Beylik Silahi Haberleri

Turgut Altınok mal varlığını açıklayınca hepsi aynı yorumu yaptı: ‘Beylik kuracak kadar…’

Ankara’da yerel seçim heyecanı devam ederken Mansur Yavaş’ın en büyük rakibi olan Turgut Altınok’tan önemli bir hamle geldi. Mal varlığını açıklayan Altınok daha önce "Mal bizim değil Allah’ın, biz emanetçisiyiz" sözleri gündem olmuştu. Altınok'un mal varlığındaki arazi ve tarlaların çok olması ise "Beylik kuracak kadar" yorumlarını da beraberinde getirdi.

Haber 2024-03-16 07:36:51

Ankara'da eşini tabancayla öldüren bekçi aynı silahla intihar etti

Ankara'da eşini beylik tabancasıyla öldüren bekçi, aynı silahla intihar etti.

Yurthaber 2023-11-27 08:01:33

Emniyette polis dehşeti! Tartıştığı teknikeri öldürdü, kendini böyle savundu

Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru Şükrü Koçoğlu (50), tartıştığı tekniker Fevzi Süleyman Sökmen'i (35) beylik tabancası ile öldürdü. Koçoğlu hakkında müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede ifadesine de yer verilen polis memuru Koçoğlu, "Ağır konuşunca, olay meydana geldi. Kaç el ateş ettiğimi bilmiyorum. Şarjörümde 15 mermi taşıdığımı biliyorum. Olay bir anda gelişen diyalog sonrası meydana geldi. Kesinlikle planlamadım, pişmanım" dedi. İşte detaylar...

Haber 2023-11-17 14:59:21

Babasının beylik tabancasıyla kendini vurdu

Niğde’de emekli polis babasının beylik tabancasıyla kendini vuran genç hayatını kaybetti.

Yurthaber 2023-10-26 07:50:59

İzmir'de polis memuru dehşet saçtı! Sokak ortasında kurşun yağdırdı, Elvin Özütaştan hayatını kaybetti

İzmir Konak'ta polis memuru dehşet saçtı. Polis memuru sokak ortasında karşılaştığı eski kız arkadaşı ve onun sevgilisiyle tartışmaya başladı. Gerginliğin artmasıyla beylik tabancasını çıkaran polis memuru, kurşun yağdırdı. Elvin Özütaştan hastanede hayatını kaybederken, eski milli yüzücü olan F.K.B.'nin ise hayati tehlikesi bulunuyor.

Haber 03-10-23 06:38

İzmirli avukatın ölümünde sır perdesi aralanıyor! Ölüm anını kaydetmiş: Başına silahı dayayıp...

İzmir'de avukat Zeliha Ay'ın sevgilisinin evinde ölü bulunmasıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Yapılan ilk incelemede Ay'ın astsubay sevgilisinin beylik tabancasıyla yaşamına son verdiği belirlenirken, hayatına son vermeden önce başına silah dayayarak cep telefonuyla video çektiği ortaya çıktı.

Haber 14-07-23 08:58

Avukat Zeliha Ay'ın sır ölümü! Astsubay erkek arkadaşıyla kaldıkları evde kanlar içinde bulundu

İzmir Barosu'na kayıtlı 37 yaşındaki avukat Zeliha Ay, erkek arkadaşı astsubay C.Y. ile kaldığı evde tabancayla başından vurulmuş olarak ölü bulundu. Astsubay C.Y., silah sesiyle uyandığını ve Zeliha'yı kanlar içinde yatarken bulduğunu ifade etti. C.Y.'ye ait beylik tabancasıyla vurulduğu belirlenen Zeliha'nın kesin ölüm nedeni otopsi raporuyla ortaya çıkacak.

Haber 13-07-23 13:39

Ailesi o sese uyandı! Kanlar içinde... Polis memuru silahla vurulmuş halde ölü bulundu! Kahreden ihtimal

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde görev yapan 36 yaşındaki Burdurlu polis memuru, silahla vurulmuş halde ölü olarak bulundu. Polis memurunun beylik tabancasıyla kendi yaşamına son vermiş olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi.

Haber 08-07-23 15:45

Kan donduran olay! Polis sevgilisini kendi silahıyla başından vurdu, 'Neden vurdun' sorusuna bakın nasıl yanıt verdi

Aksaray’da polis memuru Abdullah Eroğlu (26), tartıştığı sevgilisi Aysel G. tarafından kendi beylik tabancasıyla başından vuruldu. Silah sesini duyan komşuları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Eroğlu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, Gözaltına alınan Aysel G. adliyeye sevk edildi. Jandarma ekipleri tarafından Aksaray Adliyesine getirilen Aysel G., “Neden vurdun” sorusuna, “Hak etti” diye cevap verdi. İşte detaylar...

Haber 29-05-23 10:31

Emekli polis, bütün ailesini vurmuştu... İfadesi ortaya çıktı! İntihar etmesini engellemeye çalışmışlar

Konya'da emekli polis Salim Özçelik'in (55), eşi ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla vurarak yaraladı. Özçelik'in olaydan önce intihara kalkıştığı, aile üyelerini de kendisine engel olmak isterlerken vurduğu ortaya çıktı. Tutuklanan Özçelik'in ilk ifadesinde, "Ne olduğunu anlamadım. Her şey bir anda oldu. Ailemle ilgili herhangi bir problemim yok" dediği öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 17-04-23 16:30

Emekli polis dehşeti! Cinnet getirdi, karısını ve çocuklarını beylik silahıyla vurdu

Konya’da kan donduran bir olay yaşandı. Emekli polis memuru Salim Ö., evinde cinnet getirmesi sonucu eşi Semra Ö., oğlu Mehmet Ö. ve kızı Aslıhan Ö.’yü beylik tabancasıyla vurdu. Salim Ö. polis tarafından gözaltına alınırken eşi ve çocukları yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Semra Ö.'nün sağlık durumunun ağır olduğu, çocukların ise iyi olduğu öğrenildi. İşte olayın detayları...

Haber 16-04-23 10:59

Ordu’nun saklı tarihi gün yüzüne çıkıyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi Eskipazar Camii restorasyonu ve cami çevresinde yapılan kazılara verdiği destekle Altınordu ilçesinin ilk yerleşim yeri olan ve bölgeyi Türk topraklarına katan ilk beylik olan Hacıemiroğulları Beyliği dönemini gün yüzüne çıkarıyor.

Yurthaber 29-12-22 13:36

Senyoraj - Beylik Hakkı nedir? Senyoraj geliri hesaplama nasıl yapılır, senyoraj geliri nedir?

Finans ve ekonomi alanlarında kullanılan bazı terimler ve ifadeler vardır. Bu terimler ve ifadelerden biri de Senyoraj – beylik hakkıdır. Senyoraj ya da beylik hakkı, para basma yetkisine sahip olan kuruluşun para basarak elde ettiği gerçek gelire karşılık olarak kullanılır. Enflasyon oranları üzerinde etkili bir uygulamadır. Sinyoraj ya da beylik hakkı olarak da adlandırılan senyoraj geliri hesaplaması nasıl yapılır?

Finans 18-11-22 17:46

Kaymakam Alparslan Kılıç intihara kalkışmıştı! Vali Muammer Erol'dan Kılıç'ın sağlık durumu hakkında açıklama geldi

Yalova'da Armutlu İlçe Kaymakamı Alparslan Kılıç (45), dün evinde beylik tabancasıyla intihara kalkışmıştı. Durumu ağır olarak hastaneye kaldırılan Kılıç'ın tedavisi sürüyor. Vali Muammer Erol, Kılıç’ın sağlık durumuna ilişkin “Aldığımız bilgiler doğrultusunda başarılı geçen bir müdahale sonrasında, olay anından bugüne sağlık durumu daha iyiye gidiyor diyebiliriz” açıklamasında bulundu. İşte olayın detayları...

Haber 07-11-22 15:59

İstanbul’da emekli albayın sır ölümü: Eşinin silahıyla vurulmuş halde bulundu

İstinye’de bir sitede yaşayan 54 yaşındaki emekli albay, kendisi gibi emekli olan polis memuru eşinin beylik tabancasıyla başından vurulmuş halde bulundu.

Haber 01-11-22 07:49

Emekli albayın esrarengiz ölümü! Banyoda kanlar içinde bulundu, yatak odasında bir not vardı

İstanbul’da yaşamını yitiren emekli albayın sır dolu ölümündeki detaylar dikkat çekti. İstinye’de bir sitede yaşayan 54 yaşındaki emekli albay, sabah saatlerinde banyoya girdi, ardından banyodan silah sesi geldi. Eşi ve kayınvalidesi, emekli albayı; kendisi gibi emekli olan polis memuru eşinin beylik tabancasıyla başından vurulmuş halde buldu. Öte yandan hayatını kaybeden emekli albayın yatak odasında bir not olduğu da öğrenildi. Ekipler, emekli albayın intihar ettiği şüphesi üzerinde duruyor.

Haber 31-10-22 23:26

Tartışma kavgaya dönüştü! Babası öldürülen muhtar, babasını öldüren kişinin katili oldu

Düzce’de iki kişi arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada silahlar konuştu. Yaşanan dehşet anlarında babası öldürülen muhtar, babasını vuran kişiyi beylik tabancasıyla vurarak öldürdü. Babasını vuran kişiyi vuran muhtar gözaltına alınırken, olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Haber 23-10-22 10:01

Önce lojmandan silah sesi geldi! Kapıyı kırınca... Kadın polis memuru evinde ölü bulundu

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde korkunç bir olay meydana geldi. 45 yaşındaki polis memuru İlknur Erim Bahadır evinden başından silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Eşiyle boşanma aşamasında olduğu öğrenilen bir çocuk annesi Bahadır’ın yanında beylik tabancası bulunduğu öğrenildi. Bahadır’ın ölümü araştırılıyor.

Haber 19-09-22 22:48

Uzman Çavuş parkta intihar etti! Beylik tabancasını alıp kaçan kişi tutuklandı

Gaziantep'te meydana gelen korkunç olayda intihar ettiği üzerinde durulan uzman Turgay Külcü'nün beylik tabancası ile cep telefonlarının çalındığı tespit edildi. Polis, kimliklerini tespit ettiği 6 şüpheliyi, düzenlenen operasyonla gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede mahkemeye çıkarılan şüphelilerden E.U. tutuklandı, diğerleri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 10-09-22 12:01

Uzman çavuş sevgilisini öldüren kadının cezası belli oldu

Kağıthane'de geçtiğimiz yıl temmuz ayında yaşanan olayda Gizem Erdoğan (30), birlikte yaşadığı uzman çavuş sevgilisi Zeynel Yıldırım'ı (26), beylik tabancasıyla vurarak öldürmüştü. Müebbet hapis istemiyle yargılanan ve mahkemede savunmasını veren Erdoğan, bilerek yapmadığını söyledi. Öte yandan Erdoğan, 12 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 06-09-22 14:28

Eşini vurup 'intihar etti' demişti! O polisin cezasında 'beylik tabancası' artırımı!

Ankara'da polis memuru Müslüm Aktaş (27), annesinin evine gitmek istemesi nedeniyle tartıştığı 18 günlük eşi anestezi teknikeri Sevginur Aktaş'ı (22) beylik tabancasıyla ateş ederek ağır yaraladı. Eşinin intihar ettiğini öne süren polis memuru Aktaş ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aktaş'a verilen toplam 31 yıl hapis cezası, istinaf tarafından sanığın beylik tabancasıyla suçu işlediği gerekçesiyle 3'te 1 oranında artırılarak 37 yıl 4 aya çıkarıldı. İşte dehşete düşüren olayın detayları!

Haber 03-07-22 16:33

Uzman çavuş nişanlısını öldüren Gizem Erdoğan'ın 18 yıla kadar hapsi istendi

Geçtiğimiz yıl Kağıthane’de uzman çavuş olan nişanlısı Zeynel Yıldırım’ı beylik silahıyla vurarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Gizem Erdoğan için 12 yıldan 18 yıla kadar hapis cezası talep edildi. Erdoğan önceki ifadesinde, Yıldırım'ın "Beni bıçaklayanı öldürdüğüm gibi seni de öldürürüm, uygunsuz fotoğraflarını ailene veririm, herkese rezil olursun" diyerek kendisine şantaj yaptığını öne sürmüş, maktulün olaydan önceki gece kendisine tecavüz ettiğini belirtmişti.

Haber 10-06-22 14:51

Beylik tabanca ne demek? Beylik tabanca birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

İki farklı kelimenin bir araya gelmesiyle bambaşka bir anlama bürünen birleşik kelimeler, günlük konuşma dilinde basit kelimeler kadar sık kullanılırlar. Günlük yaşantıda, internette zaman geçirirken, televizyon izlerken ya da farklı aktiviteler esnasında birleşik sözcükler ile karşılaşmak mümkündür. Bu birleşik kelimelerden bazılarının anlamı bilinirken bazılarının anlamını öğrenmek için TDK sözlüğe başvurma ihtiyacı duyulabilir. Beylik tabanca ne demek, TDK sözlükte ne anlama gelir? Beylik tabanca TDK sözlük anlamı ve örnek cümleler…

Egitim 23-05-22 19:21

Beylik söz ne demek? Beylik söz birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler, en az iki sözcüğün bir araya gelmesiyle ortaya çıkan ve yeni bir anlama sahip olan sözcüklerdir. Türkçede pek çok birleşik sözcük bulunur ve bunlar oluşumlarına, yapılarına göre farklılaşırlar. Bu sözcükler tarihsel anlamda da bir geçmişe sahiptir ve kalıplaşarak günümüze gelmişlerdir. Bunlardan biri de Beylik söz birleşik kelimesidir. Beylik söz ne demektir, TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 21:12

Beylik ne demek? Beylik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede anlamı merak edilen kelimeler çok sayıdadır. Gündelik yaşamda olduğu kadar edebi eserlerde de rastlanan Beylik kelimesi, TDK'da görev alan kişiler tarafından incelenerek dilimize kabul edilmiştir. Türkçe olmayan kelimelerin Türkçeleştirilmesi ile ilgili çalışmalar da yapan TDK'ya göre Beylik kelimesi ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 21:12

Bir günlük beylik beyliktir ne demek? Bir günlük beylik beyliktir TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller birbirlerine benzese de aralarında kullanım ve oluşum farkları bulunur. Bunların hepsi kalıplaşmış ifadelerdir, ancak atasözleri bir yargı içerirken deyimler ve birleşik fiiller belirli durumları ve şeyleri ifade eder. Türkçe, bu ifadeler sayesinde zenginleşmiştir ve Türk tarihinden gelen bu sözleri kullanarak kuvvetli bir anlatıma kavuşur. Bir günlük beylik beyliktir ifadesi de, Türkçede bulunan öz anlatımlardan biridir. Bir günlük beylik beyliktir TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 17:53

Beylik çeşmesinden su içme ne demek? Beylik çeşmesinden su içme TDK sözlük anlamı nedir?

Deyimler, cümle veya söz öbeği olarak bulunabilirler. Deyimler, tıpkı atasözleri ve birleşik fiiller gibi kalıplaşmış ifadelerdir. Eski zamanlardan günümüze kadar gelmişlerdir ve söyleyeni belli değildir. Atasözlerinin ve birleşik fiillerin de oluşma zamanı bilinmez. TDK; deyimler, atasözleri ve birleşik fiilleri sözlükler yardımıyla listeler. Böylelikle bilinmeyen sözleri bulmak kolaylaşır. Beylik çeşmesinden su içme ifadesi de yaygın olarak kullanılan ve anlamı araştırılan sözlerden biridir. TDK sözlüğe göre Beylik çeşmesinden su içme ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 17:47

Beylik fırın has çıkarır ne demek? Beylik fırın has çıkarır TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik fiiller, en az iki sözcüğün birleşerek oluşturduğu eylemlerdir. Bazı deyimler de birleşik fiiller yardımıyla oluşmuştur. Sözcük öbeği olan bu deyimlerin aksine bir de cümle halindeki deyimler vardır. Cümle halindeki deyimler atasözleriyle benzerdir ancak atasözlerinin aksine öğüt vermezler. Deyimler, atasözleri ve birleşik fiiller, dildeki anlatımı kuvvetlendiren sözlerdir. Bu sözlerden biri de Beylik fırın has çıkarır şeklindedir. Beylik fırın has çıkarır TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 17:47

Gaziantep'te güvenlik görevlisinin sır intiharı! Kahreden mesaj: Ben gidiyorum, vedam bir tek sana

Gaziantep'te güvenlik görevlisi olarak çalışan 38 yaşındaki Bekir Özdemir, çalıştığı bankada beylik tabancasıyla intihar etti. Özdemir'in ölümünden önce annesine bıraktığı veda mesajı ise kahretti. Özdemir, 'Annem, canım annem, hayattaki tek gerçeğim. Ben gidiyorum, sakın gidiyorum diye üzülme ve beni affet. Vedam bir tek sana çünkü hayatta senden başka kimsem olmadı. Allah'a emanet ol, kendine iyi bak annem" ifadeleri yer aldı.

Haber 06-05-22 17:36

Antalya'da polis memuru ormanlık alandaki otomobilde ölü bulundu

Antalya’da ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu bir polis memuru, ormanlık alanda otomobilinin içinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Yapılan ilk incelemede polis memuru Nazım A’nın beylik tabancasıyla intihar ettiği üzerinde duruldu.

Haber 12-04-22 22:09

18 günlük eşini ağır yaralayan polis Müslüm Aktaş'a 31 yıl hapis! Zorla yatak odasına götürüp ilişkiye zorladı

Ankara'da 2020 yılında 18 günlük evli olduğu eşi Sevginur'u ağır yaralayan polis memuru Müslüm Aktaş'a verilen 31 yıl hapis cezasının gerekçesi açıklandı. Eşinin intihara kalkıştığını ileri süren Müslüm Aktaş'ın, tartıştığı eşini zorla yatak odasına götürdüğü, cinsel saldırıda bulunduğu, eşinin evi terk etmek istemesi üzerine beylik tabancasını başına dayayarak, öldürmek amacıyla ateş ettiği belirtildi. Müslüm Aktaş, mahkemede pişmanlık gösteren bir tutum sergilemedi.

Haber 22-03-22 12:42

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Mardin'de kanaat önderleriyle buluştu

"Dünyaya beylik taslayanların da laf ebeliğinden başka bir şey yapmadıklarını da maalesef bir kere daha hep beraber görüyoruz" - "Bu coğrafyada birlik, istikrar bizim en büyük gücümüzdür, kendi göbeğimizi kendimiz kesebilme kabiliyeti gücümüzdür"

Yurthaber 26-02-22 15:20

Samsun'da polis memuru eşini beylik tabancasıyla öldüren kadına 20 yıl hapis cezası

Samsun'da polis memuru eşini beylik tabancasıyla öldüren kadına 20 yıl hapis cezası

Yurthaber 11-01-22 16:41

Bahçeli, MHP Siyaset ve Liderlik Okulu 16. Dönem Sertifika Töreni'nde konuştu: (2)

"Sokakta gelecek planlayanlar buna pişman olacaklardır. Demokrasiye deli gömleği giydirmeyi aklından geçiren, siyaset kültürümüzü terörize etmeyi düşünen karanlık çehreli köksüzlere teslim edilecek bir ülkemizin, feda edilecek bir vatanımızın, israfına göz yumacağımız tek bir insanımızın olmadığını herkes kafasına sokmalıdır" - "CHP Genel Başkanı, sanki bağ bağışlar gibi 'sokağa çıkmayacağız' diyor. Sayın Kılıçdaroğlu, geçiniz bu beylik lafları, bırakınız bu tantanaları, sokağa dökülseniz ne yazar, dökülmeseniz ne çıkar. Sandık diyorsanız 2023 yılının haziran ayını bekleyeceksiniz" - "Kazakistan ile dayanışma içinde olduğumuzu, siyasi istikrar ve iç huzurunun bir an evvel tesis edilmesini temenni ediyoruz. Türkiye olarak Kazakistan'ın her zaman yanındayız"

Yurthaber 08-01-22 16:26

Uzman çavuşu vurarak öldüren nişanlısından mahkemede şok sözler! Uygunsuz fotoğraflarla şantaj ve tecavüz

İstanbul Kağıthane’de birlikte yaşadığı uzman çavuş nişanlısı Zeynel Yıldırım’ı beylik silahıyla vurarak öldüren Gizem Erdoğan hakim karşısına çıktı. Duruşmada savunma yapan sanık Erdoğan, Yıldırım'ın "Beni bıçaklayanı öldürdüğüm gibi seni de öldürürüm, uygunsuz fotoğraflarını ailene veririm, herkese rezil olursun" diyerek kendisine şantaj yaptığını öne sürdü. Savunmasına gözyaşları ile devam eden Erdoğan, maktulün olaydan önceki gece kendisine tecavüz ettiğini de belirtti.

Haber 10-12-21 10:48

Dehşet! Evinin banyosunda kanlar içinde bulundu: 'Not' detayı

Bartın’da 16 yaşındaki lise öğrencisi evinin banyosunda kanlar içinde bulundu. Hastaneye kaldırılan genç kız, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Genç kızın babasının beylik tabancasıyla kendini vurduğu ve “özür dilerim” yazılı bir not bıraktığı iddia edildi.

Haber 03-12-21 00:24

Emekli polis, karakolu karıştırdı! Cüzdanı için gitti, havaya ateş açtı

Antalya'da emekli polis memuru K.T., kaybettiği cüzdanının bulunması için gittiği polis merkezinde beylik tabancasıyla havaya ateş açtı. Polislerin sakinleştirip ikna ettiği K.T., gözaltına alındı.

Haber 13-11-21 13:20

Astsubay, boşanma avukatının ofisinde intihar etti

Muğla’nın Marmaris ilçesinde boşanma avukatlarının ofisinde boşanma işlemlerinin ardından anlaşma protokollerini imzalamak için eski eşi ile buluşan astsubay, beylik tabancasıyla kendini vurarak hayatını kaybetti.

Haber 05-11-21 23:44

Uzman çavuşun öldürülmesiyle ilgili yeni gelişme! Nişanlısı hakkında müebbet hapis istendi

Kağıthane'de uzman çavuş Zeynel Yıldırım'ı beylik silahıyla vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan nişanlısı Gizem E. hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, Gizem E. hakkında "Kasten öldürme" suçundan müebbet hapis istemiyle iddianame düzenledi.

Haber 15-10-21 15:44

13 yaşındaki kız, babasının beylik tabancasıyla kendisini vurdu

Erzincan’da babasının beylik tabancasıyla kendisini vuran 13 yaşındaki ilköğretim 8. sınıf öğrencisi kız hayatını kaybetti.

Haber 15-10-21 00:19

Ordu'daki katliamdan yaralı kurtulan polis baba: Tabancamı saklamıştım, nasıl aldı bilmiyorum

Ordu'nun Korgan ilçesinde fındık toplamak istemeyen 14 yaşındaki F.Y. ailesine kurşun yağdırarak annesi, ağabeyi ve anneannesini öldürdü. Saldırıdan yaralı olarak kurtulan polis memuru baba Cemalettin Yalpı, ilk ifadesinde "Beylik tabancamı gardıroba saklamıştım, nasıl aldı bilmiyorum" dedi.

Haber 30-08-21 14:34

Gökhan Türkmen'den örnek davranış! Çevre temizliği etkinliğine katıldı

Ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen, dayanışma kültürünü yaygınlaştırmayı ve toplumsal konulara dikkat çekmeyi hedefleyen Anadolu Efes Gönüllüleri ile birlikte Bozcaada Beylik Koyu’nda gerçekleştirilen çevre temizliği etkinliğinde yer aldı.

Magazin 21-08-21 14:00

Kartal Aydos Ormanı'ndaki polis ölümüyle ilgili yeni gelişme! Katiller de ağlar, hatta en güzel onlar ağlar

Aydos Ormanı'nda 12 Ocak'ta kendi beylik tabancasından çıkan mermiyle hayatını kaybeden polis memuru Osman Yalınkaya'nın (35) ölümüne ilişkin devam eden davada sanık Mahmud Sezgin suçlamayı kabul etmezken, bir tanık ise silah sesinden sonra sanığın ağladığını duyduğunu söyledi. Yalınkaya'nın eşi duruşmadan sonra yaptığı açıklamada eşinin intihar etmediğini dile getirerek "Katiller de ağlar, hatta en güzel onlar ağlar" dedi.

Haber 19-08-21 15:33

Korkunç cinayet! Uzman çavuş, nişanlısı tarafından öldürüldü

Seyrantepe’de nişanlısıyla birlikte yaşayan Sahil Güvenlik Komutanlığı’nda görevli 26 yaşındaki Topçu Uzman Çavuş rütbesindeki Zeynel Yıldırım, tartışma yaşadığı evlilik hazırlığındaki 30 yaşındaki nişanlısı tarafından beylik tabancasıyla 3 el ateş edilerek öldürüldü. Cinayetin ardından katil zanlısı kadın Kağıthane polisi tarafından gözaltına alınırken, tabancaya ise el konuldu. Sokakta yaşanan hareketlilik ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber 06-07-21 09:28

KKTC’de bir anlık ihmal, 8 yaşındaki çocuğu canından etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) 8 yaşındaki bir çocuk babasının beylik tabancasının bir anda ateş alması sonucu hayatını kaybetti.Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) bir anlık ihmal, pahalıya mal oldu.

Haber 21-03-21 00:00

KKTC'de 8 yaşındaki çocuğun korkunç ölümü!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) Lapta ilçesinde 8 yaşındaki Yahya Ergör, emekli polis memuru babasına ait beylik tabancasının ateş alması sonucu hayatını kaybetti.

Haber 20-03-21 23:31

Çanakkale’de su kesintisi

Çanakkale’de içme suyu hatlarında yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle yarın bazı bölgelerde su kesintisi yapılacağı bildirildi.Konuya ilişkin Çanakkale Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada; “İçme suyu vanalarında yapılacak bakım onarım çalışması nedeniyle; Kemalpaşa Mahallesi’nde Cumhuriyet Bulvarı, Kayserili Ahmetpaşa Caddesi, Mehmetçik Bulvarı ve İnönü caddelerinin bir kısmında, aynı zamanda; İsmetpaşa Mahallesi’nde Beylik Bahçe Sokak, Hasan Mevsuf Sokak, Arslanca Sokak, Atatürk Caddesi ve Demircioğlu Caddesi arasında kalan alanın tamamında 14 Mart 2021 Pazar günü 00.00-03.00 saatleri arasında su kesintisi yaşanacaktır.

Yurthaber 13-03-21 12:25

Zonguldak'ta dehşet! Polis memuru Emniyet Müdürlüğü’nde intihar etti

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde polis memuru Muhammed T. (26) Emniyet Müdürlüğü’nde beylik tabancasıyla intihar etti.

Haber 08-03-21 12:21

Ömrü İstanbul'u fethetme idealiyle geçen Osmanlı sultanı: Yıldırım Bayezid

Vefatının 618'inci yılında anılan, korkusuz ve savaşçı kişiliğe sahip Yıldırım Bayezid, Osmanlı'yı İstanbul'un fethine yakınlaştıran padişah oldu - Bursa Uludağ Üniversitesi Tarih Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Sezai Sevim: - "Kaynaklar, Bayezid'in birçok seferinde at çatlattığından bahseder. İşte bu özelliği dolayısıyla kaynaklarda kendisine 'Yıldırım' unvanı verildiği geçer. Bazı kaynaklar, bunun başka yönleri nedeniyle olabileceği yönünde yorumlar yapar. Mesela süratli karar vermesi yönünden bahsedilir. Bazıları Niğbolu'daki sürati dolayısıyla o lakabın verildiğini söyler. Bazıları, tahta oturmak için hızlı gelmesinden dolayı bu lakabın verildiğini belirtir" - "Osmanlıların sona erdirdiği beylik yöneticileri, aileler Timur'a sığındı. Timur'un sona erdirdiği beyliklerin yöneticileri Yıldırım'a sığındı ve onları birbirine karşı kışkırttılar. Bu kışkırtmalar neticesinde Ankara Savaşı oldu. Yıldırım geri dönmedi, geri durmadı"

Yurthaber 08-03-21 11:42