Bilanço Haberleri

Küresel piyasalarda bilanço dönemi etkisi: İyimserlik sürüyor

Küresel piyasalarda bilanço dönemi iyimserliği etkili olmayı sürdürüyor. ABD Merkez Bankasının (Fed) bu sene alacağı para politikası kararlarına ilişkin belirsizlikler devam ederken, dünya genelinde açıklanan bilançolarda şirket karlılıklarının beklentileri aşması hisse ve sektör bazlı oynaklığı artırıyor.

Finans 09-02-2024 09:29

Depremlerin ardından Malatya'da yürütülen çalışmaların verileri açıklandı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da yürütülen çalışmalarla ilgili veriler paylaşıldı.

Yurthaber 22-03-2023 12:09

ABD'li teknoloji devlerinden Microsoft, bilançosunu açıkladı: Dikkat çeken düşüş!

Mali takviminde ekim-aralık dönemini ikinci çeyrek olarak kabul eden ABD'li teknoloji şirketlerinden Microsoft, bilançosunu açıkladı. Buna göre Microsoft'un net karında düşüş yaşandı. Şirketin net karı, geçen yılın ekim-aralık döneminde bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 12 azaldı.

Haber 25-01-2023 09:58

THY'den yılın ilk yarısında 737 milyon dolarlık net kar

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat: - "Özellikle Avrupa havalimanlarında yaşanan aksaklıklara rağmen artan yolcu talebini başarıyla karşılamamız neticesinde salgın öncesi gelir seviyesini ve karlılığını önemli ölçüde aşarak Avrupalı emsallerimizin önüne geçtik" - "THY'ye ilk 6 ayda 963 yeni çalışma arkadaşımız katıldı. Yıl sonuna kadar bu sayıyı 2 bin 600'ün üzerine çıkarmayı hedefliyoruz"

Yurthaber 12-08-2022 20:30

Bilanço

Bilanço Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bilanço Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.