Beyzbol Sopası Haberleri

Alışveriş merkezinde kan donduran infaz! Beyzbol sopasıyla vura vura öldürdü

Muğla Milas'ta bir alışveriş merkezinde yaşanan kavgada beyzbol sopasıyla vücuduna aldığı darbeler sonucu bir kişi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Haber 26-03-2024 07:33

Beyzbola merak saranların edinmesi gereken en iyi beyzbol sopaları

Beyzbola meraklı mısınız? Peki, bu sporu bu kadar ilginç yapan hangi özelliğidir dersiniz? Belki ilginç ritüelleri, belki de zekâ ve strateji gibi unsurları barındırması diyebilirsiniz! Pek çok kişiye göre bu sporun en keyifli yanı beyzbol sopasıyla şöyle mükemmel bir vuruş yapmak olabilir. O zaman beyzbol meraklılarının edinmesi gereken pek çok farklı bütçeye hitap edebilecek seçeneklerle en iyi beyzbol sopalarını keşfetme yolculuğumuz başlasın!

Haber 25-09-2023 16:38

Etiyopyalı kadın katil zanlısı çıktı! Halil Özdemir cinayetinde sır perdesi aralandı... Beyzbol sopasıyla öldürüp yakmış

Halil Özdemir cinayetinde sır perdesi aralandı. Bisikletiyle evden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Özdemir'in cansız bedeni yakılmış halde bulundu. Soruşturmayı derinleştiren ekipler, katil zanlısı olarak Etiyopyalı kadını gözaltına alındı. Kadının evinde yapılan aramada Özdemir'e ait eşyalar bulunurken, cinayetin detayları kan dondurdu.

Haber 07-06-2023 16:37

'Beyzbol haydutu'! Eline sopayı alıp güpegündüz dehşet saçtı

ABD'de New York City, Hamilton Heights'ta meydana gelen ilginç olayın görüntüleri dikkat çekti. Bir adamın yolda yürürken üzerinden bir beyzbol sopası çıkarıp onunla yolda yürüyen bir adama saldırdığı ve ciddi bir şiddet uyguladığı anlar herkesi şaşkına çevirirken, garip saldırganı bulabilmek için yapılan araştırmaların halen devam ettiği bildirildi.

Trend 05-12-2022 07:56

Beyzbol Sopası

Beyzbol Sopası Hakkındaki Haberler Mynet'te. Beyzbol Sopası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Beyzbol sopalı ve kasklı dehşet kamerada! Komadaki bekçi 4 ay sonra öldü

Taksim’de dehşete düşüren bir olay yaşandı. Boş bir binaya girmek istedikleri sırada binanın bekçisi Mehmet Göçer (40) tarafından engellenen şahıslar, bir süre sonra geri gelerek bekçiyi beyzbol sopası ve kaskla döverek komaya soktu. Kimliği tespit edilen saldırgan, motosikletiyle yaralanmalı kazaya karışınca yakayı ele verdi. Dehşet anları kameralara yansırken, yaklaşık 4 ay komada kalan bina bekçisi ise hayatını kaybetti. İşte olayın detayları...

Haber 30-10-2022 12:30