Beyoglu Belediye Baskani Ahmet Misbah Demircan Haberleri

Büyükelçi atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! AK Partili dikkat çeken isimler de var...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Suudi Arabistan, Slovak Cumhuriyeti, Portekiz, Tunus ve Kuzey Makedonya'ya büyükelçi ataması yapıldı. Büyükelçi olarak atanan isimler arasında Eski AK Parti'li vekil Nükhet Hotar, eski Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Emrullah İşler gibi isimler de yer aldı.

Haber 2024-02-16 00:16:57

Bartın'da 1200 kişiye istihdam sağlayacak fabrikanın temeli atıldı

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Bartın'da 1200 kişiye istihdam sağlayacak fabrikanın temel atma töreninde, "Bir an evvel buranın bitmesi, yeni insanlara iş olması, aş olması, ekmek olması, inanılmaz güzel şeyler. Amasra'da büyük bir liman yapıldı. O olmasa Karadeniz'de turizm olmayacak. Her şey birbirine bağlı." dedi.

Yurthaber 2023-05-03 07:55:51

Adıyaman'da depremzedeler Sosyal Market Kart ile alışveriş yapabilecek

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Adıyaman'da depremzedelerin sosyal marketlerden "Sosyal Market Kart" ile ihtiyaçlarını daha hızlı ve rahat gidereceğini söyledi.

Yurthaber 2023-03-22 14:15:08

Depremde devrilen Adıyaman'daki 2 bin yıllık sütun ayağa kaldırılacak

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Karakuş Tümülüsü'nde yıkılan 2 bin yıllık sütunun kısa süre içerisinde yeniden ayağa kaldırılacağını söyledi.

Yurthaber 2023-03-20 13:46:59

Adıyaman’da sayısı 10’a çıkartılacak sosyal marketler vatandaşların tüm ihtiyaçları karşılayacak

Adıyaman’da kurulan sosyal markette 3 günde 2 bin ailenin ihtiyacı karşılandı. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, 2 hafta içerisinde Adıyaman’daki sosyal market sayısının 10’a yükseleceğini söyledi.

Yurthaber 23-02-23 09:38

İlahiyatçı Ali Rıza Demircan, Hülya Avşar'ın klibinde soyunmasından rahatsız oldu! Şoke eden sözler Deniz Akkaya'yı çıldırttı

Ahmet Misbah Demircan'ın babası ilahiyatçı Ali Rıza Demircan, Türkiye'deki porno film izlenme oranlarının yüksekliğinden şikayet ederek gündeme gelmişti. Demircan şimdi de klibinde soyunan Hülya Avşar'ı hedef aldı. Ali Rıza Demircan'ın sözleri manken Deniz Akkaya'yı çıldırttı.

Magazin 15-12-22 15:32

Sur Kültür Yolu Festivalinde Diyarbakır'ın yöresel yemekleri tanıtıldı

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan: - "Bu festival Diyarbakırlıya güzellik kattı, hayat ve enerji verdi. Zaten uzunca bir süre beklediği o güzel atmosferi bu festivalle yakaladı"

Yurthaber 13-10-22 23:12

Sur Kültür Yolu Festivali'nde Diyarbakırlı çocuklar Kral Şakiri izledi

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan: - "Yaptığımız etkinliklerin yüzde 60'ını çocuklar için gerçekleştiriyoruz. Odağımızda çocuklar ve gençler var"

Yurthaber 10-10-22 17:39

Sur Kültür Yolu Festivalinde Diyarbakır kahvaltısı tanıtıldı

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan: - "Diyarbakır'da görecek çok şey var, tüm dünyaya bu mesajı vermek istedik. Gerçekten inanılmaz lezzetler de var burada. Buraya gelen insanların memnuniyetinden anlaşılıyor"

Yurthaber 09-10-22 14:27

Diyarbakır'da Sur Kültür Yolu Festivalinin tanıtım toplantısı yapıldı

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan: - "302 başlıkta 600 farklı etkinlikte 2 bin 150 sanatçıyla 9 gün süren bir festivale hazırlık yaptık"

Yurthaber 28-09-22 16:46

Diyarbakır'da Sur Kültür Yolu Festivali hazırlıkları sürüyor

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan: - "Hedefimiz Diyarbakır'ın güzelliklerini hem ülkemize hem de dünyaya duyurmak"

Yurthaber 09-09-22 17:01

Diyarbakır'da Kültür Yolu Festivali düzenlenecek

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan: - "Eminim Diyarbakır'ı hep birlikte Türkiye'nin gündemine getirmek suretiyle kültürün ve sanatın burada ne kadar güçlü dinamikler olduğunu hep birlikte dünyaya duyurmuş oluruz"

Yurthaber 20-07-22 16:28

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Bodrum'da incelemelerde bulundu

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Bodrum'da incelemelerde bulundu

Yurthaber 19-07-22 16:13

Ressam Hoca Ali Rıza Sergisi ziyarete açıldı

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan: - "Türkiye öyle bir kültür merkezi ki dünyanın bütün medeniyetleri, bütün kavimleri buraya gelmiş, burada yaşamış"

Yurthaber 01-06-22 20:50

Bursa'da Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri başladı

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan: - "Nerede yaşıyorsanız, o çevreyle bütünleşmenin bir yolu da oradaki gıdalarla beslenmektir ve bütünleşmektir"

Yurthaber 21-05-22 18:16

Genç kültür elçileri, Türk Dünyası Kültür Başkenti Bursa'da buluştu

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan: - "Genç neslin kültürünü anlaması için mabetleri görmesi kıymetlidir. Orada ince dokunuşlar, bir ruh var. O ruhu ancak böyle anlayabilirler"

Yurthaber 21-05-22 13:31

Diyarbakır'da düzenlenecek Doğu'nun Kanatları programı tanıtıldı

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan: - "Feqiye Teyran'dan ilhamla Doğu'nun Kanatları olarak adlandırdığımız bu programla büyük şahsiyetlerin düşüncelerini, fikirlerini ve duygularını tüm insanlık için gün yüzüne çıkarmak hedefindeyiz. Kürtçe ve Türkçe tebliğler dinleyeceğiz, Kürtçe film seyredeceğiz, Kürtçe şarkılara eşlik edeceğiz. Normalin ta kendisi olan bu etkinlikler 20 yıl önce maalesef hayaldi"

Yurthaber 26-04-22 15:58

Geleneksel sahur buluşmasında kültür ekonomisi konuşuldu

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan: - "Kültür ekonomisine katkı anlamında sıra dışı ürünler üretmek isteniyorsa, çocukların yönlendirilebileceği en önemli alan eğitimdir. Eğer siz bu alanda bir boşluk bırakırsanız, ülke olarak sıçrama yapmanız da çok zordur"

Yurthaber 24-04-22 19:46

Hayat pahalılığından şikayet edenlere ilahiyatçı Ali Rıza Demircan'dan yanıt: 'Oh olsun sana!'

Türkiye'de hayat pahalılığı bir numaralı gündem maddesi olmaya devam ederken ilahiyatçı ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'ın babası Ali Rıza Demircan, hayat pahalılığından yakınanlara ilginç bir hitap gerçekleştirdi.

Haber 13-04-22 16:58

Türkiye zengin turizm çeşitliliğiyle yeni destinasyonlar hedefliyor

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan: - "Bu yıl, turizm potansiyeli açısından ülke olarak ortaya koyduğumuz hedefleri yakalamak istiyoruz. Bu kapsamda turizm bölgelerini ve ülkelerini çeşitlendirdiğimiz noktaların daha fazla üzerinde durarak potansiyelimizi korumak istiyoruz" - "Her yıl turizm alanına yeni destinasyonlar katmak için çalışıyoruz. Geleneksel pazarlarımızı da güçlendirmek istiyoruz. Bu kapsamda güçlü iş birlikçilerimiz ve partnerlerimiz var"

Yurthaber 18-03-22 11:10

Bursa'nın ipeği ve çinisi UNESCO ile markalaşacak

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan: - "Bursa’da maşallah her şey var. Bursa dünyayı besliyor. Tarım dersen var, ticaret dersen var, sanat dersen var. Yani Bursalılar çok şanslılar"

Yurthaber 17-12-21 18:12

Travel Turkey İzmir 15'inci kez kapılarını açtı

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan: - "2020'de turizm sektöründe rakibimiz olan diğer ülkelere kıyasla daha az zarar yaşandı. 2021'de de hızlı bir toparlanma süreci başladı. Yıl sonu hedefimiz 29 milyon turist ve 24 milyar dolar" - Bu yıl fuarla birlikte ilk defa kamp, karavan, tekne gibi turizm çeşitliğine yönelik ürünlerin sergilendiği "TTI Outdoor Fuarı" da düzenleniyor

Yurthaber 02-12-21 13:48

8. Uluslararası Yed-i Velayet 7 Vilayet Kısa Film Festivali sona erdi

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan: - "Nasıl ki bizler bugün burada tarihe ve gönüllere altın harflerle kazınmış birbirinden müstesna şahsiyetlerin hikayelerine mahzar oluyorsak, onlardan alacağımız feyz ve ilhamla bizler de dünyaya böylesine anlamlı hikayeler bırakmaya gayret gösterdiğimizde, iyilik ebediyete kadar yaşayacaktır" - Programda İranlı yönetmen Mecit Mecidi'ye onur ödülü verildi

Yurthaber 05-10-21 23:32

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Demircan Mardin’de

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, çeşitli ziyaret ve programlar ile bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Mardin’e geldi.Kültürel varlıkları inceleme ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Mardin’e gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Yurthaber 27-01-21 20:27

Bakan Yardımcısı Demircan, MTÜ’nün konuğu oldu

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Malatya Turgut Özal Üniversitesi tarafından düzenlenen Kariyer ve Marka Sohbetlerinin konuğu oldu.Battalgazi Konferans Salonunda gerçekleşen ‘ Kültür ve Sanat ile Yereli Evrensele Taşımak’ konulu e-konferansa Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ve MTÜ senatosu ve öğrenciler katıldı.Kale Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Suat Kuluşaklı’nın sunumları ile başlayan programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektör Prof.

Yurthaber 23-12-20 21:06

Gürkan, Bakan Yardımcısı Demircan’ı ağırladı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çeşitli temas ve incelemelerde bulunup açılışlara katılmak üzere Malatya’ya gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan’ı makamında kabul ederek bir süre görüştü.Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmet ve yatırımlar hakkında bilgiler aktaran Başkan Gürkan, özellikle tarihi eserlerin yerinden ayağa kaldırılması, gelecek nesillere aktarılması noktasında özverili çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Yurthaber 23-12-20 18:07

Bakan Yardımcısı Demircan Millet kütüphanesi inşaatında inceleme yaptı

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan Büyükşehir Belediyesini ziyaretinin ardından beraberinde Malatya Valisi Aydın Baruş, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Genel Sekreter Yardımcıları ile birlikte Millet Bahçesi içerisinde yapılacak olan Millet Kütüphanesi çalışma alanında incelemelerde bulundu.İnceleme gezisi sırasında bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Malatya’mızın bütün hemşerilerine hitap eden, bu anlamda değerli Valimizle ve sizlerle kurmuş olduğumuz koordinasyon neticesinde burada bulunan lisenin başka bir yere taşınması ve yapımının Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapıldı.

Yurthaber 23-12-20 18:06

Türkiye'nin 5. alışveriş merkezi kütüphanesi Malatya'da açıldı

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan: - "Kitapsız ve kütüphanesiz bir dünya düşünmek mümkün değil"

Yurthaber 23-12-20 16:36

Demircan, ‘covid-19 günlerinde yaşam’ sergisinin açılışını yaptı

Malatya Park AVM’de Etkin Kütüphanesinin açılışını yapan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, kent protokolüyle birlikte Yeşilyurt Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Covid-19 Günlerinde Yaşam’ konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserlerin yer aldığı sergininde açılışını yaptı.Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın daveti üzerine Malatya Park AVM’de ki sergi alanını gezip, dereceye giren eserleri yakından inceledi.

Yurthaber 23-12-20 16:03

Ahmet Misbah Demircan, Kazım Kurt ile bir araya geldi

Eskişehir’e gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile bir araya geldi.Eskişehir Valiliğinde gerçekleşen görüşmenin ardından Bakan Yardımcısı Demircan, Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, Başkan Kurt, Kütahya Vakıflar Bölge Müdürü Ahmet Aydın ve beraberindekiler Odunpazarı tarihi bölgeyi ziyaret etti.

Yurthaber 13-12-20 14:12

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan Nevşehir’de

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti.

Yurthaber 19-11-20 09:29

Bakan Yardımcısı Demircan, Battalgazi’deki tarihi yerleri inceledi

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan beraberindeki heyet ile birlikte Malatya’nın Battalgazi İlçesindeki Tarihi Ulu Cami, Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı, Arslantepe Höyüğü, Seyyid Battal Gazi’nin doğduğu evi ve Şahabe-i Kübra Medresesi’nde incelemelerde bulundu.Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan beraberindeki heyet ile birlikte Battalgazi’deki tarihi mekanlarda incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgiler aldı.İlk olarak 24 Ocak Elazığ depreminden sonra hasar gören ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restorasyon çalışmaları devam eden Tarihi Ulu Camiyi gezen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, daha sonra kazı çalışmalarının devam ettiği Şahabe-i Kübra Medresesi’ni inceledi.

Yurthaber 23-10-20 16:57

Bakan Yardımcısı Demircan, Yeşilyurt’taki kültürel yatırımları inceledi

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Malatya’nın Yeşilyurt İlçesinin tarihsel ve kültürel mirasının korunması ve geleceğe taşınması adına Kadim Çırmıhtı’da hayata geçen kültürel yatırımları yerinde incelerken, bölgenin tarihsel kimliğinin korunması adına hayata geçen yatırımlardan dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı tebrik etti.Çeşitli ziyaretler ve temaslarda bulunmak amacıyla Malatya’ya gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın daveti üzerine Gedik Sosyal Tesisleri, Namazgâh, Oba Çadırı, Gedik Kültür Merkezi, restorasyonu devam eden Tarihi Yeşilyurt Konakları, Gastronomi ve Kent Belleği Müzesi, 44 Yıl Hatır Kahve Konağı, tarihi sokakların ve yapıların cephe sağlıklaştırma çalışmalarını inceledi.Kültürel yatırımlar ile devam eden restorasyon projeleri hakkında bilgiler paylaşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Millet Kıraathanesinden El Sanatları Galerisine, Konferans Salonundan Çoban Müzesine, Cezaevi Müzesinden Sergi Alanlarına kadar farklı fonksiyonel alanlara sahip Gedik Kültür Merkezinde ki incelemeler sırasında Bakan Yardımcısı Demircan’a kayısı paketi takdim ederken, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ise tablo hediye etti.Gedik Tepesindeki yatırımların ardından Kadim Çırmıhtı bölgesindeki restorasyon ve dönüşüm projelerini inceleyen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, kahve kültürünü gelecek nesillere taşımak adına hizmete sunulan 44 Yıl Hatır Kahve Konağının yöresel çizgilerden oluşan iç ve dış mimarisi, tasarımı ve müze ortamını çok beğendiğini ifade etti.Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’da, Bakan Yardımcısı Demircan ve beraberindeki heyete ’44 Yıl Hatırı Olsun’ düşüncesinden yola çıkarak kayısı çekirdeğinden yapılan özel kahveyi ikram etti.

Yurthaber 23-10-20 14:54

Bakan Yardımcısı Demircan’dan MTÜ’ye ziyaret

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof.

Yurthaber 23-10-20 10:03

Demircan fotoğraf makinesi müzesine hayran kaldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan’ı makamında kabul ederek bir süre görüştü.Büyükşehir Belediyesi ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ile beraberindeki heyet sırasıyla Sanat Sokağı, 2023 Fotoğraf Makinası Müzesi ile Turgut Özal Anı Evi’ni ziyaret ettiler.

Yurthaber 22-10-20 18:35

Gör-İşit sistemi görme engellileri edebiyat dünyasına yolculuğa çıkaracak

Kültür ve Turizm Bakanlığınca, Türkiye genelindeki tüm halk kütüphanelerinde yaygınlaştırılması planlanan "Gör-İşit" sisteminin ilk uygulaması, Antalya Tekelioğlu İl Halk Kütüphanesinde başlatıldı - Sistem, gönüllü okuyucuların seslendirdiği basılı kitapların görme engelli üyelere ulaştırılmasını sağlıyor - Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan: - "Antalya Tekelioğlu İl Halk Kütüphanesinin uygulamaya başladığı 'Gör-İşit' sisteminin tüm halk kütüphaneleri tarafından örnek alınması gerekiyor ve bu sistemi Türkiye geneline yaygınlaştıracağız"

Yurthaber 14-10-20 12:04

5. Kent Araştırmaları Kongresi devam ediyor

Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Başkanı Şükrü Karatepe: - "Şehir taze binalardan oluşmuyor. İnsanların anısı ve geçmişi var. Şehir ne kadar köklü geçmişi, tarihi, gizli sırları varsa değerli oluyor. Fiziki yapı yapılırken, birbirinin güneşini, rüzgarını ve görüntüsünü kesmemesi gerekiyor" - Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan: - "Mutlu bir şehrin dinamikleri bellidir. Eğitim ve iş hayatının birbirini desteklediği, şehrin geleceğinin de konuşulduğu bir dizayna ihtiyacımız var"

Yurthaber 08-10-20 15:02

57. Antalya Altın Portakal Film Festivali

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan: - "Geçtiğimiz yıl bu günlerden bahsedilse 'Bu dediğin ancak filmlerde olur' diyeceğimiz şartlar hayatımızın doğal bir parçası olmuş durumda" - "Olağanüstü şartlarda tedbirlerle yapılan Antalya Film Festivalimiz bu yıl özel bir misyon da ifa ediyor"

Yurthaber 03-10-20 22:00

Uluslararası Yed-i Velayet 7 Vilayet Kısa Film Festivali sona erdi

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan: - "Dertleşmek kabilinden bugünlerde içimizde bulunan yedi dert ile anmak istiyorum, Kıbrıs, Kerkük, Kudüs, Keşmir, Kırım, Kaşgar ve Karabağ. Köklere dönerek damıttığımız iksirle, bu dertlerimize de inşallah deva bulacağız"

Yurthaber 29-09-20 23:36

Kocaispir: “Misis dünya kültürel mirasına dahil olacak”

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ile birlikte ‘Ölümsüzlük Şehri Misis’i gezdi.

Yurthaber 01-09-20 13:37

Şehit Piyade Uzman Çavuş İdris Şahin son yolculuğuna uğurlandı

Şehidin tabutunun üzerine nişanlandığında giydiği gömlek ile kravatı konuldu - Törene Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan da katıldı

Yurthaber 30-08-20 13:59

Kütahya’nın kültür ve turizm potansiyelini görüştüler

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Kütahya Valisi Ali Çelik’e nezaket ziyaretinde bulundu.Vali Çelik ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek Bakan Yardımcısı Demircan’a teşekkür etti.Kütahya’nın kültür ve turizm potansiyelinin konuşulduğu ziyarette yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Yurthaber 27-08-20 11:36

Demircan ‘millet kıraathanesi’nin yapılacağı bölgede incelemelerde bulundu

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Afyonkarahisar’da yapılacak olan millet kıraathanesinin yerinde incelemelerde bulundu.Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere kente gelen Demircan, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i makamında ziyaret etti.

Yurthaber 26-08-20 19:04

8 Şubat kütüphane binası için imzalar atıldı

Yapımı Şehitkamil Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek 8 Şubat Kütüphanesi binasına ilişkin hazırlanan protokol, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Gaziantep Valisi Davut Gül, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Gaziantep Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Alan tarafından imzalandı.Şehitkamil’deki kütüphane sayısına önümüzdeki aylarda bir yenisi daha eklenecek.

Yurthaber 23-08-20 12:11

Bakan Yardımcısı Demircan Yesemek’i ziyaret etti

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak için Gaziantep’e geldi.

Yurthaber 21-08-20 17:06

Galata Kulesi'nde tartışma yaratan restorasyon çalışması! Sosyal medyada olay oldu

İstanbul'daki Galata Kulesi'nde 'restorasyon' adı altında çalışma başlatıldı. Sosyal medyada yayılan görüntülerde duvarların tahrip edildiği görülürken, İBB ekipleri harekete geçti. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Galata Kulesi'ndeki restorasyon görüntüsüne ilişkin açıklama yaptı.

Haber 12-08-20 15:03

Bakan Yardımcısı Demircan’dan İnegöl’e sürpriz ziyaret

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, İnegöl’ü ziyaret ederek şehirde bir dizi temasta bulundu.Bir dizi program için bölgemizde bulunan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, sürpriz bir ziyaretle İnegöl’e geldi.

Yurthaber 03-07-20 10:04

Bakan Yardımcısı Demircan’dan Hüyük’e ziyaret

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Konya’nın Hüyük ilçesindeki Sonsuz Şükran Köyü’nü ziyaret ederek, “Şükran Köyü gibi mekanların kıymeti pandemi sürecinde daha da net anlaşıldı” dedi.Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Demircan, Hüyük ilçesinde sanatçılara ait kerpiç evlerin yer aldığı Sonsuz Şükran Köyü’nü de ziyaret ederek burada kalan sanatçılarla bir araya geldi, sohbet etti.

Yurthaber 02-07-20 17:20

Bakan Yardımcısı Demircan Akşehir’de İncelemelerde Bulundu

Konya’nın Akşehir ilçesini ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan kültürel ve tarihi mekanlarda incelemelerde bulundu.Akşehir Nasreddin Hoca Türbesi önünde Akşehir Kaymakamı Ahmet Sait Kurnaz, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı Demircan, ilçedeki temaslarına Nasreddin Hoca Türbesiyle başladı.

Yurthaber 02-07-20 12:03