Betul Mazlum Haberleri

'Tıvorlu İsmail’in oğlu evlendi! Düğünde takılan takı miktarı dudak uçuklattı

Sosyal medya videoları ile ünlenen fenomen şarkıcı ‘Tıvorlu İsmail’ olarak bilinen İsmail Aşkan’ın oğlu Mazlum Aşkan (28) ile Iraklı Zine Ataman (25) hayatını birleştirdi. Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde 2 gün 2 gece süren düğününde misafirlere 2 ton yemek hazırlanıp dağıtıldı. Düğünde damada 5 milyon 200 bin lira değerinde altın ve para, geline de 1 kilo altın ve 75 bin lira takı takıldı. Düğünde takılan takı ve paraların 6,9 milyon lira değerinde olduğu belirtildi. İşte detaylar...

Haber 2023-09-29 17:55:05

Son dakika | Türkiye'de sansasyonel eylem yapma hazırlığındaydı! MİT'ten PKK'ya büyük darbe

Son dakika haberi: Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), PKK/KCK'lı terörist Mazlum Öztürk'ü etkisiz hale getirdi.

Haber 2023-09-27 09:35:20

Bebek'te çifte cinayet! Korkunç detay ortaya çıktı: Rambo bıçağıyla...

Bebek’te sahilde bir teknede çalışan Engin Göregen ile Mazlum Doğan, iş çıkışı geldikleri meydanda, taksiciye küfür eden 6 kişilik alkollü bir gruba tepki gösterdi. Çıkan kavga sonucu 2 genç de bıçaklanarak yaşamını yitirdi. Polis gençlerin katil zanlılarını Bağcılarda yakaladı. Gençlerin öldürüldükleri o anların görüntüleri de ortaya çıktı. Öte yandan, 6 şüpheliden 3’ünün gençleri, “Rambo bıçağı” diye tabir edilen bıçakla öldürdüğü öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 2023-09-26 09:59:08

Bebek'te kanlı gece! 6 kişi birden saldırdılar, 2 arkadaşı katlettiler

Beşiktaş’ta tekne çalışanı Engin Göregen ve Mazlum Doğan ile bir taksi şoförü arasında, kendilerini taksiye almadığı için tartışma çıktı. Olay esnasında orada bulunan ve tartışmaya sonradan dahil olan 6 kişi, Göregen ve Doğan'a bıçakla saldırdı. Bıçaklı saldırı sonucu ağır yaralanan 2 arkadaş, kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis, olayın ardından kaçan saldırganları yakalayarak gözaltına aldı. İşte detaylar...

Haber 2023-09-24 13:30:36

Son dakika | TSK'dan Irak'ın kuzeyinde nokta operasyon! Sözde yönetici etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Mehmetçik Kuzey Irak'ta PKK'ya yönelik düzenlediği operasyonla terör örgütünün kritik isimlerinden birini daha etkisiz hale getirdi. Örgütün sözde Avaşin yöneticisi "Devrim Garzan" kod adlı Bilal Onat'ın yanı sıra "Sidar Amed" kod adlı Mazlum Yılmaz'ın da dahil olduğu bir grup terörist daha etkisiz hale getirildi. Milli Savunma Bakanlığı ayrıca Suriye'nin kuzeyinde Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığı yapan 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Haber 16-07-23 10:39

SON DAKİKA | MİT'ten Irak'ta nokta operasyon! Gri listedeki isim ve 2 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: MİT, PKK/KCK’nın Irak'ın kuzeyindeki sözde üst düzey yöneticilerinden, gri listede aranan ‘Sinan Dijvar’ kod adlı Fehmi Öğmen ile Ş.Reşit Taburu Sorumlusu Mazlum Koçer kod Mehmet Salih Çakal ve Ararat Tolhildan kod Ahmed Muhammed ALİ, Süleymaniye kırsalındaki operasyonla etkisiz hale getirdi.

Haber 08-06-23 09:48

Mazlum Çimen kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şarkılar Bizi Söyler Konuğu Mazlum Çimen'in şarkıları ve albümleri

Mazlum Çimen kaç yaşında ve nereli gibi sorular, Şarkılar Bizi Söyler izleyicileri tarafından merak ediliyor. Her hafta farklı bir konsept ile ekranlara gelen Şarkılar Bizi Söyler Programında bu hafta "Biraz Pop Biraz Türkü" yer alacak. Programa konuk olan şarkıcı Mazlum Çimen Kahramanmaraş doğumludur. Peki, Mazlum Çimen kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Magazin 27-05-23 21:19

SON DAKİKA | MİT'ten PKK/YPG'ye nokta operasyon! Askeri istihbarat sorumlusu Sabri Abdullah etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: MİT, terör örgütü PKK/YPG'ye yönelik nokta operasyon düzenledi. Suriye'nin kuzeyindeki Ayn El Arab'da düzenlenen operasyonda 'Mazlum Karamok' kod adlı Sabri Abdullah etkisiz hale getirildi. Terörist Sabri Abdullah'ın Türkiye'ye ve operasyon bölgelerindeki Türk askeri unsurlarına yönelik eylem organizasyonlarını yönettiği belirtildi. Ayrıca Abdullah'ın 2018'deki MİT operasyonundan yaralı kurtulduğu, terör örgütünün ise öldüğü yönünde bilgi yaydığı ifade edildi.

Haber 30-04-23 10:42

Mardin'de mühendis Gözenoğlu'nun şehadetinin yıl dönümünde iftar programı düzenlendi

Mardin’in Midyat ilçesinde, PKK'lı teröristlerce 3 yıl önce düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan inşaat mühendisi Mazlum Gözenoğlu'nun şehadetinin yıl dönümü dolayısıyla iftar programı gerçekleştirildi.

Yurthaber 04-04-23 08:04

Kan donduran olay! Van'da öldürülen gencin katili babası çıktı... İtiraf etti

Korkunç olay Van'ın Çatak ilçesinde meydana geldi. Kırsalda keçilerini otlatmaya gittikten iki gün sonra cesedine ulaşılan 23 yaşındaki Mazlum Tanış'ın katili babası çıktı. Baba Zübeyit Tanış, tekrar çağrıldığı ifadede olayı itiraf etti.

Haber 15-01-23 23:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hazreti Mevlana'nın 749. Vuslat Yıl Dönümü'ne ilişkin mesaj

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazreti Mevlana'nın 749. Vuslat Yıl Dönümü'ne ilişkin mesajında, "Hazreti Mevlana'nın rehberliğinde mazimizi olduğu gibi istikbalimizi de sevgi üzerine, merhamet üzerine, dayanışma üzerine inşa edeceğiz. Kardeşliğimize halel getirmediğimiz, mazlum ve mağdura gönlümüzü açtığımız, birbirimize sahip çıktığımız müddetçe, Allah'ın izniyle kimse bizi bölemez. Ne içeriden, ne dışarıdan kimse bizi yıkamaz." ifadesini kullandı.

Haber 17-12-22 21:44

Sokak ortasında kanlı çatışma! Ortalık savaş alanına döndü, sebebi 'pes' dedirtti

Adana'da iki grup arasında sosyal medyadaki küfürleşme, sokak ortasında silahlı çatışma ile son buldu. Mazlum Deniz’in (24) ağır yaralandığı silahlı çatışmaya karıştığı belirlenip gözaltına alınan 7 şüpheliden 3’ü tutuklandı. Çatışma sonrası olay yerindeki görüntüler, olayın şiddetini gözler önüne serdi.

Haber 11-11-22 10:15

Bakan Soylu'dan '10 Kasım' mesajı: Gazi’nin vefatıyla bir dünya lideri kaybetmiştir

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde verilen Kurtuluş Savaşı'nın ilhamının, bugün de dünyadaki mazlum milletlerin kalbinin Türkiye ile atmasına vesile olduğunu belirtti.

Haber 10-11-22 09:22

Dizilerin 'mazlum' kızı! Funda Eryiğit geceye dekoltesiyle damga vurdu

Son günlerde Netflix'te yayınlanan 'Cici' adlı filmdeki başarısıyla dikkat çeken yetenekli oyuncu Funda Eryiğit, dizideki karakterlerinin aksine bir görüntü çizerek, dijital platformun gecesinde şıklığı ile göz kamaştırdı.

Magazin 04-11-22 12:12

Türkiye Maarif Vakfı Başkanı Akgün, ESOGÜ Akademik Yılı Açılış Töreni'nde konuştu:

"Milletimizin onurlu geleceği, daha güçlü ve müreffeh bir Türkiye'nin yaratabilmesi ve bütün mazlum milletlerin ve tüm insanlığın huzuru için Türkiye'nin bu tarihsel rolüne gerçekten ihtiyaç var"

Yurthaber 17-10-22 13:53

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, Küresel Belirsizlik Çağında İstikrarlaştırıcı Güç Türkiye Konferansında konuştu:

"Türkiye bugün itibarıyla ekonomiden dış politikaya, terörle mücadeleden insani yardımlara kadar attığı her adımda kendi tarihsel tecrübesini, kültürel gerçekliğini, felsefi derinliğini, stratejik imkanlarını, siyasi müktesebatını ve iddialarını merkeze alarak ilerliyor ve bu sürecin lideri de Sayın Cumhurbaşkanımızdır" - "Böyle olduğu için de bugün Türkiye'de sosyopolitik, sosyoekonomik ve sosyokültürel alanlarda devasa dönüşümler yaşandı. Bağımsızlaşan Türkiye bölgesel ve küresel siyasette güçlü bir varlık gösterdi. Bu esas itibarıyla bir kültürel, toplumsal, siyasal özgüveni beraberinde getirdi. Bu, sadece Türkiye toplumu için değil, genel anlamda mazlum coğrafyalar için, Müslüman dünya için de bir umut oldu" - "Sayın Cumhurbaşkanımız dış dayatmalara, toplumsal mühendislik projelerine ve batıcı paradigmaya teslim olmamıştır. Ortaya koyduğu ahlaki duyarlılık ve inisiyatif alma becerisiyle Cumhurbaşkanımız dış baskılara, müdahalelere teslim olmadan özgün bir modernleşme tecrübesiyle Türkiye'yi istikrarlaştırıcı bir güç olarak kendi ad ve hesabına hareket edebilen bir aktör olarak faaliyet göstermesine imkan tanımıştır"

Yurthaber 14-10-22 14:32

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, Sivas'ta konuştu:

"Çok önemli bir sürece giriyoruz. 2023 seçimleri ülkemiz için, mazlum coğrafyamız ve bölgemiz için çok çok önemli. O yüzden bu seçimlerde hepimiz her kesimi kucaklayacağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, kimseyi öbüründen ayırt etmeyeceğiz" - "Siz dönün bakın kendi belediyelerinize bir hesap sorun. Bize hesap soruyorlar ya diyorlar ki; ‘Bu projeleri nasıl yapacaksınız?’ Arkadaş sen tatile giderken biz Elazığ'da, Malatya'da depremzede kardeşimin yanında acılarına ortak oluyorduk. 37 bin 500 konut sözü verdik ve bitirip teslim ettik"

Yurthaber 07-10-22 19:40

Alanyaspor Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Alanyaspor Giresunspor maçı canlı yayın bilgisi!

Alanyaspor Giresunspor maçı için heyecan dorukta. Süper Lig'in 8. haftasında Kırbıyık Holding Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu'nun yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Mehmet Salih Mazlum yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Caner Ak. Heyecanla beklenen maç öncesi birçok kişi arama motorlarında 'Alanyaspor Giresunspor maçı canlı izle' konu başlığını araştırıyor. Peki, Alanyaspor Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 01-10-22 15:41

Alanyaspor Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta? Alanyaspor Giresunspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Alanyaspor ile Giresunspor Süper Lig'in 8. haftasında Kırbıyık Holding Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Heyecanla beklenen maçta hakem Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak. Numanoğlu'nun yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Mehmet Salih Mazlum yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Caner Ak olarak açıklandı. Peki, Alanyaspor Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta? Alanyaspor Giresunspor maçı hangi kanalda?

Spor 01-10-22 14:55

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, Ağrı'da partililerle buluştu:

"Tarihin yüklediği misyondan hiçbirimiz kaçamayız. Nedir bu misyon? Bütün mazlum milletlerin bize ihtiyacı var, bütün insanlığın ihtiyacı var"

Yurthaber 19-09-22 23:58

Esenyurt'ta hastanede güvenlik görevlisini öldüren şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi

Olay, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi'nde meydana gelmişti. Hastanede tartışma çıkaran şahısları uyaran güvenlik görevlisi Tuğrul Okudan, bıçaklanarak hayatını kaybetmişti. Okudan'ı öldüren şüpheliler Çetin Karakoğuş ve Mazlum Bağlamacı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Karakoğuş ve Bağlamacı'nın suç kayıtlarının da kabarık olduğu öğrenildi.

Haber 15-09-22 21:19

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Kastamonu'da konuştu: (3)

"Biz bize güvenen kardeşlerimiz ve mazlum insanlarımızın haklarını savunabilecek güce de sahibiz. Biz Türkiye Cumhuriyeti olarak ve Türk milleti olarak barış istiyoruz" - "Türkiye artık her yerde, herkesin görmek istediği bir ülke haline geldi, bu yoğun çabalarımızı, sizlerin de destekleriyle sürdüreceğiz"

Yurthaber 13-09-22 16:10

İzlenme uğruna yaptığı pes dedirtti! Sosyal medya fenomeni: Ölebilirdim ama milyonlarca takipçimiz var

Sosyal medya fenomeni olduğunu söyleyen kişi milyonlarca takipçisi olduğunu söyleyip alacağı izlenme uğruna ölümle burun buruna geldi. süs havuzuna kafa üstü düşen Mazlum Zengin'in boynu ve omurgasında kırıklar olduğu belirlenirken, buna rağmen video çekmeye devam edeceğini söyledi. Zengin, ''. Boynum kırıldı ve omurgada kırıklar var. Ama az kalsın felç kalabilirdim. Ya da daha kötüsü, ölebilirdim. Ölümden döndüm. Doktor, o an benim nasıl ayakta durduğuma şaşırdı'' şeklinde konuştu.

Haber 05-09-22 12:08

Müteahhitler ve veteriner hekimlerden 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren: - "Cumhuriyet'imizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Ekonomik kalkınma, Türkiye'nin hür, bağımsız, daima daha kuvvetli, daima daha refahlı Türkiye idealinin bel kemiğidir' sözünden hareketle, gerçekleştirdiğimiz kaliteli işler ile ekonomimize ve güçlü Türkiye algısına katkıda bulunuyoruz" - Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu: - "Tarih boyunca şerefiyle yaşayan milletimiz, varlığını muhafaza etmek için bütün mazlum milletlere örnek olacak büyük bir mücadeleye imza atmış ve kendisine biçilen esaret rolünü reddetmiştir"

Yurthaber 29-08-22 15:58

Karagöz-Hacivat efsanesi beyaz perdeye taşınıyor! Kadroda usta isimler yer alacak

Karakter tasarımları ve sahne düzenlemeleriyle 4 yıla yakın süren çalışmalar sonucu hazırlanan "Karagöz" sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.80'e yakın karakterin beyaz perdeye yansıtıldığı yapımda Karagöz'ü Yetkin Dikinciler, Hacivat'ı Altan Erkekli, Karagöz'ün karısını Nilgün Kasapbaşoğlu, Mestan'ı ise Mazlum Kiper seslendiriyor.

Trend 01-08-22 17:39

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Diyarbakır annelerini ziyaret etti:

"Bir daha bu annelerimizin yaşadığı acıları Türkiye Cumhuriyeti'nin hiçbir vatandaşının yaşamaması için var gücümüzle mücadele etmeye, mağdur ve mazlum ailelerimizin de yanında olmaya devam edeceğiz"

Yurthaber 10-07-22 14:49

Faraşin Yaylası göçerlerle şenlendi

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde güvenliğin tesis edilmesiyle "Huzur Yaylası" olarak da anılan 2 bin 625 rakımlı Faraşin Yaylası, özgürce hayvanlarını otlatmak isteyen besicileri ağırlıyor - Koyun ve kuzu seslerinin yankılandığı yaylaya hayvanlarını çıkaran besicilerden Mazlum Arslan: - "Son 3-4 yıldır huzur var. Bu da hayvancılık için avantaj"

Yurthaber 04-07-22 11:25

Türkiye Büyükler Atletizm Şampiyonası tamamlandı

10 bin metre yürüyüş yarışında Mazlum Demir, 40.42.09'luk derecesiyle gençler Türkiye rekoru kırdı ve dünya sıralamasında birinciliğe yükseldi

Yurthaber 26-06-22 22:07

HDP milletvekili Kemal Bülbül'den skandal sözler! Teröristlerden 'yoldaş' diye bahsetti

HDP Antalya vekili Kemal Bülbül, Almanya'da 'Dersim Festivali' adı altında düzenlenen etkinlikte 'yoldaş' dediği teröristleri övdü. Bülbül; İbrahim Kaypakkaya, Mazlum Doğan ve Sakine Cansız'dan 'yoldaş' diye bahsetti.

Haber 06-06-22 08:53

Mazlum ne demek? Mazlum kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

İletişime esnasında kullanılan kelimeler bazen az duyulmuş ve anlamı bilinmeyen kelimeler olabilir. Bu tür durumlarla TDK sözlük başta olmak üzere çeşitli kaynaklarda bilinmeyen kelimelerin anlamları araştırılır. Mazlum kelimesi de ilk defa duyanlar ya da bilgisini pekiştirmek isteyenler için anlamını araştırma ihtiyacını doğurabilir. Türk Dil Kurumu (TDK) sözlüğünde yer alan Mazlum kelimesi ne demektir?

Egitim 18-05-22 21:05

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, Çanakkale'de iş yeri açılışlarına katıldı:

"Türkiye büyük bir ülke, bu devlet güçlü bir devlet. Nasıl ki tarihte, Osmanlı ve öncesinde de nerede mazlum ve mağdur varsa kapı açmış, yine açtık. 500 binden fazla Suriyeli ülkesine geri döndü" - "1 milyona yakın Suriyeli için şu anda hazırlık yapılıyor. Dönmeye devam edecekler ama konu sadece Suriyeli konusu değil"

Yurthaber 06-05-22 15:49

HDP Eş Genel Başkanı Buldan, partisinin Gaziantep kongresinde konuştu:

"(Rusya-Ukrayna savaşı) Bu savaş, halkların tercihi olan bir savaş asla değildir. Savaşların kaybedeni her zaman mazlum halklar olmuştur"

Yurthaber 06-03-22 14:50

KADEM Başkanı Gümrükçüoğlu yeniden başkan seçildi

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar: - "Sesi duyulmayanların sesi olduk. Söylemesi zor şeyleri söyledik. Akıntıya kapılmadık, tersine gerektiğinde akıntıya karşı kürek çektik. Bir mazlum, bir kadının ahı söz konusuysa onu yerde bırakmamak için doğru bilinen yanlışlarla da mücadele ettik"

Yurthaber 04-03-22 16:49

Hak-İş'ten miracın gerçekleştiği Mescid-i Aksa'ya sahip çıkma vurgusu:

"Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilk kıblemiz olan Kudüs'ün tarihi ve hukuki statüsüne sahip çıkmaya, mağdur ve mazlum Filistin halkının yanında yer almaya devam edeceğiz"

Yurthaber 27-02-22 12:50

Nihat Doğan HDP bence mazlum bir partidir dedi! Tepki çekti

Sert Sorular programına katılan Nihat Doğan açıklamalarıyla sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasına girdi. Nihat Doğan "HDP bence mazlum bir partidir" diyerek hem destek hem de tepki aldı. Doğan "Selahattin Demirtaş'tan tutun da bir sürü milletvekili, belediye başkanları var rehin alınan. Tüm belediyelere kayyum atanmış" yorumunda bulundu.

Magazin 24-02-22 08:27

Bursa'dan Suriye'nin İdlib ve Azez kentlerine 60 tır insani yardım yollandı

Bursa Valisi Yakup Canbolat: - "Biz küresel acıma ve kınama çevrelerinin yaptığı gibi laf üretmiyor, tam tersi icraat üretiyor, elimizi ve gönlümüzü mazlum insanlara uzatıyoruz" - İHH Genel Başkan Vekili Hüseyin Oruç: - "Bugün 60 tır, toplamda Bursa'dan bin tır ve İHH ailesi olarak 11 yılda toplamda 25 bin tır yardımda bulunduk. İhtiyaca baktığımızda bu rakamları on binlerle çarpmamız lazım"

Yurthaber 16-02-22 15:03

Masumlar Apartmanı Mazlum kimdir? Masumlar Apartmanı Mazlum karakteri Armağan Oğuz kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında?

TRT1'de ekrana gelen Masumlar Apartmanı dizisinde Mazlum karakterini kimin canlandırdığı merak ediliyor. Masumlar Apartmanı dizisi yeni sezon oyuncularından olan Armağan Oğuz, dizide Mazlum karakterine hayat veriyor. Peki Masumlar Apartmanı Mazlum kimdir? Masumlar Apartmanı Mazlum karakteri Armağan Oğuz kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 09-02-22 01:50

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Şırnak'ta Regaip Kandili Özel Programı'na katıldı:

"İyiliklerimizi öyle çoğaltalım ki kötülüğe yer kalmasın. İyiliklerimizi öyle büyütelim ki tüm yeryüzünü kuşatsın. İyiliklerimizi birleştirelim, dünyada garip gureba, mazlum, mağdur, mahzun kimse kalmasın" - "Eğer bu asırda açlıktan soğuktan, yokluktan çocuklar ölüyorsa demek ki bu asrın adı vicdansız asırdır, merhametsiz asırdır. İnsanların vicdanlarını eğitmemiz lazım, merhamet eğitimine tabi tutmamız lazım. Bu da Müslümanlar olarak en asli görevimiz"

Yurthaber 03-02-22 22:44

Son Dakika: Duran Kalkan'ın korumalığını yapan isim yakalandı

Son dakika haberine göre MİT'in operasyonuyla, PKK/KCK terör örgütünün sözde üst düzey sorumlularından Duran Kalkan’ın korumalığını yapan Mazlum Jir Agiri kod adlı terörist Emrah Adıgüzel ve Sarina Diljin kod adlı terörist Pervin Arslan, gerçekleştirilen operasyonla Türkiye’ye getirildi.

Haber 02-12-21 12:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT canlı yayınında soruları yanıtladı: (6)

"Her darbenin, antidemokratik eylemin arkasında duran, alkışlayan CHP zihniyeti helallik almak için çok ama çok geç kaldı" - "Varsayalım ülkemizdeki vatandaşlarımızla mağdur ettiği kesimlerle helalleştiler ya mazlum Suriyelilerle, Filistinlilerle, Libyalılarla, Afrika halklarıyla nasıl helalleşecekler" - "DEAŞ ile mücadele bahanesiyle bazı ülkeler tarafından terör örgütü PKK/YPG'ye verilen destek kabul edilemez. PKK/YPG'nin terörist kimliği başka isimler atfedilerek değiştirilemez ve meşru da gösterilemez"

Yurthaber 01-12-21 01:50
CHP

Kobani olayları davasında tartışmalı mahkûmiyet

Kobani olaylarında 4 kişiyi öldürmek iddiasıyla 14 yaşında tutuklanan Mazlum İ.

Haber 29-11-21 18:15

Ruhsatsız kahvehanede cinayet! Birlikte alkol aldığı kişi tarafından öldürüldü

Adana'da ruhsatsız bir kahvehanede alkol alan Mazlum Ağırman (51), birlikte alkol aldığı ve tartıştığı Aydın Z. tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Haber 26-11-21 07:12

Genetik hastalıkla mücadele eden Doruk, azmedip genetik bölümü kazandı

Konya'da talasemi hastası genç, kendisi gibi genetik hastalığa sahip insanlara çare olmak için İTÜ Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü'nü kazandı - Mazlum Doruk Köseli: - "İleride biyoteknoloji veya tıbbi genetik laboratuvarlarında çalışarak, benim gibi genetik hastalıklara sahip kişilere tedavi bulmak istiyorum"

Yurthaber 10-10-21 13:26

Bakan Kasapoğlu ve AK Parti'li Yıldırım, Erzincan'daki gençlik festivaline katıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: - "Gençlerimiz sadece bu vatanın değil, tüm insanlığın, mazlum coğrafyaların umudu. Bu güzel gençlerimizle aramıza hiçbir odağın, hiçbir gücün girmesine de müsaade etmeyeceğiz" - AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım: - "Burası cennetten bir köşe, Dumanlı Dağı bizim çocukluğumuzun geçtiği yer. Dumanlı bizim aşık olduğumuz mekanlardandır"

Yurthaber 09-10-21 16:12

Yeşilçam'ın mazlum çocuğu Ömercik'in hazin öyküsü!

Yeşilçam ekranlarına üzgün bakışlarıyla damga vuran ve 'Ömercik' karakteriyle akıllarda yer edinen çocuk yıldız Ömer Dönmez'in hazin hayat hikayesi, duyanları üzdü.

Magazin 30-09-21 12:49

Eski sevgiliye şeytani tuzak! Arabasının frenlerini bakın nasıl bozmuş

Bahçelievler'de Mazlum T., eski sevgilisinin otomobilinin fren hidroliğine şeker dökerek kaza yapmasına neden oluyordu. Genç kadın, şikayetçi olurken Mazlum T.'nin otomobilin kaputunu açarak şeker döktüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 30-09-21 12:46

Skandal! YPG/PKK elebaşı: Biden bize söz verdi

YPG/PKK elebaşlarından "Mazlum Abdi" kod adlı terörist Ferhat Abdi Şahin, ABD Başkanı Joe Biden'ın, Afganistan örneğinin aksine kendilerini terk etmeyeceği sözünü verdiğini iddia etti.

Haber 29-09-21 11:53

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, Kocaeli'de sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle buluştu: (1)

"Çok şükür Türkiye artık hem küresel hem de bölgesel meseleleri çok yakinen takip eden, kendi gücünün farkında olan ve bu güç üzerinden hem milletimizin hem de mazlum milletlerin hakkını, hukukunu savunabilecek ülke konumundadır" - "Bunu daha ileriye götürmek, daha güçlü kılmak ise hepimizin boynunun borcu, hepimizin vazifesidir. Eksikliklerimiz, bizden kaynaklanan hatalarımız varsa hep beraber bunları gidererek yolumuza devam edeceğiz"

Yurthaber 27-09-21 16:31

Büyükşen ailesi, Türk adaletine güveniyor

Konya'da, Metin ve Necla Büyükşen çiftinin 3 yıl önce av tüfeğiyle öldürülmesine ilişkin jandarma ekiplerince yürütülen soruşturmada, 4 kişinin tutuklanması ailenin acısını biraz olsun dindirdi - Büyükşen çiftinin oğlu Osman Büyükşen: - "Annem ve babam çok mazlum insanlardı. Ben devletimin, annem ve babamın masumiyetine sahip çıkacağını, bunun için gereken her şeyi yapacağını düşünüyorum" - Büyükşen çiftinin kızı Fatma Büşra Büyükşen: - "Üzerimizden büyük bir yük kalktı ve ailemiz bir araya geldi"

Yurthaber 17-07-21 20:08