Beton Zemin Haberleri

Başakşehir’de talihsiz kaza! Piknik yapan iki gencin üzerine beton blok düştü

Başakşehir’de piknik yapmak isteyen iki gencin başına talihsiz bir kaza geldi. 4 arkadaştan 2'si çıktıkları tuvaletin üzerinden atladıkları sırada üzerlerine beton blok düştü. Gençlerin yardım çığlıklarını duyan vatandaşlar olay yerine gelerek gençleri kurtardı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Haber 2024-04-21 23:32:54

Hipodroma gidiyordu... Seyisi hayattan koparan yumruk! 97 gün sonra acı haber geldi

İzmir'de sokakta karşılaştığı 2 kişinin para isteğini geri çevirince çıkan kavgada tek yumruk darbesi ile yere düşüp, başını beton zemine çarpan seyis Sait Duru (43), 97 gün sonra hayatını kaybetti.

Haber 2024-04-21 09:53:51

Uzman isimden kritik uyarı: Deterjanlardaki gizli tehlike! Deri yoluyla vücuda giriş yapıyor

Evlerde sıklıkla kullandığımız çamaşır ve bulaşık deterjanlarındaki risklere dikkati çeken Prof. Dr. Hikmet Tekin Nacaroğlu, “Deterjanların içinde bulunan kimyasallar, deri bariyerimizde bulunan proteinlerin düzenlenmesini bozduğu ve alerjik proteinlerin üretimini tetiklediği kanıtlanmıştır. Bu durum atopik dermatit, alerjik rinit gibi hastalıkların yanı sıra besin alerjilerinin gelişimine de zemin hazırlamaktadır” dedi.

Kadin 2024-04-20 15:54:58

Merkez Bankası Brezilya ve Kazakistan ile mutabakat imzaladı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ile Kazakistan Cumhuriyeti ve Brezilya Merkez Bankaları arasında, merkez bankacılığı konularında işbirliğinin geliştirilmesine zemin oluşturmak üzere mutabakat zaptı imzalandı.

Finans 2024-04-20 11:56:20

'Zemin ivme değeri çok yüksek' dedi! O bölgeyi işaret etti: 6,5'luk deprem üretebilir

Türkiye depremleri konuşmaya devam ediyor. Son olarak dün Tokat'ta 4,7 ve 4,1 büyüklüğünde sarsıntılar yaşandı. Bölge halkı paniklerken gözler uzmanların yorumlarına çevrildi. Deprem Uzmanı ve Maden Teknolojisi ve Yer Bilimi Uzmanı Serkan İçelli Kuzey Anadolu fayına dikkat çekerek 6 ve 6,5 büyüklüğünde depremin meydana gelebileceğini söyledi.

Haber 18-04-24 16:09

Yer: Tokat! Feci kaza kameraya böyle yansıdı

Tokat'ta otomobil ile beton mikserinin çarpışması sonucu 1'i ağır 4 kişinin yaralandığı kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 18-04-24 10:04

Samsun'da otomobilin bariyerlere çarptığı kazada ölü sayısı 2'ye yükseldi

Samsun'un Çarşamba ilçesinde otomobilin beton bariyerlere çarpması sonucu 1 kişinin öldüğü kazada ağır yaralanan kişi de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 16-04-24 15:46

İmamoğlu, The Economist’e yazdı: Yüzde 80 vurgusu dikkat çekti: Geniş çaplı değişikliklere zemin hazırlayacak

31 Mart seçimlerinin en çok konuşulan ili Megakent İstanbul'da 2019 ve 2024 seçimlerini kazanarak ikinci kez göreve gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu The Economist dergisi için bir makale kaleme aldı. Yazıda ekonomi nüfusunun yüzde 80’inin CHP yönetiminde olduğunu vurgulanırken, "Bir sonraki cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerine doğru ilerlerken, yerel düzeydeki değişiklikler ulusal düzeyde daha geniş çaplı değişikliklere zemin hazırlayacaktır." denildi.

Haber 11-04-24 11:09

Bursa'da 3 gencin öldüğü trafik kazasıyla ilgili davada sanık hükümle tahliye edildi

Bursa'da doğum günü eğlencesinden dönerken beton aydınlatma direğine çarpan otomobildeki arkadaşlarından 3'ünün ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanan sanık, 11 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılarak tahliye edildi.

Yurthaber 02-04-24 13:43

Hırsızlık için 8. kattaki daireye girdi! Çarşafla balkondan inmek isteyince düşüp hayatını kaybetti

Adana'da hırsızlık için 8. kattaki daireye giren 36 yaşındaki Uğur Can Karacan, birbirine bağladığı çarşafla aşağı inmek istedi. Kumaşın kopmasıyla beton zemine düşen Karacan, hayatını kaybetti.

Haber 01-04-24 17:14

Giresun'da üst geçidin ayağına çarpan kamyonetteki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Giresun'un Bulancak ilçesinde kamyonetin üst geçidin beton ayağına çarptığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 29-03-24 15:40

Kıdem tazminatı, mesai saatleri, vergi düzenlemesi... Çalışma hayatı baştan sona değişiyor!

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren düzenlemeler yolda. Çalışma hayatını baştan sona değiştirecek düzenlemeler için bilgi veren kaynaklar işveren ve işçi arasında 'zemin yoklamaları' yapıldığını kaydetti. Kıdem tazminatı fonunun kurulmasından, çalışma saatlerinin ve gelir vergisine kadar nasıl değişiklikler planlanıyor?

Finans 27-03-24 07:41

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

Osmaniye'de etkili olan yağışların ardından debisi artan Karaçay Deresi'ndeki beton bent yıkıldı, toprak yolda çökme meydana geldi.

Yurthaber 26-03-24 13:20

Afyonkarahisar'da devrilen beton mikserinin sürücüsü hayatını kaybetti

Afyonkarahisar'da beton mikserinin devrilmesi sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi.

Yurthaber 26-03-24 08:23

'Temizlik tüyosu' diyorlardı! Hepsi için 'para israfı' diyerek nedenlerini açıkladı 'Parayı tuvalete dökmek gibi'

Özellikle sosyal medyada son zamanlarda pek çok kişi, pek kimsenin aklına gelmeyen yöntemler ve ürünlerle çeşitli temizlik tüyoları paylaşıyor. Genelde hepsinin çok işe yaradığı iddia edilse de bir temizlik uzmanı özellikle 5 yöntemi "para israfı" diyerek uyardı. Tuvalet temizliğinden bulaşık makinesine ve zemin temizlemeye kadar pek çok "tüyo"daki hataları eleştiren ve denemeye değer olmayan yanlarını gösteren uzman, "Parayı tuvalete dökmek gibi" ifadesini kullandı.

Kadin 21-03-24 17:16

2021'den beri en düşük seviye: İngiltere'de enflasyon geriledi

İngiltere'de yıllık enflasyon şubatta yüzde 3,4 olurken, yaklaşık son 2,5 yılın en düşük seviyesinde gerçekleşti. İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt, enflasyondaki düşüşün ülkede daha iyi ekonomik koşulların oluşmasına zemin hazırladığını dile getirdi.

Finans 20-03-24 12:01

Son dakika | Kocaeli'de sanayi tüpü patlaması! Faciada can kayıpları var, valilikten açıklama geldi: Fabrikanın yönetim kurulu başkanı hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Kocaeli'de sanayi tüpü patlaması faciayı beraberinde getirdi. Yaralıların da olduğu feci olayda iki kişi yaşamını yitirdi. Patlamada hayatını kaybedenlerden Osman Üçüncü'nün, Kar Beton Yönetim Kurulu Başkanı olduğu öğrenildi.

Haber 18-03-24 16:07

Sigara, nargile… Yönetmelik değişiyor: Darphane de işin içine girecek, zorunlu oluyor

Sigara içenleri de üretenleri de yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Tarım ve Orman Bakanlığı yönetmelikte düzenlemeye gidiyor. Buna göre tütün mamulünün perakende satış fiyatı, paket üzerinde siyah zemin üzerine beyaz renkte “… TL” şeklinde yazılacak. Ayrıca sigara paketleme makinesine verilen izin, ürün izleme sistemi kurulumu için Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü’ne bildirilecek.

Finans 16-03-24 08:42

Rize Şehir Hastanesi’nin dolgu çalışmalarında sona gelindi

Rize’de deniz dolgusu üzerine yapılacak olan Şehir Hastanesi’nin dolgu çalışmalarında sona gelinirken, zemin iyileştirme çalışmaları sürüyor.

Yurthaber 15-03-24 10:49

17 yaşındaki sürücünün kullandığı araç kaza yaptı, 3 kişi yaralandı

Afyonkarahisar’da 17 yaşındaki sürücünün kullandığı otomobilin beton bariyerlere çarptığı kazada 3 kişi yaralandı.

Yurthaber 12-03-24 11:23

Mardin'i sağanak vurdu! Cadde ve sokaklar göle döndü

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde etkili olan sağanak günlük yaşamı olumsuz etkiledi, cadde ve sokaklar suyla doldu. Zemin katlardaki bazı ev ve iş yerlerini su basarken, araç sürücüleri ilerlemekte güçlük çekti.

Haber 09-03-24 21:58

Sarıyer’de kontrolden çıkan beton mikseri karşı şeride geçip kamyonete çarptı: 1 ağır yaralı

Sarıyer Maslak Ayazağa Caddesi’nde kontrolden çıkan beton mikseri, ters dönerek karşı şeritte ilerleyen kamyonete çarptı.

Yurthaber 08-03-24 09:02

Sarıyer'de beton mikserinin karşı şeride geçtiği kazada 1 kişi ağır yaralandı

Sarıyer'de beton mikseriyle kamyonun çarpıştığı trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı.

Yurthaber 08-03-24 08:13

Hazır beton ve çimento sektörüne Rekabet Kurumu markajı: 370 milyon lira ceza kesildi

Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, çimento ve hazır beton sektörlerine yönelik son dönemde açtıkları soruşturmalarda 370 milyon lira idari para cezası kestiklerini açıkladı.

Finans 07-03-24 11:35

Rize’de bir garip dere ıslahı

Rize’nin Güneysu ilçesinde şiddetli her yağış sonrası taşan Katarahte Deresi’nin içine beton dökülerek ıslah çalışması yapılması tepkilere neden oldu.

Yurthaber 06-03-24 14:45

Deprem sonrası oluşan zemin kaymaları için çalışma başlatıldı

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta, deprem anında arazi kadastrolarında oluşan zemin kaymalarına ilişkin sayısal verilerin düzeltilmesi için çalışma başlatıldı.

Yurthaber 05-03-24 10:21

İmar Planı Revizyon çalışmalarının 1’nci etabı tamamlandı

Erzincan’da 2019 yılında belediyeye bağlanan 9 belde ile 3 köy ve mevcut belediye sınırlarını kapsayan İmar Planı Revizyon çalışmalarının 1. etabını oluşturan zemin etüt, arazi kontrol ve analiz çalışmaları tamamlandı.

Yurthaber 05-03-24 07:57

Yalancı bahara aldanmayın: Ani hava sıcaklığı değişimlerine dikkat! Bağışıklığı etkileyerek enfeksiyona zemin hazırlıyor

Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. İsmet Çerçi, bahar mevsiminde meydana gelen ani hava sıcaklığı değişimlerine dikkat edilmesi konusunda uyardı.

Haber 04-03-24 09:56

Deprem korkusuyla evine çelik kabin yaptırmak istedi! Kabusu oldu 'Ölüm kabini gibi' 115 bin TL'ye anlaştı

Bir kişi zemin kat altındaki dairesine 115 bin TL'ye deprem kabini yaptırmak istedi. İddiaya göre merdivenden sığmayan kabininin iskeleti ikiye kesilip vidalarla tekrar monte edildi; çıkış kapısı için de cam pencere takılmak istendi. Kadın "Gördüğüm ve algılayabildiğim şeyden sakınmıyorlarsa anlamadığım ve görmediğimde neler yapılmıştır diye düşündüm. Deprem kabinine cam kapı getirdiler. İnsanların korkuları üzerinden tüccarlık yapmaları ve ölüm kabini gibi bir kabin yapmaları çok çirkin" dedi.

Haber 02-03-24 17:07

Feci kaza! Hafif ticari araç, beton elektrik direğine böyle çarptı

Edirne'nin Keşan ilçesinde hafif ticari aracın elektrik direğine çarptığı kazada 4 kişi yaralandı; o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 29-02-24 16:25

Beton direğe ok gibi saplanan aracın kaza yaptığı bölge gündüz görüntülendi

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde gece saatlerinde otomobilin beton direğe ok gibi saplandığı feci kazanın boyutu gündüz ortaya çıktı.

Yurthaber 28-02-24 12:32

Niğde’de iş merkezindeki güvenlik ağı hayat kurtardı

Niğde’de bir iş merkezinin 6’ncı katından apartman boşluğuna düşen çocuk, güvenlik filesi sayesinde beton zemine düşmekten kurtuldu.

Yurthaber 28-02-24 08:27

Diyarbakır’daki feci kazada beton direğe çarpan araç hurdaya döndü: 1 ağır yaralı

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, beton elektrik direğine çarpıp yerinden söktü, araç ise hurdaya döndü.

Yurthaber 28-02-24 08:09

Hatay'da yangın çıkan evde yaşlı kadın ölü bulundu

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 2 katlı evin zemin katında çıkan yangında tek başına kalan kişi ölü bulundu.

Yurthaber 26-02-24 08:45

Görüntüler İstanbul'dan! Gece yarısı yaşandı: Evden çıktıklarında araçlarını bu halde buldular

İstanbul, Bahçelievler'de oturan bazı araç sahipleri gürültü duyduktan sonra çıktıkları balkonda gördükleri manzara karşısında neye uğradıklarını şaşırdı. 6 katlı bir binanın çatısından düşen beton parçaları araçlara zarar verdi. Ekipler olay yerine giderek güvenlik önlemi aldı. İşte ayrıntılar...

Haber 23-02-24 07:13

Eyüpsultan'da beton bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

Eyüpsultan'da, beton bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı.

Yurthaber 20-02-24 07:33

Edirne Meriç Nehri’nde milyonluk çökme: 625 beton mikseri doldurmuştu, enkaz oldu

Edirne’de Meriç Nehri üzerine elektrik üretimi için kurulan "Arşimet Burgu Türbinli Hidroelektrik Santrali"nde yanlış mühendislik yapımı sonucu meydana gelen beton ayak kısmı ve table çökmesinde yaklaşık değeri 12 milyon lira olan beton ve 17 milyon lira olan lastik savak hasar görerek kullanılamaz hale geldi.

Yurthaber 19-02-24 15:39

Kocaeli'de devrilen beton mikserinin sürücüsü yaralandı

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde beton mikserinin devrilmesi sonucu yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 19-02-24 13:30

Kentsel dönüşüm skandalı! Eskisinden daha çürük çıktı, hak sahipleri isyan etti

Bahçelievler'de site sakinleri, binalarının eski ve depreme dayanıksız olması nedeniyle 2019 yılında kentsel dönüşüm için bir inşaat firmasına başvurdu. Kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binaların yerine yapılan yeni yapı, inşaat halindeyken hak sahiplerinin şikayeti üzerine yapılan incelemelerde depreme dayanıksız olduğu tespit edildi. Ucuza inşaat yapabilmek için firmanın kalitesiz beton ve eksik demir kullandığını öne süren hak sahipleri, yeni binaların eskisinden çürük çıktığını belirtti.

Haber 19-02-24 11:45

Kuşadası’nda yol yapım çalışmaları Kirazlı yolu ile sürüyor

Kuşadası Belediyesi tarafından kent genelinde yürütülen yol yapım çalışmaları Kirazlı Yolu 1. ve 2. sokaklar ile sürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bölgede bir yandan zemin düzenleme çalışması yaparken bir yandan da parke seriyor.

Yurthaber 16-02-24 10:08

Merakla bekleniyordu! Ankaragücü'nden Galatasaray maçı öncesi zemin açıklaması geldi

Süper Lig'in 26. haftasında başkent ekibi Ankaragücü ile kritik bir maça çıkacak olan Galatasaray karşılaşma öncesi maçın oynanacağı Eryaman Stadyumu'nun zemininin futbola elverişli olmadığı yönünde itirazlarda bulunurken konuyla alakalı olarak Ankaragücü cephesinden bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 13-02-24 15:05

Bursa’da beton çakan inşaat işçisi 4.katta yere çakıldı

Bursa’da inşaat işçisi kalıp çakarken 4.kattan düşerek hayatını kaybetti.

Yurthaber 13-02-24 10:18

Beton elektrik direğini ağaç ayakta tutuyor

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde ağaca yaslanan beton elektrik direği kaldırımdan geçen yayalar için tehlike saçıyor.

Yurthaber 13-02-24 10:15

İstanbul'da korkunç kaza! Hamile kadın ve bebeği beton mikserinin altında ezilerek can verdi

İstanbul'da saat 11.00'de Ataşehir'de yaşanan kaza görenleri dehşeti düşürdü. Kırmızı ışıklarda mendil satan hamile bir kadın beton mikserinin altında kalarek sürüklendi. Feci kazada talihsiz kadın ve bebeği can verdi. Olay yerine gelen kadının akrabaları ise sinir krizi geçirdi.

Haber 12-02-24 13:34

Okan Buruk'tan sakatlık açıklaması! ''Nelsson ile ilgili maçtan sonraki doktorumuzla konuştuk''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, gelecek hafta MKE Ankaragücü ile deplasmanda oynayacakları maçtaki stat zeminin durumunun sorulması üzerine, "Zemin bakıma alındı ama 8-9 günde içerisinde zeminin toparlayacağını düşünmüyorum. Bunla ilgili kararı federasyon verecektir. Nerede olursa biz oynayacağız. Bununla ilgili sorunumuz yok" dedi.

Spor 10-02-24 23:36

İzmir'deki o binalar resmen ölüme davetiye! Duvarları yok, inşaatlar kalfa elinden... Yıkılmasa da öldürür

İzmir'in iki ilçesinde yapı envanteri çalışmaları tamamlandı. Çalışmalarda yer alan inşaat mühendisi Ali Güngör yapılarda karşılaştıkları olumsuz kriterleri bir bir sıraladı. Otopark olarak kullanılan duvarsız zemin katlardan inşaatlarının çoğunu kalfaların yapmasına dek ilginç detaylar yer aldı. Güngör, "Yıkılmayan bina da öldürebilir. Binaların doğru yapılmasıyla iş bitmiyor" sözleriyle kişisel önlemlerin önemini de vurguladı.

Haber 10-02-24 12:12

İmamoğlu AK Partili Belediye Başkanı'na uzun uzun teşekkür etti! Bu önemli diyerek açıkladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Piyalepaşa Meydanı ve Zemin Altı Otoparkı açılış töreninde dikkat çeken anlar yaşandı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu törene katılan AK Partili Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'a teşekkür etti. "Bu fotoğraf önemli" diyen İmamoğlu, "Karşılıklı nezaket toplumun arzu ettiği şeydir zaten" ifadelerini kullandı

Haber 03-02-24 15:49

Kayseri'de depreme hazırlık için 200 milyon metrekare alanın zemin röntgeni çekilecek

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Deprem Master Planı çalışmaları kapsamında 200 milyon metrekare alanda mikro bölgeleme ile şehrin zemininin röntgenini çekecek.

Yurthaber 01-02-24 15:03

Deprem sonrası incelendi: Beton ve çimento fabrikalarına 37,8 milyon liralık ceza

Kahramanmaraş merkezli depremlerin gerçekleştiği bölgedeki 18 hazır beton ve çimento firmasına ceza kesilirken 131 firmaya yönelik "fahiş fiyat" denetimi yapıldı.

Finans 01-02-24 12:44