Binali Yıldırım Haberleri Ve Son Dakika Binali Yıldırım Haberleri

Binali Yıldırım Haberleri Ve Son Dakika Binali Yıldırım Haberleri

Binali Yıldırım, 58., 59, 60. ve 61. Hükümet’lerde Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma Bakanı olarak görev yapmış olan Türk siyasetçi.

Binali Yıldırım, 58., 59, 60. ve 61. Hükümet’lerde Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma Bakanı olarak görev yapmış olan Türk siyasetçi. TBMM’nde 22. Dönem’de AKP’den İstanbul ve 23. Dönem’de AKP’den Erzincan milletvekili, 24. Dönemde de AK Parti İzmir milletvekili olarak yer almıştır. 61. Hükümette ismi değiştirilen Ulaştırma Bakanlığı yerine Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olmuştur.

Binali Yıldırım, 20 Aralık 1955 tarihinde, Refahiye, Erzincan’da dünyaya geldi. Baba adı Dursun, anne adı Bahar’dır.İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşa ve Deniz Bilimleri Fakültesi’nden mezun oldu ve aynı bölümde yüksek lisans yaptı.

1978-1993 yılları arasında Türkiye Gemi Sanayi Genel Müdürlüğü ve Camialtı Tersanesi’nde çeşitli kademelerde yöneticilik yaptı.

1990-1991 yılları arasında İsveç’te bulunan Uluslararası Denizcilik Örgütü’ne (IMO) ait Dünya Denizcilik Üniversitesinde (WMU) Denizde Can ve Mal Güvenliği Yönetimi konusunda ihtisas eğitimi aldı. Bu eğitim sırasında toplam 6 ay İskandinavya ülkeleri ve Avrupa’da çeşitli ülke limanlarında Denizcilik İdaresi Uzmanları ile birlikte kontrollerde bulundu.

İTÜ Gemi İnşa ve Deniz Bilimleri Fakültesinde asistan ve araştırma görevlisi olarak çalıştı.

Binali Yıldırım 1994-2000 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Deniz Otobüsleri İşletmeleri (İDO) ‘da Genel Müdürlük görevinde bulundu. Bu görevi sırasında İstanbul’da toplu taşımacılığın denize kaydırılması yönünde önemli projelere imza attı.

Başta İstanbul-Yalova ve Bandırma hatlarının açılarak, Adnan Menderes ve Turgut Özal hızlı feribotlarının sefere konulması olmak üzere İstanbul’a kazandırılan toplam 29 iskele/terminal, 22 deniz otobüsü ve 4 feribotla İDO’yu alanında dünyanın en büyük şirketleri arasına soktu.

1999 yılında deniz toplu taşımacılığı ve turizme katkılarından dolayı uluslararası “Skal Kulübü” tarafından verilen kalite ödülüne layık görüldü.

Binali Yıldırım, 58. Hükümet (Gül Hükümeti), 59. ve 60. Hükümetler (I. Ve II. Erdoğan Hükümetleri) dönemlerinde Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma Bakanlığı ve TBMM 22. Dönem AKP İstanbul ve 23. Dönem AKP Erzincan milletvekilliği görevlerinde bulundu.

Bakanlığı sırasında gerçekleşen 22 Temmuz 2004 tarihli Pamukova Tren Kazası’nda 41 yolcunun vefat etmesi ve 80 yolcunun yaralanmasına ve de olay sonucunda oluşan kamuoyunun yoğun baskısına rağmen kazada sorumluluk kabul etmedi ve de istifasını vermedi. Binali Yıldırım ayrıca Youtube’un kapanmasına yönelik yoğun eylemleri ile uluslararası kamuoyunda sansürü teşvik eden bir figür olarak dikkat çekti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 6 Temmuz 2011’de açıkladığı “Ustalık Kabinesi” olan 61. hükümette Binali Yıldırım, Türkiye’nin 71. Ulaştırma Bakanı olarak görev aldı. Bu göreve 4. kez getirilen ilk bakan oldu.

2007’den bu yana İsveç’te bulunan Dünya Denizcilik Üniversitesi Yönetim Kurulu Üyesi olan Binali Yıldırım’a verilen fahri doktora unvanları şunlardır: 20 Temmuz 2006 Girne Amerikan Üniversitesi, 19 Haziran 2009 Samsun 19 Mayıs Üniversitesi, 7 Mayıs 2010 Cumhuriyet Üniversitesi, 29 Eylül 2010 Yozgat Bozok Üniversitesi, 28 Şubat 2011 Anadolu Üniversitesi. 12 Eylül 2011 Erzincan Üniversitesi, 20 Eylül 2011 Kırklareli Üniversitesi, 23 Aralık 2011 Almanya Berlin Teknik Üniversitesi, 6 Haziran 2012 Pamukkale Üniversitesi, 2 Aralık 2012 tarihinde Dünya Denizcilik Üniversitesi, 22 Mart 2013 Tarihinde Okan Üniversitesi’nden Fahri Doktora aldı

Evli ve üç çocuk babası olan Yıldırım, İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

Binali Yıldırım’ın oğlu Erkan ve kızı Büşra’nın “Derin Denizcilik Gemi Taşımacılık Sanayi ve limited şirketi” adında firmaları vardır.

Binali Yıldırım Haberleri

Murat Kurum, Binali Yıldırım ile yaşadıklarını bizzat anlattı! Erdoğan'ın da katıldığı törendeki görüntüler gündem olmuştu

Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde İBB adayı Murat Kurum ile eski TBMM Başkanı ve AK Parti'nin bir önceki İBB adayı Binali Yıldırım arasındaki diyaloğun görüntüleri gündem oldu. Görüntülerde Kurum'un, Yıldırım'ın kulağına bir şeyler söylediği ve yer gösterdiği görülüyordu. Çeşitli iddiaları da beraberinde getiren görüntülere bizzat Kurum açıklık getirdi.

Haber 27-02-2024 10:59

Binali Yıldırım'a benzerliğiyle gündem olmuştu! 68 yaşında hayali gerçek oldu

İzmir’de matbaacılık yapan Zekeriya Öztekin, eski Başbakan Binali Yıldırım’a benzerliğiyle gündem olmuştu. 68 yaşındaki Öztekin, bu kez de üniversite okuma aşkıyla gündeme geldi. Yıllarca üniversiteli olma hayali kuran Öztekin, bu yıl girdiği üniversite sınavında Bartın Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü’nü kazandı. Öztekin, “Geçen yıl üniversite sınavına girdim, başarılı olamayınca daha da hırslandım. Bu yıl tekrar sınava girdim ve kazandım” dedi.

Haber 25-08-2023 11:01

Binlerce emekliyi ilgilendiriyor! Erdoğan'ın emekli maaşı zammı açıklaması sonrası yeni gelişme: Binali Yıldırım 'Ciddi bir iyileştirme olacak' deyip tarih verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli maaşı zammıyla ilgili "Emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak bir şey değil" demişti. Erdoğan'ın yeni düzenlemenin sinyalini vermesi sonrasında gözler gelecek açıklamalara çevrildi. AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, binlerce kişinin merakla beklediği düzenlemeyle ilgili tarih verdi.

Finans 22-08-2023 23:22

Son dakika | 'Kalp krizi' iddiaları üzerine Bakan Koca açıkladı! Binali Yıldırım'ın sağlık durumu nasıl? En son dün itibarıyla tamamlandı

Son dakika haberi: AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın kalp krizi geçirdiği iddiaları sosyal medyada gündem oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan açıklama geldi. Koca, "Kendisinin rutin sağlık kontrolleri en son dün itibariyle tamamlanmıştır. Sayın Yıldırım'ın önemli bir sağlık sorunu bulunmamaktadır" dedi.

Haber 09-07-2023 13:23

Binali Yıldırım'ın ailesiyle birlikte yaptırdığı cami açıldı! Törene CHP'li Sarıgül de katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve ailesi tarafından Erzincan'ın Refahiye ilçesinde yaptırılan Yıldırım Ailesi Cami ve Külliyesi'nin açılışı gerçekleştirildi. İlçeye bağlı Binali Yıldırım Mahallesi'nde 13 bin 558 metrekare alan üzerinde yapılan ve avlusuyla birlikte 2 bin 800 kişilik cami, 4-6 yaş kuran kursu, millet bahçesi ve yönetim binası ile yaklaşık 300 günde tamamlandı. Açılışa Erzincan CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül de katıldı.

Haber 01-07-2023 18:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimi kazandı! Yıldırım'ın paylaşımı gündem oldu

Türkiye, Cumhurbaşkanı seçimleri için ikinci kez sandık başına gitti. Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarıştığı ikinci turda oy sayımı sonlandı. Resmi olmayan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan, yeniden cumhurbaşkanı seçildi. AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın seçim sonrası yaptığı paylaşım gündem oldu.

Haber 28-05-2023 21:27

Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'a sorusu kahkahalara neden oldu! 'Ne oldu hanım karar veremedin mi?'

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ile Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turda oyunu Tuzla'da Emlak Konut Cemil Meriç İlkokul ve Ortaokulu'nda kullandı. Binali Yıldırım oyunu kullandıktan sonra 30 saniye kabinden geç çıkan eşi Semiha Yıldırım'a "Ne oldu hanım karar veremedin mi?" diye sorması sınıfta kahkahaya neden oldu.

Haber 28-05-2023 13:28

AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım: İki gün içinde siyaset çok daha hareketlenecek

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Yıldırım, Özdağ'ın ikinci turda Kılıçdaroğlu'nu desteklemesi ilişkin olarak, "Zafer Partisi, HDP gibi sonradan sisteme dahil olan bir parti olarak burada ikinci tur seçimi öncesi yer almış oluyor. İttifak ortaklarından HDP, bu maddelerin hiçbirine imza atmaz. İki gün içinde siyaset çok daha hareketlenecek. Zafer Partisinin desteği katiyen katkı sağlamaz." dedi.

Haber 25-05-2023 00:53

Oğan'ın 'Erdoğan' sözlerine AK Parti'den ilk açıklama: İlkeli bir tavırla alınan bu kararın...

14 Mayıs seçimlerinin ardından gözlerin çevrildiği karar akşam saatlerinde tüm Türkiye'ye duyuruldu. Cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci tura kalamayan Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın destekleme kararı aldı. Ses getiren kararın ardından AK Parti'den açıklama geldi. İşte detaylar...

Haber 22-05-2023 19:11

Binali Yıldırım'dan çok konuşulacak Sinan Oğan sözleri: Çok havaya girmemesi gerekir

14 Mayıs seçimlerinden sonra tüm gözler ilk turda yüzde 5,17 oy alan ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'ın ikinci turda kimi destekleyeceğine çevrildi. Seçimden sonra hem Millet İttifakı hem de Cumhur İttifakı, Oğan'la iletişime geçmişti. Oğan'ın kritik kararını açıklamasına günler kala AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Sinan Oğan'la ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haber 18-05-2023 23:10

Binali Yıldırım'dan Muharrem İnce hakkındaki iddialara tepki! 'Siyaset bel altından yapılmamalı'

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı adayı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce hakkındaki kaset iddialarıyla ilgili olarak ''Siyaset bel altından yapılmamalı, siyasetin de bir ahlakı olması gerektiğini herkes bilmelidir'' dedi.

Haber 11-05-2023 11:33

AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım'dan 'The Economist' tepkisi: Onlara göre 14 Mayıs köprüden önce son çıkış

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, katıldığı bir televizyon programında 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, The Economist dergisinin kapağına tepki göstererek, "Batı'nın yıllardır bu topraklarda yapmak istediği operasyonlara engel olan bir lider var: Recep Tayyip Erdoğan. Onlara göre 14 Mayıs köprüden önce son çıkış. Batı bizim iç işlerimize neden karışıyor? Erdoğan'ın arkasında dağlar gibi bir millet var." dedi.

Haber 06-05-2023 21:31

Son dakika! Binali Yıldırım'dan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'la ilgili açıklama: Kurumu daha fazla yıpratmadan kenara çekilmesi...

Son dakika: AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, katıldığı bir canlı yayında, Kızılay Başkanı Kerem Kınık'la ilgili açıklamalar yaptı. Deprem zamanında Kızılay'ın çadır satmasını eleştiren Yıldırım, "Akıl sahibi bir insanın kabul edeceği bir şey değil, elindeki çadırları parayla başkasına vermek. Benim kanaatim, kurumu daha fazla yıpratmadan kenara çekilmesi uygun olur" ifadelerini kullandı. Ersoy ise "İlk defa Cumhur İttifakı'ndan bu kadar net bir açıklama geldi" dedi.

Haber 05-05-2023 12:28

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım: Bu seçim başka seçimlere benzemiyor

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, 14 Mayıs'taki seçimlerin diğerlerine benzemediğini belirterek, "Bu seçimde ilk defa PKK, PYD, YPG bölücü terör örgütleri ile FETÖ meşrulaştırılıyor, sandığa getiriliyor." dedi.

Haber 01-05-2023 21:00

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'dan canlı yayında dikkat çeken ifadeler! 'Biz kimseden emir almayız'

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimini değerlendiren Binali Yıldırım, canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullandı. Yıldırım, "Bizden eski zamanlardaki gibi 'edilgen olun' diyorlar. 'Biz kararları verelim siz de evet' deyin diyorlar. Recep Tayyip Erdoğan bunu yapmaz. Biz kimseden emir almayız" diye konuştu.

Haber 30-04-2023 21:55

Gündeme damga vuran sözlerini Benim konuşmama çok alınmışlar deyip yineledi! Binali Yıldırım'dan oy çağrısı: Her zaman destek verdiniz ama bu sefer...

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, gündeme damgasını vuran “Bu seçim işgalcilerle, İstiklal Harbi verenlerin arasında yapılan seçimdir” sözleriyle ilgili yeni açıklama yaptı. Yıldırım ayrıca Sivaslı vatandaşlara seslenirken "Her zaman destek verdiniz ama" deyip çağrıda bulundu.

Haber 30-04-2023 15:02

'Çok şaşırdım' diyerek açıkladı, Binali Yıldırım'a yüklendi! Akşener'den gündem olan 'işgalciler' sözlerine tepki: Başka partiye oy vereni...

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın 14 Mayıs seçimleriyle ilgili çıkışı gündem yarattı, açıklamalar peş peşe geliyor. Yıldırım, “Bu seçim işgalcilerle, İstiklal Harbi verenlerin arasında yapılan seçimdir” sözlerine tepki gösteren İYİ Parti lideri Akşener'e yanıt verirken "Neye alındığını anlayamadım. Bu sözü söylememdeki ana sebep çok açık ve net" dedi. Bugünkü mitinginde "İki şeye çok şaşırdım" diyen Akşener, Yıldırım'ın sözlerine sert çıktı.

Haber 28-04-2023 15:47

Meral Akşener'den Binali Yıldırım'a tepki! 'Yahu alt tarafı seçime gidiyoruz'

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın "Bu seçim işgalcilerle istiklal harbi verenler arasında yapılan bir seçim" sözlerine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tepki gösterdi. Akşener, "Milletin birliğinden yana olan herkes bu ülkenin birinci sınıf, has evladıdır. Yahu alt tarafı seçime gidiyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 27-04-2023 20:26

Merak ediliyordu! Binali Yıldırım son dakika başvurusunu yaptı

AK Parti’den milletvekili aday adayı olmak isteyenler için başvurular sona ererken, AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, dosyasını son dakika teslim etti ve yeniden İzmir’den aday adayı oldu.

Haber 22-03-2023 23:38

Son dakika: Binali Yıldırım'ın acı günü! Annesi Fahriye Yıldırım hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Eski başbakanlardan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım’ın annesi Fahriye Yıldırım vefat etti. Siyasilerden Yıldırım'ın annesi için taziye mesajları geldi.

Haber 15-03-2023 12:18

Binali Yıldırım’ın annesi Fahriye Yıldırım neden öldü? Fahriye Yıldırım kimdir, kaç yaşındaydı? Binali Yıldırım'ın acı kaybı!

Binali Yıldırım’ın annesi Fahriye Yıldırım hayatını kaybetti. Yıldırım'ın cenazesi İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde bulunan Günyamaç Alp Kaya Camii'nden ikindi namazını müteakip kaldırılacak. Basında yer alan haberler sonrası birçok kişi onuya ilişkin araştırma yapıyor. Peki, Binali Yıldırım’ın annesi Fahriye Yıldırım neden öldü? Fahriye Yıldırım kimdir, kaç yaşındaydı?

Haber 15-03-2023 10:48

Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım'ın fotoğrafı gündem yaratmıştı! AK Partili Mehmet Metiner'den dikkat çeken yorum

Eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım'ın Erzurum ziyaretinde bir mağazada çekilen ve tartışma yaratan fotoğrafıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Söz konusu kareyi eleştiren Metiner, "Bu tür davranışlar devletin saygınlığına zarar verir" dedi.

Haber 20-01-2023 15:10

Binali Yıldırım’ın acı günü! Eniştesi vefat etti

AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın eniştesi Mustafa Vural hayatını kaybetti.

Haber 14-01-2023 12:19

SON DAKİKA | Azerbaycan'da trafik kazası geçirmişti! Binali Yıldırım hastaneden taburcu oldu, işte ilk açıklama...

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Azerbaycan ziyaretinde trafik kazası geçiren ve yaralanan Binali Yıldırım, İstanbul'da hastanedeki tedavisinin ardından taburcu oldu. Kameralar karşısına geçen Yıldırım açıklamalarda bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 27-10-2022 12:02

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Binali Yıldırım ve yaralı madencilere ziyaret

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde tedavisi devam eden maden işçilerini, yakınlarını ve geçirdiği kaza sonucunda hastaneye getirilen AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ı ziyaret etti.

Haber 26-10-2022 23:34

İBB Başkanı İmamoğlu Binali Yıldırım'a 'geçmiş olsun' ziyareti

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Azerbaycan'da trafik kazası geçiren AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Haber 26-10-2022 11:56

Bakan Koca'dan Binali Yıldırım'ın sağlık durumuyla ilgili son dakika açıklaması! Kırık sebebiyle...

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Azerbaycan'da trafik kazası geçiren Binali Yıldırım'ın sağlık durumuna ilişkin, Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Yıldırım'ın durumunun iyi olduğunu belirten Bakan Koca, kırık sebebiyle bugün yapılan operasyonun başarıyla tamamlandığını duyurdu. İşte son dakika Binali Yıldırım haberinin detayları...

Haber 25-10-2022 21:10

Binali Yıldırım'ın trafik kazası hakkında dikkat çeken detaylar! 'Takla attıktan sonra...'

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'nde Binali Yıldırım ve AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım'ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası yaralıların sağlık durumları ile ilgili açıklama yapan Ömer Çelik'in, trafik kazası ile ilgili açıkladığı detaylar ise dikkat çekti. Çelik, "Arabanın takla attığı ve daha sonra kayalara çarptığı çok ciddi bir kazaydı. Sayın başbakanımızın tabi ki sıkıntıları var ama fiziken giderek daha iyi bir şekilde" dedi. İşte o açıklamalar...

Haber 24-10-2022 17:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan rica etti, Binali Yıldırım'ın ameliyatını Prof. Dr. Ömer Özkan yaptı! Kafasında doku kaybı vardı...

Azerbaycan'da geçirdiği trafik kazası sonrası Türkiye'ye getirilen AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ameliyat oldu. Kafasında doku kaybı olduğu tespit edilmesinin ardından söz konusu ameliyatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ricasıyla İstanbul'a gelen Prof. Dr. Ömer Özkan yaptı. Prof. Dr. Özkan Türkiye'de ilk tüm yüz naklini gerçekleştiren doktor olarak biliniyor.

Haber 24-10-2022 10:01

Bakan Koca son durumu paylaştı! Binali Yıldırım'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, trafik kazası geçiren Binali Yıldırım ve AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Sosyal medyadan paylaşımda bulunan Bakan Koca, "Binali Yıldırım, bugün Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'ne geldi. Saçlı derideki doku kaybı sebebiyle doku nakli ameliyatı başarılı şekilde yapıldı. Süreçte yanındaydım" ifadelerini kullandı. Bakan Koca ayrıca, Şamil Ayrım'ın, vücudundaki kırıklar nedeniyle tedavi altında olduğunu ifade etti.

Haber 22-10-2022 00:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kaza geçiren Binali Yıldırım'a hastanede ziyaret

Son başbakan ve AK Parti Başkan Vekili Binali Yıldırım dün akşam saatlerinde Azerbaycan'da trafik kazası geçirmişti. Yıldırım, koruması ve yanlarında bulunan İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım kazada yaralanmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da programının ardından akşam saatlerinde Binali Yıldırım'ı ve diğer yaralıları hastanede ziyaret etti.

Haber 21-10-2022 21:40

Azerbaycan'da trafik kazası geçirmişti! AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Binali Yıldırım'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Azerbaycan'da trafik kazası geçiren Binali Yıldırım'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Sosyal medyadan açıklama yapan Çelik, Binali Yıldırım'ın sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti. Kaza sonrası Binali Yıldırım'dan hastane odasındaki fotoğrafı paylaşılırken, Yıldırım'ın ambulans uçakla İstanbul’a getirildiği öğrenildi. Çelik, daha sonra basın toplantısıyla Yıldırım'ın sağlık durumuyla ilgili son gelişmeleri aktardı, hayati tehlikesi olmadığını söyledi.

Haber 21-10-2022 11:23

Son Başbakan Binali Yıldırım trafik kazası geçirdi! Türkiye'den ambulans uçak hareket etti... AK Parti'den Binali Yıldırım için son dakika açıklaması

Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Azerbaycan'a giden son başbakan Binali Yıldırım trafik kazası geçirdi! Bakü'de hastaneye kaldırılan Binali Yıldırım'ın sağlık durumu hakkında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan açıklama gelmişti. AK Partili isimler de Yıldırım için 'Geçmiş olsun' mesajı yayınladı. Son olarak AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Binali Yıldırım için Türkiye'den ambulans uçağın hareket ettiğini açıkladı. İşte kazayla ilgili tüm detaylar...

Haber 20-10-2022 23:51

Binali Yıldırım'ın sağlık durumu nasıl? Kaza nerede oldu? Binali Yıldırım kimdir, kaç yaşında?

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım kaza geçirdi. Bunun ardından Binali Yıldırım'ın sağlık durumuyla beraber kazanın detayları da araştırılmaya başlandı. Peki Binali Yıldırım'ın sağlık durumu nasıl? Kaza nerede oldu? Binali Yıldırım kimdir, kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Haber 20-10-2022 20:34

Türk Dünyası sempozyumu sona erdi

Türk Devletleri Teşkilatı, Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım ve Kültür ve Turizm Bakanlığının destekleriyle, Erzincan Valiliği ve Erzincan Belediyesi işbirliğinde düzenlenen Uluslararası Türk Dünyası Sempozyumu Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti.

Haber 13-10-2022 16:13

AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, Erzincan'da gençlerle buluştu:

"Ortak refahın, güvenliğin, barışın ve kardeşliğin daha da fazla geliştirilmesi için Türkiye başta olmak üzere bütün Türk devletleri ve bölge ülkeleri birlikte çalışma kararlılığındayız" - "Bizim kültür olarak dünya anlayışı bakımından sömürgeci bir anlayışımız yok. Bizim tarihimizde sömürge yok. Bizim anlayışımızda Türk Devletleri Teşkilatının ve Türk Dünyası'nın geleceğinde mutluluk, refah, güvenlik ve kardeşlik vardır"

Yurthaber 10-10-2022 23:35

AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, Erzincan'da gençlik festivaline katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, Erzincan'da gençlik festivaline katıldı

Yurthaber 09-10-2022 19:24

AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, Erzincan'da cemevinin açılış töreninde konuştu:

"Adım adım cemevleri ve Alevi vatandaşlarımızın beklentileri konusunda, her geçen zaman içinde daha çok açılımlar yapılıyor, ihtiyaçlar gideriliyor. Alınan kararlar doğrultusunda, cemevlerinin bütün elektrik, su, diğer ısınma masraflarını da devlet karşılayacak. Dolayısıyla sizin de üzerinizden bu yükü kaldırmış olacağız" - "Eğer arzu edilirse cemevlerinde burada devlet kadrolu dedelere de yer ve imkan verecek, tamamen isteğe bağlı bir şey. Bunların da kadrosunu temin etmiş olacak"

Yurthaber 09-10-2022 18:46

Binali Yıldırım'ın sağlık durumu nasıl? Covid-19 testi pozitif çıktı! İşte Binali Yıldırım'ın son sağlık durumu...

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın sağlık durumu koronavirüse yakalandığının açıklanmasının ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Düzce programı sırasında gelişen semptomların ardından koronavirüs testi yaptıran Yıldırım'ın test sonucunun pozitif çıktığı ifade edildi. Peki Binali Yıldırım'ın sağlık durumu nasıl? İşte Binali Yıldırım'ın sağlık durumu ile ilgili detaylar...

Haber 05-10-2022 07:26

Haberi sosyal medya hesabından duyurdu: AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım koronavirüse yakalandı

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım Kovid-19'a yakalandığını açıkladı. Haberi sosyal medya hesabından duyuran Binali Yıldırım, "Durumum iyi çok şükür. Doktorlarımızın tavsiyeleriyle tedavime evde devam ederek, bu süreci atlatacağım inşallah. Dua bekler, dua ederiz." ifadelerini kullandı.

Haber 04-10-2022 19:44

AK Parti'nin ağır topları vedaya hazırlanıyor! Erdoğan daha önce sinyali vermişti, son başbakan Binali Yıldırım...

Türkiye'deki siyasi partiler iyiden iyiye seçim iklimine girdi. Anketlerin sonuçları çok tartışılırken hem Cumhur ittifakı hem de Millet ittifakı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 seçimlerinin çok önemli olduğunu vurgulayarak 'Aksama olan yerler değişecek. Güçlü bir kadro kuracağız' ifadelerini kullanmıştı. Son başbakan Binali Yıldırım vedaya hazırlanıyor.

Haber 30-09-2022 12:43

AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, Karaburun'da ziyaretlerde bulundu

AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, Karaburun'da ziyaretlerde bulundu

Yurthaber 24-09-2022 20:08

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Konya'da konuştu:

"44 yağ oranındaki ayçiçeğinin 12 liradan alımı devam edecek. Bunların yanı sıra ödemeler de 90 günmüş, bunu da yarıya indirdik. 45 günde ödemeyi gerçekleştirecekler, hayırlı uğurlu olsun"

Yurthaber 16-09-2022 17:01

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Konya'da anaokulu açılışında konuştu:

"Bazıları toplanıyor, dağılıyor, masalar kuruluyor ve masalar dağılıyor ama biz her gün yeni bir projeyi, hizmeti milletimizle paylaşmanın gururunu yaşıyoruz" - "İkinci yüzyıla başlıyoruz. 2023, ikinci yüzyılımız ve bu yıldan itibaren ikinci yüzyıl Türklerin yüzyılı olacak. Bunu bilmenizi istiyorum. Bunun bütün işaretlerini görüyoruz"

Yurthaber 16-09-2022 14:16

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım'dan Yunanistan'a sert sözler! 'İyice şımarıklığı arttı'

Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerginlik devam ederken bir açıklama da AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım'dan geldi. Yunanistan'ın tutumuyla ilgili konuşan Binali Yıldırım, "Son zamanlarda iyice şımarıklığı arttı. Özellikle seçim zamanında oradaki yöneticilerin ayarları bozuluyor" ifadelerini kullandı.

Haber 14-09-2022 19:29

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Sinop'ta konuştu:

"Geçen 20 yıl içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizi nereden nereye getirdiğimizi dost düşman herkes görüyor, takdir ediyor"

Yurthaber 14-09-2022 13:59

AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, İzmir İktisat Kongresi binasının inşaatını inceledi:

"Biz iki bina şeklinde olan bu bölgeyi, aslına uygun olarak önümüzdeki 17 Şubat'a kadar en güzel şekilde yapacağız, hazırlayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın da iştirakiyle 100. yılında İktisat Kongresi'ni burada toplayacağız" - " (9 Eylül) Bazıları bu zaferi küçümsemeye, önemsizleştirmeye çalışsa da 'barış günü' gibi tanımlamalar getirmeye çalışsa da İzmir'in kurtuluşu ülkemiz adına semboldür. Anadolu topraklarının Yunan palikaryasından ve İtilaf kuvvetlerinden tamamen temizlenmesi anlamına geliyor"

Haber 09-09-2022 14:27

Binali Yıldırım'dan Avrupalılara çağrı: Gelin, kışı Türkiye'de geçirelim

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası patlak veren enerji krizi nedeniyle Avrupalıların kışı Türkiye'de geçireceği yönündeki haberler gündem olmuştu. Avrupalıları Türkiye'ye davet eden AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım "Buraya gelsinler, hem insanımız hem iklimimiz sıcak, Antalya onları bekliyor. Gönlümüz de geniş, herkese yer var. Kışı Türkiye'de geçirelim" dedi.

Haber 08-09-2022 14:41

AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, Kirvem AK Parti programında konuştu:

"2023 Cumhuriyetimizin 100. yılı, 100 yılı geride bıraktık. Bu pırıl pırıl evlatlarımız Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı, ikinci yüzyılın büyükleri olacak, gençleri olacak ve ülkemize büyük hizmetler yapacak"

Yurthaber 04-09-2022 20:23