Beykoz Belediyespor Haberleri

Eskişehir’de polis aracının da karıştığı zincirleme kaza! Yaralılar var

Eskişehir'de polis aracı, otomobil ve Polatlı Belediyespor taraftar grubunu taşıyan minibüsün karıştığı zincirleme trafik kazasında 6’sı ağır 8 kişi yaralandı.

Haber 2024-04-22 01:14:56

AK Parti'den CHP'ye geçmişti! YSK'dan Beykoz ve Tuzla kararı: Bir yerde sayım iptal edildi, bir yerde CHP dedi

Seçimlerin başa baş geçtiği ve 1433 oyla CHP'nin kazandığı İstanbul'un Beykoz ilçesinde YSK, yeniden sayım kararını iptal etti. Kararı CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik duyurdu. Bir başka tartışılan ilçe Gaziosmanpaşa'da ise oy sayımları devam ediyor. YSK ayrıca Tuzla'da da mazbatanın seçimi kazanan CHP'li Eren Ali Bingöl'e verilmesine karar verdi.

Haber 2024-04-04 12:26:08

Canlı Beykoz ve Fatih seçim sonuçları! Artık son saatler, heyecan dorukta: Beykoz ve Fatih seçim sonuçlarını kim kazandı?

İstanbullular için beklenen gün geldi çattı. Yerel seçim süreci bitti ve sandıklar seçmenlerin önüne koyuldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçim sonuçlarıyla beraber Beykoz ve Fatih'te sonuçları da yakından takip ediliyor. Beykoz ve Fatih'te hangi adaylar seçimi kazandı? Mevcut adaylar mı yarışı önde bitirdi yoksa yeni isimler mi seçimden galip ayrıldı? İşte Beykoz ve Fatih seçim sonuçları...

Finans 2024-03-31 16:23:48

Canlı Beykoz seçim sonuçları! Beykoz'da AK Parti'nin adayı Murat Aydın mı yoksa CHP'nin adayı Alaattin Köseler mi önde?

Yerel seçim süreci bitti ve sandıklar seçmenlerin önüne koyuldu. İstanbul seçim sonuçlarıyla beraber Beykoz sonuçları da yakından takip ediliyor. AK Parti mevcut Belediye Başkanı Murat Aydın ile yola devam etme kararı almıştı. CHP ise Alaattin Köseler'i aday gösterdi. Aydın mı önde Köseler mi? İşte seçim sonuçları...

Haber 2024-03-30 22:31:28

Tarihi Beykoz Çayırı Restoranı ve Millet Kıraathanesi hizmete açıldı

Beykoz Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Tarihi Beykoz Çayırı Restoranı ve Millet Kıraathanesi, hizmete açıldı.

Yurthaber 21-03-24 10:19

Ceza falan dinlemedi: Antrenör tel örgüleri aşıp sahaya daldı!

Tokat'ta Zile Belediyespor ile Yeşilyurt Belediyespor arasında oynanan 1. Amatör Lig müsabakasında ilginç anlar yaşandı. Cezalı olan Yeşilyurt Belediyespor Antrenörü Gökhan Yiğit, tel örgüleri aşarak sahaya girdi. O anlar böyle kaydedildi!

Spor 06-03-24 17:40

Ayvalıklı “Dev adamlar” zaferi Başkan Ergin ile kutladı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalıkgücü Belediyespor basketbol takımlarının oyuncuları sezon boyunca kazanılan zaferleri hep birlikte kutladı.

Yurthaber 04-03-24 08:35

Nikah şahitliğini İlber Ortaylı yaptı! Osmanlı Hanedanı'nın sultan üyesi böyle evlendi

Osmanlı Hanedanının hayatta olan 14 kadın üyesinden biri olan Berna Sultan Osmanoğlu, dünya evine girdi. İstanbul'da düzenlenen nikah törenini Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın kıydı. Gelin ve damadın şahitliklerini Prof. Dr. İlber Ortaylı yaptı. Yoğun bir katılımın olduğu düğün töreninde çiftin gelinlik ve damatlıkları dikkat çekti.

Trend 18-02-24 19:17

4 gün önce kan kanseri teşhisi konulan Serik Belediyespor'un futbolcusu Mümin Talip Pazarlı hayatını kaybetti...

TFF 2. Lig ekiplerinden Serik Belediyespor forması giyen Mümin Talip Pazarlı’nın hayatını kaybettiği açıklandı. Bu haber sonrası Türk futbolu derin bir üzüntü yaşadı.

Spor 18-02-24 16:49

Türkiye'de yaşandı! İnanılmaz olay... Kırmızı kart gören futbolcu sahaya bıçakla daldı, rakip takım sahadan çekildi

Bitlis’in Hizan ilçesinde oynanan Hizan Gençlerbirliğispor ile Adilcevaz Belediyespor karşılaşmasının 40. dakikasında kırmızı kart gören yedek kulübesindeki futbolcunun iddiaya göre sahaya bıçakla dalması korku dolu anların yaşanmasına neden olurken, rakip takım ise maçtan çekildi.

Spor 11-02-24 19:09

43 yaşındaki İbrahim Öztürk gençlere taş çıkartıyor! Yeni takımıyla 2.5 yıllık sözleşme imzaladı

43 yaşındaki İbrahim Öztürk, Talasgücü Belediyespor ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 01-02-24 14:38

Gölcük’ün gururu oldu

Gölcük Belediyespor satranç sporcusu Ali Mete Dere, Antalya’da düzenlenen turnuvada 4. olarak Satranç Milli Takımı’nda yer almaya hak kazandı.

Yurthaber 29-01-24 10:38

Her sahnesi olay olmuştu... Kızıl Goncalar dizisiyle ilgili yeni gelişme! Yapımcısı 'Tekrar başladık' notuyla duyurdu

Özcan Deniz ile Özgü Namal'ın başrolünü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi yayınlandığı günden beri gündemden düşmüyor. İki mekanda da çekim izinleri iptal edilen 'Kızıl Goncalar' dizisinin Fatih'teki mekanı Beykoz Kundura Fabrikası'na taşınacağı belirtilmişti. Konuyla ilgili dizinin yapımcısı Faruk Turgut'tan yeni bir açıklama geldi.

Magazin 15-01-24 15:26

Şampiyon voleybolcular kupalarını Başkan Kaplan’ın elinden aldı

Koçarlı Belediyespor Genç Erkekler Voleybol Takımı geçen sezonun ardından bu yıl da şampiyonluk ipini göğüsleyerek 2. defa voleybolun Aydın il şampiyonu olurken, kupalarını Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın elinden aldı.

Yurthaber 05-01-24 09:04

Beykoz'da köpeğe şiddet uygulayan kişi gözaltına alındı

İstanbul'un Beykoz ilçesinde köpeğe şiddet uyguladığı öne sürülen kişi polis ekiplerince gözaltına alındı.

Yurthaber 04-01-24 07:45

Çekim izinleri iptal edilmişti: 'Kızıl Goncalar' Fatih’ten taşındı! Bakın nereye taşındılar...

Özcan Deniz ile Özgü Namal'ın başrolünü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi yayınlandığı günden beri gündemden düşmüyor. İki mekanda da çekim izinleri iptal edilen 'Kızıl Goncalar' dizisinin Fatih'teki mekanı Beykoz Kundura Fabrikası'na taşınacağı belirtildi.

Magazin 02-01-24 15:11

Beykoz’da “Beykoz İlçesi Afet Lojistiği Zirvesi” gerçekleştirildi

Beykoz Belediyesi ve Beykoz Üniversitesi iş birliği ile "Beykoz İlçesi Afet Lojistiği Zirvesi" düzenlendi.

Yurthaber 21-12-23 10:35

Beykoz açıklarında sürüklenen tekne kurtarıldı

Beykoz açıklarında makine arızası nedeniyle sürüklenen ve içinde 5 kişi bulunan tekne kurtarıldı.

Yurthaber 18-12-23 10:59

Kırmızı kart gören futbolcusunu tokatladı! Yedekler ve saha komiseri gerginliği yatıştırdı

Bölgesel Amatör Lig 5'inci Grup'ta Burdur Maküspor ile deplasmanda karşılaşan Manavgat Belediyespor'da kaptan Tugay Tiryaki takım arkadaşıyla yaşadığı tartışma sonrası kırmızı kart gördü. Duruma sinirlenen Manavgat Belediyespor Teknik Sorumlusu Ercan Kul oyundan çıkan futbolcusunu tokatladı.

Spor 27-11-23 15:26

Bir zamanlar Galatasaray'ın transfer gözdesiydi, 7. Lig takımına imza attı!

Türkiye'ye 2013 yılında Akhisar Belediyespor formasıyla adım atan Oumar Niasse, Ege ekibinden 5.5 milyon euro bonservis karşılığında Rusya Ligi takımı Lokomotiv Moskova'ya transfer olmuştu. Daha sonrasında Premier Lig'de Everton ve Hull City'de forma giyen Niasse, dönem dönem Galatasaray'ın transfer gündemine gelmişti. Son olarak Morecambe forması giyen Senegalli golcü, 7. Lig takımına imza attı. İşte detaylar...

Spor 24-11-23 17:14

İzmir Büyükşehir Belediyespor Kadın Sutopu Takımı, Final 6 maçlarına yarın başlayacak

İzmir Büyükşehir Belediyespor Kadın Sutopu Takımı, "Final 6" maçlarına yarın başlayacak

Yurthaber 23-11-23 10:43

Hakem kaçtı oyuncular kovaladı, amatör küme maçında tekmeler yumruklar havada uçuştu!

Mersin'in Erdemli ilçesinde, Erdemli Limonspor – Mut İdmanyurdu Belediyespor arasında oynanan karşılaşmada kırmızı kart gören ve saha dışına çıkan Limonspor oyuncusu Galip Gök, kramponlarla yan ve orta hakeme saldırdı. O anlar gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 21-11-23 19:11

İstanbul'daki 8 ilçe belediyesi maaş ödemeleri için TROY karta geçti! Ekonomik hegemonyayı boykot ediyoruz

İstanbul'daki 8 ilçe belediyesi, personelin maaş kartlarının Bankalararası Kart Merkezince geliştirilen yerli kart TROY'a taşınması kararı aldı. Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ise sosyal medyadan "Ekonomik hegemonyayı boykot ediyoruz!" başlıklı bir paylaşımıyla kararı duyurdu.

Finans 09-11-23 23:45

Fatih Terim'e benzerliğiyle dikkat çeken Selen Erdem'den açıklama

Antalya Büyükşehir Belediyespor Toroslar Basketbol’un Başantrenörü Selen Erdem, Fatih Terim'e benzetilmesi ve kariyer planlamasıyla ilgili itiraflarda bulundu.

Spor 05-11-23 14:07

Yenimahalle Belediyesi, İsrail ekibinin çekilmesiyle son 16 turuna yükseldi!

Hentbol EHF Kadınlar Avrupa Kupası'nda mücadele eden Yenimahalle Belediyespor, üçüncü turdaki rakibi İsrail temsilcisi Maccabi Haarazim Ramat Gan'ın organizasyondan çekilmesi sonucu son 16 turuna doğrudan katılma hakkı kazandı.

Spor 30-10-23 19:38

İstanbul Boğazı'nda gemi arızası! Trafik çift yönlü askıya alındı

İstanbul Boğazı'ndaki trafik, Bulgaristan'dan İspanya'ya seyir halindeyken Beykoz önlerinde arızalanan dökme yük gemisi nedeniyle çift yönlü askıya alındı.

Haber 14-10-23 22:56

Eski kocası Meedo rahatsız oluyordu! Şeyma Subaşı boşanır boşanmaz cesur tarzına döndü

5 ay önce görkemli bir düğünle evlenen Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi Beykoz Adliyesinde tek celsede boşandı. Şeyma Subaşı boşanmanın ardından soluğu yurt dışında aldı. Eski eşinin dekoltesine karıştığı bilinen Subaşı tarzıyla dikkat çekti.

Magazin 03-10-23 15:50

Şiddet iddiası vardı... Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi tek celsede boşandı! Boşanır boşanmaz bomba hareket

Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile görkemli bir düğünle evlenen Şeyma Subaşı bugün Beykoz Adliyesi'ndeki duruşmada boşandı. Tek celsede biten ilişkide Subaşı'nın şiddet gördüğü iddia ediliyordu. Subaşı boşanma haberi gündeme düşer düşmez Meedo ile tüm fotoğraflarını sildi.

Magazin 29-09-23 11:06

Otelde sır ölüm: Ünlü antrenör hayatını kaybetti! Odasında bulunanlar dikkat çekti

Vücut geliştirme sporcusu ve ünlü antrenör Aslan Hafızoğlu, Beykoz Kavacık'ta bulunan bir otelde hayatını kaybetti. Ünlü antrenör kaldığı otel odasında ölü bulunurken, odada bulunanlar ise dikkat çekti. Kamera kayıtları kontrol edildi ancak sır ölümün perde arkasında ne yattığı henüz öğrenilemedi. Hafızoğlu'nun ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak. İşte detaylar...

Haber 10-09-23 09:50

Riva'da hafta sonu denize girmek yasaklandı! Kandıra, Karasu, Kocaali ve Kaynarca için uyarı

Beykoz Kaymakamlığı, yoğun dalga ve rüzgar beklendiğinden bu hafta sonu Riva'da denize girmenin yasaklandığını duyurdu. Diğer yandan Kocaeli'nin Kandıra, Sakarya'nın Karasu, Kocaali ve Kaynarca için de denize girilmemesi uyarısı yapıldı.

Haber 25-08-23 21:32

Beykoz Kaymakamlığı duyurdu! Riva'da bu hafta sonu denize girmek yasaklandı

Beykoz Kaymakamlığı, Riva sahillerinde beklenen yoğun dalga ve akıntı nedeniyle bu hafta sonu denize girilmesinin yasaklandığını duyurdu.

Haber 18-08-23 20:18

AK Parti İstanbul Gençlik Kolları, Beykoz ormanını temizledi

AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları, orman yangınlarına dikkati çekmek için Beykoz Spor Ormanı'nda çevre temizliği yaptı.

Yurthaber 24-07-23 07:13

Beykoz'da bıçaklı saldırgan dehşeti! İş merkezinde bir kadını rehin aldı

İstanbul'un Beykoz ilçesinde bıçaklı saldırgan iş merkezinde bir kadını rehin aldı. Korku dolu anlar yaşayan kadın polisin uzun uğraşları sonucunda kurtarıldı. Bıçaklı saldırgan ise gözaltına alındı.

Haber 21-07-23 19:30

Kütahya Belediyespor Kick Boks takımından Türkiye derecesi

Kütahya Belediyespor Kick Boks Takımı sporcuları, Mardin’de düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonasında 1 ikincilik ve 1 üçüncülük elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

Yurthaber 17-07-23 10:34

Sezen Aksu'nun yalısına zorla girmeye çalıştı! Takıntılı hayran sınır dışı edildi

Ünlü sanatçı Sezen Aksu'nun Beykoz Kanlıca'daki yalısına L.A.M. (47) isimli Azerbaycan uyruklu hayranı zorla girmeye çalıştı. Güvenlik görevlilerine de direnen kadını polis ekipleri gözaltına aldı. L.A.M.'nin olaydan sonra sınırdışı edildiği öğrenilirken, kadının kapıya dayandığı ve görevlilere zorluk çıkardığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Magazin 07-07-23 21:52

İlkokul bahçesinde başlayan Poyrazın Kızlarının hikayesi Süper Lig'e taşındı

Kadınlar Hentbol 1. Ligi'ni şampiyon tamamlayarak Süper Lig'e çıkan ve "Poyrazın Kızları" olarak bilinen Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Takımı oyuncuları, ilkokuldan bu yana beraber mücadele ediyor.

Yurthaber 06-06-23 11:18

Şaka gibi olay! TFF 2. Lig'e yükselen 68 Aksaray Belediyespor'un kupası sergilendiği yerden çalındı

TFF 3. Lig'i zirvede tamamlayarak bir üst lige çıkmayı başaran Aksaray Belediyespor, kente getirilen şampiyonluk kupasını belediye önünde sergilerken kupanın çalındığı açıklandı. Aksaray Belediyesi'nin resmi hesabından yapılan paylaşımda "Lütfen gören, duyan kim varsa bizlere haber versin” ifadeleri kullanıldı. İşte detaylar...

Spor 01-06-23 18:55

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ boşanma davasına el ele geldi! Tek celsede bitti

Milletvekili adayı olmasıyla adından söz ettiren oyuncu Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan 27 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı aldı. Arzum Onan'ın açtığı boşanma davası, Beykoz 1. Aile Mahkemesi'nde görüldü. Çift boşanma davasına el ele gelerek gündem oldu.

Magazin 30-05-23 07:01

Bakan Kurum'dan ilçe başkanlıklarına teşekkür ziyareti: Milletimize şükranlarımı sunuyorum

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Ataşehir ve Beykoz ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek 14 Mayıs genel seçimlerde AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili olarak seçilmesinde verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Bakan Kurum, "Milletimiz artık hayallere değil, gerçeklere bakıyor ve yine gerçeklerin peşinden, liderimizin peşinden koştu. Milletimize göstermiş olduğu teveccühten dolayı şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Haber 16-05-23 22:58

İSTANBUL BEYKOZ SEÇİM SONUÇLARI 2023 ne zaman açıklanacak? İstanbul 1. Bölge Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçim sonuçları oy oranları

İstanbul Beykoz seçim sonuçları sık sık sorgulanıyor. 14 Mayıs 2023 Pazar günü Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekili seçimleri gerçekleşecek. Oy verme işlemi saat 08:00’da başlayacak ve 17:00’da sona erecek. Seçimlerin tamamlanmasıyla beraber gözler sonuçlara çevrilecek. Peki, İstanbul Beykoz seçim sonuçları oy oranları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Haber 14-05-23 07:10

Pamukkale Belediyespor dartçıları İspanya yolcusu

Pamukkale Belediyespor’un şampiyon dartçıları, Milli Takım ile birlikte Avrupa Elektronik Dart Şampiyonası için İspanya’ya gidiyor.

Yurthaber 08-05-23 11:54

TRT Tabii nedir? TRT Tabii ücretli mi, nasıl izlenir? 7 Mayıs 2023 Tabii platformu giriş ekranı!

TRT Tabii ile ilgili araştırmalar bu uluslararası dijital platformun 7 Mayıs 2023 Pazar günü açılacak olması nedeniyle hız kazandı. Beykoz Kundura Fabrikası'nda tanıtıma gerçekleştirilen TRT'nin yeni dijital platformunda çok sayıda dizi, toplamda 184 yeni bölüm ve 30'un üstünde proje bulunuyor. Peki, TRT Tabii nedir? TRT Tabii ücretli mi, nasıl izlenir?

Finans 07-05-23 12:16

TRT Tabii ne kadar, ücretsiz mi? Tabii dijital platformu nedir, ne zamana kadar ücretsiz? TRT'den uluslararası dijital platform!

TRT Tabii uluslararası dijital platformu Netflix'e rakip olacak. Beykoz Kundura Fabrikası'nda tanıtıma gerçekleştirilen TRT'nin yeni dijital platformu ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Birçok kişi basında yer alan haberlerin ardından arama motorlarında sorgulama yapıyor. Peki, TRT Tabii ne kadar, ücretsiz mi? Tabii dijital platformu nedir, ne zamana kadar ücretsiz? İşte detaylar...

Finans 03-05-23 08:24

İzmitli pehlivanlar Yalova’da madalyaları topladı

İzmit Belediyespor Güreş Takımı, Yalova Altınova’da düzenlenen 7. Hersek Yağlı Güreşleri’nde elde ettiği 1 altın ve 2 gümüş madalya ile göz doldurdu.

Yurthaber 27-04-23 11:11

İstanbul'da hareketli dakikalar! Vatandaşa İETT otobüsü çarptı, yakını otomobil ile kalabalığa daldı... Yaralılar var

Olay, İstanbul'un Beykoz ilçesinde meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan bir vatandaşa İETT otobüsü çarptı. Sağlık ekiplerinin yaralıya müdahale ettiği esnada yaralı yakını olduğu iddia edilen şahıs, otomobiliyle kalabalığın arasına daldı. Olayda İETT otobüsünün çarptığı kişiyle birlikte toplamda 5 kişi yaralandı.

Haber 02-04-23 16:04

Yer: Beykoz... Görüntüler ağızları açık bıraktı! Dikkat çeken 'navigasyon' iddiası

Beykoz'da bir otomobil, apartman ile yol arasındaki boşluğa düştü. Otomobil sürücüsünün uzun süre navigasyona baktığı öne sürülürken, otomobildekiler çarpıcı kazayı yara almadan atlattı. Ağızları açık bırakan o anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 23-03-23 16:06

Aksaray'da tribünde kalp krizi geçiren taraftar, hastanede hayatını kaybetti

TFF 3. Lig 3. Grupta, 68 Aksaray Belediyespor ile Güneş Holding Çankaya Futbol Kulübü arasında oynanan maçı tribünde izlediği sırada kalp krizi geçiren taraftar, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Yurthaber 13-03-23 10:54

Yargıya taşınan tartışmanın kazananı sokak hayvanları oldu

Beykoz Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Melis Aksu, şikayetçi olduğu sürücü ile 20 kilogram kedi ve köpek maması alması şartıyla uzlaştı.

Yurthaber 09-03-23 11:15

Köyceğizli güreşçi kızlar şampiyonaya damga vurdu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Belediyespor Bayan Güreş Takımı sporcuları il şampiyonasında kazandıkları altı birincilikle müsabakalara damgasını vurdu.

Yurthaber 08-03-23 07:59