bakan Soylu, Eren Abluka Bestler Dereler Operasyonu'nda Türkiye’deki en üst düzey terörist olan; sözde Botan Saha Sorumlusu Kırmızı Kategorideki 'Leyla Amed' kod adlı Hamiyet Yalçınkaya'nın etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakan Soylu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada fotoğraf da paylaştı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 11-03-23 11:53

SON DAKİKA | İçişleri Bakanlığınca Eren Abluka Sonbahar-Kış-26 (Bestler Dereler) Şehit Jandarma Uzman Çavuş İslam Çubuk operasyonu başlatıldı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, Şırnak'ta 540 personelin katılımıyla 'Eren Abluka Sonbahar-Kış-26 Şehit Jandarma Uzman Çavuş İslam Çubuk Operasyonu' başlatıldığını duyurdu. Operasyonun ilk günü tespit edilen 11 sığınak ve 8 mağarada, 2 adet AK-47 piyade tüfeği ve 1 ton 250 kilo gıda malzemesi ile çok sayıda örgütsel malzeme ele geçirildiği belirtildi.

Haber 09-03-23 10:32

Şırnak'ta yeni operasyon! 2 mağara, 10 sığınak imha edildi…

İçişleri Bakanlığı, Şırnak'ta 470 personelin katılımıyla 'Eren Abluka Sonbahar-Kış 19 Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Serkan Ünsal-1 Operasyonu'nun başlatıldığını ve ilk günü Bestler Dereler bölgesinde 2 mağara ile 10 sığınağın imha edildiğini duyurdu.

Haber 26-12-22 09:52

Şırnak'ta Eren Abluka Sonbahar-Kış-19 Serkan Ünsal-1 Operasyonu başlatıldı

Operasyonun ilk gününde Bestler Dereler bölgesinde 2 mağara ile 10 sığınak imha edildi

Yurthaber 26-12-22 09:44

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 13 Aralık 2022 Salı Antalya ve Kars'ta okullar tatil oldu mu, valilikten açıklama yapıldı mı?

Bugün okulların tatil olup olmadığı, çok sayıda veli ve öğrenci tarafından merak konusu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü internet sitesinde 13 Aralık 2022 Salı gününün hava durumu açıklamasını yayımladı. Antalya Kumluca'da Pazar günü öğleden sonra başlayan ve aralıklı bir şekilde devam eden sağanak yağış sonrası dereler taşınca pazartesi günü için tatil haberi gelmişti. Kars'ta ise kötü hava koşulları nedeni ile tatil araştırmaları hız kazandı. Peki, bugün Antalya ve Kars'ta okullar tatil mi?

Haber 13-12-22 08:27

Bakan Soylu, Eren Abluka sonbahar kış operasyonlarının başlatıldığını açıkladı (2)

"Biz buradayken 1600 kahraman kardeşimiz, Bestler Dereler, Herekol, Beytüşşebap, Cudi ve Gabar'da her tarafı didik didik arıyorlar, teröristleri bulabilmek için. İnanıyorum ki milletimize ilkbahar, sonbahar, kış operasyonları bittiği andan itibaren güzel haberler ve müjdeler vereceğiz" - "İlkbahar yaz Eren Abluka operasyonlarında 98 terörist etkisiz hale getirildi, 490 mağara ve sığınak kullanılamaz hale getirildi, 368 silah, 710 el bombası, 110 el yapımı patlayıcı, 4 ton 100 kilogram patlayıcı, 330 bin mühimmat ele geçirildi"

Yurthaber 02-10-22 10:53

Ankara sele teslim oldu! Bu kez o ilçeyi vurdu

Ankara'da 7 Haziran'da meydana gelen ve 4 kişinin ölümüyle sonuçlanan sel felaketi sonrası Ankara'nın Çubuk ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle bazı dereler taştı, ekin alanları zarar gördü. Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş hasar gören bölgede incelemelerde bulundu.

Haber 21-06-22 18:53

Aydın'da sağanak sonucu dereler taştı, ev ve iş yerlerini su bastı

Aydın'da sağanak sonucu dereler taştı, ev ve iş yerlerini su bastı

Yurthaber 11-06-22 19:41

Denizli ve Nevşehir'i sağanak yağış ve dolu vurdu! Dereler taştı, evler su altında kaldı, hayvanlar öldü...

Denizli'nin Honaz ilçesinde etkili olan dolu ve sağanak nedeniyle dereler taştı. Karaçay Deresi'nin taşması sonucu Karaçay, Akbaş ve Aydınlar mahallelerinde tarım arazileri zarar gördü. 6 küçükbaş hayvan öldü, 3 ev su altında kaldı. Nevşehir’de de, akşam saatlerinde başlayan dolu ve sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Bölgedeki sağanak yağmur nedeniyle bazı evleri su bastı.

Haber 06-06-22 15:10

Karagöl Yaylası'ndaki menderesler bölgeye ayrı güzellik katıyor

Eşsiz doğası, yemyeşil ormanı, geniş düzlükleriyle doğaseverleri cezbeden Sakarya'nın Taraklı ilçesindeki Karagöl Yaylası, menderesleriyle de kendine hayran bırakıyor - Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı: - "Kar suyu tepelerden bu düzlüğe ulaşıyor ve burada yavaş akan küçük küçük dereler oluşuyor. Yüksekten bakıldığında da böyle kıvrım kıvrım çok keyifli bir görüntü oluşturuyor"

Yurthaber 27-05-22 11:17

Eren Abluka-5 Operasyonu! Silahlarıyla birlikte ele geçirildiler

Şırnak'ta Bestler Dereler bölgesinde gerçekleştirilen Eren Abluka-5 operasyonunda 2 terörist etkisiz hale getirildi. Yapılan açıklamada bölgede operasyonların sürdüğü belirtildi.

Haber 23-05-22 08:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan, STK temsilcileriyle iftarda buluştu: (3)

"(Pençe-Kilit Operasyonu) Kuzey Irak'ta şu anda yapmış olduğumuz harekatta 5 şehidimiz oldu ama 60 civarında teröristi etkisiz hale getirdik, öldürdük. Ve parlamentonun içinde, ana muhalefetin sesi çıkmadı. Malum parti müsveddesi olan grup ise tabii 'Nasıl böyle yaparlar, nasıl ta oralara giderler' gibi ifadelerle önümüzü kesmeye çalıştılar" - "Ne derseniz deyin, nerede terörist bulursak, ister Gabar'da olsun, ister Cudi'de olsun, ister Tendürek'te olsun, ister Bestler Deresi'nde olsun, oraya benim komandom girecektir ve girdi" - "Gezi olaylarıyla ilgili kararla yargımız, sadece vicdanları rahatlatmakla kalmamış, aynı zamanda benzer niyetleri taşıyanlara da hukuk ve adalet dersi vermiştir"

Yurthaber 27-04-22 23:26

CİMER'i de kandırdılar! Bursa'daki dere zehir saçmaya devam ediyor

Bursa'da Marmara Denizi'ne akan Samanlı Deresi zehir saçmaya devam ediyor. Bursa Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü'nün zehir saçan dere için verdiği 'temiz raporu' şaşkınlık yaratırken uzmanlar dereler böyle aktıkça Marmara'da müsilaj kabusunun süreceğine dikkat çekiyor.

Haber 10-04-22 09:59

Kayseri'de sağanak nedeniyle taşan dereler ulaşımı aksattı

Kayseri'de sağanak nedeniyle taşan dereler ulaşımı aksattı

Yurthaber 03-03-22 18:43

Yer: Bursa! Bitki örtüsünün ardında gizli... Hayvanlarını otlatırken tesadüfen buldular

Bursa'nın İnegöl ilçesi Kurşunlu Mahallesi'nde şans eseri bulunan, doğanın sarmaşıklarla gizlediği mağara görenleri hayran bıraktı. Yaklaşık 1 kilometrelik ormanlık alanda yürüyüşünün ardından akan dereler içinden geçilerek zorlu bir yolculuk sonucu ulaşılan mağaranın, Kültür ve Turizm Bakanlığınca incelenmesi istenirken, İnegöl Belediyesi de mağaranın turizme kazandırılması için çalışma başlattı.

Haber 23-02-22 12:53

Marmaris'i sağanak vurdu, hayat felç oldu! Dereler taştı, yollar göle döndü

Marmaris'te etkili olan sağanak yağış hayatı felç etti. Sabah saatlerinde başlayan yağmurla birlikte oluşan sel, dereleri taşırdı. İçmeler Mahallesi'nde 1 apart otel ve 5 evde su baskını yaşandı. Yollar göle dönerken, toprak kayması yaşanan ve suyla dolan Turban mevkii ile İçmeler Mahallesi arasındaki 5 kilometrelik kara yolu trafiğe kapatıldı.

Haber 22-02-22 15:35

Hava sıcaklığı eksi 29 dereceyi gördü! Dereler buz tuttu

Geceleri hava sıcaklığının eksi 29 dereceye düştüğü Erzincan kent merkezinde, soğuk hava günlük yaşamı olumsuz yönde etkiliyor. Soğuk nedeniyle kentte dereler, baraj gölleri ve şelaleler buz tuttu, uzunca buz sarkıtları oluştu. Buzla kaplanan dereler vatandaşlara seyirlik manzara oluşturdu. Fotoğraf tutkunları bu manzaraları çekmek için deklanşöre bastı.

Haber 30-01-22 19:26