Beyaz Saray Haberleri

Dünya o anları konuşuyor: Biden'dan Meloni'ye samimi karşılama

ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray'da İtalya Başbakanı Meloni'yle görüştü. Toplantı sonrası iki lider oval ofiste ayaküstü sohbet ederken, Biden'ın Meloni'ye yaptığı hareket uluslararası basında gündem oldu.

Haber 03-03-2024 09:37

Ünlü şarkıcı Taylor Swift'in yapay zekayla oluşturulan müstehcen görüntüleri sosyal medyada yayıldı! Tepkilerin üzerine Beyaz Saray'dan yasal düzenleme hamlesi geldi

Ünlü şarkıcı Taylor Swift’in yapay zeka tarafından oluşturulan müstehcen içerikli görüntüleri sosyal medyada tepkilere neden oldu. Swift'i Kansas City Chiefs maçında çeşitli cinselleştirilmiş görüntülerde gösteren görseller sosyal medyada viral oldu. Yapay zeka görsellerine gelen tepkilerin ardından Beyaz Saray Basın Sözcüsü Karine Jean-Pierre, durumun endişe verici olduğunu ve ABD yönetiminin ‘yasal önlem’ yoluyla çözüm bulma çalışmaları içerisinde olduğunu belirtti.

Trend 27-01-2024 14:22

Kim Jong-un gözünü Beyaz Saray'a dikti, fotoğraflar eline geçti! Casus uydu iddiası: Nükleer saldırı kapasiteli

Yeryüzü çeşitli dertlerle boğuşurken Kuzey Kore geçtiğimiz hafta uzaya casus uydu fırlattı. "Malligyong-1" adlı uydudan ABD'de tedirginlik yaratan haberler geldi. Kuzey Kore lideri Kim Jong-un gözü Beyaz Saray ve Pentagon'un üzerinde; üstelik ABD donanmasına ait nükleer saldırı kapasiteli gemilerin fotoğrafları da eline geçti. İddialar dünya gündemine bomba gibi düştü!

Haber 28-11-2023 12:17

Son dakika: Beyaz Saray: İsrail Gazze'nin kuzeyinde çatışmalara her gün 4 saat ara verecek

Son dakika haberi: İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları 34. gününde de devam ederken ABD'den yeni bir açıklama geldi. Beyaz Saray, İsrail'in Gazze'nin kuzeyinde her gün çatışmalara 4 saat ara vereceğini duyurdu. Bugünden itibaren başlayan uygulamada bölgede 4 saat boyunca askeri operasyon yapılmayacağı kaydedildi.

Haber 09-11-2023 18:42

Biden konuşmasını yarıda kesip 'Durum Odası'na gitti! Suriye'deki ABD üslerine eş zamanlı saldırı

ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray’da ekonomi hakkında yaptığı konuşmayı yarıda keserek, Beyaz Saray Durum Odası’na gitti. Biden "İlgilenmem gereken bir sorun var" ifadelerini kullanırken, Beyaz Saray'dan da bir açıklama geldi. Diğer yandan Suriye'deki ABD üslerine ise eş zamanlı saldırı düzenlendi.

Haber 23-10-2023 23:35

Beyaz Saray'dan göndermeli 'Prigojin' açıklaması

Beyaz Saray, ABD Başkanı Joe Biden'ın Rusya'da yaşanan ve dünya gündemine oturan uçak kazasıyla ilgili bilgilendirildiğini duyurdu. Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü Adrienne Watson, Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeny Prigojin’in ölümünün sürpriz olmayacağını ifade etti.

Haber 23-08-2023 22:37

ABD'li ve Rus yetkililerin gizlice görüştüğü iddiası dünyayı sarstı! Beyaz Saray'dan açıklama

ABD'li ve Rus bir grup üst düzey yetkilinin, Ukrayna-Rusya Savaşı hakkında potansiyel müzakerelere zemin hazırlamak için gizlice bir araya geldiği iddiası dünya gündemine bomba gibi düştü. Amerikan kanalı NBC News'ün haberinin ardından Beyaz Saray'dan da bir açıklama geldi.

Haber 06-07-2023 21:21

Beyaz Saray 'şüpheli madde' nedeniyle tahliye edildi, yüksek güvenlik alarmı verildi! O ses kaydı internette yayınlandı: ABD'yi sarsan 'kokain' şoku

Beyaz Saray'da bulunan şüpheli madde, yüksek güvenlik alarmına ve tahliyeye neden oldu. İnternette yayınlanan bir ses kaydında konuşan itfaiyecinin söylediklerine göre yapılan ilk testlerde maddenin kokain olduğu tespit edildi. Tahliye gerçekleşirken ABD Başkanı Joe Biden'ın Beyaz Saray'da olup olmadığına ilişkin de bilgi geldi.

Haber 04-07-2023 14:56

ABD Başkanı Joe Biden ile tokalaştıktan sonra üstsüz kaldı! Beyaz Saray’daki partiye hareketi damga vurdu

Beyaz Sarat’da düzenlenen bir partide çekilen görüntüler sosyal medyada gündem yarattı. ABD Başkanı Joe Biden’ın ev sahipliğinde düzenlenen onur günü partisinde transseksüel model Rose Montoya’nın Biden ile tokalaştıktan sonra üstünü çıkarttığı anlar çok konuşuldu. Sosyal medyadan yapılan paylaşım sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

Trend 13-06-2023 15:27

Beyaz Saray'dan Türkiye'ye F-16 satışına ilişkin açıklama

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, ABD Başkanı Joe Biden'ın Türkiye'ye F-16 satışıyla ilgili ilerleme kaydedilmesi isteğinde bir değişikliğin olmadığı bildirildi.

Haber 24-05-2023 20:16

Beyaz Saray'da 'Nazi' paniği: ABD alarma geçti! Araçtan çıkan bayrak tedirgin etti, ABD Gizli Servisi'nden açıklama geldi

ABD'de dün gece saatlerinde Joe Biden'ın resmi ikametgahı da olan Beyaz Saray civarlarında büyük panik yaşandı. Güvenlik güçlerini teyakkuz haline geçiren olayda bir sürücü aracıyla Beyaz Saray'ın güvenlik bariyerlerine iki kez çarptı. Araçtan Nazi bayrağı çıkması tedirginliği arttırdı.

Haber 23-05-2023 11:31

Beyaz Saray’da yapay zeka zirvesi! Dev şirketlerin üst düzey yöneticileri katıldı: Google, Microsoft, OpenAI...

Beyaz Saray, yapay zekayla ilgili önemli bir zirve yapıldı. ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, dün Beyaz Saray’da teknoloji şirketlerinin genel müdürleriyle bir araya gelerek ‘yapay zekanın riskleri’ hakkında toplantı yaptı. Toplantıya Google, Microsoft, OpenAI ve Anthropic gibi teknoloji devi şirketlerin üst düzey yöneticileri katıldı. Kamala Harris adına Beyaz Saray’dan toplantı sonrasında açıklama yapıldı.

Haber 05-05-2023 17:08

Rus savaş jeti tarafından düşürülmüştü! ABD İHA'sı Karadeniz'i karıştırdı... Beyaz Saray'dan açıklama geldi: Bilgilerin ele geçirilmemesi için...

Önceki gün Karadeniz üzerinde Rus savaş uçakları tarafından taciz edilen, teknik sorun nedeniyle denize düşen ABD İHA'sına ilişkin Beyaz Saray'dan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, İHA enkazının kurtarılabileceğinden şüphe duyulduğu bildirildi. Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, "Herhangi bir kurtarma çalışmasının olup olmayacağını hâlâ değerlendiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 15-03-2023 18:34

ABD'de kimyasal felaket! Beyaz Saray'dan açıklama geldi

ABD'nin Ohio eyaletinde zehirli kimyasallar taşıyan trenin raydan çıkmasının ardından meydana gelen patlamalar sonucu bölgede yaşanan çevre felaketi, üzerinden günler geçmesine rağmen tartışılmaya devam ediyor. Konuyla ilgili Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, eyaletteki "kimyasal felaketin" yakından takip edildiği bildirildi.

Haber 15-02-2023 00:47

ABD peş peşe tanımlanamayan cisim düşürmüştü! UFO iddialarına Beyaz Saray'dan açıklama: Biden imha ve tespit için ekip görevlendirdi

ABD'de Çin casus balonunun ardından son günlerde tanımlanamayan cisimler ardı ardına tespit edilmiş ve vurularak düşürülmüştü. Dünyanın konuştuğu olayın ardından Beyaz Saray'dan yeni bir açıklama daha geldi. Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, "Amerikan halkının bu nesnelerle ilgili olarak uzaylılar için endişelenmesine gerek yok." dedi. Kirby, Biden'ın tanımlanamayan hava nesnelerinin tespiti ve imhası için bir ekip görevlendirdiğini de duyurdu.

Haber 14-02-2023 01:02

Beyaz Saray duyurdu! Alaska üzerinde yüksek irtifalı tanımlanamayan bir cisim vuruldu

Son dakika haberi... Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, ABD ordusunun Alaska üzerinde "yüksek irtifadaki tanımlanamayan bir cismi" vurduğunu açıkladı.

Haber 10-02-2023 22:44

Son dakika: ABD hava sahasındaki Çin casus balonuyla ilgili Beyaz Saray'dan açıklama geldi: Kabul edilemez

Son dakika haberi... Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean-Pierre, ABD hava sahasındaki Çin 'casus balonu'na ilişkin açıklamalarda bulundu. Jean-Pierre "Bu balonun hava sahamızda bulunması, egemenliğimizin yanı sıra uluslararası hukukun da açık ihlalidir ve kabul edilemez." ifadelerini kullandı.

Haber 03-02-2023 22:05

Trump'tan Biden'a gizli belge tepkisi: FBI, Beyaz Saray'a ne zaman baskın düzenleyecek?

ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, ABD Başkanı Joe Biden'ın eski ofisinde Başkan Yardımcılığı yaptığı dönemden kalma "gizli belgeler" bulunmasına sert tepki gösterdi. Trump, "FBI, Joe Biden'ın birçok evine, hatta belki de Beyaz Saray'a ne zaman baskın düzenleyecek?" dedi.

Haber 10-01-2023 22:21

SON DAKİKA | ABD'den Pençe-Kılıç Harekatı'na ilişkin açıklama: Türkiye'nin kendisini savunma hakkı var

Son dakika haberine göre, Türkiye'nin, Suriye ve Irak'taki terör hedeflerini Pençe-Kılıç Harekatı ile vurması sonrası ABD'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Beyaz Saray, Türkiye'nin güney sınırında "terör tehdidiyle" karşı karşıya olduğunu ve kendini her türlü savunma hakkı bulunduğunu açıkladı. Öte yandan gün içinde Rusya'dan da benzer bir açıklama gelmiş ve Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Suriye'nin kuzeyine yönelik harekatın Türkiye'nin yasal hakkı olduğunu söylemişti.

Haber 22-11-2022 18:56

Son dakika | ABD'den dünyayı sarsacak 'savaş' iddiası! Önemli miktarda diyerek açıkladılar: Kim Jong-un'u öfkelendirecek sözler

Son dakika haberi: ABD'den Kuzey Kore'nin Rusya-Ukrayna savaşında gerçekleştirdiğini öne sürdükleri hamleye dair sarsıcı bir iddia ortaya atıldı. Savaşın başlarında konumunu Rusya'dan yana belirten ancak desteklediği iddialarını yalanlayan Kuzey Kore, Beyaz Saray'dan ortaya atılan iddiaya göre savaşın seyrine etki edebilecek bir hamleye imza attı.

Haber 02-11-2022 17:17

Beyaz Saray'dan açıklama! 'Rusya protestolar konusunda İran'a tavsiye veriyor olabilir'

Beyaz Saray, Moskova yönetiminin İran'daki Mahsa Emini protestolarının bastırılması konusunda Tahran'a tavsiye veriyor olabileceğini bildirdi.

Haber 27-10-2022 00:04

Beyaz Saray'dan OPEC'e tepki: Rusya'ya askeri destek vermekle aynı

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Direktörü John Kirby, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı bazı üretici ülkelerden oluşan OPEC+ grubunun günlük petrol üretimini kasımdan itibaren 2 milyon varil azaltma kararının Rusya'ya Ukrayna savaşında manevi ve askeri destek sağlamakla eş değer olduğunu söyledi.

Haber 13-10-2022 20:08

Dünyayı etkileyecek gelişme! Beyaz Saray duyurdu, Biden imzaladı

ABD Başkanı Joe Biden, ülkedeki çip üretiminin ve bu konudaki bilimsel araştırmaların artırılması adına düzenlenen CHIPS yasasının uygulanmaya konulması için bir kararname imzaladı. Bu yasayla birlikte otomobilden elektroniğe kadar birçok sektörde üretimde aksamaya neden olan çip kıtlığının hafifletilmesi amaçlanıyor.

Haber 25-08-2022 19:58

Beyaz Saray yakınlarına yıldırım düştü: 2 kişi öldü!

ABD'nin başkenti Washington DC'de bulunan Beyaz Saray'ın yakınındaki parka yıldırım düştü. Olayda yaralanan 4 kişiden 2'si hayatını kaybetti. Öte yandan yıldırımın düştüğü an objektiflere yansıdı.

Haber 06-08-2022 00:28

GÜNCELLEME - Beyaz Saray yakınlarına yıldırım düşmesi sonucu 2 kişi öldü

ÖLÜ VE YARALI SAYISI GÜNCELLENDİ, DETAYLAR EKLENDİ

Yurthaber 05-08-2022 17:56

Son dakika: Beyaz Saray'dan açıklama geldi! Joe Biden yeniden koronavirüse yakalandı

ABD Başkanı Joe Biden, 9 gün önce kovid-19'a yakalanmış ve karantinasının bitmesiyle görevine geri dönmüştü. Beyaz Saray'dan yapılan son açıklamaya göre Biden'ın kovid-19 testi yeniden pozitif çıktı ve karantinaya girdi. Testinin pozitif çıkmasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Biden, "Bugün tekrar kovid testim pozitif çıktı. Hiçbir semptomum yok ama etrafımdaki herkesin güvenliği için karantinaya gireceğim" ifadelerini kullandı.

Haber 30-07-2022 21:45

Beyaz Saray'dan Cumhurbaşakanı Erdoğan'a teşekkür! Müşterek Koordinasyon Merkezi faaliyete başladı

Beyaz Saray, Ukrayna'dan tahıl çıkarılması konusunda Müşterek Koordinasyon Merkezi'nin kurulmasındaki çabalarından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti. Müşterek Koordinasyon Merkezi'nin açılış töreni yarın yapılacak.

Haber 26-07-2022 22:04

Dünya İstanbul'da imzalanan anlaşmayı konuşuyor! Beyaz Saray'dan Türkiye'ye tahıl koridoru teşekkürü

İstanbul'da imzalanan ve tahıl krizini çözen anlaşma dünyanın gündemine oturdu. İngiltere, İtalya ve Ukrayna'dan gelen peş peşe haberlerin ardından ABD'de mesaj yayınladı. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, Türkiye, Rusya, Ukrayna ve BM arasında imzalanan anlaşmanın memnuniyetle karşılandığı, Guterres ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a aracılık etmelerinden dolayı teşekkür edildiği belirtildi. İşte dünyadan gelen Türkiye mesajları...

Haber 22-07-2022 20:50

SON DAKİKA: ABD Başkanı Biden 'kanserim' dedi! Beyaz Saray'dan jet açıklama geldi: Anlatmak istediği...

Son dakika haberi: ABD Başkanı Joe Biden'ın konuşması sırasında kullandığı "Ben ve birçok insan kansere sahibiz" cümlesi dünya kamuoyunda ses getirdi. Biden'ın açıklamalarının ardından Beyaz Saray Basın Sekreter Yardımcısı Andrew Bates tartışmalara açıklık getirdi. İşte Biden'la ilgili son gelişmeler...

Haber 20-07-2022 23:55

SON DAKİKA | Beyaz Saray'dan flaş 'Ukrayna tahılı' açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili dikkat çeken ifadeler

Son dakika haberi: Beyaz Saray'dan Ukrayna tahılı konusunda önemli bir açıklama geldi. Ukrayna tahılının çıkarılması için yapılan müzakerelerden sonuç alınacağını umdukları belirtilen açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili de dikkat çeken ifadeler kullanıldı. Beyaz Saray'ın açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çabalarını memnuniyetle karşıladıkları bildirildi. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

Haber 19-07-2022 23:13

John Bolton'dan canlı yayında çarpıcı itiraf! 'Başka ülkelerde darbe planlamalarına yardımcı olmuş biri olarak...'

Beyaz Saray eski Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'dan darbe itirafı geldi. Bolton katıldığı bir canlı yayında ABD'deki 6 Ocak Kongre baskınına ilişkin açıklama yaparken "Burada değil de başka ülkelerde darbe planlamalarına yardımcı olmuş biri olarak buna katılmıyorum" dedi.

Haber 13-07-2022 06:37

Beyaz Saray'dan 'Boris Johnson' açıklaması

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın istifa kararı alması sonrası Beyaz Saray'dan açıklama geldi. Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, "Johnson'ın istifası Ukrayna'ya desteği etkilemeyecek" ifadelerini kullandı.

Haber 07-07-2022 20:16

Maymun çiçeği: ABD'de virüse maruz kaldığını düşünen herkese aşı

Beyaz Saray, Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) maymun çiçeği salgınını durdurmak için eyaletlere on binlerce maymun çiçeği aşısı göndermeye başladı.

Haber 29-06-2022 11:39

Sullivan Kovid-19’a yakalandı

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan’ın Kovid-19'a yakalandığı açıklandı. Açıklama Beyaz Saray’dan geldi.

Haber 19-06-2022 16:25

Beyaz Saray'da Enflasyon Zirvesi

Başkan Joe Biden artan enflasyonu görüşmek üzere FED Başkanı Jerome Powell’la Beyaz Saray’da biraraya geldi. Biden, Powell’ın görüşmede “FED’in enflasyona odaklandığına” dikkat çektiğini söyledi. Görüşmeye Maliye Bakanı Janet Yellen da katıldı

Haber 31-05-2022 21:45

Kalın-Sullivan görüşmesine ilişkin Beyaz Saray'dan açıklama

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın ile görüştü. Görüşmeye ilişkin yapılan açıklamada, Türkiye ile İsveç ve Finlandiya arasındaki doğrudan görüşmelerin devam etmesini desteklediklerini bildirildi.

Haber 31-05-2022 06:54

Beyaz Saray'dan kritik Rusya mesajı: Yaptırımların kaldırılması için...

Küresel gıda sorununa yol açan Ukrayna tahılının savaş nedeniyle limanlarda kalması devletleri harekete geçirdi. Son olarak Türkiye-Rusya ve Ukrayna arasında yapılacak anlaşma ile gıda koridoru açılabileceği iddia edilirken ABD'den bir açıklama geldi. Beyaz Saray Sözcüsü tahıl ihracatı ve yaptırımlar için görüşme olmadığını söyledi.

Finans 27-05-2022 07:18

Son dakika! Peş peşe açıklamalar: Beyaz Saray'dan Finlandiya ve İsveç için net ifade

Son dakika haberi: Beyaz Saray günlerdir tartışılan Finlandiya ve İsveç'in NATO'ya katılma tartışmalarıyla ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Son yaşanan gelişmede Beyaz Saray, NATO üyelerinin İsveç ve Finlandiya'nın üyeliği konusunda konsensüse varacaklarından emin olduklarını belirtti.

Haber 17-05-2022 16:28

Beyaz Saray'dan dikkat çeken Türkiye açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğiyle ilgili ifadeleri sonrası Beyaz Saray'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, "Türkiye ve atadığı temsilciler ile çalışmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 13-05-2022 21:22

Beyaz Saray'ın ilk siyah kadın sözcüsü

ABD Başkanı Biden, Beyaz Saray’ın yeni sözcüsünün Karine Jean-Pierre olacağını duyurdu.

Haber 06-05-2022 11:20

Beyaz Saray'a ilk siyah sözcü

ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray sözcülüğüne Karine Jean-Pierre'i atadı. Jean-Pierre, ülke tarihinde bu göreve getirilen ilk siyah kişi. 44 yaşındaki Jean Pierre aynı zamanda eşcindel olduğunu açıklayan ilk sözcü olacak.

Haber 06-05-2022 11:15

Beyaz Saray’a İlk Kez Siyah Kadın Sözcü

Başkan Joe Biden, Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki’nin 13 Mayıs’ta görevden ayrılacağını ve yerine geçecek isim olarak da Karine Jean-Pierre’i seçtiğini açıkladı. Jean-Pierre, Beyaz Saray’ın ilk siyah kadın ve açıktan eşcinsel sözcüsü olacak

Haber 06-05-2022 01:10

İki yılın ardından Beyaz Saray muhabirleri yemeği

ABD’de salgın nedeniyle ara verilen Beyaz Saray Muhabirleri Derneği yemeği Washington’da gerçekleşti. Geceye katılan Başkan Joe Biden kendisine destek oranıyla ilgili esprili ifadeler kullandı, Ukrayna savaşını takip eden gazetecileri övdü

Haber 01-05-2022 12:54

Biden ve müttefikleri Ukrayna'yı konuştu

Beyaz Saray, sanal ortamda düzenlenen görüşmede Ukrayna'ya verilen desteğin ve Rusya'yı sorumlu tutma çabalarının ele alındığını, ayrıca Başkan Biden'ın Ukrayna'ya yapılacak ekonomik ve insani yardımı gündeme getirdiği kaydedildi

Haber 19-04-2022 21:06

Obama 5 yıl sonra ilk kez Beyaz Saray'da! Biden esprisi kahkahaya boğdu

Eski ABD Başkanı Barack Obama, 20 Ocak 2017'de görevinden ayrılmasından bu yana ilk kez Beyaz Saray'a gelerek "Obamacare" olarak bilinen sağlık reformu konusunda konuştu. Obama'nın konuşmasının başında Biden'a "Sayın Başkan Yardımcısı Biden" diye hitap etmesi katılımcıları kahkahaya boğdu. Obama da "Tabii ki bu şakaydı" diyerek sözlerine açıklık getirdi.

Haber 05-04-2022 23:35

Beyaz Saray'ı karıştıran iddia! Görevinden ayrılacak

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in Sözcüsü Symone Sanders geçen ay görevinden ayrılıp MSNBC ile anlaşmasının ardından Beyaz Saray’ı karıştıran bir iddia daha ortaya atıldı. Şu anda Beyaz Saray Sözcüsü olan Jen Psaki’nin gelecek ay görevinden ayrılıp MSNBC televizyonunda yorumcu olarak çalışmaya başlayacağı iddia edildi.

Haber 01-04-2022 19:17

Son dakika: Beyaz Saray'dan ses getirecek açıklama! Putin ile askeri yetkililer arasında gerilim var

Son dakika haberine göre Beyaz Saray, Putin'in Ukrayna savaşı konusunda yanlış yönlendirildiğini, bunun Putin ile Rus askeri yetkililer arasında gerilime yol açtığına dair ellerinde bulgu olduğunu açıkladı.

Haber 30-03-2022 22:11

ABD Başkanı Biden'ın gafı gündem oldu! Beyaz Saray jet hızıyla yanıt verdi

Ukrayna-Rusya savaşı nedeniyle Avrupa'ya ziyeret gerçekleştiren Ukrayna'ya sınır Polonya'daki Amerikan askerleriyle bir araya gelen ABD Başkanı Joe Biden çok konuşulacak bir gafa imza attı. Joe Biden'ın gafı sonrası Beyaz Saray'dan açıklama yapıldı.

Haber 26-03-2022 19:41

Son Dakika: Beyaz Saray duyurdu! Rusya'ya yeni yaptırımlar... Savunma şirketleri de listede

Son dakika haberine göre, Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle Rusya'ya yönelik yeni yaptırım kararları alındı. Söz konusu gelişmeyi Beyaz Saray duyurdu. Buna göre, 400’den fazla Rus elit, Duma üyesi ve savunma şirketine, Ukrayna savaşı bağlamında Avrupalı müttefiklerle ortaklaşa yeni yaptırımlar getirildi. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

Haber 24-03-2022 16:37