Beyoğlu Belediyesi Haberleri

Evrensel Bilim Kurgu ve Fantastik Film Festivalinde ödüller sahiplerini buldu

"Evrensel Bilim Kurgu ve Fantastik Film Festivali"nde ödüller sahiplerini buldu

Yurthaber 01-10-2022 12:04

Beyoğlu'ndaki Bahriye Matbaası kütüphane ve gençlik merkezi olacak

Beyoğlu'ndaki Bahriye Matbaası kütüphane ve gençlik merkezi olacak

Yurthaber 17-08-2022 12:21

Posterist Uluslararası Poster Sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuldu

Türkiye, Polonya, Endonezya, İsviçre, Meksika, Moritanya, İran, Fransa, Çin, Macaristan, Hindistan ve Arnavutluk'tan tasarımcıların farklı bakış açılarıyla oluşturduğu 99 poster tasarımı, 15 Ağustos'a kadar görülebilecek

Yurthaber 23-06-2022 20:05

Zanaatın Ötesi sergisi sanatseverlerle buluştu

Beyoğlu Belediyesi Başkanlık Binası Sanat Galerisi'nde açılan sergide, Avrupa'dan tasarımcıların önerilerinin zanaatkarlar ile hayata geçirildiği ürünler yer aldı

Yurthaber 01-06-2022 22:01

Beyoğlu Belediyesi

Beyoğlu Belediyesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Beyoğlu Belediyesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Beyoğlu'nda İstiklal Millet Kütüphanesi açıldı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer: - "İnşallah 2022'nin sonuna kadar da okullarımızdaki kitap sayısını 100 milyona çıkartacağız. Bilimle, kimlikle, sanatla kitapla gençlerimizi buluşturdukça kesinlikle 21. yüzyıl, Türkiye'nin yüzyılı olacaktır" - İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan: - "Biz de inşallah Fatih'te İlim Yayma Vakfı'nın Genel Merkezi'nin yanında benzer bir projeyi yapmayı planlıyoruz. Onun çalışmasını yapıyoruz"

Yurthaber 27-05-2022 14:50

Beyoğlu'nda Roman vatandaşlar iftarda buluştu

Beyoğlu'nda Roman vatandaşlar iftarda buluştu

Yurthaber 20-04-2022 21:44

Kalemle Yol Almak Çalıştayı İstanbul'da düzenlendi

TBMM Başkanı Mustafa Şentop: - "Kaleme, dolayısıyla Kur'an yemin ettiği için kaleme kutsiyet atfeden bir kültürün içerisinden geliyoruz. Hakikaten de bunu hak ediyor kalem gerçekten de. Dolayısıyla bu kültürü yaşatacak, sonraki kuşaklara aktaracak buna dikkati çekecek, farkındalık oluşturacak çalışmalar çok kıymetli çalışmalar" - Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: - "Yazı meselesi ve kalem kültürü sadece bir objeyi, bir yazı aracını alarak kullanmak, sevmek meselesi değil; önce dili yaşatmak, o dilin evreni içerisinde yeni imkanları her gün yeniden ortaya koymak anlamına geliyor. Dolayısıyla dijitalleşmeyle devam eden hayatımızın bir yerinde, kalemin, defterin, kağıdın, mürekkebin olması son derece kıymetli"

Yurthaber 05-03-2022 15:43

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının 28 Şubat Korku ve Yüzleşme sergisi açıldı

AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan: - "Hafızamızı diri tutacağız. Milletimize, memleketimize, inançlarımıza yapılan kötülükleri asla unutmayacağız" - İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu: - "Öyle korktular ki 5 yaşındaki çocuklara yasaklar getirerek, 60-70 yaşındaki insanlara yasaklar getirerek hatta küçük küçük çocukların okullarını kapatarak, birçok çocuğun yaşıyla başıyla saçıyla uğraşarak ne kadar da korktuklarını gösterdiler"

Yurthaber 28-02-2022 19:25

Görüntüleri paylaştı! Başkan Yıldız’dan İstiklal Caddesi’nin temizliğiyle ilgili 'iftira' tepkisi

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız tarafından, İstiklal Caddesi’ndeki temizlik çalışmasıyla alakalı sosyal medyada atılan iftiralara dair paylaşım yapıldı. Başkan Yıldız paylaşımında, “Biz temizliği iyi biliriz; bize atılan kir 1,5 dakikada nasıl temizleniyor, sonuna kadar izleyelim. Bugünden sonra bu kir artık iftiracılar tarafından temizlensin.” diyerek yaşanan olay anı ve sonrasının görüntülerini paylaştı.

Haber 17-12-2021 00:18

Emine Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'nin eşi Olena Zelenska ile Galata Kulesi'ni ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey (YDSK) 9'uncu toplantısı nedeniyle İstanbul'a gelen Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin eşi Olena Zelenska ile Galata Kulesi'ni ziyaret etti.

Haber 10-04-2021 19:50

Depreme karşı dayanışma

Beyoğlu Belediyesi - Japon Afete Karşı Yeniden Yapılanmada Türkiye'ye Destek Komitesi işbirliği İstanbul Bilgi Üniversitesi Sıraselviler Kampusu Türk ve Japon uzmanlar depreme karşı bir yerel deneyim paylaşma süreci başlatıyor.

Haber 18-10-2002 12:56