Biorezonans Haberleri

Biorezonans ile sigara bırakılır mı? Biorezonans ile sigara bırakma işe yarıyor mu?

Biorezonans terapisi son yıllarda sigara bırakma sürecinde bir alternatif olarak dikkat çekmiştir. Bu terapi türü vücudun enerji frekanslarını düzenlemeye odaklanarak bağımlılık yaratan maddelere karşı direnci artırmayı amaçlar. Sigara bağımlılığı sağlık sorunlarına yol açabilen ve kişinin yaşam kalitesini olumsuz etkileyen bir problemdir. Bu nedenle birçok kişi sigara bırakma yöntemlerini araştırırken biorezonansın sigara bırakmada etkili olup olmadığını merak eder.

Haber 2023-09-29 01:21:13

Biorezonans ne zaman etkisini gösterir? Biorezonans kimlere yapılmaz?

Biorezonans terapisi vücudun enerji frekanslarını düzenlemeyi amaçlayan bir alternatif tıp yöntemidir. Biorezonans terapisi vücuttaki enerji akışını optimize etmeye çalışarak bir dizi sağlık sorununu hafifletmeye veya tedavi etmeye yardımcı olabilir. Ancak bu terapinin etkileri kişiden kişiye farklılık gösterebilir ve hızlı bir şekilde ortaya çıkmayabilir.

Haber 2023-09-29 01:13:17

Biorezonans ile kilo verilir mi? Biorezonans metabolizmayı hızlandırır mı?

Günümüzde sağlıklı yaşam tarzlarını benimseyen birçok insan kilo kontrolü ve metabolizma hızlandırma konularında farklı tedavi ve terapi seçeneklerine yönelir. Bu seçeneklerden biri de biorezonans terapisidir. Biorezonans son yıllarda popülerlik kazanan bir tedavi yöntemi haline gelmiştir ve bazılarına göre kilo verme sürecini kolaylaştırabilir ve metabolizmayı hızlandırabilir.

Haber 2023-09-29 01:07:50

Biorezonans nedir? Biorezonans tedavisi ne işe yarar?

Biorezonans son yıllarda alternatif tıp dünyasında giderek daha fazla ilgi çeken bir tedavi yaklaşımıdır. Bu yöntem vücudun içsel enerji frekanslarını kullanarak sağlığı iyileştirme amacı taşır ve kişinin kendi kendini düzelteme kapasitesini desteklemeyi hedefler. Biorezonans tedavisi birçok farklı sağlık sorununun tedavisinde kullanılabilir ve geleneksel tıp yöntemlerinin dışında bir yol sunar.

Haber 2023-09-29 01:01:51

Kilo verme problemi yaşayana biorezonans yöntemi

Zonguldak’ta Diyetisyen Gizem Güneş, kilo problemi çeken vatandaşların biorezonans yönetimiyle hızlı ve sağlık bir şekilde zayıflayabileceğini açıkladı.Diyetisyen Gizem Güneş, “Biorezonansı zayıflamak için yardımcı terapi olarak kullanıyoruz.

Haber 27-10-22 11:42

SAĞLIK SEKTÖRÜNDE YENİ NESİL TAMAMLAYICI TEDAVİ: BİOREZONANS

Sağlık sektöründe tamamlayıcı tedavi yöntemleri her geçen gün artıyor.

Haber 27-09-19 17:23

SAĞLIK SEKTÖRÜNDE YENİ NESİL TAMAMLAYICI TEDAVİ: BİOREZONANS

Sağlık sektöründe tamamlayıcı tedavi yöntemleri her geçen gün artıyor.

Haber 27-09-19 16:37

Sağlık sektöründe yeni nesil tamamlayıcı tedavi: Biorezonans

SAĞLIK sektöründe tamamlayıcı tedavi yöntemleri her geçen gün artıyor.

Haber 27-09-19 16:34

Sigara bırakma yöntemlerinin en etkilisi: Biorezonans nedir? Biorezonans tedavisi nasıl olur?

Son zamanlarda sigara bıraktırma ile ilgili pek çok tedavi yöntemi ortaya çıkmaya başladı. Bu yöntemlerden en merak edileni olan Biorezonans tedavisi hakkında Çakmak Erdem Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Zeynep Yeşim Görgün açıklamalarda bulundu.

Trend 23-09-19 11:08

Kanser tedavisinde biorezonans desteği

Dr. Sinan Akkurt’un biorezonans tedavisi alanında yoğunlaşmasındaki asıl tetikileyici olay, annesi ve kız kardeşinin art arda kanser hastalığına yakalanması ve modern tıbbın sunduğu uygulamaların yanında biorezonans tedavisinin de yardımıyla yeniden sağlıklarına kavuşmaları oldu.

Haber 12-10-17 10:56

Bağımlılık Tarih Oluyor

Milas’ta ilk defa biorezonans tedavisini uygulamaya başladıklarını belirten Uzman Dermatolog Reha Özlü, sigara tiryakiliği başta...

Yurthaber 01-06-16 11:59

Sınav Stresi Çeken Öğrencilere Biorezonans Tedavisi

İnsan vücudunun doğal olarak yaydığı titreşimleri esas alan biorezonans yöntemi, sınav stresi yaşayan öğrencilerin stresini...

Yurthaber 24-04-16 12:38

Çölyak Hastalığına Biorezonans Terapisi

Buğday, arpa, çavdar ve yulaf gibi tahılların içinde bulunan gluten adlı proteinin ince bağırsakta sindirimi...

Yurthaber 24-02-16 10:25

Alerjiler Artık Sizi Korkutmasın

Nöroloji Uzmanı Dr.Yeliz Bakuy, Biorezonans tedavisi ile öncelikle alerjik hastalıklar olmak üzere pek çok hastalığın...

Yurthaber 30-11-15 11:45

Alerjik Hastalıklar Korku Olmaktan Çıkıyor

Nöroloji Uzmanı Dr. Yeliz Bakuy, biorezonans tedavisi ile öncelikle alerjik hastalıklar olmak üzere pek çok...

Yurthaber 24-11-15 12:27
Haber 26-05-14 14:27

Alternatif Tıbbın En Yenisi: Biorezonans

Pek çok hastalık bu yöntemle tedavi edilebiliyor...

Kadin 10-02-14 08:05

Enfeksiyona karşı ilaçsız savunma: Biorezonans

Avrupa'da doğal tıp metodu olarak 30 yılı aşkın süredir uygulanan ve son yedi yılda Türkiye'de de yaygınlaşmaya başlayan biorezonans metodu, enfeksiyonel hastalıkların tedavisi için de kullanılıyor.

Haber 04-02-14 15:40

Sigaradan tek seansta kurtulun

Biorezonans, kişiye özel olduğu için bilinen diğer tüm yöntemlere göre başarısı çok daha yüksek oluyor, sigarayı bırakmak isteyip de bırakamayanların çıkış noktası olarak kullanılıyor.

Haber 05-11-13 13:37

Biorezonans ile 3 ayda alerji tedavisi mümkün

Türkiye'de ise yeni tanınmaya başlanan biorezonans tedavisi; egzama, astım, saman nezlesi, çölyak, besin-bahar ve toz alerjilerinin giderilmesinde yüzde 90'ın üzerinde başarılı sonuç veriyor.

Haber 11-10-13 11:50

Sigaraya karşı ''Biorezonans'' yöntemi

9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü öncesinde bu alışkanlıktan vazgeçmek isteyenler için farklı bir yöntem önerildi: Biorezonans.Biorezonans Uzmanı Zerrin Özgenç, "tamamlayıcı tıp yöntemi" olarak tanımladığı biorezonans ile biofiziksel olarak sigara içiminin engellendiğini söyledi. Özgenç, yöntemin hamile kadınlar ya da kalp pili kullananlar dışındaki tüm tiryakilere uygulanabileceğini dile getirdi.

Haber 08-02-07 11:08