Binici Haberleri

CHP'den 'Hatay' çıkarması: 'Ölü seçmen' iddiası! Olağanüstü şekilde iptalini istiyoruz

Hatay'daki sandık sonuçlarında kazanan az farkla AK Parti oldu fakat CHP'nin itiraz süreci devam ediyor. Genel Başkan Özgür Özel öncülüğünde partiden bir heyet bugün YSK önünde toplanarak açıklama yaptı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi Binici "Ölü seçmenlerin nasıl oy kullandığını tespitini talep ediyoruz" dedi, Hatay'da "olağanüstü şekilde seçimin iptalini" istediklerini belirtti.

Haber 2024-04-07 16:57:03

Evliliği kısa sürmüştü! Burcu Binici'den yıllar sonra itiraf

Tankurt Manas ile evliliği yalnızca yedi ay süren Burcu Binici, Ceyda Düvenci'nin sunduğu Bambaşka Sohbetler programına konuk oldu. Burcu Binici programda ilginç bir itirafta bulundu.

Magazin 2023-10-15 13:35:03

Burcu Binici bornozuyla poz verdi! Ünlü oyuncuya beğeni yağdı 'Bu güzellik halis mi?'

Bir süredir sosyal medyanın gündeminde olan Burcu Binici, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz günlerde de bir işbirliği için Marilyn Monroe'ya benzetilen Binici bu defa, bornozuyla poz verdi. Ünlü oyuncunun paylaşımına adeta beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 2023-05-26 00:25:08

Burcu Binici jartiyeriyle poz verdi sosyal medyayı salladı! Yerli Marilyn Monroe

Geçtiğimiz yıl rapçi Tankurt Manas ile olan evliliğiyle gündemde olan Burcu Binici, cesur paylaşımlarına devam ediyor. En son elbisesinin altına giydiği jartiyerle poz veren Binici'ye Marilyn Monroe yorumları yapıldı.

Magazin 2023-05-22 00:09:05

İhanete uğradığı iddia ediliyordu! Burcu Binici ve Tankurt Tan Manas boşandı

Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları arasında yer alan Burcu Binici eylül ayında rapçi Tankurt Tan Manas ile evlendi. Adı ihanet iddialarına karışan Manas’ın avukatı "İhanet iddiaları gerçeği yansıtmıyor. " demişti. Ünlü çiftten üzen haber geldi.

Magazin 24-03-23 13:31

'Felaket yaşanır' diyerek uyardı, seferberlik çağrısı yaptı: İstanbul'u kuzeye taşımalıyız

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 45 bine yakın insanın hayatını kaybettiği depremler sonrası gözlerin çevrildiği beklenen Marmara depremi için yeni bir açıklama geldi. Deprem bölgesinde incelemeler yapan ODTÜ'lü akademisyenler arasında yer alan Profesör Doktor Barış Binici, olası bir depremde sıkışık yapılaşma nedeniyle felaketin boyutunun beklenenden yüksek olabileceğini belirtirken; seferberlik çağrısı yaptı. Binici, İstanbul'u "kuzeye taşıma" önerisinde bulundu.

Haber 27-02-23 10:03

Eylül ayında evlenmişlerdi! Tankurt Manas ve Burcu Binici boşanıyor

Eylül ayında nikah masasına oturan Burcu Binici ve Tankurt Manas çifti boşanma kararı aldı. Eşini aldattığı ileri sürülen Manas'ın avukatı yaptığı açıklama "İhanet iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Ayrı yaşayan çift, evlilik birliğini sürdüremeyecekleri için hukuki süreç başlatıldı" dedi.

Magazin 23-12-22 11:25

Evi boyatırken kavga etmişlerdi! Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Meltem'i bir aylık eşiyle barıştı

Bir ay önce evlenen Burcu Binici ile rapçi Tankurt Manas taşınma sürecinde tartışıp ayrılık kararı almıştı. Evliliklerinde krizi çözen çift barıştı. Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Meltem'i sosyal medyadan eşiyle pozunu da paylaştı.

Magazin 27-09-22 07:04

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Meltem'i hakkında bomba iddia! Burcu Binici boşanıyor mu?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin Meltem'i Burcu Binici 1 ay önce evlenmişti. Tankut Manas ile evlenen Burcu Binici'nin boşanma kararı aldığı iddia edildi. Taze evliler birbirlerini sosyal medyadan sildi. Binici iddialar üzerine 2. Sayfa'ya açıklama yaptı.

Magazin 22-09-22 14:25

Ben Bu Cihana Sığmazam’ın Meltem’i Burcu Binici eşini tek kalemde sildi! Evleneli bir ay olmamıştı

Oyuncu Burcu Binici, sevgilisi Tankurt Manas ile eylül başında nikah masasına oturmuştu. Güzel haberi Instagram hesabından duyuran oyuncu paylaşımının altına 'Sıfır şaka' notunu düşmüştü. Çiçeği burnunda çift birbirlerini takipten çıkıp tüm fotoğraflarını sildi.

Magazin 21-09-22 07:53

CSO Ada Ankara yeni sezona dopdolu bir programla giriyor

CSO Ada Ankara Sanat Yönetmeni Ozan Binici: - "2022-2023 kültür-sanat sezonunun sonbahar periyodunun açılış konseri 17 Eylül'de yapılacak. Ünlü Alman soprano Mojca Erdmann, piyanist Riccardo Bovino ile bir resital gerçekleştirecek" - "Dolu dolu, her sanat kolunu kucaklayan, her müzik türüne yer veren bir program hazırladık. Tüm sanatseverleri heyecan ve sabırsızlıkla CSO Ada Ankara'ya bekliyoruz"

Yurthaber 02-09-22 14:03

Burcu Binici ile Tankurt Manas evlendi! 'Sıfır şaka' notuyla duyurdu

Ünlü oyuncu Burcu Binici (36) ile müzisyen Tankurt Manas (30) dünyaevine girdi. Binici, sürpriz nikâhı sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 01-09-22 22:13

Kalp, böbrek ve gut hastalarına bayramda beslenmelerine dikkat etmeleri uyarısı

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Erzurum Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Doğan Nasır Binici: - "Yüksek şerbetli tatlılar, şeker ve çikolata kan şekerini en çok arttıran besinlerden olup diyabeti olan hastalar bunların yerine sütlü tatlılar ve yaz meyvelerini kararında tüketmeliler" - "Tuzlu tüketime bağlı hipertansiyon krizleri ve hipertansiyona bağlı kalp yetersizliği olan hastaların da acil servislere ve bayram ertesi polikliniklere yoğun başvuruları oluyor"

Yurthaber 09-07-22 11:29

Merdiven altı çikolata, şekerleme ile tatlı ürünleri hastalıklara davetiye çıkarıyor

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Erzurum Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Doğan Nasır Binici: - "Bayram için şeker, çikolata ve tatlı alışverişi yapacakların kalitesiz ürünler yerine Türk Gıda Kodeksi ve standartlarına uygun, sağlıklı güvenilir ürünleri tüketmesini tavsiye ediyoruz"

Yurthaber 08-07-22 12:22

Meksika’daki rodeoda boğanın saldırdığı binici hayatını kaybetti

Meksika'da yapılan rodeoda boğanın tekme darbelerine maruz kalan binici hayatını kaybetti.

Haber 28-06-22 12:55

Midesinden 233 parça yabancı cisim çıkarılan hasta sağlığına kavuştu

Van'da psikolojik sorunları bulunduğu öğrenilen 35 yaşındaki hastanın midesinde 1 liralık 83 metal paranın yanı sıra pil, cam parçaları, taş, vida gibi 233 parça çıkarıldı - Dursun Odabaş Tıp Merkezi Genel Cerrahi Doktoru Serhat Binici: - "Midesini tamamen temizledik. Erişkin yaşlarda gördüğümüz bir durum değil, daha çok çocukluk çağında ve bilinçsizce yutulan yabancı cisimler oluyor"

Yurthaber 15-06-22 11:14

Binici ne demek? Binici kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Hayatımızın her aşaması kelimelerden oluşur. Bu noktada sık kullanılan kelimeler kadar nadir duyulan kelimelere de rastlanabilir. Bu fark göze çarpsa da tüm kelimeleri birleştiren bir ortak nokta bulunur. Bu ortak nokta da anlamlarının merak edilmesidir. Binici kelimesi de anlamı merak edilen kelimelerden biridir. Türkçenin zenginliğini ortaya koyan kelime deryasının bir parçası olan Binici kelimesi TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 21:42

Kırklareli'nde Uluslararası Atlı Dayanıklılık Yarışmaları yapıldı

Yarışmalara Türkiye, Yunanistan, Bulgaristan, İrlanda ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden 70 binici katıldı

Yurthaber 08-05-22 13:58

Burcu Binici’den samimi itiraf!

Burcu Binici önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Sağlık kontrolü için hastaneye gittiğini belirten ünlü oyuncu, “Yargı dizisinde oynamayı çok isterdim” dedi.

Magazin 02-05-22 15:51

Deniz sezonunu erken açtı! Burcu Binici bikinisi ile plajda tozu dumana kattı!

Oyuncu Burcu Binici deniz sezonunu erken açtı. Plajda puantiyeli bikinisi ile verdiği pozları sosyal medya hesabından paylaşan Burcu Binici çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Magazin 21-03-22 18:53

Şehit polislerin kanı yerde kalmadı! Saldırgan ölü ele geçirildi

Şanlıurfa'da Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici ile polis memuru Cemal Bozkurt’u şehit eden Mehmet Aslan, ölü ele geçirildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı" ifadesine yer verdi. Arslan'ın yerinin babasını arayıp yardım istemesi sonrasında telefon sinyalinden tespit edildiği ortaya çıktı.

Haber 10-03-22 16:32

Şanlıurfa'dan acı haber! 2 polis şehit oldu

Şanlıurfa'da 'dur' ihtarına uymayarak kaçan otomobildeki şüpheli, yaşanan takip sırasında polis ekibine ateş açtı. Saldırıda ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan polis memuru Cemal Bozkurt ve komiser yardımcısı Abdullah Yasir Binici, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Haber 09-03-22 19:37

Ünlü oyuncu Burcu Binici, milli basketbolcu Muhammed Mustafa Baygül ile dudak dudağa görüntülendi

Uzun süredir ekrandan uzak olan Burcu Binici, önceki gün milli basketbolcu sevgilisi Muhammed Mustafa Baygül ile görüntülendi. Bebek’te yemek yiyen çift birbirini öpmeye doyamadı.

Magazin 28-12-21 15:25

Milli binici Derin Demirsoy, İspanya'daki engel atlama yarışlarında birinci oldu

Milli binici Derin Demirsoy, İspanya'daki engel atlama yarışlarında birinci oldu

Yurthaber 25-11-21 16:53

İngiliz binici ata tekme tokat saldırdı! Ülkeyi ayağa kaldıran görüntü

İngiltere'de avlanma karşıtı bir grup tarafından çekilen video sosyal medyada öfkeye neden oldu. Ata tekme atıp yumruklayan kadının görüntüleri, Hunt Saboteur Twitter sayfasında paylaşıldıktan sonra 2 milyondan fazla görüntülenme aldı. Ülkeyi ayağa kaldıran görüntüler sonrası kadın hakkında soruşturma başlatıldı.

Haber 10-11-21 08:44

Kuzey Yıldızı dizisinin Tülin'i Burcu Binici’nin üstsüz jakuzi pozu olay oldu! Dayanamadı ikincisini paylaştı

Son olarak Kuzey Yıldızı dizisinde boy gösteren Burcu Binici, şu sıralar tatil keyfi yapıyor. Sosyal medya hesabından bol bol tatil paylaşımı yapan Burcu Binici’nin üstsüz jakuzi paylaşımı olay oldu. Oyuncu, ses getiren fotoğrafından sonra jakuzi kenarından bir fotoğraf daha paylaşarak beğenenlere teşekkür etti.

Magazin 09-06-21 09:46

Sivas çatılarında 4 bin MW güneş enerji santrali potansiyeli barındırıyor

Mehmet Binici, Sivas’ta toplam 30 milyon 791 milyon metrekarelik bir çatı alanına sahip olunduğunu, bunun 4 bin MW’lık çatı üzeri güneş enerji santrali için kapasite bulunduğu anlamına geldiğini söyledi.Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ‘Teoriden Pratiğe Enerji Çalıştayı’ 5-6 Nisan tarihleri arasında çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Yurthaber 07-04-21 13:33

U19 Futbol Ligi 3.Hafta

Hes Kablo Kayserispor, U19 Futbol Ligi 3.hafta maçında deplasmanda Göztepe’ye 4-0 mağlup oldu.Stat: Balçova Belediyespor KompleksiHakemler: Ali Osman Güçcük xx, Cem Kuşcu xx, Sercan Özçevik xxGöztepe U19: Bartu Dinç xxx, Erkam Kömür xxx, Murat Altay xxx, Muharrem Uçar xxx, Alper Aşkın xxx (Dk.60 Taha Yasin Avcı x), Ege Parmaksız xxx, Mert Ali Ozbaykız xxx (Dk.68 Fırat Arslan x), Efe Binici xx (Dk.55 Metin Yıldırım x), Enes Vardar xxx, Yılmaz Basravi xxx (Dk.68 Mehmet Gündüz x), Altay Özkan xxx (Dk.60 Cemil Devrim x)Kayserispor U19: Onur Can Özdemir x, Ahmet Zekeriya Kartal x, Muhammed Eren Arıkan x (Dk.46 Barış Emirhan Doğan x), Alperen Elmas x (Dk.65 Seyitcem Gökberk Karagöz x), Göktuğ Yayla x, Kenan Benjamin Dağsoy x (Dk.46 Miraç Akdeniz x), Yiğit Yavuz Deniz x (Dk.46 Emin Can Uysal x), Okan Acar x, Yunus Emre Kılınç x, Ethem Balcı x, Hayrullah Erkip xGoller: Dk.36 Yılmaz Basravi, Dk.45+2 ve 48 Altay Özkan, Dk.53 Alperen Elmas (kendi kalesine) (Göztepe U19)Sarı Kartlar: Enes Vardar, Mehmet Gündüz, Muharrem Uçar (Göztepe U19) Ahmet Zekeriya Kartal, Hayrullah Erkip (Kayserispor U19)

Yurthaber 05-04-21 09:11

Telef olan binlerce arısını kazdığı mezara gömüp başında dua etti: 'Buraya sadece arılarımı gömmüyorum'

Adana'nın Çukurova ilçesinde geçimini arıcılık yaparak sağlayan Bekir Binici'ye (34) ait 700 kovanda bulunan binlerce bal arısı telef oldu. 280 bin TL zarar ettiğini dile getiren Binici, ölen arılarını mezar kazıp gömerek dua etti. Binici, "Bir insanın evladının öldüğünü duyduğu anki hissi yaşadım. Çok kötü bir his. İşkence yaşamış gibi hissettim kendimi" dedi.

Haber 17-03-21 09:44

Atlar çarpıştı: 1 yaralı

Sivas’ın Altınyayla ilçesinde cirit idmanı sırasında iki atın çarpışması sonucu bir kişi yaralandı, atların çarpışması anı kameraya yansıdı.Altınyayla ilçesinde Altınyayla Saf kangal Koyunu ve Derneği başkanı Kadir Yücegöğ ile binici Şahin Subaşı arazide cirit antrenmanı yaparken ilginç bir olay yaşandı.

Haber 08-03-21 14:39

Adana Valilik Kupasını Deniz Gel kazandı

Adana Atlı Spor Kulübü Derneği (ADASK) Engel Atlama Binicilik Yarışmaları kapsamındaki Adana Valilik Kupasını, “Lorina” atıyla Deniz Gel kazandı.Türkiye Binicilik Federasyonunun 2021 yılı faaliyet programında yer alan ADASK Engel Atlama Binicilik Yarışmaları Adana’da yapılıyor.Atlı Spor Kulübü Tesislerinde düzenlenen yarışmalara, 5 ilden toplam 45 binici, 52 at, 12 antrenör, 4 hakem ile 1 federasyon temsilcisi katıldı.

Yurthaber 28-02-21 12:22

Burcu Binici'den Hatice'ye 'babasız çocuk' cevabı! Herkes kendi hayatına baksın!

Oyuncu Burcu Öberk'in "Evlenmeyi düşünmüyorum ama kendime güvenirsem babasız bir çocuğu dünyaya getirebilirim" açıklamasına şarkıcı Hatice'den yanıt gelmişti. Bir diğer oyuncu Burcu Binici de tartışmaya dahil oldu.

Magazin 06-02-21 14:20

Bahçeşehir Koleji öğrencileri, Faruk Eczacıbaşı buluştu

Bahçeşehir Koleji öğrencileri ve velileri, Geleceğe Smaç Projesi kapsamında Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı ile online ortamda buluştular.Bahçeşehir Koleji Kocaeli Kampüsünde çalışmalarını sürdürdükleri Eczacıbaşı Geleceğe Smaç Projesinde, Baş Antrenör Soner Binici ve Kocaeli Koordinatörü Gökçen Binici’nin de katıldığı online seminere Bahçeşehir Koleji öğrencileri ve velileri yoğun ilgi gösterdi.

Yurthaber 28-01-21 10:05

Eğitimcilerden sokak hayvanlarına yardım eli

Muş’un Varto ilçesindeki Anadolu İmam Hatip Lisesi idarecileri, hazırladıkları ‘Sokak Hayvanlarını Unutmayalım’ ”projesi kapsamında sokak hayvanlarının yem ve su ihtiyacını karşılıyor.Varto İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Süne’nin talimatlarıyla sabahın ilk ışıklarında harekete geçen Varto Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Sedat Binici, öğretmen ve öğrenciler, sokakta yaşayan ve yiyecek bulmakta zorlanan hayvanlar için ilçe genelinde belirli noktalara yem ve su bıraktı.“Bütün hayvanlar Rabbimizin dilsiz kullarıdır”Bütün hayvanların Allah’ın dilsiz kulları olduğunu dile getiren Biyoloji Öğretmeni Feride Büyük Bayram, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün desteği ile Varto Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak kışın bu zorlu şartlarında sokak hayvanlarını unutmadık.

Yurthaber 13-01-21 09:30

Milli binici Ak Parti’de siyaset kararı aldı

Binicilik sporunda sayısız şampiyonlukları bulunan Milli binici Hasan Gökhun Çilingir Ak Parti Marmaris İlçe teşkilatına giderek üye oldu.Hafta içinde Ankara’ya giden ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Tüfekçi ile Antalya Milletvekili İbrahim Aydın’ı ziyaret eden Hasan Gökhun Çilingir, “Güçlü Türkiye hedefi için ilk adımı attım.

Yurthaber 17-11-20 11:42

Başkan Ergün Kent Konseyleri Birliğini ağırladı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türkiye Kent Konseyleri Birliği Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı.Türkiye Kent Konseyleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mürsel Sabancı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Necati Binici, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Karadağ, Murat Ergen, Sadullah Köse, Burak Taştan, Türkiye Kent Konseyleri Birliği Kurucu Üyesi Zeynep Arıkan ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Türkiye Kent Konseyleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mürsel Sabancı, “Şehzadeler Şehri Manisa’dayız.

Yurthaber 27-10-20 17:16

MHP’den Teknofest’de derece yapan öğrencilere ziyaret

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, bu yıl Gaziantep’de düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2020’de derece yapan öğrencileri ziyaret ederek hediye verdi.Bu yıl 24-27 Eylül tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenen Teknofest’te Malatya Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Ali Mirza Küçükarslan, Tahsin Yiğit, Nurefşan Binici ve İkranur Şevval Toptaş’ın HÜMA adlı projeleri, Uçan Araba Tasarım Yarışması Serbest Kategoride Türkiye ikincisi oldu.Öğrencileri ziyaret ederek projeleri hakkında bilgiler alan MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin de salamlarını getirdiklerini belirterek, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin de geleceğimiz olan gençlerimize ne kadar önem verdiğini biliyoruz.

Yurthaber 12-10-20 16:49

Otizmli çocuktan etkilenip kurduğu tesiste özel çocukları atla terapi ediyor

Sakarya'da çocuklarını binicilik sporuna götürürken tanıştığı otizmli çocuktan etkilenen iş adamı Fatih Önsoy'un 100 dönüm araziye kurduğu atlı spor köyünde ücretsiz hippoterapi gören özel çocuklar, eğitmenler eşliğinde fiziksel, psikolojik ve sosyal gelişim kaydetmenin mutluluğunu yaşıyor - Sakarya Atlı Spor Köyü kurucusu Fatih Önsoy: - "Tüm kardeşlerimizi lisanslı binici yapıp gerektiğinde uluslararası yarışmalarda desteklemeyi hedefliyoruz" - Otizm Federasyonu Başkan Yardımcısı Çağdaş Çelik: - "Bu tür projelerin sayısı artıkça hem özel gereksinimli bireyler faydalanmış olacak hem de sosyal farkındalık oluşturmuş olacağız"

Yurthaber 01-09-20 11:10

Göztepe, Efe Binici ile profesyonel sözleşme imzaladı

Göztepe, altyapı oyuncusu Efe Binici ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 15-07-20 18:20

Milli binici Ömer Karaevli'den Belçika'da birincilik

Milli binici Ömer Karaevli, Belçika'nın Opglabbeek kentinde katıldığı yarışmada birinci oldu.

Spor 09-07-20 09:40

Binici’den Avukatlık Kanunu’nda değişiklik haberleri değerlendirmesi

Lider Hukuk Bürosu Avukatlarından Zafer Binici, “Yargı Reformu çalışmaları kapsamında Adalet Bakanlığının bu yıl içinde Avukatlık Kanunu’ndaki değişikliğe ilişkin taslağı TBMM’ye sunmasının beklendiği”ne yönelik haberlere ilişkin değerlendirmede bulundu.“Yargı Reformu çalışmaları kapsamında Adalet Bakanlığının bu yıl içinde Avukatlık Kanunu’ndaki değişikliğe ilişkin taslağı TBMM’ye sunmasının beklendiği”ne yönelik haberler üzerine Lider Hukuk Bürosu Avukatlarından Zafer Binici, değerlendirmede bulundu.

Yurthaber 05-05-20 10:09

JAKEM’de 15.dönem binici temel kursu tamamlandı

Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığı’nda (JAKEM) 15.dönem binici temel kursu tamamlandı.Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığı’nda 16 kursiyerin katılımı ile 34 hafta süre ile düzenlenen 15.dönem binici temel kursu tamamlandı.

Yurthaber 28-04-20 09:35

Avukat Binici: Korona işsizliği tetikledi

Pek çok işverenin korona virus salgınını ileri sürerek işçilerin işine son verdiğini belirten Lider Hukuk Bürosu Avukatlarından Zafer Binici, “Korona virüs salgını ileri sürülerek işveren tarafından yapılan fesih neticesinde işçilerin kıdem tazminatı hakkı mevcuttur” dedi.Lider Hukuk Bürosu Avukatlarından Zafer Binici, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınının işsizliği tetiklediğine dikkat çekti, pek çok işverenin bu salgını ileri sürerek işçilerin işine son verdiğini söyledi.

Yurthaber 05-04-20 10:56

Yeni bir aşk mı? Lider Şahin, Burcu Binici ile yakalandı

Manken Didem Soydan'dan ayrılan Lider Şahin, önceki gece Emirgan'da oyuncu Burcu Binici ile görüntülendi.

Magazin 06-03-20 11:20

İyilik için koştu, öğrencilere örnek oldu

Köyceğiz Şehit Ömer Halisdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla Van’dan İzmir’e bin 830 kilometre koşan Rıza Martaş ile bir araya geldi.Okulun davetlisi olarak Köyceğiz’e gelen Rıza Martaş, Halk Eğitim Merkezi salonunda öğrenci ve öğretmenlerle buluştu.Köyceğiz Şehit Ömer Halisdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Cafer Binici, “Rıza Martaş çok güzel anılarla Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmenin gururunu öğrencilerimizle paylaştı.

Yurthaber 05-03-20 14:22

Spor Toto Akademi Elit U19 Ligi 24.Hafta

Spor Toto Akademi Elit U19 Liginin 24.haftasında Hes Kablo Kayserispor sahasında oynadığı maçta Göztepe A.Ş ilk yarıda Bora Barlas’ın golü ile 1-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.Stat: Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık SahaHakemler: Ramazan Haymana xx, Furkan Ulu xx, Turan Çelik xxHes Kablo Kayserispor U19: Doğan Alemdar xxx, Ahmet Kürşat Kılıç xxx, Erden Tomarza xxx, Sinan Ayhan xxx, Ömer Memiş xxx, Ahmet Zekeriya Kartal xxx, Bora Barlas xxx, Hakan Çıtak xxx, Süleyman Okçu xxx, Selahattin Seyhun xxx, Yiğit Yavuz Deniz xxxGöztepe A.Ş U19: Eren Bilen xx, Erkam Kömür xx, Doğu Demirkol xx, Tibet Öniz xx, Muharrem Uçar xx, Furkan Kozhan xx, Yılmaz Basravi xx, Metin Yıldırım xx, Barış Köktürk xx, Alper Aşkın xx, Efe Binici xxGol: Bora Barlas (dk.44) (Hes Kablo Kayserispor U19)

Yurthaber 01-03-20 09:11

Koçarlı’nın gururu Binici’den Başkan Kaplan’a teşekkür ziyareti

Koçarlı’nın Türk futboluna armağan ettiği yetenekli futbolculardan biri olan Efe Binici, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ı makamında ziyaret etti.Kariyerine Koçarlı Belediyespor’da başlayan Efe Binici, formasını giydiği Göztepe Spor Kulübü’nde A Takıma yükselmesinin ardından hemşerilerine büyük gurur yaşattı.

Yurthaber 30-12-19 16:33

Direğe çarpıp, hurdaya dönen otomobilin sürücüsü öldü

KARAMAN'da yön levhası direğine çarpan otomobilin sürücüsü Hasan Binici (30), yaşamını yitirdi.  Kaza, saat 00.30 sıralarında Karaman-Konya karayolu otogar alt geçidi girişinde meydana geldi. Hasan Binici yönetimindeki 70 AB 070 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkıp, refüjdeki yön levhası direğine çarptı.

Haber 25-11-19 10:45

GÜNCELLEME - PKK'nın kadın yapılanmasına operasyon

Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince terör örgütü PKK'nın kadın yapılanmasında faaliyet gösterdiği belirlenen 9 şüpheli gözaltına alındı - Operasyonda gözaltına alınan 9 zanlı arasında HDP Kadın Meclisi Üyesi Ayşe Merve A. ile eski BDP milletvekili İbrahim Binici'nin eşi H. Binici de bulunuyor DETAY EKLENDİ

Yurthaber 06-11-19 17:42
pkk