Beyaz Hayaller Projesi Haberleri

Mihalıççık’ın ünlü kiraz ağaçları koruma altında

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Mihalıççık ilçesinde Kiraz Yetiştirilen Alanlarda Akdeniz Meyve Sineğinden Ari Alan Projesi kapsamında yürütülen kontroller devam ediyor.

Yurthaber 2024-03-28 15:58:31

Mersin’de 3. Çevre Yolu, Üniversite Caddesi’ne bağlandı

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerince gerçekleştirilen yeni yol açma çalışmaları ile ’3. Çevre Yolu Devam Projesi’ kapsamında 3. Çevre Yolu, Üniversite Caddesi’ne bağlandı.

Yurthaber 2024-03-28 15:44:38

Üniversiteli öğrenciler Spil’de çevre temizliği yaptı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi İşletme Fakültesi 3. sınıf öğrencileri Spil Dağı Milli Parkı’nda sosyal sorumluluk projesi kapsamında çevre temizliği yaparken, öğrenciler eşsiz bir güzelliğe sahip olan milli parkın korunması için tüm vatandaşlara önemli görevler düştüğünü söyledi.

Yurthaber 2024-03-28 15:14:00

Tarihi Unkapanı Değirmeni'ni üniversiteye dönüştürecek proje tanıtıldı

İbn Haldun Üniversitesinin (İHÜ) başlattığı "Unkapanı Değirmeni Üniversite Dönüşüm Projesi"nin tanıtımı yapıldı.

Yurthaber 2024-03-28 14:17:24

Evlenmek için kredi alacak depremzede gençlerin eğitimi başladı

Adıyaman’da, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının deprem bölgesinde hayata geçirdiği ’Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi’ projesi kapsamında krediden faydalanmak isteyen genç çiftlerin evlilik öncesi eğitimleri başladı.

Yurthaber 28-03-24 14:13

Muğla’da bu bahar ağaçlar kitap açtı

Muğla Bilim ve Sanat Merkezi’nin (BİLSEM) tarafından üçüncüsü düzenlenen “Ağaçlar Kitap Açtı” etkinliği bu yıl, Muğla Valiliği himayelerinde Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Bir Kitap Bir İnsan” projesi çerçevesinde Muğla Valilik bahçesinde gerçekleştirildi.

Yurthaber 27-03-24 14:46

Esra Ezmeci'den 'eş değiştirme' tepkisi! Sapkınsınız, üçlü fanteziler...

Beyaz TV'de yayınlanan Yeni Baştan programını sunan psikolog Esra Ezmeci kendisine gelen itirafları yayınlamasıyla da adından söz ettiriyor. Daha önce 'Swinger' açıklamasıyla gündeme gelen Ezmeci 'eş değiştirme' tepkisiyle dikkat çekti.

Magazin 27-03-24 13:47

Fenomen Yazgül tacizi açık açık anlattı! Hemen sesi kestiler... Esra Ezmeci uyardı: O kadar açık konuşamıyoruz

Beyaz TV'de yayınlanan Yeni Baştan programı programına konuk olan Tiktok fenomeni Yazgül hem değişimiyle hem de anlattıklarıyla ağızları açık bıraktı. Yazgül açık açık tacizi anlatınca yayın hemen kesildi. Esra Ezmeci ise "Tövbe tövbe" diyerek şoke oldu.

Magazin 27-03-24 11:42

Kocaeli'de öğrencilerin çizdiği atık temalı resimler çöp kamyonlarına yapıştırıldı

Gebze Belediyesince "Temizlik Her Yerde" projesi kapsamında ortaokul öğrencilerine yönelik "çöp" temalı resim yarışması düzenlendi. Yarışmada birinci ve ikinci olan resimler, çöp kamyonlarına yapıştırıldı.

Yurthaber 26-03-24 15:17

Beden pozitifliğini savunan sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa kadınlara seslendi! İstediğinizi giyin

Sosyal medyadan beden pozitifliği ve vücut olumlamalarına yönelik olarak yaptığı paylaşımları sayesinde kısa sürede kullanıcıların ilgisini çeken Ariella Nyssa vücut hatlarını belli eden beyaz dar elbisesiyle kamera karşısına geçerek kadınlara 'istediğinizi giyin' mesajını verdi. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede ilgi çekti.

Trend 26-03-24 14:46

Afyonkarahisar’da Minik Yüreklere Dokunmak projesi

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde Sandıklı Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından "Minik Yüreklere Dokunmak" projesi kapsamında çocuklara hediyeler ile eğlendirdi.

Yurthaber 26-03-24 12:24

Altınbaş Üniversitesi'nin 21 projesi TÜBİTAK'tan destek alacak

Altınbaş Üniversitesi'nin 21 projesi, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından desteklenecek.

Yurthaber 25-03-24 11:25

Hem sade hem şık... Neslihan Atagül İtalya tarzıyla gündem oldu! Su gibi...

Kadir Doğulu ile yaşadığı evlilikle sık sık gündeme gelen Neslihan Atagül, İtalya'da "Verissimo" programına konuk oldu. Atagül beyaz kıyafeti ve sade tarzıyla takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 24-03-24 09:14

Uzmanından Ramazanda öfke patlamalarına dikkat uyarısı

Uzman Klinik Psikolog Uluğ Çağrı Beyaz, ramazan ayında oruç tutan kişilerin yaşadığı öfke sorununu değerlendirdi.

Haber 22-03-24 16:24

'Bu basit karışımla spor ayakkabılarımı tekrar bembeyaz yaptım! İnsanlar yeni zannetti' Sadece 3 malzemeyle... Yorum yağdı

Beyaz spor ayakkabılar, hem rahatlıkları hem de hemen hemen her kombine kusursuz bir şıklık katmalarıyla vazgeçilmez ürünler arasında yer alıyor. Ancak bunca büyük cazibenin yanında onları kullanırken insanları endişelendiren bir özelliği de var; çok kolay ve hızlı kirlenmeleri. Genellikle kirlendiklerinde basit bir ıslak mendille de kolay kolay temizlenmiyorlar. Ancak bir sosyal medya kullanıcısı, her evde bulunan 3 malzemeyle beyaz spor ayakkabılarını adeta yeni gibi yaptı. İşte o karışım...

Kadin 22-03-24 15:34

DOKAP’tan 9 yılda Giresun’daki 136 projeye 195 milyon TL destek

Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Bölge Kalkınma İdaresi tarafından Giresun’da yürütülen ve uygulayacağı projelerle ilgili değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Yurthaber 22-03-24 13:57

Troya Müzesi'nde 65 ve üstü yaşlardaki yerli ziyaretçilere ayrıcalıklı uygulama başlatıldı

Çanakkale merkeze bağlı Tevfikiye köyünde, Troya Antik Kenti'nin girişinde yer alan Troya Müzesi'nde 65 ve üstü yaşlardaki yerli ziyaretçiler için "Altın Çağlar'a Özel Ayrıcalık Projesi" kapsamında uygulama başlatıldı.

Yurthaber 22-03-24 13:42

Belediye başkan adayı masasındaki davetsiz misafiri görünce aklına bir projesi daha geldi

Antalya AK Parti Döşemealtı belediye başkan adayı Bekir Kıvrım mahallelilere projelerini anlatırken ilginç anlar yaşandı. Kıvrım konuştuğu sırada önce yanındaki sandalyeye, ardından masasına bir kedi çıktı. Bunun üzerine Kıvrım, hayvan mezarlığı vaadinden bahsetmeye başladı.

Haber 22-03-24 13:33

24 Mart saat 19.36'ya dikkat! Nur Viral'e konuk olan ünlü astrolog Mine Ölmez 'Bunları yapın' diyerek reçeteyi verdi

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı işlediği konularla sosyal medyada gündem oluyor. Ünlü sunucuya bazı günler uzman isimler eşlik ediyor. Nur Viral'e bu defa ünlü astrolog Mine Ölmez konuk oldu. Ölmez, '24 Mart saat 19.36'ya dikkat' diyerek reçeteyi verdi.

Magazin 22-03-24 13:27

Nur Viral'in canlı yayındaki 'kaçamak' sorusu Prof. Dr. Ekrem Çulfa'yı çileden çıkardı! 'Erkek fırsatını bulunca...'

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Bazı günler ünlü sunucuya uzman isimler eşlik ediyor. Nur Viral'e bu defa Aile Evlilik Çift Danışmanı ve Psikoterapist Prof. Dr. Ekrem Çulfa konuk oldu. Canlı yayındaki 'kaçamak' sorusu ise herkesi şaşırttı.

Magazin 21-03-24 12:53

Iğdır'da gönüllüler AFAD'ın arama kurtarma eğitimleriyle olası afetlere hazırlanıyor

Iğdır'da, Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığının "100 Bin Arama Kurtarma Personeli Projesi" kapsamında, teorik ve pratik eğitimlerle geleceğin kurtarma ekipleri yetiştiriliyor.

Yurthaber 21-03-24 11:39

Mavi Nefes Projesi ile 2 yılda 200 ton atık toplandı

Garanti BBVA'nın, DenizTemiz Derneği/TURMEPA işbirliğiyle deniz kirliliğini azaltmak ve önlemek amacıyla Marmara Denizi'nde başlattığı "Mavi Nefes Projesi" devam ediyor.

Yurthaber 21-03-24 11:37

Kar yağışı sonrası ilk görüntüler Ankara’dan geldi! Meteoroloji’den 17 il için sarı kodlu uyarı: Kar yağışı ve sağanak devam edecek

Ankara’da kar yağışı başladı. Kentin yüksek kesimlerde daha yoğun görülen kar, araçların üzerinde beyaz örtü oluşturdu. Meteoroloji, 17 il için sarı kodlu uyarıda bulunurken kar yağışı ve sağanak bekleniyor. Hava sıcaklıklarının düşmesi ile birlikte ülke genelinde yağışların Pazar gününe kadar devam edeceği öğrenildi. İşte hava durumu ile ilgili gelen son dakika haberinin detayları…

Haber 21-03-24 09:15

Bolu Dağı geçişinde kar yağışı! Beyaz örtüyle kaplandı... Görüş mesafesi 30 metreye kadar düştü

Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından biri olan D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişinde hafif kar yağışı etkili oluyor.

Haber 21-03-24 00:48

Nur Viral eski halini paylaştı! Sosyal medyayı ikiye böldü

Şimdilerde Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan 'Hayatta Her Şey Var' programıyla adından söz ettiren ünlü sunucu Nur Viral sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim bu defa eski halini paylaştı. Nur Viral'in son paylaşımı kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 20-03-24 15:51

Denizova GES projesinin yüzde 60’ı tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menteşe Denizova Mahallesi’nde 96 bin 832 metrekare arazi üzerine kurulacak Güneş Enerji Santrali projesi devam ediyor.

Yurthaber 19-03-24 12:04

Hakkari'de gençler Uzman Eller projesiyle hayallerini gerçekleştirdi

Hakkari'de, Tarım ve Orman Bakanlığınca uygulanan "Uzman Eller" projesi kapsamında 250'şer bin lira hibe destek alan, üniversitelerin tarım ve hayvancılıkla ilgili bölümlerinden mezun 60 kişi besiciliğe, 6 kişi de arıcılığa başladı.

Yurthaber 19-03-24 11:09

3 milyarlık Denizli İçme Suyu projesi tamamlandı

Denizli’nin gelecekte su sıkıntısı yaşamaması için yatırımlarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, 100 bin kişiye hizmet verecek 10 bin tonluk su deposunu düzenlediği törenle hizmete aldı.

Yurthaber 18-03-24 15:11

Bursateknopark projesine 250 bin euro erasmus desteği

Türkiye’nin bilim ve teknoloji alanındaki ilerlemesine büyük katkı sağlayan Bursateknopark, ‘ERASMUS-KA220-ADU Programı’ çerçevesinde ‘ENTRANT’ projesi ile 250 bin Euro destek almaya kazandı.

Yurthaber 18-03-24 10:03

Sigara, nargile… Yönetmelik değişiyor: Darphane de işin içine girecek, zorunlu oluyor

Sigara içenleri de üretenleri de yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Tarım ve Orman Bakanlığı yönetmelikte düzenlemeye gidiyor. Buna göre tütün mamulünün perakende satış fiyatı, paket üzerinde siyah zemin üzerine beyaz renkte “… TL” şeklinde yazılacak. Ayrıca sigara paketleme makinesine verilen izin, ürün izleme sistemi kurulumu için Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü’ne bildirilecek.

Finans 16-03-24 08:42

Canlı yayında gelen soruya Yusuf Kavaklı çok sinirlendi! 'RTÜK amca lütfen duyma bunu! Gavur keser gibi keserim onu!' dedi... Nur Viral çok şaşırdı

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Bazı günler ünlü sunucuya emekli müftü Yusuf Kavaklı eşlik ediyor. Canlı yayında izleyenlerden gelen soruları yanıtlayan Kavaklı bu defa gelen soruya çok sinirlendi.

Magazin 16-03-24 08:26

Gümüşhane'de 29 atölyede öğrencilere kodlama eğitimi veriliyor

Gümüşhane'de, GÜMÜŞKOD Kodlama Projesi kapsamında 29 atölyede ortaokul öğrencileri kodlama öğreniyor.

Yurthaber 15-03-24 14:48

'Geceleri uyuyamıyorum' diyerek Esra Ezmeci canlı yayınında itiraf etti! Sevgilisi için yaptıkları 'pes' dedirtti

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıktığı 'Yeni Baştan' programının itiraf köşesinde yine şaşırtan bir itiraf gündeme geldi. Genç kız sevgilisi için yaptıklarıyla adeta 'pes' dedirtti.

Magazin 15-03-24 11:27

Emirdağ Aziziye Anadolu Lisesi ‘Tübitak Projesi’ ödülünü aldı

‘Tübitak 2204-A’ Lise öğrencileri araştırma projeleri yarışmasın da Emirdağ Aziziye Anadolu Lisesi ‘Tübitak Projesi’ ödülünü aldı.

Yurthaber 15-03-24 10:30

Muş'ta lise öğrencileri, 10 köy okulunun duvarını resimlerle süsledi

Muş'ta, sosyal sorumluluk projesi kapsamında köyleri dolaşan lise öğrencileri, okulların duvarlarını çizdikleri resimlerle renklendirdi.

Yurthaber 13-03-24 12:35

Doktoru darbeden sanıklar güvenlik kamerası sayesinde haksız tahrik indiriminden faydalanamadı

İzmir'in Torbalı ilçesinde, aile sağlığı merkezinde "beyaz kod" verdiği kişi ve yakınları tarafından olaydan yaklaşık 1,5 ay sonra sopalarla darbedilen doktor Ekin Hürel Günay'ın yaralanmasına ilişkin verilen 7 yıl 6'şar ay hapis cezasının gerekçeli kararı hazırlandı.

Yurthaber 13-03-24 12:33

Ağrı Dağı kar yağışıyla yeniden beyaza büründü

Baharın gelişiyle kıştan kalan karların bir bölümünün eridiği Ağrı Dağı, kar yağışıyla tekrar beyaz örtüyle kaplandı.

Yurthaber 13-03-24 10:31

Eylem Tok'un oğlunun karıştığı korkunç kazayla ilgili bir kişi tutuklandı! Yaralanan gençler ilk defa konuştu! Hepimiz beyaz ışık gördük

Eylem Tok ve oğlunun yurt dışına kaçtığı olayla ilgili olarak yeni detaylar ortaya çıktı. Tok'un 17 yaşındaki oğlunun lüks araçla çarparak yaraladığı gençler ilk kez bir araya gelerek olay anını ve ardından yaşananları anlattı. Kazada eniştesi Oğuz Acı’yı kaybeden 23 yaşındaki Tahsin Arslan kayıp telefonlardan birinin kendisine ait olduğunu söyleyerek "Muhtemelen cebimden alındı” dedi. Hasan Topal ise "Hepimiz beyaz ışık gördük" dedi. Diğer yandan ise olayla ilgili bir kişi tutuklandı.

Haber 12-03-24 17:33

Yaprak Dökümü'nün Hayriye Hanımıydı... Son hali görenleri şaşırttı! Oyuncunun beyaz saçlarına yorum yağdı: Aysel Gürel'e benzettim

Efsane dizi Yaprak Dökümü'nde hayat verdiği Hayriye karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Güven Hokna, 78 yaşını devirdi. Ünlü oyuncunun son halini görenler tanıyamadı. Sosyal medyada hayranları tarafından oyuncuya beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 12-03-24 11:33

Yine inanılmaz bir itiraf: Kocası lüks hayat sözünü tutmayınca çıldırdı... 3 harflilerin suçu deyince Esra Ezmeci kendini tutamadı

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programının itiraf köşesinde yine şaşırtan bir olay gündeme geldi. 5 senelik olduğunu söyleyen kadın konuk eşinin lüks hayat sözünü tutmamasından dolayı çıldırdığını ve eşinin ailesiyle birlikte yaşadığı evi üç kez yaktığını söyledi. Kadın konuğun anlattıkları karşısında Esra Ezmeci şoke oldu.

Magazin 12-03-24 11:03

El Kaide kefen içerisindeki görüntülerini paylaştı: Usame Bin Ladin'den sonra 'en tehlikeli' grubun başındaki isim öldü!

El Kaide'nin Yemen kolu lideri Halid Batarfi'nin öldüğü bildirildi. ABD'nin başına 5 milyon dolar ödül koyduğu ve Usame Bin Ladin'in ölümünün ardından hala faaliyet gösteren grubun 'en tehlikeli kolu' olarak görülen AQAP'ın lideri olan Batarfi'nin ölüm neden henüz bilinmiyor. El Kaide, Batarfi'nin beyaz bir kefene sarılı videosunu yayınladı.

Haber 11-03-24 15:29

'Kırmızı ve beyaz etin yükselmesine inat aynı fiyatlarla devam ediyoruz' Et fiyatları artınca ona yöneldiler

Kilis’te kırmızı et ve tavuk fiyatlarındaki artış vatandaşların tercihini balığa yöneltti. Esnaf Uğur İncirli, "Kırmızı ve beyaz etin yükselmesine inat, sezonun ortasıymış gibi vatandaşlarımız yesin diyerek aynı fiyatlarla devam ediyoruz." dedi.

Finans 09-03-24 15:41

Nur Viral özel hayat sorusunu sorup Ya uf dedi! Yusuf Kavaklı kendini tutamadı: 'Yataktaki görevin...'

Nur Viral'in sunumuyla Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan 'Hayatta Her Şey Var' programı konukları ve canlı yayındaki itiraflarıyla gündemden düşmüyor. Her bölümü büyük ses getiren programın son bölümüne emekli müftü Yusuf Kavaklı'ya gelen bir soru damga vurdu. Viral özel hayat sorusunu sorunca Yusuf Kavaklı kendini tutamadı...

Magazin 09-03-24 13:32

Çikolatalı güllaç tarifi: Çikolatalı güllaç nasıl yapılır?

Ramazan'la birlikte gelen ve bu ayın vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan güllaç tatlısı, genelde sütle yapılan bir tatlıdır ve genelde rengi de beyaz olur. Ancak farklı bir tarif denemek isteyenler güllacın lezzetini çikolata ile daha üst bir noktaya taşıyabilirler. Çikolatalı güllaç tarifi ise son derece kolay ve lezzetlidir. İşte çikolata sevenleri mutlu edecek çikolatalı güllaç tarifi!

Yemek 08-03-24 19:00

'Eşimle sevgilim kanka oldu' dedi! Esra Ezmeci çok şaşırdı! 'Algısal bir sorun var'

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programının itiraf köşesinde yine şaşırtan bir olay gündeme geldi. 6 yıllık evli olduğunu söyleyen bir konuk 'Eşim ve sevgilim kanka oldu' deyince Esra Ezmeci çok şaşırdı.

Magazin 08-03-24 16:08

Denizli’de ‘Glütensiz Market’ projesi

Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan, çölyak hastalarının, glüten alerjisi olan bireylerin ve glüten içeren gıdaları tüketmeyen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için bir çalışma hazırlıyor.

Yurthaber 08-03-24 13:43

Alanya’da, ALBAP Sınavı 3. kez gerçekleştirildi

Alanya Belediyesi, ilçe genelinde eğitim-öğretim gören 4. ve 12. sınıf arası 50 bin öğrenciye Alanya Başarıyı Artırma Projesi (ALBAP) çerçevesinde sınav düzenledi.

Yurthaber 08-03-24 13:36

Filli Boya'dan Çanakkale Ruhuna Selam belgeseli

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı iş birliğinde 5 yıldır Zafere Selam projesi kapsamında sayısız çalışmanın hayata geçmesine destek veren Filli Boya, Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıldönümünü, “Çanakkale Ruhuna Selam” belgeseliyle anıyor. Dayanışma bilincinin Çanakkale ruhu olarak tarihe kazındığı o dönemi anlamak, anlatmak için hazırlanan belgeselin ilk gösterimi yapıldı.

Haber 08-03-24 13:22

Denizli Hierapolis ören yerinde gece müzeciliğinin tanıtımı yapıldı

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Denizli'deki "beyaz cennet" Pamukkale'de gece müzeciliğinin tanıtımı gerçekleştirildi.

Yurthaber 08-03-24 08:30